ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από 17 έως 24 Ιουλίου 2017

Πώς θα είναι η καινούρια εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι θα παίξει σε ερωτικά και επαγγελματικά;

ΚΡΙΟΣ
Η περίοδος αυτή μοιάζει ιδιαίτερα γεμάτη και σημαντική για τη ζωή σου. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα καθώς επηρεάζεται από τη θέση των πλανητών και σε βοηθά να εξωτερικεύσεις σωστά τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου. Μια απρόσμενη και πιεστική κατάσταση είναι πιθανό να προκύψει προς το τέλος της εβδομάδας, ειδικά αν χρειαστεί να ταξιδέψεις. Σκέψου τα αισθήματά σου και αναρωτήσου τι ειλικρινά θέλεις, αντί να επιμένεις πεισματικά σε καταστάσεις που μοιάζουν αδιέξοδες. Η εβδομάδα σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάξεις τις προοπτικές που έχεις για ένα θέμα που σε απασχολεί αρκετά τελευταία. Καλό είναι να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και ειδικά σε θέματα σχέσεων και οικονομικών.

Αισθηματικές
Πρέπει να ξανασκεφτείς τη στάση σου απέναντι στο σύντροφό σου και να φροντίσεις να του δείξεις με περισσότερη θέρμη τα συναισθήματά σου. Αν υπάρχουν θέματα που σας κρατούν σε απόσταση, καλό είναι να του τα συζητήσεις έχοντας κατανόηση και υπομονή. Αν είσαι single, άλλαξε στάση απέναντι στους γύρω σου και άφησε χώρο σε εκείνους που θέλουν να σε προσεγγίσουν για να κάνουν το πρώτο βήμα. Η θέση των πλανητών ευνοεί το φλερτ αυτήν την εβδομάδα, ενώ δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις!

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή στα επαγγελματικά σου ίσως σε φέρει αντιμέτωπη με κάποια θέματα που αφορούν στο μέλλον της καριέρας σου και για τα οποία θα πρέπει να λάβεις κάποιες αποφάσεις. Τόλμησε να κάνεις το μεγάλο βήμα προκειμένου να φτάσεις στο στόχο σου. Εμπιστεύσου τον επαγγελματισμό και τις δυνατότητές σου και δέξου με ευγνωμοσύνη την υποστήριξη δικών σου προσώπων που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να αυξήσεις τα έσοδά σου. Στο τέλος της εβδομάδας, μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα φαίνεται πώς κάποιες αλλαγές στις σχέσεις σου παγιώνονται και αποκτούν πιο μόνιμο ρόλο. Η θέση των πλανητών, δημιουργούν ένα περιβάλλον στο οποίο καλό είναι να είσαι πιο επιφυλακτική με τους γύρω σου. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κρατήσεις για εσένα κάποια σχέδια ή σκέψεις για το επόμενο διάστημα και να μην τα μοιραστείς με κανέναν. Ωστόσο, το κοινωνικό σου πρόσωπο ενισχύεται και θα σου δοθεί η ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Θέματα που σχετίζονται με την εμπιστοσύνη, το χρήμα και τις αξίες πρέπει να επανεξεταστούν και να ιεραρχηθούν από την αρχή. Θα υπάρξουν στιγμές μέσα στην εβδομάδα που θα προβληματιστείς αρκετά σχετικά με τον τρόπο που πρέπει να διαχειριστείς μια κατάσταση. Για να ανταπεξέλθεις σωστά φρόντισε να πράξεις αφού πρώτα έχεις πάρει το χρόνο που χρειάζεσαι και μετά από ώριμη σκέψη.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή εισπράττει τη δική σου συναισθηματική ανασφάλεια και τον προβληματισμό. Για αυτό πάψε να επιτίθεσαι στο ταίρι σου και να του καταλογίζεις πράγματα που δεν του αναλογούν. Ξέρεις ότι στο τέλος πάντα μετανιώνεις για τη συμπεριφορά σου. Αν είσαι single, θα έχεις την ανάγκη και το χρόνο να περάσεις καλά μέσα στο φιλικό περιβάλλον απολαμβάνοντας την ελευθερία σου.

Επαγγελματικές
Εργασιακά ζητήματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα θα απαιτήσουν τη διευθέτησή τους αυτήν την εβδομάδα. Για αυτό καλό είναι να οργανώσεις το χρόνο σου και να βάλεις ένα πρόγραμμα στο οποίο θα πειθαρχήσεις. Έχεις πολλές πιθανότητες να επιτύχεις εφόσον δεν φοβηθείς να εργαστείς αρκετά και συστηματικά. Η περίοδος είναι καλή για να αναζητήσεις τρόπους που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να προβάλεις τον εαυτό σου. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να έχεις βελτίωση, αρκεί να είσαι συγκρατημένη στα έξοδά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το επίκεντρο της προσοχής σου είναι στα εργασιακά και στα πρόσωπα που κινούνται μέσα στο χώρο της δουλειάς. Υπάρχουν ζητήματα που τα συναισθάνεσαι και πρέπει να λάβεις τα μέτρα σου για αυτά. Το πρόγραμμά σου θα είναι φορτωμένο, παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να συνεχίσεις να δίνεις προσοχή στη λεπτομέρεια και να πράττεις έτσι ώστε να βρίσκεσαι πάντα ένα βήμα μπροστά. Ένταση αναμένεται να προκύψει προς το τέλος της εβδομάδας και αυτό θα σχετίζεται με κάποιο θέμα που βγαίνει στην επιφάνεια. Τις τελευταίες μέρες είναι πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνισή του ένας παλιός φίλος και αυτό θα σε βάλει σε σκέψη για το αν αυτή η σχέση αξίζει να ξαναζωντανέψει ή αν θα πρέπει να διατηρηθεί ως έχει.

Αισθηματικές
Ξέρεις πολύ καλά ότι εύκολα παρασύρεσαι με τα λόγια και μπαίνεις σε συγκρούσεις που δεν ωφελούν κανέναν. Η περίοδος για τη σχέση σου είναι αρκετά προβληματική, επομένως πάψε να χρησιμοποιείς το σύντροφό σου ως βαλβίδα εκτόνωσης των δικών σου προβλημάτων. Να ξέρεις ότι υπάρχουν όρια που αν τα ξεπεράσεις δεν θα υπάρχει γυρισμός. Αν πραγματικά σε ενδιαφέρει το πρόσωπο που βρίσκεται δίπλα σου, δείξε κατανόηση και κάνε υποχωρήσεις και θα δεις ότι τα πράγματα μπορούν να βελτιωθούν δραματικά. Αν βρίσκεσαι στην αναζήτηση συντρόφου, πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις από το υποψήφιο ταίρι σου και έπειτα να κάνεις τις δέουσες κινήσεις στις σωστές κατευθύνσεις. Η απραξία δεν σε βοηθάει!

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αναμένεται απαιτητική και για αυτό θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις την πρακτικότητα και τη λογική σου προκειμένου να ανταπεξέλθεις επιτυχώς. Η διάθεσή σου επηρεάζεται και από κάποια ζητήματα οικογενειακά που σε προβληματίζουν. Δείξε δυναμισμό και αισιοδοξία. Ως προς τα οικονομικά σου, καλό είναι να κινηθείς εκ του ασφαλούς καθώς οι πλανήτες δεν σε βοηθούν να ρισκάρεις. Κλείσε τις εκκρεμότητες και ξεκαθάρισέ τες μια και καλή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η επικοινωνία σου ενισχύεται με αποτέλεσμα να μπορείς να επιτύχεις του στόχους σου και να βελτιώσεις την εικόνα σου προς τους άλλους. Είναι η ευκαιρία σου να κάνεις επαφές με εξέχοντα πρόσωπα και αν χρειαστεί να προβάλεις τον εαυτό σου με το παραπάνω. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα σε απασχολήσουν πιο πρακτικά θέματα και σε θέτουν σε διαδικασία να σκεφτείς τι πρέπει να κάνεις για να αλλάξεις τις παρούσες συνθήκες και να βρεθείς εκεί που στοχεύεις. Φτιάξει το πλάνο ενεργειών σου και φρόντισε να καθορίσεις με ακρίβεια τους τμηματικούς στόχους. Ίσως δεις κάποιες σχέσεις γύρω σου να αλλάζουν, αλλά φρόντισε να είσαι προσαρμόσιμη και ευέλικτη για να διαχειριστείς την κατάσταση αποτελεσματικά.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή σε γενικές γραμμές κυλάει αρμονικά και το κλίμα είναι πολύ καλό στη σχέση σου. Για αυτό φρόντισε να το διατηρήσεις και να αφήσεις του αυθορμητισμούς που υποκινούνται από το στενό, φιλικό σου κύκλο. Φρόντισε να παραμείνεις προσηλωμένη και να μην επιτρέψεις σε τρίτους να σε παρασύρουν. Αν είσαι single, καλό είναι να ξανασκεφτείς το χρόνο που αφήνεις να περνάει με ανούσιες και παροδικές επαφές. Δεν σου αρμόζει μια τόσο επιφανειακή αισθηματική ζωή, επομένως προσανατολίσου σε κάτι πιο ουσιαστικό που μπορεί να έχει διάρκεια.

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου ζωή έχει ανάγκη από εκείνη την πτυχή του χαρακτήρα σου που ενεργεί με δυναμισμό και σιγουριά. Εμπιστεύσου την κρίση σου και τις ικανότητές σου και κάνε τα βήματα που θέλεις για να επιτύχεις. Το δυνατό σου μυαλό και η ικανότητα να ελίσσεσαι θα είναι βασικά όπλα για τον αγώνα που δίνεις. Τα αποτελέσματα θα τα εισπράξεις σύντομα καθώς θα καταφέρεις να δρομολογήσεις μια υπόθεση που σε ταλαιπωρεί εδώ και καιρό. Οικονομικά τα πράγματα μπορούν να πάνε καλά αν είσαι συγκρατημένη με τα έξοδά σου.

ΛΕΩΝ
Το τελευταίο διάστημα προετοίμαζες αρκετά πράγματα στο μυαλό σου και μακριά από την προσοχή των άλλων. Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα να εφαρμόσεις όσα σκεφτόσουν και να κάνεις τα βήματά σου με στόχο να υλοποιήσεις όσα ονειρεύεσαι. Η θέση των πλανητών σε βοηθούν να κοινοποιήσεις σωστά τις σκέψεις σου στον περίγυρό σου. Ωστόσο, καλό είναι να δώσεις προσοχή στα συναισθήματα των άλλων πριν πράξεις κάτι που ίσως ενοχλήσει. Προς το τέλος της εβδομάδας, κάποια θέματα σχετικά με οικονομικές εκκρεμότητες αναζητούν λύση. Προσπάθησε να βρεις πρακτικές λύσεις που θα αποδώσουν. Αν σκέφτεσαι να ταξιδέψεις, ίσως υπάρξουν αλλαγές στα σχέδια.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα χρειαστεί να κινηθείς με μεγάλη προσοχή την εβδομάδα αυτή, καθώς είσαι επιρρεπής σε παρεξηγήσεις και μικροπροβλήματα που μπορούν να δημιουργηθούν στη σχέση σου. Αν είσαι single, θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να γνωρίσεις νέα πρόσωπα. Ανάμεσα σε αυτά θα βρεις κάποιο που θα σε ελκύσει περισσότερο, όμως, φρόντισε να μην λειτουργήσεις αυθόρμητα. Αναζήτησε μέσα σου το συναίσθημα της σιγουριάς.

Επαγγελματικές
Την εβδομάδα αυτή, θα δεχθείς βολές στον χώρο της εργασίας σου, καθώς κάποια πρόσωπα θα προσπαθήσουν να υποσκάψουν το κύρος σου και να σου προκαλέσουν προβλήματα. Φρόντισε να έχεις τις αισθήσεις σου σε εγρήγορση και το μυαλό σου καθαρό για να αντιμετωπίσεις τις επιθέσεις. Τα οικονομικά σου ακολουθούν μια πτωτική πορεία, αλλά το ευχάριστο είναι ότι με τη δική σου συμβολή και τις προσεχτικές κινήσεις μπορείς να αναστρέψεις το κλίμα και να διευθετήσεις τις εκκρεμότητές σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Χρειάζεσαι χρόνο και χώρο για να βρεις τις απαντήσεις που ζητάς σχετικά με κάποιες σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να λάβεις. Καλά θα κάνεις να τα δώσεις στον εαυτό σου προκειμένου να αποφύγεις λάθη. Έχεις πολλά πράγματα να κάνεις και καλά θα κάνεις να βάλεις κάτω τα δεδομένα και να δεις ποια είναι η καλύτερη εναλλακτική που έχεις ανά περίπτωση. Στα μέσα της εβδομάδας θα υπάρξουν νέες ειδήσεις, για τις οποίες φρόντισε να σχηματίσεις τη δική σου άποψη και να μην περιμένεις από τρίτους να σε καθοδηγήσουν. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα κληθείς να θυμηθείς τις υποχρεώσεις που έχεις απέναντι στο σπίτι σου και την οικογένειά σου. Τώρα είναι η ώρα να βάλεις κάποιες σχετικές υποθέσεις σε μια σειρά και να θέσεις τα όριά σου. Αν έχεις ειλικρινή διάθεση, πολλές εκκρεμότητες στις σχέσεις σου μπορούν να διευθετηθούν.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή έχει περάσει από κάποιες καταστάσεις που σε έχουν ενοχλήσει και σε έχουν πληγώσει μέσα στη σχέση σου. Τώρα είναι η ώρα να τα αφήσεις όλα πίσω και να κάνεις μια ολοκαίνουρια αρχή, βασισμένη σε νέα δεδομένα που θα οδηγήσουν σε πολύ πιο ευχάριστα γεγονότα. Αν είσαι single, καλό είναι να αναθεωρήσεις τις προϋποθέσεις που αναζητάς για να βρεθείς σε μια σχέση. Μάλλον οι απαιτήσεις σου μοιάζουν υπερβολικές και εκτός πραγματικότητας. Φρόντισε να επωφεληθείς την περίοδο που σε βοηθάει να κάνεις μια ουσιαστική σχέση.

Επαγγελματικές
Μικροεμπόδια και διαφωνίες αναμένονται με τους συνεργάτες σου, αλλά το γενικότερο κλίμα είναι αρκετά καλό. Οργανώσου και δραστηριοποιήσου με όραμα και θα δεις ότι τα αποτελέσματα θα είναι ικανοποιητικότερα των προσδοκιών σου. Στα οικονομικά, θα πρέπει να δώσεις λίγη προσοχή για να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις που σε αφήνουν εκτεθειμένη σε θέματα νομικά και γραφειοκρατίας. Αναμένεται αύξηση εσόδων, επομένως κάνε και σωστή διαχείριση.

ΖΥΓΟΣ
Εξαιτίας των σχέσεών σου με κάποια πρόσωπα τριγύρω θα υπάρξουν αλλαγές και ίσως μπερδέματα αυτήν την περίοδο. Επίσης, θα έχεις τη διάθεση να θέσεις προς συζήτηση σημαντικά θέματα, βάζοντας στο τραπέζι όλες τις ιδέες και τις σκέψεις σου. Προς το τέλος της εβδομάδας θα βγουν στην επιφάνεια κάποια θέματα σχετικά με ζητήματα επικοινωνίας ή εργασιακά. Ξεκαθαρίσματα αναμένονται για το ζώδιό σου σε πολλά επίπεδα και ειδικά των σχέσεων καθώς φαίνεται ότι κάποιες πρέπει να ολοκληρωθούν και να αφήσουν το δρόμο ανοιχτό για νέα πρόσωπα. Φρόντισε ανάμεσα στα ξεκαθαρίσματα αυτά να κάνεις σταθερά βήματα εφόσον έχεις συλλέξει τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.

Αισθηματικές
Η εβδομάδα αυτή αναμένεται καθοριστικής σημασίας για τη σχέση σου καθώς θα θελήσεις να βάλεις πολλά πράγματα στη θέση τους και ίσως νιώσεις έτοιμη να αποφασίσεις πως θα προχωρήσεις στο μέλλον. Καλό είναι να μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις και να αντικρίσεις με θάρρος τις παρούσες συνθήκες. Έτσι θα αποφύγεις τις δυσάρεστες συνέπειες στο μέλλον. Αν είσαι single, θα δεχθείς προτάσεις για εξόδους από το φιλικό περιβάλλον, μέσα από το οποίο είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει κάτι ενδιαφέρον, έχοντας και την εύνοια των πλανητών.

Επαγγελματικές
Οι επαγγελματικές ανησυχίες θα κυριαρχήσουν στις σκέψεις σου την εβδομάδα αυτή. Ωστόσο, μην στραφείς σε τρίτους για να λάβεις αποφάσεις, καθώς είναι πιθανό να σε μπερδέψουν χειρότερα. Χρειάζεσαι τη λογική και την κριτική σου σκέψη για να πάρεις τις καλύτερες αποφάσεις. Βάλε τα δεδομένα στο τραπέζι και εξέτασε τις εναλλακτικές σου. Στα οικονομικά σου καλό είναι να κινηθείς μετρημένα και να αποφύγεις έξοδα και σπατάλες που θα σου χαλάσουν την ισορροπία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα είναι ιδανική για να αναδιοργανώσεις τη στρατηγική σου στα εργασιακά θέματα. Από τις αρχές κιόλας της εβδομάδας θα έχεις την ανάγκη να πράττεις με λεπτομέρεια και προσοχή. Επομένως, επωφελήσου ξεκαθαρίζοντας το τοπίο και οργανώνοντας τον εαυτό σου. Η γοητεία σου θα είναι ικανή να φέρει στην πλευρά σου τα πρόσωπα που θέλεις. Σε ένα οικονομικό θέμα αντιμετωπίζεις διάσταση απόψεων με άλλο πρόσωπο, αλλά φαίνεται πως στο τέλος της εβδομάδας θα καταφέρεις να βρεις τη χρυσή τομή. Ίσως να μην είναι αυτό που ακριβώς επιθυμείς, αλλά στην παρούσα φάση πρέπει να προχωρήσεις. Στην ιεράρχηση των προτεραιοτήτων σου φρόντισε να λάβεις υπόψη σου την υγεία και την ξεκούρασή σου.

Αισθηματικές
Ο σύντροφός σου θα σου εκδηλώσει έντονα τη δυσαρέσκειά του για τη στάση σου και δεν έχει άδικο. Τον έχεις παραμελήσει αρκετά και για αυτό θα πρέπει να κάνεις κάτι για να ικανοποιήσεις τις συναισθηματικές του ανάγκες. Ειδάλλως, οι εξελίξεις θα σε φέρουν προ τετελεσμένων γεγονότων. Αν είσαι single, η εβδομάδα θα σου χαρίσει τη δυνατότητα να ζήσεις το όνειρο. Το άτομο που σε ενδιαφέρει θα σε προσεγγίσει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ρομαντική διάθεση.

Επαγγελματικές
Η θέση των πλανητών για το ζώδιό σου αναμοχλεύουν το παρελθόν και σε φέρνουν αντιμέτωπη μαζί του στο παρόν. Καλό είναι να κινηθείς εντός ορίων και να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Καλό είναι να είσαι σε επιφυλακή καθώς τα γεγονότα που ακολουθούν θα είναι σημαντικά και μέσα από εκεί, αν φερθείς έξυπνα, θα μπορέσεις να ωθήσεις την καριέρα σου. Στα οικονομικά σου, νευρικότητα θα σου δημιουργήσει η καθυστέρηση είσπραξης κάποιων χρημάτων που αναμένεις, ενώ θα χρειαστεί να αυξήσεις τις πηγές των εσόδων σου για να καλύψεις τις ανάγκες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η δημιουργικότητα και η αυτοπεποίθησή σου συνεχίζουν να πρωτοστατούν. Η ανάγκη σου για επικοινωνία και κοινωνική συναναστροφή θα είναι εμφανής αυτήν την εβδομάδα. Ωστόσο, θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις μια ενδοσκόπηση και να ξεδιαλύνεις τι πρέπει να κρατήσεις και τι πρέπει να διώξεις από την κοινωνική σου ζωή. Δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος, ώστε να κάνεις τις απαιτούμενες αλλαγές στον τομέα αυτό και να απολαύσεις τις θετικές συνέπειες μελλοντικά. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα υπάρξουν γεγονότα που θα σε κάνουν να διαπιστώσεις και να αναγνωρίσεις τα μέχρι τώρα επιτεύγματά σου καθώς και να προγραμματίσεις όλα εκείνα που πρέπει να κάνεις προκειμένου να φτάσεις εκεί που θέλεις.

Αισθηματικές
Οι εξελίξεις στα αισθηματικά σου δέχονται την εύνοια των πλανητών, αρκεί και εσύ να κινηθείς αντίστοιχα. Το ταίρι σου χρειάζεται το ενδιαφέρον σου για αυτό μην αμελήσεις να του δείξεις την αγάπη σου. Έτσι η εβδομάδα θα κυλήσει ιδανικά για τους δυο σας, με γαλήνη και όμορφες στιγμές. Αν είσαι single, έχεις πολλές πιθανότητες να εισπράξεις το ενδιαφέρον από πρόσωπα του εργασιακού και κοινωνικού σου κύκλου. Το ενδιαφέρον αυτό θα σου αναπτερώσει το ηθικό και θα σου φτιάξει σίγουρα το κέφι!

Επαγγελματικές
Ο προγραμματισμός στα επαγγελματικά είναι το κλειδί που θα σε οδηγήσει στην επίτευξη των σχεδίων σου. Οι υποχρεώσεις αναμένονται αρκετές και η κούραση σε όλα τα επίπεδα θα είναι εμφανής. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν θα είναι καθόλου ήρεμοι. Βέβαια, στο τέλος θα συνειδητοποιήσεις ότι όλο αυτό είναι τόσο όσο για να σε κρατήσει σε εγρήγορση και να σε κάνει αποτελεσματική. Η οικονομική σου κατάσταση θα είναι καλύτερη από ό,τι περίμενες και αυτό θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για εσένα. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις την αγορά που θεωρούσες μέχρι τώρα περιττή;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Την εβδομάδα αυτή θα συμβούν πολλές αλλαγές. Θα δεις ότι αυτές θα επιφέρουν χαρά στη ζωή σου, αν βέβαια καταφέρεις να συμβιβαστείς με κάποια πράγματα, αντί να προσπαθείς να ελέγξεις τους άλλους ή τα αποτελέσματα. Στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού, θα προκύψουν κάποιες συζητήσεις σχετικά με θέματα που πρέπει να ξεκαθαριστούν, για αυτό καλό είναι να συμμετάσχεις με κάθε ειλικρινή πρόθεση. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα φτάσεις σε κάποια συμπεράσματα σχετικά με την πορεία σου. Βλέπεις ότι σου λείπουν στοιχεία για να συνθέσεις την εικόνα της πραγματικότητας και για αυτό χρειάζεται να δείξεις υπομονή και να περιμένεις τα πράγματα να κυλήσουν όπως πρέπει.

Αισθηματικές
Απόλαυσε την εύνοια του ζωδίου στα αισθηματικά αυτήν την εβδομάδα έχοντας το σύντροφό σου στο πλάι σου. Όμορφες και ρομαντικές στιγμές σε περιμένουν σε ένα κλίμα άκρως αισθησιακό και φλογερό. Αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση, θα πρέπει να σκεφτείς να δεις τα πράγματα διαφορετικά, πιο αισιόδοξα και φωτεινά. Η τύχη σε ευνοεί και θα συναντήσεις άτομα με τα οποία η χημεία μεταξύ σας θα είναι φανερή ή θα συνειδητοποιήσεις γιατί νιώθεις αυτό το ανεξήγητο δέσιμο που κάποια άτομα που βρίσκονται γύρω σου.

Επαγγελματικές
Η καριέρα σου απαιτεί θυσίες αυτήν την εβδομάδα. Αυτό μεταφράζεται σε αυξημένες υποχρεώσεις και όγκο δουλειάς. Μην σε προβληματίζει όμως, γιατί η σκληρή δουλειά θα σου εξασφαλίσει την επιτυχία. Απευθύνσου σε συνεργάτες που εμπιστεύεσαι για να ζητήσεις στήριξη και βοήθεια με τις εκκρεμότητές σου. Στα οικονομικά σου χρειάζεσαι προσοχή και θα δεις ότι πολύ σύντομα τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Και εκεί που πίστευες ότι μπορούσες να δεις ξεκάθαρα το μονοπάτι που θέλεις να ακολουθήσεις, συνειδητοποιείς ότι νέα κομμάτια του παζλ κάνουν την εμφάνισή τους. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Θα προκύπτουν συνεχώς αλλαγές στα σχέδιά σου, αλλά κάποια στιγμή πολύ ισχυρά δεδομένα ή ιδέες θα καταφέρουν να ανατρέψουν ολοκληρωτικά τα πλάνα σου. Μην σε τρομάζει η κατάσταση αυτή. Απλά, οπλίσου με υπομονή για να φτάσεις αργά και σταθερά στο τέλος. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Τώρα, λοιπόν, είναι η στιγμή να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τους στόχους και τις επιδιώξεις σου, ώστε να κάνεις τις απαραίτητες δεσμεύσεις στον εαυτό σου.

Αισθηματικές
Μήπως υπάρχουν καταστάσεις στην αισθηματική σου ζωή που σου προκαλούν αδιέξοδο και σε προβληματίζουν; Μην ανησυχείς καθώς η εύνοια των πλανητών σε βοηθούν να δεις με πιο καθαρή ματιά και περισσότερο κέφι τα πράγματα στη σχέση σου. Προσέγγισε το ταίρι σου και θύμισέ του ξανά όλα όσα σας έφεραν κοντά. Αν είσαι single, επαναπροσδιόρισε τη ζωή σου και άλλαξε πορεία. Εσύ είσαι ο βασικός παράγοντας για να βρεθείς πιο κοντά στον σύντροφο της ζωής σου.

Επαγγελματικές
Είναι αλήθεια ότι τα ανοιχτά μέτωπα στη δουλειά σου είναι αρκετά και σε έχουν βάλει σε μια άβολη θέση. Ωστόσο, μην γίνεσαι παρορμητική στην προσπάθειά σου να κλείσεις τις εκκρεμότητες. Το αποτέλεσμα που θα πετύχεις με αυτόν τον τρόπο δεν είναι αυτό που θέλεις. Αντίθετα, χαλάρωσε και βάλε μια σειρά. Με αυτόν τον τρόπο και με την εύνοια της τύχης θα καταφέρεις εν τέλει να ωθήσεις την καριέρα σου και να προσπεράσεις τα εμπόδια. Στα οικονομικά, συνέχισε να κινείσαι συντηρητικά για να διατηρείς τα έξοδα σε χαμηλά και ελέγξιμα επίπεδα.

ΙΧΘΕΙΣ
Ξεκαθαρίσματα στις προοπτικές και στις προτεραιότητές σου αναμένονται. Δέχεσαι μια εύνοια που σε βοηθάει να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου σχετικά με πρόσωπα και καταστάσεις στα οποία έχεις αφιερώσει πολύ χρόνο και πολλή ενέργεια το τελευταίο διάστημα. Επένδυσε χρόνο για να σκεφτείς αν αυτά αρμόζουν στον τρόπο ζωής και στις επιδιώξεις σου. Η θέση των πλανητών φέρνει στην επιφάνεια ένα θέμα στο χώρο της εργασίας σου. Προσπάθησε να το αντιμετωπίσεις με ρεαλισμό αποφεύγοντας τους συναισθηματισμούς που σε κάνουν υπερβολική. Απρόσμενα έξοδα φαίνεται να σου προκαλούν άγχος για αυτό απόφυγε ψώνια και σπατάλες.

Αισθηματικές
Οι κανόνες της αισθηματικής ζωής δεν περιλαμβάνουν την ψυχρή λογική και τον αυταρχισμό. Για αυτό βρες έναν ωραίο τρόπο για να ζητήσεις από το σύντροφό σου αυτά που χρειάζεσαι. Η καλή διάθεση και το ρομαντικό κλίμα θα επιτύχουν το στόχο σου. Επίσης, άφησε το φόβο στην άκρη και αφέσου στο συναίσθημα που θέλει να σε οδηγήσει σε μια σχέση με διάρκεια στο χρόνο. Αν είσαι single, το πλανητικό σκηνικό ορίζει όλες τις προϋποθέσεις για να βρεις αυτό που ψάχνεις, αρκεί να κινηθείς και εσύ προς αυτήν την κατεύθυνση.

Επαγγελματικές
Ήρθε η ώρα για τις εξελίξεις που περίμενες εδώ και καιρό στα επαγγελματικά σου. Πολλά και ενδιαφέροντα συμβαίνουν που βοηθούν να ενισχύσεις το κύρος σου και να αναδείξεις τις ικανότητές σου. Απόλαυσε την ικανοποίηση που σου δίνουν τα πράγματα έτσι όπως διαμορφώνονται. Στα οικονομικά σου δεν αναμένονται να υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά προς το τέλος της εβδομάδας θα έχεις την τάση να παρεκκλίνεις για αυτό έχε κατά νου να συγκρατήσεις τα άσκοπα έξοδα.

Read More

And More