Νέα Σελήνη στο Σκορπιό: Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου;

Στις 18/11, σχηματίζεται Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, ένα φαινόμενο που μας παρακινεί να κάνουμε μια μεταμορφωτική αλλαγή. Τις μέρες αυτές θα θελήσουμε να πραγματοποιήσουμε ένα νέο ξεκίνημα σε συναισθηματικά θέματα που αφορούν στις στενές σχέσεις, σε οικονομικά ζητήματα αλλά και σε θέματα ταμπού γύρω από το σεξ, το θάνατο και τις ψυχολογικές εξαρτήσεις.

Το στίγμα της Νέας Σελήνης δίνουν δύο όψεις που σχηματίζονται σε ακρίβεια λίγο πριν και λίγο μετά την κορύφωση του φαινομένου. Η πρώτη είναι το τρίγωνο Κρόνου – Ουρανού, στο οποίο συμμετέχουν δυσαρμονικά τα Φώτα (ο Ήλιος και η Σελήνη), φανερώνοντας πως επιδιώκουμε μια βαθιά τομή, στην οποία θέλουμε να συμπεριλάβουμε τη γνώση από την εμπειρία και την επιθυμία για αλλαγή, κάτι που όμως επιτυγχάνεται μετ’ εμποδίων. Η δεύτερη όψη είναι το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα, η οποία αποκτά και βαρύνουσα σημασία λόγω του ότι οι δύο πλανήτες είναι κυβερνήτες του Σκορπιού (ο Άρης κατά την παραδοσιακή αστρολογία και ο Πλούτωνας κατά τη σύγχρονη). Έτσι, φαίνεται πως θέματα εξουσίας, επιβίωσης ακόμη και εκδίκησης γίνονται εμμονή, οδηγώντας σε ακρότητες. Όμως, η παρουσία της Αφροδίτης και του Δία στο Σκορπιό, βοηθούν ώστε να επικρατήσει το συναίσθημα και η ανάγκη για σταθερότητα και ασφάλεια.

ΚΡΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει ένα νέο ξεκίνημα σε ό,τι αφορά σε οικονομικά ζητήματα αλλά και τις στενές σου σχέσεις. Τις μέρες αυτές είναι πιθανό να δεχθείς χρήματα που σου οφείλονταν, να διεκδικήσεις μια ευνοϊκή ρύθμιση σε κάποιο δάνειο, να συνάψεις μια νέα, οικονομική συμφωνία ή ακόμη και να λάβεις μια κληρονομιά. Από την άλλη, όσον αφορά στα αισθηματικά σου, δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε μια συμβίωση με το ταίρι σου, αν ανήκεις στις δεσμευμένες ή να βελτιωθεί το κοινό σας εισόδημα. Οι singles είναι πιθανό να επιστρέψουν σε ένα πρόσωπο – απωθημένο.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Νέα Σελήνη στο απέναντί σου ζώδιο φέρνει ένα καινούριο ξεκίνημα σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων. Οι δεσμευμένες θα νιώσουν να ικανοποιείται η ανάγκη τους για συναισθηματική και υλική ασφάλεια, καθώς φαίνεται πως καταφέρνουν να έρθουν πιο κοντά με το ταίρι τους, αλλά και να βελτιώσουν οικονομικά προβλήματα που απασχολούσαν το δεσμό τους. Οι singles από την άλλη, έχουν αυξημένες πιθανότητες να γνωρίσουν ένα νέο πρόσωπο, το οποίο θα τους ξυπνήσει βαθιά συναισθήματα. Όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, ενδέχεται να συνάψεις μια νέα συνεργασία ή να αλλάξει κάτι στις συναδελφικές σου σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού επηρεάζει τον τομέα της εργασίας σου. Ίσως αλλάζει το πρόγραμμα στη δουλειά σου τις μέρες αυτές, κάτι που επηρεάζει και τις συνήθειες που ακολουθείς στην καθημερινότητά σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες αλλαγές σε επίπεδο αρμοδιοτήτων ή σε σχέση με τους συναδέλφους σου. Αν βρισκόσουν σε φάση αναζήτησης δουλειάς, είναι πιθανό να ξεκινάς κάτι καινούριο τις μέρες αυτές. Παράλληλα, το σώμα και η φυσική σου κατάσταση θα σε απασχολήσουν έντονα και πιθανόν να ξεκινήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Σκορπιού, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τον έρωτα, τη διασκέδαση και τη δημιουργικότητά σου. Το διάστημα αυτό θα νιώσεις μια έντονη ανάγκη για φλερτ και για στιγμές πάθους, ενώ έχεις αυξημένες πιθανότητες να κάνεις μια νέα, ρομαντική γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα σας χαρακτηρίζει η σεξουαλική χημεία. Από την άλλη, είναι πιθανό να ξεκινήσεις κάποιες δραστηριότητες που σε ευχαριστούν και μέσα από τις οποίες εκφράζεις το δημιουργικό εαυτό σου. Παράλληλα, ίσως ξεκινήσεις ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα που σου χαρίζει αναγνώριση και οικονομική ανάκαμψη. Οι δεσμευμένες ίσως αρχίσουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο να αποκτήσουν απόγονους.

ΛΕΩΝ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει εξελίξεις στις οικογενειακές σχέσεις και σε θέματα ακίνητης περιουσίας. Κάποιες αλλαγές στο σπίτι σου έρχονται σε πρώτο πλάνο τις μέρες αυτές και δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις μια ανακαίνιση, μια μετακόμιση ή ακόμη και να προχωρήσεις σε συγκατοίκηση με το ταίρι σου. Παράλληλα, ίσως θελήσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα πρόσωπα της οικογένειάς σου ή να υπάρξει μια αλλαγή στη ζωή τους που επηρεάζει και τη δική σου. Από την άλλη, αν ανήκεις στις singles Λιονταρίνες, δεν αποκλείεται να έρθει στο προσκήνιο μια ερωτική ιστορία που έχει μείνει στη μέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού επηρεάζει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου. Το διάστημα αυτό θα δεις τις επαφές και τις διασυνδέσεις σου, επαγγελματικές ή κοινωνικές, να αυξάνονται, ενώ παράλληλα θα έχεις τη διάθεση να διαφημίσεις περισσότερο τα ταλέντα σου. Επίσης, ίσως θελήσεις να μάθεις κάτι καινούριο, όπως μια ξένη γλώσσα, ένα νέο γνωστικό αντικείμενο, να αποκτήσεις δίπλωμα οδήγησης ή μεταφορικό μέσον. Για τις singles, υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να γνωρίσουν ένα νέο πρόσωπο, με το οποίο θα έχουν μοναδική επικοινωνιακή χημεία.

ΖΥΓΟΣ
Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα που αφορούν στην υλική σου ασφάλεια. Φαίνεται πως επηρεάζονται οι αξίες σου και αυτά που θεωρείς σημαντικά το διάστημα αυτό και είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις στη σχέση σου ή σε μια πρόσφατη γνωριμία σου, που θα ανεβάσουν την αυτοεκτίμησή σου. Επίσης, ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στο εισόδημά σου ή σε αυτό του συντρόφου σου, οι οποίες θα σε κάνουν να νιώσεις ασφαλής, ενώ από την άλλη είναι πιθανό να προχωρήσεις σε μια επένδυση ή σε μια πολυπόθητη αγορά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιό σου, σε ωθεί σε ένα νέο ξεκίνημα. Όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, ενδέχεται να υπάρξουν νέα δεδομένα σε επίπεδο συναδελφικών σχέσεων ή αναφορικά με το αντικείμενο της δουλειάς σου, ενώ αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης εργασίας, φαίνεται πως οι ευκαιρίες και οι προτάσεις θα είναι πολλαπλάσιες. Στην αισθηματική σου ζωή, φαίνεται πως αν ανήκεις στις δεσμευμένες, θα υπάρχει ουσιαστική και βαθιά επικοινωνία με το ταίρι σου το διάστημα αυτό, ενώ οι singles δεν αποκλείεται να γνωρίσουν ένα πρόσωπο, για το οποίο θα νιώσουν μια πρωτόγνωρη έλξη και ερωτική επιθυμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού εκκινεί μια περίοδο κατά την οποία θα θελήσεις να αποστασιοποιηθείς από κάποιες καταστάσεις. Καλό είναι να αποφύγεις την εμπλοκή σε παρασκηνιακές συζητήσεις τις μέρες αυτές, ειδικά αν ετοιμάζεις κάτι νέο στη δουλειά σου ή να γίνονται κρυφές διεργασίες. Είναι μια περίοδος περισυλλογής και ενδοσκόπησης κατά την οποία θα θελήσεις να κλείσεις κάποια συναισθηματικά κεφάλαια και να αντιμετωπίσεις τους “δαίμονές” σου. Προσπάθησε να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου και για ψυχαγωγικές δραστηριότητες που σε ξεκουράζουν, ώστε να διοχετεύσεις κατάλληλα την ενέργεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού επηρεάζει τους στόχους σου αλλά και τις κοινωνικές σου επαφές. Το διάστημα αυτό είναι πιθανό να συνάψεις μια νέα οικονομική συμφωνία ή να αποφασίσεις να ξεκινήσεις μια καινούρια δουλειά με ένα φίλο ή μια φίλη σου, ενώ παράλληλα φαίνεται πως κάποιες γνωριμίες σου θα αποδειχθούν ωφέλιμες για την προσωπική σου εξέλιξη. Από την άλλη, αν είχες θέσει κάποιους στόχους καταφέρνεις να τους υλοποιήσεις τις μέρες αυτές και θα έχεις τη διάθεση να κάνεις νέα σχέδια και όνειρα για το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει σημαντικές εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σου. Είναι πιθανό να συνάπτεις νέες συνεργασίες το διάστημα αυτό, οι οποίες θα αποδειχθούν ιδιαίτερα κερδοφόρες ενώ παράλληλα, ίσως να πιάνεις κάποιους στόχους που είχες θέσει κάτι που σου χαρίζει αναγνώριση από τους ανώτερούς σου. Από την άλλη, είναι πιθανό να ξεκινάς ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα ή να αλλάζουν οι αρμοδιότητες και το στάτους σου. Σε κάθε περίπτωση, το σίγουρο είναι ότι αλλάζει η επαγγελματική σου πορεία και η κοινωνική σου θέση.

ΙΧΘΕΙΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει εξελίξεις σε θέματα που αφορούν στα ταξίδια, την εκπαίδευση και την προσωπική σου ανάπτυξη. Τις μέρες αυτές φαίνεται πως αναδιαμορφώνεις την οπτική σου για τον κόσμο και τις σχέσεις και έχεις την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείς και να ταξιδέψεις, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να επεκτείνεις τις γνώσεις σου. Παράλληλα, αν βρισκόσουν σε φάση αναζήτησης εργασίας, θα έρθει στο δρόμο σου μια σημαντική ευκαιρία. Το ίδιο ισχύει και για μεταπτυχιακά ή επικείμενες συνεργασίες.

Read More

And More