ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από 11 έως 17 Δεκεμβρίου 2017

Πώς θα είναι η καινούρια εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι θα παίξει σε ερωτικά και επαγγελματικά;

ΚΡΙΟΣ
Όσο πλησιάζουμε στις γιορτές, τόσο αυξάνονται τα ενδιαφέροντά σου. Έχεις διάθεση να κάνεις νέα πράγματα και αναζητάς πνευματικά ερεθίσματα. Στα μέσα της εβδομάδας θα συναντήσεις κάποιες δυσκολίες, όμως θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις. Ευνοούνται οι μετακινήσεις και τα ταξίδια γενικότερα, ενώ εντείνεται το ενδιαφέρον σου για την προσωπική σου εξέλιξη. Έχεις στραμμένο το ενδιαφέρον σου στην επίτευξη των στόχων σου. Να κινηθείς με ειλικρίνεια και να αντιμετωπίσεις με ωριμότητα όποια κατάσταση κι αν βρεθεί μπροστά σου. Έχεις πάθος και σίγουρα θα αναζητήσεις την περιπέτεια στη σεξουαλική σου ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα σου επιφυλάσσει νέα μαθήματα, τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική σου ζωή. Καθώς ο Ερμής είναι σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη εσύ αισθάνεσαι την ανάγκη να ωριμάσεις και να κινητοποιηθείς επιτέλους προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου. Κακά τα ψέματα αγαπημένη μου, δεν γίνεται να κουνήσεις ένα ραβδάκι και όλα να λυθούν. Η εβδομάδα ευνοεί τις συζητήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις ό,τι επιθυμείς από τη σχέση σου. Ύψωσε το ανάστημά σου, γιατί δεν συνηθίζεις να ζεις με το κεφάλι χαμηλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σχέσεις και συνεργασίες στο προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα. Έχει έρθει η ώρα αξιολογήσεων και μεγάλων αποφάσεων με καθαρή σκέψη και κριτική ματιά. Πρέπει να απαλλαγείς από οτιδήποτε είναι δυσλειτουργικό και προβληματικό, καθώς αν δεν το λύσεις και το προσπεράσεις, στο άμεσο μέλλον θα εμφανιστεί μπροστά σου. Οι επιλογές σου σε σχέση με τις επιθυμίες σου έρχονται σε σύγκρουση και έχει έρθει η ώρα να δράσεις για αυτό. Αλλαγές αναμένεται να κάνεις και στην ερωτική σου ζωή, καθώς θα αναζητήσεις κάτι που θα σε βγάλει από τη στασιμότητα του τελευταίου διαστήματος. Χρειάζεται προσοχή στα οικονομικά σου και στις κινήσεις που θα κάνεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχεις στο πλευρό σου τον Άρη και θα ζήσεις σε γενικές γραμμές μία εβδομάδα χαράς και δημιουργικότητας. Ωστόσο, η επιμονή σου σε κάποια θέματα θα πάρει αρκετή από την ενέργειά σου και θα σε ρίξει λιγάκι κάποιες μέρες. Προσπάθησε όσο μπορείς να αποφύγεις τις γκρίνιες και μείνε προσηλωμένη στα ζητήματα που έχουν σημασία και αξίζουν την προσοχή σου. Δώσε μεγάλη προσοχή στην υγεία σου. Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής είναι σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 23 του μήνα, γεγονός που θα σου δημιουργήσει ψυχοσωματικά προβλήματα. Μην αφήνεις άλλο άλυτα οικογενειακά ζητήματα. Περιμένεις εναγωνίως τη Νέα Σελήνη την επόμενη εβδομάδα, στις 18/12 στον Τοξότη, καθώς ευνοεί τις αλλαγές (προς το καλύτερο) στην καθημερινότητά σου.

ΛΕΩΝ
Ακτινοβολείς και το ξέρεις. Αναζητάς το φλερτ και φαίνεται. Ενθουσιάζεσαι με την πιθανότητα ενός νέου ραντεβού και ψάχνεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό. Βελτιώσεις θα υπάρξουν όμως και αν είσαι δεσμευμένη, θα βγεις από το τέλμα του τελευταίου διαστήματος. Είναι η εβδομάδα που θα είσαι και πάλι δημιουργική, ενώ θα λάβεις επιτέλους και την αναγνώριση των κόπων σου από τους γύρω σου. Ωστόσο, ο δρόμος δεν είναι ποτέ στρωμένος με ροδοπέταλα και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις, ακόμη και αναποδιές, σε θέματα που περίμενες ότι θα ολοκληρώνονταν. Μην απογοητεύεσαι και προχώρα. Σε απασχολεί πολύ η υγεία, η εικόνα του σώματός σου, αλλά και οι φίλοι. Προσπάθησε λοιπόν να συνδυάσεις τη δουλειά με την προσωπική σου ευχαρίστηση. Δουλεύεις πολύ, αλλά βρες το χρόνο να κάνεις πράγματα και για εσένα. Προσοχή γιατί η υπερκόπωση μπορεί να σου χτυπήσει την πόρτα. Βελτίωσε τη διατροφή σου και βάλε την άσκηση στη ζωή σου. Κάνε κάτι για εσένα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Να θυμάσαι ότι όλα γίνονται, αρκεί να το θέλεις πραγματικά. Με αυτό το σκεπτικό προχώρα αυτήν την εβδομάδα και θα καταφέρεις να αντεπεξέλθεις σε όλες τις προκλήσεις που θα εμφανιστούν μπροστά σου. Θα υπάρξουν κάποια προβλήματα στην επικοινωνία με τους γύρω σου, για αυτό προσπάθησε να μην γίνεσαι πιεστική και δεικτική και να ακούς τις γνώμες των άλλων. Μην φοράς παρωπίδες και μην είσαι ισχυρογνώμων. Δεν θα σε οδηγήσει πουθενά αυτή η τακτική. Διεκδίκησε όσα σου αξίζουν με σύνεση και όχι με εμμονή. Μην μένεις παγιδευμένη σε αδιέξοδα. Οι πολλές υποχρεώσεις του τελευταίου διαστήματος σε οδήγησαν να παραμελήσεις την ερωτική σου ζωή, γεγονός που θα φανεί τώρα καθώς θα υπάρξουν κάποια προβλήματα. Ήρθε η ώρα να τα αντιμετωπίσεις και να τα λύσεις. Απέφυγε τις άσκοπες σπατάλες και επικεντρώσου σε οικονομικές επενδύσεις που έχουν προτεραιότητα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικότερα θα περάσεις μία ήρεμη εβδομάδα και θα βρεθούν μπροστά σου πολλές ευκαιρίες, τις οποίες αν τις αξιοποιήσεις κατάλληλα θα σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου. Από τις αρχές του μήνα έχεις αρχίσει να διεκδικείς περισσότερα και σταδιακά αυξάνεις τις απαιτήσεις σου. Τα ερωτικά σου ευνοούνται και σταδιακά θα βελτιωθούν, περισσότερο όμως από την επόμενη εβδομάδα με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη. Στο τραπέζι υπάρχει μία νέα γνωριμία ή μία επανασύνδεση. Σίγουρα όμως κάτι θα προκύψει. Υπάρχουν κάποια προβλήματα με την οικογένειά σου και δεν είναι τώρα η ώρα να είσαι αναβλητική. Πρέπει να μπει μία τελεία για να προχωρήσεις παρακάτω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είσαι σε πολύ καλύτερη φάση στη ζωή σου και αυτό φαίνεται. Έχεις την ενέργεια να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις προκλήσεις που θα εμφανιστούν μπροστά σου και αναζητάς την προσωπική σου εξέλιξη περισσότερο από ποτέ. Σίγουρα δεν θα είναι όλα εύκολα, όμως έχεις τη θέληση να πας μπροστά. Η εβδομάδα ευνοεί τα καινούρια ξεκινήματα, όμως μέχρι να περάσει ο ανάδρομος Ερμής (3-23/12) καλό θα ήταν να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου. Πάτα γερά στα πόδια σου και κάνε σταθερά βήματα. Έχεις την ωριμότητα να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που μέχρι τώρα απλώς δεν ήθελες να ασχοληθείς και να λύσεις τα όποια προβλήματα με την οικογένειά σου ή το σύντροφό σου. Θα υπάρξουν κάποια έξοδα που δεν περίμενες, για αυτό κινήσου με προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η επικοινωνία και οι σχέσεις είναι ξανά στο επίκεντρο. Βασικά γιατί υπάρχει μία δυσκολία σε αυτούς τους τομείς, λόγω του ανάδρομου Ερμή. Όσα σκέφτεσαι δεν τα εξηγείς σωστά και μπερδεύεις τους γύρω σου. Τα διφορούμενα μηνύματα οδηγούν σε λανθασμένα συμπεράσματα. Για αυτό θέλει προσοχή, γίνε ξεκάθαρη για να αποφύγεις τις άσκοπες εντάσεις. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος να κάνεις άσκοπες συζητήσεις με το σύντροφό σου, καθώς είσαι σε “πολεμική” διάθεση και αυτό μόνο καλό αποτέλεσμα δεν θα έχει. Να είσαι σαφής σε όσα θέλεις να πεις και οι γύρω σου θα… λάβουν το μήνυμα. Τα σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου επιμένουν και για αυτό απέφυγε τα ανούσια έξοδα, γιατί στο τέλος θα ζοριστείς πάρα πολύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γεμάτη εξελίξεις αυτή η εβδομάδα, τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική σου ζωή. Όμως να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική και μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου. Ζύγισε τις καταστάσεις και κάνε τη σωστή επιλογή, από όσες θα εμφανιστούν μπροστά σου. Στα αισθηματικά σου επικρατεί ένα μικρός πανικός, όχι απαραίτητα κακός όμως. Μην πιέζεσαι και προσπάθησε να αποφύγεις τις κακές συνεννοήσεις. Δώσε σημασία στην υγεία σου και μην αγνοείς τα σημάδια που σου στέλνει το σώμα σου. Τα υπερβολικά ωράρια έχουν και ένα τίμημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Περνάς μία περίοδο εξωστρέφειας και απολαμβάνεις τις εξόδους με τους φίλους σου. Είσαι αρκετά δημιουργική στη δουλειά και θα κάνεις επαφές που θα έχουν αίσιο αποτέλεσμα μελλοντικά. Είσαι πλέον σε μία περίοδο που θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου και θα αρχίσεις να διεκδικείς όσα σου ανήκουν. Στο δρόμο σου θα βρεθούν εμπόδια, όμως μην απογοητεύεσαι. Διατήρησε την αφοσίωσή σου και θα καταφέρεις να εκπληρώσεις το στόχο σου. Μην πιέζεις όμως τους γύρω σου να κάνουν το ίδιο με εσένα. Προχώρα εσύ και οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουν. Μην αδιαφορείς για την υγεία σου, η πρόληψη σώζει και είναι σημαντικό να ακούς το σώμα σου. Τα οικονομικά σου οδεύουν προς καλύτερες μέρες.

ΙΧΘΕΙΣ
Περνάς με απόλυτα γιορτινή διάθεση τις μέρες και αυτή αυξάνεται όλο και περισσότερο όσο πλησιάσουν οι γιορτές. Επιδιώκεις την προσοχή των γύρω σου και αυτές τις ημέρες θα την έχεις. Όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σου. Μην παρασυρθείς όμως από αυτό και γίνεις πιεστική ή άδικη. Κινήσου έξυπνα και με σύνεση και θα έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ωστόσο, είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες αναποδιές σε οικογενειακά ζητήματα και να αντιμετωπίσεις εμπόδια στην καριέρα σου λόγω της οικογένειάς σου. Μην πτοείσαι. Συζήτησε με τους δικούς σου και οι ισορροπίες θα επανέλθουν. Είναι μία περίοδος σημαντικών αποφάσεων για ρεαλιστικούς όμως στόχους. Τα οικονομικά σου ευνοούνται, αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

Read More

And More