Έκλειψη Ηλίου στο Λέοντα και Νέα Σελήνη – Αύγουστος 2017: Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου;

Στις 21 Αυγούστου, σχηματίζεται Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Λέοντα, ένα δυνατό φαινόμενο που φέρνει σημαντικά γεγονότα, τα οποία θα συνεχίσουν να εκτυλίσσονται μέχρι τον Ιανουάριο του 2018. Πραγματοποιείται στις 28ο 52’ του Λέοντα, στις 21:30 ώρα Ελλάδος και φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα που αφορούν στην προσωπική μας ταυτότητα, τη δημιουργικότητα, την ηγεσία, τη ζωτικότητα και τη γέννηση μιας νέας αρχής.

Έκλειψη Ηλίου στο Λέοντα στις 21 Αυγούστου 2017
Στο χάρτη που καταστρώνουμε, ο ωροσκόπος “πέφτει” στο ζώδιο του Κριού, ενώ οι πλανήτες που συμμετέχουν στην έκλειψη είναι ο Άρης σε σύνοδο και ο Κρόνος με τον Ουρανό σε τρίγωνα. Σύνοδο με τα Φώτα (Ήλιο και Σελήνη) σχηματίζει και ο Βόρειος Δεσμός. Όλα συνηγορούν πως πρόκειται για ένα πολύ δυναμικό φεγγάρι που θα φέρει μοιραίες εξελίξεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοσμικό επίπεδο.

Πρόσωπα που κατέχουν αρχηγικές θέσεις ενδέχεται να οδηγηθούν στην επιτυχία και να δεχθούν μεγάλη αναγνώριση ή και μεγάλη πτώση, αν κάνουν κατάχρηση της εξουσίας τους ή επιδείξουν υπερβολική αλαζονεία. Η συμμετοχή του Άρη άλλωστε κάνει πολεμοχαρή και βίαιη την ενέργεια της έκλειψης, γι’ αυτό πρέπει να χρησιμοποιηθεί παραγωγικά για να αποφευχθούν άσχημες συνέπειες. Παράλληλα, τα τρίγωνα με τον Ουρανό και τον Κρόνο χαρίζουν αυτοπεποίθηση και δύναμη για να πραγματοποιήσουμε αλλαγές, αλλά και ταυτόχρονα μια ρεαλιστική προσέγγιση στα σχέδιά μας ώστε να μην γκρεμιστούν στην πρώτη δυσκολία. Επίσης, μέσα από παλιές εμπειρίες και μαθήματα γινόμαστε πιο σοφοί για να χαράξουμε ένα καινούριο δρόμο που θα μας οδηγήσει στον αληθινό μας προορισμό και στην ανακάλυψη του εαυτού μας.

ΚΡΙΟΣ
Η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα φέρνει σημαντικές εξελίξεις στις αισθηματικές σου υποθέσεις και σε ό,τι αφορά στη δημιουργικότητά σου ή τα παιδιά. Το διάστημα επιρροής της είναι πιθανό να μπει στη ζωή σου ένα μοιραίο πρόσωπο που θα σου ξυπνήσει πρωτόγνωρα πάθη, ενώ αν ανήκεις στις δεσμευμένες, μπορεί να προκύψει μια εγκυμοσύνη ή να αποκτήσεις έναν απόγονο. Παράλληλα, φαίνεται πως ανεβαίνει η ζωτικότητά σου και έχεις περισσότερη όρεξη για διασκέδαση, πάρτι και γιορτές, απολαμβάνοντας τις χαρές της ζωής. Επίσης, εκφράζεις περισσότερο την ατομικότητά σου, τα ταλέντα σου και εστιάζεις στις προσωπικές σου επιθυμίες.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Η έκλειψη Ηλίου στο Λέοντα φέρνει ένα νέο ξεκίνημα σε θέματα που αφορούν στο σπίτι σου και την οικογένειά σου. Το επόμενο διάστημα θα σε απασχολήσει έντονα η σχέση σου με κάποιον από τους δύο γονείς σου και ίσως να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις που σε απελευθερώνουν από ένα συναισθηματικό φορτίο. Επίσης, ίσως να υπάρξουν αλλαγές στην οικογενειακή σου κατάσταση, μέσα από ένα γάμο ή και ένα διαζύγιο. Το σπίτι και η ακίνητη περιουσία σου έρχονται, επίσης, σε πρώτο πλάνο και δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε μια ανακαίνιση ή μετακόμιση. Πρόσεξε για πιθανές εντάσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα επηρεάζει την επικοινωνία, τις μετακινήσεις σου και τις σχέσεις σου με αδέρφια. Το διάστημα επιρροής της φαίνεται πως αλλάζει ο τρόπος που εκφράζεσαι ή σκέφτεσαι και πως κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, φανερώνοντας τη δημιουργικότητά σου. Η “γέννηση” μια νέας ιδέας ή κάποιες αλλαγές που λαμβάνουν χώρα και αφορούν σε πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος, επηρεάζουν σημαντικά την καθημερινότητά σου. Παράλληλα, είναι ένα διάστημα κατά το οποίο θα θελήσεις να μάθεις καινούρια πράγματα, να εκπαιδευτείς σε ένα νέο αντικείμενο, να διαβάσεις και να “ρουφήξεις” περισσότερες πληροφορίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Λέοντα φανερώνει πως θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν στα χρήματα, τα υλικά αγαθά και τις κτήσεις σου. Το διάστημα επιρροής της η ανάγκη σου για οικονομική ασφάλεια εντείνεται, κάτι που ίσως σε οδηγήσει σε αναζήτηση πρόσθετης πηγής εισοδήματος. Επίσης, έχεις την ανάγκη να προβάλεις περισσότερο τα ταλέντα σου και να ασχοληθείς με δημιουργικές δραστηριότητες και ίσως να κερδίσεις και χρήματα μέσα από το χόμπι σου. Παράλληλα, ίσως έχεις περισσότερη ανάγκη να αποδείξεις την προσωπική σου αξία στους άλλους αλλά και στον εαυτό σου. Τέλος, πιθανόν να πραγματοποιήσεις μια πολυτελή αγορά που σχεδίαζες καιρό και που με έμμεσο τρόπο επηρεάζει και το στάτους σου.

ΛΕΩΝ
Η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου θα επηρεάσει όλο το φάσμα της ζωής σου και μέσα από σημαντικές εξελίξεις και γεγονότα, θα συμβάλει στην προσωπική σου εξέλιξη. Επισημοποιήσεις σχέσεων, απόκτηση απογόνων, νέοι έρωτες αλλά και απεγκλωβισμός από νοσηρούς δεσμούς είναι μερικά από τα σενάρια που θα προκύψουν στην αισθηματική σου ζωή. Όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, είναι πιθανό να αναλάβεις ένα νέο εγχείρημα, μια ηγετική θέση ή να αποφασίσεις να ασχοληθείς με κάτι πιο δημιουργικό, αλλάζοντας εντελώς επαγγελματική πορεία. Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στις φιλικές σου σχέσεις και είναι πιθανό να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα σε πρόσωπα. Γενικά, την εποχή αυτή διαμορφώνεις μια νέα κοσμοθεωρία, η οποία θα σε οδηγήσει και σε ανάλογες επιλογές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Λέοντα επηρεάζει το υποσυνείδητό σου, το διαισθητικό σου κομμάτι, το παρασκήνιο και τους κρυφούς σου εχθρούς. Πρόκειται για μια περίοδο κατά την οποία έρχεσαι αντιμέτωπη με φόβους και κομμάτια της προσωπικότητάς σου, τα οποία ίσως καλείσαι να θυσιάσεις για να προοδεύσεις. Ίσως να έχεις την ανάγκη για περισσότερη μοναξιά και απομάκρυνση από το κοινωνικό σου περιβάλλον αυτήν την εποχή, ώστε να έρθεις πιο κοντά με τις δικές σου βαθύτερες επιθυμίες. Παράλληλα, ίσως να υπάρχει έντονο παρασκήνιο στη ζωή σου ή να αισθάνεσαι ότι υπάρχουν πράγματα που θέλεις να κάνεις αλλά ακόμα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να υλοποιηθούν.

ΖΥΓΟΣ
Η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τους φίλους, τον κοινωνικό σου περίγυρο και τις φιλοδοξίες σου. Το διάστημα επιρροής του φαινομένου είναι πιθανό να ενταχθείς σε μια νέα ομάδα, ένα σύλλογο ή ένα σωματείο ή να αναλάβεις ηγετικό ρόλο σε ένα επαγγελματικό εγχείρημα. Επίσης, θέτεις νέους στόχους για το μέλλον σου και ίσως να ξεκινήσεις κάποιες δημιουργικές δραστηριότητες. Ακόμη, είναι πιθανό να κάνεις νέους φίλους, να μπεις σε μια καινούρια παρέα και να δεχθείς κάποιες σημαντικές προτάσεις για συνεργασίες από γνωστούς σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η έκλειψη Ηλίου στο Λέοντα επηρεάζει τον τομέα της καριέρας και την επαγγελματικής σου κατεύθυνσης. Το διάστημα επιρροής της φαίνεται πως θα σε απασχολήσει έντονα ο προσανατολισμός σου, η θέση σου μέσα στο χώρο της δουλειάς σου καθώς και οι σχέσεις σου με ανώτερους. Μάλιστα, είναι πιθανό να σου προταθεί μια ηγετική θέση στην υπάρχουσα ή σε μια νέα δουλειά ή να αναλάβεις ένα δημιουργικό εγχείρημα που θα σου χαρίσει αναγνώριση. Επίσης, θα σε απασχολήσουν το στάτους και η δημόσια εικόνα σου, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσεις και στην επισημοποίηση του δεσμού σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με τα ταξίδια και την ανώτερη εκπαίδευση. Πρόκειται για μια εποχή κατά την οποία σχεδιάζεις το μέλλον σου, αλλάζεις την κοσμοθεωρία σου και στοχεύεις ψηλά. Διευρύνεις τους ορίζοντές σου και διψάς για περισσότερη γνώση γι’ αυτό και είναι πιθανό να ξεκινήσεις ένα μεταπτυχιακό ή να ολοκληρώνεις μια περίοδο σπουδών και να εισέρχεσαι στον επαγγελματικό στίβο. Παράλληλα, ίσως πραγματοποιήσεις ένα μακρινό ταξίδι για αναψυχή ή επαγγελματικούς λόγους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η έκλειψη Ηλίου στο Λέοντα επηρεάζει τις οικονομικές σου συναλλαγές αλλά και ζητήματα που αφορούν στη σχέση σου. Από τη μία, φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν κάποια χρέη, ένα δάνειο, μια οικονομική συμφωνία ή μια κληρονομιά το επόμενο διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται να διεκδικήσεις χρήματα που σου οφείλονται. Από την άλλη, έρχονται σε πρώτο πλάνο θέματα συμβίωσης με το σύντροφό σου και ίσως να προχωρήσετε σε μια συγκατοίκηση ή να υπάρξουν αλλαγές στο κοινό σας ταμείο. Παράλληλα, φαίνεται πως επηρεάζεται η ψυχολογία σου από την έκλειψη αυτή και ίσως να βιώνεις μια μεταμορφωτική φάση, προσπαθώντας να ανασυνθέσεις τον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα, απέναντι από το ζώδιό σου, σηματοδοτεί την έναρξη μιας πολύ σημαντικής περιόδου για τις σχέσεις σου. Το επόμενο διάστημα είναι πιθανό να προχωρήσεις σε μια επισημοποίηση του δεσμού σου, όμως εξίσου πιθανό είναι να τερματίσεις και μια σχέση που εμποδίζει την εξέλιξή σου και σε κρατάει πίσω. Επίσης, είναι πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια θέματα που αφορούν στην ατομικότητα μέσα στη σχέση σου ή το ζήτημα της απόκτησης απογόνων. Από την άλλη, ίσως να ξεκινήσεις μια καινούρια συνεργασία, η οποία θα αλλάξει εντελώς την επαγγελματική σου πορεία, ενώ δεν αποκλείεται να διακόψεις μια άλλη. Γενικά, είναι ένα διάστημα κατά το οποίο θα υπάρξουν σημαντικές ανακατατάξεις σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Λέοντα επηρεάζει την καθημερινότητά σου και την εργασία σου. Οι δραστηριότητες που επαναλαμβάνεις στη ρουτίνα σου, το πρόγραμμα που ακολουθείς στη δουλειά σου, τα ωράρια και οι καθημερινές τελετουργίες φαίνεται να αλλάζουν αυτήν την εποχή. Παράλληλα, είναι πιθανό να αναλαμβάνεις περισσότερες υποχρεώσεις ή να εντάσσεις δημιουργικές δραστηριότητες στο πρόγραμμά σου. Το σώμα και η υγεία σου έρχονται, επίσης, σε πρώτο πλάνο και είναι πιθανό να προσπαθήσεις να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση, ξεκινώντας γυμναστήριο ή αλλάζοντας διατροφικές συνήθειες.

Read More

And More