Πίσω στην κορυφή της σελίδας
12.07.2016 | 23:00

Αφροδίτη στο Λέοντα έως 5 Αυγούστου: Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου ο πλανήτης του έρωτα;

Αφροδίτη στο Λέοντα έως 5 Αυγούστου: Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου ο πλανήτης του έρωτα;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Στις 12 Ιουλίου 2016 η Αφροδίτη πέρασε στο ζώδιο του Λέοντα, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Αυγούστου. Η νέα θέση της Αφροδίτης εκκινεί ένα ευχάριστο διάστημα, κατά το οποίο ο έρωτας, η χαρά και η ανάγκη μας για διασκέδαση θα κυριαρχήσουν. Κατά την παραμονή της στο ζώδιο αυτό θα σχηματίσει δύο θεαματικά τρίγωνα με τον Κρόνο και τον Ουρανό, κάνοντας το διάστημα ιδανικό για σταθεροποιήσεις και επισημοποιήσεις σχέσεων, αλλά και για σύναψη καινούριων, πολλές από τις οποίες θα δημιουργηθούν με απρόσμενο τρόπο και θα χαρακτηρίζονται από διάρκεια…

 

ΚΡΙΟΣ
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα και τον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου μέχρι και τις 5 Αυγούστου, σε παροτρύνει να απολαύσεις τον έρωτα. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, το πάθος και η έλξη ανάμεσά σας θα αναζωπυρωθούν, ενώ δεν αποκλείεται να θελήσεις να την επισημοποιήσεις ή να αποκτήσετε με το ταίρι σου τον πρώτο σας απόγονο. Αν ανήκεις στις singles, οι ερωτικές ευκαιρίες πολλαπλασιάζονται και εκπέμπεις μια σιγουριά, μια αυτοπεποίθηση που προσελκύει ενδιαφέρουσες υπάρξεις. Η σεξουαλικότητά σου είναι ανεβασμένη και οι νύχτες σου αποκτούν νόημα, πάθος και φλόγα. Ακόμη, η Αφροδίτη από αυτή τη θέση ευνοεί και τα οικονομικά σου ή ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα που θα σου φέρει αναγνώριση και επιτυχία. 

/


ΤΑΥΡΟΣ
O κυβερνήτης σου περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και στον 4ο ηλιακό σου οίκο, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Αυγούστου. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο θα έχεις τη δυνατότητα να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι και την οικογένειά σου, να ανακαινίσεις ή να διαμορφώσεις αισθητικά το χώρο σου, ακόμη και να μετακομίσεις. Γενικότερα, θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται σε πρώτο πλάνο, ενώ υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες και για αλλαγές στην καθημερινότητα ή στο χώρο εργασίας σου. Σε κάθε περίπτωση, αισθάνεσαι καλύτερα με τον εαυτό σου και καταφέρνεις να ξεκλέψεις χρόνο για ιδιωτικές στιγμές, που σου προσφέρουν χαλάρωση και ηρεμία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η πορεία της Αφροδίτης στο Λέοντα και στον 3ο ηλιακό σου οίκο μέχρι και τις 5 Αυγούστου, σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνική και σου χαρίζει ευκαιρίες για σύντομες αποδράσεις που θα γεμίσουν τις μπαταρίες σου. Τα επικοινωνιακά σου ταλέντα ξεδιπλώνονται, οι σχέσεις με αδέρφια και συγγενείς βελτιώνονται, ενώ επαγγελματικές διαπραγματεύσεις που κάνεις το διάστημα αυτό θα έχουν θετική εξέλιξη. Στην ερωτική σου ζωή, προβλήματα και παρεξηγήσεις που δημιουργούνται με το σύντροφό σου, τώρα μπορούν να επιλυθούν μέσα από το διάλογο και την καλή επικοινωνία μεταξύ σας. Αν είσαι single, η νέα θέση της Αφροδίτης υπόσχεται νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η πορεία της Αφροδίτης στο Λέοντα και στο 2ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 5 Αυγούστου, θα βελτιώσει την οικονομική σου κατάσταση και θα σου χαρίσει ένα αίσθημα οικονομικής ασφάλειας. Έχεις μεγαλύτερη άνεση να ξοδέψεις χρήματα για διασκέδαση και για προσωπική ευχαρίστηση, ενώ αν είχες μια οικονομική συμφωνία στα σκαριά τώρα θα τη δεις να εξελίσσεται. Νέες συνεργασίες που σε φτάνουν πιο κοντά στους στόχους σου είναι επίσης μέσα στο πρόγραμμα, ενώ σημαντικά κέρδη μπορούν να προέλθουν από επενδύσεις ή από την εκμετάλλευση κάποιου περιουσιακού σου στοιχείου. Όσον αφορά στο συναισθηματικό κομμάτι, φαίνεται πως η θεά του έρωτα σου χαρίζει σταθερότητα και προοπτική στις σχέσεις σου, ενώ έχεις την ικανότητα να αξιολογήσεις καλύτερα και τους υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους και τις καταστάσεις που σου παρουσιάζονται.

 

ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Αυγούστου, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση και τη γοητεία σου. Το διάστημα αυτό θα προσελκύεις ευκολότερα ερωτικούς στόχους, πολλαπλασιάζοντας τις κατακτήσεις σου, ενώ η διάθεσή σου για φλερτ και ερωτικά παιχνίδια αυξάνεται. Παράλληλα, είτε ανήκεις στις δεσμευμένες είτε δημιουργήσεις τώρα μια νέα σχέση, οι προοπτικές σταθερότητας και διάρκειας είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Στον επαγγελματικό τομέα, οι κόποι και οι προσπάθειές σου αναγνωρίζονται και θα έχεις τη δυνατότητα να βελτιώσεις σχέσεις με συναδέλφους, ακόμη και να συνάψεις νέες συνεργασίες, ιδιαίτερα επικερδείς και προσοδοφόρες. 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι και τις 5 Αυγούστου ενεργοποιεί το 12ο ηλιακό σου οίκο και εκκινεί μια περίοδο, κατά την οποία θα θελήσεις να κάνεις μια στροφή προς τα μέσα, έναν απολογισμό που θα αφορά τόσο στην προσωπική, όσο και την επαγγελματική σου ζωή. Ο χρόνος που θα έχεις για τον εαυτό σου αυξάνεται και θα θελήσεις να τον αξιοποιήσεις για χαλάρωση και ξεκούραση, μέσα από αποδράσεις ή ψυχαγωγικές δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Παράλληλα, οι τόνοι και οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου πέφτουν και ίσως έχεις μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση και περισυλλογή, ώστε να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα πραγματικά σου συναισθήματα και τις αληθινές σου επιθυμίες, για όλο το φάσμα της ζωής σου.

 

ΖΥΓΟΣ
Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, ξεκινά την πορεία της στο Λέοντα και στον 11ο ηλιακό σου οίκο, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Αυγούστου. Πρόκειται για ένα διάστημα αυξημένης κοινωνικότητας, όπου οι φίλοι σου θα αποτελέσουν πηγή χαράς και ευχάριστων στιγμών, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και ερωτικές γνωριμίες μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο. Αν διατηρείς σχέση, θα θελήσετε να διευρύνετε τον κύκλο σας με το σύντροφό σου και να ξεκινήσετε κοινές δραστηριότητες που ανανεώνουν τη σχέση σας. Παράλληλα, επαγγελματικοί στόχοι που είχες θέσει το προηγούμενο διάστημα, προχωρούν προς την υλοποίησή τους το διάστημα αυτό, κάνοντάς σε ιδιαίτερα δημιουργική, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες για να ενταχθείς σε μια νέα ομάδα ή έναν σύλλογο που θα σου χαρίσει ακόμα περισσότερα εφόδια για το επαγγελματικό σου μέλλον.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Αφροδίτη ξεκινά την πορεία της στο ηλιακό σου μεσουράνημα μέχρι και τις 5 Αυγούστου, εγκαινιάζοντας ένα διάστημα θετικών εξελίξεων για την καριέρα σου. Θα θελήσεις να προβάλλεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου, αλλά και να διαπραγματευτείς καλύτερα με τους ανωτέρους σου τους όρους μια συνεργασίας, μιας προαγωγής ή ενός νέου επαγγελματικού εγχειρήματος. Παράλληλα, θα ασχοληθείς με τη δημόσια εικόνα σου, τον τρόπο που βγάζεις τον εαυτό σου προς τα έξω και με τον επαγγελματικό σου προσανατολισμό. Στην ερωτική σου ζωή, δεν αποκλείεται να φανερώσεις ή και να επισημοποιήσεις μια σχέση σου ή να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Αφροδίτη περνάει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Λέοντα, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Αυγούστου, ενεργοποιώντας τον 9ο ηλιακό σου οίκο. Το διάστημα αυτό θα θελήσεις να επαναφέρεις το όραμα στη ζωή σου κάνοντας καινούρια σχέδια για το μέλλον σου. Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ευνοούνται ιδιαίτερα και δεν αποκλείεται να θελήσεις να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους ή αναψυχή. Γενικότερα, περνάς σε μια φάση που η κοσμοθεωρία σου αλλάζει προς το καλύτερο, καθώς βλέπεις και αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα από μια πιο θετική και αισιόδοξη σκοπιά. Έρωτες με άτομα από διαφορετική κουλτούρα, χώρα ή θρησκεία, έχουν αυξημένες πιθανότητες να εμφανιστούν στη ζωή σου. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Αφροδίτη περνά στο Λέοντα και στον 8ο ηλιακό σου οίκο, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Αυγούστου. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο θα έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και οφειλές, να προχωρήσεις μια οικονομική σου συμφωνία, να ασχοληθείς με κληρονομιές, χρέη και οικονομικούς οργανισμούς, βελτιώνοντας σε κάθε περίπτωση το αίσθημα της οικονομικής σου ασφάλειας. Αν σε απασχολεί ένας έρωτας από τα παλιά, την περίοδο αυτή θα θελήσεις να τον προσεγγίσεις, να διορθώσεις λάθη και παραλείψεις, να διαγράψεις απωθημένα και καταπιεσμένες επιθυμίες. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, το πάθος για το σύντροφό σου θα είναι ακόμα πιο έντονο και πολλά προβλήματα ίσως να μπουν κάτω από το χαλί, μέσω της σεξουαλικότητας που θα υπάρχει μεταξύ σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Λέοντα και τον 7ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό θα θελήσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στη σχέση σου και να αποκαταστήσεις τυχόν διαφορές που υπάρχουν με το σύντροφό σου. Οι ευχάριστες, ερωτικές στιγμές μεταξύ σας πληθαίνουν, ενώ αν είσαι single, υπάρχουν πιθανότητες για μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα γνωριμία που μπορεί να εξελιχθεί και σε μόνιμη σχέση. Η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί και τις επαγγελματικές σου συνεργασίες, είτε μέσω σύναψης νέων είτε με κέρδη από τις υπάρχουσες. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να προωθήσεις επαγγελματικά σχέδια, να θέσεις νέους στόχους και να σταθεροποιήσεις επαγγελματικά εγχειρήματα που ξεκίνησες το προηγούμενο διάστημα. 

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα και στον 6ο ηλιακό σου οίκο μέχρι και τις 5 Αυγούστου, στρέφει το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά και στην καθημερινότητά σου. Το διάστημα αυτό, οι κόποι σου πιάνουν τόπο στον τομέα της εργασίας σου, ενώ παράλληλα ίσως αναλάβεις ένα νέο δημιουργικό έργο που θα σου φέρει ανάλογη ανταμοιβή. Συναδελφικές σχέσεις βελτιώνονται και θα έχεις τη δυνατότητα να οργανώσεις καλύτερα το καθημερινό σου πρόγραμμα, ώστε να καταφέρεις να ξεκλέψεις και προσωπικό χρόνο. Από την άλλη, θα θελήσεις να ασχοληθείς περισσότερο με τη φυσική σου κατάσταση, είτε μέσα από γυμναστική είτε από βελτίωση των διατροφικών σου συνηθειών.

 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10