Νέα Σελήνη και Έκλειψη Ηλίου: Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου;

Ο Σεπτέμβρης ξεκινά με έκλειψη και “διαθέτει” ακόμα μία στις 16. Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου; Τι πρέπει να προσέξεις;

Ο καινούριος μήνας κάνει ποδαρικό με το πιο σημαντικό φαινόμενο της χρονιάς, την ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο της Παρθένου στην 9η μοίρα, η οποία αποτελεί την προτελευταία έκλειψη στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων που ξεκίνησαν τον περασμένο Μάρτιο. Η επιρροή της έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου ένα μήνα αλλά εντάθηκε το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου με τη σύνοδο Άρη – Κρόνου στην ίδια μοίρα του Τοξότη που ανήκει στο μεταβλητό σταυρό και θα διαρκέσει για αρκετούς μήνες, ενώ φαίνεται ότι ενεργοποιείται εκ νέου την 1η Ιανουαρίου 2017, που ο Άρης θα περάσει απέναντι από τη μοίρα κορύφωσής της, την 9η των Ιχθύων.

Τα γεγονότα που φέρνει στο προσκήνιο και σχετίζονται με το ζώδιο της Παρθένου, αφορούν βέβαια στην εργασία και την υγεία, στα οποία θα παρατηρήσουμε σημαντικές αλλαγές και εξελίξεις σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο, τα οποία κατά πως φαίνεται θα αρχίσουν να ισχύουν τη νέα χρονιά, φέρνοντας σημαντικές και δύσκολες ανακατατάξεις. Στο φαινόμενο συμμετέχει το τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα, η δύσκολη όψη που μας έχει απασχολήσει από τα τέλη του 2015. Παράλληλα, συμμετέχουν ο Άρης από τον Τοξότη και ο Βόρειος Δεσμός που βρίσκεται στην Παρθένο, πολύ κοντά στην μοίρα της έκλειψης, προσδίδοντας καρμική και πολεμοχαρή χροιά στις εξελίξεις…

Σε προσωπικό επίπεδο, η έκλειψη θα φέρει σημαντικά γεγονότα στο κομμάτι του ωροσκοπίου του καθενός που “πέφτει” η μοίρα κορύφωσής της…

ΚΡΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη – ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο της Παρθένου επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την εργασιακή σου καθημερινότητα, το σώμα και την υγεία. Ίσως παρατηρήσεις κάποιες αλλαγές στο χώρο της δουλειάς σου, στο αντικείμενο απασχόλησής σου ή κάποιες ανακατατάξεις στις συναδελφικές σου σχέσεις, οι οποίες σε επηρεάζουν άμεσα. Παράλληλα, θα θελήσεις να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση το επόμενο διάστημα, υιοθετώντας έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, αποβάλλοντας βλαβερές συνήθειες και δίνοντας περισσότερο προσοχή στο σώμα και τις ανάγκες του.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Η Νέα Σελήνη – ηλιακή έκλειψη επηρεάζει τον οίκο σου που αφορά στον έρωτα, τη χαρά, τη δημιουργία και τα παιδιά. Θέματα που αφορούν στα παραπάνω έρχονται στην επιφάνεια τις μέρες αυτές, μέσα από μοιραία γεγονότα και εξελίξεις που θα καθορίσουν σημαντικά την πορεία τους. Μια νέα ερωτική γνωριμία καρμικής χροιάς, ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό επαγγελματικό σου εγχείρημα που ξεκινά, ακόμη και η έλευση ενός απογόνου είναι ανάμεσα στα πιθανά σενάρια των ημερών. Αν έχεις ήδη παιδιά, η σχέση σου μαζί τους θα σε απασχολήσει έντονα το προσεχές διάστημα και θα κληθείς να εστιάσεις στις ανάγκες τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Νέα Σελήνη – ηλιακή έκλειψη σε επηρεάζει άμεσα και ενεργοποιεί το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά στο παρελθόν, τις ρίζες σου, το σπίτι και τις οικογενειακές σου σχέσεις. Όλα τα παραπάνω δέχονται σημαντικές αλλαγές και ανακατατάξεις το διάστημα επιρροής του φαινομένου, ενώ φαίνεται πως καλείσαι να “καθαρίσεις” με το παρελθόν σου, να ξεδιαλύνεις κάποια πράγματα που αφορούν στην οικογένειά σου ή να στρέψεις την προσοχή σου σε ένα μέλος της που χρειάζεται τη βοήθειά σου. Παράλληλα, σε απασχολούν θέματα ακίνητης περιουσίας, μια πιθανή ανακαίνιση – μετακόμιση ή μια επαγγελματική αλλαγή που αλλάζει σημαντικά την καθημερινότητά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη – ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον 3ο ηλιακό σου οίκο, που αφορά στην επικοινωνία σου με τους άλλους, τις μετακινήσεις σου, τις σχέσεις με αδέρφια και κοντινούς συγγενείς αλλά και επαγγελματικές σου επαφές. Ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα που απαιτεί μεθοδικότητα και οργάνωση ή μια σειρά διαπραγματεύσεων για θέματα που αφορούν στην εργασιακή σου καθημερινότητα, έρχονται σε πρώτο πλάνο, όπως και πιθανές εξελίξεις στις ζωές κοντινών σου προσώπων που σε επηρεάζουν. Καλό είναι να προσέξεις λίγο περισσότερο τις μετακινήσεις σου τις ημέρες αυτές αλλά και μια πιθανή τάση σου να γίνεις επικριτικός προς τους άλλους, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις.

ΛΕΩΝ
Η Νέα Σελήνη – ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο της Παρθένου ενεργοποιεί τον 2ο ηλιακό σου οίκο που σχετίζεται με την οικονομική σου κατάσταση και γενικότερα τις αξίες σου. Ίσως θελήσεις να προχωρήσεις σε μια αγοραπωλησία ή σε μια επένδυση τις ημέρες αυτές ή απλώς να παρατηρήσεις κάποια αλλαγή στο εισόδημά σου, που σου δημιουργεί ένα αίσθημα ανασφάλειας. Με περιορισμό των εξόδων και καλή οργάνωση των εκκρεμοτήτων σου θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Ακόμη, είναι βέβαιο ότι έχεις ήδη ξεκινήσει να αξιολογείς κάποια πρόσωπα, είτε όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή είτε τις επαγγελματικές σου συνεργασίες, ώστε να ξεδιαλύνεις κατά πόσο μπορούν να σε ακολουθήσουν παρακάτω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου αποτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό φαινόμενο για σένα και φαίνεται πως θα έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο σε διάφορες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα σε όλο το φάσμα της ζωής σου. Στον ερωτικό τομέα, θα κληθείς να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις που είτε αφορούν στη σχέση σου (αν είσαι δεσμευμένη), είτε σχετίζονται με ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν. Παράλληλα, είναι πιθανή μια νέα γνωριμία που έρχεται τις μέρες αυτές στη ζωή σου, να παίξει καθοριστικό ρόλο για την πορεία των αισθηματικών σου. Από την άλλη, υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες και για εργασιακές αλλαγές που θα αναδιαμορφώσουν την καθημερινότητά σου αλλά και για εξελίξεις σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια και τους γονείς σου. Πρόσεξε λίγο παραπάνω το σώμα και τη φυσική σου κατάσταση, διότι ενδέχεται να επηρεαστούν από ψυχολογικούς παράγοντες.

ΖΥΓΟΣ
Η Νέα Σελήνη – ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον 12ο ηλιακό σου οίκο που αφορά στη διαίσθηση και τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες, άγχη και φόβους αλλά και το παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει στην προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή. Το επόμενο διάστημα θα έχεις την τάση να ασχοληθείς περισσότερο με δραστηριότητες που εξυπηρετούν ψυχικές σου ανάγκες, ενώ ίσως βγούνε στην επιφάνεια κάποια απωθημένα ή ενοχές που κρατούσες κρυμμένα και αφορούν στην ερωτική σου ζωή. Από την άλλη, καλό είναι είσαι προσεκτική στο χώρο εργασίας σου, καθώς υπάρχει πιθανότητα να εξελίσσεται μια κατάσταση εν αγνοία σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις ουδέτερη στάση, μέχρι να ξεδιαλύνει το τοπίο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη – ηλιακή έκλειψη επηρεάζει τον οίκο σου που αφορά στις κοινωνικές – φιλικές σου σχέσεις, κάποιες ιδέες, στόχους και όνειρά σου. Κάποια πρόσωπα που έρχονται στο δρόμο σου τις ημέρες αυτές είναι πιθανό να φανούν χρήσιμα για το μέλλον σου ή να σε ωφελήσουν επαγγελματικά, ενώ δεν αποκλείεται να ενταχθείς σε μια ομάδα ομοϊδεατών προκειμένου να συνεισφέρεις με κάποιο τρόπο στο κοινωνικό σύνολο. Επίσης, ενδέχεται να μπεις σε διαδικασία αναθεώρησης κάποιων ιδεών σου ή να δρομολογήσεις σχέδια προς υλοποίηση ενός πολυπόθητου ονείρου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Νέα Σελήνη – ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στο ηλιακό σου μεσουράνημα σηματοδοτώντας εξελίξεις στον τομέα που σχετίζεται με την καριέρα και τη δημόσια εικόνα σου. Νέα δεδομένα που αφορούν κάποιον ανώτερο – αφεντικό στο χώρο εργασίας σου ή μια δική σου αλλαγή πόστου ή αντικειμένου, φαίνεται να αλλάζουν σημαντικά την επαγγελματική σου πορεία. Παράλληλα, ίσως να ξεκινάς τώρα ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα, μια νέα συνεργασία ακόμη και μια δική σου επιχείρηση. Σε κάθε περίπτωση, να θυμάσαι ότι το διάστημα αυτό είναι κρίσιμο για την εξέλιξή σου και καλό είναι να δουλέψεις μεθοδικά, υπομονετικά και με το βλέμμα στραμμένο στο στόχο σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Νέα Σελήνη – ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο της Παρθένου φαίνεται να ανοίγει έναν δρόμο για σένα που θα σε επεκτείνει και θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Κάποια σχέδιά σου ή μια επαγγελματική συνεργασία που σχετίζεται με το εξωτερικό φαίνεται πως προχωρούν, με εσένα ίσως να χρειάζεται να θυσιάσεις κάτι για να τα εξελίξεις. Παράλληλα, αν έχεις οργανώσει κάποιο ταξίδι ή σκέφτεσαι να προχωρήσεις σε ένα μεταπτυχιακό, οι μέρες αυτές είναι κατάλληλες για να δεις όλες τις παραμέτρους και καλό είναι να εστιάσεις και σε λεπτομέρειες που μπορεί να φαίνονται ασήμαντες, όμως θα αποδειχθούν εξαιρετικά χρήσιμες στην πορεία σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Νέα Σελήνη – ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον 8ο ηλιακό σου οίκο φέρνοντας σε πρώτο πλάνο οικονομικές συμφωνίες και εκκρεμότητες, θέματα συμβίωσης και σεξουαλικότητας. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, είναι πιθανό να θελήσεις να τακτοποιήσεις κάποιες υποθέσεις σου για να μειώσεις το αίσθημα της οικονομικής ανασφάλειας, να συνάψεις μια επαγγελματική συμφωνία ή να παρατηρήσεις κάποια αλλαγή σε εισοδήματα του συντρόφου σου. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική σε ό,τι υπογράφεις το διάστημα αυτό, ειδικά αν εμπεριέχει “ψιλά γράμματα”. Σε θέματα σχέσεων, ίσως ανακινηθούν κάποια προβλήματα που αφορούν στη συμβίωση και αυτά που μοιράζεσαι με το ταίρι σου, τη σεξουαλική σας ζωή ή το συναισθηματικό υπόβαθρο της σχέσης. Σε κάθε περίπτωση, να θυμάσαι πως η περίοδος αυτή είναι ακατάλληλη για λήψη σοβαρών αποφάσεων.

ΙΧΘΕΙΣ
Η Νέα Σελήνη – ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται απέναντι από το ζώδιό σου, φέρνοντας εξελίξεις και νέα δεδομένα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δεν αποκλείεται να κάνεις μια μοιραία γνωριμία που μπορεί μάλιστα, να εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό και μόνιμο αρκετά γρήγορα ή, αν ανήκεις στις δεσμευμένες να προχωρήσεις σε μια επισημοποίηση της σχέσης σου. Από την άλλη, όσες διατηρούν κάποια σχέση που δεν είναι χτισμένη σε “σταθερό” έδαφος, ίσως αποφασίσουν να βάλουν ένα τέλος τις ημέρες αυτές, ώστε να προχωρήσουν παρακάτω. Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται και στα επαγγελματικά σου, καθώς υπάρχει πιθανότητα να συνάψεις μια νέα συνεργασία ή να υπάρξουν ανακατατάξεις σε αρμοδιότητες και συναδελφικές σχέσεις.

Read More

And More