Πίσω στην κορυφή της σελίδας
30.09.2016 | 23:00

Προβλέψεις αριθμολογίας - Οκτώβριος 2016: Πώς θα είναι ο μήνας σου ερωτικά και επαγγελματικά;

Προβλέψεις αριθμολογίας - Οκτώβριος 2016: Πώς θα είναι ο μήνας σου ερωτικά και επαγγελματικά;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο Οκτώβριος σύμφωνα με την αριθμολογία είναι ο μήνας που παρακινεί και ευνοεί τα νέα ξεκινήματα! Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα θα υπάρξει σημαντική ανανέωση, θα γίνουν αλλαγές και πολλοί άνθρωποι θα γυρίσουν μία νέα σελίδα στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: 1
Ο αριθμός που αντιπροσωπεύει τις γενικές τάσεις του μήνα και που προκύπτει από το άθροισμα του μήνα (10) και το άθροισμα του έτους (9), είναι ο αριθμός 1. Με διάθεση και τόλμη για μία νέα αρχή, για αλλαγή, για ανανέωση και για προβάδισμα έρχεται ο Οκτώβριος, ο οποίος πραγματικά θα σκορπίσει τη νότα του ενθουσιασμού γύρω μας.
Ο έρωτας προτρέπει σε ανανέωση!
Κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου η μοναξιά δεν θα έχει καμία θέση στη ζωή μας. Η δικτύωση, οι επαφές αλλά και ο αυθορμητισμός, θα φέρουν νέες γνωριμίες στη ζωή αρκετών ανθρώπων, ενώ ο έρωτας θα χτυπήσει απρόβλεπτα την πόρτα, ακόμα και σε αυτούς που πίστευαν ότι δεν θα τον ξαναζήσουν. Βέβαια, ο Οκτώβρης δεν ευνοεί τα σταθερά ξεκινήματα, έτσι λοιπόν οι νέες σχέσεις στο ξεκίνημά τους μπορεί να χαρακτηρίζονται από πάθος, αλλά δεν θα έχουν σίγουρη πορεία! Όσες είναι ήδη δεσμευμένες, θα έχουν τη διάθεση για ανανέωση. Αν ωστόσο θέλετε να κρατήσετε στο πλάι σας τη σχέση σας, καλό είναι να μειώσετε τον παρορμητισμό σας, αλλά και την ανάγκη σας να επιβεβαιωθείτε μέσα από έναν νέο έρωτα.

Νέες επαγγελματικές και οικονομικές προτάσεις
Ενώ το Σεπτέμβρη τα επαγγελματικά και τα οικονομικά βρίσκονταν σε στασιμότητα, τον Οκτώβριο αρχίζουν επιτέλους να κινούνται τα πράγματα… Νέες προτάσεις, συζητήσεις και επαφές θα δώσουν την ευκαιρία για ένα καινούριο επαγγελματικό ξεκίνημα. Όσες βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας, θα μπορέσουν πιο εύκολα να κινηθούν και να βρουν δουλειά. Όσες εργάζονται θα έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν επαγγελματικά σχέδια που είχαν κολλήσει. Σίγουρα ο μήνας έχει καλές προοπτικές, που αν αξιοποιηθούν κατάλληλα θα μπορέσουν να αποδώσουν καρπούς!


ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΡΟΣΘΕΣΗ
Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του Ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.

Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)

Προσθέτουμε την μέρα και το μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14

Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5

Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1

Τον Οκτώβριο ανοίγονται νέοι ορίζοντες για τον τομέα των προσωπικών σου σχέσεων και συνεργασιών. Σε αυτούς ακριβώς τους τομείς είναι που θα δεις τις πιο σημαντικές αλλαγές, καθώς και στην ψυχολογία σου, η οποία και θα βελτιωθεί αισθητά. Αποκατάσταση σχέσεων που είχαν φθαρεί, δημιουργία νέων σχέσεων, αλλά και περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά για το μέλλον, είναι μέσα στα πλάνα του Οκτωβρίου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Οι σκέψεις και οι επιθυμίες σου για το μέλλον των αισθηματικών σου αλλάζουν και αρχίζεις να αντιμετωπίζεις πιο ώριμα και σοβαρά την προοπτική μίας σχέσης ή ακόμα και μίας παραπάνω δέσμευσης. Αν δεν διατηρείς δεσμό, τότε αυτόν το μήνα θα μπορέσεις να ανοιχτείς σε μία νέα συντροφική σχέση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κατά τη διάρκεια του φθινοπωρινού Οκτώβρη, μπορείς να επεκτείνεις τις γνωριμίες και τις συνεργασίες σου. Με ομαδικό πνεύμα εργασίας μπορείς να δεις καλά αποτελέσματα στη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου, ο μήνας ευνοεί την αποταμίευση.ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2
Αλλάζεις σκέψεις και τακτική αυτόν τον Οκτώβριο. Ξεκινάς να βλέπεις πιο θετικά και δημιουργικά τις καταστάσεις γύρω σου και γνωρίζεις νέο κόσμο, διασκεδάζεις, μετακινείσαι, διαβάζεις, ενημερώνεσαι και επεκτείνεις τις γνώσεις σου. Η πορεία του μήνα κρίνεται θετική για κάθε επικοινωνιακή σου δράση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Οκτώβριος είναι γεμάτος φλερτ, ερωτικά μηνύματα και ατέλειωτο παιχνίδι για τα αισθηματικά σου. Ένα νέο πρόσωπο θα σε αιφνιδιάσει ερωτικά με τις προτάσεις του και το ενδιαφέρον που θα σου δείξει. Αν είσαι σε σχέση, θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου μέσα από συζητήσεις που θα κάνετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Συζητήσεις και νέες συμφωνίες φέρνει από το ξεκίνημά του ο Οκτώβριος. Γίνονται αλλαγές στα επαγγελματικά σου, οι οποίες σε συμφέρουν, σε βοηθούν με κάποιο τρόπο να επεκτείνεις τη δράση και την εμπειρία σου. Στα οικονομικά τα πράγματα είναι σχετικά καλά, με το χρήμα να έρχεται στα χέρια σου, αλλά να φεύγει σε χρόνο ρεκόρ λόγω σπατάλης.ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3
Η προτεραιότητά σου για αυτόν τον Οκτώβριο θα είναι το σπίτι και η οικογένειά σου. Σε αυτούς τους τομείς θα δώσεις την έμφαση και το ενδιαφέρον σου. Μία αλλαγή στο χώρο του σπιτιού, μία μετακόμιση ή ένα χαρμόσυνο οικογενειακό γεγονός, θα σε κάνει να έρθεις πιο κοντά με τα οικεία σου πρόσωπα. Παράλληλα, ο μήνας χαρίζει ευκαιρίες σταθεροποίησης των στόχων σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τον Οκτώβριο αναζητάς τον τρόπο και τη λύση σε φλέγοντα αισθηματικά προβλήματα. Αν είσαι σε σχέση, θα υποχωρήσεις και θα συμβιβαστείς προκειμένου να ξεπεραστεί μία δύσκολη αισθηματική κατάσταση. Αν δεν έχεις σχέση, αλλάζουν οι προτεραιότητες και τα θέλω σου, γιατί ο σκοπός σου πλέον είναι να βρεις ένα ήρεμο λιμάνι για να αράξεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η δουλειά σου θα κινηθεί σε σταθερά επίπεδα αυτόν το μήνα. Έτσι, θα μπορέσεις να οργανώσεις καλύτερα τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχεις αναλάβει. Βέβαια, παραπάνω απαιτήσεις θα υπάρχουν, τόσο στο εργασιακό όσο και στο οικονομικό σου, προσπάθησε λοιπόν να μην αναλαμβάνεις περισσότερα απ’ όσα μπορείς.ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 4
Από το ξεκίνημα του μήνα σε διακατέχει ένα κύμα ενθουσιασμού, είτε επειδή αλλάζει η εποχή, είτε επειδή βλέπεις πολλές καταστάσεις στη δική σου ζωή να διαμορφώνονται με έναν τρόπο διαφορετικό. Κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου θα αλλάξεις ό,τι δεν σου ταίριαζε ή ό,τι δεν σου πήγαινε ως τώρα. Θα τολμήσεις αλλαγές που κάποτε φοβόσουν ή θεωρούσες ότι είχαν ρίσκο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο έρωτας δεν έχει όρια, ταμπού, ηλικίες, διαφορές… Αυτό είναι κάτι που θα το συνειδητοποιήσεις καλά αυτόν το μήνα. Τα ερωτικά σου δέχονται τις πιο μεγάλες αλλαγές και ο φτερωτός θεός φαίνεται πως έχει βαλθεί να σε τρελάνει με τα παιχνίδια του. Είσαι σε σχέση; Πρόσεξε γιατί μπορεί να ερωτευτείς κάποιο νέο πρόσωπο. Δεν έχεις σχέση; Καλή διασκέδαση!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Οκτώβριος σου δίνει την ευκαιρία να κουβεντιάζεις προοπτικές για ενδεχόμενες αλλαγές, που θα γίνουν αργότερα στα επαγγελματικά σου. Ωστόσο, δεν είναι ιδιαίτερα έξυπνο για την ώρα να ρισκάρεις σε κάποιο νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, όσο και να ακούγεται πολλά υποσχόμενο! Τα οικονομικά σου φαίνεται πως είναι καλά, αλλά η διαχείρισή τους δεν είναι και τόσο έξυπνη από την πλευρά σου. Συγκρατήσου. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5

Ένας γενικός κανόνας της ζωής είναι πως ό,τι δώσεις, αυτό θα πάρεις πίσω… Ακριβώς αυτήν τη φράση θα τη σκεφτείς καλά κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου, που θα νιώσεις πολύ έντονα την ανάγκη να προσφέρεις, αλλά και να νιώσεις την αγάπη και την υποστήριξη από τα άτομα που υπάρχουν γύρω σου. Θα περάσεις περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, καλύπτοντας τα κενά που είχαν δημιουργηθεί τους περασμένους μήνες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Περισσότερη κατανόηση θα δείξεις αυτόν το μήνα στο σύντροφό σου ή στο άτομο που σε ενδιαφέρει και με διπλωματία και μεθοδικότητα, θα καταφέρεις να φτάσεις τη σχέση σας στο σημείο που θέλεις. Αν δεν υπάρχει κάποιο υποψήφιο ταίρι στη ζωή σου, ο μήνας σού προσφέρει την ευκαιρία να γνωρίσεις νέο κόσμο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τον Οκτώβριο μπορείς να ανακαλύψεις και να διορθώσεις λάθη που έχουν γίνει στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου. Θα αναγνωρίσεις τα σφάλματά σου και θα αλλάξεις τακτική, γεγονός που θα σε ευνοήσει. Στον τομέα των οικονομικών, θα χρειαστεί να στηρίξεις περισσότερο κάποια οικεία σου πρόσωπα. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6
Ο φθινοπωρινός Οκτώβρης είναι κάπως μουντός για σένα, γιατί αισθάνεσαι ότι κάποιες καταστάσεις γύρω σου είναι στάσιμες. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα θα αναθεωρήσεις πολλές αποφάσεις του χθες, θα προβληματιστείς για κάποια γεγονότα που έγιναν στο παρελθόν σου και θα αποστασιοποιηθείς για λίγο από την ξέφρενη κοινωνική ζωή.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η κατάσταση της αισθηματικής σου ζωής φαίνεται ότι δεν σε γεμίζει απόλυτα αυτόν το μήνα. Αν είσαι ήδη σε σχέση, υπάρχει κάποια απομάκρυνση από το ταίρι σου, για την οποία μπορεί να ευθύνεσαι κι εσύ, γιατί δεν μπορείς να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μη σε θορυβήσει η στασιμότητα του Οκτώβρη, γιατί θα είναι προσωρινή. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα τα πάντα θα εξελίσσονται πιο αργά και σου δίνεται ο χρόνος τώρα να σκεφτείς και να αλλάξεις κάποια πράγματα στα επαγγελματικά σου, που πλέον δεν σε ωφελούν. Τα οικονομικά είναι στενεμένα, αλλά κάνε λίγη υπομονή ακόμα.ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7
Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας ανάπτυξης και προόδου, που θα σου χαρίσει το αίσθημα της σιγουριάς, της ασφάλειας και της ανταμοιβής. Ο τομέας που ευνοείσαι πολύ περισσότερο είναι ο οικονομικός, γεγονός που θα σου προσφέρει ανακούφιση από χρόνια προβλήματα που αντιμετώπιζες. Με περισσότερη λαχτάρα να δώσεις και να πάρεις συναισθήματα θα κινηθείς σε όλες σου τις σχέσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το πάθος είναι κυρίαρχο στα αισθηματικά σου αυτόν το μήνα και έτσι πολλές στιγμές μπορεί να λειτουργήσεις έντονα, εκρηκτικά ή και απόλυτα. Τα συναισθήματα που θα βιώσεις θα είναι έντονα, όμως δεν θα έχουν να κάνουν τόσο πολύ με αγάπη, αλλά με πόθο, ηδονή και ανάγκη για έλεγχο και κυριαρχία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Επαγγελματική και οικονομική πρόοδος έρχεται με το ξεκίνημα του Οκτωβρίου, όπου πραγματικά είναι ένας μήνας που μπορείς να δεις σημαντική αναβάθμιση και εξέλιξη. Μία προαγωγή, η εύρεση μίας καλής εργασίας, καθώς και η οικονομική ανάπτυξή σου, θα σου δώσουν μεγάλη επιβεβαίωση και σιγουριά για τις μελλοντικές σου υποθέσεις.ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8
Πολλά εμπόδια και στεναχώριες των περασμένων μηνών, φαίνεται ότι τώρα ξεπερνιούνται και εσύ αντιλαμβάνεσαι πλέον ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι, αυτοί που σε αγαπούν και είναι δίπλα σου. Αυτόν το μήνα διατηρείς κοντά σου τους ανθρώπους που έχουν αξία και ασχολείσαι μόνο με ό,τι είναι σημαντικό, απαραίτητο και ουσιώδες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αναζητάς την αληθινή αγάπη, αυτή που μπορεί να αντέξει τα δύσκολα, τις προκλήσεις και οι πράξεις της δηλώνουν ότι είναι η μία και η μοναδική. Αν είσαι σε σχέση θα κατασταλάξεις, αρκεί το ταίρι σου να είναι αυτός ο άνθρωπος με τον οποίο σε συνδέει το αίσθημα της αγάπης. Αν δεν έχεις σχέση, ένα νέο άτομο θα σου ξυπνήσει όνειρα για το μέλλον.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο τομέας των επαγγελματικών και των οικονομικών σου φαίνεται ότι δεν σε απασχολεί τόσο έντονα αυτόν το μήνα. Ωστόσο, θα καταφέρεις να διώξεις από πάνω σου το βραχνά υποθέσεων που σε τυράννησαν τους περασμένους μήνες. Στα οικονομικά αρκείσαι με αυτά που έχεις και φαίνεται ότι δεν θα σου λείψει κάτι.ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9
Τα πάντα γύρω σου φαίνεται πως αλλάζουν αυτόν τον Οκτώβριο. Αποκτάς το θάρρος, την τόλμη και τον αυθορμητισμό να κυνηγήσεις νέα όνειρα, αλλά και να κάνεις αλλαγές, προκειμένου να ξεφύγεις από τη ρουτίνα. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν τώρα στη ζωή σου, ενώ φαίνεται ότι οι παλιές συνήθειες και οι δραστηριότητες αντικαθίστανται με νέες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αυτόν το μήνα αμφιταλαντεύεσαι συναισθηματικά. Από τη μία πλευρά έχεις ανάγκη από ελευθερία και ασφυκτιείς με τα δεσμά μίας σχέσης. Από την άλλη έχεις ανάγκη από έρωτα, παιχνίδι και επιβεβαίωση. Αν είσαι χωρίς σχέση, θα απολαύσεις τις ερωτικές προκλήσεις του μήνα. Αν είσαι σε ένα δεσμό, μην αφήσεις τον εγωισμό σου να σε παρασύρει σε λάθη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αναζητάς νέες ευκαιρίες και σου δίνονται αυτόν το μήνα.  Δεν αποκλείεται να αλλάξεις επαγγελματικό κλάδο ή και να κάνεις μία ακόμα εργασία, παράλληλα με αυτή που ήδη έχεις. Στον τομέα των οικονομικών, η εποχή συνιστά να πάρεις πρωτοβουλίες, δείχνοντας προσοχή στις κινήσεις και στις αποφάσεις σου.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 16:10

Top 10