Ερωτικές προβλέψεις – Σεπτέμβριος 2016: Πώς θα είναι η προσωπική σου ζωή σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου αποτελεί τον πιο κρίσιμο μήνα της χρονιάς και φέρνει μαζί του σημαντικές αλλαγές και γεγονότα, που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της αισθηματικής μας ζωής. Εκτός από τις εκλείψεις και τα μοιραία γεγονότα που τις συνοδεύουν, ο Σεπτέμβριος εμπεριέχει όψεις και πλανητικές μετακινήσεις που θα ανατρέψουν όλα τα δεδομένα, θα κλείσουν ερωτικές υποθέσεις και θα φέρουν νέες ρομαντικές ιστορίες, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο στη ζωή μας.

Από το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, οι εξελίξεις θα είναι γρήγορες και καταιγιστικές, καθώς αρχικά κορυφώνεται η πρώτη έκλειψη Ηλιακή στο ζώδιο της Παρθένου, στις 9 Σεπτεμβρίου περνά ο Δίας στον Ζυγό, όπου και θα παραμείνει μέχρι τον Οκτώβριο του 2017, ενώ σχηματίζεται και το τελευταίο τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα, η όψη που έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές των μεταβλητών ζωδίων από το τέλος του 2015. Και στη συνέχεια όμως, με τη Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο των Ιχθύων στις 16 του μήνα, την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό και του Άρη στον Αιγόκερω, αλλά και την ανάδρομη πορεία του Ερμή, φαίνεται πως κανείς δεν θα μείνει ανεπηρέαστος από τις ερωτικές εξελίξεις…

ΚΡΙΟΣ
Το φθινόπωρο σου κάνει ποδαρικό με πλανητικά φαινόμενα που ανατρέπουν κάθε δεδομένο της ερωτικής σου ζωής. Η είσοδος του Δία στο Ζυγό στις 9 Σεπτεμβρίου, αποτελεί σίγουρα το θέμα του μήνα, αφού σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου κατά την οποία οι διαπροσωπικές σου σχέσεις αναδιαμορφώνονται, μέσα από νέες σχέσεις, επισημοποιήσεις, ακόμη και έναν γάμο που πραγματοποιείς ή σχεδιάζεις να πραγματοποιήσεις παρακάτω. Ακόμη, με τον Ουρανό να κινείται στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, συναντώντας τον Άρη και την Αφροδίτη, φαίνεται πως η οπτική και τα πιστεύω σου για τον εαυτό σου και τις σχέσεις, αλλάζουν ριζικά. Και βέβαια, η είσοδος της Αφροδίτης στο Σκορπιό στις 23/9, εκκινεί ένα διάστημα πάθους, ίντριγκας και έντονης σεξουαλικότητας, που θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα του Οκτωβρίου.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Οι εκλείψεις του Σεπτεμβρίου επηρεάζουν άμεσα το ερωτικό κομμάτι της ζωής σου, είτε μέσα από μοιραίες γνωριμίες που αλλάζουν συθέμελα το τοπίο των αισθηματικών σου, είτε μέσα από συνειδητοποιήσεις που αφορούν στον τρόπο που ερωτεύεσαι, αγαπάς και διεκδικείς. Αυτό, σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή στον 5ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 22, σε ωθεί να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που αφορούν στον έρωτα και τη σεξουαλικότητά σου. Και φαίνεται πως το κάνεις, διότι η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στις 23/9 φέρνει τις ερωτικές σου σχέσεις σε πρώτο πλάνο, δημιουργώντας μια βαθιά και ουσιαστική ένωση με το αντικείμενο του πόθου σου, ανανεώνοντας τη σεξουαλική σου ζωή και επαναφέροντας το πάθος στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ερωτική σου ζωή βρίσκεται στο κέντρο των εξελίξεων με το πλανητικό σκηνικό να σε παροτρύνει να κλείσεις υποθέσεις για να επιτρέψεις σε καινούριες να μπούνε στη ζωή σου. Οι εκλείψεις στον άξονα των μεταβλητών σε συνδυασμό με το τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα στις 10 του μήνα, δημιουργούν ένα δύσκολο κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καλώντας σε να αφήσεις πίσω σου πρόσωπα και καταστάσεις που, εδώ και κάποιους μήνες, διαπίστωσες ότι δεν σου δίνουν αυτά που ζητάς ή εμποδίζουν την προσωπική σου εξέλιξη. Υπάρχει όμως κάτι που δρα βοηθητικά και εξισορροπητικά και στην ψυχολογία και στην ερωτική σου ζωή και δεν είναι άλλο από την ενεργοποίηση του 5ου οίκου σου από την Αφροδίτη και το Δία. Είτε υποδέχεσαι έναν νέο έρωτα, είτε αισθάνεσαι έτοιμη να μπεις και πάλι στο ερωτικό παιχνίδι, το βέβαιο είναι ότι η αυτοπεποίθησή σου αρχίζει να εκτοξεύεται. Το τέλος του μήνα βρίσκει εσένα ανανεωμένη και τη σεξουαλική σου ζωή πιο έντονη από ποτέ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Σεπτέμβριος είναι ένας σημαντικός μήνας για τις σχέσεις σου και φαίνεται πως αποτελεί τα προεόρτια ακόμα πιο σημαντικών εξελίξεων, που θα ακολουθήσουν τον επόμενο μήνα. Ο Πλούτωνας που κινείται απέναντι από το ζώδιό σου εδώ και κάποια χρόνια, φέρνοντας μοιραίες σχέσεις και πρόσωπα στο δρόμο σου, συναντά την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Ήλιο μέχρι τις 23 του μήνα, άλλοτε με θετικές όψεις και άλλοτε με αρνητικές, δημιουργώντας σου συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, χωρίς όμως σημαντικές αναταράξεις. Πιθανόν να βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση με ένα πρόσωπο που αισθάνεσαι ότι σε εξουσιάζει ή να πηγαινοέρχεσαι σε σχέσεις που σε μεταμορφώνουν μέσα από βαθιές και έντονες εμπειρίες. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο Σκορπιό στις 23 και του Άρη στον Αιγόκερω στις 27 του μήνα, όλο το παραπάνω σκηνικό εντείνεται, μέσα από συγκρούσεις και παιχνίδια εξουσίας που θα σε φέρουν προ αποφάσεων.

ΛΕΩΝ
Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου έχει βαλθεί να φέρει στη ζωή σου τον έρωτα, τη χαρά και το πάθος. Με τον Άρη να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη, διατηρώντας ενεργοποιημένο τον 5ο ηλιακό σου οίκο, η ερωτική σου διάθεση και η ανάγκη σου να φλερτάρεις βρίσκονται στα ύψη. Αν και το πρώτο 15ήμερο φέρνει και εντάσεις εκτός από ίντριγκα και ανεβασμένη σεξουαλικότητα, μετά τις 17 του μήνα οι νέες γνωριμίες που κάνεις ή η σχέση σου με ένα πρόσωπο που έχει ήδη μπει στη ζωή σου, αποκτά τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να σε οδηγήσει στην ευτυχία. Παράλληλα, η Αφροδίτη, ο Δίας και ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού σε κάνουν ιδιαίτερα κοινωνική, επικοινωνιακή και εξωστρεφή, φέρνοντας στη ζωή σου άτομα που γοητεύονται από την παρουσία σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα, ανάμεσα στις καινούριες σου επαφές να κρύβεται κάποιος που πολύ γρήγορα θα γίνει το μόνιμο ταίρι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο γενέθλιος μήνας σου είναι ο πιο σημαντικός μήνας της χρονιάς σου, καθώς εκτός από τις εκλείψεις στον άξονά σου, εμπεριέχει τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου και το τελευταίο τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα, που έχει αρχίσει να ταλανίζει την ερωτική σου ζωή από το 2015. Πρόκειται για ένα διάστημα καθοριστικό για την πορεία των αισθηματικών σου, κατά το οποίο θα κληθείς να αφήσεις οριστικά πίσω σου καταστάσεις και πρόσωπα που αισθάνεσαι ότι σε πρόδωσαν, σε εξαπάτησαν ή ότι η σχέση σου μαζί τους έμοιαζε με κινούμενη άμμο. Το πλανητικό σκηνικό σε ωθεί να απελευθερωθείς από οτιδήποτε αποτελεί τροχοπέδη στην εξέλιξή σου και προς το τέλος του μήνα, με τον Άρη να περνά στο 5ο ηλιακό σου σπίτι, να υποδεχθείς νέες ερωτικές προκλήσεις που θα σε βάλουν και πάλι στο παιχνίδι του έρωτα, αυτή τη φορά όμως, με υγιείς βάσεις.

ΖΥΓΟΣ
Ο Σεπτέμβριος γίνεται αφετηρία μιας πολύ σημαντικής αλλαγής που έρχεται στη ζωή σου. Αρχικά, καλωσορίζεις το Δία στο ζώδιό σου για διάστημα ενός έτους, κατά το οποίο θα ανοίξεις τα φτερά σου για νέες εμπειρίες, είτε μέσα από μια επισημοποίηση, μια συμβίωση ή έναν γάμο, είτε μέσα από μια καινούρια σχέση που σε γεμίζει χαρά και αισιοδοξία. Σε αυτό συνηγορεί και η Αφροδίτη που κινείται επίσης στο ζώδιό σου το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, χαρίζοντάς σου την εύνοιά της σε θέματα καρδιάς. Αυτό που πρέπει να προσέξεις, ειδικά αν ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο, είναι μια όψη αντίθεσης που σχηματίζει ο Ουρανός με την Αφροδίτη στις 18 του μήνα, η οποία ίσως να φέρει μια απρόβλεπτη εξέλιξη σε μια ερωτική σου υπόθεση, ιδιαίτερα αν είσαι δεσμευμένη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό του μήνα φαίνεται πως σε εισάγει σε μια περίοδο προετοιμασίας για κάτι μεγάλο που έρχεται στη ζωή σου. Η πορεία της Αφροδίτης στον 12ο ηλιακό σου οίκο και η είσοδος του Δία στο ίδιο κομμάτι του ωροσκοπίου σου από τις 9/9 έως τον Οκτώβριο του 2017, δημιουργούν ένα ιδιαίτερα ερωτικό κλίμα, είτε μέσα από ανανεωτικές δραστηριότητες μέσα στη σχέση σου, είτε λόγω μιας νέας γνωριμίας που ήρθε ή έρχεται στη ζωή σου, η οποία σου ξυπνά πρωτόγνωρα και ρομαντικά συναισθήματα. Από τις 23/9 μάλιστα, έχεις ακόμη ένα λόγο να χαρείς, καθώς η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου προικίζοντάς σε με τη γοητεία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να κατακτήσεις ερωτικούς στόχους και αυξάνοντας το πάθος και την ένταση, που τόσο πολύ σε χαρακτηρίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Σεπτέμβριος συνεχίζει να σε έχει σε ρόλο πρωταγωνιστή στις εξελίξεις. Με τον Άρη να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σου μέχρι τις 27, η μαχητικότητα και η σεξουαλική σου διάθεση θα βρίσκονται στα ύψη, παράλληλα όμως με μια νευρικότητα και ανυπομονησία που πολλές φορές ενδεχομένως να πυροδοτεί εντάσεις. Το τελευταίο τετράγωνο που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Ποσειδώνα στις 10/9, αποτελεί και το κλείσιμο μιας περιόδου κατά την οποία χρειάστηκε να γκρεμίσεις αυταπάτες και να δεις καταστάσεις και πρόσωπα με γειωμένη ματιά. Ό,τι σαθρό συνεχίζει να υπάρχει στη ζωή σου αυτήν την περίοδο θα το αφήσεις πίσω σου, ώστε να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ζήσει νέες, ανανεωτικές εμπειρίες με καινούρια πρόσωπα. Σε αυτό συνηγορεί και η είσοδος του Δία στο φιλικό για σένα ζώδιο του Ζυγού, μια διέλευση που θα φέρει στο δρόμο σου ερωτικούς υποψήφιους με τους οποίος θα έχεις πολλά να μοιραστείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το φθινόπωρο ξεκινά με ερωτικές κυκλοθυμίες για σένα. Αν και το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά στις σχέσεις δεν δέχεται κάποια διέλευση το επόμενο διάστημα, φαίνεται πως ο Πλούτωνας από το ζώδιό σου και οι όψεις που σχηματίζει, φέρνουν συζητήσεις και συχνά εντάσεις που πιθανόν να αφορούν στο μέλλον μιας σημαντικής σου σχέσης. Από την άλλη, οι singles του ζωδίου σου είναι πιθανό να αναπτύξουν ένα ερωτικό ειδύλλιο μέσα από το χώρο εργασίας τους, καθώς Αφροδίτη και Δίας από το Ζυγό μαρτυρούν ερωτικές συγκινήσεις που συνδέονται με το επαγγελματικό περιβάλλον σου και έρχονται… μετ’ εμποδίων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το κύριο θέμα του μήνα όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή είναι η σεξουαλικότητα και ζητήματα που αφορούν στη συμβίωση. Οι εκλείψεις πραγματοποιούνται στον 8ο ηλιακό σου οίκο και μαζί με μια σύνοδο του Ερμή με το Δία στην ίδια θέση στις αρχές του μήνα, φαίνεται πως η ανεβασμένη σου λίμπιντο σε παρακινεί να αναζητήσεις υποψήφιους ερωτικούς παρτενέρ, με τους οποίους θα ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για ερωτικά παιχνίδια. Οι singles θα έχουν πολλές τέτοιες ευκαιρίες, οι οποίες πιθανότατα θα προέρχονται από τον κοινωνικό τους κύκλο. Όσο για τις δεσμευμένες, φαίνεται πως τα πράγματα που μοιράζονται με το ταίρι τους, υλικά ή συναισθηματικά, γίνονται θέμα την περίοδο αυτή και ίσως χρειαστεί να ξεκαθαρίσουν κάποια ζητήματα μεταξύ τους.

ΙΧΘΕΙΣ
Το πλανητικό σκηνικό του Σεπτεμβρίου φαίνεται πως δρομολογεί σημαντικές εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και κλείνει έναν κύκλο που τις αφορά. Οι εκλείψεις στον άξονα του ζωδίου σου και η παραμονή του Δία στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι τις 9 του μήνα, θα οδηγήσουν πολλούς Ιχθύες σε αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον τις ερωτικής τους ζωής, είτε μέσα από επισημοποίηση μιας σχέσης είτε μέσα από το τέλος βαλτωμένων καταστάσεων, που τους εμποδίζουν να πάνε παρακάτω. Από την άλλη, η πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Ζυγού, φανερώνει πως πολλοί θα αποφασίσουν μια συμβίωση το επόμενο διάστημα και γενικώς θα αναζητήσουν πιο ουσιαστικές και σοβαρές σχέσεις στην ερωτική τους ζωή. Μάλιστα, οι singles δεν αποκλείεται να υποδεχθούν ένα νέο πρόσωπο στη ζωή τους που θα διαμορφώσει εντελώς διαφορετικά την καθημερινότητά τους.

Read More

And More