ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από 20 μέχρι 27 Μαρτίου 2017

Πώς θα είναι αυτήν την εβδομάδα τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Οι αστρολογικές όψεις αυτής της εβδομάδας σε επηρεάζουν θετικά και βρίσκεις την ευκαιρία να ανασυνταχθείς και να αναθεωρήσεις ορισμένα πράγματα. Η γενικότερη αναστάτωση που επικρατεί βέβαια σε πιέζει να επανέλθεις γρήγορα στην πραγματικότητα, όπου οι εξελίξεις και τα γεγονότα κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όσον αφορά στα επαγγελματικά σου τα πράγματα δείχνουν να είναι πολύ καλύτερα από το τελευταίο διάστημα. Όλα τα σχέδιά σου θα υλοποιηθούν επιτυχώς, οπότε απερίσπαστη θα μπορέσεις να κάνεις νέα δυναμικά ξεκινήματα, θέτοντας νέους στόχους και δουλεύοντας σκληρά, ώστε να δείξεις σε όλους τις ικανότητές σου. Στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου, ιδίως στα πιο προσωπικά σου ζητήματα θα αντιμετωπίσεις προβληματικές καταστάσεις και πολλά εμπόδια. Φρόντισε να είσαι προετοιμασμένη γι’ αυτό και με έξυπνους και σωστούς χειρισμούς να αποφύγεις τα χειρότερα.

Αισθηματικές
Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα δείχνουν πλέον να πηγαίνουν πολύ καλύτερα και η σχέση σου να περνάει σε άλλο επίπεδο. Το πάθος και ο ερωτισμός χαρακτηρίζουν την ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου. Θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε πολλές όμορφες και ρομαντικές στιγμές και αυτό σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Αν είσαι single, η ερωτική σου διάθεση βρίσκεται στα ύψη, φέρνοντας στο δρόμο σου πολλά άτομα γοητευμένα από την αύρα σου. Θα μπεις λοιπόν σε νέες ερωτικές περιπέτειες και αυτό θα σε αναζωογονήσει.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου, θα θέσεις υψηλότερους στόχους απ’ ό, τι συνήθιζες, κυνηγώντας να φτάσεις πιο κοντά στην κορυφή. Με τον Ήλιο να κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου τη Δευτέρα, καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις κάθε μέσο που έχεις και να εκμεταλλευτείς κάθε αξιόλογη γνωριμία, προκειμένου να εξασφαλίσεις την καριέρα σου. Θα κοπιάσεις πολύ για να ανταπεξέλθεις στη γενικότερη πίεση και τις πολλές σου υποχρεώσεις. Οπλίσου με υπομονή και δύναμη, γιατί ενδέχεται να αντιμετωπίσεις δυσκολίες και καθυστερήσεις, οι οποίες δεν πρέπει να σε επηρεάσουν περισσότερο απ’ όσο πρέπει και να σε αναγκάσουν να το βάλεις κάτω. Βγαίνοντας νικήτρια από όλη αυτή τη διαδικασία, προχώρησε σε νέα σχέδια, καθώς θα δέχεσαι διαρκώς θετικές επιρροές.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα το ενδιαφέρον σου θα μονοπωλούν ζητήματα που αφορούν στην οικογένειά σου ή και τον κοντινό φιλικό σου περίγυρο. Ίσως νιώσεις αρκετά φορτισμένη και πιεσμένη κάποιες στιγμές, αλλά μην απελπίζεσαι. Με τις θετικές επιρροές των πλανητών στο σύνολό τους, θα μπορέσεις να δώσεις σωστές και οριστικές λύσεις και όλα θα τακτοποιηθούν. Στο χώρο της εργασίας σου φαίνεται πως ευνοείσαι περισσότερο από ότι τις τελευταίες ημέρες, γεγονός που σε βοηθάει να κλείσεις οριστικά υποθέσεις που εκκρεμούσαν και σε άγχωναν. Θα γνωρίσεις πολλά αξιόλογα και σημαντικά πρόσωπα που θα σου ανοίξουν νέες πόρτες και θα καταφέρεις να κάνεις όλα σου τα όνειρα πραγματικότητα. Μην αφήσεις καμία δυσκολία να σε πτοήσει, αφού έχεις κάθε πιθανότητα να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές
Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται σε εξαιρετικά καλό στάδιο. Θα νιώσεις τόσο βαθιά συναισθήματα για το σύντροφό σου, που θα είναι σαν να τον ερωτεύεσαι από την αρχή. Έχεις μια άψογη σχέση και αυτό σε καθιστά ήρεμη και χαρούμενη. Ειδικότερα τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα έχεις πολλές ευκαιρίες να κάνεις πράγματα με το ταίρι σου που θα σας διασκεδάσουν και θα σας χαλαρώσουν. Το Σαββατοκύριακο θα κάνεις κάποιες συζητήσεις μαζί του στη διάρκεια των οποίων θα πρέπει να είσαι ψύχραιμη και να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, όσο κι αν είσαι αντίθετη με τις απόψεις του. Φρόντισε οικογενειακά ζητήματα να μην σε απορροφήσουν περισσότερο από ότι πρέπει.

Επαγγελματικές
Οι απαιτήσεις στο χώρο εργασίας σου θα είναι υψηλές, αλλά παρόλα αυτά με πίστη στον εαυτό σου και τις ικανότητές σου, θα καταφέρεις να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Τώρα θα δείξεις τα ταλέντα σου στους προϊσταμένους σου, οι οποίοι θα εκπλαγούν από τα αποτελέσματα που θα έχουν οι προσπάθειές σου. Νέες γνωριμίες θα σου ανοίξουν νέους ορίζοντες που θα εξασφαλίσουν το μέλλον της δουλειάς σου, αν φυσικά τις αξιοποιήσεις στο έπακρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα νέα δεδομένα σε αναγκάσουν να προβείς σε αλλαγές, ώστε να συντονιστείς. Αυτό θα σε διευκολύνει να προχωρήσεις σχέδια που έμεναν στάσιμα και να φτάσεις έτσι στην επιτυχία. Σε συναισθηματικά θέματα θα υπάρξουν κόντρες και εντάσεις, αλλά τα πράγματα φαίνεται να είναι υπέρ σου. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις πράγματα που θα σε χαροποιήσουν, αλλά και να πραγματοποιήσεις τις επιδιώξεις σου. Συνέχισε τη σκληρή δουλειά. Και με γνώμονα τη λογική και το ένστικτό σου, θα τα καταφέρεις χωρίς άγχος και πίεση.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου φαίνεται να πηγαίνουν πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα. Η σχέση σου θα αναθερμανθεί και θα περάσει σε άλλο επίπεδο. Θα υπάρχει απόλυτη συνεννόηση ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου και θα κυριαρχεί η αρμονία και η γαλήνη. Αν είσαι single, περιποιήσου τον εαυτό σου και ανανέωσε την εμφάνισή σου για να γίνεις πιο ελκυστική. Σύντομα θα γνωρίσεις το άλλο σου μισό, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένη.

Επαγγελματικές
Καλό θα ήταν να μην κλείσεις νέες συμφωνίες αλλά και να μην επιχειρήσεις να αλλάξεις τα πράγματα στα επαγγελματικά σου, γιατί δεν έχεις πολλές πιθανότητες να τα καταφέρεις. Βρίσκεσαι σε καλό στάδιο, οπότε κινήσου πιο συντηρητικά για να μην χάσεις ό, τι έχεις κερδίσει, ενώ και σε συζητήσεις με άτομα του χώρου σου θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Τα οικονομικά σου περνούν μια αρκετά δύσκολη φάση, καθώς έχεις κάνει πολλά ανοίγματα και δεν είσαι σε θέση να απολαύσεις τα έσοδά σου. Το Σαββατοκύριακο ειδικότερα φρόντισε να είσαι απόλυτα συγκρατημένη και να μην κάνεις αχρείαστες αγορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα πράγματα στη ζωή σου θα είναι αρκετά ασταθή και το τοπίο αρκετά περίπλοκο, γεγονός που σε κάνει ιδιαίτερα νευρική και κυκλοθυμική. Αγχώνεσαι ιδιαίτερα, καθώς παραμονεύει ο κίνδυνος να χάσεις όσα έχεις. Καταφέρνεις όμως να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικού χαρακτήρα που σε πίεζαν κι αυτό είναι ιδιαίτερα καθησυχαστικό. Στα αισθηματικά σου επίσης επικρατεί σύγχυση και αναστάτωση. Το άλλο σου μισό δυσανασχετεί έντονα για την κατάσταση που επικρατεί αναμεσά σας, οπότε καλό θα ήταν να το βοηθήσεις να χαλαρώσει αρχικά και κατόπιν να βρείτε από κοινού μια χρυσή τομή.

Αισθηματικές
Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας προβλέπεται άκρως θετικό για τα ερωτικά σου. Βέβαια καλό θα ήταν να μαλακώσεις τη στάση σου απέναντι στο σύντροφό σου και να μην είσαι τόσο απαιτητική, διότι έχει κι εκείνος τα δικά του προβλήματα. Ιδιαίτερα προσεκτική επιβάλλεται να είσαι το Σαββατοκύριακο, καθώς η ανάμειξη τρίτων προσώπων στη σχέση σου θα προκαλέσει καυγάδες και γκρίνιες. Συζήτησε ψύχραιμα με τον άνθρωπό σου, ώστε να βγάλετε μια άκρη και φροντίστε στο εξής να μην δίνετε σε κανέναν το χώρο να επεμβαίνει και να χαλάει την ηρεμία σας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, θα είσαι άκρως πιεσμένη από τα πολλά καθήκοντα που έχεις κληθεί να αναλάβεις.Η ενέργεια όμως και η δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσουν να τα καταφέρεις και να τα βάλεις όλα σε τάξη. Ωστόσο, οι ανώτεροί σου θα έχουν πολλές απαιτήσεις από εσένα, αλλά με τη βοήθεια συνεργατών που εμπιστεύεσαι θα ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες. Οι συναναστροφές ευνοούνται, οπότε άδραξε την ευκαιρία να προσεγγίζεις εκείνα τα άτομα που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς στο αντικείμενο της δουλειάς σου.

ΛΕΩΝ
Τα πράγματα στη ζωή σου δείχνουν να εξελίσσονται διαφορετικά απ’ ότι είχες προγραμματίσει και περίμενες. Φρόντισε η στάση σου σε συζητήσεις με τους γύρω σου να είναι πιο διπλωματική, γιατί μόνο με υποχωρητικότητα θα αποφύγεις τσακωμούς και εντάσεις. Σε γενικές γραμμές όμως αυτή η εβδομάδα θα είναι καλύτερα από τον τελευταίο καιρό, καθώς το μυαλό σου θα είναι πιο καθαρό και η κρίση σου πολλή σωστή. Αυτό θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις κάθε ζήτημα που σε ταλαιπωρούσε και σε βασάνιζε.

Αισθηματικές
Ο αισθηματικός τομέας προβλέπεται άκρως ευνοϊκός είτε έχεις σχέση είτε όχι. Αν είσαι δεσμευμένη, θα μπεις σε μια περίοδο ηρεμίας και καλής επικοινωνίας με το σύντροφό σου. Η σχέση σου θα γίνει πιο αληθινή και σταθερή. Αν από την άλλη είσαι single, θα έρθεις σε επαφή με άτομο από το παρελθόν, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα από τότε.

Επαγγελματικές
Οι απαιτήσεις στην εργασία σου θα είναι πολλές και υψηλές. Αυτό ορισμένες φορές θα σε αποσυντονίζει και θα χάνεις τον έλεγχο του εαυτού σου και των καταστάσεων. Επιδίωξε καλή συνεργασία με τους συναδέλφους σου, ώστε να βοηθηθείς και να τα καταφέρεις πιο εύκολα. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινείσαι με περισσότερη εγκράτεια και πειθαρχία, για να αποφύγεις σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα βρίσκονται στο προσκήνιο για αρκετό καιρό και θα σε προβληματίζουν. Ωστόσο οι γενικότερες εξελίξεις που θα έρθουν παράλληλα με τον κυβερνήτη σου Ερμή που κινείται στον Κριό, σε ευνοούν θετικά σε θέματα ερωτικά και εργασιακά, οπότε δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι τόσο. Εσύ αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να συνεχίσεις τη σκληρή δουλειά και σύντομα θα ανταμειφθείς. Στα οικονομικά σου θα σημειωθεί μια μικρή αύξηση στο εισόδημά σου, γεγονός που σου δίνει επιτέλους τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις ορισμένες εκκρεμότητες.

Αισθηματικές
Θα ήταν καλό να προσέχεις πολύ τη συμπεριφορά σου απέναντι στο σύντροφό σου και κυρίως να μην πεις λόγια που δεν εννοείς πραγματικά και που μπορεί να τον πληγώσουν ανεπανόρθωτα. Αν είσαι single, έχεις πολλές πιθανότητες αυτήν την εβδομάδα να γνωρίσεις το άλλο σου μισό. Μη διστάσεις καθόλου να του δείξεις τις προθέσεις σου και τα αισθήματά σου, διότι η τύχη θα είναι με το μέρος σου.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα θα κάνεις γενναίες προσπάθειες να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα στα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σου, καθώς και από τις δύο πλευρές τα προβλήματα σε πιέζουν πολύ. Αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας, η περίοδος από εδώ και στο εξής προβλέπεται ιδιαίτερα αισιόδοξη. Μπορεί να χρειαστεί να δουλέψεις περισσότερο από όσο συνήθιζες, αλλά θα ανταμειφθείς στο έπακρο γι’ αυτό. Η επιπολαιότητα που δείχνεις στη διαχείριση των οικονομικών σου δεν σε βοηθάει καθόλου. Βρες εκείνες τις ισορροπίες που θα σε βοηθήσουν να αποφορτιστείς και να ορθοποδήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή προβλέπεται άκρως δημιουργική και δραστήρια. Λειτουργώντας με λογική και κυρίως αποφεύγοντας ακρότητες, θα καταφέρεις να δώσεις οριστικό τέλος σε ζητήματα που εμπόδιζαν και καθυστερούσαν την πορεία σου προς την επιτυχία. Έτσι, με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Κράτησε κοντά σου εκείνους που μπορούν και θέλουν να σε στηρίξουν, ενώ με έξυπνους ελιγμούς απαλλάξου από όσους ψάχνουν την ευκαιρία να στη φέρουν.

Αισθηματικές
Η εβδομάδα αυτή θα σε επηρεάσει ιδιαίτερα θετικά σε θέματα αισθηματικού τομέα. Αν είσαι δεσμευμένη, θα έρθεις πολύ κοντά με τον άνθρωπό σου και αφού με ώριμη και ειλικρινή συζήτηση τακτοποιήσεις κάθε πρόβλημα της σχέσης σου, θα περάσεις αξέχαστα και θα ζήσεις στιγμές γεμάτες πάθος. Αν είσαι single, θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που μέχρι τώρα συνειδητοποιείς ότι έκρινες λάθος. Ξέροντας πια τι θέλεις, θα υιοθετήσεις άλλες τακτικές και θα παλέψεις να το αποκτήσεις.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα θα επικεντρωθείς στη βελτίωση των συνθηκών στο χώρο της εργασίας σου, ενώ μεγάλη βαρύτητα θα δώσεις και σε συζητήσεις που έχεις να κάνεις με άτομα της δουλειάς σου. Με το πέρασμα του καιρού, οι απαιτήσεις θα αυξάνονται, οπότε θα πρέπει να οργανωθείς σωστά προκειμένου να τα καταφέρεις. Ζητήματα οικονομικής φύσεως θα σε αγχώσουν ιδιαίτερα στην αρχή, αλλά στην πορεία το τοπίο θα είναι ξεκάθαρο και θα ξέρεις ακριβώς πως θα τα διαχειριστείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οπλίσου με υπομονή και ψυχραιμία, διότι αυτήν την εβδομάδα θα έρθεις αντιμέτωπη με αρκετές προβληματικές καταστάσεις που θα αφορούν είτε προσωπικά είτε εργασιακά ζητήματα. Η αναστάτωση που θα επικρατεί θα είναι μεγάλη κι εσύ θα πρέπει να δίνεις τόσο γρήγορες λύσεις, όσο γρήγορα θα κινούνται και οι εξελίξεις. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί σε σχέση με τα οικονομικά σου. Είσαι έτοιμη για νέα ξεκινήματα, αλλά καλό θα ήταν σε όλο αυτό να έχεις κοντά σου άτομα στα οποία μπορείς να βασιστείς και ξέρεις ότι μπορούν να σου λύσουν τα χέρια σε δύσκολες καταστάσεις. Στα αισθηματικά σου έχεις την τάση να παριστάνεις ότι όλα είναι τέλεια, αλλά αυτό δεν ωφελεί. Κοίταξε κατάματα τα προβλήματά σου και αντιμετώπισέ τα.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου έχουν δημιουργηθεί μεγάλα κενά, αλλά έχεις πλέον πολύ καθαρό μυαλό και αυτοπεποίθηση, ώστε να κάνεις τις σωστές κινήσεις και να τα καλύψεις. Σε αυτό δεν θα είσαι μόνη, καθώς και ο σύντροφός σου θα προσπαθήσει πολύ να συνεργαστεί μαζί σου και να βάλετε μια τάξη στα πράγματα μεταξύ σας. Όσο κι αν δυσκολευτείς κάποιες στιγμές, μην απογοητεύεσαι και παραιτείσαι, γιατί θα πάνε όλα χαμένα. Αν είσαι single, φρόντισε να κλείσεις οριστικά κάθε ανοιχτή πόρτα με το παρελθόν, γιατί καθετί παλιό σε κρατάει πίσω και σε πληγώνει. Άνοιξε πλώρη για νέα ξεκινήματα, που θα σε αναζωογονήσουν και θα σε ενθουσιάσουν.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα θα είσαι πιο σίγουρη για τον εαυτό σου και τα όσα διεκδικείς, ενώ θα έχεις πιο σωστό πρόγραμμα για να πετύχεις τι επιδιώξεις σου. Ενδέχεται να πιεστείς αρκετά βέβαια, αλλά μην το βάζεις κάτω για κανένα λόγο, καθώς στο τέλος θα βγεις κερδισμένη. Αντί να επιτρέπεις στις δυσκολίες να σε πτοούν, αξιοποίησέ τες για να αποκτήσεις περισσότερη εμπειρία και να γίνεις πιο δυνατή μέσα από αυτές. Έχεις κάνει ορισμένες λάθος κινήσεις στη σχέση σου με συναδέλφους σου και πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να επανορθώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι αστρολογικές όψεις αυτής της εβδομάδας αναμένεται να σε ευνοήσουν στη ζωή σου γενικότερα και να σου φέρουν ιδιαίτερη τύχη στα οικονομικά σου ειδικότερα. Ορισμένες δυσκολίες θα εμμένουν παρόλα αυτά, όσο κι αν δέχεσαι θετικές επιρροές και προσπαθείς σκληρά. Το Σαββατοκύριακο το τοπίο θα είναι άκρως μπερδεμένο και περίπλοκο, οπότε καλό θα ήταν να απομονωθείς κάπως και να μην ανοίγεσαι σε συζητήσεις για να αποφύγεις μπλεξίματα σε ανεπιθύμητες καταστάσεις. Διατήρησε επιφυλακτική στάση και μην παρασύρεσαι σε ακρότητες, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να εκτεθείς.

Αισθηματικές
Τα προσωπικά σου ζητήματα δείχνουν να πηγαίνουν όλο και καλύτερα. Έπειτα από μια σύντομη εσωτερική ανασκόπηση, θα συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς σε δυσαρεστεί και πρέπει να αλλάξει, τι επιθυμείς να έχεις για να είσαι ικανοποιημένη και θα ξέρεις πλέον και πως να τα πετύχεις όλα αυτά. Έτσι, η σχέση σου κατόπιν μεγάλης προσπάθειας, θα γίνει ιδανική και χαλαρή πια θα αφιερωθείς στον αγαπημένος σου, εκφράζοντας τα βαθιά σου αισθήματα προς εκείνον με πολλούς τρόπους. Αν είσαι single, η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα και να προσεγγίσεις αυτόν που σε ενδιαφέρει. Μη διστάζεις καθώς αναμφισβήτητα θα βρεις ανταπόκριση.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στα επαγγελματικά σου κι αυτό ίσως σε εξαντλήσει ψυχολογικά. Αξιοποίησε όλη σου την ενέργεια και τη δημιουργικότητά σου, προκειμένου να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου και να θέσεις νέους στόχους. Μην ενθουσιάζεσαι όμως και φρόντισε να είσαι προσγειωμένη στην πραγματικότητα, για να μην ξεφύγεις και χάσεις κάθε έλεγχο. Τα οικονομικά σου είναι αρκετά πιεσμένα και δεν έχεις πολλά περιθώρια για περεταίρω ανοίγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μέχρι τώρα αισθηματικά και οικογενειακά ζητήματα μονοπωλούσαν την προσοχή σου και σε άγχωναν πολύ. Τώρα όμως βρίσκεις την ευκαιρία να δώσεις εκείνες τις λύσεις που θα σε βοηθήσουν να αποφορτιστείς και να χαλαρώσεις. Ορισμένα ζητήματα βέβαια θα παραμείνουν, αλλά δεν θα σε ενοχλούν τόσο στο εξής. Τα επαγγελματικά σου επίσης μπαίνουν σε μια φάση ευημερίας, όπου σημειώνεις σημαντική άνοδο. Φρόντισε μόνο να μην είσαι βιαστική και κάνεις σπασμωδικές κινήσεις, που θα σε οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια.

Αισθηματικές
Είναι καιρός να σταματήσεις να αεροβατείς και να προσγειωθείς στην πραγματικότητα και να συνειδητοποιήσεις τι γίνεται στα προσωπικά σου ζητήματα. Συζήτησε ανοιχτά με τον άνθρωπό σου και πες του τι σε απασχολεί στη σχέση σας και τι έχεις πραγματικά ανάγκη. Έτσι θα ξέρει κι εκείνος που βαδίζει και θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις. Αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, μην απογοητεύεσαι και μην αφήνεις τη μιζέρια να κυριαρχεί στη ζωή σου. Σύντομα το σκηνικό στα ερωτικά σου θα αλλάξει, καθώς θα μπει ένα νέο άτομο στη ζωή σου που θα σε ενθουσιάσει.

Επαγγελματικές
Μπορεί τα επαγγελματικά σου να απαιτούν πολύ χρόνο και προσπάθεια, αλλά αυτήν την εβδομάδα θα βρεις λίγο περισσότερο χρόνο για σένα, ώστε να διασκεδάσεις και να αναζωογονηθείς. Θα ρίξεις λίγο τους ρυθμούς σου, διότι καταλαβαίνεις ότι είναι εξίσου σημαντικό να φροντίζεις την εμφάνιση και την ψυχολογία σου. Μπορεί να κάνεις πλέον πιο αργά βήματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πλησιάζεις την επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα συνεχίσουν να σε αγχώνουν, οπότε καλό θα ήταν να κάνεις ό, τι μπορείς προκειμένου να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είσαι ιδιαίτερα προβληματισμένη για την πορεία των αισθηματικών, αλλά και των επαγγελματικών σου ζητημάτων. Η Αφροδίτη που εξακολουθεί να κινείται στον Κριό δεν σε ευνοεί καθόλου σε κανέναν από αυτούς τους τομείς, γεγονός εξαιρετικά δυσάρεστο για εσένα. Βέβαια θα υπάρξουν και κάποιες στιγμές πιο χαλαρές και θετικές, όπου θα βρεις την ευκαιρία να διευθετήσεις κάποια από τα προβλήματά σου. Στα ερωτικά σου, κάποια δυσκολία που αντιμετωπίζεις δείχνει να παίρνει άλλη τροπή, πιο θετική για σένα και καλά θα κάνεις να το ευχαριστηθείς όσο κρατήσει.

Αισθηματικές
Οι προτεραιότητές σου αλλάζουν και δίνεις πλέον περισσότερη βάση στα προσωπικά σου ζητήματα. Θα κάνεις ορισμένες συζητήσεις με το σύντροφό σου για καίρια ζητήματα της σχέσης σας και θα πρέπει να προσέξεις πολύ τη συμπεριφορά και τα λόγια σου, για να μην έρθετε σε ρήξη. Γίνε πιο διαλλακτική και διπλωμάτης και όλα θα γίνουν. Αν είσαι single, μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια. Είναι καιρός να δραστηριοποιηθείς και αλλάξεις εσύ τα πράγματα στα ερωτικά σου, χωρίς να περιμένεις από τους άλλους.

Επαγγελματικές
Καλό θα ήταν να κινείσαι απόλυτα συντηρητικά και προσγειωμένα στα επαγγελματικά σου. Μην παρασύρεσαι σε επιπόλαιες αποφάσεις, όσο δελεαστικές και αν είναι, καθώς μπορεί έχουν πολύ διαφορετικά αποτελέσματα από αυτά που υπολόγιζες. Τα οικονομικά σου ανακάμπτουν, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυθείς, αφού νέα έξοδα αναμένεται να προκύψουν.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι θετικές επιρροές των πλανητών, σε συνδυασμό με την ενέργεια και τη δημιουργικότητά σου, καθιστούν την εβδομάδα άκρως εποικοδομητική. Νέες εξελίξεις θα λάβουν χώρα, από τις οποίες έχεις πολλά να αποκομίσεις αν κινηθείς σωστά και έξυπνα. Επίσης, πολλές προτάσεις θα παρουσιαστούν, αλλά φρόντισε να μελετήσεις κάθε παράμετρό τους πριν δεχτείς.

Αισθηματικές
Ο Άρης στον Ταύρο και αυτήν την εβδομάδα θα σε ευνοήσει στα ερωτικά σου κι έτσι θα έχεις την ευκαιρία να αναζωπυρώσεις τη φλόγα στη σχέση σου και να μπεις σε νέες ερωτικές περιπέτειες. Αν είσαι single, τα πράγματα στα ερωτικά σου θα αλλάξουν ως δια μαγείας, και μια νέα γνωριμία θα γεμίσει τη ζωή σου με χρώμα και πολλές όμορφες στιγμές. Αφέσου σε αυτό που θα ζήσεις, απόλαυσέ το στο έπακρο και μη σκέφτεσαι τίποτα που θα σου χαλάσει τη διάθεση.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν πολύ καλά, ενώ η περίοδος αυτή ενδείκνυται για επανεξέταση των δεδομένων και αλλαγές, απαραίτητες για να βελτιώσεις ό, τι σε δυσαρεστεί. Οι προτάσεις που θα δεχτείς θα είναι εξαιρετικά κερδοφόρες και συμφέρουσες, αρκεί να είσαι σίγουρη για τις κινήσεις σου. Στα οικονομικά σου δεν βρίσκεσαι ακόμη σε φάση που μπορείς να κινείσαι άνετα. Είσαι ιδιαίτερα ζορισμένη και δεν δύνασαι να κάνεις εκείνες τις αγορές που καιρό επιθυμείς. Φρόντισε να φτιάξεις ένα πλάνο, ώστε να είσαι οργανωμένη και να ξέρεις που βαδίζεις. Έτσι, με οργάνωση και πειθαρχία θα καταφέρεις να ορθοποδήσεις.

Read More

And More