ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από 24 έως 30 Οκτωβρίου 2016

Πώς θα κινηθούν τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο Σκορπιό στο ξεκίνημα της εβδομάδας και να σου προσφέρει λάμψη και γοητεία, δεν υπάρχουν καλύτερες μέρες από αυτές για ένα ταξίδι ή μία εκδρομή, ή ακόμη για να αυξήσεις την κοινωνική σου δραστηριότητα, να ασχοληθείς με την σωματική σου ευεξία και να μπεις σε περιπετειώδεις και ευχάριστες καταστάσεις που η αδρεναλίνη σου θα χτυπήσει κόκκινο. Η αισιοδοξία είναι το χαρακτηριστικό της εβδομάδας, για αυτό και υπάρχει θετική ενέργεια, την οποία πραγματικά αξίζει να τη χρησιμοποιήσεις για την ευόδωση των στόχων σου, επαγγελματικών και προσωπικών. Το Σαββατοκύριακο ο έρωτας είναι πιθανόν να χτυπήσει την πόρτα της ψυχής σου, αλλά καλύτερα μην της ανοίξεις γιατί η αρνητική όψη του κυβερνήτη σου Άρη με τον Ουρανό θα σε ξεγελάσει και αντί για χαρά θα σε τρατάρει θλίψη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλό θα ήταν να είσαι προσεκτική κατά τη διάρκεια των προσεχών ημερών. Κάποιες παρεξηγήσεις που θα προκληθούν ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου θα σε απασχολήσουν πάρα πολύ και θα σε απομακρύνουν από κοντά του. Οι singles να έχετε το νου σας κατά τη διάρκεια των ημερών γιατί μπορεί να έρθετε αντιμέτωπες με κεραυνοβόλους έρωτες αλλά χωρίς πιθανότητες μελλοντικής εξέλιξης. Μην ενθουσιάζεστε άδικα!

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου το πρόγραμμα σου θα είναι αρκετά φορτωμένο και εσύ θα χρειαστεί να είσαι προσεκτική σε κάθε σου κίνηση. Να είσαι μετρημένη σε αυτά που θα πεις και αυτά που θα κάνεις. Φρόντισε στα οικονομικά σου να δείξεις συνέπεια. Μην παρασυρθείς και κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν από τον προγραμματισμό σου.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Το μυαλό σου αυτήν την εβδομάδα είναι κολλημένο στην αύξηση των εσόδων σου και γενικότερα στα οικονομικά σου αλλά δεν υπάρχει πιο ακατάλληλη περίοδος για να ζητήσεις μία αύξηση ή μία χάρη από τους ανωτέρους σου, για αυτό μην ανοίγεσαι και αποκαλύπτεις τις επιδιώξεις σου και τα θέλω σου, χωρίς πρώτα να βεβαιωθείς για τις προθέσεις των γύρω σου. Εν αντιθέσει απαλλάξου από οτιδήποτε και οποιονδήποτε σου δημιουργεί προβλήματα και άφησε στην άκρη τυχόν ευαισθησίες και συμπόνιες. Στα προσωπικά σου η ψυχρότητα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, αλλά θα ήταν προτιμότερο να μην διεκδικήσεις συναισθήματα από κανένα αγαπημένο σου πρόσωπο, γιατί μπορεί να ακολουθήσει η αντιπαράθεση, η σκληρή κριτική και τελικά η αδιαλλαξία. Εν κατακλείδι μείνε ήρεμη και λογική και με σίγουρες και καλά μελετημένες κινήσεις δράσε αναλόγως.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλά θα κάνεις να δείξεις μεγάλη προσοχή. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα. Σκέψου πολύ καλά πριν μιλήσεις και πριν εκφράσεις παράπονα και απαιτήσεις προς το σύντροφό σου. Οι singles θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια γνωριμία η οποία θα σας ενθουσιάσει. Ο Ερμής από τη νέα θέση του στο Σκορπιό από τη Δευτέρα και μετά σας δίνει τη δυνατότητα να γνωριστείτε με πολύ κόσμο. Κάπου εκεί μέσα ίσως να είναι και το άλλο σας μισό!
Επαγγελματικές
Στην εργασία σου καλά θα κάνεις να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή. Μην παρασυρθείς και κάνεις κινήσεις που μπορούν να επηρεάσουν τα σχέδιά σου και να σε εκθέσουν. Οικονομικές συναλλαγές θα χρειαστούν προσοχή. Μην παρασυρθείς και κάνεις κινήσεις που μπορούν να σε ζημιώσουν και μετά αγχωθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ύλη σε όλο της το μεγαλείο αυτήν την εβδομάδα έχει την τιμητική της και επειδή η ανάγκη για έλεγχο των καταστάσεων, για άσκηση εξουσίας και για κυριαρχία βγαίνει στην επιφάνεια με τη νέα θέση του κυβερνήτη σου Ερμή στο Σκορπιό από τη Δευτέρα και μετά και θα πρέπει να προσέχεις πολύ ώστε να αποφύγεις τους διαπληκτισμούς και τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Οι υπερβολές μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη τακτικής ή στρατηγικής, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σου. Το Σαββατοκύριακο μπορεί μεν να σου στείλει κεραυνοβόλους έρωτες αλλά χωρίς προοπτική και ελπίδα ζωής.
Αισθηματικές
Δείξε υπομονή στα αισθηματικά σου αυτές τις μέρες και απόφυγε τις ανούσιες κόντρες με το ταίρι σου. Μην είσαι επικριτική και απόμακρη απέναντί του και μην το φτάνεις στα όριά του, εφόσον βλέπεις ότι δεν περνάει και την καλύτερή του περίοδο. Οι singles κάντε λίγη υπομονή και σύντομα θα μπορέσετε να κάνετε μια γνωριμία η οποία θα σας χαροποιήσει και θα σας ανεβάσει ψυχολογικά.
Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα έχεις την ευκαιρία να βρεις λύσεις σε υποθέσεις που ήταν σε στασιμότητα. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για να κάνεις νέα ξεκινήματα που θα σε χαροποιήσουν και θα ικανοποιήσουν και το πορτοφόλι σου. Γραφειοκρατικές υποθέσεις καλά θα κάνεις να τις ρυθμίσεις με σοβαρότητα και μην τις αμελήσεις ακόμη μία φορά. Μην παρασυρθείς και κάνεις κινήσεις που θα σε πιέσουν αργότερα σε ότι αφορά περιττά έξοδα και σπατάλες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα δεν θα είναι ιδιαίτερα επιβαρυντική για το ζώδιο σου ακόμη και αν η νέα θέση του Ερμή στο Σκορπιό από το ξεκίνημα της εβδομάδας δεν θα σου επιτρέψει ευχέρεια κινήσεων, κυρίως στα επαγγελματικά σου θέματα. Αν έχεις στο μυαλό σου νέα σχέδια και ιδέες που θέλεις να προωθήσεις, καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείς, γιατί δεν θα έχουν μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Φρόντισε την υγεία σου και συνάντησε καλούς σου φίλους που σου χαρίζουν στιγμές χαράς. Θα έχεις ιδανικές στιγμές με το ταίρι σου, όσο κι αν αυτό σου φαίνεται μακρινό. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο Σκορπιό την Κυριακή σου δίνει για λίγο ακόμη, λάμψη και λαμπερή κοινωνική ζωή, για αυτό μην αφήνεις τις μέρες να περνούν άδικα και βγες έξω να διασκεδάσεις.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις αρκετές προβληματικές καταστάσεις που σε προβληματίζουν ακόμη και αφορούν την περίεργη συμπεριφορά του συντρόφου σου το τελευταίο διάστημα. Οι singles μπορείτε να κάνετε πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Αλλάξτε διάθεση και περάστε ξέγνοιαστα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου που οι πλανητικές όψεις θα σας ευνοήσουν.

Επαγγελματικές

Τα πράγματα στα επαγγελματικά σου θα είναι λίγο περίεργα. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις να πάρεις βιαστικές αποφάσεις για να μην γίνουν σοβαρά λάθη αργότερα. Οικονομικές συναλλαγές θα χρειαστούν προσοχή. Μην κάνεις κινήσεις που μπορούν να σε πιέσουν και απόφυγε με κάθε τρόπο τις υπερβολές.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αυτή θα είναι δύσκολη για εσένα με τις επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση του Ερμή στο Σκορπιό από τη Δευτέρα και μετά, για αυτό θα χρειαστεί να δείξεις υπομονή σε καταστάσεις που καθυστερούν και αναβάλλονται. Πρέπει να ξέρεις ότι δεν είναι στο χέρι σου τώρα να αλλάξεις τα γεγονότα. Οι δεσμευμένες θα πρέπει να αφήσετε έξω από τη σχέση σας τρίτα άτομα που δημιουργούν προβλήματα και οι singles καλύτερα να αφήσετε για την ώρα την αναζήτηση συντρόφου. Δεν είναι κατάλληλο το πλανητικό σκηνικό. Στον επαγγελματικό σου τομέα ψάχνεις για λύσεις σε θέματα που σε προβληματίζουν, αλλά οι λύσεις αργούν. Μην βιάζεσαι και δείξε υπομονή αυτό το διάστημα. Μεγάλη προσοχή σε πάσης φύσεως ανοίγματα, γιατί θα βρεθείς σε δύσκολη θέση.

Αισθηματικές

Καλά θα κάνεις να προσέξεις λίγο περισσότερο τη σχέση σου με το ταίρι σου αυτές τις μέρες. Κάποιες εντάσεις είναι πιθανό να σε επηρεάσουν και να σε κάνουν να νιώσεις άσχημα. Φροντίστε οι singles του ζωδίου να μετριάσετε το άγχος σας και σύντομα θα μπορέσετε να βρείτε κάτι που σας ταιριάζει.

Επαγγελματικές

Οι υποχρεώσεις που θα έχεις στην εργασία σου θα είναι αυξημένες. Μην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις μερικές αλλαγές οι οποίες θα σε ωφελήσουν πολύ. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν λίγο καλύτερα και θα έχεις την ευκαιρία να επενδύσεις τα χρήματά σου και να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα σε φέρει αντιμέτωπη με τις αλήθειες της προσωπικής σου ζωής. Αυτό μπορεί να σου προκαλέσει πόνο και μελαγχολία, αλλά θα βγεις πιο δυνατή και ώριμη. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κάνει την είσοδό του στο Σκορπιό τη Δευτέρα, πολλά θα είναι τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν και θα χρειαστεί άμεσα να τα λύσεις για να συνεχίσεις να είσαι ενωμένη με το ταίρι σου. Αντίθετα στα επαγγελματικά σου θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα δώσουν στους στόχους σου και στις επιθυμίες σου αέρα υλοποίησης. Θα υπάρξουν πρόσθετες υποχρεώσεις που θα σε επιβαρύνουν, μην πτοηθείς όμως γιατί θα είναι πρόσκαιρες.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι σου κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Μέχρι τότε όμως επιβάλλεται να κάνεις υπομονή και να προσπεράσεις διπλωματικά κάποια προβληματάκια που θα σας χαλάσουν τη διάθεση στα μέσα της εβδομάδας. Μια ρομαντική έκπληξη θα σας κάνει να περάσετε μοναδικές στιγμές οι δυο σας. Οι singles προτιμήστε να περάσετε ήρεμα μέχρι να βρεθεί κάτι αξιόλογο για εσάς και μην απογοητεύεστε. Η περίοδος που ακολουθεί θα είναι αρκετά ερωτική.

Επαγγελματικές

Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις αλλαγές που στο παρελθόν σε δυσκόλευαν στην εργασία σου. Προβλήματα που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα και έφερναν πίσω τα σχέδιά σου θα λυθούν σύντομα και θα ικανοποιηθείς. Στον αντίποδα τα έξοδά σου θα είναι αυξημένα αυτό το διάστημα. Μην κάνεις κινήσεις που μπορούν να σε βγάλουν από το πρόγραμμα σου.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα σε κάνει να νιώσεις ότι μπορείς να προχωρήσεις στην υλοποίηση τόσο των προσωπικών σου όσο και των επαγγελματικών σου σχεδίων χωρίς να υπάρχει φόβος και ανασφάλεια ότι θα αποτύχεις. Έτσι λοιπόν αυτήν την εβδομάδα, εύνοια και τύχη σου χαρίζουν ευτυχία, οι κόποι σου αναγνωρίζονται και αυτά που αναζητούσες τόσον καιρό φαίνονται πως βρήκαν το σωστό δρόμο για να έρθουν κοντά σου. Υποχρέωσή σου είναι τα απολαύσεις και όχι να μεμψιμοιρήσεις. Τα αισθηματικά σου θα έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα στο τέλος της εβδομάδας με τις αρνητικές επιρροές που δέχεσαι από την όψη του Άρη με τον Ουρανό αλλά θα είναι πρόσκαιρα. Το πλανητικό σκηνικό θα σου προκαλέσει τύψεις και ενοχές για την αδιάφορη στάση που έχεις υιοθετήσει τον τελευταίο καιρό προς τον αγαπημένο και την οικογένειά σου και θα ταρακουνήσει τον εγωκεντρισμό σου από τη θέση του, όμως θα είναι για το καλό σου.

Αισθηματικές

Αυτές τις μέρες θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τη σχέση σου με το ταίρι σου και να μιλήσεις μαζί του για όλα όσα σε απασχολούν και σε αγχώνουν. Αν είσαι single, κάνε λίγη υπομονή και θα μπορέσεις να βρεις το ταίρι που σου ταιριάζει. Τα άστρα είναι πολύ φιλικά μαζί σου και ίσως η στιγμή που περίμενες έχει ήδη έρθει! Άνοιξε τα μάτια σου!

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου θα έχεις την ευκαιρία μαζί με τους συνεργάτες σου να πετύχεις πολλά πράγματα. Απόφυγε να κάνεις υπερβολές και να υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου γιατί ίσως έτσι διακινδυνέψεις κάτι από τα κεκτημένα σου χωρίς να το καταλάβεις. Οικονομικές συναλλαγές θα ευνοηθούν και θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κινήσου άμεσα και έξυπνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή είναι καλή και δημιουργική για το ζώδιό σου. Το πλανητικό σκηνικό με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου τη Δευτέρα θα σου χαρίσει τύχη και καταξίωση και θα δεις κάποιες από τις επιδιώξεις σου να πραγματώνονται. Άτομα σε θέσεις ανώτερες από εσένα σε στηρίζουν πραγματικά και στον οικονομικό τομέα θα υπάρξει μοναδική σταθερότητα (ανέλπιστη για την εποχή μας). Στα αισθηματικά σου οι μέρες είναι καλές γιατί η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο ζώδιό σου θα σε απελευθερώσει από διλήμματα και αμφιβολίες και θα σε ανανεώσει ολοκληρωτικά. Είναι καιρός να βάλεις στην άκρη στιγμές που σε ενόχλησαν και να αφιερωθείς στο σύντροφό σου ολοκληρωτικά.

Αισθηματικές

Θα χρειαστεί να δείξετε περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σας. Θα κάνει καλό και στους δυο σας αν εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Οι singles, με το ταπεραμέντο σας θα μαγνητίσετε πολλά πρόσωπα. Τα άστρα θα σας βοηθήσουν να βρείτε αυτό που ψάχνετε και πολύ γρήγορα θα γίνετε ευτυχισμένες.

Επαγγελματικές

Στην εργασία σου θα χρειαστεί μεγάλη οργάνωση για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σωστά στις απαιτήσεις της δουλειάς σου, αλλά αν κινηθείς με μεθοδικότητα όλα θα τα καταφέρεις μια χαρά. Στα οικονομικά σου εξοικονόμησε κάποια χρήματα για να περάσεις χωρίς άγχος τις μέρες που έρχονται και να ξοδέψεις και το κάτι παραπάνω!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτήν την εβδομάδα καλό θα είναι να προσέξεις πολύ τις αποφάσεις που θέλεις να πάρεις στον επαγγελματικό σου τομέα και να δώσεις μεγάλη σημασία σε κάθε λεπτομέρεια πριν το κάνεις, γιατί με τη νέα θέση του Ερμή στο Σκορπιό από τη Δευτέρα και μετά ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος εξαπάτησης. Θα υπάρξουν πολλές πιέσεις, δυσκολίες και μέτωπα που θα κληθείς να κλείσεις αλλά η πίεση που νιώθεις δεν θα σου δώσει τις απαντήσεις που αναζητάς. Στα αισθηματικά σου είναι ένα διάστημα που υποφέρεις από ψυχολογικούς βασανισμούς από τη μεριά του συντρόφου σου και περπατάς σε τεντωμένο σχοινί. Χρησιμοποίησε τη λογική σου και βρες λύσεις σε αυτό το προσωρινό σου αδιέξοδο.

Αισθηματικές

Θα νιώσεις την ανάγκη να σκεφτείς μερικά πράγματα για τη σχέση σου. Οι συζητήσεις με το ταίρι σου θα ευνοηθούν για να λύσετε τα προβλήματα σας αρκεί ο καθένας από τη μεριά του να προσπαθήσει να καταλάβει τις πραγματικές ανάγκες του άλλου. Οι singles, με τον ερωτισμό σας στα ύψη θα μπορέσετε να κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα σας ενθουσιάσουν πολύ, ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο που θα λάβει χώρα η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό και θα ανεβάσει την κοινωνικότητά σας στα ύψη!

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να ξεμπλοκάρεις πολλές υποθέσεις που σε πίεζαν μέχρι τώρα. Κάνε αλλαγές οι οποίες θα σε ωφελήσουν πολύ μελλοντικά και μην φοβηθείς να ρισκάρεις. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να δείξεις προσοχή. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να ρισκάρεις τα χρήματά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα διάστημα που σου δημιουργεί έντονες τάσεις για αλλαγή σε καταστάσεις που έχουν μείνει στάσιμες εδώ και καιρό θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσένα. Ωστόσο η νέα θέση του Ερμή στο Σκορπιό από τη Δευτέρα και μετά καθιστά το διάστημα δύσκολο και ίσως σε φέρει σε επικίνδυνη απόσταση με το σύντροφό σου. Είναι στο χέρι σου να βγεις από αυτήν τη δυσάρεστη κατάσταση, αν επιτρέψεις στη λογική σου να υπερτερήσει έναντι του συναισθήματος. Στα επαγγελματικά σου ισχύουν πάνω κάτω τα ίδια και επιβάλλεται συντηρητικός χειρισμός των οικονομικών σου για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Αισθηματικές

Αυτήν την εβδομάδα θα μπορέσεις μέσα από τη συζήτηση να λύσεις αρκετά από τα προβλήματα που κρατούσαν σε στασιμότητα τη σχέση σου με το σύντροφό σου για αρκετό καιρό τώρα. Οι singles πρέπει να γνωρίζουν ότι η τύχη δεν θα αργήσει να σας χαμογελάσει. Σύντομα θα μπορέσετε να κάνετε μια γνωριμία η οποία θα σας ενθουσιάσει και θα σας κάνει ευτυχισμένες.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου προσπάθησε να μείνεις συνεπής σε όλα όσα έχεις προγραμματίσει να κάνεις. Συγκράτησε τα νεύρα σου σε συγκρούσεις που θα προκαλέσουν κάποιοι από τους συναδέλφους σου. Μπορείς να πετύχεις πολλά και σημαντικά πράγματα αν παραμείνεις συγκρατημένη και δεν ξεσπάσεις. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να δείξεις προσοχή. Μην παρασυρθείς και κάνεις κινήσεις που μπορούν να σε πιέσουν μελλοντικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα θα κυλήσει ήρεμα για το ζώδιο σου. Το πλανητικό σκηνικό θα σε οδηγήσει σε εύκολα και ομαλά μονοπάτια όσον αφορά στην τακτοποίηση λογαριασμών και εκκρεμοτήτων, και ο Ερμής από τη νέα του θέση στο Σκορπιό θα σου χαρίσει σωστή και αυστηρή κρίση, ώστε να μην σε πιάσουν κορόιδο. Ωστόσο το Σαββατοκύριακο με την αρνητική όψη που θα πραγματοποιήσει ο Άρης με τον Ουρανό, απόφυγε συζητήσεις με τους ανωτέρους σου, που σκοπό έχουν την προώθηση των επαγγελματικών σου σχεδίων αν δεν είσαι σίγουρη τόσο για τις κινήσεις σου όσο και για τις επιδόσεις σου. Στα αισθηματικά σου, το ταίρι σου σε χρειάζεται και εσύ θα πρέπει να το φροντίσεις, ακόμη κι αν αυτό σε πιέζει και σε πνίγει. Διαφορετικά θα το χάσεις.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου θα έχεις τη δυνατότητα να δείξεις τη ρομαντική σου πλευρά στο έτερον σου ήμισυ. Μείωσε την απόσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας το τελευταίο διάστημα και φρόντισέ τον όσο περισσότερο μπορείς.Αν είσαι single, είναι πιθανό να πάρεις αποφάσεις για να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου. Ξεκίνησε να κάνεις σχέδια για το μέλλον σου.

Επαγγελματικές

Στην εργασία σου θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες οι οποίες θα αναδείξουν τα ταλέντα σου. Προτάσεις για νέες συνεργασίες θα έχεις πολλές και θα είναι εξίσου αξιόλογες. Φρόντισε να ρυθμίσεις με προσοχή τα έσοδά και τα έξοδα σου και μην κάνεις κινήσεις που θα χαλάσουν την προσπάθεια που κάνεις εδώ και καιρό για να τα ισορροπήσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Το τελευταίο διάστημα συνεχώς σου φταίνε όλοι και όλα και επανειλημμένα τα βάζεις με άτομα που δεν φταίνε μόνο και μόνο για να περάσεις το δικό σου. Άλλαξε γρήγορα τακτική, άνοιξε τα μάτια σου και δες την αλήθεια κατάματα! Η νέα θέση του Ερμή στο Σκορπιό από τη Δευτέρα και μετά σε κάνει τόσο προκλητικά ισχυρογνώμων και δεν μπορείς να ξεκαθαρίσεις τελικά τι είναι αυτό που σου φταίει ή όχι. Μην απογοητεύεσαι όμως γιατί η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο ίδιο ζώδιο μπορεί να σου χαρίσει πολλές και ενδιαφέροντες συζητήσεις με γνωστούς και μη, ικανοποιώντας έτσι την αδιάκοπη αναζήτησή σου για το πώς μπορείς να ζήσεις μια ασφαλή και ακίνδυνη (σε όλους τους τομείς), ζωή.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου θα σου δοθεί η ευκαιρία να λύσεις αρκετά από τα προβλήματα που κρατούσαν σε στασιμότητα τη σχέση σου με το ταίρι σου. Οι singles θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε πολλές γνωριμίες οι οποίες όμως δεν θα σας ενθουσιάσουν πολύ για να προχωρήσετε κάτι πιο σοβαρό μαζί τους.

Επαγγελματικές

Στην εργασία σου θα μπορέσεις να φέρεις εις πέρας πολλές καταστάσεις που σε πίεζαν μέχρι τώρα. Αλλαγές και νέα ξεκινήματα θα ευνοηθούν σημαντικά για εσένα. Προσπάθησε να μετριάσεις την καταναλωτική σου μανία αυτή την εβδομάδα γιατί είναι πιθανό να έχεις προβλήματα στα οικονομικά σου.

Read More

And More