ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από 17 έως 23 Οκτωβρίου 2016

Πώς θα κινηθούν τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Έχεις μπει σε περίοδο που θέλεις να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στη ζωή σου και δείχνουν να σε προβληματίζουν. Να ξέρεις πως ο δυναμισμός σου μπορεί να ανατρέψει όλες τις άσχημες καταστάσεις αν την χρησιμοποιήσεις κατάλληλα. Αν χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις αυτές τις ημέρες, σκέψου καλά πρώτα και συμβουλέψου δικά σου άτομα που εμπιστεύεσαι ώστε να λάβεις τις πιο ορθές.

Αισθηματικές
Με τις καλές επιρροές που σου στέλνει η Αφροδίτη από τη νέα της θέση στο ζώδιο του Τοξότη από την Τρίτη και μετά η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Για να γίνει ακόμη καλύτερη όμως, χρειάζεται να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και να του εκφράζεις περισσότερο τα συναισθήματά σου. Αν είσαι single, θα έχεις αρκετές προκλήσεις και προσκλήσεις αυτές τις ημέρες για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου. Να τις αποδεχτείς, γιατί ούτως ή άλλως δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα φρόντισε να προσαρμοστείς σε ενδεχόμενες απρόσμενες αλλαγές που θα συμβούν στο χώρο της δουλειάς σου. Μην απαισιοδοξείς ωστόσο, γιατί βρίσκεσαι σε περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές για το ζώδιό σου, όσο κι αν σε δυσκολέψουν αρχικά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά θα πρέπει να κινηθείς με σύνεση αυτήν την περίοδο γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να εισέρχεται στον Τοξότη την Τρίτη θα σου χαρίσει μεγάλη αυτοπεποίθηση και θα λύσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν. Μπορείς να μιλήσεις και με δικά σου άτομα για θέματα που σε προβληματίζουν. Οι αλλαγές που θα έρθουν θα σε ικανοποιήσουν και θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Λίγη προσοχή μόνο χρειάζεται για να εκτιμήσεις καλά αυτές τις αλλαγές και να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα ώστε να αποδώσεις τα μέγιστα το γρηγορότερο δυνατόν.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα περάσει αρκετά σκαμπανεβάσματα με τον Ερμή να κινείται στο Ζυγό και να μπερδεύει την επικοινωνία με το σύντροφό σου. Για να μπορέσεις να ισορροπήσεις την κατάσταση φρόντισε να δείξεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα, αλλά και να βγάλεις τον ερωτισμό σου στην επιφάνεια. Αν είσαι single, θα πρέπει να βγεις λίγο από το καβούκι σου, ώστε να καταφέρεις να μαγνητίσεις το αντίθετο φύλο. Στο χέρι σου είναι να το πετύχεις, αρκεί να το πάρεις απόφαση.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα τα πας μια χαρά και θα μπορέσεις μάλιστα να κάνεις και τις αλλαγές που τόσο καιρό θέλεις. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες που εμπιστεύεσαι για τα μελλοντικά σου σχέδια, ώστε να σου δώσουν τη βοήθειά τους. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κάνεις πολύ οικονομία αυτήν την περίοδο, καθώς θα πρέπει να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις και πρέπει να λυθούν άμεσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα που ξεκινά είναι αρκετά καλή για το ζώδιό σου, με τους πλανήτες να σου δίνουν τις θετικές τους επιρροές και όλες οι υποθέσεις σου θα μπούνε σε μια σειρά. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Τοξότη την Τρίτη και να σε ευνοεί η διάθεσή σου θα είναι αισιόδοξη και μπορείς να τακτοποιήσεις και κάποια οικογενειακά ζητήματα που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν έντονα. Εάν προκύψουν διαφωνίες ανάμεσα σε εσένα και τους οικείους σου, έχεις το ταλέντο να στρέψεις την κατάσταση υπέρ σου, για αυτό μην παρασυρθείς από συναισθηματισμούς και δεν το κάνεις.

Αισθηματικές
Το σύμπαν συνωμοτεί για να περάσεις ιδανικά στη σχέση σου και να αλλάξετε μαζί με το σύντροφό σου, όλα αυτά που συζητούσατε εδώ και καιρό. Μίλησε ελεύθερα μαζί του λοιπόν και είναι σίγουρο πως οι επιθυμίες σου θα πραγματοποιηθούν. Αν είσαι single, οι οιωνοί είναι αρκετά θετικοί για να βγεις, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και γιατί όχι να συναντήσεις το μεγάλο έρωτα που διακαώς περιμένεις.

Επαγγελματικές
Οι πλανήτες αυτής της εβδομάδας θα σε βοηθήσουν σημαντικά να γυρίσεις μια καινούρια σελίδα στη δουλειά σου με εξαιρετικές προοπτικές. Καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που έχεις ανάγκη για να συνεχίσεις ακάθεκτη τις προσπάθειές σου ώστε να εκπληρώσεις τα όνειρά σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο. Υποχρεώσεις που έχεις μέχρι τώρα, θα μπορέσεις να τις τακτοποιήσεις με πολύ εύκολο τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πρέπει την εβδομάδα αυτή να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να κάνεις σωστούς χειρισμούς, ώστε να μπορέσεις να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο κάποιες προβληματικές καταστάσεις που εξακολουθούν να υπάρχουν και να σε ανησυχούν. Η κοινωνικότητα, αλλά και ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη τους με τον Ερμή να κινείται στο Ζυγό και να σε ευνοεί.

Αισθηματικές
Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις όλα αυτά που σε απασχολούν. Τα πράγματα και οι συνθήκες μπορεί να μην απόλυτα ευνοϊκά για εσένα, αλλά έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις τη χρυσή τομή στη μεταξύ σας επικοινωνία. Προσπάθησέ το και μην παραδίδεις τα όπλα αμαχητί. Αν είσαι single, μην το βάζεις κάτω. Να διασκεδάζεις, να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε οτιδήποτε σου προκύψει.

Επαγγελματικές
Τη δουλειά σου την έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις και συνεχίζεις για να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Στα μέσα της εβδομάδας μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούρια ξεκινήματα ή για αλλαγές. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά από τις πολλές υποχρεώσεις και τα έξοδα που έχεις δεν μπορείς να αντιληφθείς ακόμα τη διαφορά. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή θα σε ευνοήσει να μπεις σε διαδικασίες ξεκαθαρίσματος στη ζωή σου σχετικά με τα επαγγελματικά σου. Να ξέρεις πως η επιτυχία θα είναι με το μέρος σου, αρκεί να έχεις υπολογίσει πολύ καλά τις παραμέτρους και τις διαδικασίες. Δοκίμασε επίσης να συζητήσεις και με δικά σου άτομα για όλα αυτά τα θέματα που σε απασχολούν και σε προβληματίζουν. Ίσως οι συμβουλές του να αποδειχθούν πολύτιμες.

Αισθηματικές
Φρόντισε αυτές τις μέρες να μην ξεσπάς τα νεύρα σου στο ταίρι σου, γιατί τα δεδομένα της σχέσης σου μπορεί να αλλάξουν στο άψε σβήσε. Κράτα διπλωματική στάση και κάνε για λίγο το “κορόιδο”. Δεν σε συμφέρει! Οι singles, παραμείνετε ως έχει… Με τον Ερμή να κινείται στο Ζυγό είναι δύσκολοι οι καιροί για σχέσεις.

Επαγγελματικές
Ισορροπία στα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα, αλλά όχι και στασιμότητα, καθώς ξεχασμένα θέματα θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν τους περίμενες. Επίσης, τώρα μπορείς να κάνεις καινούριες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θέλεις, για αυτό φρόντισε να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μία εξαιρετική εβδομάδα με πολλές και συμφέρουσες ευκαιρίες βρίσκεται στο δρόμο σου με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στον Τοξότη την Τρίτη και να ευνοεί κάθε είδους κοινωνική συναναστροφή και επαφή! Στάσιμα προβλήματα και θέματα, κυρίως οικογενειακά, δείχνουν να βρίσκουν λύση. Φρόντισε όμως να ξεκουράζεσαι περισσότερο, γιατί τον τελευταίο καιρό φαίνεται να έχεις παραμελήσει αρκετά τον εαυτό σου.

Αισθηματικές
Μπορείς να τα πας και καλύτερα στον ερωτικό τομέα, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να αποφύγεις να αναλώνεσαι τόσο πολύ σε επαγγελματικές και άλλες υποχρεώσεις. Ένα διήμερο χαλάρωσης δεν θα ήταν άσχημη ιδέα. Πάρε το ταίρι σου από το χέρι και φύγατε! Αν είσαι single, μην κάθεσαι άλλο! Η προσωπική σου ζωή μπορεί να βελτιωθεί άμεσα, αρκεί να το βάλεις στόχο.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, ενώ εσύ συνεχίζεις να κινείσαι με γρήγορους ρυθμούς για να μπορέσεις να προλάβεις όλα αυτά που είναι σε στασιμότητα. Θα δεχτείς καινούριες προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες για σένα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις διάφορες υποχρεώσεις. Στο τέλος της εβδομάδας απόφυγε να παρασυρθείς σε έξοδα.

ΖΥΓΟΣ
Κάποιες υποθέσεις που καθυστερούν δείχνουν επιτέλους να τακτοποιούνται κάτω από την επιρροή του Ερμή που παραμένει στο ζώδιό σου και σε ευνοεί. Η κοινωνικότητά σου θα είναι επίσης ιδιαίτερα αυξημένη από την Τρίτη και μετά που η κυβερνήτη σου Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στον Τοξότη. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και θα δεις πως όλα θα έρθουν έτσι όπως τα θέλεις. Φρόντισε μόνο να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και τα σκορπίσεις όλα στον αέρα.

Αισθηματικές
Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βρίσκει ιδιαίτερα θερμή και ερωτική απέναντι στο σύντροφό σου και με παιχνιδιάρικη διάθεση ώστε να ανανεώσεις τη σχέση σου, για αυτό ζήσε την κάθε στιγμή έτσι όπως τη θέλεις και ξέχασε καταστάσεις που έχουν περάσει και μπορεί να σε έχουν στεναχωρήσει. Αν είσαι single, περιορίσου στις βόλτες και στις επαφές με το φιλικό σου περιβάλλον, γιατί το διάστημα δεν είναι και το καλύτερο για νέες γνωριμίες και ρίσκα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα είναι ευχάριστα για σένα. Μη σε τρομάξουν κάποιες αλλαγές που μπορεί να γίνουν, γιατί θα πρέπει να καταλάβεις πως, αυτήν την περίοδο, όλα γίνονται για το καλό σου. Προώθησε τις ιδέες σου και τεκμηρίωσε τα όσα λες. Μόνο έτσι, οι συνέταιροί σου θα σε πάρουν στα σοβαρά. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις συνετό προγραμματισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητά σου συνεχίζουν σε αμείωτους ρυθμούς και αυτήν την εβδομάδα. Τώρα θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που ακόμη συνεχίζουν και σε προβληματίζουν. Κοίτα όμως να φροντίσεις και λίγο τον εαυτό σου που, με τις τόσες υποχρεώσεις, τον έχεις παραμελήσει τελείως.

Αισθηματικές
Η σχέση σου πηγαίνει καλά, αλλά αυτό που θα σου επισημάνω για τη συγκεκριμένη περίοδο είναι να βάλεις πρόγραμμα, γιατί θα χαθείς μέσα στις υπόλοιπες υποθέσεις σου και θα παραμελήσεις λίγο το ταίρι σου. Αν είσαι single, κάνε λίγο υπομονή, σταμάτα να έχεις έμμονη ιδέα το να βρεις κάποιο ταίρι και ευχαριστήσου τις στιγμές. Ένα άτομο από το παρελθόν θα σε ξαφνιάσει και πολύ πιθανό να σε ενοχλήσει.

Επαγγελματικές
Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας, όχι μόνο οι υποχρεώσεις θα σου φανούν βουνό, αλλά και επιπρόσθετες, νέες προτάσεις δείχνουν να αυξάνουν το φόρτο εργασίας σου. Δείξε αυτοσυγκράτηση και την απαιτούμενη συγκέντρωση και όλα θα πάνε εξαιρετικά! Να ξέρεις ότι αν είσαι συγκροτημένη στις κινήσεις σου μπορείς να πετύχεις πολλά από αυτά που επιθυμείς. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, για αυτό πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου και να αποφύγεις άσκοπα έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή την εβδομάδα, τα πράγματα θα κινηθούν αρκετά αισιόδοξα και θετικά για εσένα, αρκεί μόνο να μην χαθείς στις εσωτερικές σου αναζητήσεις και να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου. Οι κινήσεις, η συμπεριφορά των άλλων απέναντί σου, ο τρόπος που μπαίνουν σε μια τροχιά τα πάντα στη ζωή σου, όλα προδίδουν το γεγονός πως είσαι σε άλλα επίπεδα. Πάρε το απόφαση λοιπόν και κουνήσου!

Αισθηματικές
Η σχέση σου αυτήν την εβδομάδα θα χαρακτηρίζεται από ευημερία και τρυφερότητα. Ακόμα κι αν περάσατε πρόσφατα δυσκολίες με το σύντροφό σου, όλα τα μαύρα συννεφάκια φαίνεται να εξαφανίζονται σιγά σιγά και η αγάπη να στέφεται νικητής. Αν είσαι single, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από την Τρίτη και μετά σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για πιο ενεργή κοινωνική ζωή. Θα κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες, θα περάσεις πολύ καλά με τους φίλους σου και θα ξεχάσεις για λίγο την εμμονή της αναζήτησης.

Επαγγελματικές
Με τον Ερμή να συνεχίζει την πορεία του στο Ζυγό μπορείς να ατενίσεις πιο ξεκάθαρα το επαγγελματικό σου μέλλον. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει όμως να εκμεταλλευτείς. Μην αγνοήσεις τα νέα ξεκινήματα που θα προκύψουν, γιατί θα είναι πολύ ευχάριστα για το μέλλον σου. Τα οικονομικά σου δεν θα παρουσιάσουν κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα, αρκεί φυσικά να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα μπεις σε πολλές σκέψεις αυτήν την εβδομάδα για όλες αυτές τις υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα και δεν έχουν τελειώσει ακόμη. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις σε κρίσιμα ζητήματα που σε ταλανίζουν. Επίσης προσπάθησε να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες και να ξεκαθαρίσεις οικογενειακά, νομικά και κληρονομικά θέματα που προσπαθείς να αποφύγεις.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό σου τομέα τώρα, θα μπορέσεις να λύσεις προβλήματα που αντιμετωπίζει η σχέση σου τον τελευταίο καιρό. Φρόντισε στα μέσα της εβδομάδας να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για κάποια πράγματα που μπορεί να σου πει το ταίρι σου. Αν είσαι single, φρόντισε να περνάς το χρόνο σου όσο καλύτερα μπορείς, να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και κάπου εκεί έξω θα εμφανιστεί κάποιος για εσένα που θα σε κάνει ευτυχισμένη.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πάντα μια χαρά. Αυτήν την περίοδο μπορείς να τελειώσεις κάποια θέματα που έχεις αφήσει στη μέση και επιτέλους να προχωρήσεις σε καινούρια σχέδια που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα δεν θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα που τον τελευταίο καιρό μοιάζουν να ξεφυτρώνουν από παντού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ήρθε η ώρα να μπουν σε μια σειρά πολλές από τις εκκρεμότητες που έχεις. Προσπάθησε να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να αποκαταστήσεις κάποιες παρεξηγήσεις που έχουν υπάρξει μεταξύ σας και σας έχουν απομακρύνει αισθητά. Από την Τρίτη και μετά που η Αφροδίτη θα εισέλθει στον Τοξότη η κοινωνικότητά σου θα είναι αυξημένη και θα μπορείς να κάνεις εξαιρετικές δημόσιες σχέσεις που θα αποδειχθούν πολύτιμες.

Αισθηματικές
Η εβδομάδα αυτή προετοιμάζει ένα ήρεμο σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου και σε ευνοεί να κάνεις αλλαγές που θα ξεκολλήσουν τη σχέση σας από τη ρουτίνα και θα φέρουν ένα νέο τόνο στην κοινή σας ζωή. Αν είσαι single, να ξέρεις πως η θέση του Ερμή στο Ζυγό ναι μεν σε ευνοεί αλλά μόνο όσον αφορά στις εφήμερες σχέσεις. Μην προσδοκάς κάτι παραπάνω γιατί θα απογοητευτείς. Τουναντίον πέρασε καλά με τα ευχάριστα που θα προκύψουν.

Επαγγελματικές
Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη αυτήν την εβδομάδα αυξάνει την επικοινωνιακή σου δεινότητα και θα σε κάνει να συνεργαστείς με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να “στρώσεις” θέματα που αφορούν στη δουλειά σου και σε κρατάνε πίσω στα σχέδιά σου. Το πλανητικό σκηνικό θα δώσει τώρα πνοή σε όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου και σχετίζονται με καλλιτεχνικές δραστηριότητες και ενδιαφέροντα. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά, σε συνδυασμό με προτάσεις που θα σου γίνουν για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα αυξηθούν τόσο ο δυναμισμός, όσο και η ενεργητικότητά σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν εδώ και καιρό. Σύμμαχός σου σε αυτήν την πορεία θα είναι η Αφροδίτη που θα εισέλθει στον Τοξότη από την Τρίτη και μετά, γεγονός που θα σου χαρίσει αρκετή αυτοπεποίθηση και τόλμη. Πρέπει να μιλήσεις με δικά σου άτομα για προβλήματα που έχεις και να βρεις τις κατάλληλες λύσεις.

Αισθηματικές
Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Η Αφροδίτη στον Τοξότη σου φωνάζει πως τώρα είναι η στιγμή να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις για να βελτιώσεις τη σχέση σου. Σε αυτό βοηθάει και ο ερωτισμός σου, ο οποίος θα είναι στα ύψη! Αν είσαι single, να ξέρεις πως η περίοδος είναι πολύ θετική για να εμπλακείς σε μία σχέση με φιλικό σου πρόσωπο. Μόνο μην βιαστείς!

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να ξεπεράσεις πολλά θέματα που σε αγχώνουν στη δουλειά σου. Θέματα που ήταν σε στασιμότητα ή κάποια πιθανή αναβολή τον σχεδίων σου, θα δεις τώρα πως ρυθμίζονται. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου ομαλοποιούνται και εσύ επιτέλους αισθάνεσαι ασφαλής στο χώρο της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου από την άλλη, δεν θα είναι στα καλύτερά τους. Πρόσεξε με κινήσεις που θα κάνεις να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Read More

And More