Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης! Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου;

Στις 18 Αυγούστου, 12:26 μμ. ώρα Ελλάδος, σχηματίζεται Πανσέληνος που συνοδεύεται από Έκλειψη Σελήνης στην 25η μοίρα του Υδροχόου. Στον αστρολογικό χάρτη του φαινομένου παρατηρούμε το Δία σε χιαστί με το εξάγωνο Σελήνης -Ουρανού, έναν σχηματισμό που ονομάζεται Yod ή Δάκτυλος του Θεού, ο οποίος προσδίδει μοιραίο χαρακτήρα στα γεγονότα των ημερών.

Μια έκλειψη φανερώνει μια έλλειψη στα θέματα που εγείρει και πως κάτι “λείπει” στο κομμάτι του ωροσκοπίου που “πέφτει” στον καθένα μας (σημαντικό να διαβαστεί και ο ωροσκόπος). Το ζώδιο του Υδροχόου συνδέεται με τις συλλογικότητες, τις ιδέες, τα τεχνολογικά επιτεύγματα, τα κινήματα και γενικότερα την ανθρώπινη εξέλιξη. Θα υπάρξουν, λοιπόν, αλλαγές σε τομείς που επηρεάζουν τα παραπάνω, καθώς και σε νομικές υποθέσεις και διεθνείς σχέσεις, οι οποίες μπαίνουν στο στόχαστρο. Θα κληθούμε να προσαρμόσουμε τις ατομικές μας ανάγκες στα νέα δεδομένα που παρουσιάζονται, τα οποία μεταξύ άλλων, θα αφορούν στους τομείς της εργασίας και της υγείας.

ΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη του Αυγούστου επηρεάζει τον άξονα του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με τις φιλίες και τον κοινωνικό σου κύκλο. Ο Ήλιος από απέναντι ρίχνει το βάρος στο κομμάτι του έρωτα, της χαράς και της αυτοπεποίθησής σου και φαίνεται πως καλείσαι να αναζητήσεις την ισορροπία ανάμεσα στις προσωπικές σου ανάγκες και σε αυτές που αφορούν στην παρέα ή το κοινωνικό σύνολο στο οποίος είσαι ενταγμένη. Είναι πιθανό να θελήσεις να κλείσεις έναν κύκλο που αφορά σε άτομα που συναναστρέφεσαι και να αναθεωρήσεις τα πράγματα από τα οποία αντλείς χαρά, διασκεδάζεις και σε ευχαριστούν.
Επηρεάζονται περισσότερο οι γεννημένοι από 12-18 Απριλίου.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος – Σεληνιακή έκλειψη του μήνα επηρεάζει τον άξονα καριέρα-οικογένεια. Φαίνεται πως το διάστημα αυτό καλείσαι να ισορροπήσεις ανάμεσα στα δύο, καθώς πιθανές αλλαγές σε κάποιον τομέα θα επηρεάσει και τον άλλο. Βρίσκεσαι σε μια περίοδο που θα θελήσεις να αναζητήσεις ή να επαναπροσδιορίσεις τον προσανατολισμό σου, να κλείσεις υποθέσεις που αφορούν στην καριέρα σου και γενικότερα, να δεις προς τα πού κατευθύνεσαι. Θέματα που αφορούν στη δημιουργικότητά σου ή μια αλλαγή στη ζωή των παιδιών σου, έρχονται σε πρώτο πλάνο.
Επηρεάζονται περισσότερο οι γεννημένοι 12-18 Μαΐου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Πανσέληνος – Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, έρχεται να αλλάξει την κοσμοθεωρία και τις πεποιθήσεις σου, παρακινώντας σε να υιοθετήσεις καινούριες ιδέες και να αφήσεις πίσω σου παλαιωμένες αντιλήψεις. Κάποια σχέδιά σου που αφορούν στο εξωτερικό ή ανώτερες σπουδές παρουσιάζουν νέα δεδομένα, ενώ γενικότερα ίσως να σου δημιουργηθεί η ανάγκη να ανακαλύψεις καινούρια πράγματα, να επεκτείνεις τις γνώσεις σου και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Η οικογένειά σου θα παίξει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις που θα λάβεις το διάστημα αυτό. Επηρεάζονται περισσότερο οι γεννημένοι 13-19 Ιουνίου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη του Αυγούστου επηρεάζει τις οικονομικές σου δοσοληψίες, το ψυχολογικό σου κομμάτι και τις ερωτικές/σεξουαλικές σου σχέσεις. Αλλαγές και νέα δεδομένα που αφορούν στα παραπάνω, σε καλούν να αντιμετωπίσεις πιθανές ελλείψεις σε αυτά που λαμβάνεις και να προβείς σε αναθεωρήσεις ως προς αυτά που χρειάζεσαι. Οικονομικές συμφωνίες και οφειλές έρχονται, επίσης, σε πρώτο πλάνο. Από την άλλη, εξελίξεις που αφορούν αδέρφια ή συγγενείς φαίνεται να επηρεάζουν την ψυχολογία σου και σε παρακινούν να αναζητήσεις αυτά που έχουν πραγματική σημασία. Αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα που αφορούν στη συμβίωσή σου κι αυτά που μοιράζεσαι με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι single, το σεξ ή η απουσία ενός προσώπου από τη ζωή σου, θα σε απασχολήσουν έντονα.
Επηρεάζονται περισσότερο οι γεννημένοι 14-20 Ιουλίου.

ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος – Σεληνιακή έκλειψη του Αυγούστου σχηματίζεται στον άξονά σου φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η έλλειψη ενός προσώπου από τη ζωή σου ή κάποια μοιραία γεγονότα που επηρεάζουν τη σχέση σου, σε καλούν να εστιάσεις σε αυτά που μοιράζεσαι, στην εξέλιξη που θέλεις να έχει η ερωτική σου ζωή και γενικότερα στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τον τομέα “σχέσεις”. Παράλληλα, η ελευθερία και η ανεξαρτησία γίνονται “θέμα” το διάστημα αυτό και ίσως χρειαστεί να τα αναθεωρήσεις, καθώς εσύ ή ο σύντροφός σου τα ζητάτε επιτακτικά ή, σε ένα βαθμό, ένας από τους δύο καλείται να τα θυσιάσει για να διατηρηθεί η σχέση.
Από το φαινόμενο επηρεάζονται περισσότερο οι γεννημένοι 15-21 Αυγούστου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Πανσέληνος – Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα επηρεάζει τη σωματική και ψυχική σου ευεξία, την εργασία και την καθημερινότητά σου. Ίσως λαμβάνουν χώρα κάποιες αλλαγές στο χώρο της δουλειάς σου που επηρεάζουν το καθημερινό σου πρόγραμμα ή πιθανόν να ολοκληρώνεται ένας κύκλος που αφορά στις εργασιακές σου αρμοδιότητες. Παράλληλα, τις ημέρες αυτές θα θελήσεις να “απελευθερωθείς” από κάθε είδους υποχρέωση που περιορίζει το χρόνο σου και δεν σου επιτρέπει να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τις ανάγκες του.
Επηρεάζονται περισσότερο οι γεννημένοι 15-21 Σεπτεμβρίου.

ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη του Αυγούστου επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τη διασκέδαση, τη χαρά και την αυτοέκφρασή σου. Λόγω άλλων υποχρεώσεων, ίσως αισθάνεσαι να λείπουν από τη ζωή σου τα παραπάνω το διάστημα αυτό ή ίσως να μην έχεις τη δυνατότητα να αφιερώσεις όσο χρόνο θα ήθελες στον εαυτό σου, στα παιδιά σου ή στην ερωτική σου ζωή. Από την άλλη, κάποιες αλλαγές που έχουν συμβεί στη ζωή σου το τελευταίο διάστημα, σε βάζουν στη διαδικασία να αναθεωρήσεις όλα όσα σου προσφέρουν χαρά και σε γεμίζουν πραγματικά. Οι singles, έχουν αυξημένες πιθανότητες να κάνουν μια γνωριμία με καρμική χροιά.
Επηρεάζονται περισσότερο οι γεννημένοι 15 – 21 Οκτωβρίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος – Σεληνιακή έκλειψη του μήνα επηρεάζει τις οικογενειακές σου σχέσεις και την ακίνητη περιουσία σου. Τις ημέρες γύρω από την κορύφωση του φαινομένου, ίσως πραγματοποιήσεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι σου που αφορούν στο χώρο σαν οίκημα ή πιθανόν να θελήσεις να φιλοξενήσεις φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Παράλληλα, ίσως καταφέρεις να πραγματοποιήσεις μια αγοραπωλησία που σχεδίαζες και αφορά στην ακίνητη περιουσία σου ή να ολοκληρώνεις μια μετακόμιση το διάστημα αυτό. Δεν αποκλείεται επίσης, να κλείνει ένας κύκλος που αφορά στο παρελθόν σου, με κάποια νέα δεδομένα που εμφανίζονται, να σε παρακινούν να κάνεις σχέδια για το μέλλον.
Επηρεάζονται περισσότερο οι γεννημένοι 16-22 Νοεμβρίου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος – Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, επηρεάζει αρχικά το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Ίσως έχεις οργανώσει τις καλοκαιρινές σου διακοπές το διάστημα αυτό ή θελήσεις να πραγματοποιήσεις μια κοντινή απόδραση με φίλους για να γεμίσεις μπαταρίες. Είσαι αρκετά επικοινωνιακή και γενικότερα, έχεις ανάγκη να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις με τους γύρω σου. Από την άλλη, σε απασχολούν ιδιαίτερα οι σχέσεις σου με αδέρφια ή συγγενείς το διάστημα αυτό, ενώ ίσως υπάρξουν κάποιες αλλαγές που τους αφορούν και με κάποιο τρόπο, επηρεάζουν και τη δική σου αντίληψη στα πράγματα.
Επηρεάζονται περισσότερο οι γεννημένοι 14-20 Δεκεμβρίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη του Αυγούστου επηρεάζει το αίσθημα της υλικής σου ασφάλειας αλλά και γενικότερα, το σύστημα αξιών σου. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που σε καλεί να θέσεις κάποιες προτεραιότητες στις ανάγκες σου και να αντιμετωπίσεις πιθανές αλλαγές στο εισόδημά σου, στα έξοδά σου ή σε θέματα που αφορούν στην κινητή σου περιουσία. Δεν αποκλείεται επίσης, να πραγματοποιήσεις μια αγορά που σχεδίαζες καιρό. Από την άλλη, τις ημέρες γύρω από την κορύφωση του φαινομένου, πιθανόν να μπεις σε διαδικασία αξιολόγησης ανθρώπων και καταστάσεων που αφορούν είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική σου ζωή.
Επηρεάζονται περισσότερο οι γεννημένοι 12-18 Ιανουαρίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος – Σεληνιακή έκλειψη του μήνα σχηματίζεται στο ζώδιό σου και αποτελεί ένα φαινόμενο που θα σε παρακινήσει να κλείσεις διαφόρων ειδών υποθέσεις που αφορούν και στην ερωτική και στην επαγγελματική σου ζωή. Αρχικά, επηρεάζονται οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και καλείσαι να λάβεις αποφάσεις για το μέλλον τους, μέσα από τις οποίες είτε θα εξελιχθούν και θα προχωρήσουν παρακάτω, είτε θα κλείσουν τον κύκλο τους. Επίσης, δεν αποκλείεται να λήξουν κάποιες συνεργασίες σου και κάποιες άλλες να περάσουν σε ένα καινούριο στάδιο ή να χρειαστεί να αναδιαμορφωθούν. Οι φίλοι και οι κοινωνικές σου επαφές παίζουν καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις τις μέρες αυτές και θα αποτελέσουν σημαντικό κομμάτι σου. Παράλληλα, πιθανόν να βιώσεις απελευθερωτικές εμπειρίες που θα σε αλλάξουν σημαντικά τον τρόπο που έβλεπες μέχρι τώρα τα πράγματα.
Επηρεάζονται περισσότερο οι γεννημένοι 11-17 Φεβρουαρίου.

ΙΧΘΕΙΣ
Η Πανσέληνος – Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα έρχεται να κλείσει μια σημαντική περίοδο στη ζωή σου και να σε προετοιμάσει για μια επικείμενη αλλαγή. Θα θελήσεις να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις και να κάνεις ένα διάλειμμα από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου, ώστε να γεμίσεις μπαταρίες και να κάνεις έναν απολογισμό όσων έχουν προκύψει στη ζωή σου τους τελευταίους μήνες. Τις ημέρες γύρω από την κορύφωση του φαινομένου, πιθανόν να νιώσεις ότι καλείσαι να κλείσεις έναν σημαντικό κύκλο που αφορά στην εργασιακή σου καθημερινότητα ή τη σχέση σου με το σύντροφό σου και να προετοιμαστείς για το επόμενο στάδιο της ζωής σου. Επηρεάζονται περισσότερο οι γεννημένοι 12-18 Μαρτίου.

Read More

And More