Αφροδίτη στον Τοξότη και οι σχέσεις αλλάζουν! Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου ο πλανήτης του έρωτα;

H Αφροδίτη πέρασε στο ζώδιο του Τοξότη, όπου και θα παραμείνει έως τις 12 Νοεμβρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο ο τρόπος που σχετιζόμαστε αλλάζει, τόσο σε ερωτικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Από την καχυποψία, την κτητικότητα και τη ζήλια, περνάμε στην εξωστρέφεια, την ειλικρίνεια και την ανάγκη για ελευθερία μέσα στις σχέσεις. Εύνοια δέχονται τα ταξίδια, οι συνεργασίες με το εξωτερικό, οι σπουδές και η ανώτερη μόρφωση.

ΚΡΙΟΣ
Η Αφροδίτη πέρασε στον Τοξότη και στον 9ο ηλιακό σου οίκο, όπου και θα παραμείνει έως τις 12 Νοεμβρίου. Το διάστημα αυτό, η επιθυμία σου για ταξίδια αυξάνεται και δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις ένα στο εξωτερικό, για επαγγελματικούς λόγους ή αναψυχή. Παράλληλα, ευνοούνται θέματα σπουδών και ανώτερης εκπαίδευσης, νομικά σου ζητήματα αλλά και επαγγελματικά εγχειρήματα ή συνεργασίες με άλλες χώρες. Η θετική γωνία της Αφροδίτης με τον Ήλιο σου, φέρνει εύνοια και σε θέματα σχέσεων, αφού γίνεσαι πιο κοινωνική και εξωστρεφής, προσελκύοντας ευκολότερα υποψήφιους συντρόφους, ενώ αν ανήκεις στις δεσμευμένες, η σχέση σου θα διανύσει ένα εξαιρετικά ευχάριστο διάστημα.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Η Αφροδίτη πέρασε στον Τοξότη και στον 8ο ηλιακό σου οίκο, μια θέση που ευνοεί ιδιαίτερα τα οικονομικά σου και τις ερωτικές σου υποθέσεις. Έως τις 12 Νοεμβρίου, θα έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις οφειλές, να υπογράψεις μια ευνοϊκή ρύθμιση για ένα δάνειο ή να πραγματοποιήσεις μια αγοραπωλησία που θα ανακουφίσει την τσέπη σου. Παράλληλα, ευνοούνται θέματα που αφορούν σε κληρονομιές, καθώς και τα οικονομικά του συντρόφου σου, αν διατηρείς μακροχρόνια σχέση. Η νέα θέση της Αφροδίτης πρόκειται επίσης να αυξήσει τη σεξουαλική σου διάθεση, αναζωπυρώνοντας το πάθος στη σχέση σου ή να φέρει στη ζωή σου ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν, αν είσαι single.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Αφροδίτη πέρασε στον Τοξότη, απέναντι από το ζώδιό σου, χαρίζοντας την εύνοιά της στις σχέσεις σου. Έως τις 12 Νοεμβρίου θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, να οργανώσεις μακρινές ή κοντινές αποδράσεις μαζί του και να κάνετε σχέδια για το κοινό σας μέλλον. Αν είσαι single, το διάστημα αυτό υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει, ενώ δεν αποκλείεται ανάμεσα στα άτομα που θα συναντήσεις, να υπάρχει και κάποιος που θα μείνει για καιρό στη ζωή σου. Θετικά επηρεάζονται και οι συνεργασίες σου, νέες και υπάρχουσες, μέσα από τις οποίες μπορεί να δεχθείς και οικονομική ανάκαμψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Αφροδίτη μπήκε στο ζώδιο του Τοξότη, στον 6ο ηλιακό σου οίκο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 12 Νοεμβρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα που η καθημερινότητά σου γίνεται πιο ευχάριστη και η φυσική σου κατάσταση βελτιώνεται. Το περιβάλλον εργασίας σου αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον, γίνεσαι πιο αποδοτική και το αντικείμενο της δουλειάς σου σε κάνει δημιουργική. Παράλληλα, ευνοούνται οι συναδελφικές σου σχέσεις, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και ένα ερωτικό ενδιαφέρον στο χώρο εργασίας σου. Ακόμη, φαίνεται πως θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις κάθε είδους πρακτική υποχρέωση, ξεκλέβοντας προσωπικό χρόνο.

ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη μπήκε στον Τοξότη, στον ερωτικό 5ο ηλιακό σου οίκο, εκκινώντας ένα εξαιρετικά ευχάριστο διάστημα. Έως τις 12 Νοεμβρίου το κλίμα θα είναι ιδανικό για να κάνεις νέες γνωριμίες, να φλερτάρεις, να κοινωνικοποιηθείς και να διασκεδάσεις περισσότερο. Ο έρωτας καραδοκεί στις εξόδους και γενικώς, οι πιθανότητες να ζήσεις φλογερές, παθιασμένες στιγμές αυξάνονται, μαζί με τη γοητεία και την αυτοπεποίθησή σου. Ακόμη, γίνεσαι πιο δημιουργική και αναγνωρίζονται τα ταλέντα σου, ενώ οι επαγγελματικές ευκαιρίες πολλαπλασιάζονται. Το διάστημα είναι, επίσης, κατάλληλο για νέα εγχειρήματα και επαγγελματικά ανοίγματα. Οι δεσμευμένες θα διανύσουν μια εξαιρετική περίοδο για τη σχέση τους, ενώ δεν αποκλείεται να σκεφτούν μια επισημοποίηση ή την απόκτηση απογόνων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Αφροδίτη πέρασε στον Τοξότη και στο ηλιακό σου ναδίρ έως τις 12 Νοεμβρίου, δρομολογώντας εξελίξεις που αφορούν στο σπίτι και τις οικογενειακές σου σχέσεις. Το διάστημα αυτό ίσως θελήσεις να διακοσμήσεις διαφορετικά το χώρο που μένεις κάνοντάς τον πιο όμορφο αισθητικά, ή ίσως προχωρήσεις σε μια ανακαίνιση για να εξοικονομήσεις χώρο. Γενικώς, το σπίτι θα αποτελεί το καταφύγιό σου, καλείς φίλους και απολαμβάνεις στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Παράλληλα, βελτιώνονται οι σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και δεν αποκλείεται να φιλοξενήσεις κάποιο μέλος της οικογένειάς σου το επόμενο διάστημα. Οποιοδήποτε θέμα αφορά σε ακίνητη περιουσία σου, θα παρουσιάσει θετικές εξελίξεις, ενώ ενδέχεται να αποκαταστήσεις μια σχέση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ
Η Αφροδίτη πέρασε στο ζώδιο του Τοξότη και ενεργοποιεί το 3ο ηλιακό σου σπίτι, που αφορά στην επικοινωνία σου. Έως τις 12 Νοεμβρίου, οι συζητήσεις, οι επαγγελματικές επαφές και οι μετακινήσεις σου βελτιώνονται, όπως και οι σχέσεις σου με αδέρφια και συγγενείς. Προβάλλεις καλύτερα τα ταλέντα σου και διαφημίζεις τα προσόντα σου, κάτι που φέρνει θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικά εγχειρήματα και στις συνεργασίες σου. Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις περισσότερες κοντινές αποδράσεις για αναψυχή, με το ταίρι σου ή με φίλους, ακόμη και ένα πολυπόθητο μακρινό ταξίδι στο εξωτερικό. Τέλος, αυξάνονται και οι ερωτικές ευκαιρίες γύρω σου, ενώ αν υπάρχει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, η περίοδος είναι ιδανική για να του εκφράσεις αυτά που αισθάνεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Αφροδίτη πέρασε στον Τοξότη και στο 2ο ηλιακό σου σπίτι, όπου και θα παραμείνει έως τις 12 Νοέμβριου. Πρόκειται για μια περίοδο που οικονομικά θέματα έρχονται σε πρώτο πλάνο, είτε λόγω μιας αναδιαμόρφωσης στα έσοδα ή στα έξοδά σου, είτε μέσα από συνεργασίες που αλλάζουν τα οικονομικά σου δεδομένα. Γενικά, φαίνεται πως επανέρχεται το αίσθημα της υλικής ασφάλειας το διάστημα αυτό και πως θα έχεις τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις κάποια πολυπόθητη αγορά ή μια επένδυση που σχεδίαζες. Η διέλευση αυτή αφορά, επίσης, στο σύστημα αξιών σου και δεν αποκλείεται κάποια επαγγελματική επιβράβευση ή μια ερωτική γνωριμία, να αυξήσουν την αυτοεκτίμησή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Αφροδίτη πέρασε στο ζώδιό σου εκκινώντας ένα ευχάριστο και ερωτικό διάστημα για σένα. Έως τις 12 Νοεμβρίου, θα δεις την αυτοπεποίθηση και τη γοητεία σου να αυξάνονται, φέρνοντας πολλαπλάσιες ερωτικές ευκαιρίες στο δρόμο σου. Γίνεσαι περισσότερο εξωστρεφής και κοινωνική, ενώ η ανάγκη σου για περιπέτεια και διασκέδαση σε ωθεί να βγαίνεις πιο συχνά και να γνωρίζεις ενδιαφέροντες ανθρώπους. Οι δεσμευμένες θα διανύσουν μια εξαιρετική, ρομαντική, ευχάριστη περίοδο στη σχέση τους και ίσως θελήσουν να πραγματοποιήσουν και ένα ταξίδι με το ταίρι τους. Η Αφροδίτη ευνοεί και τα επαγγελματικά σου, μέσα από νέες συνεργασίες και βελτίωση των συναδελφικών σου σχέσεων, ενώ παράλληλα σε βοηθά να υλοποιήσεις στόχους, να γίνεις πιο δημιουργική και να προβάλλεις πιο αποτελεσματικά τα ταλέντα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Αφροδίτη πέρασε στον Τοξότη και στο 12ο ηλιακό σου σπίτι έως τις 12 Νοεμβρίου, εκκινώντας μια περίοδο απολογισμού και ενδοσκόπησης. Το διάστημα αυτό θα θελήσεις να κλείσεις έναν κύκλο, τόσο σε αισθηματικές όσο και σε επαγγελματικές σου υποθέσεις και να κάνεις ένα βήμα πίσω, ώστε να δεις τις καταστάσεις από απόσταση. Η ανάγκη σου για χαλάρωση και ξεκούραση θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη και δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις και κοντινές αποδράσεις για να γεμίσεις μπαταρίες. Γενικά, καλό είναι να αποφύγεις νέα ξεκινήματα και σημαντικές αποφάσεις τις επόμενες ημέρες και να κινηθείς όσο το δυνατόν παρασκηνιακά, ώστε να προετοιμάσεις το έδαφος για τις επικείμενες αλλαγές που σχεδιάζεις, όταν η Αφροδίτη θα εισέλθει στο δικό σου ζώδιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Αφροδίτη πέρασε στο ζώδιο του Τοξότη και στον 11ο ηλιακό σου οίκο, μια εξαιρετική θέση για σένα, που φέρνει ευκαιρίες. Έως τις 12 Νοεμβρίου αυξάνονται οι κοινωνικές γνωριμίες σου, καθώς και οι ερωτικές προκλήσεις που προκύπτουν μέσα από αυτές. Είναι ιδανικό διάστημα για να διευρύνεις τον κύκλο σου, να ενταχθείς σε νέες ομάδες ομοϊδεατών και να ξεκινήσεις καινούριες δραστηριότητες που σε αναζωογονούν. Παράλληλα, θα έχεις την επιθυμία να θέσεις νέους στόχους, ενώ δεν αποκλείεται να δεις να πραγματοποιείται ένα πολυπόθητο όνειρο. Οι φιλικές σου σχέσεις βελτιώνονται, οι συνεργασίες σου ευνοούνται και έχεις κάθε λόγο να ατενίσεις το μέλλον με αισιοδοξία.

ΙΧΘΕΙΣ
Η Αφροδίτη πέρασε στον Τοξότη και στο ηλιακό σου μεσουράνημα, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο θέματα καριέρας. Έως τις 12 Νοεμβρίου, η επαγγελματική σου ζωή θα σε απασχολήσει έντονα, είτε μέσα από ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα που ξεκινάς, μία αλλαγή στο αντικείμενό σου ή μια καινούρια δουλειά που σε κάνει να αισθάνεσαι δημιουργική και σε μαθαίνει καινούρια πράγματα. Παράλληλα, οι σχέσεις με αφεντικά και ανώτερους βελτιώνονται, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινάς μια νέα συνεργασία που θα σου αποφέρει άμεσα κέρδη. Είναι ένα ιδανικό διάστημα για να προωθήσεις τον εαυτό σου, να υλοποιήσεις επαγγελματικά σχέδια και να αναγνωριστείς στη δουλειά σου…

Read More

And More