ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από 23 έως 30 Οκτωβρίου 2017

Πώς θα είναι η καινούρια εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι θα παίξει σε ερωτικά και επαγγελματικά;

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα που μπαίνει ξεκινάει με μια έντονη και συναισθηματική διάθεση, καθώς ο Ήλιος μπαίνει στο Σκορπιό και αυτό σε κάνει πιο εκφραστική, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να δεις από τη σκοπιά των άλλων. Όσο προχωράει η εβδομάδα μπορείς να διασκεδάσεις, να φερθείς αυθόρμητα, αλλά πρόσεξε να μην είσαι βιαστική. Τα όνειρα ίσως να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και αυτό μπορεί να σε απογοητεύσει. Προς το τέλος της εβδομάδας μπορείς να επιτύχεις σε πρακτικά θέματα, για αυτό κάνε βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση. Δώσε προσοχή το Σαββατοκύριακο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς αναμένεται κάποια δυσκολία.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά η εβδομάδα αυτή μπορεί να εξελιχθεί αρκετά καλά, αφού θα έχεις τη δυνατότητα να νιώσεις το συναίσθημα του συντρόφου σου και να τον πλησιάσεις με ουσιαστικό τρόπο. Επίσης, θα νιώθεις αρκετά δραστήρια και διαθέσιμη για βόλτες και παιχνίδια! Δώσε προσοχή στην αυτοπεποίθησή σου στα μέσα της εβδομάδας που θα είναι κάπως χαμηλή. Το τέλος της εβδομάδας χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείς, έτσι ώστε να κρατήσεις τις ισορροπίες. Φρόντισε να διασκεδάσεις και να εκδηλώσεις τη χιουμοριστική σου πλευρά.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, από τα μέσα της εβδομάδας και μετά μπορείς να τα πας αρκετά καλά, καθώς θα είσαι αρκετά προσεκτική και φιλόδοξη. Σε συνδυασμό με την υπευθυνότητα που θα σε χαρακτηρίζει θα μπορέσεις να κάνεις σημαντικά πράγματα στην εργασία σου. Φρόντισε να κινηθείς με πυγμή και να μην αφήσεις τους φόβους της απόρριψης να σε καθηλώσουν. Στα οικονομικά, φρόντισε να παραμείνεις εγκρατής και προσγειωμένη.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινάει κάπως συναισθηματικά και παιχνιδιάρικα ταυτόχρονα. Ο Ήλιος μπαίνει στο Σκορπιό και αυτό σε φέρνει πιο κοντά στο συναίσθημά σου από τη μια, αλλά σε κάνει και πιο απαιτητική ή επιβλητική από την άλλη. Δώσε προσοχή στις 25 και 26 που η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα πραγματοποιήσει αρνητικές όψεις με τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα, καθώς ναι μεν θα είσαι αρκετά σοβαρή και συγκρατημένη, αλλά έχεις και μια τάση να νιώθεις μειονεκτικά, χωρίς εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Το Σαββατοκύριακο θα μπορέσεις να έχεις όμορφες στιγμές, αρκεί να δώσεις λίγη προσοχή στη συμπεριφορά σου στον αισθηματικό τομέα. Κατά τα άλλα, μπορείς να διασκεδάσεις, να κάνεις χιούμορ και να χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου για να περάσεις δημιουργικά το χρόνο σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η εβδομάδα ξεκινάει πολύ καλά. Θα έχεις την ευκαιρία να πλησιάσεις το ταίρι σου και να μιλήσεις μαζί του, δείχνοντας κατανόηση. Αφέσου στο πλούσιο συναίσθημα που σου φέρνει η Σελήνη στον Τοξότη τη Δευτέρα και την Τρίτη, αλλά προσπάθησε να περιορίσεις λίγο τον αυθορμητισμό σου, γιατί κάποιες φορές δεν φέρνει τα αποτελέσματα που θέλουμε. Στο κλείσιμο της εβδομάδας το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί ένα αρκετά θερμό κλίμα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Διαφορετικά, αν είσαι single, μπορείς να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, η εβδομάδα θα κυλήσει αρκετά καλά, καθώς δεν προβλέπονται ιδιαίτερες δυσκολίες. Η Τρίτη θα είναι μια καλή μέρα για να κάνεις συζητήσεις, καθώς η επικοινωνία θα δέχεται θετικές επιρροές. Είσαι ευθύς και ειλικρινής, γεγονός που σου προσδίδει κύρος και προκαλεί το σεβασμό. Η Τετάρτη και η Πέμπτη λόγω των αρνητικών όψεων που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη με τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα αντίστοιχα, είναι δυο ημέρες που χρειάζονται προσοχή από την πλευρά σου. Φρόντισε να διατηρήσεις την υπεύθυνη στάση και να ενεργήσεις σωστά σε πρακτικό επίπεδο, αφήνοντας την ανασφάλεια στην άκρη. Στα οικονομικά, θα πρέπει να προσέχεις για να μην παρασυρθείς από το συναίσθημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή μοιάζει με σκωτσέζικο ντους. Δίνει θετικές επιρροές, αλλά από την άλλη δημιουργεί και πιο δυσμενείς συνθήκες. Παίζει κυρίως με το συναίσθημά σου διευκολύνοντας τη συνύπαρξη με τους γύρω σου ή βάζοντας εμπόδια εξαιτίας της δικής σου στάσης. Εκμεταλλεύσου λοιπόν τα θετικά και περιόρισε τις αρνητικές επιδράσεις. Η Σελήνη στον Τοξότη στις 23 και στις 24 σε κάνει αυθόρμητη και συναισθηματικά ευθύ. Το γεγονός αυτό σε βοηθάει να προσεγγίσεις πιο άνετα το πρόσωπο που θέλεις στα αισθηματικά σου, ενώ η Σελήνη στον Αιγόκερω στις 25 και 26, σου προσφέρει σταθερότητα, φιλοδοξία και υπευθυνότητα. Καλά θα κάνεις όμως να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου και να διώξεις μακριά την ένταση που σου δημιουργείται. Απόλαυσε το τελείωμα της εβδομάδας που σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις καλά, κάνοντας αστεία και διασκεδάζοντας. Οι συναισθηματικοί δεσμοί δέχονται θετικές επιρροές, έτσι ώστε να κλείσει η εβδομάδα με μια γλυκιά γεύση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, εκμεταλλεύσου την Τρίτη και την Κυριακή για να περάσεις καλά και να δώσεις ένα νέο αέρα στη σχέση σου. Οι θετικές επιρροές σε κάνουν πιο συναισθηματική και ειλικρινή. Μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου για πράγματα που σε απασχολούν και δυσκολεύουν την καθημερινότητά σας. Μέσα από την ειλικρίνεια και την ευθύτητα θα μπορέσεις να κάνεις το κλίμα πιο ενδιαφέρον. Λίγη προσοχή δείξε ωστόσο, καθώς έχεις την τάση να είσαι αρκετά αυθόρμητη και να μην μπορείς να αντιληφθείς την πραγματικότητα. Ίσως οι προσδοκίες σου να μπαίνουν στη σφαίρα της φαντασίας!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά φρόντισε να παραμείνεις συγκροτημένη, καθώς ο συναισθηματισμός σου θα σε παρασύρει εύκολα σε καταστάσεις που δεν θα έχουν λογική. Καλό είναι μην αφεθείς στον αυθορμητισμό. Αν χρειαστεί να κάνεις σημαντικές συναντήσεις, δρομολόγησέ τις για τις αρχές της εβδομάδας. Από τα μέσα και μετά φαίνεται πως θα υπάρξει ένταση και πίεση. Στα οικονομικά, θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να ισορροπήσεις τα πράγματα. Η πραγματικότητα ίσως να μην είναι έτσι όπως θα ήθελες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα θετική, αλλά ούτε και καταστροφική. Ξεκινάει με την είσοδο του Ήλιου στο Σκορπιό, γεγονός που αναδεικνύει ακόμη περισσότερο την τάση σου προς την αισθηματική και ψυχολογική σου κατάσταση. Το καλό είναι ότι μπορείς να νιώσεις το διπλανό σου, αλλά γίνεσαι απαιτητική. Δώσε προσοχή στον τρόπο που συμπεριφέρεσαι, καθώς κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς αφελής και επιπόλαια. Αν θέλεις να διερευνήσεις κάποια ζητήματα με προσοχή και πρακτική σκέψη καλό είναι να το κάνεις στα μέσα της εβδομάδας. Αν πάλι χρειάζεται να κάνεις συναντήσεις και να συζητήσεις σημαντικά ζητήματα καλό είναι να το κάνεις την Τρίτη που η επικοινωνία με τη Σελήνη να κινείται στον Τοξότη ευνοείται.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θα μπορέσεις να έχεις μια ικανοποιητική εβδομάδα αν αποφύγεις να είσαι απόλυτη με το σύντροφό σου και δεν απαιτείς από αυτόν υπερβολές. Μάλιστα το ξεκίνημα αναμένεται πολύ θετικό, καθώς το πλανητικό σκηνικό ευνοεί το συναίσθημα, την αγάπη, την τρυφερότητα και γενικότερα σου δίνει πάτημα για να πας τη σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα ή για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που κάνει την καρδιά σου να χτυπάει πιο γρήγορα. Η εβδομάδα πάντως κλείνει το ίδιο όμορφα, οπότε εκμεταλλεύσου την Κυριακή για βόλτες και στιγμές πάθους.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, καλό είναι να μην αφήσεις τη διακύμανση της ψυχολογίας σου να επηρεάσει την εργασία σου. Εκμεταλλεύσου την ικανότητά σου να ανταπεξέρχεσαι σε δύσκολες καταστάσεις και στάσου στα πόδια σου με αξιοπρέπεια και δυναμισμό. Από τα μέσα και μετά καλό είναι να διατηρήσεις την αυτοκυριαρχία σου έναντι των άλλων χαρακτηριστικών που σου προσφέρει το πλανητικό σκηνικό. Το τέλος της εβδομάδας δεν θα είναι ιδανικό για εργασία και ενασχόληση με οικονομικά ζητήματα. Μοιάζεις λίγο ονειροπόλα και στρέφεσαι στη φαντασία, στοιχεία που δεν σε βοηθούν να βάλεις ρεαλιστικούς στόχους. Μείνε εγκρατής.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα δεν ξεκινάει τόσο καλά όσο θα ήθελες, καθώς θα νιώθεις έντονη ψυχολογική πίεση, ενώ δεν θα βρίσκεσαι στην κατάλληλη κατάσταση για να πάρεις αποφάσεις. Ωστόσο, η Τρίτη αναμένεται πολύ καλύτερη, πιο διασκεδαστική και δραστήρια. Την Τετάρτη και την Πέμπτη λόγω των αρνητικών όψεων που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη με τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα αντίστοιχα, φρόντισε να είσαι πιο προσεκτική και να διαχειριστείς το συναίσθημά σου με περισσότερη προσοχή. Θα έχεις την τάση να είσαι ευσυγκίνητη και να εκφράζεις φοβίες που μάλλον αβάσιμες μοιάζουν. Την Παρασκευή θα έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση και σε συνδυασμό με τη φαντασία κάνουν τη μέρα ιδανική για να διαπραγματευτείς και να πείσεις για τις απόψεις σου. Το τέλος της εβδομάδας αναμένεται αρκετά αισιόδοξο και διασκεδαστικό. Φρόντισε να μείνεις ψύχραιμη σε κάποιες καθυστερήσεις και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτική, καθώς τα μέσα της εβδομάδας φέρνουν ένταση, εκνευρισμό και τάσεις για καβγάδες. Συγκρατήσου και προσπάθησε να εκφράσεις το συναίσθημά σου με ειλικρίνεια και ευθύτητα, έτσι ώστε να μπορέσει και ο σύντροφός σου να σε καταλάβει. Αν θελήσεις να οργανώσεις βραδιές με το ταίρι σου για να έρθετε πιο κοντά, καλό είναι να το κάνεις την Τρίτη ή την Κυριακή που θα είσαι σε θέση να επικοινωνήσεις με κομψότητα τις σκέψεις και τα αισθήματά σου, ενώ η αισιοδοξία και η χαρούμενη διάθεση θα σε βοηθήσει να φτιάξεις την ατμόσφαιρα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα έχεις ευκαιρίες να κάνεις συναντήσεις για να προωθήσεις τις συνεργασίες σου. Καλή μέρα για κάτι τέτοιο θα είναι η Παρασκευή, ενώ αντίθετα η Δευτέρα δεν ενδείκνυται για κανέναν λόγο. Θα έχεις μια πιο ρομαντική αντίληψη των καταστάσεων και αυτό δεν θα σε αφήσει να σκεφτείς καθαρά και σωστά. Από την άλλη, την Παρασκευή, θα νιώθεις αυτοπεποίθηση και θα έχεις ευελιξία που θα σε βοηθήσουν να διαχειριστείς οποιοδήποτε εμπόδιο. Στα οικονομικά, καλό είναι να είσαι εγκρατής, γιατί υπάρχει μια τάση για αυθόρμητα έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τον Ήλιο να εισέρχεται στο Σκορπιό στο ξεκίνημα της εβδομάδας, θα έχεις την τάση να είσαι πιο απαιτητική και επιβλητική. Ωστόσο, θα σου δώσει την ικανότητα να ανταπεξέρχεσαι με δυναμισμό στα δύσκολα. Η υπερβολή αυτή φαίνεται να συνεχίζεται μέχρι λίγο πριν το τελείωμά της. Για την ακρίβεια, η Παρασκευή με τη Σελήνη να κάνει την είσοδό της στον Υδροχόο από το μεσημέρι και μετά θα είναι μια καλή μέρα για να κινηθείς με αυτοπεποίθηση και ευελιξία σε όποιον τομέα νιώθεις την ανάγκη να το κάνεις. Μπορείς να διεκδικήσεις ό,τι θεωρείς ότι σου αξίζει με πάθος. Καλή διάθεση φαίνεται πως θα έχεις και το Σαββατοκύριακο, αφού καταφέρεις να ξεπεράσεις τα όποια εμπόδια προκύψουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να είσαι προσεκτική για να αποφύγεις τις εντάσεις και τους καβγάδες που δημιουργεί το πλανητικό σκηνικό στα μέσα της εβδομάδας. Κατάλληλη μέρα για να χαλαρώσεις ή να διασκεδάσεις με το ταίρι σου θα είναι η Κυριακή, οπότε και θα μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα μαζί του. Αν είσαι single, μπορείς να κανονίσεις έξοδο με φίλους και που ξέρεις; Ίσως συναντήσεις ένα ενδιαφέρον πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, η εβδομάδα αυτή χρειάζεται προσοχή. Φρόντισε να μην κάνεις συζητήσεις ή να μην πάρεις αποφάσεις που στη συνέχεια δεν θα μπορέσεις να στηρίξεις. Η ματιά σου δεν είναι ξεκάθαρη και έτσι δεν μπορείς να δεις και να κρίνεις σωστά. Στα μέσα της εβδομάδας καλό είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, γιατί είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν θέματα που θα σε βγάλουν εκτός εαυτού. Στα οικονομικά, μην κάνεις κινήσεις που θα μετανιώσεις αργότερα. Μείνε εγκρατής.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή αναμένεται να έχει διακυμάνσεις. Από τη μια θα νιώθεις έντονα συναισθήματα, γεγονός που δεν σε αφήνει να σκεφτείς καθαρά. Βέβαια, σου δίνεται η δυνατότητα να δεις τα πράγματα από τη σκοπιά των άλλων. Προσπάθησε να μην βιάζεσαι με τις αποφάσεις σου και γενικότερα μην κάνεις κινήσεις που δεν έχεις μελετήσει πρώτα καλά. Φρόντισε να διατηρήσεις τον αυτοέλεγχο και να μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου. Ο φόβος της απόρριψης είναι πιθανό να σε εμποδίσει να πάρεις αποφάσεις. Το τέλος της εβδομάδας ωστόσο σε ανταμείβει. Παρά τα εμπόδια, σου προσφέρει καλή διάθεση, αισιοδοξία και χιούμορ. Ιδανικά χαρακτηριστικά για να περάσεις καλά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου έχεις την εύνοια των πλανητών για να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις που ταλαιπωρούν τη σχέση σας. Θα είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις τί πραγματικά νιώθεις και να το εκφράσεις με ευθύτητα και τιμιότητα. Φρόντισε μόνο να μείνεις προσηλωμένη στην πραγματικότητα, γιατί έχεις την τάση να σε παρασύρουν τα όνειρά σου. Ως ένα βαθμό είναι καλό για τα αισθηματικά σου, αλλά κινδυνεύεις να πέσεις θύμα κάποιου επιτήδειου στην περίπτωση που αναζητάς ένα ταίρι.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, φρόντισε να μείνεις προσγειωμένη στη γη και να πάψεις να ονειροπολείς. Εκμεταλλεύσου τη σταθερότητα και την αυτοκυριαρχία που σου προσφέρει το πλανητικό σκηνικό για να δουλέψεις σκληρά προς όφελος των σχεδίων και της καριέρας σου. Το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδανικό για ανασυγκρότηση και αναζωογόνηση. Ίσως θα ήταν καλό για να σκεφτείς την παρούσα κατάσταση και να κάνεις νέα σχέδια. Πρόσεξε ωστόσο τα έξοδα που θα κάνεις, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να ξεφύγεις έχοντας καλή διάθεση και όρεξη για να διασκεδάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινάει με τον Ήλιο να κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου. Αυτό σημαίνει ότι σε κάνει πιο εκφραστική και σε φέρνει πιο κοντά στο συναίσθημά σου. Βέβαια, η μυστικοπάθειά σου γίνεται ακόμα πιο έντονη και αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο. Οι μέρες που ακολουθούν χρειάζονται προσοχή, καθώς θα έχεις την τάση να πετάς στα σύννεφα χωρίς να αντιλαμβάνεσαι τα πραγματικά δεδομένα. Υπάρχει κίνδυνος να απογοητευτείς από τις εσφαλμένες προσδοκίες σου. Διαχειρίσου τις ανασφάλειές σου και εκμεταλλεύσου την καλή σου διάθεση για να περάσεις καλά. Ειδικά την Κυριακή, θα νιώθεις αρκετά αισιόδοξα με μια τάση για χορούς και διασκεδάσεις!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα με το σύντροφό σου και σε αυτό θα σε βοηθήσει η αυτοσυγκράτηση που θα νιώθεις καθώς και το ένστικτό σου που είναι οξυμένο. Θα είσαι σε θέση να αντιληφθείς τις προθέσεις του, γεγονός που σε ωθεί να καταλάβεις τον τρόπο σκέψης του. Μην υποκύπτεις στα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που δημιουργεί το μυαλό σου, γιατί θα πέσεις θύμα εξαπάτησης και θα φταις εσύ για αυτό. Χαλάρωσε και διατήρησε τα μάτια σου ανοιχτά. Μην κάνεις τα πράγματα δύσκολα και θα μπορέσεις να περάσεις όμορφα, ειδικά στο τέλος της εβδομάδας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, ίσως προκύψουν κάποια προβλήματα στα μέσα της εβδομάδας, καθώς ο εκνευρισμός θα είναι διάχυτος στην ατμόσφαιρα. Φρόντισε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, έτσι ώστε να εξασφαλίσεις τη θετική αντιμετώπιση των συνεργατών και συναδέλφων. Επίσης, θα πρέπει να εκμεταλλευτείς τα καλά στοιχεία που σου δίνει η Σελήνη στον Αιγόκερω την Τετάρτη και την Πέμπτη και να δείξεις προσοχή, υπευθυνότητα και αυτοσυγκράτηση. Έτσι, θα μπορέσεις να κινήσεις τα νήματα προς την κατεύθυνση που θέλεις. Τα ίδια ισχύουν και για τα οικονομικά σου. Τα σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία επηρεάζουν τον τρόπο που ξοδεύεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η είσοδος του Ήλιου στο Σκορπιό στο ξεκίνημα της εβδομάδας, οξύνει την κριτική σου αντίληψη και σε κάνει πιο εκφραστική. Το συναίσθημα είναι επίσης έντονο και αν δεν μείνεις συγκεντρωμένη στο στόχο σου δεν θα είναι δύσκολο να σε παρασύρει. Η Τρίτη με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου θα είναι μια μέρα με πλούσιο συναίσθημα επίσης, αλλά σου δίνει ζωντάνια και παιδικότητα που σε βοηθάει να ξεφύγεις για λίγο. Από τα μέσα και μετά θα νιώσεις πιο προσγειωμένη, ενώ δεν αποκλείεται να νιώσεις έλλειψη αυτοπεποίθησης. Ο τρόπος που θα τη χειριστείς θα κρίνει και τις συνέπειες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά θα υπάρξει έντονο συναίσθημα που δεν θα είναι πάντα για καλό. Αυτό σημαίνει ότι εύκολα θα τείνεις στην υπερβολή και στην ανασφάλεια και θα πρέπει να κάνεις κάτι για να κρατήσεις τον έλεγχο. Το τέλος της εβδομάδας θα βρίσκεσαι σε πολύ καλή διάθεση, θα έχεις κέφι και αισιοδοξία, γεγονός που αν το εκμεταλλευτείς θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου και να διασκεδάσετε. Αν είσαι single, μπορείς να το εκμεταλλευτείς για να βγεις με φίλους και να ασκήσεις τη γοητεία σου στο άλλο φύλο.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά μπορείς να εκμεταλλευτείς την αποφασιστικότητα που θα νιώθεις στις αρχές τις εβδομάδας για να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, να ασκήσεις πιέσεις προς τα άτομα που πρέπει και γενικότερα να διεκδικήσεις αυτά για τα οποία έχεις εργαστεί σκληρά μέχρι τώρα. Ακόμη και οι διαπραγματεύσεις θα μοιάζουν παιχνιδάκι στα χέρια σου αν φερθείς έξυπνα και με αυτοπεποίθηση. Στα οικονομικά, δεν χρειάζονται υπερβολές. Έτσι, θα μπορέσεις να επιτύχεις την πολυπόθητη ισορροπία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα που έρχεται φέρνει στην επιφάνεια έντονο συναίσθημα και ανασφάλειες. Ειδικά την Τετάρτη και την Πέμπτη με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα είναι πολύ πιθανό να εκφράσεις χαμηλή αυτοπεποίθηση και φόβο για την απόρριψη ή την αποτυχία. Επιστράτευσε το καθαρό σου μυαλό και τη σταθερότητα που σε χαρακτηρίζουν για να θέσεις υπό έλεγχο τις τρελές σκέψεις. Παράλληλα, εκμεταλλεύσου το τελείωμα της εβδομάδας για να διασκεδάσεις, να αστειευτείς, να εκφράσεις τα φιλικά σου συναισθήματα και γενικότερα να φτιάξεις τη διάθεσή σου. Κάποιες αναποδιές που θα προκύψουν θα μπορέσεις να τις ξεπεράσεις με υπομονή.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλό είναι να αφιερώσεις ουσιαστικό χρόνο στο σύντροφό σου και γενικότερα στην αισθηματική σου ζωή. Δεν χρειάζεται να σπαταλάς κόπο και χρόνο σε θέματα που δεν έχουν τόση μεγάλη σημασία. Διαφορετικά θα εντείνεις την ένταση που μπορεί να δημιουργηθεί στα μέσα της εβδομάδας και τότε δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις τους καβγάδες. Χαλάρωσε λίγο, βρες τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση και διασκέδασε στο πλευρό του συντρόφου σου ή με καλή παρέα. Και που ξέρεις τί θα προκύψει;

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα έχεις μια γεμάτη εβδομάδα και αρκετά ζητήματα θα απαιτήσουν την προσοχή σου. Με προγραμματισμό και υπομονή θα μπορέσεις να διευθετήσεις ό,τι χρειαστεί. Σε πρακτικά ζητήματα φαίνεται πως θα γευθείς την επιτυχία προς το τέλος της εβδομάδας. Γενικότερα, το στοίχημα είναι να κυριαρχήσεις πάνω στο συναίσθημά σου και να μην το αφήσεις να σε κατευθύνει. Αυτό ισχύει και για τα οικονομικά σου που χρειάζονται πειθαρχία και καλό προγραμματισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η είσοδος του Ήλιου στο Σκορπιό στο ξεκίνημα της εβδομάδας εντείνει την τάση σου να επιβάλλεσαι στους γύρω σου και να απαιτείς περισσότερα. Η ένταση των συναισθημάτων σου είναι αυξημένη, περισσότερο από το κανονικό και αυτό κάποιες φορές σε δυσκολεύει. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, έτσι ώστε να εκτονώσεις την ένταση. Προς τα τέλη, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτική προκειμένου να διαχειριστείς τα εμπόδια που θα προκύψουν. Φρόντισε να τα ξεπεράσεις με υπομονή και λογική σκέψη, έτσι ώστε την Κυριακή να απολαύσεις οικογενειακές στιγμές με όρεξη και καλή διάθεση, δεδομένου ότι με τη Σελήνη στο ζώδιό σου θα αξιοποιήσεις την αίσθηση του χιούμορ και τη φιλική διάθεση που θα έχεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις ενδιαφέρουσες μέρες αν επιλέξεις το δρόμο της ειλικρίνειας και της αμεσότητας. Θα υπάρξουν στιγμές που το συναίσθημα θα σε πνίγει, νιώθοντας ανίσχυρη να το διαχειριστείς. Ωστόσο, θα σου δοθεί η ευκαιρία να μιλήσεις ευθέως, χωρίς περιστροφές και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την αδράξεις. Η συμβουλή αυτή σου ταιριάζει όποια και αν είναι η συναισθηματική σου κατάσταση. Αν έχεις ταίρι καλά θα κάνεις να μιλήσεις για να βελτιώσεις την κατάσταση. Αν πάλι αναζητάς ένα σύντροφο, η τακτική αυτή θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου την εβδομάδα αυτή ίσως υπάρξουν προβλήματα στην επικοινωνία σου με τους συνεργάτες, γεγονός που θα εμποδίσει την εξέλιξη των σχεδίων σου. Μην ταράζεσαι και προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Αξιοποίησε την αυτοκυριαρχία και την αυτοσυγκράτηση που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό προς το τέλος της εβδομάδας για να ανακτήσεις τον έλεγχο. Στα οικονομικά, φρόντισε να κινηθείς πιο ορθολογικά παραμερίζοντας το συναίσθημα που σε οδηγεί σε λάθος αποφάσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Την εβδομάδα αυτή θα υπάρξουν αρκετές αναταράξεις, καθώς το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί διάφορες επιρροές, πότε προς τη θετική πλευρά, πότε προς την όχι και τόσο ευνοϊκή. Οι νέες συνεργασίες δεν φαίνεται να ευνοούνται ενώ στον αισθηματικό τομέα θα πρέπει να επιστρατεύσεις τη λογική για να συγκρατήσει αρνητικά συναισθήματα που βγαίνουν στην επιφάνεια. Προς το Σαββατοκύριακο αναμένονται εμπόδια και καθυστερήσεις. Με υπομονή και ψυχραιμία θα καταφέρεις να τα ξεπεράσεις, έτσι ώστε να περάσεις μια Κυριακή χαλαρή και διασκεδαστική με φίλους και οικογένεια. Τότε είναι μια καλή μέρα για να εκφράσεις το ενδιαφέρον σου και προς το πρόσωπο που μοιράζεσαι ή θέλεις να μοιραστείς τη ζωή σου μαζί του.

Αισθηματικές
Το συναίσθημα φαίνεται πως θα κυριαρχήσει την εβδομάδα αυτή και σε ωθεί σε αντιδράσεις που εκφράζουν αγάπη και ενδιαφέρον, αλλά κάποιες στιγμές φαίνεται πως θα είναι πιο έντονες και ακραίες. Φρόντισε να κρατήσεις τον έλεγχο, να πλησιάσεις το ταίρι σου, να μιλήσεις ανοιχτά για ό,τι σε ενοχλεί και να μην επιτρέψεις την υπερβολή να δημιουργήσει αναστάτωση στη σχέση σου.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά θα πάνε καλά αυτήν την εβδομάδα αν καταφέρεις να διατηρήσεις τον αυτοέλεγχό σου. Θα πρέπει να είσαι σαφής, ευθύς και αποφασιστική αν θέλεις να πετύχεις σε διαπραγματεύσεις ή να βοηθήσεις τις συνεργασίες σου να εξελιχθούν. Προσπάθησε να διατηρήσεις τη συμπεριφορά σου κόσμια, καθώς δεν θα είναι δύσκολο να ξεφύγεις κάποιες φορές. Οι πιέσεις από το πλανητικό σκηνικό θα είναι έντονες. Στα οικονομικά, χρειάζεται μέτρο και καλό προγραμματισμό. Αν μείνεις εντός πλάνου όλα θα πάνε καλά.

Read More

And More