ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από 24 Απριλίου μέχρι 1 Μαΐου 2017

Πώς θα είναι αυτή η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Πως θα κινηθούν τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου;

ΚΡΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα είσαι πολύ δραστήρια και υπερκινητική. Αυτό σε συνδυασμό με την Αφροδίτη που θα κάνει την είσοδό της στο ζώδιό σου την Παρασκευή και να ευνοεί κοινωνικές συναναστροφές, θα σε βοηθήσει να πετύχεις πράγματα που μέχρι τώρα δεν τολμούσες να επιδιώξεις λόγω της μεγάλης ανασφάλειας που ένιωθες. Ωστόσο, την Τετάρτη πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, στο χώρο της δουλειάς σου θα κυριαρχήσουν εντάσεις με τα άτομα του χώρου, οπότε καλό θα ήταν να κρατήσεις ουδέτερη στάση και χαμηλούς τόνους για να μην εμπλακείς σε δυσάρεστες καταστάσεις. Πολύ προσεκτική θα πρέπει να είσαι και στη διαχείριση των οικονομικών σου, γιατί βρίσκεσαι ήδη σε δύσκολη φάση. Στην προσωπική σου ζωή, αν είσαι ξεκάθαρη απέναντι στο ταίρι σου όλα θα είναι καλά.

Αισθηματικές
Θα κάνεις αλλαγές που θα αναβαθμίσουν τη σχέση σου και που θα σε βοηθήσουν να παίρνεις μέσα από αυτή όσα έχεις πραγματικά ανάγκη. Αν από την άλλη δεν έχεις σταθερό ερωτικό σύντροφο, ετοιμάσου να απαλλαγείς σύντομα από τη μοναξιά, καθώς τη θέση της θα πάρει ο ενθουσιασμός από μια αναπάντεχη γνωριμία. Κινήσου έξυπνα και χωρίς υπερβολές και θα καταφέρεις να φτιάξεις τη σχέση που πάντα ονειρευόσουν.

Επαγγελματικές
Καλό θα ήταν από εδώ και πέρα να αντιμετωπίζεις τις ευθύνες της δουλειάς σου με περισσότερη υπευθυνότητα και να είσαι πιο συνεπής, ώστε να βελτιώσεις την κατάσταση. Βρίσκεσαι σε πολύ χαμηλά επίπεδα και για αυτό το αποτέλεσμα ευθύνεσαι καθαρά και μόνο εσύ. Ανασκουμπώσου και προγραμματίσου σωστά, προκειμένου να σημειώσεις την επιθυμητή άνοδο. Ανάλογα θα πρέπει να αρχίσεις να διαχειρίζεσαι και τα οικονομικά σου ζητήματα, βάζοντας άμεσα φρένο σε αλόγιστες σπατάλες και μελετώντας προσεκτικά κάθε σου κίνηση.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Το ενδιαφέρον σου αυτές τις μέρες θα μονοπωλείται από ζητήματα οικονομικής φύσεως και καλά θα κάνεις να δώσεις όλην την προσοχή που απαιτείται, ώστε να δώσεις τις καταλληλότερες λύσεις στα προβλήματα που έχουν προκύψει. Ειδικότερα με τη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 26 του μήνα, θα πρέπει να δράσεις άμεσα και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες ή ακόμη και να οργανώσεις ένα καλό πρόγραμμα διαχείρισης των χρημάτων σου. Και στον επαγγελματικό τομέα όμως επικρατεί ένα χάος και καλό θα ήταν να βάλεις άμεσα μια τάξη, ώστε να δουλεύεις με ηρεμία και όχι υπό το καθεστώς του πανικού. Στα αισθηματικά σου, λόγω της επιστροφής της κυβερνήτης σου Αφροδίτης στον Κριό από την Παρασκευή και μετά θα έρθεις αντιμέτωπη με δυσκολίες συνεννόησης με το σύντροφό σου και θα πρέπει να επιστρατεύσεις την υπομονή και τη διπλωματία σου, ώστε να αποφύγεις τα χειρότερα.

Αισθηματικές
Από την αρχή κιόλας αυτής της εβδομάδας θα επικρατήσουν εντάσεις κι εκνευρισμοί στη ζωή των δεσμευμένων του ζωδίου. Πιο συγκεκριμένα, η πίεση και το άγχος που βιώνεις σε καθημερινή βάση, λόγω των πολλών υποχρεώσεων, σε έχει κουράσει πολύ και σε έχει φέρει στα όρια των αντοχών σου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ξεσπάς τα νεύρα σου στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, ο οποίος όμως δεν φταίει σε κάτι και δικαιολογημένα αντιδρά. Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή τα πράγματα θα είναι πιο ήρεμα και θα βρεις τις ιδανικές συνθήκες για συζήτηση, ώστε να βελτιώσεις την κατάσταση. Αν είσαι single, ενεργοποιήσου και κάνε εσύ πρώτος το βήμα για να έρθεις κοντά με αυτόν που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θέλουν λίγη παραπάνω προσοχή, γιατί κινδυνεύεις να βρεθείς σε πολύ δύσκολες καταστάσεις. Αναθεώρησε τον τρόπο που σκέφτεσαι πριν αποφασίσεις, διότι ίσως η σκέψη σου να είναι θολωμένη τελευταία. Έτσι, θα επανορθώσεις παλιά λάθη και δύσκολα θα τα επαναλάβεις. Τυχόν ευκαιρίες ή προτάσεις που θα σου παρουσιαστούν, φρόντισε να μη σε ενθουσιάσουν και κάνεις βεβιασμένες κινήσεις. Να μελετάς πρώτα προσεκτικά κάθε παράμετρό τους και να προχωράς μόνο όταν είσαι σίγουρη για την έκβαση που θα έχουν, γιατί ίσως να μην είναι αυτό που φαίνονται. Και στον οικονομικό τομέα πρέπει όμως να ανασυνταχθείς και να ακολουθήσεις ένα πιο αποτελεσματικό πρόγραμμα, ώστε να βρεις τους ρυθμούς που επιθυμείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτήν την εβδομάδα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Ταύρο την Τετάρτη θα βρεις το θάρρος να προσεγγίσεις αυτόν που έχει κατακτήσει την καρδιά σου και να του εξομολογηθείς τα αισθήματα που έχεις για εκείνον. Έχεις την τύχη με το μέρος σου και σίγουρα θα βρεις την ανταπόκριση που περιμένεις. Κατά τα άλλα, η ζωή σου σε γενικές γραμμές κυλάει ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Η ευημερία και η αρμονία που επικρατεί σε όλους τους τομείς της ζωής σου, σε κάνει πολύ χαρούμενη και ήρεμη. Πρόσεξε το Σαββατοκύριακο λίγο μόνο, διότι ίσως κάποια κοντινά σου άτομα που δεν φαντάζεσαι, θα επιχειρήσουν να σε βλάψουν και να σε εκμεταλλευτούν. Να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και όταν το αντιληφθείς βαλ’ τους στη θέση τους.

Αισθηματικές
Καλό θα ήταν στο εξής να αλλάξεις τον τρόπο που φέρεσαι στο σύντροφό σου και να μαλακώσεις τη στάση σου. Προτίμησε να βγάλεις την ευχάριστη πλευρά του εαυτού σου στην επιφάνεια και να του εκδηλώνεις τα ειλικρινή και βαθιά σου συναισθήματα, από το να είσαι στην τσίτα και να τον κατακρίνεις διαρκώς και χωρίς ουσιαστικό λόγο. Ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου αξίζει πολλά και θα πρέπει να αρχίσεις να το εκτιμάς αυτό και να φέρεσαι ανάλογα, γιατί το αξίζει. Αν από την άλλη βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, τα άστρα θα σταθούν αρωγοί σου, ώστε αυτήν την εβδομάδα να αυξηθεί η σεξουαλικότητά σου και να μπεις ξανά ενεργά στο ερωτικό παιχνίδι.

Επαγγελματικές
Στον τομέα της εργασίας σου, καλό θα ήταν να σταματήσεις να φέρεσαι απερίσκεπτα και να προτιμήσεις να δώσεις το 100% του εαυτού σου και των δυνατοτήτων σου, ώστε να σταθείς στο ύψος των απαιτήσεων. Μόνο με ωριμότητα και καλή οργάνωση θα πετύχεις αυτά που θέλεις, οπότε παραμέρισε εντελώς τάσεις ανευθυνότητας και επιπολαιότητας. Το Σαββατοκύριακο ίσως προκύψουν διαφωνίες και εντάσεις με τους συνεργάτες σου, οπότε φρόντισε να είσαι προετοιμασμένη και να φροντίσεις να κρατήσεις όσο γίνεται χαμηλούς τους τόνους. Τα οικονομικά σου χρειάζονται περισσότερη προσοχή, καθώς οι καιροί είναι δύσκολοι και νέα έξοδα προκύπτουν διαρκώς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στα επαγγελματικά σου, καθώς οι αστρολογικές όψεις φαίνεται να διευκολύνουν ζητήματα του συγκεκριμένου τομέα. Έχεις πολλά όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά η σωστή αξιοποίηση των δυνατοτήτων σου σε συνδυασμό με τη γενικότερη εύνοια που δέχεσαι θα σε βοηθήσουν ώστε να τα δεις να παίρνουν σάρκα και οστά. Εκτός της ηθικής ικανοποίησης, σημαντική θα είναι η οικονομική ανταμοιβή που θα δεχτείς και που τόσο πολύ επιθυμούσες. Έτσι, θα πάρεις τις βαθιές ανάσες που ήθελες και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που σε βαραίνουν. Όσον αφορά στα αισθηματικά σου, αν είσαι δεσμευμένη, θα περάσεις σε μια νέα περίοδο τόσο ευχάριστη και γεμάτη πάθος, που θα ερωτευτείς από την αρχή με τον αγαπημένο σου.

Αισθηματικές
Στην προσωπική σου ζωή καλά θα κάνεις να αφήσεις στην άκρη μιζέριες και παράπονα διότι ο σύντροφός σου έχει αρχίσει να κουράζεται από αυτή σου τη στάση και αν συνεχίσεις έτσι, σίγουρα η κατάληξή σας δεν θα είναι καλή. Χαλάρωσε λοιπόν και βγάλε στην επιφάνεια τον καλό και ευχάριστο εαυτό σου, ώστε να βελτιώσεις την ατμόσφαιρα μεταξύ σας και να αποφύγεις τα χειρότερα. Αν είσαι single, τα νέα για εσένα είναι ευχάριστα, αφού σύντομα με την Αφροδίτη να κινείται στον Κριό από την Παρασκευή και μετά, μια νέα γνωριμία θα σε συναρπάσει και θα σε απαλλάξει οριστικά από τη μοναξιά σου.

Επαγγελματικές
Οι συνθήκες αυτών των ημερών είναι ιδανικές για την προώθηση καινοτόμων ιδεών και τη λήψη ρίσκων, που σίγουρα θα έχουν επιτυχή έκβαση και θα σε δικαιώσουν. Εφόσον η τύχη είναι με το μέρος σου και η επιτυχία αδιαμφισβήτητη, μην αφήσεις δυσκολίες ή γνώμες τρίτων να σε επηρεάσουν και να σε πτοήσουν. Η αίσια έκβαση των επιδιώξεών σου θα σε ωφελήσει πολύ και στον οικονομικό τομέα, καθώς οι μεγαλύτερες πλέον απολαβές θα σου δώσουν την άνεση που επιθυμούσες.

ΛΕΩΝ
Αυτό το επταήμερο καλό θα ήταν να αφήσεις τους άλλους να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις και αν και δεν το συνηθίζεις, να μείνεις λίγο πιο πίσω και να τους ακολουθείς στις αποφάσεις τους. Αυτό, γιατί ίσως η κρίση σου να μην είναι αρκετά καθαρή, λόγω της γενικότερης πίεσης που δέχεσαι καιρό τώρα. Συνεπώς, καλύτερο θα ήταν να αφήσεις τις πρωτοβουλίες και τις σημαντικές ενέργειες στους έμπιστους και αξιόπιστους συνεργάτες σου, ώστε να αποφύγεις παγίδες και λάθη. Τα οικονομικά σου αρχίσουν να διορθώνονται και δεν έχεις παρά να φροντίσεις να ακολουθείς ένα σωστό πλάνο, που θα σε κρατά ασφαλή. Και στον αισθηματικό όμως τομέα τα πράγματα βελτιώνονται πολύ με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση της Αφροδίτης στον Κριό από την Παρασκευή και μετά και η σχέση σου γίνεται ιδανική.

Αισθηματικές
Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τετάρτη στον Ταύρο και να σε επηρεάζει αρνητικά ίσως βιώσεις κάποιες δυσκολίες και σκαμπανεβάσματα στο περιβάλλον της οικογένειάς σου, οπότε κινήσου πολύ προσεκτικά για να αποφύγεις ανεπανόρθωτα λάθη. Στη σχέση σου ενδέχεται να αλλάξουν ορισμένα πράγματα, γεγονός που αρχικά θα σε αναστατώσει, αλλά στην πορεία θα δεις ότι είναι για καλό. Αν είσαι single αυτό το διάστημα, βγες από το καβούκι σου και διεκδίκησε μα θάρρος αυτόν που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, προσπάθησε να είσαι προσγειωμένη στην πραγματικότητα, ώστε να μπορείς εύκολα να αναγνωρίσεις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και που θα σου αποφέρουν τα μέγιστα στο άμεσο μέλλον. Βέβαια όσο δελεαστικές κι αν είναι, μη βιαστείς να κινηθείς και μελέτησε καλά τα υπέρ και τα κατά, ώστε να μη βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Η διαχείριση των οικονομικών σου είναι πολύ λάθος, οπότε αναθεώρησε τις τακτικές σου για να μπορέσεις να ανακάμψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτό το επταήμερο θα σου δώσει τη δυνατότητα και τις καταλληλότερες συνθήκες να επιχειρήσεις εκείνες τις αλλαγές που καιρό τώρα επιθυμείς, ώστε να είσαι πιο ήρεμη και ικανοποιημένη από την καθημερινότητά σου. Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Ταύρο την Τετάρτη θα αντιμετωπίσεις κάποια εμπόδια σε αυτήν την προσπάθεια, αλλά μην το βάζεις κάτω γιατί θα είναι κρίμα να χαλάσεις αυτό που έχεις ξεκινήσει και που θα σε κάνει ευτυχισμένη. Έχε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και με βοήθεια από τους γύρω σου θα τα καταφέρεις. Σε προσωπικό επίπεδο, η Αφροδίτη που θα επιστρέψει στον Κριό την Παρασκευή προκαλεί αναταράξεις στη σχέση σου είτε φέρνει στο προσκήνιο ανοιχτά κεφάλαια του παρελθόντος.

Αισθηματικές
Επιδίωξε να αναθερμάνεις τη σχέση σου με το σύντροφό σου και μην επιτρέψεις ξανά σε τίποτα και κανέναν στο εξής να χαλάσουν το όμορφο κλίμα που θα δημιουργήσεις. Αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης του ερωτικού σου συντρόφου, αναθεώρησε τις μεθόδους σου και προσπάθησε να αποφεύγεις υπερβολές και ακρότητες, που φέρνουν αντίθετα αποτελέσματα.

Επαγγελματικές
Με τον Ερμή να εξακολουθεί να κινείται στον Κριό και να σε επηρεάζει πολύ θετικά, τόλμησε να βγεις από το λήθαργό σου και να κάνεις δυναμικά ξεκινήματα στη δουλειά σου, που θα σε πάνε ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία. Επιστράτευσε την τετράγωνη λογική σου και μην μπαίνεις σε δεύτερες σκέψεις για τις αποφάσεις σου, αφού κάνεις το σωστό. Τα οικονομικά σου χρειάζονται πολύ καλό προγραμματισμό, προκειμένου να καταφέρεις να ορθοποδήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Αυτές τις μέρες ο εκνευρισμός σου θα είναι έντονος, καθώς ζητήματα σημαντικά για το μέλλον σου καθυστερούν και σε κρατούν στάσιμη. Έχεις όμως μεγάλο μερίδιο ευθύνης για αυτήν την κατάσταση, αφού παραμένεις απαθής και δεν δραστηριοποιείσαι όσο θα έπρεπε για να δώσεις λύσεις στις προβληματικές καταστάσεις που έχουν προκύψει. Δούλεψε πολύ και σκληρά, καθώς μόνο έτσι θα φτάσεις εκεί που θέλεις. Τίποτα δεν είναι εύκολο, ούτε έρχονται όλα ουρανοκατέβατα. Όσο πιο υψηλοί οι στόχοι, τόσο μεγαλύτερη η προσπάθεια που χρειάζεται. Το Σαββατοκύριακο με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να μετακινείται στον Κριό αφιέρωσέ το στον εαυτό σου και κυρίως στην ξεκούρασή σου, γιατί το αξίζεις και το έχεις ανάγκη.

Αισθηματικές
Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν γίνεται τα πράγματα στην αισθηματική σου ζωή να κυλούν πάντα ήρεμα και αρμονικά. Είναι λογικό να έρχονται στιγμές με εντάσεις ή και ακόμη να προκύπτουν δεδομένα που δεν υπολόγιζες και σε αναγκάζουν να προσαρμοστείς σε αυτά. Χαλάρωσε λοιπόν και μη περιμένεις να γίνεται και η παραμικρή λεπτομέρεια όπως την προγραμματίζεις. Αν είσαι single, θα μπορέσεις επιτέλους να κλείσεις οριστικά κάθε ανοιχτή πόρτα με το παρελθόν που σε πληγώνει και θα κοιτάξεις μπροστά.

Επαγγελματικές
Στο χώρο της εργασίας σου, αυτήν την εβδομάδα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Ταύρο την Τετάρτη καλό θα ήταν να προβείς στο κλείσιμο συμφωνιών ή συνεργασιών, αφού η τύχη σε ευνοεί και θα κάνεις σωστές επιλογές. Οι επερχόμενες επιτυχίες θα σε καταξιώσουν στα μάτια των ανωτέρων σου, οι οποίοι θα βασίζονται πάνω σου στο εξής και θα σε ανταμείβουν ανάλογα για κάθε σου ορθή επιλογή. Τα οικονομικά σου φαίνεται επίσης να βελτιώνονται, αλλά δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναπαυθείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η αποφασιστικότητα και η ενέργειά σου είναι στα ύψη, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τετάρτη στον Ταύρο και να σε επηρεάζει θετικά ώστε να αποφασίσεις να διορθώσεις προβληματικές καταστάσεις ή ακόμη και να απαλλαγείς οριστικά από κάποιες, αφού σε δυσκόλευαν και σε πίεζαν πολύ σε καθημερινό επίπεδο. Έτσι, θα βελτιώσεις πολύ την κατάσταση και στο χώρο της δουλειάς σου, και κυρίως στα αισθηματικά σου, όπου ακροβατούσες σε ένα τεντωμένο σκοινί μέχρι τώρα. Ως προς τη διαχείριση των οικονομικών σου, οργανώσου σωστά και απόκτησε περισσότερη πειθαρχεία.

Αισθηματικές
Στην ερωτική σου ζωή, αν καταφέρεις να βάλεις σε μια τάξη τα πράγματα και επιστρατεύσεις τη φαντασία και τη γοητεία σου, θα μπορέσεις να ζήσεις αξέχαστες στιγμές πάθους με το σύντροφό σου, ίσως ακόμη και να ερωτευτείτε από την αρχή. Το Σαββατοκύριακο με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Κριό, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα, αλλά θα τα καταφέρετε χωρίς να επηρεαστείτε. Αν είσαι single, βγες έξω και διασκέδασε με φίλους, αφού δεν αναμένεται να συμβεί κάτι συνταρακτικό στην ερωτική σου ζωή.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου ζητήματα προχωρούν μια χαρά και τυχόν μικροπροβλήματα δεν πρέπει να σε αναστατώσουν, γιατί θα είναι προσωρινά. Ό, τι κι αν γίνει φρόντισε να είσαι ψύχραιμη και να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στην κρίση σου. Απόφυγε ακρότητες και αξιοποίησε το 100% των δυνατοτήτων σου. Τα οικονομικά σου είναι κάπως πιεσμένα, οπότε προγραμματίσου για να μην επιδεινωθεί η κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτήν την εβδομάδα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Ταύρο την Τετάρτη και να σε επηρεάζει θετικά, βάλε μια τάξη επιτέλους στη ζωή σου, ώστε να χαλαρώσεις και να απολαμβάνεις μια αρμονική καθημερινότητα. Να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα γίνουν όπως τα ονειρεύεσαι. Στη δουλειά σου το κλίμα θα είναι εξαιρετικά θετικό, αφού θα συνεργάζεσαι άψογα με τους συνεργάτες σου και θα υλοποιείτε κοινά σας οράματα. Στον οικονομικό τομέα, κάνε τις απαραίτητες κινήσεις που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στη σχέση σου φαίνεται να πηγαίνουν μια χαρά, οπότε δεν έχεις παρά να χαλαρώσεις και να απολαύσεις αυτό που έχεις. Αν πάλι αναζητάς το άλλο σου μισό, θα προκύψει επανασύνδεση με παλιό έρωτα, αλλά να σκεφτείς πρώτα καλά αν αξίζει να δώσεις δεύτερη ευκαιρία. Σε κάθε περίπτωση να προσέξεις πολύ, ώστε να μην επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος ή πληγωθείς.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, καλό θα ήταν να γίνεις πιο δραστήρια και διεκδικητική, ώστε να φτάσεις στο σημείο που θέλεις. Να θυμάσαι πως τίποτα δεν χαρίζεται και πως η επιτυχία θέλει πολύ κόπο, οπότε κινήσου ανάλογα. Να έχεις πάντα ως γνώμονα τη λογική και το αλάνθαστο ένστικτό σου, ώστε να αποφύγεις λάθη και παγίδες κα να καταφέρεις όσα επιδιώκεις. Η Αφροδίτη από τη νέα της θέση, από την Παρασκευή και μετά, σε αναγκάζει να είσαι πολύ προσεκτική και στα εργασιακά σου και κυρίως στα οικονομικά σου ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά ήρεμη και χωρίς ιδιαίτερες ανατροπές. Ωστόσο η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Τετάρτη στον Ταύρο βγάζει στην επιφάνεια αισθήματα αβεβαιότητας ως προς τα ερωτικά σου. Μην σε παίρνει από κάτω και κάνε μια συζήτηση με το σύντροφό σου, ώστε να δεις ότι όλα είναι καλά. Χαλάρωσε λοιπόν και μην αφήνεις τον εαυτό σου να κάνει τρελά σενάρια. Στα εργασιακά σου, θα έχεις την ευκαιρία μέσα από δυσκολίες να βγεις νικήτρια και να αποδείξεις σε όλους τι μπορείς να καταφέρεις όταν το θελήσεις.

Αισθηματικές
Καλό θα ήταν να μαλακώσεις τη στάση σου απέναντι στο σύντροφό σου και να μην του φέρεσαι απότομα και ψυχρά, χωρίς να υπάρχει λόγος. Βγάλε στην επιφάνεια το καλό σου και θετικό πρόσωπο, ώστε να τον κερδίσεις ξανά και να ανανεώσεις το κλίμα μεταξύ σας. Αν δεν έχεις βρει ακόμη κάτι σπουδαίο στη ζωή σου, το Σαββατοκύριακο με την Αφροδίτη να έχει μετακινηθεί στον Κριό υπάρχει περίπτωση να πέσεις ψυχολογικά. Φρόντισε να βγεις γρήγορα από όλη αυτήν την κατάσταση και κάνε ό, τι μπορείς για να βελτιώσεις την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, φρόντισε να υιοθετήσεις νέες μεθόδους, που θα σου εξασφαλίσουν τη δυνατότητα έξυπνων ελιγμών, σε περίπτωση που τα πράγματα δεν έρθουν όπως τα σχεδίαζες και υπολόγιζες. Βελτίωσε άμεσα τη σχέση σου με τους συνεργάτες σου, για να έχεις συμμάχους και όχι ανταγωνιστές. Στον οικονομικό τομέα, απόφυγε ανοίγματα και ρίσκα, γιατί ίσως βρεθείς σε αδιέξοδο και χάσεις εντελώς κάθε έλεγχο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από τις πρώτες κιόλας μέρες της εβδομάδας και ειδικότερα την Τετάρτη που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και σε ευνοεί εξαιρετικά, προώθησε ιδέες και σχέδια που θα σε καταξιώσουν στον επαγγελματικό τομέα και θα σου εξασφαλίσουν ένα λαμπρό μέλλον. Και στα αισθηματικά σου όμως θα έχεις τη δυνατότητα, αν κινηθείς σωστά, να βελτιώσεις κατά πολύ τα πράγματα και να έρθεις και πάλι κοντά με τον αγαπημένο σου. Επιδίωξε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, κρατώντας μακριά καθετί αρνητικό και που ανήκει στο παρελθόν. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν σημαντικά, αν αποφασίσεις να δραστηριοποιηθείς και να διεκδικήσεις όσα αξίζεις. Το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για ξεκούραση, οπότε σχεδίασε ένα σύντομο ταξιδάκι που θα σε βοηθήσει να αποφορτιστείς από την πιεστική καθημερινότητα.

Αισθηματικές
Πάρε δυναμικά την κατάσταση στα χέρια σου και διόρθωσε οτιδήποτε στραβό στη σχέση σου. Φρόντισε να περιορίσεις εγωιστικές τάσεις και να φτιάξεις έτσι την κατάσταση που θα ικανοποιούνται οι ανάγκες και τα θέλω τα δικά σου, αλλά και του συντρόφου σου. Αν είσαι single, βγες από το καβούκι σου, καθώς η Αφροδίτη από τη νέα της θέση στον Κριό, από την Παρασκευή και μετά, ευνοεί γνωριμίες ή ακόμη και τη δημιουργία σχέσης.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται περισσότερη δουλειά και προσοχή, οπότε ανασκουμπώσου και δρομολόγησε σχέδια και αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να σημειώσεις την απαραίτητη άνοδο, ώστε να είσαι ικανοποιημένη. Έχε απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου, και η επιτυχία θα είναι δεδομένη. Ως προς τη διαχείριση των οικονομικών σου, καλό θα ήταν να αρχίσεις να συνειδητοποιείς τι σου γίνεται και να προσγειωθείς στην πραγματικότητα. Επιδίωξε να τακτοποιήσεις όλες σου τις οφειλές, ώστε να ανακουφιστείς και κατόπιν οργανώσου σωστά, χωρίς να κάνεις περιττά έξοδα.

ΙΧΘΕΙΣ
Η εβδομάδα αυτή προβλέπεται εξαιρετικά ευοίωνη για τους επαγγελματικούς σου στόχους, αφού επιτέλους τα εμπόδια και οι δυσκολίες που αντιμετώπιζες και σε κρατούσαν στάσιμη, εξαφανίζονται ως δια μαγείας. Το ηθικό σου θα αναπτερωθεί, ενώ σημαντικές θα είναι και οι οικονομικές απολαβές, λόγω της επιτυχίας. Ωστόσο, το θετικό αυτό κλίμα θα έρθει να χαλάσει λίγο η Αφροδίτη που αποχωρεί από το ζώδιό σου την Παρασκευή και εισέρχεται στον Κριό φέρνοντας στο προσκήνιο προβλήματα οικογενειακής φύσεως και ρίχνοντας τη διάθεσή σου κατακόρυφα. Μην απελπίζεσαι και δώσε τον καλύτερό σου εαυτό, ώστε να φτιάξουν όλα και πάλι.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα, επιδίωξε να γίνεις πιο συζητήσιμη και διαλλακτική, αντί να είσαι ισχυρογνώμων και να τραβάς το σκοινί. Όσο αντιδράς τόσο θα χειροτερεύουν τα πράγματα. Ηρέμησε λοιπόν και προσπάθησε να κάνεις μια όμορφη συζήτηση με το σύντροφό σου με διπλωματία και συμβιβαστική διάθεση. Έτσι μόνο θα βρείτε από κοινού τις χρυσές τομές στη σχέση σας και θα είστε και οι δύο ικανοποιημένοι. Αν είσαι single, σταμάτα να περιμένεις τη βοήθεια των γύρω σου και κάνε εσύ ό, τι κρίνεις απαραίτητο για να δώσεις ζωή στα ερωτικά σου.

Επαγγελματικές
Όσον αφορά στα εργασιακά σου, φρόντισε να αλλάξεις στάση και τακτική και να ασχολείσαι μόνο με τα σημαντικά και ουσιώδη. Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό και να είσαι σίγουρη πως θα καταφέρεις πολλά πράγματα. Να θυμάσαι ότι μόνο με κόπο και σκληρή δουλειά η επιτυχία θα είναι σίγουρη και κυρίως θα κρατήσει. Προσπάθησε στα οικονομικά σου να είσαι συγκρατημένη, γιατί είσαι αρκετά επιρρεπής σε αλόγιστες σπατάλες που σε φέρνουν διαρκώς σε αδιέξοδο.

Read More

And More