Νέα Σελήνη: Ένα θετικό φεγγάρι. Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου;

Στις 26 Απριλίου και 15:16 ώρα Ελλάδος, σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του μήνα στις 6ο 27’ του Ταύρου, ένα θετικό φεγγάρι που φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας. Η υλοποίηση σχεδίων και η πρακτική εφαρμογή στα σχέδιά μας είναι αυτά που θα μας απασχολήσουν τις μέρες αυτές, αν και ίσως χρειαστεί να επιδείξουμε υπομονή μέχρι να τα δούμε να προχωρούν. Και αυτό γιατί, κατά την κορύφωση του φαινομένου ο Ερμής βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού και συγκριμένα στην 26ο του ζωδίου, στην οποία θα ξαναβρεθεί στις 11 Μαΐου, κατά το σχηματισμό της Πανσελήνου στο Σκορπιό. Άρα, οικονομικά ζητήματα και θέματα συναισθηματικής φύσεως που μας έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν, δέχονται ένα νέο ξεκίνημα με τη Νέα Σελήνη, όμως παρουσιάζουν τις τελικές τους εξελίξεις στα μέσα του επόμενου μήνα.

Σε αυτό το καινούριο φεγγάρι ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς συμμετέχει σε όψη εξαγώνου, φέρνοντας ρομαντισμό και ονειροπόληση, οξύνοντας τη φαντασία μας, διοχετεύοντάς την όμως σε παραγωγικές δραστηριότητες, καθώς ο ωροσκόπος της Νέας Σελήνης βρίσκεται στην Παρθένο σε τρίγωνο με τα Φώτα. Οι αξίες μας και αυτά που κατέχουμε και μέσα από τα οποία αντλούμε ασφάλεια και σιγουριά, θα μας απασχολήσουν έντονα και η συμμετοχή του Ποσειδώνα θα τους προσδώσει μια πιο συναισθηματική υπόσταση, θέτοντας ως προτεραιότητα τη φιλευσπλαχνία, τη συμπόνια και την ανάγκη για αυτοθυσία.

ΚΡΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου επηρεάζει τα οικονομικά σου και γενικώς την ασφάλεια που αντλείς μέσα από τις κτήσεις σου. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος στο ζώδιό σου κατά την κορύφωση του φαινομένου, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποιες ανακατατάξεις στο εισόδημά σου ή να θελήσεις να προχωρήσεις σε μία επένδυση, η οποία θα σου αποφέρει κέρδη λίγο παρακάτω. Αυτά που θεωρείς σημαντικά καθώς και η εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου, επηρεάζονται έντονα αυτήν την εποχή και ίσως μέσα από κάποια γεγονότα που προκύπτουν να αποφασίζεις πως ήρθε ο καιρός να αλλάξεις προτεραιότητες και να βάλεις κάποια πράγματα σε δεύτερη μοίρα. Παράλληλα, ίσως μπεις στη διαδικασία να διαφυλάξεις κάποια κεκτημένα σου ή να αναζητήσεις πρόσθετες πηγές εισοδήματος, ώστε να νιώσεις πιο σίγουρη και ασφαλής για το μέλλον σου.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί σε ένα καινούριο ξεκίνημα και φέρνει εξελίξεις, οι οποίες θα κορυφωθούν κοντά στην Πανσέληνο στον Σκορπιό που θα ακολουθήσει στις 11 Μαΐου. Οι επαγγελματικές σου υποθέσεις δέχονται εξελίξεις και φαίνεται πως καταφέρνεις να υλοποιήσεις έναν στόχο ή ένα όνειρο. Παράλληλα, η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται, επαναφέροντας το αίσθημα της ασφάλειας που αναζητάς, ενώ όσον αφορά στα αισθηματικά σου, δεν αποκλείεται να προκύψει μία νέα γνωριμία τις μέρες αυτές ή κάποια εξέλιξη στη σχέση σου με ένα πρόσωπο, που έχεις ξανασυναντήσει στο παρελθόν. Οι δεσμευμένες του ζωδίου ίσως να αποφασίσουν να πραγματοποιήσουν ένα καινούριο ξεκίνημα στη σχέση τους, με αναθεωρημένες προτεραιότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, εκκινεί ένα διάστημα κατά το οποίο θα θελήσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε ψυχαγωγία και στιγμές προσωπικής ξεκούρασης. Το ένστικτο και η διαίσθησή σου οξύνονται αυτό το διάστημα και ενδεχομένως να θελήσεις να μείνεις λίγο μόνη με τον εαυτό σου, ώστε να λάβεις κάποιες αποφάσεις που αφορούν στο επαγγελματικό και οικονομικό σου μέλλον. Παράλληλα, είναι πιθανό να αναθεωρήσεις κάποια σχέδια που είχες κάνει το προηγούμενο διάστημα και να δρομολογήσεις καινούρια, με γνώμονα την οικονομική σου ασφάλεια και τις προσωπικές σου ανάγκες. Μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα καλό είναι να προετοιμάσεις τις κινήσεις σου, αλλά να αποφύγεις νέες αρχές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου και στον 11ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σε φέρνει πιο κοντά στην πραγμάτωση ενός ονείρου. Αυτό το διάστημα θα σε απασχολήσει έντονα η συμμετοχή σου σε κάποια ομάδα ή οργάνωση, καθώς και το φιλικό σου περιβάλλον, η διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου και κάποια μελλοντικά σχέδια που κάνεις, παρέα με συμμάχους και ομοϊδεάτες. Οι νέες γνωριμίες ή φιλίες που κάνεις αυτήν την εποχή, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα μετέπειτα επαγγελματικά σου σχέδια και θα βοηθήσουν σημαντικά στην προσωπική σου εξέλιξη. Παράλληλα, αν τρέφεις συναισθήματα για ένα πρόσωπο που κινείται στο φιλικό σου περιβάλλον, τις ημέρες αυτές προετοιμάσου για εξελίξεις.

ΛΕΩΝ
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και στο ηλιακό σου μεσουράνημα επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σου και τις σχέσεις σου με πρόσωπα εξουσίας. Αφεντικά και ανώτεροι έρχονται σε πρώτο πλάνο, καθώς ίσως να υπάρχουν συζητήσεις και διαπραγματεύσεις μεταξύ σας, που αφορούν στην επαγγελματική σου πορεία ή ένα νέο εγχείρημα που καλείσαι να αναλάβεις. Παράλληλα, ίσως να σε απασχολήσουν αυτά που αποκομίζεις από τη δουλειά σου ή το κατά πόσο αναγνωρίζεται η αξία σου στο χώρο εργασίας σου. Δεν αποκλείεται επίσης, να αναθεωρείς κάποια πράγματα για το μέλλον, την επαγγελματική σου κατεύθυνση ή τις φιλοδοξίες σου και να λαμβάνεις αποφάσεις με διαφορετικές πλέον προτεραιότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου και στον 9ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνει εξελίξεις σε θέματα εκπαίδευσης και γενικότερα επηρεάζει τις αξίες και την οπτική σου για τον κόσμο. Το επόμενο διάστημα ενδέχεται να λάβεις την απόφαση να ξεκινήσεις ένα μεταπτυχιακό ή κάποιου είδους εκπαίδευση που ικανοποιεί την ανάγκη σου για γνώση, ενώ φαίνεται πως σε απασχολούν και νομικά ζητήματα. Παράλληλα, ίσως αποφασίσεις να ταξιδέψεις στο εξωτερικό ή να σε απασχολεί ακόμη και μία πιθανή μετεγκατάσταση σε μία άλλη χώρα. Από την άλλη, ίσως να βρίσκεσαι σε μία περίοδο προετοιμασίας αλλαγών που έπονται στην καριέρα σου και να επαναπροσδιορίζεις το όραμα που έχεις για το μέλλον σου, θέτοντας νέες προτεραιότητες.

ΖΥΓΟΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά οικονομικές και ερωτικές σου υποθέσεις. Αρχικά, φαίνεται πως θα υπάρξουν αλλαγές και νέα δεδομένα όσον αφορά στα οικονομικά του συντρόφου σου, ενώ παράλληλα θα σε απασχολήσουν κάποιες οφειλές ή χρέη που είχες αφήσει σε εκκρεμότητα. Σε πρώτο πλάνο έρχονται επίσης δάνεια και κληρονομιές, ενώ ίσως χρειαστεί να αλλάξετε κάποιες προτεραιότητες με το ταίρι σου για να βελτιώσετε τη συμβίωσή σας. Το σεξ γίνεται επίσης θέμα και ίσως διανύσετε μία έντονη σεξουαλικά περίοδο με το πάθος μεταξύ σας να αναθερμαίνεται. Ο ερωτισμός δεν θα λείψει ούτε από τις ζωές των single, οι οποίοι ενδέχεται να προχωρήσουν και σε μία επανασύνδεση με έναν παλιό τους έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, απέναντι από το δικό σου, φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα σχέσεων. Φαίνεται πως θα υπάρξει ένα καινούριο ξεκίνημα στο δεσμό σου τις ημέρες αυτές και ίσως λάβετε μία κοινή απόφαση που αφορά στο μέλλον σας, ενώ παράλληλα οικονομικά ζητήματα και θέματα συναισθηματικής ασφάλειας που απασχολούν τη σχέση σου, θα σε απασχολήσουν έντονα. Οι singles, ενδέχεται να γνωρίσουν ένα καινούριο πρόσωπο με το οποίο η σχέση τους θα εξελιχθεί γρήγορα σε κάτι μόνιμο και σταθερό. Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στις συνεργασίες σου και δεν αποκλείεται να ξεκινάς τώρα μία νέα, που θα αλλάξει την εργασιακή σου πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνει αλλαγές στην εργασία σου και γενικότερα στην καθημερινότητά σου. Ίσως να ξεκινά μία νέα περίοδος στο περιβάλλον εργασίας σου τις ημέρες αυτές, με κάποιες αλλαγές στο ωράριο, στις αρμοδιότητες ή και στην έδρα της δουλειάς σου, ενώ παράλληλα ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές σε επίπεδο συναδέλφων. Από την άλλη, ίσως να βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης εργασίας και αυτό το διάστημα να εντείνεις τις προσπάθειές σου. Το σώμα και η φυσική σου κατάσταση θα σε απασχολήσουν επίσης και είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις μία αθλητική δραστηριότητα ή να αποφασίσεις να αλλάξεις τη διατροφή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει σε πρώτο πλάνο τον έρωτα και τη δημιουργία στη ζωή σου. Το διάστημα αυτό θα είναι ιδιαίτερα ερωτικό για σένα, καθώς θα έχεις περισσότερη όρεξη για φλερτ, εξόδους και διασκέδαση, πολλαπλασιάζοντας τις νέες γνωριμίες και τους υποψήφιους ερωτικούς παρτενέρ. Παλιοί και νέοι έρωτες εμφανίζονται στη ζωή σου και σε καλούν να ζήσεις έντονες στιγμές πάθους. Παράλληλα, αν ανήκεις στις δεσμευμένες, το κλίμα αναθερμαίνεται στη σχέση σου και ίσως αποφασίσεις να προχωρήσεις παρακάτω με μια επισημοποίηση ή με την απόκτηση απογόνων. Η δημιουργικότητά σου θα είναι επίσης ιδιαίτερα αυξημένη και ίσως αποφασίσεις να ξεκινήσεις ένα χόμπι ή μία δραστηριότητα, μέσα από τα οποία θα εκφράσεις τα χαρίσματά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου και στο ηλιακό σου ναδίρ, επηρεάζει οικογενειακά ζητήματα και θέματα ακίνητης περιουσίας. Το επόμενο διάστημα, το σπίτι σου σαν οίκημα θα σε απασχολήσει έντονα και ίσως πραγματοποιήσεις μία ανακαίνιση ή και αλλαγή κατοικίας, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσεις και στην αγοραπωλησία ενός ακινήτου. Γενικότερα, υπερτονίζεται η ανάγκη σου για ασφάλεια και θαλπωρή, κάτι που ίσως σε οδηγήσει να περνάς περισσότερες ώρες μέσα στο σπίτι σου, να υποδέχεσαι φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Οι σχέσεις σου με τους γονείς σου έρχεται επίσης σε πρώτο πλάνο και ενδεχομένως να πραγματοποιήσεις μία επίσκεψη στο πατρικό σου ή να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις για την περιουσία σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου και στον 3ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου εκκινεί ένα διάστημα συχνών μετακινήσεων, επαφών και διαπραγματεύσεων. Φαίνεται πως δικτυώνεσαι αυτήν την εποχή και γνωρίζεις καινούρια άτομα, τα οποία παίζουν κάποιο ρόλο στην επαγγελματική σου εξέλιξη, ενώ παράλληλα, ίσως να σε απασχολούν κάποια νέα πεδία μάθησης και γνώσης. Οι νέες πληροφορίες, η ανταλλαγή ιδεών και απόψεων και η ανάγκη σου για επικοινωνία εντείνονται, ενώ ίσως να υπάρξει και κάποια αλλαγή στη δουλειά σου, που απαιτεί συχνές μετακινήσεις ή την απόκτηση ενός διπλώματος οδήγησης. Σχέσεις με αδέρφια και κοντινούς συγγενείς έρχονται επίσης σε πρώτο πλάνο.

Read More

And More