Πανσέληνος στο Λέοντα: Πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο;

Η πρώτη Πανσέληνος του 2016 διαμορφώνεται στις 24 Ιανουαρίου -ώρα 03.46- στο ζώδιο του Λέοντα. Πώς επηρεάζει τα ζώδια;
Πρόκειται για μια Πανσέληνο που αν και δεν σχηματίζει ακριβείς όψεις, θεωρείται σημαντική καθώς σχετίζεται με ζητήματα καρδιάς αλλά και με ηγετικές φυσιογνωμίες που θα μας απασχολήσουν το επόμενο δεκαπενθήμερο. Το -έστω και ανοιχτό – τετράγωνο με τον πανίσχυρο Άρη από το Σκορπιό, υποδηλώνει εντάσεις που μπορεί να πάρουν τεράστιες διαστάσεις -όχι μόνο σε κοσμικό επίπεδο αλλά και σε προσωπικό- και να πυροδοτήσουν οριστικές ρήξεις ακόμα και σε μακροχρόνιες σχέσεις. Από την άλλη τα ανοιχτά τρίγωνα Κρόνου και Ουρανού, δείχνουν την επιτυχή έκβαση των συνεχιζόμενων προσπαθειών αλλά και απρόβλεπτες ευκαιρίες με σημαντικά οφέλη.

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) ευνοούνται περισσότερο από την πρώτη Πανσέληνο του 2016, ωστόσο τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί γύρω στις 25/1, 24/4, 27/7 και 27/10, καλό είναι να εφοδιαστούν με ψυχραιμία και υπομονή και να αποφύγουν εντάσεις που μπορεί να έχουν δυσάρεστα αποτελέσματα.

ΚΡΙΟΣ
Η πρώτη Πανσέληνος του 2016 διαμορφώνεται στις 24 Ιανουαρίου στο συμβατό ζώδιο του Λέοντα και σου δίνει την ευκαιρία να ολοκληρώσεις εκκρεμότητες που σχετίζονται με την αισθηματική ζωή σου. Αν διατηρείς μια σχέση που έχει πλέον δοκιμαστεί, ίσως νιώσεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να την επισημοποιήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις και τις προσπάθειες για τον πρώτο απόγονο. Αν ανήκεις στις singles, το γεμάτο φεγγάρι μπορεί να σου φέρει ένα νέο έρωτα που θα αντέξει στη διάρκεια του χρόνου. Το επόμενο δεκαπενθήμερο επιπλέον, είναι κατάλληλο για να ασχοληθείς με επαγγελματικές δραστηριότητες, οι οποίες εκτός του ότι θα διεκπεραιωθούν εύκολα, θα σου αποφέρουν και σημαντικά κέρδη.

src=/files/Image/SxeseisKaiSex/2015/ASTROLOGIA/02/banner_provlepseis.jpg

ΤΑΥΡΟΣ
Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς διαμορφώνεται στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 24 Ιανουαρίου και σηματοδοτεί μια περίοδο κατά την οποία το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στο σπίτι και την οικογένειά σου. Αν σε απασχολεί η αναζήτηση μιας νέας κατοικίας, αυτό το διάστημα θα μπορέσεις να βρεις αυτό που θα ταιριάζει όχι μόνο στο γούστο σου αλλά και στην τσέπη σου. Αλλαγές μπορείς να κάνεις φυσικά και μέσα στο σπίτι που ήδη έχεις, με σκοπό να το κάνεις πιο άνετο και λειτουργικό. Η δημιουργία της δικής σου οικογένειας ή μια συμβίωση μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί αυτό το διάστημα. Θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου μπορεί επίσης να πυροδοτήσουν μια μετακόμιση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς διαμορφώνεται στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα στις 24 Ιανουαρίου, λίγες ώρες πριν ο κυβερνήτης σου Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, απελευθερωμένη από πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις, μπορείς να δεις πολλά όνειρά σου να πραγματοποιούνται και πολλά σχέδια που έδειχναν να έχουν παγώσει, να ολοκληρώνονται. Το γεμάτο φεγγάρι ευνοεί ιδιαίτερα τα σύντομα ταξίδια, τις επαφές και συζητήσεις που μπορεί να αφορούν επαγγελματικές ή και προσωπικές υποθέσεις. Φρόντισε ωστόσο να κάνεις σωστή διαχείριση του χρόνου σου και να “μετρήσεις” τις δυνάμεις σου ώστε να μην υπερβείς τα όριά σου, καθώς η αρνητική συμμετοχή του Άρη μπορεί να απειλήσει την υγεία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η πρώτη Πανσέληνος της καινούριας χρονιάς διαμορφώνεται στις 24 Ιανουαρίου στο δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου και στρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου. Αν το τελευταίο διάστημα έχεις καταβάλει προσπάθειες για να εξασφαλίσεις την οικονομική ευημερία σου, είναι σχεδόν βέβαιο ότι μέσα στο δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα δεις τους κόπους σου να αμείβονται και τα εισοδήματά σου να βελτιώνονται σημαντικά. Δεν αποκλείεται επίσης, να προκύψουν νέες προτάσεις ή ευκαιρίες που θα σου αποφέρουν επιπλέον έσοδα ή και μια καινούρια επαγγελματική πρόταση ειδικά στην περίπτωση που είσαι άνεργη. Δεδομένου ότι η Σελήνη κυβερνά το δικό σου ζώδιο, εγγυάται μια νέα αίσθηση ασφάλειας όχι μόνο υλική αλλά και συναισθηματική.

ΛΕΩΝ
Η πρώτη Πανσέληνος του 2016 διαμορφώνεται στο δικό σου ζώδιο στις 24 Ιανουαρίου και στρέφει το φώτα των προβολέων επάνω σου. Το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι κατάλληλο για να αναδείξεις τα έμφυτα ταλέντα σου και να απολαύσεις τη δόξα σου. Τόσο τα προσωπικά σου σχέδια όσο και η αισθηματική σου ζωή εγγυώνται τις καλύτερες εξελίξεις, ενώ αν σκέφτεσαι να ταξιδέψεις είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για ψυχαγωγία, αυτή είναι η πιο κατάλληλη στιγμή. Αν παρουσιαστεί μια ξαφνική ευκαιρία μην διστάσεις να την αρπάξεις ακόμα κι αν σου φαίνεται κάπως υπερβολική. Εκείνο που πρέπει να προσέξεις, είναι οι σχέσεις σου με το οικογενειακό περιβάλλον σου, οι οποίες φαίνονται αρκετά τεταμένες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στις 24 Ιανουαρίου διαμορφώνεται η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς στο δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου και αποτελεί για σένα το τέλος μιας σκοτεινής περιόδου κατά την οποία κλείνεις όλες τις εκκρεμότητες με το παρελθόν προκειμένου να προετοιμαστείς για ένα καινούριο μεγάλο κεφάλαιο που θα ανοίξει τον επόμενο μήνα. Μέχρι τότε, η εσωστρέφεια και η μοναξιά ίσως κρίνονται απαραίτητα, αφού σε βοηθούν να μελετήσεις τα επόμενα βήματά σου, να απελευθερώσεις τη δημιουργικότητά σου και να βρεις τρόπους να βγεις δυναμικά στο προσκήνιο. Όλη αυτή η διαδικασία πρόκειται να πυροδοτήσει θαυμάσιες εξελίξεις σε πολλούς και σημαντικούς τομείς της ζωής σου, αλλά και να σε κάνει πιο ανθεκτική και επίμονη σε κάθε μελλοντική αντιξοότητα.

ΖΥΓΟΣ
Η πρώτη Πανσέληνος του 2016 που διαμορφώνεται στις 24 Ιανουαρίου στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου τονίζει τη δημοτικότητά σου και σε κάνει περιζήτητη σε συγκεντρώσεις και συναναστροφές. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, μέσα σε όλον αυτόν τον κοινωνικό συνωστισμό, όχι μόνο θα βγεις από τη χειμερία νάρκη, αλλά θα κάνεις και νέες γνωριμίες που θα διευρύνουν τα ενδιαφέροντά σου. Αν ανήκεις στις singles, ένα πάρτι ή μια φιλική συγκέντρωση μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία ενός νέου μεγάλου έρωτα. Ο τομέας που χρειάζεται προσοχή αυτό το διάστημα, είναι τα οικονομικά σου, καθώς υπάρχει μια τάση αυξημένων απωλειών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς πραγματοποιείται στις 24 Ιανουαρίου στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σου, γεγονός που σηματοδοτεί εξελίξεις στην καριέρα σου. Παρόλο που το ερχόμενο δεκαπενθήμερο ίσως αποδειχθεί περισσότερο κουραστικό από ότι συνήθως, η επερχόμενη επιτυχία καθώς και οι οικονομικές ανταμοιβές θα σε αποζημιώσουν. Αν αυτό το διάστημα βάζεις τα θεμέλια για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, ίσως συναντήσεις αρχικά κάποιες δυσκολίες, στην πορεία όμως τα πράγματα θα εξελιχθούν προς όφελός σου. Τέλος, είναι πολύ πιθανό το γεμάτο φεγγάρι να σε παροτρύνει να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση ή να φέρει στο δρόμο σου το ιδανικό ταίρι για σένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η πρώτη Πανσέληνος του 2016 που διαμορφώνεται στις 24 Ιανουαρίου είναι ιδιαίτερα θετική για σένα, αφού πραγματοποιείται στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα και σου δίνει την ευκαιρία να υλοποιήσεις κάθε επιθυμία σου. Μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο, οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα σου επιτρέψουν να κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον σου, τα οποία όχι μόνο θα πετύχουν αλλά θα έχουν εξαρχής και γερές βάσεις. Τα ταξίδια καθώς και οι επαφές με άτομα που προέρχονται από άλλη χώρα ευνοούνται ιδιαίτερα, ενώ αν σκέφτεσαι να εγκατασταθείς μόνιμα στο εξωτερικό, μπορείς τώρα να το κάνεις με επιτυχία. Ένας γάμος ή η επισημοποίηση μιας σχέσης είναι επίσης πιθανά, ενώ αν ανήκεις στις singles του ζωδίου, ένας κεραυνοβόλος έρωτας, θα εξελιχθεί γρήγορα σε σχέση ζωής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς διαμορφώνεται στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου και στρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου. Το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί πρέπει λοιπόν να τακτοποιήσεις τυχόν υποχρεώσεις σου προς τρίτους, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και να ολοκληρωθεί μια υπόθεση που μπορεί να σχετίζεται με την αίτηση ενός δανείου, μιας διατροφής ή μιας κληρονομιάς. Το γεμάτο φεγγάρι τονίζει επίσης τη λίμπιντό σου, γεγονός που μπορεί να αναζωπυρώσει το πάθος σου για το σύντροφό σου ή και να σε παρασύρει σε παράνομους πειρασμούς. Τέλος, αν νιώθεις ερωτική έλξη για ένα φιλικό σου πρόσωπο, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκαλύψεις τα συναισθήματά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στις 24 Ιανουαρίου διαμορφώνεται η πρώτη Πανσέληνος του 2016 στο πολικό ζώδιο του Λέοντα, γεγονός που στρέφει το ενδιαφέρον σου στις προσωπικές σχέσεις σου. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα γερό ξεκάθαρισμα, να απομακρυνθείς από άτομα που δεν σου ταιριάζουν και να βάλεις πιο γερά θεμέλια στις σχέσεις που πιστεύεις ότι αξίζουν. Σε ότι αφορά στον αισθηματικό δεσμό σου, αυτό το διάστημα μπορείς να προγραμματίσεις την επισημοποίησή του, ενώ αν ανήκεις στις singles του ζωδίου, τώρα μπορείς να δημιουργήσεις μια νέα μακροχρόνια σχέση. Μια νέα επαγγελματική συνεργασία μπορεί επίσης να αποδώσει καρπούς ακόμα και μετά από κάποιες αρχικές δυσκολίες.

ΙΧΘΕΙΣ
Η πρώτη Πανσέληνος της καινούριας χρονιάς διαμορφώνεται στις 24 Ιανουαρίου στον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τη δουλειά και την υγεία σου. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί οι προσπάθειές σου κορυφώνονται και αρχίζουν να φαίνονται τα πρώτα σοβαρά αποτελέσματα που πιθανότατα θα γίνουν περισσότερο αντιληπτά στα οικονομικά σου. Αν είσαι άνεργη, το διάστημα αυτό μπορεί να σημάνει το τέλος της αναζήτησής σου και την αφετηρία μιας νέας επαγγελματικής σταδιοδρομίας που θα σου αποφέρει μεγάλα οφέλη. Το γεμάτο φεγγάρι ευνοεί επίσης την ενασχόληση με την υγεία και το γενικότερα με τον εαυτό σου γι’ αυτό θεωρείται κατάλληλο για αλλαγές στην εμφάνισή σου ή και στη διατροφή σου.

Read More

And More