Προβλέψεις αριθμολογίας – Αύγουστος 2016: Πώς θα είναι ο μήνας σου ερωτικά και επαγγελματικά;

O πιο ανέμελος, καυτός και ερωτικός μήνας της χρονιάς έφτασε. Ο Αύγουστος είναι εδώ, έτοιμος να χαρίσει σημαντικές εμπειρίες! Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι αυτόν το μήνα θα νιώσουμε πως τίποτα στη ζωή δεν είναι τυχαίο, κάθε τι συμβαίνει για ένα σημαντικό λόγο, όπου μας οδηγεί στον προορισμό μας.

Αριθμός του μήνα: 8
Ο αριθμός που αντιπροσωπεύει τις γενικές τάσεις του Αυγούστου και προκύπτει από το άθροισμα του μήνα Αυγούστου (το 8) και του έτους που διανύουμε (2016) είναι το 8. Δύο οχτάρια λοιπόν, δηλώνουν καρμικά γεγονότα, μοιραίες αλλαγές, στροφή της τύχης προς το καλύτερο και υλοποίηση – ολοκλήρωση ονείρων ζωής!


Ο έρωτας έχει τη δύναμη να νικήσει τα πάντα!

Ο Αύγουστος αναμένεται να είναι ο πιο καυτός και ερωτικός μήνας της χρονιάς, δεν είναι μόνο αυτό όμως… Αυτόν το μήνα θα υπάρξουν απαντήσεις, λύσεις και επανασυνδέσεις σε σχέσεις που διατηρούνται εδώ και καιρό! Παράλληλα, θα δημιουργηθούν μοιραία ερωτικά ειδύλλια, που θα ξυπνήσουν ερωτικά ένστικτα και θα χαρίσουν τη λύτρωση στις πληγωμένες καρδιές! Κανείς δεν θα μείνει παραπονεμένος αυτόν τον Αύγουστο, ίσα-ίσα που όλοι θα νιώσουμε πως ο έρωτας είναι η δύναμη που μπορεί να νικήσει τα πάντα!


Οι ξαφνικές ευκαιρίες χαρίζουν άνοδο επαγγελματική και οικονομική!

Μπορεί να διανύουμε την πιο δύσκολη περίοδο της κρίσης, με τα οικονομικά να είναι εξαιρετικά περιορισμένα και τις δουλειές να βρίσκονται σε στασιμότητα, όμως οι ευκαιρίες θα δοθούν σε αυτούς που πραγματικά το αξίζουν και έχουν κουραστεί για αυτό. Αυτόν το μήνα θα υπάρξουν τυχερά γεγονότα που θα δώσουν βελτίωση εργασιών και οικονομικών σε αρκετούς από εμάς. Παράλληλα, θα υπάρξουν και ευκαιρίες να αποπληρωθούν χρέη ή να δοθούν οφειλόμενα χρήματα!

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΡΟΣΘΕΣΗ
Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του Ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.

Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)

Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14

Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5

Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1
Αυτόν τον Αύγουστο θα χαλαρώσεις από τις έννοιες και τα προβλήματα, θα απαλλαγείς από το άγχος σου και θα ξεπεράσεις σημαντικές φοβίες, αλλά και ανασφάλειες. Θα αναγνωρίσεις σημαντικές αλήθειες, τόσο για τον εαυτό σου όσο και για τα συναισθήματά σου και πολύ πιθανό να διακρίνεις ότι έχεις κάνει και σφάλματα, τα οποία θα θελήσεις τώρα να αποκαταστήσεις! Η εκπλήρωση ενός στόχου είναι μέσα στο πρόγραμμα του μήνα, ενώ θα θέσεις και κάποιους νέους στόχους για το μέλλον σου. Σημαντικές πρωτοβουλίες και νέα ξεκινήματα θα σε γεμίσουν με ενθουσιασμό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αναζητάς την αληθινή αγάπη, αυτή που θα μπορέσει να αντέξει στο χρόνο. Αυτόν τον Αύγουστο λοιπόν, έρχεσαι πιο κοντά στη σταθερή σου σχέση και ξεπερνάτε τα εμπόδια του χτες. Αν δεν έχεις σχέση, τότε ο μήνας σου δίνει την προοπτική να κάνεις μία νέα σχέση, που θα παίξει σπουδαίο ρόλο στη ζωή σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα επαγγελματικά σου θα αναδιοργανωθούν και θα κάνεις κάποιες σημαντικές αλλαγές που τις σκεφτόσουν εδώ καιρό. Θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες και θα μπεις στο δίλημμα να πάρεις τα ρίσκα σου για να κατακτήσεις ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον. Θα έχεις μία επαγγελματική πρόταση, η οποία και θα σου χαρίσει ηθική ανταμοιβή. Για τα οικονομικά σου η περίοδος ευνοεί τα νέα ανοίγματα, με σύνεση και προσοχή!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2
Ο Αύγουστος σε βρίσκει με κέφι, ενέργεια και την επιθυμία για ολοκληρωτικές αλλαγές στη ζωή σου! Νέες ευκαιρίες θα κάνουν την εμφάνισή τους στη ζωή σου και τώρα θα πάρεις την απόφαση να γυρίσεις νέα σελίδα στη ζωή σου. Με θάρρος, τόλμη, αποφασιστικότητα, αλλά και λίγο ρίσκο, θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις και θα κυνηγήσεις νέους στόχους. Προσοχή στους εγωισμούς και στην άστατη συμπεριφορά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα αισθηματικά σου σε ενθουσιάζουν και σε κάνουν να λειτουργείς αρκετά παρορμητικά σε αυτό το μήνα της χρονιάς. Θα υπάρξει κάποιο πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σου και θα σου εξάψει τη φαντασία. Αν είσαι σε μία σχέση, πρόσεξε να μην ενδώσεις σε έναν πειρασμό, που θα σε φέρει αντιμέτωπη με μπελάδες. Αν δεν έχεις σχέση, θα υπάρξει έντονη ερωτική κινητικότητα, ωστόσο για την ώρα η σταθερότητα είναι αβέβαιη.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ακόμα και διακοπές να κάνεις αυτόν τον Αύγουστο, σίγουρα θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα αφορούν στη δουλειά σου και θα σε συναρπάσουν. Θα συζητήσεις για κάποιες αλλαγές και θα σκεφτείς ακόμα και να κάνεις κάποια στροφή στην καριέρα σου. Τα “κέρδη” δεν αφορούν μόνο στα επαγγελματικά σου, αλλά και τα οικονομικά. Θα παρουσιαστεί μικρή άνοδος, όμως θα πρέπει να αποφύγεις τις επιπολαιότητες.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3
Ο Αύγουστος σε βρίσκει με τις δυνάμεις σου να είναι λίγο πεσμένες και με την επιθυμία να θέλεις να περάσεις ήσυχα, συντροφικά και ζεστά με ανθρώπους δικούς σου. Αυτόν το μήνα θα κάνεις τα πάντα για να μπορέσεις να νιώσεις και πάλι ασφάλεια και σιγουριά στη ζωή σου. Οι σχέσεις σου θα παίξουν σπουδαίο ρόλο και μάλιστα θα αποκαταστήσεις κάποια καβγαδάκια, που είχαν γίνει με κοντινά σου πρόσωπα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά όμορφα. Καταρχάς η σχέση σου θα είναι πιο συντροφική και ζεστή, ενώ παράλληλα θα πάρεις την απόφαση για μία πιο σταθερή πορεία στα αισθηματικά σου. Θα βρεθείς σε όμορφα, ειδυλλιακά τοπία, θα ζήσεις ρομαντικές στιγμές, ενώ αν δεν έχεις σχέση, να το θυμηθείς: αυτόν το μήνα θα υπάρξει ένα άτομο που θα σου κλέψει την καρδιά!

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου φαίνεται ότι θα κινηθούν πάνω σε σταθερά πλαίσια αυτόν το μήνα. Οι έννοιες σου φεύγουν, οι προβληματισμοί ξεπερνιούνται, ενώ παράλληλα θα έχεις συζητήσεις για κάποιες νέες συνεργασίες που θα ξεκινήσουν από το προσεχές φθινόπωρο. Τα οικονομικά μπαίνουν σιγά-σιγά σε μία σειρά.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 4
Τον Αύγουστο θα ταξιδέψεις, θα διασκεδάσεις, θα κάνεις νέες γνωριμίες και η σκέψη σου θα ξεφύγει από τα προβλήματα που είχες ως τώρα. Το μυαλό σου θα τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και η ενέργειά σου θα είναι στα ύψη! Τα γεγονότα, οι ειδήσεις και τα μηνύματα του μήνα θα σε κάνουν να βρεις και πάλι το γέλιο και τον ενθουσιασμό σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι! Τώρα πια έχεις και εσύ τη διάθεση να παίξεις και να διασκεδάσεις στα αισθηματικά σου. Θα κάνεις ένα όμορφο ταξιδάκι με το σύντροφό σου, ενώ αν δεν έχεις ταίρι, τότε σε μία μετακίνησή θα γνωρίσεις έναν νέο έρωτα. Γενικά, αυτόν το μήνα θα έλκεις σαν μαγνήτης όποιο άτομο βάλεις στόχο, η συμπεριφορά σου όμως θα είναι αρκετά επιπόλαιη.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μεγάλη έμπνευση θα έχεις στη δουλειά σου και ίσως αυτό να οφείλεται στην ξεκούραση και στις ώρες χαλάρωσης που θα σε βοηθήσουν να έχεις νέες ιδέες. Θα μελετήσεις μία αλλαγή για τα επαγγελματικά σου, η οποία στην πορεία σε βοηθά και στα οικονομικά. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις και να αποφύγεις αυτόν το μήνα, είναι η ασυνέπεια στις υποχρεώσεις σου.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5
Ο Αύγουστος δεν είναι και τόσο ανέμελος για σένα. Πιέσεις, ευθύνες και υποχρεώσεις που έχεις, δεν σου επιτρέπουν να ξεφύγεις, να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις όπως θα ήθελες ή θα περίμενες. Σημαντικό προβληματισμό θα έχεις για θέματα που αφορούν στο σπίτι, την οικογένεια και τις βάσεις σου, έτσι λοιπόν θα παραμελήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Όσο και να σου είναι δύσκολο, προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο για χαλάρωση και διασκέδαση, γιατί το έχεις πραγματικά ανάγκη!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που θα χαρίσει σταθερότητα αισθηματική. Τώρα θα αντιληφθείς ότι οι ανάγκες σου αλλάζουν, ενώ παράλληλα μπορεί να πάρεις την απόφαση της επισημοποίησης. Αν δεν έχεις σχέση, τότε πιο ώριμα και σοβαρά θα σκεφτείς και θα πάρεις την απόφαση να κινητοποιηθείς δραστικά, για να βρεις το άλλο σου μισό.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ιδιαίτερα απαιτητικός για τα επαγγελματικά σου θα είναι ο Αύγουστος και αυτό θα συμβεί γιατί θα επωμιστείς ευθύνες συνεργατών σου. Θα νιώσεις ότι προσφέρεις πολλά, χωρίς να έχεις το αντίστοιχο αντίτιμο. Θυμήσου όμως πως ο κόπος και ο αγώνας που κάνεις τώρα, θα σε ανταμείψουν λίγο αργότερα. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει σταθερότητα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6
Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας γεμάτος εκπλήξεις αλλά και αλλαγές! Θα περάσεις πολύ καλύτερα από ό,τι περίμενες και σχεδίαζες. Η άνοδος, η επιτυχία και τα απρόσμενα, ευχάριστα γεγονότα, θα σε κάνουν να βρεις και πάλι τον ενθουσιασμό σου. Αυτόν το μήνα μπορεί να αλλάξεις σπίτι, εργασία ή να πραγματοποιήσεις κάποιο μεγάλο και σημαντικό ταξίδι. Θα μπούνε ξαφνικά στη ζωή σου νέοι άνθρωποι!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θέλεις να παίξεις και να ανανεωθείς, κι αυτό ακριβώς θα κάνεις. Η αισθηματική σου ζωή μπορεί για την ώρα να μην έχει σταθερή μορφή, όμως είναι σίγουρο ότι θα ζήσεις τις πιο ευχάριστες και διασκεδαστικές στιγμές της χρονιάς. Αν δεν έχεις σχέση, ένας νέος έρωτας θα σου πάρει τα μυαλά, ενώ αν είσαι σε δεσμό θα βρεις και πάλι την ερωτική σπιρτάδα με το ταίρι σου!

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Αύγουστος είναι ο μήνας δικτύωσης και επαγγελματικών επαφών που θα σε βοηθήσουν να συζητήσεις και να διαπραγματευτείς νέες συμφωνίες, εργασιακές αλλά και οικονομικές. Μία νέα πρόταση θα είναι πραγματική έκπληξη. Σκέψου τη σωστά και να αναμένεις ότι θα σου αποδώσει ιδιαίτερα στα οικονομικά, μετά από δύο μήνες.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7
Αυτόν τον Αύγουστο δίνεσαι ολοκληρωτικά στην οικογένειά σου και στους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους, που θα έχουν ανάγκη την υποστήριξή σου. Όπως στο παρελθόν σου στάθηκαν, έτσι κι εσύ τώρα από την πλευρά σου θα χρειαστεί να είσαι στο πλάι τους, για δικά τους προβλήματα. Παράλληλα, θα καταλάβεις ότι μέσα από τις θυσίες μπορείς να φτάσεις στο σημείο που θέλεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα αισθηματικά σου… ούτε κλαίνε αλλά ούτε γελάνε αυτόν τον Αύγουστο! Θα έχεις και κάποιες ανασφάλειες ή διλήμματα που θα σε κάνουν να νιώσεις αβεβαιότητα για το μέλλον μία σχέσης ή γνωριμίας. Το άτομο που έχεις στην καρδιά σου θα σε προβληματίσει με τη στάση του και εσύ θα αναγκαστείς να δεις με ρεαλισμό την κατάσταση μεταξύ σας. Καλύτερα να αποφύγεις αυτόν το μήνα τις οριστικές αποφάσεις στα αισθηματικά, γιατί λίγο αργότερα θα τις μετανιώσεις!

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μετά από έντονη δουλειά και πολλές ώρες αφιερωμένες σε θέματα επαγγελματικού περιεχομένου, θα καταφέρεις αυτόν το μήνα να πετύχεις την αναγνώριση και το σεβασμό από τους συνεργάτες σου ή και από τον προϊστάμενό σου! Επίσης, θα έχεις μία απρόσμενη ανταμοιβή (επαγγελματική ή και οικονομική), που περίμενες εδώ και καιρό.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8
Στιγμές απομόνωσης θα θελήσεις να έχεις αυτόν τον Αύγουστο! Η μεγαλύτερη ανάγκη σου θα είναι να ξεκουραστείς, να απαλλαγείς από το άγχος και από ανθρώπους που σε έχουν κουράσει, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο σε σένα και σε αποφάσεις που ξέρεις ότι πρέπει να παρθούν αυτή την εποχή. Το παρελθόν σού έδωσε σημαντικά μαθήματα και τώρα πρέπει να οργανώσεις εκ νέου τη ζωή σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Αύγουστος δεν είναι και ο πιο ερωτικός μήνας της χρονιάς, αντιθέτως αισθάνεσαι πως κάτι δεν πάει καλά, πως κάτι δεν είναι ακριβώς όπως θα ήθελες. Στιγμές μοναξιάς, αναθεώρησης, θλίψης και περισυλλογής σε αναγκάζουν να αναθεωρήσεις κάποια συναισθήματά σου!

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η εργασία σου σε κούρασε με τις συνεχείς πιέσεις της και αυτόν το μήνα έχεις ανάγκη από ξεκούραση. Τα οικονομικά βέβαια δεν σε ευνοούν και δεν μπορείς να έχεις τις διακοπές που θα ήθελες. Αυτό είναι κάτι που σε περιορίζει και σε ρίχνει προς στιγμήν ψυχολογικά. Ο μήνας σε βοηθά να σκεφτείς και να αποφασίσεις ποιο δρόμο θέλεις να ακολουθήσεις στα επαγγελματικά σου.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9
Τι θέλει κάθε άνθρωπος για να μπορεί να περάσει έναν ευτυχισμένο Αύγουστο; Το χρήμα και ο έρωτας αρκούν για να νιώσεις πληρότητα, ευχαρίστηση και ολοκλήρωση. Αυτόν το μήνα έχεις ρέντα, τόσο στα ερωτικά όσο και στα οικονομικά σου, όπου θα βγεις κερδισμένη. Οι ευκαιρίες του μήνα είναι σημαντικές και θα σε κάνουν να νιώσεις ότι η ευτυχία, αν και αργά, έρχεται ξανά στη ζωή σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Και ενώ έχεις στο μυαλό σου ακρογιαλιές, δειλινά, ρομαντικά τοπία και συναισθήματα γεμάτα προσμονή, έρχεται ο Αύγουστος για να εκπληρώσει τις προσδοκίες της καρδιάς σου, χαρίζοντάς σου και απέραντο πάθος. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να μην παρασυρθείς αρνητικά από αυτό, προκαλώντας ζήλιες και συγκρούσεις, που αργότερα θα μετανιώσεις.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Απόλυτα, κυριαρχικά θα λειτουργήσεις αυτόν το μήνα στα επαγγελματικά σου. Θα θέσεις τους όρους σου, θα δώσεις τη μάχη για ένα καλύτερο αύριο και πραγματικά θα καταφέρεις να βγεις κερδισμένη. Μία αύξηση καθηκόντων, που θα σου δώσει μία προαγωγή ή μία ανταμοιβή, είναι μέσα στο πρόγραμμα του μήνα. Όσο για τα οικονομικά σου, διανύεις την πιο θετική περίοδο του έτους, που η τύχη είναι στο πλευρό σου χαρίζοντάς σου άνοδο!

Read More

And More