Πανσέληνος Χριστουγέννων! Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου;

Ανήμερα τα Χριστούγεννα, διαμορφώνεται η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς στο ζώδιο του Καρκίνου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Έτσι, αυτές τις γιορτινές μέρες, το γεμάτο φεγγάρι ευνοεί ιδιαίτερα τη σύσφιξη των σχέσεων με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και εγγυάται μια χαρούμενη και αρμονική ατμόσφαιρα όπου και αν βρεθούμε. Ο ρομαντισμός και ο συναισθηματισμός θα είναι διάχυτος ακόμα περισσότερο λόγω της θετικής συμμετοχής του πνευματικού Ποσειδώνα, ο οποίος ενισχύει την ευαισθησία μας και μας παροτρύνει να ενδιαφερθούμε περισσότερο για τους πιο αδύναμους κοινωνικά και να ευαισθητοποιηθούμε για τις αδικίες που υπάρχουν. Το τρίγωνο Ερμή – Δία που διαμορφώνεται την ίδια μέρα και κυριαρχεί στο χάρτη της Πανσελήνου, ευνοεί κάθε είδους επικοινωνία καθώς επίσης και τα ταξίδια που αναμένονται ιδιαίτερα ευχάριστα και ψυχαγωγικά. Ο διάλογος μπορεί επίσης να συμβάλει στη λύση κάθε προβλήματος και να αποκαταστήσει σχέσεις που έχουν κλονιστεί.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτά τα αστρολογικά φαινόμενα, είναι αυτά του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) καθώς και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).

/

ΚΡΙΟΣ
Η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς διαμορφώνεται ανήμερα τα Χριστούγεννα και στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένεια. Αν για κάποιο λόγο βρίσκεσαι μακριά ή έχεις απομακρυνθεί από κάποια άτομα, η νοσταλγία θα είναι πιο έντονη αυτές τις μέρες και θα προσπαθήσεις με κάθε τρόπο να έρθεις σε επαφή μαζί τους. Η συμμετοχή του ρομαντικού Ποσειδώνα, σου δημιουργεί μια διάθεση συγχώρεσης ακόμα και για άτομα που σε πλήγωσαν στο παρελθόν κι αυτό μπορεί να σημαίνει ακόμα και την αναζωπύρωση ενός παλιού έρωτα. Το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί ευνοούνται επίσης αγοραπωλησίες ακίνητων περιουσιακών στοιχείων αλλά και επαγγελματικές συζητήσεις που μπορούν να εξελιχθούν πολύ θετικά χάρη στο τρίγωνο Ερμή – Δία που κυριαρχεί στο χάρτη της Πανσελήνου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ανήμερα τα Χριστούγεννα διαμορφώνεται η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς που φωτίζει τον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο αναμένεται να είσαι περισσότερο κοινωνική και εξωστρεφής και να ξεχωρίσεις τόσο για την επικοινωνιακή σου δεινότητα όσο και για το ταλέντο σου να χειρίζεσαι κάθε πρόβλημα με τον καλύτερο τρόπο. Οι σχέσεις με συγγενικά άτομα θα παρουσιάσουν βελτίωση, ενώ μέσα από νέες γνωριμίες ή σύντομες μετακινήσεις θα προκύψουν αξιόλογες ευκαιρίες. Η θετική συμμετοχή του Ποσειδώνα υποδεικνύει οφέλη μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον ή και νέες φιλίες με άτομα που σε εξιτάρουν. Τέλος, το τρίγωνο Ερμή – Δία που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, ευνοεί τα ταξίδια στο εξωτερικό, την επισημοποίηση μιας σχέσης ή και τη δημιουργία ενός νέου έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ιδιαίτερα θετική για τα οικονομικά σου είναι η Πανσέληνος που διαμορφώνεται ανήμερα τα Χριστούγεννα. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τις αποδοχές σου, να βρεις μια πιο επικερδή απασχόληση ή να λάβεις ένα αξιόλογο μπόνους. Εκείνο ωστόσο που πρέπει να προσέξεις είναι η συμμετοχή του Ποσειδώνα, η οποία παρότι είναι θετική ως προς το γεμάτο φεγγάρι σχηματίζει δυσαρμονική γωνία με το ζώδιό σου, γεγονός που μπορεί να σου δημιουργήσει περισσότερο φόρτο εργασίας και να μειώσει σημαντικά τον ελεύθερο χρόνο σου. Φρόντισε λοιπόν τουλάχιστον να μην αναλάβεις περισσότερες υποχρεώσεις από όσες μπορείς πραγματικά να διεκπεραιώσεις. Την ίδια μέρα το τρίγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Ερμής με τον Δία, σου εξασφαλίζει την αμέριστη συμπαράσταση του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ξεχωριστά αναμένονται τα φετινά Χριστούγεννα, με τη διαμόρφωση της Πανσελήνου στο δικό σου ζώδιο. Πρόκειται πραγματικά για μια ιδιαίτερη στιγμή του χρόνου, κατά την οποία έχεις την ευκαιρία να αναδείξεις τα ταλέντα σου και να δικαιωθείς για όλες τις προσπάθειές σου. Η θετική συμμετοχή του Ποσειδώνα πρόκειται να σου ανοίξει πολλές πόρτες το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί αλλά και να σε βοηθήσει να αυξήσεις σημαντικά τις αποδοχές σου. Επιπλέον, σου δίνεται η ευκαιρία να προγραμματίσεις ένα ονειρεμένο ταξίδι, να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες -ίσως και με το εξωτερικό – ή να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση. Εξίσου θετικό είναι και το τρίγωνο Ερμή – Δία που κυριαρχεί στο χάρτη της Πανσελήνου, το οποίο πέρα από τα επαγγελματικά οφέλη, θα φέρει και έναν νέο έρωτα στις singles του ζωδίου.

ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται ανήμερα τα Χριστούγεννα, ενεργοποιεί το δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου και προσφέρεται περισσότερο για χαλάρωση και ξεκούραση. Ακόμα και μέσα σε αυτό το γιορτινό κλίμα, εσύ θα αναζητήσεις πιο ήσυχες στιγμές με την παρέα λίγων και καλών φίλων και αγαπημένων. Δεν αποκλείεται ωστόσο να σε κατακλύσει και μια νοσταλγία για μια σχέση που έχει τελειώσει πρόσφατα και να επιδιώξεις την αποκατάστασή της. Η θετική συμμετοχή του ρομαντικού Ποσειδώνα μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μια νέα γνωριμία μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο, είναι επίσης πιθανή. Σημαντικές εξελίξεις ωστόσο αναμένονται και στον επαγγελματικό τομέα, αφού το τρίγωνο Ερμή – Δία που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, ευνοεί τόσο τα επαγγελματικά σου όσο και τα οικονομικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ανήμερα τα Χριστούγεννα, διαμορφώνεται η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς που φαίνεται να είναι πολύ διασκεδαστική για σένα. Μετά από μια περίοδο έντονων επαγγελματικών υποχρεώσεων, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, έχεις την ευκαιρία να βρεθείς με φίλους και γνωστούς και να περάσεις ξένοιαστα και ευχάριστα αυτές τις γιορτινές μέρες. Επιπλέον, η θετική συμμετοχή του Ποσειδώνα από τον τομέα των σχέσεών σου, υπόσχεται μοναδικές στιγμές με το σύντροφό σου ή και έναν νέο έρωτα μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον στην περίπτωση που ανήκεις στις singles του ζωδίου, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από το τρίγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Ερμής με τον Δία από το ζώδιό σου, την ίδια μέρα.

ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται ανήμερα τα Χριστούγεννα, αποτελεί την κορυφαία στιγμή για την επαγγελματική σταδιοδρομία σου. Ακόμα και μέσα σε αυτές τις γιορτινές μέρες, η επιτυχία σου είναι προδιαγεγραμμένη, καθώς οι προσπάθειες που κατέβαλες καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ανταμείβονται με τον πιο γενναιόδωρο τρόπο. Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο επομένως, μπορείς να θέσεις ακόμα μεγαλύτερους στόχους, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν μέσα στο 2016, που ο Δίας θα περάσει στο δικό σου ζώδιο. Η θετική συμμετοχή του Ποσειδώνα, τονίζει τη διαίσθησή σου, η οποία μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις ακόμα μεγαλύτερα επιτεύγματα. Επειδή ωστόσο, αυτές οι μέρες συνήθως αφιερώνονται στην οικογένεια, το τρίγωνο Ερμή – Δία που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, σου εξασφαλίζει επίσης όμορφες και αρμονικές οικογενειακές στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο ευνοϊκός ένατος οίκος του ηλιακού ωροσκοπίου σου ενεργοποιείται από την Πανσέληνο που διαμορφώνεται ανήμερα τα Χριστούγεννα και υπόσχεται να κάνει αυτές τις γιορτινές μέρες σου αξέχαστες. Αν κάποιος πρέπει να χαίρεται περισσότερο από όλους, αυτός είσαι εσύ, αφού το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί έχεις την ευκαιρία να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα, να ταξιδέψεις σε εξωτικούς προορισμούς και γενικά να διευρύνεις τους ορίζοντές σου με έναν συναρπαστικό τρόπο. Η μόνιμη εγκατάσταση σε μια άλλη χώρα, μια νέα επαγγελματική πρόκληση ή και ένας γάμος, μπορούν να αλλάξουν ριζικά τη ζωή σου προς το καλύτερο. Η θετική συμμετοχή του Ποσειδώνα, μπορεί επίσης να φέρει μια εγκυμοσύνη ή έναν νέο έρωτα στις singles του ζωδίου. Τέλος, το τρίγωνο Ερμή – Δία την ίδια μέρα ευνοεί τη δημιουργία ενός νέου φιλικού κύκλου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται ανήμερα τα Χριστούγεννα μπορεί να αποδειχθεί κάπως πολύπλοκη για σένα, αφού διαμορφώνεται στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου και σε αναγκάζει να ασχοληθείς όχι μόνο με την ερωτική σου ζωή αλλά και με τα οικονομικά σου καθώς και με άλλες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, αναμένονται πολλά τρεχάματα που είναι απαραίτητα για να κλείσεις παλιούς λογαριασμούς -συναισθηματικούς ή οικονομικούς- και να δημιουργήσεις μια νέα ισορροπία στη ζωή σου. Ο Ποσειδώνας παρόλο που σχηματίζει θετική γωνία προς την Πανσέληνο, βρίσκεται σε εχθρική θέση προς το ζώδιό σου, κι αυτό συνιστά να προσέχεις τις σχέσεις σου με το οικογενειακό σου περιβάλλον αλλά και να αποφύγεις αγοραπωλησίες από τις οποίες μπορεί να βγεις χαμένη. Η ενασχόληση με τη διακόσμηση του χώρου σου θα λειτουργήσει θετικά στην ψυχοσύνθεσή σου, ενώ το τρίγωνο Ερμή – Δία την ίδια μέρα, υπόσχεται θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά και οικονομικά σου, ειδικά αν δεν ξεφύγεις από τα επιτρεπτά όρια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς διαμορφώνεται ανήμερα τα Χριστούγεννα στο πολικό ζώδιο του Καρκίνου και στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις σου τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις προσωπικές. Το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, θα έχεις περισσότερο χρόνο να ασχοληθείς με τα άτομα που σε ενδιαφέρουν και να δημιουργήσεις νέα δεδομένα. Είτε πρόκειται για την επισημοποίηση ενός δεσμού είτε για την εξέλιξη μιας συνεργασίας, οι συνθήκες σε ευνοούν να πάρεις τις καλύτερες αποφάσεις, ενώ αν ανήκεις στις singles του ζωδίου, μια νέα γνωριμία είναι μέσα στο πρόγραμμα. Εξάλλου, η θετική συμμετοχή του Ποσειδώνα, τονίζει την επικοινωνιακή σου ικανότητα και σε βοηθά να δημιουργήσεις πιο σταθερές βάσεις. Τέλος, το τρίγωνο που διαμορφώνει ο Ερμής από το ζώδιό σου με τον Δία την ίδια μέρα, ευνοεί τα ταξίδια και τις επαφές με άτομα του εξωτερικού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται ανήμερα τα Χριστούγεννα, ενεργοποιεί τον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, ο οποίος εκτός από την εργασία σου σχετίζεται επίσης με την υγεία και την ευεξία σου. Δεδομένου λοιπόν ότι αυτές τις μέρες όλοι το ρίχνουμε λίγο περισσότερο έξω, καλό θα είναι να προσέχεις ιδιαίτερα τη διατροφή σου και να αποφύγεις τις υπερβολικές καταχρήσεις, αν θέλεις να διατηρηθείς ακμαία και να απολαύσεις αυτές τις μέρες. Στον επαγγελματικό τομέα είναι πιθανό να προκύψουν νέες ευκαιρίες με καλύτερες προοπτικές ή και να λάβεις ένα σημαντικό οικονομικό όφελος, χάρη στη θετική συμμετοχή του Ποσειδώνα. Εύνοια στα οικονομικά σου υποδεικνύει και το τρίγωνο Ερμή – Δία που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, το οποίο επιπλέον μπορεί να συμβάλει στην αναζωπύρωση μιας παλιάς αγάπης.

src=/files/Image/SxeseisKaiSex/2015/ASTROLOGIA/02/banner_provlepseis.jpg

ΙΧΘΕΙΣ
Ιδιαίτερα θετική αναμένεται για σένα η Πανσέληνος που διαμορφώνεται ανήμερα τα Χριστούγεννα, στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις, να ασχοληθείς με το σύντροφό σου ή και να εκπλαγείς ευχάριστα από μια ευπρόσδεκτη εγκυμοσύνη. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου, ένας νέος ρομαντικός έρωτας βρίσκεται στο δρόμο σου. Η Πανσέληνος επιπλέον σε κάνει περισσότερο δημιουργική, γεγονός που μπορείς να εκμεταλλευτείς στον επαγγελματικό τομέα. Η θετική συμμετοχή του κυβερνήτη σου Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου, ενισχύει ακόμα περισσότερο αυτές τις θετικές προδιαγραφές, ενώ το τρίγωνο του Ερμή με τον παραδοσιακό σου κυβερνήτη Δία την ίδια μέρα, αυξάνει την κοινωνικότητά σου και σε βοηθάει να καλλιεργήσεις σχέσεις με αξιόλογα άτομα.

Read More

And More