ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από 20 μέχρι 27 Φεβρουαρίου 2017

Πώς θα είναι αυτήν την εβδομάδα τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Την εβδομάδα αυτή πραγματοποιείται η Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς στις 26 και σε κάνει ιδιαίτερα ανήσυχη και προβληματισμένη τόσο για την αισθηματική όσο και για την επαγγελματική σου ζωή. Μην παρασυρθείς στον κυκεώνα των συναισθημάτων σου και δες τις καταστάσεις όσο πιο αντικειμενικά γίνεται. Φρόντισε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, χρησιμοποίησε τη διορατικότητα που σε χαρακτηρίζει για να προλάβεις ατοπήματα και όλα θα πάνε κατ’ ευχή.

Αισθηματικές
Θα έχεις ανάμεικτα συναισθήματα αυτήν την εβδομάδα σχετικά με την ερωτική σου ζωή. Από τη μία, θα θέλεις να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα και από την άλλη θα προσπαθήσεις να περάσεις καλά με το σύντροφό σου. Σου συνιστώ να προτιμήσεις να περάσεις καλά, χωρίς να κάνεις ιδιαίτερες συζητήσεις. Αν είσαι single, είναι στο χέρι σου να κινηθείς ανάλογα, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις. Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό σου και με τις πολλές ευεργετικές της ιδιότητες που θα σου δώσει μπορείς είτε να ξεκινήσεις κάτι νέο στη ζωή σου ή να κάνεις μία νέα αρχή με μια μακροχρόνια σχέση σου που είχες διακόψει.

Επαγγελματικές
Δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα στη δουλειά σου, αλλά συγχρόνως δεν θα πρέπει και να ξεχνάς πως πρέπει να κινείσαι με πρόγραμμα, γιατί θα γίνουν κάποια μπερδέματα που δεν θα είναι σοβαρά, αλλά μπορεί να σου χαλάσουν την ψυχολογία. Στα οικονομικά, φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού και μετά δεν θα μπορείς να τα μαζέψεις.

/
ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα σου θα είναι αρκετά καλή, παρόλο που είσαι σε συνεχή εκνευρισμό και αβεβαιότητα για την εξέλιξη πολλών καταστάσεων που σε απασχολούν. Έχεις όμως σύμμαχό σου την κυβερνήτη σου Αφροδίτη από τον Κριό που γλυκαίνει τις σχέσεις σου και φέρνει την ισορροπία στη ζωή σου. Ωστόσο την Κυριακή που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς ίσως σε μελαγχολήσει λίγο και σε κάνει να αναθεωρήσεις τη ζωή σου. Οι προβληματισμοί σου όμως αυτοί θα είναι παντελώς πρόσκαιροι, για αυτό μην τους δώσεις παραπάνω αξία από όσο τους αντιστοιχεί.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει πια. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να του πεις αυτά που θέλεις και ονειρεύεσαι για τη σχέση σας και την οικογένειά σας. Το Σαββατοκύριακο θα είναι πολύ ρομαντικό και ερωτικό και οι δύο σας θα πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Οι singles, έχετε πολλές πιθανότητες να έρθετε κοντά με ένα άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και να ξεκινήσετε μία σχέση μαζί του. Φροντίστε μόνο να είστε διακριτικές και να μην δώσετε δικαιώματα για σχόλια και παρατηρήσεις.

Επαγγελματικές
Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στη δουλειά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις για καινούρια ξεκινήματα που θα σου φέρουν επιτυχία στο μέλλον. Έχεις πολλά θέματα, που σε αγχώνουν και πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα αλλά με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Στα οικονομικά, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ. Να ξέρεις ότι είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, αρκεί βέβαια να είσαι και εσύ προσεκτική με τα έξοδά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπορείς να ασχοληθείς αυτήν την εβδομάδα με υποθέσεις που εκκρεμούν και να ξέρεις πως θα τα τακτοποιήσεις όλα πολύ καλά. Δικά σου άτομα προσφέρονται να σε βοηθήσουν. Πες τους τι σε απασχολεί και θα είναι δίπλα σου. Στο τέλος της εβδομάδας που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς η καλή σου διάθεση θα κάνει τους άλλους ευτυχισμένους! Τώρα θα δεις τα όνειρά σου να πραγματώνονται και τις προσπάθειές σου να δικαιώνονται στο μέγιστο βαθμό.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου χρήζουν της προσοχής σου και απαιτούν από εσένα περισσότερο ενδιαφέρον και ενασχόληση μαζί τους. Βλέπεις, ο σύντροφός σου έχει πολλά παράπονα από την αδιάφορη συμπεριφορά σου των τελευταίων ημερών και έχει αλλάξει και αυτός. Για να μην αφήσεις τις καταστάσεις να συνεχιστούν έτσι και να εξελιχθούν σε κάτι άσχημο πρέπει άμεσα να λάβεις τα μέτρα σου και να τον πλησιάσεις ρομαντικά και τρυφερά. Αν είσαι single, καλό θα είναι να σκεφτείς άλλους τρόπους ανεύρεσης συντρόφου και να δραστηριοποιηθείς και σε νέα πράγματα που θα ανοίξουν τον κύκλο γνωριμιών σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, αυτή την εβδομάδα θα τα πας πολύ καλά, καθώς το πλανητικό σκηνικό θα κάνει καλύτερη την επικοινωνία σου με τους συνεργάτες σου. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις πως με ό,τι καταπιάνεσαι το φέρνεις εις πέρας με μεγάλη επιτυχία. Επίσης μπορείς να προωθήσεις τις ιδέες σου με τέτοιο τρόπο που θα κάνεις τους ανώτερους σου να τις εκτιμήσουν και να τις αξιοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό. Στα οικονομικά, θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα, που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία για να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μία εβδομάδα δύσκολη και περίεργη ξεκινά για εσένα και πολλές θα είναι οι φορές που θα νιώθεις εγκλωβισμένη στον ίδιο σου τον εαυτό χωρίς να βλέπεις μπροστά σου πόρτα διαφυγής. Για όλα αυτά θα φταίει η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στους Ιχθείς και δεν θα σε αφήσει σε χλωρό κλαρί! Όμως τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα για εσένα αν είσαι συγκεντρωμένη και ήρεμη, ανεπηρέαστη από τρίτα άτομα που μπορεί να σε ξελογιάσουν.

Αισθηματικές
Αν δεν θέλεις να έχεις αντιπαραθέσεις με τον άνθρωπο σου θα πρέπει σε μερικά θέματα να δείξεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα. Απόφυγε τις συζητήσεις για θέματα που μπορεί να χαλάσουν το καλό κλίμα στη σχέση σου και μην εξωθείς τα πράγματα στα άκρα και το σύντροφό σου στα όρια του, γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να ακολουθήσεις το δρόμο του χωρισμού. Οι singles, μην εμπιστεύεστε και σε καμία περίπτωση μην πιστεύετε τα λόγια και τις υποσχέσεις που θα σας δώσουν κάποιοι επίδοξοι εραστές, γιατί η απογοήτευση παραμονεύει. Το νου σας!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, αυτήν την εβδομάδα μπορείς να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες. Φρόντισε όμως να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες παλαιότερές σου υποχρεώσεις και μετά να προβείς σε αλλαγές και μεταρρυθμίσεις. Στα οικονομικά, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και μην αφήνεις άλλο τους λογαριασμούς σου να φουσκώνουν γιατί στο τέλος θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Θα σου κάνουν προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, τις οποίες σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήσεις να πάνε χαμένες.

ΛΕΩΝ
Λίγο ανάστατη θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσένα και για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις στον επαγγελματικό, αλλά και στον αισθηματικό σου τομέα, πρέπει να αναθεωρήσεις μερικές σκέψεις που έχεις και ίσως να εμπιστευθείς τις συμβουλές των πολύ στενών σου ανθρώπων. Την Κυριακή που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς οφείλεις πάνω από όλα στον εαυτό σου, να ακολουθήσεις τις ρεαλιστικές οδούς και να μείνεις πιστή στο πρόγραμμα που θα φτιάξεις. Μην επηρεαστείς από τον συναισθηματισμό σου γιατί η Έκλειψη είναι ικανή να σε οδηγήσει σε εντελώς λανθασμένα μονοπάτια.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου πρέπει να αρχίσεις να ανοίγεσαι περισσότερο στο σύντροφό σου για να μπορέσει να καταλάβει πώς βλέπεις τη σχέση που έχετε. Να ξέρεις ότι μπορεί να σου προσφέρει ακόμα πιο πολλά, αν δεις και εσύ μερικές καταστάσεις με περισσότερη διαλλακτικότητα και δεν είσαι τόσο απόλυτη. Σύμμαχός σου θα είναι η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού για να βελτιώσεις το μεταξύ σας κλίμα και να επικοινωνήσεις καλύτερα μαζί του. Αν είσαι single, φρόντισε να αλλάξεις λίγο τακτική, ώστε να δεις τα πράγματα κάπως διαφορετικά για να γνωρίσεις το πρόσωπο που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου απόφυγε να νευριάσεις και να κάνεις κινήσεις που δεν σε συμφέρουν. Να ξέρεις πως θα έχεις καθυστερήσεις σε κάποια θέματα που θέλεις να τελειώσεις άμεσα για αυτό προσαρμόσου στα νέα δεδομένα εύκολα και χωρίς περαιτέρω γκρίνιες. Στα οικονομικά, μπαίνεις σε περίοδο που όλα καλυτερεύουν. Θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι πολύ καλές για εσένα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και ειδικότερα με θέματα νόμου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι καλή για εσένα και θα καταφέρεις πολλά πράγματα από αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται την Κυριακή στους Ιχθείς και να σε ευνοεί σημαντικά, όλες σου οι επικοινωνίες θα αποκατασταθούν, η δυναμική σου θα είναι στα ύψη και η τύχη θα σε ακολουθεί όπου και να πας. Φρόντισε τώρα που μπορείς να κάνεις έναν καλύτερο προγραμματισμό για να βελτιώσεις όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου και να ανανεώσεις τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές
Η παραμονή του Άρη στον Κριό θα σε κάνει να αναλάβεις τις ευθύνες σου στη σχέση σου και να πάρεις οριστικές αποφάσεις για θέματα που είναι στάσιμα μέχρι σήμερα. Αν πραγματικά θέλεις να αλλάξουν μερικά πράγματα, τότε είναι στο χέρι σου. Αν είσαι single, αυτήν την περίοδο με την Αφροδίτη να κινείται στον Κριό, μην κάθεσαι καθόλου και κράτα τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί εκεί που δεν το περιμένεις θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία!

Επαγγελματικές
Οι καταστάσεις στη δουλειά σου θα είναι καλές, αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια που θέλεις να κάνεις και ακόμα καθυστερούν. Μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες και να ανοίξεις νέους δρόμους, πιο ενδιαφέροντες για την άνοδο της καριέρας σου. Μην φοβηθείς να ρισκάρεις και τόλμησε να αλλάξεις όσα πράγματα δεν σου έκαναν μέχρι τώρα στο χώρο της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά και πηγαίνουν καλύτερα για αυτό μην αναβάλλεις άλλο να τακτοποιήσεις τις οφειλές και τις οικονομικές σου υποχρεώσεις.

ΖΥΓΟΣ
Ξεκινά μία εβδομάδα που θα θέλεις να αναδιοργανώσεις όλα τα θέματα που αφορούν στη ζωή σου, σε κάθε τομέα. Με σύμμαχό σου την Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού θα καταφέρεις να διώξεις από πάνω σου καταστάσεις και άτομα που σε κουράζουν και σε αγχώνουν και ίσως δημιουργούν εμπόδια στην εξέλιξή σου. Πρόσεξε μόνο την Κυριακή που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς μην κυριευτείς από την μεγαλοκαρδία σου και δώσεις συγχωροχάρτι σε άτομα που δεν είναι άξια της εμπιστοσύνης σου, γιατί πολύ γρήγορα θα το μετανιώσεις.

Αισθηματικές
Θα δώσεις παραπάνω σημασία αυτήν την εβδομάδα στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχεις με το σύντροφό σου. Να ξέρεις ότι μπορείς με το ρομαντισμό και τον ερωτισμό που σε διακατέχουν να δώσεις κουράγιο στον άνθρωπό σου για να περάσετε υπέροχα και να ξεφύγετε από τις έννοιες της καθημερινότητας που σας κουράζουν και σας χαλάνε τη διάθεση. Αν είσαι single, συνέχισε την αναζήτησή σου και θα δεις ότι στο τέλος θα βρεις κάτι πολύ καλό. Την Παρασκευή ίσως δεχτείς μία αναπάντεχη πρόσκληση από άτομο του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Ενέδωσε και μην έχεις έννοια για το τί μέλλει γενέσθαι…

Επαγγελματικές
Θα έχεις πάρα πολλή δουλειά αυτές τις ημέρες και μερικές φορές θα αισθάνεσαι ότι οι πολλές υποχρεώσεις σε πνίγουν. Μην αγχώνεσαι για τίποτα, απόφυγε να εκνευρίζεσαι και μην δίνεις παραπάνω σημασία σε μικροκαθυστερήσεις και αναβολές που θα παρουσιαστούν γιατί θα είναι εφήμερες. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια καλυτέρευση και θα μπορέσεις να καλύψεις υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν. Το νου σου μόνο για να μην λοξοδρομήσεις ακόμη μία φορά. Εκμεταλλεύσου το!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα πρέπει να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου βιαστικές κινήσεις. Να ξέρεις πως ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του λόγω των θετικών πλανητικών επιρροών που δέχεσαι αλλά κάποιες δυσμενείς χρονικές στιγμές δεν θα σου επιτρέψουν να αφεθείς και να χαλαρώσεις. Θα πάρεις κάποιες αποφάσεις για επαγγελματικά και αισθηματικά θέματα, τις οποίες όμως πρέπει να σκεφτείς καλά πριν τις αναφέρεις σε κάποια άτομα. Λίγη παραπάνω προσοχή χρειάζεται την Κυριακή που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς και ίσως παραπλανήσει την κρίση σου και σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Αισθηματικές
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα συναισθήματα που έχεις για το σύντροφό σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του, αν πρώτα δεν έχεις πάρει τις οριστικές σου αποφάσεις. Η συμβουλή μου είναι να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται. Αν είσαι single, η Αφροδίτη από τον Κριό θα συνεχίσει να σου δίνει τις καλές επιρροές της, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις…

Επαγγελματικές
Θα είσαι πολύ δυναμική στη δουλειά σου και θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε κάποιες δυσκολίες που θα σου παρουσιαστούν. Μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση για να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις που έχεις. Κάνε λίγο υπομονή και η επιτυχία έρχεται. Στα οικονομικά σου τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Την Πέμπτη και την Παρασκευή οι καταστάσεις αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου αρκεί βέβαια να μην παρασυρθείς σε επαναλαμβανόμενα ατοπήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο συναισθηματισμός σου αυτήν την εβδομάδα θα είναι αυξημένος λόγω της Έκλειψης Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στους Ιχθείς και θα σε κάνει να παραπονιέσαι για τα πάντα! Φρόντισε να δεις με ρεαλισμό μερικές καταστάσεις για να πάρεις δύναμη και να πετύχεις τους στόχους που θέλεις εδώ και καιρό να υλοποιήσεις και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Προσπέρασε τις ημέρες και μην κολλάς στις λεπτομέρειες.

Αισθηματικές
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Να ξέρεις πως η Αφροδίτη που κινείται στον Κριό θα σε ευνοήσει για να γίνει η σχέση σου καλύτερη. Ίσως τώρα πάρεις την απόφαση από κοινού με τον αγαπημένο σου για την απόκτηση ενός μωρού ή την αλλαγή κατοικίας. Αν είσαι single, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης, σίγουρα θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις τόσο καιρό. Μείνε ανοιχτή και μην κλείνεις την πόρτα της καρδιάς σου, αν πρώτα δεν έχεις δώσει μία ευκαιρία στα άτομα που σε διεκδικούν.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, αυτήν την εβδομάδα θα έχεις πολύ άγχος για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Μην ανησυχείς, όμως γιατί ο Ερμής στο ζώδιο του Υδροχόου θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του, ώστε να βάλεις πολλά πράγματα σε μια καλή σειρά. Στα οικονομικά, θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε στο τέλος της εβδομάδας να μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα και μείνε πιστή στις υποχρεώσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να αλλάξεις τακτική, αν θέλεις να βάλεις μερικά πράγματα σε σειρά στους τομείς της ζωής σου που δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελες. Παράμεινε ρεαλίστρια και με το δυναμισμό και την αποφασιστικότητα που θα σου χαρίσει η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στους Ιχθείς προσπάθησε να προωθήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους και να βάλεις σε νέες βάσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το σύντροφό σου αλλά καλά θα κάνεις να μην δώσεις περαιτέρω αξία, γιατί μόνο η ανασφάλειά σου θα είναι η αιτία για αυτήν την αναστάτωση. Μην αλλάξεις στάση απέναντί του, απλά φρόντισε να μιλήσεις μαζί του και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν είσαι single, φρόντισε να περνάς καλά με τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου και μην αναλώνεσαι σε εφήμερα φλερτ και ανούσιες καταστάσεις. Στην περίπτωσή σου ισχύει το γνωμικό ότι το καλό πράγμα αργεί να γίνει…

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά και θα κυλήσουν ακόμη καλύτερα όσο περνούν οι μέρες. Οι πλανήτες θα στρώσουν το δρόμο για να κάνεις ουσιαστικές κουβέντες με τους ανωτέρους σου για αυτά που θέλεις να κάνεις στο μέλλον. Τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται και στην καλύτερή τους φάση. Θα πρέπει να κάνεις κινήσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου και να μην κάνεις κινήσεις που μόνο έξοδα φέρνουν. Τακτοποίησε όσες οφειλές έχεις και μην τις διαιωνίζεις άλλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την εβδομάδα αυτή η Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς την Κυριακή σε πλημμυρίζει με αρνητικές και απαισιόδοξες σκέψεις. Οφείλεις όμως να δεις με περισσότερη ψυχραιμία μερικές καταστάσεις και να σταματήσεις να απαισιοδοξείς γιατί μία αρνητική συγκυρία είναι και θα περάσει. Ο δυναμισμός και η ενέργεια που θα σου δώσει ο Ερμής που παραμένει στο ζώδιό σου θα σου χαρίσει όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες και να καταστρώσεις νέα πλάνα για αυτά που ονειρεύεσαι να πετύχεις.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου και να μην απορροφηθείς με άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν. Αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο σου ολοκληρωτικά στο σπίτι σου και μετέτρεψε το βαρύ κλίμα που πιθανόν να κυριαρχεί σε ρομαντικό και όμορφο. Αν είσαι single, συνέχισε να αναζητάς το άλλο σου μισό και ο χρόνος να ξέρεις ότι πρόκειται πολύ γρήγορα να σε ανταμείψει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, αυτήν την εβδομάδα θα τα πας πολύ καλά. Θα σου κάνουν προτάσεις που πρέπει να τις δεις με σοβαρότητα, γιατί μπορεί να είναι συμφέρουσες για εσένα. Καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται την Τετάρτη και την Πέμπτη. Στα οικονομικά σου η κατάσταση δεν είναι και τόσο καλή και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να αποφύγεις να παρασυρθείς σε έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού και μετά θα αγχωθείς και θα ζητάς δανεικά.

ΙΧΘΕΙΣ
Μπορείς από την πρώτη μέρα της εβδομάδας να βάλεις πρόγραμμα για να πετύχεις τους στόχους σου το διάστημα που θα ακολουθήσει. Θα έχεις δυναμισμό και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις με ευκολία κάποια μικρά προβλήματα που θα παρουσιαστούν. Ο Άρης θα κινείται στον Κριό επηρεάζοντάς σε θετικά με αποτέλεσμα να ομορφύνουν οι διαπροσωπικές σου σχέσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Ωστόσο θα πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεχτική από τα συνηθισμένα και να σκέφτεσαι καλά πριν μιλήσεις κοντά στην Κυριακή που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου και θα σε κάνει νευρικό.

Αισθηματικές
Πρέπει άμεσα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς η καθημερινότητα έχει γίνει δύσκολη. Η θέση της Αφροδίτης στον Κριό θα σε ευνοήσει αρκετά στη σχέση σου. Αν είσαι single, πρέπει να κινηθείς άμεσα, γιατί έχεις τους πλανήτες με το μέρος σου για να συναντήσεις τώρα άτομα με ίδια ενδιαφέροντα και με πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις μία σχέση.

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της στον επαγγελματικό σου τομέα. Θα κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την υλοποίηση σχεδίων που έχεις βάλει στο μυαλό σου. Έχεις διορατικότητα και θα φτάσεις στην εργασιακή επιτυχία πολύ γρήγορα. Στα οικονομικά, θα πρέπει να προσέχεις έξοδα που κάνεις, γιατί θα έχεις την τάση να βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.

Read More

And More