ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από 25 Απριλίου έως 2 Μαΐου 2016

Πώς θα κινηθεί αυτή η εβδομάδα στα ερωτικά και στα επαγγελματικά σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Αυτή η Μ.Εβδομάδα ξεκινά πολύ καλά για εσένα καθώς δημιουργούνται κάποιες καλύτερες προϋποθέσεις πρώτα για τη διάθεσή σου και μετά για ό,τι σχετίζεται με την εργασία σου, τις διάφορες σχέσεις σου, τις οικονομικές αλλά και τις περιουσιακές σου υποθέσεις. Ό,τι έχει να κάνει με συμφέροντα, κέρδος και αισθηματικά έως την Μ.Πέμπτη που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του θα είναι πολύ ευνοϊκά για εσένα. Επιτάχυνε, λοιπόν, ενέργειες και αποφάσεις σε όλους τους τομείς. Έτσι, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου και να πάρεις λίγο τα πάνω σου. Μια μεγαλύτερη κινητικότητα θα ξεκινήσει αυτές τις μέρες και αν καταφέρεις να μην υποκύψεις στη νευρικότητα -γιατί θα υπάρχει και αυτή- πολλά πράγματα, τομείς και δραστηριότητες μπορεί να εξελιχθούν πιο ικανοποιητικά. Ο διάλογος μπορεί να σε φέρει πιο κοντά στο σύντροφό σου ή να δώσει ευκαιρίες και για καινούριες γνωριμίες.

Αισθηματικές
Κάποιο τρίτο πρόσωπο από το οικογενειακό σου περιβάλλον θα εισβάλλει στη σχέση σου και θα προσπαθήσει να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, για οικονομικούς λόγους. Κράτα απόλυτη στάση απέναντί του και μην του αφήσεις περιθώρια να δράσει. Έτσι μόνο μπορείς να διαφυλάξεις το δεσμό σου. Αν είσαι single, σταμάτα να αγχώνεσαι και εκμεταλλεύσου τις καλές επιρροές που σου στέλνει ο κυβερνήτης σου Άρης από τον Τοξότη για να πλησιάσεις αυτόν που σου αρέσει. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Επαγγελματικές
Ό,τι έχεις στο μυαλό σου και θέλεις να πετύχεις στον τομέα της δουλειάς σου μπορείς να το κάνεις, με πρακτικές και λογικές κινήσεις. Παρέμεινε ψύχραιμη και μην δίνεις σημασία στις παράλογες απαιτήσεις των προϊσταμένων σου. Η σκληρή και μεθοδευμένη δουλειά είναι αυτή που θα σε ανταμείψει στο τέλος, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Σε καμία περίπτωση μην παρεκκλίνεις από τους στόχους σου.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή η Μ.Εβδομάδα έχει δράση. Είναι αρκετά εύκολη -όχι όμως και εντελώς ξεκούραστη- στους περισσότερους σχεδόν τομείς της ζωής σου. Στις σπουδές, την εργασία, τα οικονομικά, τα πάσης φύσεως συμφέροντά σου αλλά και στις διάφορες σχέσεις σου, φιλικές, επαγγελματικές, κοινωνικές, συγγενικές καθώς επίσης και στα αισθηματικά σου θέματα θα έχεις εύνοια χάρη στη θέση της κυβερνήτης σου Αφροδίτης στο ζώδιό σου. Από την Μ.Πέμπτη και μετά να είσαι προσεκτική γιατί ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και θα δημιουργήσει εντάσεις και προστριβές χωρίς υπαρκτό λόγο.

Αισθηματικές
Έντονος ερωτισμός και πάθος θα σε διακατέχουν αυτήν την Μ.Εβδομάδα. Αν καταφέρεις να οργανώσεις μια μικρή απόδραση για τις Άγιες Μέρες θα έρθεις σίγουρα ακόμα πιο κοντά στο ταίρι σου. Μην αφήσεις υποψίες και υπόνοιες να βγουν στην επιφάνεια, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να τσακωθείς με το σύντροφό σου, χωρίς ουσιαστικό λόγο και αιτία. Αν είσαι single, καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις πρώτα τι είναι αυτό που θέλεις και μετά να αναζητήσεις τον στόχο σου…

Επαγγελματικές
Πρέπει να είσαι πολύ προσεχτική στον τρόπο που χειρίζεσαι τα πράγματα στο χώρο της δουλειάς σου, καθώς και σε ότι αφορά στα μελλοντικά σου σχέδια. Να θυμάσαι ότι στο χέρι σου είναι αν θα βγεις νικήτρια ή χαμένη -εξαρτάται από τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι και ποιους εμπιστεύεσαι. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις όλο και αυξάνονται. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις αυτήν την Μ.Εβδομάδα για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Και αυτήν την Μ.Εβδομάδα θα σε απασχολήσουν οικονομικά, πάσης φύσεως συμφέροντα, σχέσεις φιλικές αλλά και επαγγελματικές. Μάλιστα αυτό το διάστημα θα έχεις την ανάλογη διάθεση να ασχοληθείς ιδιαίτερα με αυτά τα θέματα χωρίς, όμως -τουλάχιστον από την Μ.Πέμπτη και μετά που ο κυβερνήτης σου θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τον Ταύρο- να δεις και ουσιαστικά αποτελέσματα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο το Μ.Σάββατο βοηθά στην ενδυνάμωση της διαίσθησής σου και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να φέρει φρέσκιες ιδέες και νέες γνωριμίες στη ζωή σου. Συμφέρει λοιπόν από κάθε άποψη, στο βαθμό φυσικά που περνάει από το χέρι σου, να επισπεύσεις κάθε ενέργεια που θα βοηθούσε να φτάσεις πιο γρήγορα και αποτελεσματικά στην πραγματοποίηση των στόχων σου.

Αισθηματικές
Η Αφροδίτη το Άγιο Πάσχα θα προσπαθήσει να σου ανοίξει επιτέλους τα μάτια ώστε να δεις το ταίρι σου με περισσότερη κατανόηση και να δείξεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα στις συζητήσεις σας. Μην αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες τυχόν ευκαιρίες που θα σου χτυπήσουν την πόρτα. Κι αν είσαι single, μην απογοητεύεσαι. Πέρασε το χρόνο σου όσο καλύτερα μπορείς και να είσαι σίγουρη πως το σύμπαν συνωμοτεί για να βρεις τον έρωτα.

Επαγγελματικές
Όχι μόνο θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου, αλλά θα δεις και συνεργάτες σου να είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν σε θέματα που θέλεις να ολοκληρώσεις. Ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί και με λίγη διασκέδαση, που τόσο πολύ την έχεις ανάγκη. Μην πάρεις αποφάσεις αυτήν την Μ.Εβδομάδα που αφορούν στο μέλλον των οικονομικών σου. Αντίθετα, πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα τις υποχρεώσεις σου για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το Άγιο Πάσχα ήρθε και έρχονται μαζί του κάποιες ευνοϊκότερες μέρες που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να κάνεις κάποια σχέδια σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Αν και δεν θα τα δεις να υλοποιούνται άμεσα λόγω της έναρξης της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, σχέδια και επιδιώξεις θα δώσουν δυνατό παρών αυτήν την Μ.Εβδομάδα στη ζωή σου. Οι πλανήτες αυτό το διάστημα θα σε υποχρεώσουν κατά κάποιον τρόπο να ασχοληθείς εντατικά με θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, τη διαμονή σου, κάποιον άλλο χώρο, τις ανάγκες ή και τα προβλήματα συγγενικών ή φιλικών σου προσώπων. Ό,τι μπορείς -σχετικό με τα οικονομικά, την εργασία αλλά και τα αισθηματικά σου θέματα- να αφήσεις για αργότερα, κάνε το.

Αισθηματικές
Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου αρχίζουν και αλλάζουν. Θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες ώστε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για την καλυτέρευση της σχέσης σας. Αν είσαι single, φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με αισιοδοξία και σταμάτα να μεμψιμοιρείς, γιατί εσύ είσαι υπεύθυνη για τα καλά και τα κακά που θα έρθουν στο δρόμο σου.

Επαγγελματικές
Φρόντισε να συνεργαστείς με τους άλλους αυτήν την Μ.Εβδομάδα για να λύσεις προβληματικά θέματα στη δουλειά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις που δεν πρέπει να τις προσπεράσεις, γιατί σε συμφέρουν. Ύπουλες κινήσεις που πιθανόν να αντιληφθείς, θα σε κάνουν να δεις τι και ποιος κρύβεται πίσω από αυτά που σε απασχολούν. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Κάποια νομικά ή φορολογικά ζητήματα που θα σε απασχολήσουν θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

ΛΕΩΝ
Αναμφίβολα αυτή η Μ.Εβδομάδα έρχεται για να σου λύσει τα χέρια και να σου δώσει λύσεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν. Τα θετικά που έρχονται μπορούν να αναζητηθούν στη συμπαράσταση και τη συμπάθεια που μπορεί να εισπράξεις από την πλευρά των άλλων αλλά και σε κινήσεις που μπορείς να κάνεις σε οικονομικά και επαγγελματικά. Ακόμα και τα αισθηματικά σου μπορείς να τα ενισχύσεις, να τα βελτιώσεις ή να τα ανανεώσεις αυτό το διάστημα. Αντίθετα, χρειάζονται προσοχή οι σπουδές και γενικά η επικοινωνία και οι λογαριασμοί.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μην αφήνεις τις φαντασιώσεις σου να σε παγιδεύουν και μην παρασύρεσαι από ψευδαισθήσεις που τροφοδοτούν οι υποσχέσεις του συντρόφου σου. Φρόντισε να είσαι ρεαλίστρια και να κινήσεις τα νήματα της σχέσης σου σε λογικά επίπεδα. Αν είσαι single, τα άστρα σε συμβουλεύουν να μάθεις να περνάς και μόνη σου καλά, χωρίς την εμμονή της δέσμευσης που μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις και ενέργειες. Ιδιαίτερα αυτές τις Άγιες Μέρες προσπάθησε να πλησιάσεις τους αγαπημένους σου ανθρώπους και να περάσεις καλά μαζί τους.

Επαγγελματικές
Μάθε να κρατάς χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου και μην ανακατεύεσαι σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν. Δείξε σοβαρότητα και αυτοσυγκράτηση σε τυχόν προτάσεις γιατί ενώ υπάρχει καλή θέληση, οι δυσκολίες θα είναι αρκετές. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να δείξεις σύνεση ειδικά σε κάποια απρόσμενα έξοδα που θα σου παρουσιαστούν αυτήν την Μ.Εβδομάδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτήν την Μ.Εβδομάδα ήρθε η ώρα να πάρεις κάποιες ανάσες ανακούφισης. Βέβαια, μην περιμένεις αυτή τη θετική μεταστροφή των πραγμάτων από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά σημασία έχει ότι θα υπάρξουν σταδιακά οι προϋποθέσεις για να συμβεί κάτι τέτοιο. Δύο είναι οι τομείς που μπορούν να βρουν λύσεις και διεξόδους στα όποια προβλήματα έχεις αυτό το διάστημα. Ο ένας σχετίζεται με τα οικονομικά και τα περιουσιακά σου και ο άλλος με τις σχέσεις, τις συνεργασίες αλλά και τα ερωτικά σου. Απλά χρειάζεται από μέρους σου υπομονή και επιμονή.

Αισθηματικές
Ευχάριστα θα είναι τα μαντάτα για την ερωτική σου ζωή αυτές τις μέρες καθώς ό,τι κι αν ζητήσεις, το πιθανότερο είναι να το έχεις. Το συναίσθημα που θα σου εκφράσει ο σύντροφός σου θα εξαφανίσει τις ανασφάλειες που νιώθεις και το ρομαντικό κλίμα θα είναι αυτό που θα αντικαταστήσει οποιονδήποτε αρνητισμό. Οι singles του ζωδίου θα έχετε πολλές ευκαιρίες να γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα μέσω του φιλικού σας περίγυρου και να περάσετε πολύ καλά μαζί τους. Αν τώρα και κάποια γνωριμία εξελιχθεί σε επίσημη σχέση, τότε καλά να περάσετε!

Επαγγελματικές
Η Μ.Εβδομάδα αυτή ευνοεί τους στόχους σου τουλάχιστον μέχρι την Μ.Πέμπτη που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα κινείται σε ορθή πορεία. Κινήσου δυναμικά για να πετύχεις ακόμα και αυτούς που θεωρείς δυσκολότερους και φρόντισε να συμβουλευτείς τα άτομα που εμπιστεύεσαι, ώστε να κάνεις το επόμενο βήμα στη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου έχεις πολλές υποχρεώσεις που πολλές φορές σου χαλούν τη διάθεση. Αν συγκρατηθείς και δεν παραπλανηθείς θα εξισορροπήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Η Μ.Εβδομάδα αυτή είναι αρκετά συμπαθητική για εσένα και έχει αρκετά να σου προσφέρει κυρίως σε ό,τι σχετίζεται με τα οικονομικά σου. Κάποια χρήματα που ίσως είχες δανείσει θα σου επιστραφούν ή θα λάβεις κάποιο σημαντικό ποσό είτε από την εργασία σου είτε από κάπου που δεν το περιμένεις. Αυξημένη εύνοια υπάρχει και στα επαγγελματικά, αφού οι κόποι σου αρχίζουν να αναγνωρίζονται από τους ανωτέρους σου, ενώ και οι ελεύθεροι επαγγελματίες ανοίγουν τα φτερά τους για κάτι καλύτερο. Από την Μ.Πέμπτη και μετά που ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Ταύρο φρόντισε να είσαι πιο προσεκτική σε όλους τους τομείς της ζωής σου αλλά κυρίως στα αισθηματικά σου. Η στάση σου κάποιες φορές πληγώνει το ταίρι σου, ενώ το ίδιο ισχύει και στις φιλικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές
Σταμάτα να απομακρύνεσαι από το ταίρι σου και άρχισε να μιλάς ανοιχτά για να βρείτε από κοινού λύσεις σε θέματα που σε προβληματίζουν. Αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα, τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά! Αν είσαι single, η συμβουλή των άστρωνς είναι να σταματήσεις να κυνηγάς το ανέφικτο και να προσαρμοστείς στην κατάσταση που βιώνεις. Θα νιώσεις πολύ καλύτερα!

Επαγγελματικές
Οι στόχοι και οι ιδέες σου είναι σε καλό δρόμο με την Αφροδίτη τόσο από τον Κριό μέχρι το Μ.Σάββατο όσο και από τον Ταύρο από εκεί και μετά, να ανοίγει διάπλατα τις πόρτες επικοινωνίας με τους συνεργάτες σου. Οι γνωριμίες που θα κάνεις τώρα θα σου χρειαστούν πολύ γρήγορα για την επίτευξη των επαγγελματικών σου σχεδίων, για αυτό καλό θα είναι να είσαι ιδιαίτερα διπλωματική στα λόγια σου και στις κινήσεις σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αναμφίβολα η καθημερινότητά σου έχει κάπως επιβαρυνθεί, καθώς κάποια πράγματα έχουν υποστεί κάποιες “αρρυθμίες”. Σπουδές, επικοινωνία και ό,τι σχετίζεται με ταξίδια παρουσιάζουν κάποιες καθυστερήσεις, μπερδέματα ή παραφιλολογία και καλό θα είναι να είσαι πιο προσεχτική. Ωστόσο μέχρι τις 28 του μήνα που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τον Ταύρο υπάρχει η δυνατότητα σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο να κινηθείς κάπως πιο ωφέλιμα. Από την άλλη στα αισθηματικά σου ζητήματα με την Αφροδίτη να κινείται στον Ταύρο από το Μ.Σάββατο και μετά θα πάνε αρκετά καλά. Αξιοποίησε αυτές τις μέρες και πάρε αποφάσεις σημαντικές για το μέλλον της σχέσης ή του γάμου σου. Πολλές από τις singles, αυτό το διάστημα ίσως να γνωρίσουν το ταίρι της ζωής τους. Έχετε μάτια και καρδιά ανοιχτά!

Αισθηματικές
Μία πολύ ερωτική Μ.Εβδομάδα γεμάτη αξέχαστες εμπειρίες σε υποδέχεται. Αν υπάρχει κάτι ακόμα που σε προβληματίζει, το πλανητικό σκηνικό, από το Μ.Σάββατο και μετά θα σε βοηθήσει να το λύσεις. Άσε τους εγωισμούς και εκφράσου έτσι όπως πρέπει για να υπάρχει αρμονία και ισορροπία στη σχέση σου με το σύντροφό σου. Αν είσαι single, καλό θα ήταν να κατασταλάξεις πρώτα μέσα σου και μετά να ανοίξεις τα φτερά σου για το ταξίδι του έρωτα.

Επαγγελματικές
Συμφέρουσες προτάσεις και καλές συνεργασίες φέρνει στο κατώφλι σου αυτή η Μ.Εβδομάδα τουλάχιστον μέχρι την Μ.Πέμπτη που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στον τομέα της δουλειάς σου. Μην αναβάλεις άλλο ξεχασμένες υποθέσεις του παρελθόντος και κάνε τις απαραίτητες κινήσεις για να τις διεκπεραιώσεις. Στα οικονομικά σου, αν και τα έξοδα συνεχίζονται, τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις πολύ τα έσοδά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή η Μ.Εβδομάδα θα σου δώσει ένα έναυσμα για να υπάρξει μια πιο δημιουργική κινητικότητα που θα συμβάλλει σε εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή σου. Θα υπάρξουν βελτιώσεις στα οικονομικά σου και ξεκινήματα επαγγελματικά αλλά και ρύθμιση θεμάτων της καθημερινότητάς σου. Άκουσε με μεγαλύτερη προθυμία προτάσεις και υποδείξεις ακόμη και παρατηρήσεις από το σύντροφό σου και έμπειρα άτομα στο χώρο της εργασίας σου, γιατί κάτι θετικό πρόκειται να προκύψει για εσένα και μάλιστα πολύ γρήγορα! Ρυθμίσεις σχετικές με το οικογενειακό περιβάλλον ή τον αισθηματικό τομέα ευνοούνται ιδιαίτερα. Μια ευχάριστη είδηση από φίλους θα σε ενθουσιάσει.

Αισθηματικές
Απρόσμενα γεγονότα σε πλημμυρίζουν από χαρά! Η καλοτυχία των ημερών οφείλεται εν μέρει βέβαια και στην Αφροδίτη, η οποία θα μετακινηθεί στον Ταύρο από το Μ.Σάββατο και μετά και αλλάζει πολλά πράγματα στη σχέση σου και σου φέρνει νέες ευκαιρίες. Αν είσαι single, δώσε μία ευκαιρία σε ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον να έρθει κοντά σου και να γνωριστείτε καλύτερα. Η θεά Τύχη θα είναι με το μέρος σου!

Επαγγελματικές
Τα ζητήματα της δουλειάς σου πηγαίνουν μια χαρά. Μην επιτρέπεις λοιπόν σε ανασφάλειες και άγχη να σου δημιουργούν περιττή κούραση και πίεση. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και ήρθε επιτέλους η ώρα οι κόποι σου να αποδώσουν καρπούς. Θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου και θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και ισορροπούν αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άλλα ανοίγματα που το μόνο που θα κάνουν θα είναι να σε επιφορτίσουν με στρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτήν την Μ.Εβδομάδα θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε κάποια επαγγελματικά προβλήματα που σε ταλαιπωρούν αρκετό καιρό τώρα. Τώρα μπορεί να σε βοηθήσουν κάποιοι στενοί συνεργάτες ή φίλοι. Στα οικονομικά σου θα παρουσιαστούν κάποια σκαμπανεβάσματα, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτική στη διαχείριση του χρήματος. Αυτό το διάστημα ευνοούνται τα αισθηματικά αλλά και οι φιλικές σχέσεις. Ιδιαίτερα οι δεσμευμένες του ζωδίου θα μπείτε στη διαδικασία να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να αποκτήσετε απόγονο.

Αισθηματικές
Αφιέρωσε λίγο χρόνο στο ταίρι σου και χαλαρώστε μαζί. Η θέση της Αφροδίτης στον Ταύρο από το Μ.Σάββατο και μετά σε οδηγεί προς αυτήν την κατεύθυνση. Μην αργείς αλλά κάνε τις προτάσεις σου και θα περάσετε πολύ όμορφα οι δυο σας! Αν ακόμη βρίσκεσαι στη φάση ψαξίματος, συνέχισε να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες για να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και πολύ γρήγορα αυτός που θέλεις θα έρθει κοντά σου.

Επαγγελματικές
Μην κάνεις καμιά αλλαγή στη δουλειά σου και κυρίως μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά. Από την Μ.Πέμπτη και μετά που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του θα σου πέσει πολύ δουλειά και θα έχεις πολύ τρέξιμο. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου αυτήν την Μ.Εβδομάδα θα είναι σε στασιμότητα. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και προστάτευσε τα κεκτημένα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στο ξεκίνημα της Μ.Εβδομάδας θα μπορέσεις να προωθήσεις θέματα επικοινωνίας και να καλύψεις πάσης φύσεως λογαριασμούς. Ωστόσο χρειάζεται μεγαλύτερη παρατηρητικότητα και προσοχή στον επαγγελματικό σου τομέα. Με λίγο παραπάνω προσοχή το παρασκήνιο θα πέσει στην αντίληψή σου και καλά θα κάνεις να το αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και διπλωματία. Αξιοποίησε περισσότερο τις ημέρες μέχρι την Μ.Πέμπτη που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τον Ταύρο για να καταφέρεις κάτι καλύτερο σε σχέσεις, αισθηματικά, συνεργασίες αλλά και σε ό,τι σχετίζεται με τα οικονομικά σου. Επίσης μπορείς να δεις φίλους, συγγενικά πρόσωπα και να διασκεδάσεις.

Αισθηματικές
Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο από το Μ.Σάββατο και μετά για να σου δώσει ευκαιρίες προκειμένου να ξαναφτιάξεις λίγο την κατάσταση στη σχέση σου. Αν είσαι single, κάτι καινούριο φαίνεται στον ορίζοντα, αρκεί να ρίξεις λίγο τον πήχη στις προσδοκίες σου και να σταματήσεις να αναζητάς την τελειότητα.

Επαγγελματικές
Κάποια προβλήματα στη δουλειά είναι πάντα στο πρόγραμμα και για αυτό πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου για να βρεις τις αναγκαίες λύσεις. Για καλή σου τύχη, έχεις μαζί σου τον Ερμή από τον Ταύρο, ο οποίος μέχρι την Μ.Πέμπτη που θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του σε ευνοεί για να μπορέσεις να ισορροπήσεις κάπως τις καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά θα αρχίσουν σιγά-σιγά να ισορροπούν. Μέχρι τότε, μην κάνεις καμία οικονομική συναλλαγή που να έχει σχέση με έξοδα.

ΙΧΘΕΙΣ
Στο ξεκίνημα της Μ.Εβδομάδας και ιδιαίτερα στα οικονομικά και στα επαγγελματικά σου θα δεις μεγάλη αλλαγή. Βέβαια, δεν θα αλλάξουν όλα διά μαγείας, αλλά σημασία έχει ότι όλα θα κυλήσουν καλύτερα από τις προηγούμενες μέρες, τουλάχιστον μέχρι την Μ.Πέμπτη που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η Μ.Εβδομάδα θα είναι αρκετά βατή και αρκετά δημιουργική στο ξεκίνημά της και θα πάρεις κάποιες καλές ειδήσεις. Αν υπάρχουν οικονομικά θέματα ανοιχτά και ότι αφορά στα ακίνητα και τα περιουσιακά σου, καλύτερα να τα αφήσεις για τον επόμενο μήνα. Το ίδιο ισχύει και για τα λεπτά οικογενειακά σου ζητήματα αλλά και για ότι σχετίζεται με τα αισθηματικά σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα καλά νέα δεν σταματούν να έρχονται! Η Αφροδίτη από τον Ταύρο από το Μ.Σάββατο και μετά θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας! Αυτόν τον καιρό θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να έρθεις πιο κοντά του. Αν είσαι single, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και αυτό που είναι να έρθει θα έρθει στην ώρα του και από εκεί που δεν το περιμένεις.

Επαγγελματικές
Δεν υπάρχουν συγκλονιστικές εξελίξεις αυτήν την Μ.Εβδομάδα στη δουλειά σου. Πέρασε την Μ.Εβδομάδα σου έτσι όπως θα έρθει, χωρίς να πιέσεις τον εαυτό σου να ασχοληθεί με καταστάσεις που θα σε κουράσουν. Στα οικονομικά σου απόφυγε να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.

Read More

And More