Πανσέληνος στο Σκορπιό: Πώς σε επηρεάζει; Τι προβλέπει το ζώδιό σου;

Στις 22 Απριλίου (ώρα 08.23) διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού. Το γεμάτο φεγγάρι δεν σχηματίζει αρνητικές γωνίες, αλλά ένα ανοιχτό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, γεγονός που μπορεί να πυροδοτήσει κάποιες θετικές εξελίξεις οι οποίες μπορεί και να μην είναι άμεσα ορατές. Ο Σκορπιός σχετίζεται με το χρήμα και τον έρωτα, ενώ ευθύνεται για την οριστική μεταμόρφωση των καταστάσεων. Έτσι, τα γεγονότα που θα προκύψουν το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα έχουν μια καθοριστική επιρροή στη ζωή μας. Ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο, θα υπάρξουν ευκαιρίες για ριζική αναμόρφωση τόσο στις σχέσεις όσο και στα οικονομικά.
Τα ζώδια που ευνοούνται από την επερχόμενη Πανσέληνο είναι αυτά του Νερού και της Γης.

Αφροδίτη σύνοδο με Ουρανό
Ένα λεπτό πριν τα μεσάνυχτα, η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό στο ζώδιο του Κριού. Πρόκειται για μια όψη που μπορεί να πυροδοτήσει κεραυνοβόλους έρωτες, ευχάριστες εκπλήξεις και συζητήσεις καθώς και τυχαίες γνωριμίες που μπορούν να εξελιχθούν σε ισχυρές φιλίες ή δεσμούς. Η όψη αυτή ευνοεί επίσης τα οικονομικά θέματα, τα οποία μπορούν να πάρουν μια ανέλπιστη τροπή. Δεδομένου, ότι η όψη αυτή σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ξαφνικές ρήξεις, οι οποίες ωστόσο είναι απαραίτητες προκειμένου να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στη ζωή μας.
Τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς, ευνοούνται περισσότερο από αυτή την όψη.

ΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 22 του μήνα, ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου και εστιάζει την προσοχή σου στην εξασφάλιση της οικονομικής αλλά και της συναισθηματικής σου σταθερότητας. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα επιδιώξεις να θέσεις μακροπρόθεσμους στόχους τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα, ενώ δεν αποκλείεται να ολοκληρώσεις μια σημαντική συμφωνία που σχετίζεται με την ακίνητη περιουσία σου ή και ένα επενδυτικό πρόγραμμα. Η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού που πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και κυριαρχεί στο χάρτη της πανσελήνου, δείχνει ότι τα γεγονότα μπορεί να είναι ξαφνικά και απρόσμενα, αλλά σε κάθε περίπτωση ευνοϊκά. Αν ανήκεις στις singles, η συγκεκριμένη όψη μπορεί να πυροδοτήσει έναν κεραυνοβόλο έρωτα ή και την αναβίωση μιας παλιάς αγάπης.

ΤΑΥΡΟΣ
Στις 22 Απριλίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο πολικό ζώδιο του Σκορπιού, η οποία φέρνει στο προσκήνιο τις σχέσεις σου. Το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι κατάλληλο για να εξετάσεις κάθε δεσμό ή επαγγελματική συνεργασία, να δεις προς τα που πηγαίνουν και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον τους. Σχέσεις που είναι δοκιμασμένες, μπορούν τώρα να περάσουν στο επόμενο βήμα της επισημοποίησης, ενώ αντίθετα, αυτές που έχουν ήδη υποστεί φθορά, ίσως διαλυθούν οριστικά. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, οι όποιες εξελίξεις θα σε βοηθήσουν να δεις πιο καθαρά το μέλλον σου, να απαλλαγείς από άτομα που σε επηρεάζουν αρνητικά και να προετοιμαστείς για μια καλύτερη πορεία. Εξάλλου και η σύνοδος της δικής σου Αφροδίτης με τον Ουρανό την ίδια μέρα, σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις -ίσως και στον επαγγελματικό τομέα- που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στις 22 Απριλίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου και επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στην εργασία σου, την υγεία και την ευεξία σου. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα επιδιώξεις να δημιουργήσεις ένα καλύτερο κλίμα στο χώρο της δουλειάς σου και να οργανώσεις καλύτερα το πρόγραμμά σου και την καθημερινότητά σου. Δεν αποκλείεται ακόμα να θελήσεις να αφήσεις μια εργασία που δεν σε καλύπτει, προκειμένου να αναζητήσεις κάτι που σου ταιριάζει περισσότερο, αφού το γεμάτο φεγγάρι στο Σκορπιό μπορεί να σε βοηθήσει να μεταμορφώσεις εντελώς τη ζωή σου. Η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού την ίδια μέρα, θα φέρει στο δρόμο σου άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, ενώ αν ανήκεις στις singles του ζωδίου, δεν αποκλείεται μια τυχαία γνωριμία, να εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού στις 22 Απριλίου, είναι ιδιαίτερα θετική για σένα, αφού σου δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσεις, να ασχοληθείς με το σύντροφό σου αλλά και να αναδείξεις τη δημιουργικότητά σου μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο. Αν μάλιστα ανήκεις στις singles του ζωδίου, είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια σημαντική γνωριμία που θα εξάψει το ενδιαφέρον σου. Μια εγκυμοσύνη ή μια ιδέα που θα συμβάλλει στην οικονομική ευημερία σου είναι επίσης πολύ πιθανά. Εξάλλου και η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σου, μπορεί να σου ανοίξει νέες επαγγελματικές προοπτικές, να πυροδοτήσει μια σημαντική προαγωγή ή και να σου αποκαλύψει ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από το χώρο της δουλειάς σου.

ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 22 Απριλίου, στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένεια. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα έχεις την ευκαιρία να συσφίξεις τις σχέσεις σου με τους οικείους σου καθώς ενόψει των επερχόμενων εορτών ίσως έχεις την ευχέρεια να τους αφιερώσεις περισσότερο χρόνο. Η αναζήτηση μιας νέας κατοικίας, η διαμόρφωση του χώρου σου ή και η δημιουργία της δικής σου οικογένειας, είναι πιθανά σενάρια που θα σε απασχολήσουν επίσης αυτό το διάστημα. Το γεμάτο φεγγάρι μπορεί επίσης να σου δημιουργήσει μια νοσταλγία για άτομα που έχεις να δεις καιρό, με αποτέλεσμα να αναβιώσουν σχέσεις από το παρελθόν. Ιδιαίτερα θετική είναι και η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, η οποία μπορεί να πυροδοτήσει ένα ξαφνικό ταξίδι ή ένα νέο κεραυνοβόλο έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στις 22 Απριλίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, γεγονός που δείχνει έντονη δραστηριότητα, συναντήσεις και συζητήσεις το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί. Οι επαφές με φίλους και συγγενείς, καθώς και οι μετακινήσεις -ή και σύντομα ταξίδια- θα αυξηθούν και μέσα από αυτά μπορείς να κάνεις νέες γνωριμίες που δεν αποκλείεται να έχουν και συναισθηματικές προεκτάσεις. Εξάλλου και η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, σου δημιουργεί έντονα συναισθήματα που μπορεί να καταλήξουν στη δημιουργία μιας παθιασμένης σχέσης. Αν είσαι ήδη δεσμευμένη, αυτό το διάστημα η όψη αυτή θα σε φέρει ακόμα πιο κοντά με το σύντροφό σου και θα αναζωπυρώσει το πάθος στη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 22 Απριλίου, επηρεάζει τα οικονομικά σου και υπόσχεται προκλήσεις που μπορούν να σου εξασφαλίσουν μια νέα οικονομική ευημερία. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί είναι πολύ πιθανό να βρεις νέες πηγές εσόδων ή και να αμοιφθείς -αναδρομικά- για τις προσπάθειες που ήδη έχεις καταβάλει. Δεδομένου ότι ο δεύτερος οίκος σχετίζεται και με τη συναισθηματική σου ασφάλεια, το γεμάτο φεγγάρι είναι ιδανικό για να εδραιώσεις τη σχέση σου με το σύντροφό σου ή και να υποκύψεις σε έναν νέο έρωτα που θα εμφανιστεί αυτό το διάστημα. Η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού που κυριαρχεί στο χάρτη της Πανσελήνου, αποτελεί μια διφορούμενη επιρροή για σένα, καθώς μπορεί να πυροδοτήσει θετικές εξελίξεις στις σχέσεις σου ή και να τελειώσει οριστικά έναν ήδη κλονισμένο δεσμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στις 22 Απριλίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο δικό σου ζώδιο, που σηματοδοτεί το αποκορύφωμα των προσπαθειών που έχεις καταβάλει το τελευταίο διάστημα και την αρχή μιας νέας εποχής. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στα θέματα που σε ενδιαφέρουν και είναι πολύ πιθανό να εκπληρωθούν τα όνειρά σου. Αν πάλι νιώθεις την ανάγκη να πάρεις μια νέα επαγγελματική κατεύθυνση, τώρα θα υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Η -έστω και μακρινή- όψη του Ποσειδώνα, μπορεί επίσης να συμβάλει στην αποκατάσταση της συναισθηματικής σου ζωής κι αυτό μπορεί να σημαίνει είτε την επισημοποίηση της σχέσης σου είτε ένα νέο έρωτα. Η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού την ίδια μέρα, επιβεβαιώνει ότι πρόκειται να υπάρξουν ραγδαίες αλλαγές στη ζωή σου ακόμα και με τον πιο απίθανο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 22 Απριλίου αποτελεί για σένα μια καλή ευκαιρία για να αξιολογήσεις την μέχρι τώρα πορεία σου, να συνειδητοποιήσεις τις βαθιές επιθυμίες σου και να σχεδιάσεις λεπτομερώς τις κινήσεις που θα σε οδηγήσουν σε ένα καλύτερο μέλλον. Ίσως μάλιστα, είναι η πιο κατάλληλη στιγμή, να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που σχετίζονται με την εργασία σου, ακόμα κι αν -λόγω του ανάδρομου Άρη- δεν υλοποιηθούν στο άμεσο διάστημα. Ο σχεδιασμός και η μεθοδολογία θα αποτελέσουν τα μεγάλα σου ατού στο μέλλον, καθώς αυτήν τη στιγμή έχεις το χρονικό περιθώριο να επεξεργαστείς καλά τα σχέδιά σου. Στον αισθηματικό τομέα, αναμένονται ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού, μπορεί να πυροδοτήσει ξαφνικές εξελίξεις στη σχέση σου ή έναν νέο έρωτα, στην περίπτωση που είσαι single.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος στις 22 Απριλίου διαμορφώνεται στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το φιλικό περιβάλλον σου αλλά και τους στόχους σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τα προσωπικά και επαγγελματικά σου σχέδια, ενώ παράλληλα θα βρεις υποστήριξη από σημαντικά πρόσωπα ή και από νέες γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα. Το γεμάτο φεγγάρι, μπορεί επιπλέον να συμβάλλει στην αύξηση των αποδοχών σου, γεγονός που φαίνεται ότι επιδιώκεις εδώ και καιρό. Σημαντικές αλλαγές αναμένονται στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον, καθώς η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού, θα πυροδοτήσει ξαφνικά γεγονότα που μπορεί να δημιουργήσουν μια τεταμένη ατμόσφαιρα, γι’ αυτό καλό είναι να επιστρατεύσεις την ψυχραιμία σου προκειμένου να αποφύγεις εντάσεις ή και ρήξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έφτασε η ώρα της επαγγελματικής αναγνώρισης κι αυτό θα γίνει αντιληπτό μέσα στο δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, χάρη στην Πανσέληνο που διαμορφώνεται στις 22 Απριλίου στο ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου σου. Οι προσπάθειες που κατέβαλες το περασμένο διάστημα φαίνεται να αρχίζουν να αποδίδουν και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να λάβεις τα εύσημα που σου αναλογούν. Αν πάλι ανήκεις στην κατηγορία των Υδροχόων που αναζητούν μια νέα επαγγελματική πρόκληση, ίσως τώρα βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Σημαντική επιρροή αποτελεί για σένα και η σύνοδος που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη σου Ουρανό την ίδια μέρα, η οποία μπορεί να πυροδοτήσει απρόβλεπτα ταξίδια, συζητήσεις και συμφωνίες καθώς επίσης και ένα νέο απρόσμενο έρωτα.

ΙΧΘΕΙΣ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 22 Απριλίου είναι ιδιαίτερα θετική για σένα, καθώς φωτίζει τον οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με περιπέτειες, ταξίδια, νέες γνώσεις και προοπτικές. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να ασχοληθείς με νέα εγχειρήματα ή και να κάνεις το μεγάλο βήμα που πάντα ονειρευόσουν. Καλό είναι βέβαια να μην ξεχνάς και τον ανάδρομο Άρη, που συνιστά να αποφύγεις επιπόλαιες κινήσεις για τις οποίες δεν είσαι σίγουρη. Η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, ευνοεί τα οικονομικά σου και είναι πολύ πιθανό να σου φέρει νέες πηγές εσόδων μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες, ενώ δεν αποκλείεται να σημάνει και την αναζωπύρωση μιας παλιάς αγάπης ή τον ερχομό ενός νέου έρωτα.

Read More

And More