ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από 10 έως 17 Ιουλίου 2017

Πώς θα είναι η καινούρια εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι θα παίξει σε ερωτικά και επαγγελματικά;

ΚΡΙΟΣ
Το άγχος είναι κακός σύμβουλος αυτές τις μέρες. Νιώσε ότι όλα είναι πιο χαλαρά και τόλμησε επιτέλους να δεις καθαρά διάφορα προβλήματα και καταστάσεις που μέχρι τώρα σε έπνιγαν, ώστε να καταφέρεις να δώσεις τις απαιτούμενες λύσεις. Πρόσθετες υποχρεώσεις έρχονται και αν δεν αποφασίσεις να τις αντιμετωπίσεις τώρα που είναι νωρίς δεν θα μπορείς στη συνέχεια να βγάλεις άκρη. Για αυτό διώξε το άγχος και φρόντισε να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου δεν θα πάνε καθόλου άσχημα αυτήν την εβδομάδα αρκεί να μην σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις για θέματα σχέσης και φρόντισε να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Αν είσαι single, μπορείς να αλλάξεις λίγο το σκεπτικό σου για μερικές καταστάσεις, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και τότε θα κάνεις και την γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές
Οι ισορροπίες στα επαγγελματικά σου θα είναι πολύ λεπτές αυτήν την εβδομάδα και θα κινείσαι σε ένα τεντωμένο σκοινί. Μια λάθος κίνηση μπορεί να σε οδηγήσει άμεσα στην καταστροφή. Φρόντισε λοιπόν να είσαι απόλυτα προσγειωμένη στην πραγματικότητα και να βρίσκεσαι σε διαρκή επαγρύπνηση, ώστε να γλιτώσεις λάθη και παγίδες. Τα οικονομικά σου δεν σημειώνουν καμία βελτίωση, οπότε φρόντισε να τακτοποιήσεις νομικά ή γραφειοκρατικά θέματα για να ανακουφιστείς, αλλά και να περιορίσεις τα έξοδά σου.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτήν την περίοδο διαθέτεις μεγάλη εσωτερική ώθηση, αλλά και καινούριες ιδέες για να εφαρμόσεις. Αν συνεχίσεις στους ίδιους ρυθμούς, θα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις μια μεγάλη εμπειρία, ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο και να κάνεις κάποια σχέδιά σου πραγματικότητα. Το ότι επικοινωνείς και γίνεσαι γενικά πιο εύκολη στις διαπραγματεύσεις, θα σε βοηθήσει να δεις πιο εύκολα τι σε συμφέρει και τι όχι σε όλα τα επίπεδα. Το ζητούμενο είναι να κινηθείς γρήγορα και μην αφήνεις το χρόνο να τρέχει χωρίς να τον εκμεταλλεύεσαι σωστά. Μια ξαφνική συνεργασία θα σε βοηθήσει να ανοιχτείς γιατί θα διαπιστώσεις ότι έχεις τη στήριξη ατόμων με διάθεση να εργαστούν αρμονικά μαζί σου.

Αισθηματικές
Το σκηνικό θα σε κάνει να νιώσεις έντονο το αίσθημα ότι πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα κάποια θέματα που σε απασχολούν στη σχέση σου εδώ και καιρό. Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου αν αφήσεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια. Αν είσαι single, πολύ σύντομα θα βρεις και το ταίρι που ψάχνεις εδώ και καιρό.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου αυτό το διάστημα θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες στη συνεννόησή σου με τα άτομα του χώρου. Επιδίωξέ λοιπόν με ηρεμία να βελτιώσεις το κλίμα, ώστε να πέσουν οι τόνοι. Τα οικονομικά σου φαίνεται να βελτιώνονται σημαντικά και επιτέλους θα πάρεις τις βαθιές ανάσες που ήθελες. Ωστόσο μην επαναπαυθείς και συνέχισε να προσπαθείς, διότι έχεις τη δυνατότητα να αυξήσεις κι άλλο τα έσοδά σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Βάζεις προτεραιότητες, κυρίως στα προσωπικά σου θέματα κι αυτό σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορείς εύκολα να πετύχεις κάποιους στόχους σου, κυρίως όσους αφορούν στις ανάγκες σου, που επιτέλους θα εκφράσεις. Ίσως νιώσεις ότι πρέπει να κρατάς μυστικά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα έχεις καχυποψία και αρνητικές σκέψεις. Όλα πηγαίνουν προς το καλύτερο, κυρίως οι δουλειές σου και θα έχεις τις ευκαιρίες που θέλεις. Τα πάντα θα είναι και πάλι πιο φωτεινά και ανέμελα κι ενδεχομένως να αισθανθείς ότι μπορείς να γίνεις ένα με μια συγκεκριμένη ομάδα που συνεργάζεσαι. Θα κοινωνικοποιηθείς έντονα και θα κάνεις καινούριες κι ενδιαφέρουσες γνωριμίες, οι οποίες σίγουρα θα σε βγάλουν σε καλό δρόμο.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου αυτήν την εβδομάδα θα τα πας αρκετά καλά. Θα μπορέσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου και να φτιάξεις ένα πολύ ωραίο πλάνο για την πορεία της σχέσης σου. Κάποια μικρή απόδραση θα έκανε καλό και στους δύο σας. Αν είσαι single, μην αφήνεις τα πράγματα στη μοίρα τους. Κινήσου όπως ξέρεις και θα βρεις αυτό που θέλεις πολύ εύκολα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου καλά θα κάνεις να φέρεσαι πολύ μετρημένα και υπεύθυνα. Κάνε αργά και σταθερά βήματα προς την επιτυχία, διότι η βιασύνη θα σε οδηγήσει σε ανεπανόρθωτα λάθη. Όσον αφορά στη διαχείριση των οικονομικών σου, περιόρισε άμεσα την τάση σου για αλόγιστες σπατάλες στο ελάχιστο και δώσε προτεραιότητα στη διευθέτηση υποχρεώσεων που σε βαραίνουν, ώστε σιγά-σιγά να ανακουφιστείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα σε αγχώσει πολύ. Αν θέλεις να πάνε όλα καλά, μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν. Κινήσου με προγραμματισμό και ηρεμία, χωρίς να σε πιάνει το συνηθισμένο σου άγχος και θα τα καταφέρεις καλύτερα από ότι νομίζεις. Η δημιουργικότητα σου θα σε σπρώξει να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Δώσε προσοχή μόνο στις λεπτομέρειες αλλά και στην εδραίωση της θέσης σου στα επαγγελματικά σου.

Αισθηματικές
Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα στη σχέση σου αρκεί βέβαια πάντα να μην ξεχνάς ότι θέλεις να κάνεις τη σχέση σου καλύτερη και να φέρεις το ταίρι σου περισσότερο κοντά σου. Μπορείς να αποφύγεις συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε αντιθέσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι single, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα προσπάθησε να είσαι ρεαλίστρια και προσγειωμένη, αφού συνεργασίες που θα προκύψουν θέλουν πολλή προσοχή και μελέτη, γιατί ίσως να μην είναι αυτό που φαίνονται. Στα οικονομικά σου επικρατεί μια εκνευριστική στασιμότητα, αλλά το Σαββατοκύριακο αυτό θα αλλάξει κάπως, αφού προσπάθειες του παρελθόντος για αύξηση των εσόδων σου, βρίσκουν ανταπόκριση.

ΛΕΩΝ
Θα καταφέρεις να τα πας πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα και να λύσεις πολλά από τα προβλήματα που σε απασχολούν αρκεί να φροντίσεις να μην ασχολείσαι με πολλά θέματα ταυτόχρονα, αν θέλεις να μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια θέματα που μέχρι τώρα σε απασχολούν. Πάνω από όλα, βάλε έναν καλύτερο προγραμματισμό, ώστε να σταματήσεις να αγχώνεσαι με τις καθημερινές σου δραστηριότητες και μην το βάζεις κάτω με την παραμικρή δυσκολία που θα παρουσιαστεί. Οι οικονομικές συζητήσεις κυριαρχούν καθώς μπορεί να παρθούν αποφάσεις ακόμα και με άτομα του οικογενειακού σου κύκλου.

Αισθηματικές
Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός σου δίνουν όλα τα φόντα για να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μην σκέφτεσαι καταστάσεις που μπορεί να σε είχαν στεναχωρήσει. Βάλε καινούριες βάσεις στη σχέση σου και κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν είσαι single, έχεις με το μέρος σου αρκετές πιθανότητες να κάνεις κάτι καλό, αρκεί να μην αγχωθείς.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα θα είσαι άκρως ενεργή και δημιουργική και θα μπορέσεις έτσι να πετύχεις τους στόχους σου. Προτίμησε να δουλέψεις μόνη, γιατί όχι μόνο δεν ευνοούνται συνεργασίες, αλλά είναι πολύ πιθανό να έρθεις σε έντονη ρήξη με τους συναδέλφους σου. Τα οικονομικά σου έχουν ακόμη μέλλον μπροστά τους, προκειμένου να καλυτερεύσουν, οπότε πρόσεχε πολύ τις συναλλαγές και τα έξοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτές τις μέρες θα έρθεις αντιμέτωπη με διάφορες εκπλήξεις που άλλοτε θα σε ευχαριστούν και άλλοτε θα σε αποδιοργανώνουν. Λόγω της θέσης του Ερμή στο Λέοντα απόφυγε να εκνευριστείς και πρόσεξε τις επαφές σου με τα φιλικά σου πρόσωπα, γιατί θα δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις και ζητήματα που δεν τα θέλεις καθόλου στη ζωή σου. Μοίρασε το χρόνο σου μεταξύ αγαπημένων προσώπων και αναπόλησε μαζί τους παρελθοντικές, όμορφες στιγμές χωρίς να ξύνεις πληγές. Δεν είναι καιρός για ξεκαθαρίσματα.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα να καθίσεις και μιλήσεις με το ταίρι σου και να του εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Το Σαββατοκύριακο θα είναι ρομαντικό και ερωτικό. Αν είσαι single, ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν πολύ γρήγορα.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα θα έρθεις αντιμέτωπη με αρκετές δυσκολίες και εμπόδια, που αν δεν τα χειριστείς σωστά και με υπομονή θα σε βγάλουν εντελώς από το πρόγραμμά σου. Τα οικονομικά σου απαιτούν άμεση οργάνωση και δημιουργία ενός πλάνου που θα σε βοηθάει να νιώθεις ασφαλής και να ξέρεις τι δυνατότητες έχεις. Αυτό θα συμβάλλει ώστε τα επερχόμενα έξοδα να μη σε πανικοβάλλουν πολύ.

ΖΥΓΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας με τον Ερμή να κινείται στο Λιοντάρι θα φέρει κάποιες δυσκολίες και ασυνεννοησίες. Για να τα αποφύγεις και να μην προκαλέσεις περαιτέρω εντάσεις πρέπει να αλλάξεις στάση και να γίνεις πιο διαλλακτική. Ίσως κιόλας τώρα αντιμετωπίσεις κάποιες έκτακτες προσκλήσεις από τη μεριά της οικογένειάς σου ή των φίλων και γνωστών που θα πρέπει να είσαι σίγουρη για τις προθέσεις τους πριν αντιδράσεις “άκομψα”. Το Σαββατοκύριακο μία αναπάντεχη φιλική γνωριμία θα σε βγάλει εντελώς από την καθημερινότητά σου και θα σου αλλάξει τη διάθεση.

Αισθηματικές
Για άλλη μία φορά και αυτήν την εβδομάδα θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό σου και την καλή συμπεριφορά σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν αυτό το ωραίο κλίμα που έχεις δημιουργήσει. Αν είσαι single, έχεις όλα τα φόντα να βρεις αυτό που ψάχνεις και μάλιστα πολύ γρήγορα.

Επαγγελματικές
Επηρεάζεσαι θετικά από τις συνθήκες και βάζεις τα πράγματα στη δουλειά σου σε μια σειρά και καταφέρνεις να ηρεμήσεις. Φρόντισε να είσαι επιφυλακτική απέναντι σε συμφωνίες ή συνεργασίες, που ίσως κρύβουν παγίδες. Στη διαχείριση των οικονομικών σου, γίνε πιο υπεύθυνη και συντηρητική, διότι βρίσκεσαι ήδη σε πολύ δύσκολη θέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα απαιτεί την προσοχή σου στο μέγιστο βαθμό. Η πίεση που έχει συσσωρευτεί μέσα σου θα εκδηλωθεί τώρα υπό την επιρροή της πορείας του Ερμή στο Λέοντα. Πρόσεχε να μην γίνεις καυστική και άδικη με άτομα που δεν σου φταίνε και εκμεταλλεύσου με ευελιξία τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στο δρόμο σου. Το πλανητικό σκηνικό θα φέρει ανακατατάξεις στις σχέσεις σου και θα σε βάλει σε σκέψεις για το ποιοι είναι τελικά οι πραγματικοί σου φίλοι ή όχι. Μην κάνεις κινήσεις που δεν έχεις μελετήσει καλά και μην πεις λόγια πάνω στον εκνευρισμό σου που πιθανόν δεν εννοείς, γιατί το παραμικρό λάθος θα σου φέρει πολλά απρόσμενα προβλήματα και μπορεί να φτάσει τις καταστάσεις στα άκρα.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή πρέπει να αφιερωθείς λίγο περισσότερο στη σχέση σου και να σταματήσεις να τη βάζεις σε δεύτερη μοίρα όπως συνηθίζεις. Υπάρχουν θέματα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου που πρέπει να διευθετηθούν άμεσα, γιατί η αδιαφορία σου στην επίλυσή τους θα σου δημιουργήσει μεγαλύτερα και περισσότερα προβλήματα. Οι singles, μπορείτε να εξομολογηθείτε τον έρωτά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ώστε να σταματήσετε να παιδεύεστε άλλο και να πνίγεστε στην ανασφάλεια. Τολμήστε και δεν θα χάσετε!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις μια χαρά και κάθε μέρα πηγαίνεις όλο και καλύτερα. Πρόσεξε όμως αυτήν την εβδομάδα που το πλανητικό σκηνικό είναι “ύπουλο” να μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση και να σκέφτεσαι πολύ καλά από πριν τα βήματά σου. Μην εκνευρίζεσαι με καθυστερήσεις που έχεις και μην τα βάζεις με τους συνεργάτες σου, εκεί που δεν φταίνε σε τίποτα. Συνεχίζεις να προβληματίζεσαι για τα οικονομικά σου, καθώς οι υποχρεώσεις συνεχίζονται. Απόφυγε αυτήν την περίοδο να δανειστείς ή να δανείσεις χρήματα, ώστε να αποφύγεις τα προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Για άλλη μια φορά θα βγουν στην επιφάνεια κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν και θα μπεις σε σκέψεις για το τι έπρεπε να έχεις κάνει και τι όχι. Φρόντισε να μην πανικοβάλλεσαι και να μην σε πιάνουν ενοχές για κάποια θέματα, που ξέρεις πως τα έχεις χειριστεί με τον καλύτερο τρόπο που μπορούσες τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Η θέση της Αφροδίτης στους Διδύμους θα ομορφύνει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις αλλά δεν είναι ιδανική για ξεκαθαρίσματα και αναλυτικές κουβέντες. Φρόντισε να μην αμελήσεις κάποιες ενοχλήσεις που μπορεί να έχεις με το σώμα σου γιατί η κούραση που θα νιώσεις αυτές τις μέρες θα είναι στα ανώτατα επίπεδα.

Αισθηματικές
Η σχέση σου περνάει κάποια στασιμότητα και αυτό σε εκνευρίζει αρκετά. Μην προβείς σε συζητήσεις που μόνο επιπλέον μπερδέματα μπορεί να σου φέρουν και κράτα μία μικρή απόσταση από το σύντροφό σου, ώστε να ξεκαθαρίσεις πρώτα τα δικά σου συναισθήματα. Αν είσαι single, άλλαξε λίγο το σκεπτικό σου και αντιμετώπισε διαφορετικά τα άτομα που γνωρίζεις αυτόν τον καιρό γιατί ο Άρης από τον Καρκίνο είναι βέβαιο ότι θα σου στείλει κάποιον που θα σου αρέσει πολύ.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πάει πολύ καλά και θα πάει ακόμη καλύτερα αν δεν σε πιάσουν τα νεύρα σου αυτήν την εβδομάδα για πράγματα, τα οποία δεν σου στρώνουν και οδηγηθείς σε απερίσκεπτες ενέργειες. Μπόρα είναι και αυτή και θα περάσει όσο γρήγορα ήρθε. Κινήσου με προγραμματισμό και μείνε συνεπής στις υποχρεώσεις σου και θα δεις ότι στο τέλος θα περάσεις αλώβητη και από αυτόν τον σκόπελο. Στα οικονομικά, από την πρώτη μέρα της εβδομάδας τακτοποίησε υποχρεώσεις που έχεις και μην κάνεις πολλά έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μεγάλη προσοχή χρειάζεται αυτήν την εβδομάδα από τη μεριά σου για να διατηρήσεις όσα έχεις καταφέρει και να μην τα τινάξεις όλα στον αέρα σε μία στιγμή αδυναμίας. Βλέπεις ο Ερμής στο Λέοντα θα σε φέρει αντιμέτωπη με άτομα ιδιαίτερα ανταγωνιστικά που θα ξυπνήσουν μέσα σου εκδικητικές τάσεις και δεν θα μπορείς να ανεχτείς άλλο στη ζωή σου. Προτίμησε να αποστασιοποιηθείς και να μην πάρεις μέρος σε τέτοιου είδους κόντρες, γιατί μόνο κακό μπορούν να σου κάνουν. Τώρα δώσε προτεραιότητα στην επαγγελματική σου δραστηριότητα έναντι οποιασδήποτε άλλης ενασχόλησής σου. Οι σχέσεις συνεργασίας μπορεί να περάσουν σε δεύτερη μοίρα, έτσι κι αλλιώς δεν ευνοούνται ιδιαίτερα!

Αισθηματικές
Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας σου επιφυλάσσει πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις στην αισθηματική σου ζωή. Ο ρομαντισμός και το πάθος θα είναι έκδηλος από τη μεριά του συντρόφου σου, γεγονός που θα σε παρασύρει και σένα σε ιδιαίτερα ερωτικά μονοπάτια. Οι singles, μπορείτε να περάσετε στιγμές ευτυχίας με ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν. Από το τίποτα καλό είναι και αυτό.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου στίβο επικρατεί μεγάλος ανταγωνισμός και πισώπλατες κουβέντες γίνονται για εσένα και τη δουλειά σου. Μην προσπαθήσεις να υπερασπιστείς με λόγια τη θέση σου, αλλά δούλεψε σκληρά για να αποδείξεις ό,τι θέλεις με τις πράξεις σου. Στα οικονομικά, δες με σοβαρότητα τις υποχρεώσεις που έχεις και φρόντισε να τις τακτοποιήσεις, όσο πιο γρήγορα μπορείς. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται αυτόν τον καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή με τον Ερμή να κινείται στο Λιοντάρι εφιστά την προσοχή σου στο να μην παρασυρθείς από την υπερβολική σου αισιοδοξία και εν τέλει αντί για κερδισμένη να βγεις χαμένη. Προσπάθησε να μην υπερεκτιμάς τις δυνάμεις αλλά και τις δυνατότητες που έχεις σε όλους τους βασικούς τομείς της καθημερινότητάς σου και μείνε εγκρατής και συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου μην παρασύρεσαι σε υπερβολές και μετά μετανιώνεις την ώρα και τη στιγμή για τις αποφάσεις σου.

Αισθηματικές
Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων θα δώσει τις καλύτερές της επιρροές στη σχέση σου και θα μπορέσεις να χαλαρώσεις έτσι όπως θέλεις. Φρόντισε με τον τρόπο σου να πλησιάσεις τον αγαπημένο σου και να μιλήσεις για τα προβλήματα και τις διαφορές που έχετε και με ήρεμους τόνους να επαναφέρεις την ισορροπία μεταξύ σας. Ίσως το Σαββατοκύριακο να καταφέρεις να αποδράσεις κάπου μαζί του μακριά από όλους και όλα και να περάσετε τέλεια. Οι singles, ανοίξτε τα μάτια σας και διεκδικήστε το δικαίωμα στον έρωτα. Έχετε όλα τα εφόδια για να τον συναντήσετε.

Επαγγελματικές
Οι πολλές δραστηριότητες που έχεις θα σε κάνουν και αυτήν την εβδομάδα να μην μπορείς να καθίσεις λεπτό στη δουλειά σου. Θα καταφέρεις πάρα πολλά, αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι χρειάζεται ακόμη περισσότερος προγραμματισμός και να μην τα κάνεις όλα μαζί. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο, άλλα οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις δεν σε αφήνουν να χαρείς τα έσοδά σου. Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα και μην παρασύρεσαι συνεχώς από την καταναλωτική σου μανία.

ΙΧΘΕΙΣ
Μία δύσκολη εβδομάδα ξεκινά για εσένα. Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας φρόντισε να κινηθείς με αρκετή ψυχραιμία και χαλαρότητα, ώστε να αποφύγεις τον εκνευρισμό που θα σε οδηγήσει σε λανθασμένες ενέργειες. Επίσης, αλλαγές και μετακινήσεις που θέλεις να κάνεις, θα πρέπει να τις σκεφτείς καλά, πριν αποφασίσεις γιατί το μυαλό σου δεν είναι καθαρό και μπορεί να πάρεις αποφάσεις που στο μέλλον θα μετανιώσεις. Σε συζητήσεις που θα κάνεις είτε στο σπίτι είτε στην εργασία σου, φρόντισε να τεκμηριώνεις τις απόψεις σου με επιχειρήματα και λογικά συμπεράσματα, διαφορετικά κινδυνεύεις να κριθείς επιπόλαιη και ισχυρογνώμων.

Αισθηματικές
Η σχέση σου πάει πολύ καλά και θα κάνεις κινήσεις για να γίνει καλύτερη. Θα μπορέσεις να πετύχεις ό,τι θέλεις και να κάνεις το σύντροφό σου ευτυχισμένο. Άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου φέρει η Αφροδίτη από τους Διδύμους για να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου και με μικρές, ρομαντικές πράξεις βελτίωσε το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής! Αν είσαι single, η Αφροδίτη μπορεί να φέρει στην πόρτα σου πολλούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα σε γοητεύσουν και θα σε κάνουν να πετάξεις στα ουράνια.

Επαγγελματικές
Θα έχεις πολλή ενέργεια και έντονο δυναμισμό που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις πολλά σχέδια, αλλά και να ξεπεράσεις προβλήματα που έχεις στο χώρο της δουλειάς σου. Αυτήν την εβδομάδα απόφυγε να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά, πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και να μην δίνεις άλλες αναβολές. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

Read More

And More