Έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο και Νέα Σελήνη. Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου;

Στις 13 Σεπτεμβρίου -ώρα 09.41- πραγματοποείται η Νέα Σελήνη που αποτελεί και μερική έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο της Παρθένου (στην 21η μοίρα). Πρόκειται για ένα φεγγάρι που μας βοηθάει να απαλλαγούμε από παλιές συνήθειες και συστήματα και να οργανωθούμε προκειμένου να δημιουργήσουμε μια νέα τάξη πραγμάτων. Θέματα που σχετίζονται με τα εργασιακά, την υγεία και τη διατροφή θα μας απασχολήσουν περισσότερο όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε κοσμικό. Παρόλο που το ζώδιο της Παρθένου σχετίζεται με τη λογική, το γεγονός ότι στο χάρτη της έκλειψης ο κυβερνήτης της Παρθένου -Ερμής- σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, συνιστά ιδιαίτερη προσοχή στις κινήσεις και τις αποφάσεις μας οι οποίες μπορεί να υποκινούνται από μια διάθεση επαναστατικότητας ή ανυπομονησίας. Καλό θα είναι λοιπόν να μην παίρνουμε αποφάσεις εν θερμώ, ώστε να αποφύγουμε δυσάρεστες συνέπειες. Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η επιρροή αυτής της έκλειψης θα είναι αισθητή μέχρι την επόμενη ηλιακή έκλειψη στις 9/3/2016. 

Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο την ηλιακή έκλειψη είναι αυτά του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 11/3, 11/6, 13/9 και 12/12. Αντίθετα, οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι, θα ευνοηθούν ιδιαίτερα από την επερχόμενη έκλειψη.

ΚΡΙΟΣ
Η ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 13 Σεπτεμβρίου, επηρεάζει τον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την υγεία και τα επαγγελματικά σου. Το καινούριο φεγγάρι σηματοδοτεί αλλαγές στην εργασία σου αλλά και νέες προτάσεις που μπορούν να δημιουργήσουν νέα δεδομένα στη ζωή σου. Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανέργων, το επόμενο διάστημα θα βρεις μια δουλειά που θα σου αποφέρει ένα σταθερό εισόδημα. Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο αλλά και μέχρι τον Μάρτιο του 2016, είναι επίσης ιδανικό για να ασχοληθείς με την υγεία και τη διατροφή σου, να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα γυμναστικής και να υιοθετήσεις υγιεινές συνήθειες που θα βελτιώσουν τον οργανισμό σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου που διαμορφώνεται στις 13 Σεπτεμβρίου, ευνοεί ιδιαίτερα το δικό σου ζώδιο, αφού πραγματοποιείται στο συμβατό ζώδιο της Παρθένου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα μπορέσεις να ασχοληθείς με τις πλέον ευχάριστες δραστηριότητες και να βάλεις τα θεμέλια για μια νέα πορεία. Η δημιουργικότητά σου και τα ταλέντα σου, μπορούν τώρα να βρουν διεξόδους και να αναγνωριστούν, γεγονός που μπορεί ακόμα και να βελτιώσει τα εισοδήματά σου. Αν σκέφτεσαι να ταξιδέψεις ή και να εγκατασταθείς στο εξωτερικό, ίσως αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε θέματα που αφορούν στη νέα σου διαμονή. Σε περίπτωση που είσαι single, η έκλειψη μπορεί να σου φέρει ένα νέο έρωτα. Τέλος, δεν αποκλείεται να νιώσεις ικανοποίηση από την επιτυχία κάποιου παιδιού σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 13 Σεπτεμβρίου, επηρεάζει τον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα αφιερώσεις μεγάλο μέρος του χρόνου σου σε αυτούς τους τομείς και θα δρομολογήσεις αλλαγές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο μιας μετακόμισης. Παρόλο που η συγκεκριμένη έκλειψη θα σου φέρει κάποιες “αναποδιές”, τα γεγονότα που θα συμβούν θα σου δώσουν την ευκαιρία να αντιληφθείς μικρές ή μεγαλύτερες λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν προκειμένου να οργανώσεις καλύτερα τη ζωή σου. Αν ξεκινήσεις τώρα τη δική σου οικογένεια, ίσως δυσκολευτείς να ανταποκριθείς στα νέα σου καθήκοντα. Τέλος, δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις μια σημαντική αγοραπωλησία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των ζωδίων που ευνοούνται από την ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 13 Σεπτεμβρίου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο μπορεί να αποδειχθεί κάπως κουραστικό για σένα, αφού θα έχεις πολλά “τρεχάματα” και συναντήσεις, από την άλλη όμως, έτσι θα μπορέσεις να “αρπάξεις” ευκαιρίες που πρόκειται να σου αποφέρουν σημαντικά οικονομικά οφέλη. Αν σκέφτεσαι να ταξιδέψεις ή να μελετήσεις ένα θέμα που σ’ ενδιαφέρει, οι οιωνοί είναι ιδιαίτερα θετικοί. Μέσα σε όλη αυτή την κινητικότητα επίσης, είναι πολύ πιθανό να κάνεις και μια σημαντική γνωριμία -ειδικά αν είσαι single- που θα επηρεάσει το μέλλον σου. Τέλος, εύνοια αναμένεται και από τις επαφές με τα συγγενικά σου πρόσωπα.

ΛΕΩΝ
Μια ηλιακή έκλειψη στον τομέα των οικονομικών σου αποτελεί οπωσδήποτε ένα ιδιαίτερο γεγονός και αυτό πρόκειται να συμβεί στις 13 Σεπτεμβρίου. Το καινούριο φεγγάρι θα σε φέρει αντιμέτωπη με τις ευθύνες σου, θα σε βοηθήσει να εξετάσεις αναλυτικά τα έσοδα και τα έξοδά σου και να υιοθετήσεις μια καλύτερη διαχείριση. Δεν αποκλείεται ωστόσο, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο να αποκτήσεις και νέα εισοδήματα, τα οποία καλό θα είναι να χειριστείς με σύνεση και λογική. Τώρα μπορείς να δημιουργήσεις σταθερές βάσεις για το μέλλον σου, αυτό όμως συνιστά να απαρνηθείς περιττές πολυτέλειες και να προσαρμοστείς με τις δύσκολες απαιτήσεις της εποχής. Μια νέα αίσθηση ασφάλειας θα νιώσεις και στην προσωπική σου ζωή, είτε επισημοποιώντας μια σοβαρή σχέση είτε ξεκινώντας μια νέα νέα ερωτική ιστορία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη και ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στις 13 Σεπτεμβρίου στο δικό σου ζώδιο, γεγονός που σου δίνει τη δυνατότητα να κινητοποιηθείς και να κυνηγήσεις στόχους και όνειρα που έχεις από καιρό. Η αυξημένη ενεργητικότητά σου σε συνδυασμό με την ενισχυμένη λογική σου αλλά και με την τύχη που θα βρίσκεται στο πλευρό σου, θα σε βοηθήσουν να ελιχθείς καλύτερα και να καταφέρεις ακόμα και τα πιο δύσκολα επιτεύγματα. Ανάλογες εξελίξεις θα υπάρξουν και στην προσωπική σου ζωή, όπου μπορείς τώρα να μονιμοποιήσεις μια σχέση. Αν πάλι ανήκεις στις singles Παρθένους, η έκλειψη μπορεί να σου φέρει έναν νέο έρωτα με άριστες προδιαγραφές.

ΖΥΓΟΣ
Η Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου που διαμορφώνεται στις 13 Σεπτεμβρίου, επηρεάζει τον παρασκηνιακό δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου και σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο, να συνειδητοποιήσεις τις πραγματικές επιθυμίες σου και να οργανώσεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Αυτό σημαίνει ότι το ερχόμενο δεκαπενθήμερο δεν προσφέρεται τόσο για δράση όσο για περισυλλογή. Μπορείς ωστόσο, να κάνεις κάποιες επαφές και συζητήσεις -κυρίως στον επαγγελματικό τομέα- που θα σε βοηθήσουν να βγάλεις κάποια συμπεράσματα για τις επόμενες κινήσεις σου. Σε όλη αυτή τη διαδικασία καλό θα είναι να εμπιστευτείς τη δική σου κρίση και να αποφύγεις φιλικές συμβουλές που πιθανότατα θα σε αποπροσανατολίσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη και έκλειψη που διαμορφώνεται στις 13 Σεπτεμβρίου, ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τους φίλους σου, τις φιλοδοξίες σου και τα όνειρά σου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο αναμένεται αυξημένη κοινωνικότητα που εκτός από ευχάριστες στιγμές, θα σου δώσει την ευκαιρία να αξιολογήσεις και κάποιες επαγγελματικές προτάσεις. Αν μάλιστα ανήκεις στους άνεργους Σκορπιούς ή ασχολείσαι με μια δουλειά που δεν σε ικανοποιεί, ίσως τώρα βρεθεί κάτι που σου ταιριάζει περισσότερο. Εξάλλου, το καινούριο φεγγάρι πρόκειται να φέρει στο δρόμο σου άτομα πολύ αξιόλογα με τα οποία θα αναπτύξεις μακροχρόνιες φιλικές σχέσεις. Αν ανήκεις στις singles, ένας έρωτας μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, είναι πολύ πιθανός.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στις 13 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιείται η ηλιακή έκλειψη στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σου που σηματοδοτεί εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές που σκοπό θα έχουν να σου “δείξουν” το πώς πρέπει να κινηθείς. Αν για παράδειγμα, νιώθεις ανασφάλεια ή απογοήτευση μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, ίσως είναι προτιμότερο να εντείνεις τις προσπάθειές σου και να εξαντλήσεις τις αντοχές σου, αντί να πάρεις μια βεβιασμένη απόφαση. Αν πάλι ανήκεις στους άνεργους Τοξότες, ίσως θα πρέπει να αποδεχτείς μια πρόταση που ακόμα και αν δεν σου ταιριάζει απόλυτα, θα δώσει διέξοδο στα οικονομικά σου προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Νέα Σελήνη και έκλειψη που διαμορφώνεται στις 13 Σεπτεμβρίου, είναι ιδιαίτερα θετική για σένα, καθώς πραγματοποιείται στο συμβατό ζώδιο της Παρθένου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες που υπόσχονται μεγάλες επιτυχίες. Το εξωτερικό συγκεκριμένα μπορεί να σου ανοίξει νέες προοπτικές που θα σου δώσουν την ευκαιρία να προβάλεις τα ταλέντα σου και να αναρριχηθείς πολύ γρήγορα. Αν πάλι έχεις σε εκκρεμότητα γραφειοκρατικές διαδικασίες, αυτό το διάστημα μπορούν να ολοκληρωθούν και να σου δώσουν το πράσινο φως για τη δημιουργία ενός νέου σχεδίου. Τέλος, δεν αποκλείεται η επισημοποίηση μιας σχέσης που θα βελτιώσει τη ζωή σου ή ένας νέος έρωτας που θα εξελιχθεί γρήγορα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 13 Σεπτεμβρίου, ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου και πυροδοτεί εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με κεφάλαια τρίτων, με χρέη και οφειλές αλλά και με την ερωτική σου ζωή. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο είναι κατάλληλο για να ασχοληθείς με τη ρύθμιση των οφειλών σου ή – αν δεν έχεις οφειλές- με μια νέα επένδυση που μπορεί να σου αποφέρει μεγάλα εισοδήματα. Όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή, το καινούριο φεγγάρι, σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου, γεγονός που μπορεί να σε παροτρύνει στην αναζωπύρωση μιας παλιάς αγάπης, στη διάλυση ενός δεσμού που δεν προχωρά ή και στη δημιουργίας μιας νέας ερωτικής σχέσης.

ΙΧΘΕΙΣ
Η ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στο πολικό ζώδιο της Παρθένου στις 13 Σεπτεμβρίου, επηρεάζει τον τομέα των σχέσεών σου όπου σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις καινούρια ξεκινήματα. Το καινούριο φυσικά στην προκειμένη περίπτωση, δεν είναι απαραίτητο να είναι κάτι εντελώς καινούριο, αφού μπορεί ακόμα και μια σχέση ετών να μπει σε νέες βάσεις και να αποκτήσει πιο γερά θεμέλια. Σε περίπτωση ωστόσο που ανήκεις στις singles, τότε πρόκειται πραγματικά για ένα νέο δεσμό που πρόκειται να αλλάξει τη ζωή σου. Η επισημοποίηση και ο γάμος παρόλο που μπορούν να επιτευχθούν πολύ σύντομα, δεν θα αποτελούν μια βιαστική απόφαση. Τέλος, κάποιες ίσως αποφασίσουν τη διακοπή μιας σχέσης που έχει κάνει τον κύκλο της.

Read More

And More