ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – Ιούνιος 2016: Πώς θα είναι ο μήνας σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Ιούνιος. Μπαίνουμε και επίσημα στο καλοκαίρι. Πώς θα είναι όμως αυτός ο μήνας; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Είναι θετικές οι επιρροές σε επαγγελματικά και ερωτικά;

ΚΡΙΟΣ
Αυτόν το μήνα θα είσαι δραστήρια και θα αντιμετωπίσεις αρκετές προκλήσεις. Θα είναι στο χέρι σου να έχεις θετικά αποτελέσματα, αρκεί να αναλάβεις πρωτοβουλία και να χειριστείς τις καταστάσεις δυναμικά. Με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους μέχρι τις 17 του μήνα, η ενέργειά σου θα στραφεί στη δουλειά σου και ανάλογα με τον τύπο της εργασίας σου, θα υπάρχουν εξελίξεις. Με τον κυβερνήτη σου όμως να κινείται ανάδρομα στο Σκορπιό μέχρι τις 30 και τον Ερμή μέχρι τις 13 στον Ταύρο, θα υπάρξουν αρκετές πισώπλατες παρεμβάσεις για τις οποίες θα πρέπει να προνοήσεις, αν δεν θέλεις η εργασία και η καριέρα σου να διανύσει φθίνουσα πορεία. Καλό και φρόνιμο θα είναι από μέρους σου να προσπαθήσεις να βάλεις μία τάξη στα οικονομικά σου και να μην αναλώνεσαι τόσο πολύ ασχολούμενη με τη δημόσια εικόνα σου. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να προσέξεις πολύ, καθώς θα έχεις και μία προδιάθεση να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε πράγματα που είναι μικρά και κινδυνεύεις τώρα να οδηγηθείς σε λάθος συμπεράσματα. Τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 20 στον Τοξότη, μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με άτομα του περιβάλλοντός σου και σε ακραία ερμηνεία, να προκαλέσεις κάποια ρήξη στη μεταξύ σας σχέση. Η καλύτερη τακτική είναι να βασιστείς στη λογική σου και να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Αισθηματικές
Θετικός θα είναι ο Ιούνιος για εσένα στον αισθηματικό σου τομέα. Η τύχη θα χτυπήσει την πόρτα των αισθηματικών σου ζητημάτων και η αλήθεια είναι ότι θα σου φέρει αρκετά καλά στο σπίτι σου, αλλά και στην καρδιά σου. Θα νιώσεις, είτε είσαι δεσμευμένη είτε single, ότι οι κόποι σου και οι προσπάθειές σου πλέον ανταμείβονται και η πληρότητα που θα αισθάνεσαι, θα χαρακτηρίζει ολόκληρο το μήνα.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να έχεις αλλαγή θέσης σε μία ήδη υπάρχουσα εργασία ή ακόμη και προαγωγή. Ουσιαστικά, η πορεία σου εξαρτάται από τη συμπεριφορά και τους χειρισμούς που κάνεις εσύ η ίδια. Αν εργάζεσαι ως υπάλληλος, χρειάζεται να δείξεις ιδιαίτερη ευσυνειδησία, καθώς η δουλειά σου θα αναγνωριστεί από τους ανωτέρους σου. Αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας, τότε θα πρέπει να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να προωθήσεις και να ανεβάσεις τη δουλειά σου. Να ξέρεις πάντως ότι σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, αυτόν το μήνα μπορείς να πετύχεις πολλά πράγματα, αρκεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να μην περιμένεις από τρίτους να διεκπεραιώνουν τις υποθέσεις σου.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτόν τον Ιούνιο η προσωπική σου πρωτοβουλία θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην έκβαση των καταστάσεων στη ζωή σου. Ο Ερμής στο ζώδιό σου μέχρι τις 13 σου δίνει δύναμη και ενέργεια, ωστόσο τα τελικά αποτελέσματα εξαρτώνται σε σημαντικό βαθμό από τον τρόπο που θα χειριστείς τα πράγματα. Από τις 13 και μετά όμως, λόγω της έναρξης της ανάδρομης πορείας του Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, υπάρχει περίπτωση να μην μπορείς να δεις καθαρά τις καταστάσεις γύρω σου, καθώς θα υποκινείσαι από εμμονές και φανατισμό. Χρειάζεται αυτό το διάστημα να βάλεις τα συναισθήματά σου στην άκρη και να χρησιμοποιήσεις τη λογική σου, που μπορεί να σε βοηθήσει να δεις την πραγματική διάσταση των πραγμάτων.

Αισθηματικές
Σε αισθηματικό επίπεδο, είναι πρώτη φορά ύστερα από μία αλληλουχία δυσκολιών και συναισθηματικών απωλειών, που πραγματικά τα αισθηματικά σου ζητήματα τώρα θα έχουν εύνοια και θα μπορέσεις να κυνηγήσεις τα όνειρά σου με όλη σου την ψυχή. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους μέχρι τις 17, αλλά και μετά με τη νέα της θέση στον Καρκίνο μέχρι τέλος Ιουλίου, οι σταθερές σχέσεις ευνοούνται, αλλά γενικότερα θα δεις ότι αυτός ο μήνας θα έρθει με περισσότερο χαμόγελο και λιγότερη κατήφεια, ακόμη και για τις singles!

Επαγγελματικές
Σε επαγγελματικό επίπεδο διανύεις μία καλή περίοδο, όπου θα έχεις τη δυνατότητα να αυξήσεις τα έσοδά σου, αν κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές σε θέματα που προσπαθείς να προωθήσεις, λόγω της ανάδρομης πορείας του Άρη από το ζώδιο του Σκορπιού. Ωστόσο, ο Ερμής στο ζώδιό σου μέχρι τις 13 και μετά στους Διδύμους, επιδρά θετικά και σου δίνει τα απαραίτητα περιθώρια για να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, καθώς κατευνάζει τις φιλονικίες και τις εντάσεις που θα προκύψουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένας ελπιδοφόρος μήνας είναι ο Ιούνιος για εσένα, αρκεί να είσαι συγκεντρωμένη στα θέλω σου και στην εκπλήρωση των αναγκών σου. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μέχρι τις 17, αλλά και την εύνοια που σου χαρίζει ο Ερμής από τις 13 επίσης στο ζώδιό σου, θα έχεις όλες τις προϋποθέσεις, αλλά και τη δυνατότητα να κερδίσεις πολλά οφέλη σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου, αρκεί να μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις και να μην αφήνεις τον παρορμητισμό και τον ενθουσιασμό σου να σε οδηγούν, χωρίς λογική και πρακτικότητα. Να θυμάσαι ότι ο Ποσειδώνας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 13 και τα πράγματα πολλές φορές δεν θα είναι όπως φαίνονται.

Αισθηματικές
Με τις καλύτερες προδιαγραφές ξεκινά ο μήνας αυτός για τα ερωτικά σου, καθώς προβάλει αιτήματα που είναι αδύνατον να αγνοήσεις. Πρώτη σου ανάγκη λοιπόν αυτόν τον καιρό θα είναι να πάρεις και να δώσεις συναίσθημα, γι’ αυτό και οι κινήσεις που θα κάνεις θα είναι προς αυτήν την κατεύθυνση. Για τις singles, ο δίαυλος επικοινωνίας και γνωριμιών που ανοίγει ο Ερμής στο ζώδιό σας στις 13, κάνει εύκολες τις επαφές και τους νέους έρωτες, ενώ σας χαρίζει έντονο ερωτισμό. Από εκεί και μετά, ο ίδιος πλανήτης προτείνει την προσέγγιση ατόμων με τα οποία έχεις ανοιχτούς λογαριασμούς και που θα πρέπει να τους κλείσεις ομαλά και φιλικά, αν θέλεις να πας παρακάτω στη ζωή σου. Στις δεσμευμένες του ζωδίου, ο ερωτισμός θα είναι έντονος. Θα έχετε την ευκαιρία να κινηθείτε με λιγότερο άγχος και να αξιοποιήσετε καλύτερα κάποιες προκλήσεις στην κοινωνική σας ζωή, οι οποίες μπορούν να σας ταξιδέψουν σε μαγευτικά μέρη και διαδρομές.

Επαγγελματικές
Οι συνθήκες στην εργασία σου μπορούν να βελτιωθούν αυτόν το μήνα. Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις μέσα από τους χώρους αυτούς μπορεί να ξεκινήσεις κάποια σχέση, πέραν της επαγγελματικής συνεργασίας. Τα αποτελέσματα κοπιαστικών προσπαθειών σου θα αρχίσεις τώρα να τα βλέπεις να αποδίδουν. Ακόμη κι αν αυτές οι αποδόσεις δεν είναι τόσο ουσιαστικές ή αναμενόμενες ως υλική ανταμοιβή, είναι πολύ σημαντικές σε προοπτικές. Τώρα θα έχεις όρεξη να δημιουργήσεις, και αυτό από μόνο του είναι πιο σημαντικό από όλα τα υπόλοιπα, γιατί μακροπρόθεσμα θα σε ανταμείψει όπως επιδιώκεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στο ξεκίνημα του Ιουνίου, με τον Άρη να κινείται ανάδρομα στο Σκορπιό μέχρι τις 30, το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί σε πράγματα που έχουν γίνει στο παρελθόν με διάφορες σχέσεις σου, που έχουν περάσει από δοκιμασίες ή σε έχουν στενοχωρήσει. Δες αυτό το διάστημα σαν μία ευκαιρία προκειμένου να λύσεις τις διαφορές που έχεις με κάποιους ανθρώπους. Είναι σίγουρο ότι έχεις και εσύ ένα μερίδιο ευθύνης. Από τα μέσα του μήνα και μετά, που ο Ποσειδώνας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τους Ιχθείς, θα είσαι υποκειμενική στον τρόπο που θα αντιλαμβάνεσαι τις σχέσεις σου, καθώς θα νομίζεις ότι σου εναντιώνονται. Πρόσεξε, γιατί μπορεί άθελα σου να παρερμηνεύεις κίνητρα και συμπεριφορές ανθρώπων και να φέρεσαι άδικα και λανθασμένα. Κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς και να έρθεις σε ρήξη με κάποιους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου και αυτό είναι επικίνδυνο για την ψυχική σου ισορροπία και ηρεμία. Εκμεταλλεύσου αυτόν το μήνα για να συζητήσεις αυτά που αισθάνεσαι ώστε καταρχάς να τα βγάλεις από μέσα σου και κατά δεύτερον να εξομαλύνεις τις σχέσεις σου με όσους σε ενδιαφέρουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, ακολούθησε τις παρορμήσεις σου και τα πραγματικά σου θέλω και ξέχασε τις επιρροές των κοινωνικών στάνταρ ή τις επιβολές κάποιων άλλων καταστάσεων, γιατί το μόνο που μπορούν να σου προσφέρουν είναι εμπόδια και καθυστερήσεις. Πλησίασε περισσότερο το σύντροφό σου και πέρασε μαζί του όμορφες και τρυφερές στιγμές. Ο Ιούνιος είναι ο μήνας που θα σε βοηθήσει να κάνεις κάτι έξω από τα συνηθισμένα και τη ρουτίνα που ζεις και θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες για να ανανεώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι single, το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιό σου από τις 17 του μήνα και μετά, μπορείς να κάνεις κάποια καινούρια γνωριμία.

Επαγγελματικές
Στο εργασιακό σου περιβάλλον θα προκύψουν αξιόλογες ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείς θα καταφέρεις να ξεχωρίσεις και να αναδείξεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου. Ωστόσο, λόγω της ανάδρομης πορείας του Άρη στο Σκορπιό, οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις μπορεί να σε αγχώσουν αρκετά, αλλά θα είναι παροδικές. Θα πρέπει όμως να αποκομίσεις εμπειρίες για να μην συμβούν στο μέλλον παρόμοια λάθη. Απόβαλε το εργασιακό στρες που σου θολώνει το μυαλό και χρησιμοποίησε τη λογική σου για να οδηγήσεις τα πράγματα εκεί που θέλεις. Στα οικονομικά σου μην έχεις τυφλή εμπιστοσύνη σε κάποια πρόσωπα, γιατί υπάρχουν στιγμές που μπορεί η ανάγκη να τους κάνει να εκμεταλλευτούν τις καλές σου προθέσεις και να σε εκθέσουν.

ΛΕΩΝ
Αυτό που θα πρέπει να αποφύγεις με όλο σου το είναι τον Ιούνιο είναι μια αδιαφορία για τα πάντα που θα σε διακατέχει, όσο κι αν αυτό στις αρχές του μήνα θα σου φαίνεται παράξενο. Με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους μέχρι τις 17, αλλά και τον Άρη μέχρι τις 30 ανάδρομο, θα έχεις κουραστεί σε τέτοιο βαθμό ψυχικά και σωματικά, που πλέον δεν θα έχεις άλλες αντοχές να ασχοληθείς με κανέναν άλλον, εκτός από τον εαυτό σου και την εκπλήρωση των δικών σου αναγκών. Από την άλλη, ο Ιούνιος είναι ένας μήνας με πολλές ευκαιρίες αλλά, εσύ δεν θα έχεις τη διάθεση να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα δρομολογούσαν τη ζωή σου σε μια καλύτερη κατεύθυνση από αυτή που ακολουθείς μέχρι τώρα. Με τον Ερμή να κινείται στους Διδύμους από τις 13 και μετά και να σε ευνοεί, αν τολμήσεις, είναι σίγουρο ότι τα αγαθά των κόπων σου θα σε ανταμείψουν ακόμη καλύτερα, από όσο μπορείς να φανταστείς. Μην εγκαταλείπεις λοιπόν τώρα και κάνε ακόμη μία προσπάθεια να ανακάμψεις, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο.

Αισθηματικές
Οι πολλές ώρες που ξοδεύεις στη δουλειά σου, ίσως φέρουν παράπονα από το σύντροφό σου και ενδέχεται να βρεθείς στη δύσκολη θέση να απολογείσαι, χωρίς ουσιαστικά να φταις. Μην συμπεριφέρεσαι παιδιάστικα και υπερβολικά συναισθηματικά, αλλά κάνε το σύντροφό σου να αισθανθεί ασφαλής στο πλευρό σου. Τα θέματα που αφορούν σε μακροχρόνιες σχέσεις ή περιπτώσεις singles του ζωδίου που συναντούσαν εμπόδια για καιρό, φαίνεται πως εξελίσσονται καλύτερα το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα. Αυτό το διάστημα αυξάνεται η αυτοπεποίθησή σου και έχεις τη δύναμη να πλησιάσεις τον άνθρωπο που κινεί το ενδιαφέρον σου. Κοίταξε το μέλλον με αισιοδοξία, αφήνοντας πίσω σου ερωτικές ιστορίες που σε απογοήτευσαν και ξέχασε εντελώς ατυχείς συμπτώσεις που δεν κατέληξαν όπως προσδοκούσες. Αφέσου στη μαγεία των στιγμών και εκδήλωσε άφοβα τις επιθυμίες σου, είτε έχεις δεσμό είτε όχι!

Επαγγελματικές
Η ανάδρομη πορεία του Άρη στο Σκορπιό για όλον το μήνα είναι πιθανόν να δημιουργήσει μία ανασταλτική διάθεση και μία οκνηρία στη δουλειά σου, σε σημείο να νιώσεις απογοήτευση χωρίς ουσιαστικό λόγο. Φρόντισε λοιπόν να διατηρήσεις την ψυχραιμία και τις δυνάμεις σου και προσπάθησε να συγκρατηθείς από βεβιασμένες κινήσεις και αποφάσεις, γιατί η απερισκεψία θα σε φέρει αντιμέτωπη με περίπλοκες καταστάσεις που δεν θα μπορείς να ελέγξεις. Μείνε σταθερή στο πρόγραμμά σου και μην πλάθεις όνειρα που απέχουν από την πραγματικότητα. Ουσιαστικά, αυτό που θα πρέπει να κάνεις τις στιγμές που όλα και όλοι γύρω σου σε πνίγουν, είναι μικρά, αναζωογονητικά διαλείμματα, ώστε να ανακτάς τις δυνάμεις σου. Ιδιαίτερα προσεκτική θα πρέπει να είσαι και με τα οικονομικά σου, γιατί μπορεί να σου παρουσιαστούν κάποιες αντιξοότητες και θα πρέπει να συγκεντρώσεις όλη την προσωπική σου δύναμη και αντοχή για να τις ξεπεράσεις και να στρέψεις τα πράγματα προς όφελός σου. Θα πρέπει να θυμάσαι ότι αν μπορέσεις να κάνεις σωστή ρύθμιση και καλή διαχείριση, τα οικονομικά σου δεν διατρέχουν κανένα σοβαρό κίνδυνο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στο ξεκίνημα του μήνα, τόσο οι κινήσεις σου όσο και οι εντυπώσεις που αφήνεις γύρω σου χαρακτηρίζονται από μία γαλήνη και μια ηρεμία, θα έλεγε κανείς. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή μέχρι τις 13 στον Ταύρο, οι προσωπικές σου απαιτήσεις θα αυξηθούν και θα σε οδηγήσουν σε θεματικές κινήσεις. Από εκεί και μετά, με τη νέα του θέση στους φιλικούς σου Διδύμους και με βασικό σου ατού την ευέλικτη και διπλωματική σου φύση που κερδίζει τόσο εύκολα συμπάθειες και ανοίγει πόρτες, σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό και τη μεθοδικότητά σου, ο δρόμος για δράση είναι έτοιμος για εσένα. Αυτόν το μήνα θα θελήσεις να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον ζωής και εργασίας ιδανικό και να κάνεις τα πάντα γύρω σου να δουλεύουν σαν καλοκουρδισμένο ρολόι, και θα τα καταφέρεις! Ο Ιούνιος είναι γόνιμος για εσένα και είναι περίεργο το πώς καταφέρνεις πάντα σε διαστήματα που υπάρχει γενικά απαισιοδοξία, εσύ να αναπτύσσεσαι! Μάλιστα, λίγες μέρες πριν τελειώσει ο μήνας θα δεις και τα πρώτα αποτελέσματα που προσδοκάς από τα σχέδιά σου. Ωστόσο, τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο στις 20 στο ζώδιο του Τοξότη, που είναι αρνητική για το ζώδιό σου, πρόσεξε θέματα διαχείρισης και μην κάνεις μεγάλες συμφωνίες.

Αισθηματικές
Το δύσκολο κομμάτι του μήνα θα είναι οι σχέσεις σου, που συνεχώς θα νιώθεις ότι δεν σε ικανοποιούν ή ότι κάτι άλλο παραμονεύει πίσω από αυτές και θα καταστρέψει την ηρεμία σου. Με το να είσαι καχύποπτη όμως, δεν λύνονται τα προβλήματα και ίσως καλύτερα να βρεις το σθένος να αντιμετωπίσεις κατάματα τον επικείμενο εχθρό σου. Πάρε λοιπόν τις απαραίτητες πρωτοβουλίες και ξεκαθάρισε όλα τα θέματα που σε χωρίζουν από το σύντροφό σου. Με το να συνεχίζεις αυτήν την ψυχοφθόρα κατάσταση, κάνεις κακό πρώτα στον εαυτό σου. Οι singles ξεγράψτε μια και καλή ό,τι σας κρατάει πίσω και κυνηγήστε το όνειρό σας για μία καλή και ισορροπημένη ερωτική ζωή. Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς, αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι κακό, γιατί θα σας βγει σε καλό.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα έχουν μία ανοδική πορεία, την οποία όμως αν δεν προσέξεις, μπορεί να την ανατρέψεις ανά πάσα στιγμή. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς που ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 13, θα σου παρουσιάζει τα πράγματα τελείως διαφορετικά από ό,τι είναι και εσύ οφείλεις να διπλοτσεκάρεις τα γεγονότα πριν πάρεις αποφάσεις. Μην αφήσεις τον εαυτό σου να θυσιάζει τις επαγγελματικές σου προοπτικές για χάρη κανενός. Με μοναδική διπλωματία και έξυπνες κινήσεις, μπορείς να κάνεις κάποιες σημαντικές διαπραγματεύσεις ή να ορίσεις νέες παραμέτρους στις επαγγελματικές σου συμφωνίες. Ωστόσο, μη βιάζεσαι να βγάζεις συμπεράσματα και να εκτίθεσαι χωρίς σοβαρό λόγο. Στα οικονομικά σου να περιμένεις μία μικρή αύξηση.

ΖΥΓΟΣ
Οι καταστάσεις χάους που νόμιζες ότι βίωσες τον προηγούμενο μήνα φαίνεται ότι τώρα εξομαλύνονται και από την αρχή του Ιουνίου η διάθεσή σου καλυτερεύει. Η Αφροδίτη που κινείται στους Διδύμους και ο Ερμής που θα επισκεφτεί το εν λόγω ζώδιο στις 13, φαίνεται ότι σε βοηθούν σημαντικά να κινηθείς προς πάσα κατεύθυνση και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, προβάλλοντας τα ταλέντα σου. Τα αισθηματικά σου φαίνεται ότι θα σου χαρίσουν ευχάριστες στιγμές και μάλιστα η δεδομένη ερωτική σου ακτινοβολία θα βοηθήσει δίνοντάς σου πλεονέκτημα, είτε σε επαγγελματικές διαπραγματεύσεις και συζητήσεις, είτε σε θέματα ερωτικής φύσης και περιεχομένου. Ειδικότερα το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα είναι αρκετά έντονο επικοινωνιακά και οι singles του ζωδίου θα έχετε αρκετές πιθανότητες νέων γνωριμιών κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, ενώ και οι δεσμευμένες θα εντυπωσιάσετε τον περίγυρό σας. Προσοχή χρειάζεται να επιδείξεις τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 20 στο ζώδιο του Τοξότη, γιατί μία έντονη δραστηριότητα πιθανόν να σε κουράσει περισσότερο ή να κλονίσει σταθερότερες σχέσεις.

Αισθηματικές
Σημαντικές αλλαγές σε περιμένουν και στον αισθηματικό σου τομέα μιας και πρόκειται πραγματικά για έναν πολύ τυχερό μήνα, που ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα. Οι δεσμευμένες να περιμένετε την απόκτηση απογόνου και οικογενειακή ευτυχία. Εκμεταλλευτείτε τις εξαιρετικές συγκυρίες που θα σας χαρίσει το πλανητικό σκηνικό για να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για μία πιο αρμονική και χαρούμενη συμβίωση με το σύντροφο και την οικογένειά σας.

Επαγγελματικές
Ο Ιούνιος θα είναι ένας ιδιαιτέρως ελπιδοφόρος μήνας για εσένα. Καταρχήν σου εγγυάται μεγάλη επιτυχία σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο και επιτέλους θα αποκτήσεις τη φήμη και τη δόξα που ονειρεύεσαι εδώ και καιρό. Οι ευκαιρίες να οργανωθείς επαγγελματικά είναι πολλές και με τις σωστές ενέργειες θα υπάρξει βελτίωση του όλου κλίματος γύρω σου. Αν είσαι άνεργη, καλό θα ήταν να ενεργοποιηθείς κατάλληλα για να μπορέσεις να διακρίνεις τις ευκαιρίες για νέα θέση εργασίας που θα προκύψουν. Αν πάλι σχεδιάζεις να αποδράσεις εκτός των πυλών, σκέψου ότι οι περιττές σπατάλες πιθανόν να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδα και κάμψη της ψυχολογίας σου. Μην αφήσεις λοιπόν το μήνα αυτό να περάσει ανεκμετάλλευτος καθώς το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τη λύση προβλημάτων και τη διευκρίνιση των ασαφειών στις επαγγελματικές σου σχέσεις. Τώρα είναι η στιγμή που οι κόποι σου θα ανταμειφθούν και υλικά αλλά και ψυχικά και εσύ θα είσαι στην πρώτη γραμμή των γεγονότων. Αυτό θα σου δώσει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι, για να δικαιώσεις όλους όσους σε υποστήριξαν και σε εμπιστεύτηκαν μέχρι τώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα πλανητικά σχήματα του Ιουνίου στρέφουν το ενδιαφέρον σου και φέρνουν σε πρώτη προτεραιότητα ζητήματα που αφορούν στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου. Το σκηνικό που διαμορφώνει ο Άρης από το ζώδιό σου σε ανάδρομη πορεία, σε καλεί να προωθήσεις με ιδιαίτερη προσοχή και ενδιαφέρον κάποια σοβαρή σου υπόθεση και να μην παρασυρθείς από την… άνοδο της θερμοκρασίας, διότι οι προϋποθέσεις επιτυχίας είναι πολύ μεγάλες. Από τις 13 του μήνα και μετά, με τον Ποσειδώνα να ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του από τους Ιχθείς, κράτησε κατά νου ότι οι κινήσεις σου δεν είναι καλό να συζητιούνται ή να δημοσιοποιούνται. Ο μήνας διαμορφώνει για εσένα μία τάση αλλαγών και παρ’ ότι τα πράγματα δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολα σε μία ενδεχόμενη συνεργασία σου, αν κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις και φερθείς με σύνεση, το σίγουρο είναι ότι στο τέλος του μήνα το ταμείο σου θα παρουσιάσει θετικές εξελίξεις. Κρίσιμος λοιπόν μήνας, αλλά με σωστή διαχείριση θα αποκομίσεις σημαντικά οφέλη.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα, βρες περισσότερο χρόνο να ασχοληθείς με την οικογένειά σου και μην εμμένεις τόσο πολύ στις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Ενώ αν είσαι single, σταμάτα να είσαι τόσο απαιτητική από τα άτομα που γνωρίζεις, γιατί η τελειότητα δεν υπάρχει πουθενά! Οι δεσμευμένες ίσως θα πρέπει να προσέχετε περισσότερο, καθότι θα νιώσετε την ανάγκη να εξελίξετε τη σχέση σας, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό, αλλά και μία μεγάλη τάση να ενδώσετε σε πειρασμούς και περιπέτειες. Κάποιος άνθρωπος μπαίνει στη ζωή σας και φέρνει τα πάνω κάτω. Προσοχή! Οι καιροί δεν ευνοούν τις παράλληλες σχέσεις. Από την άλλη, οι singles θα έχουν ευκαιρίες να διασκεδάσουν και να χαρούν τον έρωτα χωρίς περιορισμούς.

Επαγγελματικές
Ιδιόμορφος θα είναι αυτός ο μήνας για εσένα και δεν θα ξέρεις πώς να αντιμετωπίσεις κάθε φορά τα απρόσμενα περιστατικά που θα σου παρουσιάζονται. Από τη μία θα βρεθείς στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να αντιμετωπίσεις τις τρικλοποδιές που θα σου βάλουν οι συνεργάτες σου και μάλιστα οι πολύ κοντινοί σου και από την άλλη θα δεις ότι και εσύ στις επιλογές σου δεν έχεις ορθή κρίση και σκέφτεσαι επιπόλαια. Τα οικονομικά σου θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και ίσως καταφέρεις να κάνεις τις αγορές ή τις επενδύσεις που καιρό τώρα είχες κατά νου. Κοντά στις 20 που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Τοξότη, τα επαγγελματικά σου θα είναι αλλοπρόσαλλα και δεν είναι καθόλου απίθανο ακόμα και να αλλάξεις δουλειά ή αντικείμενο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που θα σε ξυπνήσει από έναν λήθαργο και μία φαινομενική στασιμότητα και θα σου δώσει τους κατάλληλους ρυθμούς για να φτάσεις πιο γρήγορα και αποτελεσματικά στους βασικούς στόχους. Κάποιες κρίσιμες αποφάσεις έχουν ήδη ληφθεί, όσον αφορά στα μελλοντικά σου σχέδια και από εδώ και πέρα θα κληθείς να ανεβάσεις τους τόνους για να επιτυχείς κάτι πολύ σημαντικό για εσένα. Και βέβαια δεν θα πρέπει να ολιγωρήσεις, καθώς ο Άρης που θα κινείται ανάδρομα όλο τον Ιούνιο στον Σκορπιό, κάνει το μήνα και πιο απαιτητικό και πιο βαρύ, ενώ θα αποβεί ιδιαίτερα κρίσιμος για την ποιότητα των αποτελεσμάτων που θα καταφέρεις στη συνέχεια. Στη διαδικασία αυτή θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου τους όποιους περιορισμούς τίθενται τώρα όσον αφορά τις ικανότητές σου και επίσης θα πρέπει να φανείς διαλλακτική με κάποια άτομα, που πιθανόν να παίξουν αναχαιτιστικό ρόλο στις προσπάθειές σου. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, με την Αφροδίτη να περνάει στον Καρκίνο, το φιλικό σου περιβάλλον θα κινηθεί ιδιαίτερα βοηθητικά προς εσένα και θα πρέπει παράλληλα να εκμεταλλευτείς τις όποιες επαφές σου με οργανισμούς ή εταιρείες, γιατί κρίνεται το μέλλον σου.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θα έχουν μία ουσιαστική δυσκολία και εκεί είναι που θα χάσεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Μέχρι τις 13 του μήνα, που ο Ερμής θα κινείται στον Ταύρο, οι δεσμευμένες θα δυσκολευτείτε να κρατήσετε τη μόνιμη σχέση σας σταθερή, καθώς η επικοινωνία με το σύντροφό σας θα είναι ανέφικτη. Οι singles, θα πέφτετε συνεχώς μπροστά σε άτομα που δεν θα είναι ελεύθερα, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να σμίξετε και εσείς ουσιαστικά μαζί τους. Μην το βάζετε κάτω όμως, γιατί οι εμπειρίες που θα αποκομίσετε το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, θα σας βοηθήσουν να ωριμάσετε και να δείτε τα πράγματα από μία άλλη, πιο αισιόδοξη οπτική.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά και οικονομικά σου σχέδια, θα δεις ότι τα πράγματα θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και εσύ παρόλες τις κακουχίες και τις καθυστερήσεις που θα σου προκαλέσει η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Σκορπιό μέχρι τις 30 και του Ποσειδώνα στους Ιχθείς από τις 13 και μετά, πάντα θα βρίσκεις τους τρόπους για να τα αντιμετωπίζεις με επιτυχία. Ο μήνας αυτός θα σου δώσει κάποιες ανάσες και βασικά τη δυνατότητα να σταθεροποιήσεις κάποια κεκτημένα σου. Ίσως τώρα διαπιστώσεις ότι κάποια νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια, για να προσαρμόσουν τις επαγγελματικές σου ανάγκες στις πραγματικές αρετές και τα ταλέντα σου. Μία αίσθηση της ανάγκης να προσφέρεις ό,τι μπορείς, θα αποτελέσει τώρα το βασικό σου κίνητρο που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία που αναζητάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Ιούνιος παρουσιάζει για εσένα δύο ενδιαφέρουσες όψεις, που όμως έρχονται σε αντιπαράθεση, για να σου δημιουργήσουν διλήμματα στην οργάνωση του προγράμματός σου. Mε τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τον Ερμή στον Ταύρο μέχρι τις 13, η διάθεσή σου βελτιώνεται και αισθάνεσαι έντονα την ανάγκη να εξασφαλίσεις τον απαραίτητο χρόνο για χαλάρωση, ενώ παράλληλα και ο τομέας της εργασίας σου παρουσιάζει ενδιαφέρον. Σε αυτήν τη φάση θα πρέπει να φανείς ιδιαίτερα προσεχτική στις επιλογές σου και να μην κάνεις κακή χρήση του ελεύθερου χρόνου σου. Τη μερίδα του λέοντος θα κερδίσει σίγουρα ο τομέας της εργασίας, αφού θα αισθανθείς έντονα την ανάγκη να ολοκληρώσεις κάποιες σημαντικές σου προσπάθειες και το δεύτερο δεκαπενθήμερο, που και η Αφροδίτη θα περάσει στον Καρκίνο στις 17, θα σε πιέσει ιδιαίτερα για να το κάνεις. Ίσως συνειδητοποιήσεις τώρα τις όποιες δυσκολίες σου έχουν τεθεί, προκειμένου να φτάσεις στους επιθυμητούς σου στόχους, αλλά αυτό θα πρέπει να το εκλάβεις σαν πρόκληση για να αποδείξεις τις ικανότητες και την αξία σου. Όπως και να ‘χει, αυτός ο μήνας δεν θα σου αφήσει πολλά περιθώρια για ανάπαυση, ωστόσο επιβάλλεται να εξασφαλίσεις στον εαυτό σου τον απαραίτητο χρόνο για να σκεφτείς πιο ήρεμα και ώριμα πώς θα πρέπει να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην αισθηματική σου ζωή.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα υπάρξει κάποια ψυχρότητα. Κουβέντες που θα μείνουν μυστικές και ενέργειες που δεν θα σε κάνουν περήφανη, θα είναι τα χαρακτηριστικά του μήνα από τις 13 και μετά, που ο Ποσειδώνας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθείς. Προσπάθησε να μην πέσεις στην παγίδα των παρασκηνιακών κινήσεων, ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται, γιατί έτσι το ένα λάθος θα διαδέχεται το άλλο, με αποτέλεσμα στο τέλος να μην μπορείς να συμμαζέψεις τίποτα και να βρεθείς εκτεθειμένη. Οι singles, προσγειωθείτε λίγο στην πραγματικότητα και συνειδητοποιείστε ότι ο πρίγκιπας των παραμυθιών δεν υπάρχει στην αληθινή ζωή!

Επαγγελματικές
Αν και σε γενικότερες γραμμές ο φετινός Ιούνιος θα είναι ένας ήρεμος μήνας, πρόκειται να αποδειχτεί ιδιαίτερα έντονος για την επαγγελματική σου ζωή, καθώς θα κληθείς τώρα να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο, για τον οποίο έχεις ήδη προσπαθήσει πολύ το προηγούμενο διάστημα. Αν και τα αποτελέσματα που θα αποκομίσεις αυτόν το μήνα δεν θα είναι αυτά που ονειρεύεσαι, εντούτοις θα μπορέσεις να εντοπίσεις κάποιες αδυναμίες σου που θα σε βοηθήσουν να κινηθείς με πιο αποτελεσματικό τρόπο. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα θα αποδειχτεί πιο απαιτητικό από το πρώτο, γι’ αυτό μην απογοητευτείς αν δεις ότι κάποιες υποθέσεις σου δεν προοδεύουν τόσο, όσο περίμενες. Ίσως να χρειαστεί να αποδείξεις ότι κάποιες ιδέες σου έχουν μέλλον και μπορούν να προχωρήσουν θετικά. Πέραν αυτών, ο Ιούνιος θα σε βοηθήσει να σκεφτείς περισσότερο για να εντοπίσεις κάποιους έξυπνους δρόμους, μέσα από τους οποίους θα μπορέσεις να προχωρήσεις πιο γρήγορα τα σχέδιά σου από τον επόμενο μήνα και μετά. Στα οικονομικά σου, κάποια χρηματοοικονομικά θέματα που εξαρτώνται από δημόσιους φορείς μπορεί να σε ξαφνιάσουν, αλλά κάποιες ανάσες ρευστότητας μπορεί να σου δοθούν από πηγές που δεν περίμενες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τονισμένο τον τομέα της εργασίας σου, ο Ιούνιος σε καλεί να προετοιμαστείς για τις εξελίξεις που θα διαδραματιστούν στην καριέρα σου και να δώσεις βαρύνουσα σημασία στα οικονομικά σου θέματα, διότι με τους σωστούς χειρισμούς θα αποκομίσεις σημαντικά οφέλη. Αυτόν το μήνα θα συνειδητοποιήσεις ότι κάποια πράγματα αλλάζουν στη ζωή σου και μάλιστα θετικά, γι’ αυτό δεν θα πρέπει να ολιγωρήσεις. Φυσικά, οι θετικές διέξοδοι που τώρα προβάλλουν δεν πρέπει να σε παρασύρουν σε σπατάλες ή σε απερίσκεπτες ενέργειες. Σε θέματα καθημερινότητας, θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει μία επιβάρυνση, καθότι οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται σημαντικά, ιδιαίτερα από τις 13 και μετά, που ο Ποσειδώνας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία από το ζώδιο των Ιχθύων. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να θυμάσαι ότι οργανώνοντας καλύτερα και συστηματικά τα πράγματα, θα μπορέσεις να γλιτώσεις ή να περιορίσεις σημαντικά πιθανό χάος. Στις 20 του μήνα που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη, η δημόσια εικόνα σου προβάλλεται επίσης σημαντικά και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς, δράττοντας όλες τις σημαντικές ευκαιρίες. Μείνε μακριά από έριδες και λεκτικούς διαξιφισμούς στον εργασιακό σου χώρο! Λέξεις-κλειδιά για αυτόν το μήνα, είναι η σοβαρότητα και η σωστή διαχείριση.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου είναι αυτά τα οποία θα σε προβληματίσουν αυτόν το μήνα και δεν θα σου επιτρέψουν να κάνεις τα βήματα που θα σε ολοκλήρωναν. Οι δεσμευμένες θα κυριευτείτε από ανασφάλειες και έννοιες (όχι πάντα αδικαιολόγητες) για την πορεία και την εξέλιξη της αισθηματικής σας ζωής. Μιλήστε με το σύντροφό σας και δείτε μαζί τι μπορείτε να κάνετε για να ανανεώσετε την σχέση σας. Οι singles κινηθείτε σε πιο ασφαλείς χώρους για την ανακάλυψη του άλλου σας μισού και μην περιμένετε τον απόλυτο έρωτα. Υπάρχει μόνο στα παραμύθια!

Επαγγελματικές
Τον Ιούνιο ο τομέας της ζωής σου που θα ευνοηθεί σημαντικά είναι ο επαγγελματικός. Τα εργασιακά σου θέματα πρόκειται να έχουν θετικές εξελίξεις και εσύ θα μπορέσεις τώρα να γευτείς τους καρπούς των κόπων σου με μεγαλύτερη άνεση και ηρεμία. Το τοπίο είναι ήδη ξεκάθαρο και εσύ το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να το διατηρήσεις ως έχει και να μην προκαλέσεις εντάσεις και θολούρες, κάτω από την επήρεια της ανάδρομης κίνησης του Άρη μέχρι τις 30.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Ιούνιος θα σου αφήσει ανάμεικτες αναμνήσεις, αν και θα εισπράξεις κάποια θετικά αποτελέσματα στον οικονομικό σου τομέα. Σίγουρα οι εξελίξεις αυτής της περιόδου θεωρούνται πολύ σημαντικές για εσένα, τόσο όσον αφορά την προώθηση των μελλοντικών σου στόχων, όσο και στη διαμόρφωση ενός καλύτερου επιπέδου στα οικονομικά σου. Από τις 13 του μήνα και μετά, που ο Ποσειδώνας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιό σου, αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην χαλαρώσεις, καθώς τα φαινόμενα ή και κάποια προσωρινά θετικά δεδομένα, μπορεί να εξελιχθούν αρνητικά για εσένα στο άμεσο μέλλον. Φρόντισε να εκτιμήσεις τις τρέχουσες εξελίξεις με σοβαρότητα, σύνεση και κυρίως, με ιδιαίτερη επιφυλακτικότητα. Από τις 17 του μήνα και μετά, η Αφροδίτη θα εισέλθει στον Καρκίνο και θα σου δώσει το δικαίωμα να ονειρευτείς ένα καλύτερο αύριο για την ερωτική σου ζωή, αρκεί να δείξεις την απαιτούμενη ζεστασιά και τρυφερότητα στο σύντροφό σου. Ένα ταξίδι τις τελευταίες ημέρες του μήνα, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα!

Αισθηματικές
Πέρα από τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από κάποιους ανθρώπους στο οικείο σου περιβάλλον κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, θα δεις ότι τελικά εσύ πρέπει να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, να διευθετήσεις τις εκκρεμότητες και να μην μείνεις άπραγη, περιμένοντας ένα τέλος. Ξεκαθάρισε όσο είναι νωρίς τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου και μην περιμένεις από άλλους να το κάνουν, γιατί θα τα μεταφέρουν σύμφωνα με τη δική τους αντίληψη. Αν πραγματικά θέλεις να σώσεις την κατάσταση, να είσαι απόλυτα ειλικρινής και έντιμη στις κουβέντες που θα κάνεις μαζί του. Τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου να προσέχεις τις συνεργασίες σου και μην διακινδυνέψεις τα κεκτημένα σου, γιατί πολλές φορές ο ενθουσιασμός σου μπορεί να σε παρασύρει σε απερισκεψίες και υπεραισιόδοξες κρίσεις, ιδιαίτερα από τις 6 του μήνα και μετά. Είσαι ανήσυχο πνεύμα στη δουλειά σου και θα βρεις αρκετές δραστηριότητες, ώστε η καθημερινότητά σου να είναι γεμάτη και ενδιαφέρουσα. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα σου μπούνε στο μυαλό ιδέες για αλλαγές και καινούριες δραστηριότητες και κάποια σχέδια, που αν τα υλοποιήσεις, θα έχουν μεγάλη επιτυχία. Κατά τα άλλα, τα οικονομικά σου είναι αυτά που σταθεροποιούνται και με λίγο καλύτερο χειρισμό από την πλευρά σου, μπορούν να βελτιωθούν.

Read More

And More