Πανσέληνος στην Παρθένο: Ένα δύσκολο φεγγάρι! Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου;

Στις 12 Μαρτίου και 16:53 ώρα Ελλάδος, κορυφώνεται η Πανσέληνος του μήνα στις 22ο 13΄ του άξονα Παρθένου – Ιχθύων, ένα φεγγάρι που φέρνει εξελίξεις σε θέματα υπηρεσιών, εργασίας και υγείας. Η Πανσέληνος αυτή κορυφώνει γεγονότα που μας απασχόλησαν κοντά στην ηλιακή έκλειψη που σχηματίστηκε στις 26 Φεβρουαρίου, ρίχνοντας φως σε υποθέσεις που ξεκίνησαν τότε και τώρα φτάνουν σε ένα κρίσιμο σημείο, προκειμένου να ολοκληρωθούν και να ξεκινήσει ένας καινούριος κύκλος στη Νέα Σελήνη που ακολουθεί, στις 28 Μαρτίου.

Στον αστρολογικό χάρτη της Πανσελήνου για την Ελλάδα, ο ωροσκόπος πέφτει επίσης στο ζώδιο της Παρθένου, υπερτονίζοντας τα θέματα της εργασίας και της υγείας, ενώ βρίσκεται σε πολύ στενή σύνοδο με το Βόρειο Δεσμό της Σελήνης, κάτι που προσδίδει μια καρμική χροιά στις εξελίξεις. Παράλληλα, η Σελήνη πέφτει στον 1ο οίκο και ο Ήλιος στον 7ο , ενεργοποιώντας τον άξονα που αντιπροσωπεύει το “Εγώ και οι Άλλοι”, κάτι που φανερώνει εξελίξεις σε συμμαχίες, σχέσεις και συνεργασίες, οι οποίες μάλιστα παρουσιάζουν έντονο το στοιχείο της Θυσίας, λόγω της πολυαστρίας στους Ιχθείς.

Ακόμη, στο φαινόμενο συμμετέχει η αντίθεση Δία – Ουρανού με τους δύο πλανήτες να σχηματίζουν δυσμενείς όψεις με τα Φώτα, ενώ σχηματίζεται και ένα Τ- τετράγωνο με τον Κρόνο στην κορυφή από τον 4ο οίκο. Πρόκειται δηλαδή για ένα δύσκολο φεγγάρι, όπου πρόσωπα εξουσίας και δομές θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις και μέσα από ρήξεις και αναθεώρηση συμμαχιών θα διαμορφώσουν μια νέα πραγματικότητα για την καθημερινότητά μας. Τις ημέρες αυτές, θα υπάρχει έντονα επικριτική διάθεση και ένα διασπαστικό κλίμα, το οποίο βέβαια δεν βοηθά καθόλου στο να εκμεταλλευτούμε παραγωγικά την ενέργεια του φαινομένου. Χρειάζεται ταπεινότητα, αυτοθυσία, ρεαλιστικές προσεγγίσεις και αίσθημα αλληλεγγύης για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που θα προκύψουν.

ΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου φαίνεται πως επηρεάζει το καθημερινό σου πρόγραμμα και φέρνει εξελίξεις σε θέματα που αφορούν στην εργασία σου. Τις ημέρες αυτές, είναι πιθανό να αλλάζουν κάποια πράγματα που αφορούν στο ωράριό σου, τις εργασιακές σου υποχρεώσεις ή το περιβάλλον στο χώρο της δουλειάς σου. Παράλληλα, είναι πιθανό να σε απασχολήσουν θέματα υγείας ή γενικότερα, η φυσική σου κατάσταση και να θελήσεις να βελτιώσεις λίγο την ποιότητα της ζωής σου, εντάσσοντας στο πρόγραμμά σου αθλητικές δραστηριότητες. Προσπάθησε να περιορίσεις το άγχος και δώσε περισσότερη προσοχή στο σώμα και τις ανάγκες του.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος στην Παρθένο και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου φέρνει σε πρώτο πλάνο τον έρωτα, την δημιουργικότητά σου και τις σχέσεις σου με τα παιδιά. Τις μέρες αυτές ενδέχεται να προκύψει μία ενδιαφέρουσα συνάντηση ή γνωριμία που θα ανανεώσει την ερωτική σου ζωή, ενώ φαίνεται πως γενικώς θα έχεις περισσότερη ανάγκη να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις. Όσες ενδιαφέρονται για απόκτηση απογόνων, θα δούνε να παρουσιάζονται κάποιες εξελίξεις, με αυξημένα τα ενδεχόμενα να προκύψει και μία εγκυμοσύνη, ενώ όσες έχουν ήδη παιδιά θα χρειαστεί να τους αφιερώσουν περισσότερο χρόνο και ενέργεια. Γενικά αυτό το διάστημα, ευνοούνται επαγγελματικά εγχειρήματα μέσα από τα οποία εκφράζεις τα ταλέντα και τα προσόντα σου και κάθε είδους δραστηριότητα που σε βοηθά να εκφράσεις τον εαυτό σου και τα χαρίσματά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου σε επηρεάζει άμεσα και φέρνει εξελίξεις σε θέματα που αφορούν στο σπίτι και τις σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ίσως τις μέρες αυτές νιώσεις μία αίσθηση ότι κλείνει ένας κύκλος από το παρελθόν ή ότι επανεμφανίζονται καταστάσεις στις οικογενειακές σχέσεις, οι οποίες σε απασχολούσαν από όταν ήσουν παιδί. Είναι ένα διάστημα κατά το οποίο ίσως θελήσεις να επουλώσεις παιδικά τραύματα, ενώ σε πρακτικό επίπεδο, ίσως επιδιώξεις μία αλλαγή κατοικίας. Παράλληλα, ίσως σε απασχολήσουν θέματα υγείας που αφορούν σε κάποιον από τους δύο γονείς σου ή ίσως απλά χρειαστούν λίγο παραπάνω τη βοήθεια και την προσοχή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος που κορυφώνεται στο ζώδιο της Παρθένου φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα που αφορούν στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου. Αυτό το διάστημα, ενδέχεται να αυξηθούν οι επαγγελματικές επαφές σου ή να χρειαστεί να κάνεις κάποιες διαπραγματεύσεις που αφορούν στο εργασιακό σου πρόγραμμα. Παράλληλα, θα σε απασχολήσουν μεταφορές και μετακινήσεις και ίσως οργανώσεις μία κοντινή απόδραση ή χρειαστεί να πραγματοποιήσεις ένα επαγγελματικό ταξίδι. Σε πρώτο πλάνο έρχονται και οι σχέσεις σου με αδέρφια, κοντινούς συγγενείς ακόμη και πρακτικά ζητήματα που χρειάζεται να επιλύσεις με γείτονες και πρόσωπα από το στενό σου περιβάλλον.

ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος στην Παρθένο και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου επηρεάζει την οικονομική σου κατάσταση. Την περίοδο αυτή θα σε απασχολήσει έντονα το εισόδημά σου και ίσως κάποια έξοδα που χρειάζεται να τακτοποιήσεις, ώστε να βάλεις σε μία τάξη τις υποχρεώσεις σου. Παράλληλα, η οικονομική ανασφάλεια ενδέχεται να σου δημιουργήσει την ανάγκη να αναζητήσεις πρόσθετες πηγές εισοδήματος, ενώ αυτό το διάστημα καλό είναι να αποφύγεις επενδύσεις ή την ανάληψη κάποιου οικονομικού ρίσκου. Επίσης, απέφυγε υπερβολικές σπατάλες και περιττές αγορές και προσπάθησε να θέσεις κάποιες προτεραιότητες στις ανάγκες σου, αξιολογώντας ποια είναι τα πιο σημαντικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιό σου και σου δημιουργεί την αίσθηση ότι κλείνει ένας κύκλος τόσο σε επαγγελματικές όσο και σε αισθηματικές σου υποθέσεις. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο θα κορυφωθούν γεγονότα που ξεκίνησαν κοντά στην έκλειψη της 26ης Φεβρουαρίου και θα απασχολήσουν τις σχέσεις σου, εργασιακές και ερωτικές. Οι πρακτικές σου υποχρεώσεις ενδέχεται να αυξηθούν τις μέρες αυτές και θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις τη μεθοδικότητα και τις οργανωτικές σου ικανότητες για να ανταπεξέλθεις. Απέφυγε νέα ξεκινήματα και σημαντικές αποφάσεις τις μέρες αυτές, τόσο για το μέλλον μιας σχέσης σου όσο και για θέματα που αφορούν στις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες.

ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δημιουργεί μια έντονη ανάγκη να ρίξεις τους τόνους και να χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου. Τις ημέρες αυτές φαίνεται πως ολοκληρώνεται ένας κύκλος που αφορά θέματα υγείας, σωματικής ή ψυχικής και πως εισέρχεσαι σε μία νέα φάση, κατά την οποία θα έχεις περισσότερη ανάγκη για ξεκούραση και περισυλλογή. Ίσως παράλληλα, αποστασιοποιηθείς από κάποιες εξελίξεις στο εργασιακό σου περιβάλλον ή κάποια γεγονότα στις σχέσεις σου να σε παρακινήσουν να περάσεις περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου. Αν έχεις τη δυνατότητα, οργάνωσε μία απόδραση σε ένα ήσυχο μέρος, ώστε να γεμίσεις μπαταρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου και στον 11ο ηλιακό σου οίκο φαίνεται πως κλείνει έναν κύκλο που αφορά μελλοντικά σου σχέδια, ενώ φέρνει σε πρώτο πλάνο και κάποιες κοινωνικές σου σχέσεις. Το διάστημα αυτό θα σε απασχολήσει η κοινωνική σου ζωή ή ένα πρόβλημα που αφορά έναν φίλο ή μία φίλη σου, ο/η οποίος/α χρειάζεται την βοήθειά σου. Δεν αποκλείεται, επίσης, να κλείσουν κάποιες φιλίες ή να ολοκληρωθεί η συμμετοχή σου σε μία ομάδα, οργάνωση ή σύλλογο. Από την άλλη, κάποιοι στόχοι για το μέλλον σου, κυρίως επαγγελματικοί, παρουσιάζουν νέα δεδομένα και ίσως η αδυναμία πραγμάτωσής τους, να σε οδηγεί σε αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου και στο ηλιακό σου μεσουράνημα, φέρνει εξελίξεις σε θέματα που αφορούν στην καριέρα και τον επαγγελματικό σου προσανατολισμό. Τις μέρες αυτές θα σε απασχολήσουν έντονα κάποια πρακτικά ζητήματα που αφορούν ένα επαγγελματικό σου εγχείρημα, ενώ παράλληλα σε πρώτο πλάνο έρχονται οι σχέσεις σου με ανώτερους. Ίσως παράλληλα να αποφασίζεις να αλλάξεις επαγγελματική πορεία και να ασχοληθείς με κάτι πιο πρακτικό ή να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην υπάρχουσα δουλειά σου που επηρεάζουν το πρόγραμμα και τις καθημερινές σου συνήθειες. Απέφυγε να τολμήσεις κάτι καινούριο αυτό το διάστημα και διατήρησε ένα χαμηλό προφίλ, μέχρι να είναι πιο ευνοϊκές οι συνθήκες για να προχωρήσεις παρακάτω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου και στον 9ο ηλιακό σου οίκο επηρεάζει θέματα σπουδών, ταξίδια και γενικότερα την οπτική σου για κάποια πράγματα. Αυτό το διάστημα ίσως ολοκληρωθεί ένας κύκλος σε θέματα εκπαίδευσης ή πιθανόν να αποφασίζεις πως πρέπει να εξελίξεις τις γνώσεις σου και να προχωρήσεις στη συνέχεια, στην εκμάθηση ενός νέο επαγγελματικού αντικειμένου. Επαγγελματικά εγχειρήματα που αφορούν στο εξωτερικό θα σε απασχολήσουν επίσης, ενώ ενδέχεται να πραγματοποιήσεις και κάποιο ταξίδι για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Η αντίληψή σου για τον κόσμο και τις σχέσεις είναι, επίσης, πιθανό να επηρεαστεί λόγω κάποιων γεγονότων που λαμβάνουν χώρα σε προσωπικό ή σε κοσμικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φαίνεται πως επηρεάζει τις ερωτικές σου σχέσεις, οικονομικές σου υποθέσεις και γενικότερα την ψυχολογία σου. Πρόκειται για ένα φεγγάρι που κορυφώνει κάποια γεγονότα στη σχέση σου, τα οποία αφορούν στην υλική ασφάλεια αλλά και συναισθηματικής ή σεξουαλικής φύσεως θέματα που υπάρξουν μεταξύ σας. Παράλληλα, φαίνεται πως θα κληθείς να τακτοποιήσεις οφειλές ή χρέη, να διακανονίσεις ένα δάνειο ή να ασχοληθείς με κληρονομιές. Η διάθεσή σου επηρεάζεται, επίσης, έντονα και πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να ζητήσεις βοήθεια για να επιλύσεις κάποια προβλήματα ψυχολογικής φύσεως.

ΙΧΘΕΙΣ
Η Πανσέληνος του μήνα κορυφώνεται στον άξονα του ζωδίου σου και φέρνει εξελίξεις σε θέματα σχέσεων. Τις ημέρες αυτές, θα δεις να κλείνει ένας κύκλος που ξεκίνησε στην έκλειψη που σχηματίστηκε στο ζώδιό σου στις 26 Φεβρουαρίου. Τα θέματα που ανέκυψαν εκείνο το διάστημα πλησιάζουν λοιπόν σε κορύφωση και ίσως παρατηρήσεις εξελίξεις και τελικά αποτελέσματα σε μία επαγγελματική συνεργασία ή σε μία σοβαρή αισθηματική σου υπόθεση. Ο σύντροφός σου θα αποτελέσει προτεραιότητα και ίσως να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις στη δική του ζωή που επηρεάζουν και σένα. Δεν αποκλείεται, επίσης, να βάλεις ένα τέλος σε μία ερωτική ιστορία που σου έχει δημιουργήσει απογοήτευση, ειδικά αν αυτό το πρόσωπο ανήκε στο παρελθόν και επέστρεψε πρόσφατα στη ζωή σου.

Read More

And More