Αριθμολογία Οκτωβρίου 2015: Πώς θα είναι ο μήνας ερωτικά και επαγγελματικά;

Τι προβλέπει η Αριθμολογία για τον Οκτώβριο 2015; Ποια θα είναι τα γεγονότα που θα σε απασχολήσουν σε έρωτα, καριέρα, χρήμα; Η πανάρχαια τέχνη της Αριθμολογίας δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις για τις εξελίξεις του μήνα.

Αριθμός Οκτωβρίου: 9
Ο αριθμός που αντιπροσωπεύει την γενική τάση του Οκτωβρίου είναι το 9, ο αριθμός της ολοκλήρωσης, της υπευθυνότητας, αλλά και της οργάνωσης.
Ο αριθμός 9 συνδέεται στην αριθμολογία με το ζώδιο της Παρθένου και αντιπροσωπεύει και την κάρτα Ταρώ του Ερημίτη. Είναι γεγονός λοιπόν ότι αυτόν το μήνα θα θελήσουμε όλοι μας να αναλύσουμε κάποιες καταστάσεις, να κατασταλάξουμε σε κάποια συμπεράσματα και να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σε όσους αγαπάμε. Αυτό το μήνα θα ολοκληρωθεί ένας σημαντικός κύκλος στη ζωή πολλών ανθρώπων, όπου θα γίνουν σημαντικά ξεκαθαρίσματα και θα διαπιστώσουμε τι είναι τελικά αυτό που θα παραμείνει κοντά μας και τι είναι αυτό που θα πρέπει να αποχαιρετίσουμε!

Πώς θα βρω τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό μου;
Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του Ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.

Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)
Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14
Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5

Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1
Έφτασε ο καιρός για να πας ένα βήμα παρακάτω και για να κάνεις μία νέα αρχή στη ζωή σου! Αυτόν τον Οκτώβριο αφήνεις πίσω σου το χτες και κοιτάζεις μπροστά το μέλλον που ανοίγεται μπροστά σου και σε γεμίζει με κέφι και ενθουσιασμό. Θα σου δοθούν σημαντικές ευκαιρίες, θα κάνεις νέες γνωριμίες, θα έρθεις σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους και θα στήσεις νέα σχέδια, τα οποία και θα σε συναρπάσουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Είσαι σε σχέση; Τότε αυτόν τον Οκτώβριο μπορείς πραγματικά να γίνεις «ένα» με τον σύντροφό σου, αφού θα δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες για να ανανεωθεί σημαντικά η σχέση σας. Είσαι σε φάση μοναξιάς; Βγαίνεις επιτέλους από το καβούκι σου, κοινωνικοποιείσαι, γνωρίζεις ενδιαφέροντα πρόσωπα και φλερτάρεις ασυγκράτητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Έχεις ανάγκη από μία αλλαγή, έστω κι αν χρειαστεί να τολμήσεις σε επιλογές που έχουν ρίσκο. Θα υπάρξει έντονη δραστηριοποίηση στον τομέα των επαγγελματικών σου. Θα έρθεις σε επαφή με κόσμο, θα συζητήσεις συμφωνίες και προτάσεις και θα κάνεις μία νέα αρχή! Τα οικονομικά είναι ακόμα πιεσμένα, αλλά τουλάχιστον τώρα υπάρχουν ευκαιρίες για το μέλλον!


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2

Ο προηγούμενος μήνας σε αιφνιδίασε, σε έβγαλε εκτός προγράμματος, αλλά υπήρξαν κάποια γεγονότα που σε βοήθησαν να κάνεις κάποιο νέο ξεκίνημα. Αυτόν το μήνα θα δεις πρόοδο και εξέλιξη σε υποθέσεις που ξεκίνησαν κατά τον Σεπτέμβριο! Θα δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στις σχέσεις σου, θα έρθεις πιο κοντά στους δικούς σου ανθρώπους και θα νιώσεις περισσότερη σιγουριά, σταθερότητα και ισορροπία για το μέλλον σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Οι επιπολαιότητες στα αισθηματικά φτάνουν στο τέλος τους. Αυτόν τον Οκτώβριο αναζητάς μία ουσιαστική σχέση, που θα έχει σταθερότητα και προοπτικές για το μέλλον. Η σχέση σου μπορεί να πάει αρκετά καλά, αρκεί να συζητήσεις ό,τι παράπονο έχεις και αφήνοντας κάποια περιθώρια για συμβιβασμό. Υπάρχουν όμως και οι προοπτικές της επισημοποίησης. Αν δεν έχεις σχέση, τότε αυτόν το μήνα θα καθορίσεις τι είναι αυτό που ακριβώς θέλεις, ενώ μια νέα γνωριμία έρχεται στη ζωή σου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο κόπος και η προσπάθεια που έκανες στα επαγγελματικά σου θα επιβραβευθούν με τον καλύτερο τρόπο και θα κερδίσεις το σεβασμό και την εμπιστοσύνη των προϊσταμένων σου! Υπάρχουν πολύ καλές προοπτικές στην εργασία σου, ενώ τα οικονομικά αρχίζουν σιγά-σιγά να βελτιώνονται.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3
Ο Οκτώβριος σε βρίσκει με κέφι και ενθουσιασμό και με την ανάγκη να αποκτήσεις νέες εμπειρίες σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Θα έχεις τη διάθεση να βγεις, να διασκεδάσεις, να δεις φίλους, να γνωρίσεις νέο κόσμο, αλλά και να ταξιδέψεις. Ο Οκτώβριος έχει έντονη κινητικότητα, πολλές επαφές και ευκαιρίες για εποικοδομητικές συμφωνίες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα ερωτικά σου ενεργοποιούνται, πράγμα που σημαίνει ότι κάποιες καταστάσεις θα αρχίσουν επιτέλους να προχωρούν. Η στασιμότητα φεύγει, ο ερωτισμός επανέρχεται και αυτόν το μήνα θα είσαι όλο επικοινωνίες, μηνυματάκια και… συναντησούλες. Η διάθεσή σου θα είναι παιχνιδιάρικη και θα πάρεις αισθηματική επιβεβαίωση! Ευνοείσαι και για νέα φλερτ και γνωριμίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αναζητάς αυτήν τη νέα επαγγελματική ευκαιρία; Θα σου δοθεί, αρκεί να είσαι σε ετοιμότητα, να δραστηριοποιηθείς και να αρπάξεις γρήγορα την τύχη στα χέρια σου. Θα υπάρξουν γρήγορες επαγγελματικές εξελίξεις, ενώ ευνοείσαι ιδιαίτερα σε διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, νέα ξεκινήματα, αλλά και για νέες προτάσεις! Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις συμφέρουσες συμφωνίες και να τακτοποιήσεις κάποιες υποθέσεις.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 4
Ο Οκτώβριος σου προκαλεί άγχος, γιατί ξέρεις ότι πρέπει να τακτοποιήσεις πολλές υποθέσεις που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να κάνεις, ο χρόνος σου θα είναι πιεσμένος, όμως με καλή οργάνωση και με λεπτομέρεια θα μπορέσεις να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που εσύ θέλεις. Θα αρχίσεις να βλέπεις λίγο πιο μπροστά και μελλοντικά, θα κάνεις σχέδια και θα αφιερώσεις αρκετό χρόνο στην οικογένεια!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο ενθουσιασμός σου μετριάζεται και αρχίζεις να βλέπεις με περισσότερο ρεαλισμό τα αισθηματικά σου ζητήματα. Θα σκεφτείς ποιο θέλεις να είναι το μέλλον μίας σχέσης σου, αλλά και τι είναι τελικά αυτό που αναζητάς για να νιώθεις πληρότητα από την αισθηματική σου ζωή! Κατά κάποιο τρόπο, θα μπορέσεις να σταθεροποιηθείς στα αισθηματικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στα επαγγελματικά σου θα κυριαρχεί η ένταση και οι απαιτήσεις θα είναι πολλές. Το πρόγραμμά σου θα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, το ίδιο και οικονομικές υποχρεώσεις σου. Ωστόσο, υπάρχουν οι ευκαιρίες να αναλάβεις νέα επαγγελματικά καθήκοντα, ενώ στα οικονομικά, με μία καλή διαχείριση θα μπορέσεις να τα καταφέρεις!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5
Ενδιαφέρουσες και απρόβλεπτες αλλαγές έρχονται για να σου χαρίσουν μεγάλες εκπλήξεις! Εσύ θα αρχίσεις να παίρνεις και πάλι τα πάνω σου, ενώ ο ενθουσιασμός που θα νιώσεις από τα προσωπικά σου θα σε βοηθήσει να φορτώσεις και πάλι τις μπαταρίες σου. Τα καλύτερα έρχονται όταν δεν τα έχεις σχεδιάσει και, ναι, αυτός ο μήνας σου ανήκει…

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ό,τι και να σχεδιάζεις σίγουρα είναι λίγο μπροστά σε αυτό που πραγματικά θα συμβεί αυτό τον Οκτώβριο στα αισθηματικά σου! Ένα απρόσμενο τηλεφώνημα, μία συνάντηση-έκπληξη ή μία σπουδαία εξέλιξη με ένα άτομο από τα παλιά, θα σε κάνουν να νιώσεις ελπίδα για το αύριο των αισθηματικών σου. Θα περάσεις πικάντικες ερωτικές στιγμές με το άτομο που ποθείς!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ξεκινά ο Οκτώβριος και υπάρχουν συζητήσεις και νέα επαγγελματικά σχέδια που σε ενθουσιάζουν. Ωστόσο, πριν επενδύσεις οικονομικά ή πριν πεις το τελικό «ναι» σε κάποια εργασία πρέπει να μελετήσεις προσεχτικά όλες τις παραμέτρους. Απόφυγε το ρίσκο, γιατί θα το μετανιώσεις!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6
Ξεκινά ένας μήνας που η προτεραιότητά σου είναι η ικανοποίηση και η φροντίδα των ανθρώπων που αγαπάς. Το αποτέλεσμα θα είναι να τρέχεις εσύ για όλους και για όλα και να παραμελείς τις δικές σου ανάγκες, χάνοντας την ευκαιρία για ξεκούραση -και όχι μόνο. Θα χρειαστεί να κάνεις θυσίες χρόνου και επιθυμιών προκειμένου να φέρεις τις καταστάσεις γύρω σου σε ισορροπία.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ακόμα και αν η δέσμευση σε τρομάζει, αυτόν τον Οκτώβριο δεν θα την αποφύγεις! Αν δεν υπάρχει κάποιος σύντροφος στη ζωή σου, θα υπάρξει ένα νέο πρόσωπο που θα καταφέρει να σε κερδίσει με τη σταθερότητα και την ποιότητα του χαρακτήρα του. Αν είσαι σε σχέση, θα υπάρξουν νέες προοπτικές και συζητήσεις για να είστε ουσιαστικά μαζί.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι υποχρεώσεις στα επαγγελματικά σου γίνονται ολοένα και περισσότερες. Θα χρειαστεί να αποδείξεις την αξία σου, αλλά και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Οι προσπάθειες που θα κάνεις τώρα θα σε βοηθήσουν να βάλεις τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον, τόσο σε εργασιακό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7
Τον Οκτώβριο νοσταλγείς στιγμές που πέρασαν, σκέφτεσαι το χτες και κάνεις τον προσωπικό σου απολογισμό. Η διάθεσή σου θα είναι μελαγχολική και κάπως απόμακρη. Το πιο σπουδαίο είναι ότι θα πρέπει να ξεπεράσεις κάποιες πληγές του χτες και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Κάποιο οικογενειακό πρόβλημα φαίνεται ότι σε κουράζει πολύ, είναι όμως κάτι που θα το αντιμετωπιστεί.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Δεν είναι και τόσο ανέμελο το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής. Κάτι σου λείπει, κάτι δεν σε καλύπτει και το συναισθηματικό κενό που υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και σε ένα δικό σου άτομο, είναι μεγάλο. Θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις οριστικά κάποιες αισθηματικές καταστάσεις και να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα επαγγελματικά σου μπορεί να είναι απαιτητικά, όμως βελτιώνονται. Τώρα μπορεί να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, όπου σε τρεις μήνες θα δεις να εκπληρώνεται και να ολοκληρώνεται. Νέες γνώσεις και εμπειρίες θα σε ενισχύσουν με κάποιο τρόπο στα επαγγελματικά. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή φάση, όμως προσπάθησε να στηριχτείς στις δυνάμεις σου, χωρίς να επηρεάζεσαι από τις συμβουλές τρίτων.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8

Ο μήνας της κατάκτησης, της επίτευξης και της επιτυχίας! Θα υπάρξουν οι εξελίξεις που θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις έναν σημαντικό στόχο ζωής που θα σου προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια και οικονομική σιγουριά. Ιδιαίτερη εύνοια δέχεσαι στα οικονομικά σου, που πραγματικά θα βελτιωθούν σημαντικά!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Σου είχε λείψει το πάθος και η ερωτική ένταση; Αυτόν το μήνα το ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει, εσύ νιώθεις έντονο πόθο, όμως αισθάνεσαι και ζήλια ή την ανάγκη να θέλεις να επιβληθείς στο ταίρι σου. Μία νέα ερωτική ιστορία μπορεί να ξεκινήσει τώρα, με πολύ ερωτική ένταση, όμως θα υπάρχουν αστάθειες στην εξέλιξη αυτής της σχέσης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μπορείς και θα τα καταφέρεις! Αυτόν τον Οκτώβριο θα λειτουργήσεις δυναμικά, μαχητικά και επίμονα στα επαγγελματικά σου κατακτώντας σημαντικούς στόχους. Μπορεί να έχεις μία προαγωγή ή μία πρόταση για μία καλύτερη δουλειά. Τα οικονομικά σου θα έχουν πολύ θετικές προοπτικές και κάποια χρήματα που περίμενες καιρό έρχονται επιτέλους στα χέρια σου.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9
Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας με δυνατές συγκινήσεις, αλλά και εξελίξεις που θα σε ανακουφίσουν. Η φαντασία σου θα καλπάζει, οι ιδέες που θα έχεις θα είναι απόλυτα δημιουργικές και θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τη στασιμότητα. Το ένστικτο θα είναι ο οδηγός σου και θα σου δίνει σημαντικά μηνύματα για τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τον Οκτώβριο αποφασίζεις να πάψεις να κρύβεσαι και θα ανοίξεις την καρδιά σου εκφράζοντας όλα αυτά που αισθάνεσαι στο πρόσωπο που αγαπάς. Θα λυθούν παρεξηγήσεις, μπορεί να τα ξαναβρείς με το άτομο που είχες χωρίσει, αλλά θα σου δοθούν και απαντήσεις στα ερωτήματα που σου προκαλούσαν φόβο και ανασφάλεια. Το κλίμα των ερωτικών σου γίνεται πλέον πιο ξεκάθαρο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το χαρούμενο νέο είναι ότι αυτόν τον Οκτώβριο ολοκληρώνονται κάποιες εργασίες που είχαν μπλοκάρει τους περασμένους μήνες. Θα έχεις κάποιο οικονομικό κέρδος από την εργασία σου. Επιπλέον, θα υπάρξουν κάποιες επαγγελματικές συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν με κάποιο τρόπο να τονωθείς, τόσο επαγγελματικά όσο και οικονομικά.

Read More

And More