ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από 27 Μαρτίου μέχρι 3 Απριλίου 2017

Πώς θα είναι αυτήν την εβδομάδα τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα δυσκολεύει πολύ την επικοινωνία και τη συνεννόησή σου με τους ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Με άτομα που είχες ήδη διαφορετικές απόψεις, την Τρίτη που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, η ένταση ανάμεσα σε εσένα κι εκείνους θα πάρει μεγάλες διαστάσεις, οδηγώντας σε αδιέξοδο. Μην υποχωρήσεις και συμφωνήσεις σε πράγματα που σε βρίσκουν άκρως αντίθετη, γιατί αργότερα θα το μετανιώσεις. Μείνε πιστή στις απόψεις σου, υποστήριξέ τες και φρόντισε να παραμείνεις ειλικρινής απέναντι στους συνομιλητές σου. Θέλεις να είσαι ξεκάθαρη και να έχεις ήσυχη τη συνείδησή σου ότι δεν υπέκυψες σε συμβιβασμούς που δεν σε έβρισκαν σύμφωνη.

Αισθηματικές
Σε προσωπικά σου ζητήματα, έχεις την τάση να αναλώνεσαι σε μικροπράγματα που δεν έχουν καμία απολύτως σημασία και να επιβαρύνεις έτσι τη σχέση σου με γκρίνιες και παράπονα. Άλλαξε άμεσα τακτική, γιατί οι πολλές εντάσεις ενδέχεται να προκαλέσουν οριστικό τέλος, κάτι που σίγουρα δεν θέλεις. Το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη να σε ευνοεί από το ζώδιο των Διδύμων, φρόντισε να σπάσεις αυτήν την κουραστική ρουτίνα και κάνε ό, τι περνάει από το χέρι σου προκειμένου να έρθεις ξανά κοντά με το σύντροφό σου και να είστε και οι δύο καλά. Αν είσαι single, σταμάτα να πιέζεις τον εαυτό σου. Χαλάρωσε, διασκέδασε και όλα θα γίνουν αβίαστα.

Επαγγελματικές
Οι συνθήκες αυτής της εβδομάδας σε προκαλούν να πάρεις πρωτοβουλίες και ρίσκα. Η νέα, πιο επαναστατική σου διάθεση, θα σε οδηγήσει σε εκείνες τις απαραίτητες αλλαγές που αφορούν στην εργασία σου και που αναμένεται να βελτιώσουν την κατάσταση. Ωστόσο θα έρθεις αντιμέτωπη με προβληματικές καταστάσεις που θα δυσκολέψουν την πραγματοποίηση των σχεδίων σου. Οι συνεργάτες σου όμως θα συμβάλλουν σημαντικά στο να τα καταφέρεις και να φτάσεις στην επιτυχία. Πρέπει να μάθεις να χειρίζεσαι πιο υπεύθυνα και ώριμα τα οικονομικά σου και έχοντας τακτοποιήσει παλιές οφειλές, να ηρεμήσεις λίγο.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα πράγματα στη ζωή σου αυτήν την εβδομάδα δεν είναι και στην πιο καλή τους φάση, όμως από την Παρασκευή και μετά που ο Ερμής θα εισέλθει στο ζώδιό σου και θα σε επηρεάσει θετικά, θα μπορέσεις να βάλεις μια τάξη στη ζωή σου. Θα καταφέρεις να υλοποιήσεις επιτυχώς ό, τι βάλεις στο μυαλό σου, χωρίς να σε πτοήσει η όποια δυσκολία. Η καλή οικονομική σου κατάσταση αλλά και η ευημερία που επικρατεί στα αισθηματικά σου, σε χαροποιούν και σε βοηθούν να ασχοληθείς απερίσπαστη με τα σχέδιά σου. Αν είσαι single, μην το βάζεις κάτω και συνέχισε χωρίς υπερβολές τις προσπάθειες να κερδίσεις αυτόν που σε ενδιαφέρει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, οφείλεις να επανορθώσεις άμεσα τις δυσάρεστες συνέπειες που έχουν προκαλέσει οι έντονες διαφωνίες του τελευταίου διαστήματος ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Συζήτησε μαζί του και βρείτε από κοινού εκείνες τις λύσεις που θα σας φέρουν και πάλι κοντά. Φρόντισε να μην είσαι αμετακίνητη και ισχυρογνώμων, για να διατηρήσεις ένα ήρεμο κλίμα στην επικοινωνία σας. Αν είσαι single, καλό θα ήταν να σταματήσεις να πιέζεις τον εαυτό σου με την αναζήτηση συντρόφου και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου.

Επαγγελματικές
Στο χώρο της εργασίας σου θα κυριαρχήσουν παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου και πολλές εντάσεις. Διατήρησε λοιπόν χαμηλούς τόνους και ουδέτερη στάση, προκειμένου να μην βρεθείς ανακατεμένη σε δυσάρεστες καταστάσεις. Επίσης, συνετό θα ήταν από μέρους σου, να αναθεωρήσεις ορισμένα πράγματα, να απαλλαγείς από ό, τι σε κρατάει πίσω και να κάνεις νέα ξεκινήματα. Γνωρίζεις ότι έχεις πολλές δυνατότητες, οπότε αξιοποίησέ τες στο έπακρο και έχε τις κεραίες σου ανοιχτές προκειμένου να αδράξεις κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί στο δρόμο σου και να εξασφαλίσεις την καριέρα σου. Μην παραιτείσαι, όσες δυσκολίες κι αν αντιμετωπίσεις, γιατί στο τέλος θα τα καταφέρεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Παρόλο που ο Ερμής κινείται στον Κριό μέχρι την Παρασκευή και ευνοεί εξαιρετικά τις επικοινωνίες σου, η Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα την Τρίτη στο ίδιο ζώδιο θα προκαλέσει μια ευρύτερη αστάθεια στη ζωή σου, που σε κάνει κυκλοθυμική και σε δυσαρεστεί πολύ. Ο φόβος μήπως μέσα σε όλη αυτή τη σύγχυση δεν μπορέσεις να αντιληφθείς και να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες που αφορούν στα επαγγελματικά σου, σε αναστατώνει ακόμη περισσότερο. Χαλάρωσε, μην αφήσεις κανένα να σε επηρεάσει και εμπιστεύσου τον εαυτό σου και την κρίση σου, ώστε να καταφέρεις να φτάσεις εκεί που θέλεις.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στα ερωτικά σου αναμένεται να είναι κάπως τεταμένα. Μείνε ψύχραιμη και πρόσεχε να μην τραβάς το σκοινί με τη συμπεριφορά σου. Αλλιώς κινδυνεύεις να διαλύσεις τα πάντα, με βαριά λόγια που αργότερα θα μετανιώσεις. Δείξε κατανόηση σε όσα σου λέει ο σύντροφός σου ότι τον απασχολούν και κάνε ό, τι περνά από το χέρι σου προκειμένου να καλύψεις συναισθηματικά κενά και να τον βοηθήσεις να χαλαρώσει. Αν είσαι single, δώσε περισσότερο χρόνο στο να καταλάβεις καλύτερα το χαρακτήρα αυτών που σε προσεγγίζουν και μετά άφησέ τους να μπουν στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Βρες την ευκαιρία να ασχοληθείς με κάτι που σου αρέσει και μπορεί να σου φανεί χρήσιμο στη δουλειά σου, καθώς έχεις απίστευτη ενέργεια. Αξιοποίησε την εύνοια των πλανητικών όψεων, ώστε με τη δημιουργικότητά σου να κάνεις άκρως εποικοδομητική αυτή την εβδομάδα. Κάνε έξυπνους ελιγμούς και δούλεψε σκληρά, ώστε να φτάσεις στο επιθυμητό επίπεδο και να εξασφαλίσεις το μέλλον σου. Στα οικονομικά σου, θα βρεις επιτέλους τους τρόπους που έψαχνες να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε μόνο να είσαι πιο πειθαρχημένη στο εξής και να μην χάσεις ξανά τις ισορροπίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στον Κριό και να σου στέλνει τις θετικές της επιρροές, με υπομονή και σύνεση θα βάλεις τη ζωή σου σε μια σειρά. Μελέτησε πολύ καλά τα σχέδιά σου και μόνο όταν είσαι σίγουρη προχώρησε στην υλοποίησή τους. Η νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου από την Παρασκευή και μετά σε θέλει περισσότερο ώριμη και προγραμματισμένη σε κάθε σου κίνηση. Μην βιάζεσαι και όλα θα γίνουν χωρίς να το καταλάβεις.

Αισθηματικές
Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας αναμένεται να βοηθήσουν πολύ τη σχέση σου. Φρόντισε να κρατήσεις μακριά τρίτα άτομα, καθώς η παρέμβασή τους μόνο προβλήματα προκαλεί. Φρόντισε να επικοινωνείς αληθινά με το ταίρι σου και μαζί να λύνετε ό, τι σας βασανίζει. Αν είσαι single, μην αναλώνεσαι σε ανόητα φλερτ και επικεντρώσου σε έναν σωστό στόχο.

Επαγγελματικές
Η πορεία υλοποίησης των επαγγελματικών σου στόχων είναι σταθερή και βαδίζεις προς την επιτυχία. Είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου και με αισιοδοξία προχωράς μπροστά, χωρίς να σε πτοεί κανένα εμπόδιο. Βλέπεις πως πλέον ο συντηρητισμός σου δεν σε βοηθάει και με αλλαγή τακτικής, θα μπορέσεις να φέρεις τις καταστάσεις με το μέρος σου. Τα οικονομικά σου απαιτούν πολύ μεγάλη προσοχή και σωστό προγραμματισμό, ώστε να μη βγαίνεις εκτός πλάνου.

ΛΕΩΝ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Τρίτη στον Κριό σε κάνει θετική και αισιόδοξη. Βάζεις πρόγραμμα στη ζωή σου και αξιοποιείς ό, τι διαθέτεις προκειμένου να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις επιδιώξεις σου. Μπορεί να δυσκολευτείς κα να αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις, αλλά να είσαι σίγουρη ότι στο τέλος θα τα καταφέρεις. Μην φοβάσαι για τίποτα και μη διστάζεις, αφού φαίνεται ότι τα άστρα σου δίνουν κάθε πιθανότητα να βγεις νικήτρια.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στην προσωπική σου ζωή επιβάλλουν αλλαγές και βελτιώσεις. Πρέπει να παραμερίσεις τον εγωκεντρισμό σου και να μην είσαι πιεστική και απόλυτη σε όσα ζητάς από το ταίρι σου, ώστε να πέσουν οι τόνοι. Κάνε μαζί του μια όμορφη συζήτηση και αναγνωρίζοντας τα λάθη που γίνονται και από τις δύο πλευρές, κάντε από κοινού προσπάθειες να αλλάξετε την κατάσταση. Αν είσαι σε φάση αναζήτησης, θα επανεξετάσεις πολλά πράγματα στη ζωή σου και θα κάνεις τις αλλαγές που θα σε ικανοποιήσουν. Μέσα από τις επερχόμενες γνωριμίες, μπορεί ακόμη και να βρεις το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές
Φρόντισε να φτιάξεις τη σχέση σου με τους συνεργάτες σου, αφού θα έχεις τη βοήθεια του Ερμή που θα κινείται στον Κριό μέχρι την Παρασκευή σε αυτήν την προσπάθεια. Καλό θα ήταν να διευθετήσεις κάθε ζήτημα που έχεις στην αναμονή και κατόπιν, έχοντας μια καλή συνεννόηση και συνεργασία με τα άτομα του χώρου σου, να προχωρήσεις στην υλοποίηση νέων σχεδίων. Καλό θα ήταν να οπλιστείς με υπομονή και δύναμη, γιατί θα κληθείς να διαχειριστείς πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες. Τα οικονομικά σου σε θέλουν πιο προσγειωμένη και συγκρατημένη, γατί κινδυνεύεις να βρεθείς σε αδιέξοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Νέα ευχάριστα δεδομένα αναμένεται να φέρει στη ζωή σου αυτή η εβδομάδα, σε θέματα εργασιακά αλλά και προσωπικά. Με τις θετικές επιρροές του κυβερνήτη σου Ερμή που θα κινείται μέχρι την Παρασκευή στον Κριό, θα μπορέσεις να απαλλαγείς από ό, τι αρνητικό σε δυσαρεστεί και να εκμεταλλευτείς αξιόλογες γνωριμίες, προκειμένου να ανέβεις επίπεδο. Και στα οικονομικά σου όμως την Τρίτη σημειώνεις άνοδο, λόγω της εύνοιας που σου δίνει η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Κριό.

Αισθηματικές
Έχουν δημιουργηθεί πολλά κενά στη σχέση σου, που σε έχουν απομακρύνει από το σύντροφό σου. Συνειδητοποιείς πως πρέπει να κάνεις άμεσα κάτι γι’ αυτό. Θα επιχειρήσεις να εκδηλώσεις με κάθε τρόπο τα όμορφα αισθήματα που τρέφεις για τον άνθρωπό σου, ώστε να καλύψεις τα κενά και να αναζωπυρώσεις τη φλόγα ανάμεσά σας. Αν είσαι single, θέλεις να επέλθει αλλαγή στα ερωτικά σου, αλλά η αλήθεια είναι πως το πλανητικό σκηνικό δεν υπόσχεται τίποτα τέτοιο.

Επαγγελματικές
Προοπτικές εξέλιξης στη δουλειά σου θα προκύψουν, οπότε φρόντισε να είσαι σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα ώστε να τις διακρίνεις και να τις αξιοποιήσεις στο μέγιστο. Η επικοινωνία με τις επαγγελματικές σου επαφές θα είναι δύσκολη και προβληματική, γι’ αυτό κράτησε χαμηλούς τόνους και απόφυγε εντάσεις και προστριβές. Θα επιχειρήσεις να δρομολογήσεις νέα πλάνα, αλλά οι απανωτές δυσκολίες δεν θα σε αφήσουν να τα καταφέρεις. Τα οικονομικά σου ήταν πιεσμένα, αλλά στο εξής θα μπορέσεις να πάρεις βαθιές ανάσες, λόγω της δυνατότητας να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή προβλέπεται να επιφέρει σκαμπανεβάσματα σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Αφενός, η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Κριό την Τρίτη ευνοεί ζητήματα που αφορούν στην εργασία σου, αφετέρου η νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου από την Παρασκευή και μετά, θα προκαλέσει δυσκολίες και εμπόδια στη διαδικασία πραγματοποίησης των σχεδίων σου. Μείνε ψύχραιμη και δούλεψε πολύ και με προσήλωση για να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές
Το τελευταίο διάστημα φαίνεται να είσαι κάπως επιρρεπής σε πειρασμούς. Πρόσεξε πολύ τις κινήσεις σου και την επιπολαιότητά σου, γιατί αν κάνεις κάτι που δεν πρέπει θα το μετανιώσεις και θα είναι δύσκολο να επανορθώσεις. Δεν θέλεις να πληγώσεις το σύντροφό σου, οπότε ξεκαθάρισε τα πράγματα και ή μείνε μαζί του και φέρσου σωστά ή διέκοψε τη σχέση σου και κάνε ό, τι θέλεις, εφόσον δεν θα έχεις να δώσεις πουθενά λογαριασμό. Αν είσαι single, ο ερωτισμός σου αυτήν την εβδομάδα θα απογειωθεί, γεγονός που σε βάζει σε νέες ερωτικές περιπέτειες. Φρόντισε να αφεθείς και να το απολαύσεις.

Επαγγελματικές
Τα πράγματα στα επαγγελματικά σου δείχνουν να πηγαίνουν πολύ καλά. Συνεργάζεσαι άψογα με τους συναδέλφους σου και αυτό σε βοηθάει να φέρεις σε πέρας τις επιδιώξεις σου. Θα καταφέρεις να πετύχεις εύκολα ό, τι βάλεις στο μυαλό σου και αυτό σε ικανοποιεί ηθικά. Τα οικονομικά σου επιβάλλουν περιορισμό των εξόδων στο ελάχιστο, για να αποκτήσεις σταδιακά μια άνεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Υπάρχουν πράγματα στη ζωή σου που σε δυσαρεστούν. Αυτή η εβδομάδα ενδείκνυται για αλλαγές που επιτέλους θα αλλάξουν τα δεδομένα και θα σε χαροποιήσουν. Βέβαια καλό θα ήταν να μην αφήσεις τον ενθουσιασμό σου, λόγω των νέων συνθηκών, να σε παρασύρει σε βιαστικές κινήσεις που μπορεί να έχουν άμεσο αντίκτυπο στα ερωτικά ή ακόμη και στα προσωπικά σου. Με τη Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα στον Κριό την Τρίτη, αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρεις για το μέλλον της δουλειάς σου θα χρειαστούν διεξοδική μελέτη και ανάλυση, για να μην πέσεις σε παγίδες και να εξασφαλιστείς.

Αισθηματικές
Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, αισθάνεσαι την ανάγκη να πας τη σχέση σου ένα στάδιο πιο πάνω. Θέλεις να της δώσεις άλλη βαρύτητα και επισημότητα, αφού πλέον είσαι απόλυτα κατασταλαγμένη. Αν από την άλλη βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, θα κάνεις νέες γνωριμίες και θα έρθεις σε επαφή με άτομα που θα σε γοητεύσουν. Δεν θα είναι όμως πολύ εύκολο να μπεις σε μια σταθερή σχέση, αλλά μην απογοητεύεσαι.

Επαγγελματικές
Η σχέση σου με τα άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος αναμένεται να κυριαρχηθεί από διαφωνίες και παρεξηγήσεις. Μην αφήσεις τα πράγματα να ξεφύγουν και κάνε ό, τι περνάει από το χέρι σου για να ρίξεις τους τόνους και να επανορθώσεις. Έτσι, ανεπηρέαστη από προβλήματα θα κάνεις νέα ξεκινήματα, έχοντας πολλές πιθανότητες να τα καταφέρεις. Από την Παρασκευή και μετά με τη νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου φρόντισε να αξιοποιήσεις αδρανείς προοπτικές εξέλιξης στη δουλειά σου και να εξασφαλίσεις το μέλλον σου. Τα οικονομικά σου θα σε αγχώσουν πολύ, με νέα έξοδα που θα προκύψουν. Προγραμματίσου λοιπόν σωστά, για να μη βρεθείς σε αδιέξοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πολλά απρόοπτα γεγονότα, ευχάριστα ή δυσάρεστα, πρόκειται αυτήν την εβδομάδα να σε εκπλήξουν και να σε αποσυντονίσουν. Την Τρίτη η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Κριό συμβάλλει στην ολοκλήρωση επιδιώξεων και φιλοδοξιών, ενώ θα φέρει στο δρόμο σου και πολλές ευκαιρίες που θα σε ωφελήσουν στα επαγγελματικά σου. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου, μείνε πιστή στις ιδέες σου και δεν θα βγεις χαμένη.

Αισθηματικές
Το τελευταίο διάστημα πιέζεις πολύ το σύντροφό σου και κάνεις διαρκώς παράπονα. Αν δεν αλλάξεις άμεσα τακτική, ενδέχεται να οδηγηθείς σε οριστικό τέλος. Μαλάκωσε λοιπόν τη στάση σου και κάνε ήρεμες συζητήσεις με το ταίρι σου, προκειμένου να διορθώσετε την κατάσταση. Αν είσαι single, κλείνεις οριστικά κάθε ανοιχτή πόρτα με το παρελθόν και με ανανεωμένη διάθεση κοιτάς μόνο μπροστά.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, θα σου παρουσιαστούν δυνατότητες για νέες συνεργασίες που μπορεί να αποδειχθούν άκρως συμφέρουσες, πράγμα που σε χαροποιεί και σου δίνει δύναμη. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να κάνεις καινούριες επενδύσεις, αλλά πρόσεξε να είσαι σίγουρη πριν από κάθε σου απόφαση, για να μην έχεις δυσάρεστη κατάληξη. Το Σαββατοκύριακο προσπάθησε να τακτοποιήσεις δικά σου χρέη και να πάρεις χρήματα που σου οφείλουν για να μην έχεις εκκρεμότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτήν την εβδομάδα η προσοχή σου θα μονοπωλείται από οικονομικά θέματα, καθώς θα κληθείς να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις που έχουν άμεση σχέση με την οικογένειά σου. Αν κινείσαι μεθοδικά και οργανωμένα, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις κάθε εκκρεμότητα. Κατά τα άλλα, τα πράγματα στη ζωή σου θα είναι ήρεμα και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ειδικότερα, ευνοούνται προσωπικά σου ζητήματα είτε είσαι δεσμευμένη είτε είσαι single.

Αισθηματικές
Είναι καιρός να σταματήσεις να προσποιείσαι πως όλα είναι τέλεια στην αισθηματική σου ζωή και να αγνοείς προβλήματα. Τόλμησε να δεις την αλήθεια κατάματα και να αλλάξεις τακτική και στάση. Φρόντισε να είσαι διπλωματική και διαλλακτική και να συζητάς ήρεμα με το σύντροφό σου, ώστε να αποφύγεις καβγάδες και εντάσεις. Μην ξεχνάς ότι η κατάσταση της σχέσης σου εξαρτάται από εσένα και τους χειρισμούς σου. Αν θέλεις λοιπόν να φτιάξεις το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου, φρόντισε να τον πλησιάσεις περισσότερο και να εκδηλώνεις με κάθε τρόπο την αγάπη και το ενδιαφέρον σου για εκείνον. Αν είσαι single, η ανανεωμένη και άκρως ερωτική σου αύρα θα προσελκύσει πολλά άτομα, γεγονός που θα σε αναζωογονήσει και θα σε συναρπάσει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να συνεχίσεις να δουλεύεις σκληρά και να μην το βάζεις κάτω σε όποια δυσκολία κι αν αντιμετωπίσεις. Έχε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου και αργά ή γρήγορα θα τα καταφέρεις. Καλό θα ήταν να είσαι πιο επιφυλακτική με τα άτομα του επαγγελματικού σου χώρου, καθώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος στις μέρες μας και οι εχθροί μπορεί να βρίσκονται εκεί που δεν το περιμένεις. Φέρσου έξυπνα και μην τους αφήνεις να σου βάζουν διαρκώς εμπόδια. Τα οικονομικά σου θέλουν λίγη παραπάνω οργάνωση, ώστε να ανακάμψεις πλήρως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εμμονή που έχεις με το παρελθόν δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις και να πας μπροστά. Κλείσε κάθε ανοιχτή πόρτα με τα παλιά που σε φθείρει και με άλλη διάθεση πια κάνε σχέδια για το μέλλον σου. Την Τρίτη που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Κριό θα βρεις την κατάλληλη αφορμή για κάτι τέτοιο. Κάποιο ζήτημα νομικής φύσεως θα διευθετηθεί επιτέλους και θα ανακουφιστείς. Από την Παρασκευή και μετά που ο πλανήτης της επικοινωνίας θα εισέλθει στον Ταύρο καλό θα ήταν να μετράς τα λόγια και τις πράξεις σου, για να μην οδηγηθείς σε ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε πολύ δύσκολη φάση, λόγω των ιδιαίτερα αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης. Αν είσαι δεσμευμένη, καλό θα ήταν να απομονωθείς λίγο και να ηρεμήσεις, ώστε να μην ξεσπάσεις τα νεύρα σου στο σύντροφό σου. Προσπάθησε να είσαι τρυφερή απέναντί του, για να αποφύγεις τα χειρότερα. Αν είσαι single, απελευθερώσου και γίνε πιο ανοιχτή σε φλερτ και κομπλιμέντα που δέχεσαι. Μπορεί να έχεις περάσει πολλά στα ερωτικά σου, αλλά με το να κλείνεσαι στο καβούκι σου και να μη ζεις, δεν καταφέρνεις τίποτα.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα θα μπορέσεις να κάνεις έναν απολογισμό και να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα. Θα συνειδητοποιήσεις τι έκανες λάθος τόσο καιρό και έχοντάς τα σαν παράδειγμα προς αποφυγή, θα σχεδιάσεις πιο σωστά τις επόμενες κινήσεις σου. Οπλίσου με υπομονή και δύναμη, ώστε να αντιμετωπίσεις κάθε δυσκολία με την οποία θα έρθεις αντιμέτωπη, χωρίς να πτοηθεί το ηθικό σου. Από την άλλη εβδομάδα και μετά, οι συνθήκες θα είναι άκρως ευνοϊκές για να πετύχεις με ευκολία ό, τι βάλεις στόχο. Στα οικονομικά σου καλό θα ήταν να είσαι πιο εγκρατής και να μην παρασύρεσαι από τη ροπή σου στις σπατάλες.

ΙΧΘΕΙΣ
Θα βρεις επιτέλους το χρόνο να κάτσεις να σκεφτείς πράγματα που αφορούν στη ζωή σου. Θα συνειδητοποιήσεις τι έχεις καταφέρει ως τώρα και τι πρέπει να επιδιώξεις στην πορεία. Θα αναγνωρίσεις κάποια λάθη σου και υιοθετώντας άλλη τακτική, πιο σωστή, θα επανορθώσεις και θα φροντίσεις να μην τα επαναλάβεις. Από την Παρασκευή και μετά που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ταύρου, τίποτα και κανείς δεν θα σε εμποδίσει στην πραγματοποίηση των σχεδίων σου. Θέματα που αφορούν στην οικογένειά σου θα επιλυθούν με προσπάθεια και από τις δύο πλευρές.

Αισθηματικές
Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Τρίτη στον Κριό θα σε εκπλήξει θετικά σε ζητήματα που αφορούν στην προσωπική σου ζωή. Η σχέση σου θα είναι ιδανική και θα θελήσεις να αποκτήσει άλλη επισημότητα. Αν είναι ήδη επίσημη, ίσως προχωρήσεις ακόμη και στην απόκτηση ενός παιδιού, προκειμένου να έχεις μια επιπλέον χαρά στην τακτοποιημένη ζωή σου. Κι εσύ που είσαι single όμως, θα έχεις την τύχη με το μέρος σου ώστε να κάνεις την κίνησή σου και να μιλήσεις ανοιχτά για τα αισθήματά σου σε αυτόν που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Τα πράγματα στα επαγγελματικά σου δείχνουν να πηγαίνουν εξαιρετικά καλά. Λόγω αυτής της κατάστασης είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου και αισιόδοξη. Από την Παρασκευή και μετά με τον Ερμή να σου δίνει δύναμη από τη νέα του θέση στο ζώδιο του Ταύρου, ανατρέπεις τα δεδομένα με αποφασιστικότητα, ώστε να είσαι απόλυτα ικανοποιημένη και εκμεταλλεύεσαι κάθε ευκαιρία που θα σε βοηθήσει να σημειώσεις άνοδο στην εργασία σου. Σε όλο αυτό θα έχεις και την πολύτιμη βοήθεια των συνεργατών σου, ώστε να σου λύνουν τα χέρια σε στιγμές που θα είσαι μπλοκαρισμένη. Τα οικονομικά σου φαίνεται να είναι σταθερά, αλλά με περισσότερη οργάνωση και πειθαρχεία, θα καταφέρεις να αποκτήσεις περισσότερη άνεση.

Read More

And More