ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από 18 έως 25 Απριλίου 2016

Πώς θα κινηθούν αυτήν την εβδομάδα τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου; Τι προβέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Μπορεί να μην έχεις ιδιαίτερη όρεξη για νέα εγχειρήματα, ωστόσο με την Πανσέληνο να λαμβάνει χώρα στο Σκορπιό την Παρασκευή, αυτή η εβδομάδα ευνοεί νέες προσεγγίσεις. Αν λοιπόν δεν τεμπελιάζεις και αδρανήσεις, θα έχεις πολλά να κερδίσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Τώρα υπάρχει η κατάλληλη στήριξη από το περιβάλλον σου και προβλέπεται να μπουν στη ζωή σου νέοι άνθρωποι οι οποίοι δεν θα είναι απλώς περαστικοί. Φρόντισε να τους αξιοποιήσεις για το καλό σου και να αρπάξεις όλες τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν!

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα επιτέλους θα αποφασίσεις να παραμερίσεις ανθρώπους που πλέον δεν σε ευχαριστούν ή δεν έχεις τις ίδιες επιδιώξεις και θέλω. Αυτό θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στα ερωτικά σου, αλλά αν είσαι σίγουρη ότι το έχεις ανάγκη, μην διστάσεις να το κάνεις όποιες και αν είναι οι επιπτώσεις. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι ο κυβερνήτης σου Άρης που επιμένει να κινείται στον Τοξότη, θα φέρει στο διάβα σου μία γνωριμία που θα ανατρέψει τη ζωή σου. Οι εκπλήξεις που σε περιμένουν είναι πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες!

Επαγγελματικές
Πολλοί από το επαγγελματικό σου περιβάλλον προσπαθούν να σου βάλουν τρικλοποδιές για αυτό να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα και να προσέχεις κάθε σου κίνηση. Το νέο κλίμα που διαμορφώνεται θα είναι ελπιδοφόρο για τις μετέπειτα κινήσεις σου και ίσως αναλάβεις τώρα μία θέση που προσδοκάς. Τα οικονομικά ακολουθούν την ίδια στατική πορεία, των προηγούμενων ημερών. Μείνε συνεπής!

/

ΤΑΥΡΟΣ
Μία καλή εβδομάδα ξεκινάει για εσένα. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη που επιμένει να κινείται στο ζώδιο του Κριού καθώς και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στο Σκορπιό ευνοούν κάθε είδους επαγγελματική δραστηριότητα και τονώνουν έντονα τον οικονομικό σου προγραμματισμό. Όμως πρόσεξε να μην υπερτιμήσεις τις δυνατότητές σου γιατί με τον Πλούτωνα να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τη Δευτέρα υπάρχει κίνδυνος πλάνης και πρέπει να έχεις το νου σου ώστε να το αποφύγεις. Οι απαιτήσεις των δικών σου ανθρώπων θα έχουν την τάση να σε εξαντλήσουν, ωστόσο θα υπάρχει γύρω σου μία αρμονία που, αν δεν ενδώσεις στις προκλήσεις, μπορείς να περάσεις αρκετά καλά.

Αισθηματικές
Οι μέρες θα είναι πολύ ευνοϊκές και τα συναισθήματα του έρωτα θα σε πλημμυρίσουν ολοκληρωτικά. Η διάθεση του ρομάντζου και του φλερτ θα είναι διάχυτη και θα έχεις πολλές πιθανότητες να ερωτευτείς σφόδρα. Η θέση της Σελήνης στο Ζυγό μεσοβδόμαδα σε μεταμορφώνει και με τον ερωτισμό που σου προσδίδει, έχεις τη δυνατότητα να κατακτήσεις τα πλήθη!

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες διακυμάνσεις, μιας και στο πεδίο της δουλειάς σου τα πράγματα παραμένουν για εσένα στάσιμα. Ίσως πρέπει να καταλάβεις ότι χρειάζεσαι περισσότερες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο που ασχολείσαι και ίσως πάρεις την απόφαση τώρα να τις αποκτήσεις. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και πολλοί είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν τη θέση σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή η εβδομάδα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο φιλικό για εσένα Σκορπιό την Παρασκευή είναι αρκετά ευνοϊκή για εσένα. Ο δυναμισμός και η ενέργειά σου θα είναι αυξημένες σε βαθμό που ίσως κιόλας οδηγηθείς σε υπερβολές. Έχε το νου σου λοιπόν, μείνε μετρημένη στις κινήσεις και αντιδράσεις σου και προγραμμάτισε όλες σου τις ενέργειες που είναι απαραίτητες για να οδηγηθείς στην επιτυχία που αναζητάς. Λόγω της ανάδρομης πορείας του Πλούτωνα που θα ξεκινήσει τη Δευτέρα άνθρωποι από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν τώρα στη ζωή σου. Αν δεν θέλεις να ζήσεις καταστάσεις που βίωσες με δυσάρεστο τρόπο, πρόσεξε σε ποιους ανοίγεις την πόρτα της καρδιάς σου και μείνε επιφυλακτική.

Αισθηματικές
Αυτή η περίοδος θα είναι πολύ θετική για εσένα, οι μετοχές σου στο χρηματιστήριο του έρωτα ανεβαίνουν και οι προσφορές είναι πολλές. Βγάλε τη μοναξιά από τη ζωή σου και πες ναι στο νέο έρωτα που σου κλείνει το μάτι! Ακόμη κι αν είσαι δεσμευμένη το κλίμα διαμορφώνεται πολύ καλύτερα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου.

Επαγγελματικές
Διευκολύνεσαι αρκετά τις μέρες αυτές σε θέματα επιχειρηματικής δραστηριότητας ή σε προώθηση κάποιων εργασιών, ιδιαίτερα από την Παρασκευή και μετά που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του φιλικού σου Σκορπιού. Απόφυγε να κάνεις λάθη διαχείρισης, να δώσεις υποσχέσεις που δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις ή να κάνεις βιαστικές επιλογές σε αγοραστικό επίπεδο. Εάν πρόκειται να μετακινηθείς, προγραμμάτισε σωστά τις κινήσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του τη Δευτέρα είναι μία περίοδος έντασης και σύγκρουσης για εσένα και πρέπει να προσέχεις. Σε κάθε περίπτωση, μην προχωρήσεις στην παρούσα συγκυρία σε οριστικές και αμετάκλητες αποφάσεις γιατί αργότερα δεν αποκλείεται να δεις τα πράγματα από μία διαφορετική σκοπιά και να το μετανιώσεις. Απόφυγε επίσης κουτσομπολιά εις βάρος τρίτων και γενικά προσπάθησε να μην ανακατεύεσαι σε ξένες υποθέσεις. Όσο πιο λίγο επικριτική είσαι τόσο περισσότερο θα μειώσεις τις δυσαρμονίες. Από την Παρασκευή και μετά που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο Σκορπιό τα πράγματα καλυτερεύουν αρκετά, αλλά και πάλι πρέπει να είσαι μετρημένη σε λόγια και κινήσεις που μπορεί να σε εκθέσουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, άφησε το ερωτικό πάθος που έχεις να ξεχειλίσει για τον άνθρωπό σου και μην περιορίζεσαι στα πρέπει και τα μη. Με την Αφροδίτη να παραμένει στον Κριό και να σε ευνοεί μπορείς να ανακαλύψεις τρόπους ώστε να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο αρκεί να είσαι ανοιχτή σε νέες γνωριμίες και νέους ανθρώπους. Δώσε χώρο στους άλλους να σε γνωρίσουν καλύτερα και δεν ξέρεις ποτέ που μπορεί να σε οδηγήσει η τύχη σου.

Επαγγελματικές
Τα θέματα δουλειάς και τα θέματα δημιουργικότητας θα σε απασχολήσουν έντονα αυτήν την εβδομάδα. Παρά τις δυσκολίες που θα προκύψουν και το γενικότερο κλίμα, τις περισσότερες φορές ανακαλύπτεις εύκολα εναλλακτικές λύσεις των προβλημάτων για να φτάσεις τους προορισμούς που έχεις ορίσει. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που σε εκτιμούν τόσο και σε σέβονται οι συνάδελφοί σου.

ΛΕΩΝ
Ο τομέας που ευνοείσαι ιδιαίτερα αυτήν την εβδομάδα είναι αυτός της φήμης και της αναγνώρισης. Αυτό σημαίνει ότι οπουδήποτε και να εμφανιστείς θα λάμπεις με την παρουσία σου και θα προκαλείς ευχάριστα με τις ευφάνταστες και έξυπνες ιδέες σου. Υπαίτιοι για όλα αυτά θα είναι τόσο ο Ήλιος που θα εισέλθει στον Ταύρο την Τρίτη όσο και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Παρασκευή στον Σκορπιό και ανοίγει τα φτερά και τις φιλοδοξίες σου. Φρόντισε λοιπόν να μην κλειστείς στο σπίτι, βγες και διασκέδασε και επιδίωξε άφοβα νέες επαφές που σου προκαλούν το ενδιαφέρον. Καλή συγκυρία επίσης για να ασχοληθείς με τα παιδιά και με θέματα σπουδών και μετακινήσεων.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου απόφυγε τις έντονες κόντρες με το σύντροφό σου, γιατί δημιουργείς δύσκολες καταστάσεις, από τις οποίες δεν θα ξεφύγεις χωρίς κόστος. Αν είσαι single, σταμάτα να παραπονιέσαι και προκάλεσε την τύχη σου. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να ανοίξει τα φτερά του. Ο έρωτας παραμονεύει. Οι δεσμευμένες του ζωδίου θα περάσετε πολύ ευχάριστες και ερωτικές στιγμές με τον αγαπημένο σας.

Επαγγελματικές
Οργανώσου κατάλληλα και μην αφήνεις άλλους να σε επηρεάζουν στις αποφάσεις σου στον επαγγελματικό τομέα. Λόγω της έναρξης της ανάδρομης πορείας του Πλούτωνα από τη Δευτέρα και μετά που σε επηρεάζει αρνητικά απόφυγε διακανονισμούς με μεγάλη προοπτική και αρκέσου στις περιστασιακές λύσεις. Το διάστημα αυτό είναι μεταβατικό, ωστόσο θα υπάρξει μια σχετική διευκόλυνση σε επαφές και υποθέσεις σου, που πρέπει να εκμεταλλευτείς στο έπακρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με καλή προετοιμασία δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορείς να πετύχεις αυτήν την εβδομάδα με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την είσοδο του Ήλιου στον Ταύρο από την Τρίτη και μετά. Αλίμονο λοιπόν σε όποιον θελήσει να βάλει εμπόδια στο δρόμο σου! Την Παρασκευή που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο Σκορπιό, νέες συνεργασίες αλλά και θέματα προβολής μπορούν να δώσουν στην καριέρα σου την ώθηση που της χρειάζεται. Επιπλέον, το διάστημα αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να αυξήσεις, επιτέλους, τα εισοδήματά σου και θα σε κάνει να ανακουφιστείς λίγο, ξεφεύγοντας σε καταναλωτικές αγορές.

Αισθηματικές
Μια κουβέντα με το σύντροφό σου θα βγάλει πολύ ευχάριστα πράγματα στην επιφάνεια, για αυτό καλό είναι κάποια πράγματα να λέγονται συχνότερα. Αν είσαι μόνη και έχεις κάνει πρόσφατα μία νέα γνωριμία, ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα αναμένεται αυτήν την εβδομάδα να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της αισθηματικής σου ζωή.

Επαγγελματικές
Αποδέξου ότι δεν μπορεί να αλλάξει, όπως και ό,τι τελειώνει. Δώσε το καλό παράδειγμα στο περιβάλλον των οικείων ή των συνεργατών σου και προσαρμόσου εύκολα στις μεταβολές και στους νέους κανόνες που θα σου τεθούν. Αν ακόμη στεναχωρηθείς με την απόλυση κάποιου συναδέλφου σου, καλό θα είναι να μην εκφράσεις την άποψή σου, αλλά να μείνεις συγκεντρωμένη στη δική σου δουλειά και στις ευθύνες σου. Με κόπο και υπομονή θα καταφέρεις να φέρεις τα πράγματα εκεί που επιθυμείς.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή, μέσω των επαφών σου με φίλους και μέσω νέων γνωριμιών που θα κάνεις, θα σε φέρει πιο κοντά στους στόχους σου. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη που παραμένει στον Κριό και ο Ήλιος που κάνει την είσοδό του στον Ταύρο σου ανοίγουν το δρόμο για ενεργή συμμετοχή σε συλλογικές δραστηριότητες που θα σε χαροποιήσουν και θα σε οδηγήσουν στην προσωπική σου εξέλιξη και πρόοδο. Την Παρασκευή πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο Σκορπιό και προκαλεί συζητήσεις γύρω από τα επαγγελματικά σου θέματα, οι οποίες θα έχουν τη δύναμη να αναβαθμίσουν τόσο τη θέση σου όσο και τις οικονομικές σου απολαβές. Το Σαββατοκύριακο το πλανητικό σκηνικό σε κάνει ιδιαίτερα ερωτική και συναισθηματική.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου με το σύντροφό σου κάτω από ένα διαφορετικό κλίμα συνεννόησης. Αν είσαι single, πρέπει να ξέρεις πως όσο αφήνεις στο περιθώριο τα αισθηματικά σου, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα για αυτό κάνε κάτι επιτέλους και δραστηριοποιήσου πιο δυναμικά. Οι κοινωνικές επαφές ευνοούνται ιδιαίτερα την ημέρα της Πανσελήνου.

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή τονίζει την αποδοτικότητα αλλά και τη νευρικότητά σου στον επαγγελματικό σου τομέα. Αν υπάρξουν καθυστερήσεις, που είναι πολύ πιθανό, καλά θα κάνεις να επιστρατεύσεις την εξυπνάδα σου για να βρεις εναλλακτικές λύσεις στα προβλήματά σου και να μην το βάζεις κάτω με την πρώτη δυσκολία. Στα οικονομικά σου, συγκρατήσου γιατί θα υπάρξει μεν κάποια αύξηση στα εισοδήματά σου, αλλά εσύ δεν έχεις και πολλά περιθώρια για περιττές αγορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου από την Παρασκευή και να σε ευνοεί, είναι μοναδική για να συζητήσεις, να συνάψεις συμφωνίες ή συμβόλαια και να ενταχθείς σε μία ομάδα που θα ανοίξει τον κύκλο γνωριμιών σου. Το πλανητικό σκηνικό σου ανοίγει το δρόμο για την προώθηση σημαντικών σου σχεδίων. Από την άλλη η Αφροδίτη που παραμένει στον Κριό, γεμίζει την ατζέντα σου με νέες κατακτήσεις που τονίζουν την αυτοπεποίθησή σου και σε χαροποιούν.

Αισθηματικές
Άφησε τους εγωισμούς απέναντι στο σύντροφό σου και μην κάνεις πράγματα που θα φέρουν εντάσεις και πρόσεξε τις κινήσεις σας. Φρόντισε να βρεις χρόνο να δραπετεύσεις κάπου το Σαββατοκύριακο και να προσπαθήσεις να περάσεις μαζί του ευχάριστο και δημιουργικό χρόνο. Αν είσαι single, ο έρωτας δεν θα αργήσει να σου χτυπήσει την πόρτα. Άλλαξε διάθεση λοιπόν και άρχισε να κάνεις σχέδια για το μέλλον! Στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα βρεθεί κάποιος που θα σου προκαλέσει το ενδιαφέρον. Σιγά σιγά… για να μην σκοντάψεις!

Επαγγελματικές
Μεγάλη κινητικότητα θα έχεις τις επόμενες μέρες στον επαγγελματικό σου τομέα τόσο από δική σου επιδίωξη όσο και από τη σύμπτωση των περιστάσεων. Βάλε μία γρήγορα τάξη στις πρακτικές και επαγγελματικές σου υποθέσεις ώστε να μην πελαγοδρομήσεις. Το διάστημα αυτό ευνοεί συμφωνίες όπως επίσης επαφές με χρήσιμους ανθρώπους ή καινούριες γνωριμίες κάθε είδους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μία σημαντική εβδομάδα ξεκινά για εσένα. Από τη μία ο Ήλιος που κάνει την είσοδό του στον Ταύρο και από την άλλη η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού την Παρασκευή, έρχονται για να σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου όσο πιο γρήγορα και αποδοτικά γίνεται. Οι εμπειρίες που θα αποκομίσεις τώρα είναι ιδιαίτερα σημαντικές και αξιόλογες. Υποθέσεις που έχουν σχέση με γραπτά, εμπόριο και ταξίδια παίρνουν το δρόμο της πραγμάτωσης και ανυψώνουν τη διάθεσή σου. Μεσοβδόμαδα με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τις πλανητικές όψεις τα πράγματα θα πάρουν απρόσμενα ευχάριστη τροπή και για τις αισθηματικές σου περιπέτειες, είτε αυτές είναι μόνιμες είτε νέες και περιστασιακές.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, είναι καλή η εβδομάδα να πάρεις τελειωτικές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σου, ιδίως αν οι καταστάσεις που ζεις σε καταπιέζουν και δεν σε αφήνουν να είσαι ο εαυτός σου. Ξεκαθάρισε μια και καλή με τα κακώς κείμενα της ζωής σου και μην αφήνεις άλλο το χρόνο να περνάει. Θα είναι εις βάρος σου! Αν είσαι single, να ξέρεις ότι αυτήν την περίοδο έχεις πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις κάτι νέο στη ζωή σου. Οφείλεις λοιπόν να είσαι σε ετοιμότητα!

Επαγγελματικές
Στο χώρο της δουλειάς σου προσπάθησε να εξηγήσεις στους συνεργάτες σου αυτά που θέλεις να τους πεις χωρίς εκνευρισμό και φωνές. Στάσου στο ύψος των περιστάσεων και μην οδηγείς τα πράγματα στα άκρα. Αν αισθάνεσαι πως δεν μπορείς να τους περάσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου, καλύτερα κράτησε μία αποστασιοποιημένη στάση και μην εμπλέκεσαι για κανέναν λόγο σε υποθέσεις που δεν σε αφορούν. Οικονομικά φρόντισε να μην ξοδεύεις περισσότερα από αυτά που σου επιτρέπει η τσέπη σου. Ακόμη κι αν κερδίσεις περισσότερα, καλό θα ήταν να κάνεις μία μικρή αποταμίευση για τις μέρες που έρχονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Πλούτωνας που ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιό σου τη Δευτέρα προκαλεί αρκετές καθυστερήσεις και προβλήματα σε αγορές, επενδύσεις και πωλήσεις που θέλεις να κάνεις και σου προσθέτει πιο έντονο άγχος από αυτό που ήδη έχεις. Ωστόσο η Πανσέληνος που θα γίνει στο Σκορπιό την Παρασκευή προωθεί τα νέα σου σχέδια και σου χαρίζει τη δύναμη και την ενέργεια για να κυνηγήσεις πιο προγραμματισμένα τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Πρόσεξε μόνο να μείνεις μακριά από υπερβολές και την τάση σου για υπερκατανάλωση. Το Σαββατοκύριακο σου δείχνει το δρόμο για νέες γνωριμίες, ακόμη και την πιθανότητα ενός ειδυλλίου με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον.

Αισθηματικές
Αν διατηρείς μόνιμη σχέση, θα ακούσεις ένα νέο από το σύντροφό σου που θα σε κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη. Δείξε την αγάπη σου έμπρακτα και μην είσαι συγκρατημένη στις εκδηλώσεις σου, λόγω ανασφάλειας. Αν είσαι single, πρέπει να ξεκολλήσεις από το παρελθόν για να μπορέσεις να κάνεις βήματα μπροστά. Έχεις πολλές κατακτήσεις και δεν το έχεις εκμεταλλευτεί καταλλήλως.

Επαγγελματικές
Κινητικότητα θα παρουσιαστεί στον επαγγελματικό σου τομέα και ένα ευχάριστο γεγονός είναι πολύ πιθανό να συμβεί. Οι μέρες είναι κατάλληλες για να διαπραγματευτείς το μισθό σου και τις αρμοδιότητές σου. Μπορείς τώρα να αναλάβεις μία πολύ δημιουργική εργασία που θα σε τονώσει και θα δώσει άλλη οπτική στη δουλειά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σε βρίσκει αισιόδοξη, σκεφτική αλλά και περισσότερο απαιτητική και ανυπόμονη σχετικά με την προσωπική σου εξέλιξη. Τονισμένη επίσης παρουσιάζεται τόσο η κοινωνική όσο και η αισθηματική σου ζωή αυτές τις μέρες χάρη στις καλές επιρροές που δέχεσαι από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στο Σκορπιό την Παρασκευή. Οικονομικά καλά θα κάνεις να είσαι προνοητική και να μην οδηγηθείς σε περιττές σπατάλες.

Αισθηματικές
Αν είσαι single, ήρθε ο καιρός για να παίξεις λίγο διαφορετικά τα χαρτιά σου στην αναζήτηση νέου συντρόφου αυτές τις μέρες. Προσαρμόσου με τα δεδομένα της εποχής και μην προσδοκάς την τελειότητα γιατί στο τέλος θα μείνεις μόνη σου. Αν έχεις σχέση, σταμάτα να φέρεσαι εγωιστικά, γιατί οι εξελίξεις θα σε απογοητεύσουν και μπορεί να στεναχωρηθείς. Το Σαββατοκύριακο το σκηνικό γίνεται πιο ανάλαφρο σε σύγκριση με αυτό των προηγούμενων ημερών στη σχέση με τον σύντροφό σου και υποχωρούν αισθητά οι πιέσεις που σου ασκούσε εδώ και καιρό. Κάνε υπομονή!

Επαγγελματικές
Οι πλανήτες σού δίνουν δύναμη και τόλμη να επιχειρήσεις νέα ανοίγματα στον επαγγελματικό σου τομέα αυτήν την εβδομάδα, ωστόσο λόγω της έναρξης της ανάδρομης πορείας του Πλούτωνας στον Αιγόκερω από τη Δευτέρα και μετά, κάποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και πρέπει να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα! Οι συνεργάτες σου συνεχίζουν να σε απασχολούν και η αλήθεια είναι ότι οι απαιτήσεις τους από εσένα είναι λίγο υπερβολικές. Προσπέρασέ το και κάνε ότι δεν ακούς. Επικεντρώσου στις δικές σου ευθύνες και μην παρεκκλίνεις από τους στόχους σου!

ΙΧΘΕΙΣ
Η ψυχολογική σου κατάσταση δεν θα είναι άσχημη αυτήν την εβδομάδα, αλλά η επιστράτευση που σου ασκεί ο επαγγελματικός σου τομέας είναι ιδιαίτερα σκληρή και σε παιδεύει. Θα πρέπει να κινείσαι διαλλακτικά, προσεχτικά αλλά και αποφασιστικά. Είναι μία καλή περίοδος αυτή για να βρεις βασικές λύσεις και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα προς όφελός σου. Δώσε τώρα τον καλύτερό σου εαυτό εκεί που θα χρειαστεί και αξιοποίησε το εγγύς μέλλον των οικονομικών σου. Πρόσεχε μόνο μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα γεγονότων, να μην αμελήσεις να ξεκουράζεσαι και ανταποκρίσου στην ερωτική σου ζωή, όσο το δυνατόν περισσότερο. Την Παρασκευή που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Σκορπιό μην κλείσεις επαγγελματικές συμφωνίες που είναι αμφίβολη η επιτυχίας τους.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα θα είναι ήρεμα τα πράγματα, ειδικά για εσένα που έχεις μόνιμο δεσμό και που τον τελευταίο καιρό είχες προβλήματα με το σύντροφό σου. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες για να φτιάξεις τη ζωή σου, η τύχη ευνοεί τις τολμηρές του ζωδίου σου. Οι εντάσεις δεν θα λείψουν, ούτε όμως και οι καλές στιγμές. Στο χέρι σου είναι ποιες θέλεις να κρατήσεις!

Επαγγελματικές
Σε επαγγελματικό επίπεδο τα έσοδά σου θα αυξηθούν από απρόοπτα έσοδα και θα έχεις και την εύνοια των συνθηκών τις προσεχείς ημέρες. Από εκεί που δεν το περιμένεις θα βρίσκεις λύσεις στα προβλήματά σου και θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τυχόν εκκρεμότητες. Βρες έναν τρόπο δίκαιης συνεννόησης με το επαγγελματικό σου περιβάλλον και μην επιμένεις σε ιδέες που στο παρελθόν σε έχουν απογοητεύσει. Άνοιξε τους ορίζοντες σου και το μέλλον θα σε αποζημιώσει στο έπακρο!

Read More

And More