ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από 28 Μαρτίου έως 4 Απριλίου 2016

Αποχαιρετάμε το δύσκολο Μάρτιο και μπαίνουμε στον Απρίλιο. Πώς θα είναι αυτή η εβδομάδα; Υπάρχουν ακόμα δυσκολίες; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Μία εβδομάδα με έντονες διακυμάνσεις θα είναι αυτή εδώ για το ζώδιό σου. Από τη μία ο Κρόνος που ήδη κινείται ανάδρομα στον Τοξότη θα δημιουργήσει καθυστερήσεις και αναβολές στην επίτευξη των σχεδίων σου από την άλλη η νέα θέση του Ερμή στο ζώδιό σου από την περασμένη Παρασκευή θα φέρει δώρα και ευχάριστες εκπλήξεις στα επαγγελματικά σου. Μείνε προσηλωμένη στους στόχους σου και εργάσου σκληρά για να καταφέρεις να πάρεις όσα περισσότερα καλά μπορείς.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Τώρα, με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιό σου θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να του πεις αυτά που θέλεις και ονειρεύεσαι για τη σχέση σας και την οικογένειά σας. Το Σαββατοκύριακο με την Αφροδίτη για τελευταία εβδομάδα στους Ιχθείς θα είναι πολύ ρομαντικό και ερωτικό και οι δύο σας θα πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Οι singles, έχετε πολλές πιθανότητες να έρθετε κοντά με ένα άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και να ξεκινήσετε μία σχέση μαζί του. Φροντίστε μόνο να είστε διακριτικές και να μην δώσετε δικαιώματα για σχόλια και παρατηρήσεις.

Επαγγελματικές
Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στη δουλειά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις για καινούρια ξεκινήματα που θα σου φέρουν επιτυχία στο μέλλον. Έχεις πολλά θέματα που σε αγχώνουν και πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα αλλά με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Στα οικονομικά, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ. Να ξέρεις ότι είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν αρκεί βέβαια να είσαι και εσύ προσεκτική με τα έξοδά σου.

src=/files/Image/SxeseisKaiSex/2015/ASTROLOGIA/02/banner_provlepseis.jpg

ΤΑΥΡΟΣ
Θα κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις αυτήν την εβδομάδα ώστε να διαμορφώσεις και να εξασφαλίσεις μία καλύτερη καθημερινότητα για εσένα και την οικογένειά σου. Ωστόσο καλό θα είναι να εξετάσεις όλους τους παράγοντες και να μην βιαστείς, κυρίως αν πρόκειται για οικονομικά ή αισθηματικά θέματα. Επαγγελματικά θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ευνοούνται ιδιαίτερα και θα πρέπει να τα μελετήσεις πολύ καλά, γιατί οι αποδόσεις που θα έχεις μελλοντικά θα είναι ιδιαίτερα συμφέρουσες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου πρέπει να αρχίσεις να ανοίγεσαι περισσότερο στο σύντροφό σου για να μπορέσει να καταλάβει πώς βλέπεις τη σχέση που έχετε. Να ξέρεις ότι μπορεί να σου προσφέρει ακόμα πιο πολλά, αν δεις και εσύ μερικές καταστάσεις με περισσότερη διαλλακτικότητα και δεν είσαι τόσο απόλυτη. Σύμμαχός σου θα είναι η Αφροδίτη που για τελευταία εβδομάδα θα κινείται στους Ιχθείς και θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις το μεταξύ σας κλίμα και να επικοινωνήσεις καλύτερα μαζί του. Αν είσαι single, φρόντισε να αλλάξεις λίγο τακτική, ώστε να δεις τα πράγματα κάπως διαφορετικά για να γνωρίσεις το πρόσωπο που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου απόφυγε να νευριάσεις και να κάνεις κινήσεις που δεν σε συμφέρουν. Λόγω της ανάδρομης πορείας του Κρόνου στον Τοξότη να ξέρεις πως θα έχεις καθυστερήσεις σε κάποια θέματα που θέλεις να τελειώσεις άμεσα για αυτό προσαρμόσου στα νέα δεδομένα εύκολα και χωρίς πολλές γκρίνιες. Στα οικονομικά, μπαίνεις σε περίοδο που όλα καλυτερεύουν. Θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι πολύ καλές για εσένα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και ειδικότερα με θέματα νόμου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα πάντα μπορείς να περιμένεις αυτήν την εβδομάδα να συμβούν στη ζωή σου. Ο κυβερνήτης σου Ερμής στον Κριό και η Σελήνη στον Υδροχόο το Σαββατοκύριακο σού χαρίζουν όλη την εύνοιά τους για να δρομολογήσεις αποτελεσματικά τα σχέδιά σου, ιδιαίτερα αυτά που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σου. Εσύ από τη μεριά σου πρέπει να έχεις τις κεραίες σου τεντωμένες και να αφουγκράζεσαι τα μηνύματα που σου στέλνουν, ώστε να τις αξιοποιήσεις δεόντως. Μην τις αφήσεις να πάνε χαμένες και πίστεψε στη διαίσθησή σου, που αυτήν την περίοδο είναι αλάνθαστη!

Αισθηματικές
Θα έχεις ανάμικτα συναισθήματα αυτήν την εβδομάδα σχετικά με την ερωτική σου ζωή. Από τη μία θα θέλεις να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα και από την άλλη θα προσπαθήσεις να περάσεις καλά με το σύντροφό σου. Σου συνιστώ να προτιμήσεις να περάσεις καλά χωρίς να κάνεις ιδιαίτερες συζητήσεις. Αν είσαι single, να ξέρεις πως είναι στο χέρι σου να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις. Η Αφροδίτη θα είναι για τελευταία εβδομάδα στους Ιχθείς και με τις πολλές ευεργετικές ιδιότητες που θα σου δώσει μπορείς είτε να ξεκινήσεις κάτι νέο στη ζωή σου ή να κάνεις μία νέα αρχή σε μια μακροχρόνια σχέση σου που είχες διακόψει.

Επαγγελματικές
Δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα στη δουλειά σου, αλλά συγχρόνως δεν θα πρέπει και να ξεχνάς πως πρέπει να κινείσαι με πρόγραμμα, γιατί θα γίνουν κάποια μπερδέματα που δεν θα είναι σοβαρά, αλλά μπορεί να σου χαλάσουν την ψυχολογία. Στα οικονομικά, φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού και μετά δεν θα μπορείς να τα μαζέψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι δυσκολίες που θα έχεις αυτήν την εβδομάδα είναι περισσότερο οικονομικού χαρακτήρα και σχετίζονται με οφειλές ή υποθέσεις που έχεις κοινές με την οικογένειά σου. Σε αυτόν τον τομέα η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή και πρέπει να έχεις τεταμένη την προσοχή σου για να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες οφειλές. Στους υπόλοιπους τομείς, δεν θα αντιμετωπίσεις ιδιαίτερες δυσκολίες και τα πάντα θα κυλήσουν σχετικά ομαλά. Με την Αφροδίτη για τελευταία εβδομάδα στο ζώδιο των Ιχθύων, ανοίγονται σοβαρές προοπτικές στα αισθηματικά σου για να πας ένα βήμα πιο πέρα τη σχέση σου ή αν είσαι single να ξεκινήσεις τώρα μια σοβαρή σχέση.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου χρειάζονται την προσοχή σου και απαιτούν από εσένα περισσότερο ενδιαφέρον και ενασχόληση μαζί τους. Βλέπεις, ο σύντροφός σου έχει πολλά παράπονα από την αδιάφορη συμπεριφορά σου των τελευταίων ημερών και έχει αλλάξει και αυτός. Για να μην αφήσεις τις καταστάσεις να συνεχιστούν έτσι και να εξελιχθούν σε κάτι άσχημο πρέπει άμεσα να λάβεις τα μέτρα σου και να τον πλησιάσεις ρομαντικά και τρυφερά. Αν είσαι single, καλό θα είναι να σκεφτείς άλλους τρόπους ανεύρεσης συντρόφου και να δραστηριοποιηθείς και σε νέα πράγματα που θα ανοίξουν τον κύκλο γνωριμιών σου.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα τόσο η Σελήνη στον Τοξότη στο ξεκίνημά της όσο και η Σελήνη στον Υδροχόο το Σαββατοκύριακο σε γεμίζουν με απίστευτη ενέργεια που μπορεί όμως κάποιες στιγμές να σου επιφέρει και εκνευρισμό. Βάλε ένα πρόγραμμα στα πράγματα με τα οποία θέλεις να ασχοληθείς και μη καταπιάνεσαι με όλα μαζί γιατί κάπου θα κάνεις λάθος. Στα οικονομικά, θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία για να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή συνιστά να αποκοπείς από το παρελθόν και να δημιουργήσεις χώρο για καθετί καινούριο στη ζωή σου. Χρειάζεσαι επειγόντως μία ανανέωση και τώρα το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί όλες τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να την κάνεις. Ίσως μία νομική διαδικασία που σε ταλαιπωρεί καιρό, τώρα να πάρει την τελική της μορφή και να σε ξελαφρώσει. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είσαι συγκρατημένη και να προσέχεις πολύ τα λόγια σου και τις κινήσεις σου, γιατί οι παρεξηγήσεις καραδοκούν και δεν πρέπει να τις αφήσεις να αναπτυχθούν.

Αισθηματικές
Θα δώσεις παραπάνω σημασία αυτήν την εβδομάδα στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις προβλήματα που μπορεί να έχεις με το σύντροφό σου. Να ξέρεις ότι μπορείς με το ρομαντισμό και τον ερωτισμό που σε διακατέχουν να δώσεις κουράγιο στον άνθρωπό σου για να περάσετε υπέροχα και να ξεφύγετε από τις έννοιες της καθημερινότητας που σας κουράζουν και σας χαλάνε τη διάθεση. Αν είσαι single και έχεις κουραστεί από την κατάσταση, μην το βάζεις κάτω. Συνέχισε την αναζήτησή σου και θα δεις ότι στο τέλος θα σου βγει σε καλό. Το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη να σε ευνοεί από τη θέση της στον Υδροχόο ίσως δεχτείς μία αναπάντεχη επιστροφή από άτομο του παρελθόντος. Μην ενδώσεις και βάλε πλώρη για άλλα…

Επαγγελματικές
Θα έχεις πάρα πολλή δουλειά αυτές τις μέρες και μερικές φορές θα αισθάνεσαι ότι οι πολλές υποχρεώσεις σε πνίγουν. Μην αγχώνεσαι για τίποτα, απόφυγε να εκνευρίζεσαι και μην δίνεις παραπάνω σημασία σε μικροκαθυστερήσεις και αναβολές που θα παρουσιαστούν γιατί θα είναι εφήμερες. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια καλυτέρευση και θα μπορέσεις να καλύψεις υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν. Αυτές τις μέρες μπορείς επίσης να διεκδικήσεις και μία αύξηση του μισθού σου με θετικά αποτελέσματα. Εκμεταλλεύσου το!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σε ενθαρρύνει να αξιολογήσεις αυτά που ήδη έχεις πετύχει μέχρι τώρα και να δεις τι άλλο περισσότερο μπορείς να κάνεις από εδώ και στο εξής. Αν υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν έχουν γίνει σωστά, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα διορθώσεις. Αν πάλι νιώθεις ότι κάποιος ή κάτι έχει φρενάρει την πρόοδό σου, οι μέρες είναι ιδανικές για να ξαναβάλεις μπρος, καθώς τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει πια την πορεία σου προς την επιτυχία. Τυχόν οικογενειακά προβλήματα θα λυθούν με αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου και να μην απορροφηθείς με άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν. Αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο σου ολοκληρωτικά στο σπίτι σου και μετέτρεψε το βαρύ κλίμα που πιθανόν να κυριαρχεί σε ρομαντικό και όμορφο. Κι αν είσαι ακόμα σε φάση ψαξίματος, συνέχισε να αναζητάς το άλλο σου μισό και ο χρόνος να ξέρεις ότι πρόκειται πολύ γρήγορα να σε ανταμείψει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, αυτήν την εβδομάδα θα τα πας πολύ καλά. Θα σου κάνουν προτάσεις που πρέπει να τις δεις με πολύ σοβαρότητα, γιατί μπορεί να είναι συμφέρουσες για εσένα. Καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται στο ξεκίνημα της εβδομάδας με τη Σελήνη να κινείται στον Τοξότη και να σε ευνοεί. Οικονομικά, δεν βρίσκεσαι σε καλή κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να αποφύγεις να παρασυρθείς σε έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού και μετά θα αγχωθείς και θα ζητάς δανεικά.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα επηρεάσει έντονα τις σχέσεις σου με τους άλλους. Αν ήδη αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, το πιθανότερο είναι αυτές τις μέρες να κορυφωθούν και θα πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου. Αν νιώθεις ότι ήδη έχεις εξαντλήσει τα όρια, τότε μην φοβηθείς να μιλήσεις με απόλυτη ειλικρίνεια μαζί τους και ό,τι θέλει ας γίνει. Ακόμη και έτσι πάνω από όλα θα τα έχεις εσύ καλά με τον εαυτό σου και αυτό είναι το σημαντικότερο.

Αισθηματικές
Αν δεν θέλεις να έχεις αντιπαραθέσεις με τον άνθρωπό σου, θα πρέπει σε μερικά θέματα να δείξεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα. Απόφυγε τις συζητήσεις για θέματα που μπορεί να χαλάσουν το καλό κλίμα στη σχέση σου και μην εξωθείς τα πράγματα στα άκρα και το σύντροφό σου στα όρια του, γιατί έχεις πολλές πιθανότητες στο τέλος να μείνεις μόνη σου! Όσον αφορά στις singles του ζωδίου, μην εμπιστεύεστε και σε καμία περίπτωση μην πιστεύετε τα λόγια και τις υποσχέσεις που θα σας δώσουν κάποιοι επίδοξοι εραστές, γιατί η απογοήτευση παραμονεύει. Το νου σας!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, αυτήν την εβδομάδα μπορείς να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες. Φρόντισε όμως να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες παλαιότερές σου υποχρεώσεις και μετά να προβείς σε αλλαγές και μεταρρυθμίσεις. Στα οικονομικά, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και μην αφήνεις άλλο τους λογαριασμούς σου να φουσκώνουν γιατί στο τέλος θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Θα σου κάνουν προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, τις οποίες σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήσεις να πάνε χαμένες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή, αν και δεν θα είναι και η καλύτερη για εσένα, θα υποστηρίξει σε μεγάλο βαθμό τις προσπάθειές σου. Τίποτε δεν είναι ικανό να σε σταματήσει από το δρόμο που έχεις χαράξει, όσα εμπόδια κι αν χρειαστεί να αντιμετωπίσεις. Η οικονομική αναγνώριση αλλά και η σταθερότητα στην αισθηματική σου ζωή, θα είναι η κινητήριος δύναμή σου. Αν είσαι single, τα άστρα σε συμβουλεύουν να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να κατακτήσεις το άτομο που θα σε προσελκύσει, ακόμα κι αν φαίνεται να σου κάνει “νερά”. Αργά ή γρήγορα θα λυγίσει.

Αισθηματικές
Η παραμονή της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα σε κάνει να αναλάβεις τις ευθύνες σου στη σχέση σου και να πάρεις οριστικές αποφάσεις για θέματα που είναι στάσιμα μέχρι σήμερα. Αν πραγματικά θέλεις να αλλάξουν μερικά πράγματα, τότε είναι στο χέρι σου. Αν είσαι single, αυτήν την περίοδο μην κάθεσαι καθόλου και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί εκεί που δεν το περιμένεις θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία!

Επαγγελματικές
Οι καταστάσεις στη δουλειά σου θα είναι καλές, αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια που έχεις κάνει τα οποία θα συνεχίζουν να καθυστερούν λόγω των αρνητικών επιρροών που σου στέλνει η ανάδρομη πορεία του Δία από την Παρθένο. Μπορείς όμως να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες και να ανοίξεις νέους δρόμους, πιο ενδιαφέροντες για την άνοδο της καριέρας σου. Το Σαββατοκύριακο μην φοβηθείς να ρισκάρεις και τόλμησε να αλλάξεις όσα πράγματα δεν σου έκαναν μέχρι τώρα στο χώρο της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά και πηγαίνουν καλύτερα για αυτό μην αναβάλλεις άλλο να τακτοποιήσεις τις οφειλές και τις οικονομικές σου υποχρεώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Παρά το γεγονός ότι ο Ερμής από τον Κριό σε ευνοεί πολύ αυτήν την εβδομάδα, κατά βάθος νιώθεις μία ανασφάλεια κυρίως όσον αφορά στα εισοδήματά σου που σου ρίχνει αισθητά την ψυχολογία σου. Η αβεβαιότητα και ο φόβος μήπως χάσεις κερδοφόρες ευκαιρίες θα σου δημιουργήσουν επιπρόσθετο άγχος αυτές τις ημέρες. Μην εμπιστεύεσαι κανέναν και προχώρησε με όπλα τις γνώσεις σου και την εμπειρία σου. Εστίασε την προσοχή σου στους στόχους σου και μην πανικοβάλλεσαι όταν βγαίνεις λίγο έξω από τα χρονικά όρια που έχεις θέσει. Ακόμη κι αν χάσεις κάποιες ευκαιρίες, είναι σίγουρο ότι θα αντικατασταθούν από νέες, ακόμα πιο ελπιδοφόρες.

Αισθηματικές
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα συναισθήματα που έχεις για το σύντροφό σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του, αν πρώτα δεν έχεις πάρει τις οριστικές σου αποφάσεις. Η συμβουλή των άστρων είναι να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται. Αν είσαι single, η Αφροδίτη για τελευταία εβδομάδα στους Ιχθείς θα σου χαρίσει τις καλύτερες επιρροές της, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις… Φρόντισε μόνο να είσαι και εσύ ανοιχτή στις προκλήσεις και στις προσκλήσεις που θα σου γίνουν.

Επαγγελματικές
Θα είσαι πολύ δυναμική στη δουλειά σου και θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε κάποιες δυσκολίες που θα παρουσιαστούν. Μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση για να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις που έχεις. Κάνε λίγο υπομονή και η επιτυχία έρχεται. Στα οικονομικά σου τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου αρκεί βέβαια να μην παρασυρθείς σε επαναλαμβανόμενα ατοπήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις πολλές καταστάσεις στη ζωή σου, αλλά δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να βιαστείς. Πριν ξεκινήσεις να υλοποιείς σκέψεις και ιδέες που δεν έχουν ωριμάσει απόλυτα μέσα σου, θα πρέπει να είσαι σίγουρη ότι έχεις εξετάσει όλες τις παραμέτρους, ώστε να μην βρεθείς εκτεθειμένη. Ο κυβερνήτης σου Κρόνος που από την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη συνιστά να αφήσεις τα πρόωρα σχέδια να ωριμάσουν ώστε να είσαι βέβαιη ότι θα τα πετύχεις. Είναι καλύτερα να κάνεις βήματα αργά και σταθερά, παρά ένα ριψοκίνδυνο μεγάλο άλμα.

Αισθηματικές
Πρέπει άμεσα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά μαζί του, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς η καθημερινότητά έχει γίνει δύσκολη. Η θέση της Σελήνης στο ζώδιό σου την Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή θα ευνοήσει αρκετά τη σχέση σου, ώστε να βρείτε τη χρυσή τομή στην επικοινωνία με το σύντροφό σου για κοινά σας προβλήματα που δεν έχετε ακόμη λύσει. Αν είσαι single, σε βεβαιώνω ότι πρέπει να κινηθείς άμεσα, γιατί έχεις τους πλανήτες με το μέρος σου για να συναντήσεις τώρα άτομα με ίδια ενδιαφέροντα και με πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις μία σχέση.

Επαγγελματικές
Ο Ερμής που επιμένει να κινείται στον Κριό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του στον επαγγελματικό σου τομέα. Θα κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την υλοποίηση σχεδίων που έχεις βάλει στο μυαλό σου. Έχεις διορατικότητα και θα φτάσεις στην εργασιακή επιτυχία πολύ γρήγορα. Στα οικονομικά, αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να προσέχεις έξοδα που κάνεις, γιατί θα έχεις την τάση να βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή η εβδομάδα σε γεμίζει φιλοδοξία και αποφασιστικότητα. Βάλε προτεραιότητες και ετοιμάσου για ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, ώστε να αναλάβεις νέα εγχειρήματα και να αντιμετωπίσεις ενδιαφέρουσες προκλήσεις. Η τύχη είναι στο πλευρό σου και η πρόοδος μπορεί να μην έρθει γρήγορα στη ζωή σου, αλλά με αργά και σταθερά βήματα θα βελτιώσει κατά πολύ τους σημαντικότερους τομείς της ζωής σου. Τώρα θα έχεις τα περιθώρια αλλά και τις δυνατότητες να βελτιώσεις σχέσεις και καταστάσεις που μέχρι πρότινος ήταν κάπως μπερδεμένες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το σύντροφό σου αλλά καλά θα κάνεις να μην δώσεις περαιτέρω αξία, γιατί η Αφροδίτη που παραμένει στους Ιχθείς θα είναι η αιτία για αυτήν την αναστάτωση. Μην αλλάξεις στάση απέναντί του, απλά φρόντισε να μιλήσεις μαζί του και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν είσαι single, φρόντισε να περνάς καλά με τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου και μην αναλώνεσαι σε εφήμερα φλερτ και ανούσιες καταστάσεις. Στην περίπτωσή σου ισχύει το γνωμικό ότι το καλό πράγμα αργεί να γίνει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά και ο Ερμής θα στρώσει το δρόμο για να κάνεις ουσιαστικές κουβέντες με τους ανωτέρους σου για αυτά που σχεδιάζεις για το μέλλον. Τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται και στην καλύτερή τους φάση. Θα πρέπει να κάνεις κινήσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου και να μην κάνεις κινήσεις που μόνο έξοδα φέρνουν. Τακτοποίησε όσες οφειλές έχεις και μην τις διαιωνίζεις άλλο.

ΙΧΘΕΙΣ
Η εβδομάδα αυτή πρόκειται να σε ικανοποιήσει σε μεγάλο βαθμό με τις εξελίξεις που θα σου φέρει τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου. Έχοντας την εύνοια της Αφροδίτης στο ζώδιό σου και μπορείς να αποκτήσεις πολλές χρήσιμες κοινωνικές επαφές, αλλά και να βελτιώσεις αισθητά τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου. Η τύχη θα ευνοήσει επίσης και τα οικονομικά σου ζητήματα.

Αισθηματικές
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Να ξέρεις όμως πως η Αφροδίτη που κινείται στο ζώδιο σου θα σε ευνοήσει τόσο πολύ που θα είναι αποκλειστικά και μόνο στο χέρι σου να κάνεις τη σχέση σου να αγγίξει την τελειότητα. Ίσως τώρα πάρεις την απόφαση από κοινού με τον αγαπημένο σου για την απόκτηση ενός μωρού ή την αλλαγή κατοικίας. Αν είσαι single, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης, σίγουρα θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις τόσο καιρό. Μείνε ανοιχτή και μην κλείνεις την πόρτα της καρδιάς σου, αν πρώτα δεν έχεις δώσει μία ευκαιρία στα άτομα που σε διεκδικούν να έρθετε πιο κοντά και να σου δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό.

Επαγγελματικές
Αυτή η εβδομάδα φέρνει ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσεις να υλοποιείς όλα εκείνα τα σχέδια που είχες κρύψει μέχρι πρότινος στο συρτάρι. Θα βρεις λύσεις για θέματα που σε απασχολούσαν εδώ και καιρό, η συνεργασία με τους συναδέλφους σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν σταδιακή άνοδο. Ένας αέρας ανακούφισης και ανανέωσης θα ανεβάσει τη διάθεση και την ψυχολογία σου, για αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείς για οποιαδήποτε εφήμερη και παροδική δυσκολία σου παρουσιαστεί.

Read More

And More