ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από 19 έως 26 Ιουνίου 2017

Πώς θα είναι η καινούρια εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι θα παίξει σε ερωτικά και επαγγελματικά;

ΚΡΙΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ορισμένα ζητήματα για των οποίων την πορεία ανησυχούσες, θα μπουν σε μια σειρά και θα τακτοποιηθούν όπως ακριβώς σχεδίαζες. Βέβαια, σε όλη αυτήν την προσπάθεια δεν θα είσαι μόνη, αντίθετα θα έχεις ανά πάσα στιγμή δίπλα σου έμπιστα, φιλικά άτομα, να συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων σου. Από την Τετάρτη και μετά που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στον Καρκίνο τόλμησε να πάρεις πρωτοβουλίες και να σχεδιάσεις το μέλλον, χωρίς φόβους και δισταγμούς

Αισθηματικές
Απογειώνεις τη διάθεσή σου στα ύψη, ενώ η σεξουαλικότητά σου είναι στο ζενίθ της. Με τις θετικές επιρροές των αστρολογικών όψεων πάνω σου αυτήν την εβδομάδα, θα βρεις την ευκαιρία και το χρόνο που ζητούσες, προκειμένου να διορθώσεις κάθε προβληματικό σημείο και καλύψεις κάθε κενό που είχε δημιουργηθεί στη σχέση σου. Αναμφισβήτητα έχεις όλα τα φόντα να τα καταφέρεις και να φτιάξεις κατά πολύ τα πράγματα. Εσύ που δεν έχεις μόνιμο δεσμό, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί σύντομα μια νέα γνωριμία θα φέρει στη ζωή σου όσα αναζητάς. Φρόντισε λοιπόν να είσαι σε επαγρύπνηση και, έχοντας επιστρατεύσει το ένστικτό σου, να εντοπίσεις έγκαιρα αυτό το άτομο και να φερθείς όπως πρέπει. Ιδιαίτερα από το Σάββατο το μεσημέρι μέχρι και το βράδυ της Κυριακής, κάθε ερωτική σου επιδίωξη θα είναι εύκολη και προσιτή.

Επαγγελματικές
Βελτιώνεις σημαντικά το επικοινωνιακό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες σου και διευκολύνοντας διάφορες συμφωνίες που ενδέχεται να προκύψουν. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την επιτυχή υλοποίηση κάθε στόχου που θα θέσεις, σχετικά με το αντικείμενο της δουλειάς σου. Μελέτησε προσεκτικά προτάσεις και φέρσου υπεύθυνα, γιατί θα είναι ιδιαίτερα κερδοφόρες στο άμεσο μέλλον. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται, ενώ θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις με μεγάλη ευκολία κάποιες υποχρεώσεις, που μέχρι τώρα σε ζόριζαν.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Βλέπεις ότι ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τα πράγματα στη ζωή σου δεν φέρνει αποτελέσματα. Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου να δεις πού κάνεις λάθος και αναθεώρησε άμεσα τις μεθόδους σου, για να πετύχεις εκείνες τις ριζοσπαστικές αλλαγές που θα σε οδηγήσουν στο δρόμο της επιτυχίας. Μέσα σε όλη αυτή τη διαδικασία μεγάλων αλλαγών, φρόντισε να μη χάσεις τον έλεγχο. Μελέτησε προσεκτικά τις κινήσεις σου και προσηλώσου στα σχέδιά σου για το μέλλον. Παράλληλα, μην παραμελείς κοντινά σου άτομα που σε χρειάζονται, γιατί κάποια στιγμή θα χρειαστείς κι εσύ τη στήριξή τους.

Αισθηματικές
Δίνεις στη σχέση σου έναν αέρα ανανέωσης. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου είναι στα ύψη και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό από το σύντροφό σου που αντιδρά ανάλογα. Θα έρθετε τόσο κοντά ο ένας στον άλλο και θα περάσετε τόσο όμορφα αυτή την εβδομάδα, που θα ερωτευτείτε από την αρχή. Αν δεν έχεις κάτι σταθερό στη ζωή σου, η τύχη θα σε ενώσει με ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο, που θα σε ενθουσιάσει.

Επαγγελματικές
Τα πράγματα στον επαγγελματικό τομέα βρίσκονται σε εξαιρετικά καλό στάδιο. Η εβδομάδα αναμένεται να είναι δημιουργική, ενώ θα έχεις τόση ενέργεια, που θα επιδιώξεις να τακτοποιήσεις κάθε εκκρεμότητα που άφηνες να χρονίζει. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς στο έπακρο, ώστε να αποκομίσεις τα μέγιστα στο μέλλον. Μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα, αλλά και να προβείς σε συμφέρουσες και κερδοφόρες συνεργασίες. Στα οικονομικά σου, αυτήν την εβδομάδα τα αυξημένα σου έξοδα θα εξακολουθήσουν να σε πιέζουν και να σε κουράζουν. Φρόντισε να φτιάξεις ένα προσεγμένο πλάνο, για να ξέρεις ακριβώς πού βαδίζεις και τι δυνατότητες έχεις

ΔΙΔΥΜΟΙ
Από το ξεκίνημα της εβδομάδας, θα είσαι ιδιαίτερα ορεξάτη και δραστήρια. Αυτό καθιστά την εβδομάδα αυτή εξαιρετικά εποικοδομητική και δημιουργική. Σχέδιά σου που συναντούσαν εμπόδια και κωλυσιεργούσαν, βρίσκουν επιτέλους το κατάλληλο έδαφος να πραγματοποιηθούν, γι’ αυτό δράσε άμεσα και έξυπνα. Πρόσεξε τυχόν εντάσεις, γιατί αν κάπου δυσκολευτείς, δεν σου φταίνε σε τίποτα οι γύρω σου να ξεσπάς πάνω τους τα νεύρα σου. Το Σαββατοκύριακο επιδίωξε να ξεκουραστείς κάνοντας ένα μικρό ταξίδι αναψυχής ή ό,τι άλλο σε ευχαριστεί. Έτσι, θα αποφορτιστείς αρκετά από την πίεση που έχεις δεχτεί όλο αυτό το διάστημα και να καταφέρεις να αναδιοργανωθείς, βάζοντας πλώρη για νέα δυναμικά ξεκινήματα.

Αισθηματικές
Βλέπεις πλέον καθαρά ποιες προβληματικές καταστάσεις φθείρουν τη σχέση σου. Επίσης, ξέρεις πώς ακριβώς πρέπει να τις διαχειριστείς, προκειμένου να απαλλαγείς από αυτές. Το μόνο που δεν πρέπει να ξεχνάς είναι ότι δεν πρέπει να αφήνεις τα νεύρα σου να σε οδηγούν σε ανεπιθύμητες αντιδράσεις και ενέργειες. Φρόντισε λοιπόν να κινείσαι διπλωματικά και να βρίσκεις λύσεις μέσα από ψύχραιμες και ώριμες συζητήσεις με το σύντροφό σου. Έτσι, θα καταφέρεις να ισχυροποιήσεις ακόμη περισσότερο το δεσμό σου. Αν είσαι single, κοίταξε να περιορίσεις τις τάσεις εσωστρέφειας που σε χαρακτηρίζουν τελευταία. Γίνε πιο ανοιχτή σε προτάσεις και πιο προσιτή σε όσους θέλουν να έρθουν πιο κοντά σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα πράγματα είναι ευοίωνα. Η θετική διάθεση που θα έχεις θα σου δώσει μεγάλη ώθηση, ώστε να πάρεις όλες εκείνες τις καθοριστικής σημασίας αποφάσεις που για πολύ καιρό εξέταζες. Νέα ξεκινήματα ευνοούνται και οι συνεργασίες που θα προκύψουν, αν τις χειριστείς συνετά, θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα δείχνουν να σταθεροποιούνται επιτέλους. Φρόντισε να μην επανέλθουν τα παλιά, κουραστικά σκαμπανεβάσματα, θέτοντας όρια στα έξοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή, με τον Ήλιο και τον Ερμή να κάνουν την είσοδό τους στο ζώδιο σου την Τετάρτη, ασκεί θετικές επιρροές πάνω σου, ειδικά όσον αφορά στο επικοινωνιακό κομμάτι. Είσαι σε μια φάση που μπορείς να συνεννοηθείς απόλυτα με τους γύρω σου και με καλή συνεργασία να βρείτε από κοινού εκείνες τις λύσεις που θα σε ανακουφίσουν από κάθε πρόβλημα. Η υψηλή σου αυτοπεποίθηση, σε οδηγούν στη λήψη πρωτοβουλιών και σε ανατρεπτικές αλλαγές. Με δυναμισμό θα πετύχεις να αλλάξεις τα δεδομένα σε πολλούς τομείς της ζωής σου.

Αισθηματικές
Θα βελτιώσεις σημαντικά το κλίμα της σχέσης σου. Θα καλύψεις κενά που έχουν δημιουργηθεί από στιγμές απομάκρυνσης και θα υπερπηδήσεις κάθε εμπόδιο που δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις και να απολαύσεις πράγματα με το σύντροφό σου. Έτσι, θα έρθετε πιο κοντά και η σχέση σας θα περάσει σε άλλο επίπεδο. Από εδώ και πέρα μην αφήνεις τίποτα να μπει ανάμεσά σας και μείνετε ενωμένοι. Αν εξακολουθείς να αναζητάς μια σταθερή σχέση, αυτή η εβδομάδα σου επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Φόρα λοιπόν τη θετική σου διάθεση και να είσαι έτοιμη να υποδεχτείς τα καλύτερα.

Επαγγελματικές
Τα ζητήματα επαγγελματικού χαρακτήρα βρίσκονται σε πολύ καλά επίπεδα. Μην ανατρέψεις αυτό το κλίμα και στρέψεις εσύ η ίδια την κατάσταση εναντίον σου, αφήνοντας νεύρα και εντάσεις να κυριαρχήσουν και να σε φέρουν σε ρήξη με τους συνεργάτες σου. Με μελετημένες κινήσεις και σίγουρα βήματα μπορείς να προχωρήσεις στον προγραμματισμό νέων σχεδίων και σε νέες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα θα είναι αρκετά ασταθή και ζορισμένα, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις πολύ τα έξοδά σου.

ΛΕΩΝ
Παίρνεις πλέον με αποφασιστικότητα τη ζωή σου στα χέρια σου, τακτοποιείς όποια υποχρέωση καθυστερούσε να διεκπεραιωθεί και αλλάζεις χωρίς δεύτερη σκέψη ό,τι δεν σε ικανοποιεί. Η τύχη είναι με το μέρος σου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας και οι δικοί σου άνθρωποι έρχονται πιο κοντά σε σένα. Όποιες αποφάσεις και να πάρεις, να είσαι σίγουρη ότι δεν θα σε διαψεύσουν.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα επικρατεί αισιοδοξία και ευημερία. Ό, τι δεν σε ικανοποιεί στη σχέση σου, αυτήν την εβδομάδα θα βρεις την ευκαιρία να το διορθώσεις. Έχεις τα φόντα να εκπληρώσεις κάθε όνειρο και προσδοκία σου. Ο σύντροφός σου είναι ιδιαίτερα θετικός απέναντί σου και δεν σου φέρνει αντιρρήσεις. Το κλίμα μεταξύ σας θα ανανεωθεί, φρόντισε να διατηρήσεις τη φλόγα αυτή αναμμένη. Αν είσαι single, μη μιζεριάζεις. Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα αλλάξουν τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή και τη θέση της απογοήτευσης θα πάρει μια όμορφη σχέση.

Επαγγελματικές
Προετοιμάσου για μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων στη δουλειά σου. Πολλά θέματα που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά θα βρούνε τις λύσεις που πάντα ήθελες και θα ξεκινήσεις να υλοποιείς σχέδια που ίσως είχες ξεχάσει σε κάποιο… συρτάρι. Στα οικονομικά σου έχεις πολλές υποχρεώσεις που σε αγχώνουν και ψάχνεις να βρεις τρόπους να τις τακτοποιήσεις. Αυτήν η εβδομάδα φέρνει προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου: κράτα τα μάτια σου ανοιχτά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας αναμένεται να είναι ήρεμες και ευχάριστες, κάτι που έχεις μεγάλη ανάγκη. Νιώθεις πολύ σίγουρη για τον εαυτό σου και πατάς γερά στα πόδια σου. Έτσι, καταφέρνεις να διώξεις οριστικά από τη ζωή σου κάθε δυσκολία που σε κράταγε κολλημένη στο παρελθόν και προχωράς με θάρρος μπροστά. Ο αέρας αυτοπεποίθησης που αποπνέεις, σε κάνει δημοφιλή στην κοινωνική σου ζωή, με πολλές νέες και χρήσιμες γνωριμίες.

Αισθηματικές
Οι πλανήτες στο σύνολό τους σε γεμίζουν αισιοδοξία και ενέργεια για να διοχετεύσεις στη σχέση σου. Κάνε λοιπόν ό,τι μπορείς να περάσεις μια όμορφη εβδομάδα παρέα με το έτερόν σου ήμισυ, αναβαθμίζοντας έτσι τη σχέση σας. Αν είσαι single, επιτέλους θα χαρείς με τις ευχάριστες εξελίξεις. Οι καταστάσεις σε ευνοούν τόσο, που θα είναι αδύνατο να μη βρεις αυτό που ψάχνεις.

Επαγγελματικές
Στο χώρο της εργασίας σου αυτήν την εβδομάδα θα βρεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις τις ικανότητές σου και να αναδείξεις τα ταλέντα σου, αφού ο δυναμισμός, αλλά και η ενέργειά σου θα βρίσκονται στο ύψιστο επίπεδο. Τόλμησε να κάνεις συνεργασίες και να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, απτόητη από τυχόν δυσκολίες. Στα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα πρέπει να προσέχεις, γιατί έχεις μια τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα. Βάλε φρένο σε οτιδήποτε περιττό.

ΖΥΓΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, οι κινήσεις σου σε κάνουν ιδιαίτερα δημοφιλή στις κοινωνικές σου επαφές, καθώς με την αναζωογονημένη σου διάθεση όλοι αναζητούν την παρέα σου. Αυτές οι θετικές επιρροές των άστρων αφορούν όμως και άλλα ζητήματα. Όνειρα και προσδοκίες σου βρίσκουν επιτέλους τρόπο να γίνουν πραγματικότητα. Εκμεταλλεύσου όλο αυτό το κλίμα, για να διευθετήσεις κάθε υπόθεση που έχεις βάλει στην αναμονή και σε αγχώνει, αφού έχεις την τύχη με το μέρος σου.

Αισθηματικές
Το πάθος, ο ερωτισμός και το ρομαντικό κλίμα αποκτούν κυρίαρχο ρόλο αυτήν την εβδομάδα στην σχέση σου. Από τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, θα κάνεις ευχάριστες συζητήσεις με το σύντροφο σου και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι σήμερα. Αν είσαι single, απρόοπτα γεγονότα θα σε βγάλουν από τη μοναξιά σου φέρνοντας στο δρόμο σου έναν νέο έρωτα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και θα πραγματοποιήσεις νέες γνωριμίες και επαφές.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα πράγματα πηγαίνουν κατ’ ευχήν. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις καταστάσεις που σε αγχώνουν και θα κάνεις καινούρια ξεκινήματα, που θα σου φέρουν την πολυπόθητη επιτυχία που καιρό επιδιώκεις. Τα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα θα κυμανθούν σε σχετικά καλά επίπεδα. Η σκληρή σου δουλειά ανταμείβεται και η ηθική ικανοποίηση που νιώθεις είναι μεγάλη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα, θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή και να δουλέψεις σκληρά, προκειμένου να φέρεις εις πέρας τις επιδιώξεις σου. Θα καταφέρεις να μείνεις προσηλωμένη στα σχέδιά σου και τίποτα δεν θα σταθεί ικανό να σε βγάλει έξω από τη δυναμική πορεία που έχεις χαράξει. Μείνε προσγειωμένη στην πραγματικότητα, γιατί θα έλθουν πολλές αλλαγές. Θετικές μεν, αλλά και πάλι θα πρέπει να μην παρασυρθείς από συναισθήματα χαράς και ενθουσιασμού.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι κάπως στάσιμη, καθώς οι τάσεις εσωστρέφειας που έχεις κι εσύ, αλλά και το ταίρι σου, δεν σας αφήνουν να έχετε μια ειλικρινή επαφή. Το σωστό θα ήταν λοιπόν να κάνεις εσύ την αρχή και να ξεκινήσεις να λες στο σύντροφό σου τα προβλήματα που βλέπεις να υπάρχουν μεταξύ σας και τι θα ήθελες να αλλάξει, ώστε να είσαι ικανοποιημένη. Αυτή η πρωτοβουλία, θα θέσει πιο γερά θεμέλια στο δεσμό σου και θα αναθερμάνει το ερωτικό κλίμα ανάμεσά σας. Αν είσαι single, καλά θα κάνεις να αποβάλεις την απαισιοδοξία, που ρίχνει τη διάθεσή σου. Μάθε να περνάς καλά, άσχετα από το αν είσαι μόνη ή όχι, και σύντομα θα έρθει μια νέα γνωριμία στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου όλα θα κυλήσουν ομαλά αυτήν την εβδομάδα. Απόφυγε να αποκαλύψεις τις ιδέες σου, γιατί ανταγωνιστές κι εχθροί υπάρχουν εκεί που δεν το περιμένεις. Φρόντισε να μελετήσεις διεξοδικά κάθε παράμετρο στις προτάσεις που μπορεί να προκύψουν, πριν πάρεις κάποια οριστική απόφαση. Τα οικονομικά σου, από την άλλη, δεν θα περάσουν φάση δυσμένειας. Πρόσεξε όμως να μη χάσεις τον έλεγχο και ανοιχτείς περισσότερο απ’ όσο μπορείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, θα αλλάξεις πολλά δεδομένα στη ζωή σου, που όμως θα σε ευνοήσουν. Αυτήν την εβδομάδα η ζωντάνια και η αποφασιστικότητα που σε διακατέχουν, σε ωθούν σε έντονη δραστηριοποίηση και προχωράς στη δρομολόγηση ιδεών και πλάνων. Επηρεάζεις θετικά το επικοινωνιακό σου κομμάτι. Βέβαια, θα υπάρξουν και κάποιες δύσκολες στιγμές, αφού η απότομη αλλαγή σκηνικού που θα επέλθει, θα σε αποσυντονίσει κάπως.

Αισθηματικές
Ο αισθηματικός σου τομέας βρίσκεται στο ζενίθ. Η ακαταμάχητη γοητεία σου και η τρυφερότητα που αποπνέεις, θα κάνουν το σύντροφό σου να σε ερωτευτεί πάλι από την αρχή. Τα πράγματα μεταξύ σας θα είναι πολύ καλά και στο χέρι σου είναι να φτιάξουν ακόμη περισσότερο. Αν είσαι single, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, απογειώνει τον ερωτισμό σου στα ύψη και φέρνει στο δρόμο σου την αγάπη, που τόσο καιρό αναζητούσες.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα εξακολουθήσουν να είναι σε καλό επίπεδο, ίσως μάλιστα σημειώσουν και πρόοδο. Μπορείς να προβείς σε νέες συνεργασίες, κατόπιν ώριμης σκέψης πάντα, και να κάνεις νέα ξεκινήματα. Θα βρεις την ευκαιρία να απαλλαγείς από προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να φέρουν εμπόδια στο δρόμο σου για την επιτυχία. Τα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα δεν θα είναι στάσιμα, αλλά καλό θα ήταν να περιορίσεις ακόμη περισσότερο τα έξοδά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βοηθά, ώστε οι γύρω σου να δουν τις ικανότητές σου και να σε εμπιστεύονται περισσότερο στο εξής. Γίνεσαι πιο θετική και αισιόδοξη στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τη ζωή σου γενικότερα. Αυτή η καλή διάθεση και η ενέργειά σου, σε ωθούν τα τακτοποιήσεις κάθε εκκρεμότητα που έχεις αμελήσει.

Αισθηματικές
Ανατρέπεις τα πράγματα στον αισθηματικό σου τομέα και σπας τη ρουτίνα που είχε αρχίσει να σε κουράζει και να σε φθείρει. Θα είναι τόσο ευχάριστες οι αλλαγές που θα λάβουν χώρα στη σχέση σου που δεν θα μπορείς παρά να αφήσεις το παρελθόν εκεί που ανήκει και να ζήσεις στο έπακρο το τώρα. Αν είσαι single, βγαίνεις επιτέλους από τη μοναξιά σου και έρχεσαι σε επαφή με τον έρωτα της ζωής σου.

Επαγγελματικές
Θα σου παρουσιαστούν πολλές προοπτικές στο χώρο της εργασίας σου για να κάνεις τις αλλαγές που καιρό τώρα σχεδιάζεις. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες ή καινούρια ξεκινήματα, μέσα από τα οποία θα αναδείξεις τη δύναμή σου και τα ταλέντα σου. Αυτήν την εβδομάδα μπορείς να αναζητήσεις νέες πηγές για να αυξήσεις το εισόδημά σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να τακτοποιούνται και θα κλείσεις κάθε ανοιχτό μέτωπο που σε αγχώνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σε έχει πάρει από κάτω τον τελευταίο καιρό και αν δεν κάνεις κάτι γι’ αυτό, το μόνο που θα πετύχεις θα είναι να διαλυθείς εντελώς. Ανασύνταξε τις δυνάμεις σου και πάτα γερά στα πόδια σου, έστω και με το ζόρι. Κάνε ό,τι κρίνεις εσύ σωστό, με εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου και μην ακούς κανένα. Οι επιρροές που θα δεχτείς από την Τετάρτη και μετά με τον Ήλιο και τον Ερμή να εισέρχονται στον Καρκίνο, θα σε κάνουν πιο δραστήρια και δυναμική, ώστε να διεκδικήσεις ό,τι χρειάζεσαι στη ζωή σου.

Αισθηματικές
Ό,τι επιδιώξεις στη σχέση σου, θα το πετύχεις με μεγάλη ευκολία. Γι’ αυτό δώσε προτεραιότητα στα πιο καίρια ζητήματα και απαλλάξου οριστικά από αυτά. Αν είσαι single, τα νέα είναι ευχάριστα για εσένα, καθώς έχεις τη θετική επίδραση των άστρων στα ερωτικά σου.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε τάξη. Καλό θα ήταν να αξιοποιήσεις κάθε γνωριμία σου, γιατί χρειάζεσαι βοήθεια προκειμένου να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Απόφυγε αυτήν την εβδομάδα να ανοιχτείς σε έξοδα που θα δυσκολέψουν τα οικονομικά σου, γιατί θα πελαγώσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Τα δεδομένα αυτής της εβδομάδας δεν ευνοούν βεβιασμένες κινήσεις σε σχέση με τις ευκαιρίες που θα έρθουν στο προσκήνιο, όσο δελεαστικές κι αν φαίνονται. Η επιπολαιότητά σου μπορεί να σε οδηγήσει σε αποφάσεις, που ίσως δεν καταλήξουν εκεί που φανταζόσουν. Είσαι στα πάνω σου και η αυξημένη δημοτικότητά σου σε χαροποιεί ιδιαίτερα.

Αισθηματικές
Οι πλανητικές όψεις αυτής της εβδομάδας βελτιώνουν την κατάσταση στα αισθηματικά σου. Από την Τετάρτη και μετά που ο Ήλιος και ο Ερμής εισέρχονται στον Καρκίνο έρχεσαι κοντά με τον αγαπημένο σου και να ξεφύγετε από τη φθορά που επιφέρουν τα άγχη της καθημερινότητας. Προγραμματίστε ένα σύντομο ταξίδι αναψυχής και ανανεωθείτε. Αν από την άλλη δεν έχεις κάποια σχέση αυτό το διάστημα, έχε ανοιχτές τις κεραίες σου, γιατί μια αναπάντεχη γνωριμία ίσως είναι αυτό που ψάχνεις.

Επαγγελματικές
Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας απαιτούν ιδιαίτερα προσεκτικές και μετρημένες κινήσεις σε ζητήματα που αφορούν στη δουλειά σου. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου και μην αφήσεις διαφωνίες να προκαλέσουν ρήξη στη σχέση σου με άτομα του εργασιακού σου χώρου. Επίσης, στα οικονομικά σου μείνε μακριά από αχρείαστες αγορές, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Από την Τετάρτη και μετά μπορείς να προχωρήσεις στην υλοποίηση σχεδίων, που καιρό τώρα αναβάλλεις.

Read More

And More