Ετήσιες προβλέψεις αριθμολογίας για το 2016: Πώς θα είναι ο νέος χρόνος για σένα;

Μία σημαντική χρονιά ανοίγεται μπροστά μας, η οποία μας προσφέρει τη δυνατότητα να κλείσουμε ανοιχτά κεφάλαια του παρελθόντος και να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μας, μακριά από δυσάρεστες καταστάσεις του χθες. Το 2016 κλείνει οριστικά ένας κύκλος που είχε ανοίξει στη ζωή μας το 2007 και πλέον χαράσσουμε όλες μας μία νέα πορεία, πιο ώριμες, αποφασιστικές και σίγουρες για όλα αυτά που θέλουμε αλλά και πρέπει να ακολουθήσουμε!

Κυρίαρχος Αριθμός του Έτους: 9

O κυρίαρχος αριθμός της νέας χρονιάς ο οποίος και προκύπτει από το άθροισμα των αριθμητικών ψηφίων είναι ο καρμικός αριθμός 9, ο οποίος δηλώνει την ανιδιοτέλεια, τη φιλανθρωπία και την πραγματική αγάπη! Το μάθημα που θα μας δώσει η χρονιά αυτή είναι πως μόνο με την ενότητα, την αλληλεγγύη, την υποστήριξη και τη συντροφικότητα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Οι σχέσεις των ανθρώπων θα αναζωπυρωθούν, καταπολεμώντας ουσιαστικά τα εγωιστικά ένστικτα! Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του νέου έτους, πολλές θα χρειαστεί να κάνουμε θυσίες προκειμένου να υπερασπιστούμε αυτό που αγαπάμε, αυτό που μας ανήκει ή αυτό που μας αξίζει! Το 2016 όμως θα εκπληρωθούν και σημαντικές επιθυμίες καρδιάς, που θα χαρίσουν ανταμοιβή και ολοκλήρωση!

Το ζώδιο που θα πρωταγωνιστήσει και θα βιώσει τις πιο σημαντικές αλλαγές το 2016, είναι το ζώδιο της Παρθένου, που πραγματικά θα κάνει στροφή 180 μοιρών σε βασικούς τομείς της ζωής του και θα δεχθεί και τη μεγαλύτερη εύνοια κατά τη διάρκεια του νέου έτους.

Το 2016, ο έρωτας και οι σχέσεις
Το 2016 είναι ένα σημαντικό μεταίχμιο για τις ερωτικές σχέσεις αφού ο αριθμός 9 δηλώνει ότι έχει φτάσει το τέλος μίας εποχής, όπου όλες μας πρέπει να κάνουμε τον απολογισμό μας και να αποφασίσουμε με τι θα συνεχίσουμε και τι θα διακόψουμε. Κατά τη διάρκεια του νέου έτους θα υπάρξουν σημαντικές συνειδητοποιήσεις, σοβαροί συναισθηματικοί απολογισμοί, όμως θα δοθούν και σπουδαίες ευκαιρίες για την ενδυνάμωση συναισθημάτων. Δεν ευνοούνται τόσο πολύ οι νέες σχέσεις, όσο οι σχέσεις που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν ή οι γνωριμίες που έχουν ήδη υπάρξει και που τώρα μπορούν να έχουν εξέλιξη. Κατά τη διάρκεια του 2016 θα δούμε αρκετές επανασυνδέσεις σχέσεων, ενώ η έκπληξη της χρονιάς θα είναι και οι χωρισμοί σε δεσμούς χρόνων. Το 2016 λοιπόν οδηγεί κατά κάποιο τρόπο στα άκρα τον τομέα των σχέσεων, όμως τα ξεκαθαρίσματα που θα γίνουν είναι απαραίτητα για να μας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματική αγάπη, στην αγάπη που αντέχει στο χρόνο.

Το 2016, η καριέρα και τα οικονομικά
Μία χρονιά κόπου, αγώνα και προσπάθειας ξεκινά για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά μας. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του 2016 θα ανταμειφθούν ουσιαστικά όσες κουράστηκαν και έκαναν θυσίες το περασμένο έτος. Αν λοιπόν εργάστηκες σκληρά και προγραμματισμένα, αν περιορίστηκες οικονομικά κάνοντας έναν καλό προγραμματισμό, τότε αυτό το έτος δεν χρειάζεται να φοβηθείς απολύτως τίποτα.

ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΑΡΙΘΜΟ
Για να έχεις την προσωπική σου πρόβλεψη αριθμολογίας, πρέπει να βρεις τον ετήσιο προσωπικό σου αριθμό και στη συνέχεια να διαβάσεις την πρόβλεψή σου. Για να βρεις τον αριθμό που σε αντιπροσωπεύει το 2016, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:
Πρόσθεσε τα ψηφία της μέρας και του μήνα της γέννησής σου. Για παράδειγμα αν έχεις γεννηθεί 29 Δεκεμβρίου πρόσθεσε 2+9+1+2=14.

Πρόσθεσε τον αριθμό που βρήκες με το 9, που είναι ο αριθμός που προκύπτει από το άθροισμα των ψηφίων του 2016. Συνεχίζοντας το παράδειγμα, προσθέτουμε το 14 +9 = 23.

Αν ο αριθμός που προκύπτει, είναι διψήφιος, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να βρεις τον μονοψήφιο ετήσιο προσωπικό σου αριθμό. Για το άτομο που έχει γεννηθεί 29 Δεκεμβρίου, ο ετήσιος προσωπικός του αριθμός είναι το 5.

ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1
Το 2016 ξεκινά με εσένα να βιάζεσαι και να θέλεις να κάνεις αλλαγές. Οι ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σου είναι πολλές, μα το πιο σημαντικό είναι ότι αυτήν τη χρονιά μπορείς πραγματικά να πεις οριστικό “αντίο” σε κάθε πικρή στιγμή του παρελθόντος. Το νέο έτος θα κάνεις καινοτομίες στη ζωή σου, θα λειτουργήσεις θαρραλέα και επαναστατικά και θα τολμήσεις αυτό που κάποτε φοβόσουν και θεωρούσες ότι ήταν ανέφικτο. Θα αλλάξεις σπίτι ή ακόμα πιθανό είναι και τόπο κατοικίας. Θα θελήσεις να επεκταθείς σε έναν νέο επαγγελματικό κλάδο και θα αντικαταστήσεις κάθε τι παλιό, με καινούριο!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η δέσμευση δεν είναι στις επιλογές σου το 2016. Τα αισθηματικά σου λοιπόν θα σου δώσουν σημαντικές συγκινήσεις, θα παίξεις, θα φλερτάρεις και θα επιβεβαιωθείς, χωρίς όμως να θελήσεις να δοθείς ουσιαστικά σε έναν νέο δεσμό. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, θα υπάρξουν καβγαδάκια, γιατί εσύ θα λειτουργείς επιπόλαια απέναντι στο σύντροφό σου και θα νιώθεις πολλές φορές ότι ασφυκτιείς από τα πρέπει και τους κανόνες που σου θέτει. Το 2016 είναι μία ιδανική χρονιά για να ξεκινήσει μία νέα σχέση, η οποία όμως θα μπορέσει να σταθεροποιηθεί από το επόμενο έτος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το 2016 είναι μία θετική χρονιά για τα επαγγελματικά σου, αλλά αρκετά προβληματική για τα οικονομικά σου! Ευκαιρίες για επέκταση του εισοδήματός σου θα σου δοθούν, ωστόσο η διαχείριση των χρημάτων σου δεν θα είναι άριστη, αφού πολλές φορές θα λειτουργείς τολμηρά, με αποτέλεσμα να κάνεις έξοδα που δεν πρέπει. Στον επαγγελματικό τομέα, γίνονται αυτήν τη χρονιά νέα ξεκινήματα που σε ενθουσιάζουν, ενώ αν είσαι σε φάση αναζήτησης εργασίας, το βέβαιο είναι ότι θα βρεις μία δουλειά που θα ταιριάζει απόλυτα στις επιθυμίες σου.


ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2

Η νέα χρονιά που ανοίγεται μπροστά σου θα σου προσφέρει το αίσθημα της ισορροπίας, της ασφάλειας και της σιγουριάς. Κάθε νέο ξεκίνημα που έκανες κατά τη διάρκεια του 2015 θα μπορέσει τώρα να σου αποδώσει τους καρπούς που περίμενες και οι οποίοι καθυστέρησαν. Ο βασικός τομέας που θα σου προσφέρει ικανοποίηση είναι ο τομέας των προσωπικών σου σχέσεων. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι κοντά σου για να σου εκφράζουν την αγάπη τους, ενώ θα δεθείς συναισθηματικά με ανθρώπους που θα έχουν ειλικρινή συναισθήματα για σένα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η ζεστασιά, η συντροφικότητα και η αγάπη είναι τα τρία βασικά χαρακτηριστικά των αισθηματικών σου για το 2016. Η αισθηματική σου ζωή αναμορφώνεται, αλλάζει, γίνεται πιο σταθερή και σου δίνει ακριβώς αυτό που έχεις ανάγκη. Το νέο έτος είναι πολύ πιθανό να σκεφτείς το γάμο ή τη συμβίωση με το σύντροφό σου! Σημαντικές θα είναι και οι ευκαιρίες για επανασυνδέσεις, που θα σου δοθούν κατά τη διάρκεια αυτού του έτους! Σε κάθε περίπτωση, το 2016 σε βοηθά να απαλλαγείς από ερωτικά προβλήματα του χτες, μπαίνοντας τώρα σε μία πιο όμορφη πορεία, που σε γαληνεύει και διώχνει μακριά κάθε ανασφάλεια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αρκετά είναι τα σχέδια που γυρίζουν στο μυαλό σου για τα επαγγελματικά σου και τα περισσότερα από αυτά θα τα κάνεις πραγματικότητα. Το 2016 θα ξεκινήσεις νέες επαγγελματικές συνεργασίες και θα έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που θα μπορούν να υποστηρίξουν τους επαγγελματικούς σου στόχους! Επιπλέον, αυτήν τη χρονιά θα πάρεις και την ανταμοιβή για τους κόπους και τις προσπάθειες των περασμένων ετών. Στα οικονομικά σου, σου δίνεται η ευκαιρία να ξεπληρώσεις χρέη και να νιώσεις πιο ανάλαφρα.

ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3
Υποδέχεσαι με ενθουσιασμό και αισιοδοξία το 2016, που πράγματι θα είναι μία πολύ καλή χρονιά για σένα. Κατά τη διάρκεια του νέου έτους θα αλλάξεις απόψεις, αλλά και προτεραιότητες στη ζωή σου. Θα δεις κάποιες υποθέσεις σου από μία εντελώς διαφορετική σκοπιά και θα θελήσεις να κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου για να περάσει καλύτερα. Κατά τη διάρκεια του νέου έτους θα ταξιδέψεις, θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους, θα εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και θα αποκτήσεις νέες, σημαντικές εμπειρίες, που θα τις θυμάσαι για μία ζωή.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μήπως θέλεις να ανοίξεις την ψυχή σου και να εκφράσεις όλα όσα αισθάνεσαι και που ως τώρα κρατούσες μέσα σου; Το 2016 είναι το έτος της συναισθηματικής έκφρασης για σένα! Θα πεις όλα όσα νιώθεις, θα αποκτήσεις περισσότερο αυθορμητισμό και θα έχεις πολλές παραπάνω ευκαιρίες για να περάσεις καλά και να ανανεωθείς στο πλευρό ενός έρωτα. Αν είσαι ήδη σε έναν δεσμό, θα λύσεις τις παρεξηγήσεις με το ταίρι σου, κάνοντας μία νέα αρχή στη σχέση σας. Αν δεν έχεις σχέση, τότε η νέα χρονιά είναι γεμάτη φλερτ και ερωτικές προτάσεις. Μπορείς να ξεχάσεις τις δυσάρεστες στιγμές του χτες και να πεις το μεγάλο “ναι” σε έναν νέο έρωτα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου το 2016 και εσύ τώρα έχεις την ευκαιρία να δικτυωθείς, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να κάνεις νέες συμφωνίες και να αποκτήσεις νέες γνώσεις. Όλα αυτά τα “δώρα” της χρονιάς θα σε βοηθήσουν να πας την καριέρα σου σε ένα νέο, πιο επιτυχημένο επίπεδο. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται, αφού θα έχεις προτάσεις για κάποιες έξτρα εργασίες που θα ανεβάσουν το εισόδημά σου!

ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 4
Η νέα χρονιά σου δημιουργεί την ανάγκη να αποκτήσεις σταθερές βάσεις στη ζωή σου, να κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου για να μην μπορεί τίποτα να σταθεί απειλή στα επαγγελματικά, οικονομικά και προσωπικά σου! Αυτός ο βασικός στόχος σου για τη νέα χρονιά θα μπορέσει να γίνει πραγματικότητα, γιατί από τη μία πλευρά θα λειτουργήσεις πιο μεθοδικά και προγραμματισμένα, από την άλλη πλευρά όμως θα δεχθείς και σημαντική υποστήριξη από τους ανθρώπους που θα σταθούν στο πλάι σου! Η οικογένεια θα παίξει σπουδαίο ρόλο τις μέρες και τους μήνες αυτής της χρονιάς. Πολλές φορές θα είναι απαραίτητο να σταθείς σε προβλήματα των οικείων σου, γεγονός που θα σε κουράσει, θα σε ανησυχήσει αλλά θα το καταφέρεις!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα παιχνιδάκια και οι άστατες ερωτικές συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση σε αυτήν τη χρονιά. Το 2016 σοβαρεύεις και έχεις περισσότερες απαιτήσεις, τόσο από τον εαυτό σου όσο και από τον σύντροφό σου. Αν είσαι ήδη σε έναν δεσμό, θα κάνεις βήματα σταθεροποίησης της σχέσης σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να συγκατοικήσεις ή ακόμα και να παντρευτείς. Αν δεν έχεις σχέση, τότε αυτήν τη φορά θα κάνεις μία ώριμη επιλογή συντρόφου, με κύριο σκοπό τη σοβαρή δέσμευση!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το 2016 θα εργαστείς σκληρά και το ημερήσιο πρόγραμμά σου θα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο και απαιτητικό. Θα αναλάβεις νέες ευθύνες στην εργασία σου ή, αν δεν εργάζεσαι, θα μπεις ξανά στον επαγγελματικό στίβο με μία δουλειά που θα έχει σοβαρές υποχρεώσεις που θα σε πιέζουν. Όλη αυτή η εργασιομανία θα σου βγει σε καλό, αφού ανοίγονται πολύ καλές προοπτικές στη δουλειά σου. Στον οικονομικό τομέα θα υπάρξουν δυσκολίες. Το εισόδημά σου παραμένει σταθερό, όμως συχνά θα προκύπτουν έκτακτα έξοδα που θα σε αποδιοργανώνουν.

ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5
Μία διασκεδαστική χρονιά ξεκινά, που σίγουρα έχει να σου προσφέρει συγκλονιστικές εμπειρίες! Το 2016 θα συμβούν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου, οι οποίες θα σου προσφέρουν το αίσθημα της ελευθερίας. Το απρόσμενο, το απροσδόκητο και το μοιραίο, θα φωτίσουν με τύχη τη ζωή σου και θα σου δώσουν τον ενθουσιασμό να κάνεις νέα ξεκινήματα, που ούτε τα είχες φανταστεί, ούτε τα είχες προγραμματίσει. Αυτήν τη χρονιά θα ταξιδέψεις, θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους, θα αλλάξεις συνήθειες και καθημερινότητα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η αισθηματική σου ζωή το 2016 θα εξελιχθεί πολύ διαφορετικά από ό,τι περίμενες, όμως εσύ θα βγεις κερδισμένη και ευχαριστημένη από τις εξελίξεις που θα υπάρξουν γύρω σου! Αν είσαι σε μία σχέση, δεν αποκλείεται ξαφνικά να ερωτευτείς ένα νέο πρόσωπο, να χωρίσεις και να ξεκινήσεις αμέσως έναν νέο δεσμό, γεγονός που θα γίνει η αιτία για σχόλια. Πιθανό είναι βέβαια να υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Αν δεν διατηρείς έναν δεσμό, τότε το 2016 είναι βέβαιο ότι δεν θα βαρεθείς. Ξαφνικά φλερτ και γνωριμίες θα τονώσουν για τα καλά την αισθηματική σου ζωή. Και δεν αρκεί αυτό, αλλά ερωτεύεσαι κεραυνοβόλα και πετάς στα σύννεφα… Καλή διασκέδαση στα ερωτικά λοιπόν!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νέες, πρωτότυπες ιδέες θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες και να έχεις μεγάλη πρόοδο στη δουλειά σου! Το 2016 θα είναι μία χρονιά επιτυχίας, γιατί θα καταφέρεις με έξυπνους τρόπους να προωθήσεις την καριέρα σου με τον κατάλληλο τρόπο. Νέες γνωριμίες, καλές δημόσιες σχέσεις και προώθηση της εργασίας σου μέσω διαδικτύου, θα συντελέσουν ιδιαίτερα στην επαγγελματική άνοδο. Στα οικονομικά σου θα υπάρξουν ξαφνικά κέρδη που θα σου δώσουν σημαντική οικονομική ανάσα.

ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6
Το 2016 είναι για σένα μία χρονιά γεμάτη ευθύνες και υποχρεώσεις στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Οι δικοί σου άνθρωποι θα σε έχουν περισσότερη ανάγκη από κάθε άλλη φορά και εσύ με την υποστήριξή σου θα τους δώσεις τη δύναμη και τη ζεστασιά που τους είναι απαραίτητη. Το νέο χρόνο θα τα βρεις και με τον εαυτό σου, θα βρεις την εσωτερική σου γαλήνη, θα ανανεώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση, θα χάσεις περιττό βάρος και θα αποβάλεις το στρες. Επιπλέον, θα αποκατασταθούν οι παρεξηγήσεις που είχες με άτομα της καθημερινότητάς σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής θα είναι πιο αρμονικό και ισορροπημένο τη νέα χρονιά. Οι καβγάδες ανήκουν στο παρελθόν και θα καταφέρεις να ενδυναμώσεις τη σχέση σου, περνώντας πλέον ευχάριστο και ποιοτικό χρόνο με το σύντροφό σου. Θα αντιληφθείς κάποια λάθη που έκανες και εσύ άθελά σου και θα αποκαταστήσεις κάθε πικρή στιγμή του παρελθόντος. Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, το 2016 σε βοηθά να κατανοήσεις την αξία σου και να απαλλαχτείς από το χτες, που δεν φάνηκε αντάξιο των προσδοκιών σου. Επιπλέον αρχίζει αυτή τη χρονιά να γεννιέται μέσα σου η επιθυμία για μία πιο ουσιαστική σχέση. Αυτήν την επιθυμία θα σου την ξυπνήσει ένα πρόσωπο, που θα το γνωρίσεις μέσα σε επαγγελματικό χώρο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ξεκινά μία χρονιά που έχει αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις. Τα άτομα στην εργασία σου θα έχουν διαρκώς νέες απαιτήσεις από εσένα και θα σε πιέζουν πολύ τόσο στους χρόνους, όσο και στα ζητούμενά τους. Το επαγγελματικό πρόγραμμα θα είναι φορτωμένο, όμως το γεγονός αυτό θα σε ικανοποιεί, αφού επιτέλους θα υπάρχει κινητικότητα εργασιακή. Οι οικονομικές σου απολαβές δεν έχουν μεγάλες μεταβολές, το θετικό όμως είναι ότι καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις με επιτυχία σε όλες τις πάγιες υποχρεώσεις σου.

ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7
Το 2016 είναι για σένα μία χρονιά που ωριμάζεις, σταθεροποιείσαι, αποκτάς περισσότερη σοφία και αλλάζεις στάση ζωής! Αποδέχεσαι τα σφάλματα των δικών σου ανθρώπων, μα πάνω από όλα τα δικά σου και αντιμετωπίζεις τη ζωή με έναν διαφορετικό τρόπο. Συμβιβάζεσαι, συγχωρείς και δεν επιμένεις σε καταστάσεις που δεν μπορείς να αλλάξεις! Κατά τη διάρκεια του νέου έτους θα υπάρξουν στιγμές που θα επιδιώξεις για λίγο τη μοναξιά σου, θα έχεις ανάγκη από ησυχία, σκέψη, περισυλλογή. Θα υπάρξουν και κάποιες καταστάσεις που θα σε απογοητεύσουν και θα συνειδητοποιήσεις ότι το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο είναι να εμπιστεύεσαι και να διατηρείς σχέσεις που βασίζονται στην ειλικρίνεια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα αισθηματικά σου δεν είναι στα “φόρτε” τους το 2016! Κατά τη διάρκεια της νέας χρονιάς θα νιώσεις ότι οι σχέσεις θέλουν υπομονή, προσπάθεια, αγώνα, αλλά και υποχωρήσεις. Έχουν ανάγκη και την αποστασιοποίηση κάποιες στιγμές, γιατί μόνο όταν περνάς λίγο χρόνο μόνη σου, με τον εαυτό σου, καταλαβαίνεις τα συναισθήματά σου και παίρνεις δυνάμεις! Αν είσαι σε έναν μόνιμο δεσμό, θα προβληματιστείς για την πορεία του και θα θελήσεις να σκεφτείς ποιο θα είναι το μέλλον με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις σχέση, αυτήν τη χρονιά θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις τα θέλω σου, ενώ θα βιώσεις και κάποιες στιγμές μοναξιάς, που εσύ όμως θα τις επιλέξεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το ένστικτό σου θα σε βοηθήσει σε όλην τη διάρκεια του 2016 να αποφύγεις τις κακοτοπιές και να κάνεις σωστές επιλογές για την πορεία των επαγγελματικών σου! Οι προκλήσεις δεν θα λείψουν, όμως τη νέα χρονιά θα δουλέψεις πιο αναλυτικά και προγραμματισμένα και με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να έχεις καλύτερο έλεγχο, αλλά και καλύτερες επιδόσεις στην εργασία σου. Πολλές φορές θα νιώσεις κούραση από τη δουλειά, όμως ο αγώνας που δίνεις τώρα θα ανταμειφτεί το 2017, που θα γευτείς όλους τους καρπούς των προσπαθειών σου. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι και στην καλύτερή τους φάση, αφού οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές και εσύ αυτήν τη χρονιά αναγκάζεσαι να κόψεις από παντού, προκειμένου να είσαι πιο συνεπής στις υποχρεώσεις σου!

ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8
Ετοιμάσου για κατακτήσεις, για σημαντικά επιτεύγματα, αλλά και πρόοδο επαγγελματική και οικονομική! Το 2016 έρχεται για να σου χαρίσει την επίτευξη σημαντικών στόχων ζωής, στόχων που θα συντελέσουν ουσιαστικά στα μετέπειτα βήματα της ζωής σου και θα σου δώσουν την αναγνώριση που επιζητάς. Κάθε στιγμή της νέας χρονιάς θα χαρακτηρίζεται από ένταση, την οποία όμως θα αξιοποιήσεις εποικοδομητικά. Τα πιο σημαντικά ερωτήματα που θα απαντήσεις αυτήν τη χρονιά είναι τα εξής: “Τι θέλω; Ποιοι είναι οι στόχοι μου για το μέλλον;” Οι λύσεις θα δοθούν σε όλα…

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το πάθος σε κατακλύζει και γίνεται ο οδηγός σου το 2016. Δεν συμβιβάζεσαι πλέον με κάτι προβληματικό ή με κάτι που δεν σε καλύπτει όπως θα ήθελες. Τα ζητάς όλα ή τίποτα. Αν είσαι σε έναν μόνιμο δεσμό, θα υπάρξουν καβγαδάκια και εντάσεις λόγω ζήλιας και κτητικότητας και εσύ θα προσπαθήσεις με απόλυτη στάση να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις. Αν δεν έχεις σχέση, προετοιμάσου για ένα δυνατό ερωτικό πάθος που θα σε συνεπάρει, αλλά όμως δεν θα έχει διάρκεια στο χρόνο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι πιο σημαντικές κατακτήσεις του 2016 έρχονται στον τομέα των επαγγελματικών και οικονομικών σου, καθώς σε αυτούς τους τομείς η τύχη θα είναι αρκετά γενναιόδωρη μαζί σου! Δεν είναι τόσο ότι θα δουλέψεις σκληρά, αλλά οι συγκυρίες θα έρθουν έτσι, που εσύ θα ευνοηθείς. Μία προαγωγή στη δουλειά, ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο ή η πρόσληψη σε μία πολύ καλή εταιρεία με δυναμικές προοπτικές, είναι μέσα στις προοπτικές αυτής της χρονιάς. Το εισόδημά σου αυξάνεται, έρχονται περισσότερα χρήματα στα χέρια σου και πραγματοποιείς μία σημαντική αγορά!

ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9
Μία πολύ σημαντική χρονιά ξεκινά για σένα! Στην πορεία της, θα σε βοηθήσει να κλείσεις οριστικά κύκλους που είχαν ανοίξει στη ζωή σου το 2007. Πολλές υποθέσεις που σε εμπόδιζαν ή δημιουργούσαν προβληματισμό από εκείνη την χρονιά και έπειτα, θα τακτοποιηθούν! Το 2016 θα θελήσεις να κάνεις πράγματα που γεμίζουν την καρδιά σου, που σε βοηθούν να νιώθεις καλά με τον ίδιο σου τον εαυτό. Παράλληλα, προσφέρεις και στους ανθρώπους γύρω σου, αφού πολλές στιγμές θα νιώσεις την ανάγκη να μοιράζεσαι ό,τι σου ανήκει, υλικά και συναισθηματικά. Τη νέα χρονιά μπορείς να επενδύσεις σε σημαντικές αλλαγές και σε νέα ξεκινήματα, που θα δώσουν άλλο νόημα στη ζωή σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μερικά από τα μεγάλα όνειρά σου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αρκεί να μην χάσεις την πίστη και την ελπίδα σου. Το 2016 έρχεται για να δώσει φως στην αισθηματική σου ζωή και για να σου περάσει το μήνυμα ότι τα πάντα είναι δυνατά, αρκεί να υπάρχει αληθινή αγάπη. Θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για να δεθείς συναισθηματικά ακόμα περισσότερο με το σύντροφό σου, αφού τα γεγονότα θα έρθουν έτσι, που θα σας ενώσουν πραγματικά πιο πολύ. Αν δεν έχεις σχέση, τότε μία επανασύνδεση είναι μέσα στα πλάνα του 2016! Ευνοείσαι περισσότερο για την ανανέωση μίας σχέσης ή γνωριμίας που έγινε κατά το περασμένο έτος, παρά για κάτι νέο…

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η παροιμία “ό,τι έσπειρες θα θερίσεις” ταιριάζει απόλυτα στις εξελίξεις στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου κατά τη διάρκεια του 2016. Τη νέα χρονιά θα έχεις ανταμοιβή, πρόοδο και εξέλιξη στην εργασία και στο εισόδημα, εσύ που την περασμένη χρονιά έκανες θυσίες και δούλεψες σοβαρά και προγραμματισμένα. Η ηθική και οικονομική ικανοποίηση θα έρθουν σε εσένα που κουράστηκες και που έχασες όλο αυτόν τον καιρό τον εαυτό σου, λόγω της κρίσης και των συνεχόμενων προβλημάτων…

Read More

And More