ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από 8 έως 15 Φεβρουαρίου 2016

Πώς θα είναι τα πράγματα αυτήν την εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου;

ΚΡΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται τη Δευτέρα στο ζώδιο του Υδροχόου και τον Ερμή να κινείται στο ίδιο ζώδιο από την Κυριακή και μετά, τα πράγματα γίνονται πιο σύνθετα στην καθημερινότητά σου αλλά και στις επιλογές σου, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εκμεταλλεύσου τις πρώτες τρεις μέρες της περιόδου, που τα πράγματα θα είναι σαφώς καλύτερα για να ξεκαθαρίσεις το τοπίο σε μία σχέση ή συνεργασία που σε ταλαιπωρεί, ώστε να προλάβεις τα χειρότερα.

Αισθηματικές
Κάποια καλά γεγονότα που θα έρθουν στη σχέση σου θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις λίγο με το σύντροφό σου και επιτέλους να του αφιερωθείς λίγο περισσότερο. Κάνε του τις προτάσεις σου χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος και θα περάσεις πολύ καλά μαζί του. Αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, συνέχισε τις προσπάθειές σου και μην αμελείς την εξωτερική σου εμφάνιση. Ο χρόνος πολύ γρήγορα θα σε ανταμείψει και θα σε κάνει ευτυχισμένη.

Επαγγελματικές
Ο επαγγελματικός σου τομέας θα είναι αρκετά απαιτητικός και κουραστικός, με πολλές έξτρα ευθύνες να βγαίνουν στο προσκήνιο και να σε βασανίζουν. Κάποια νέα δεδομένα θα σου προσθέσουν περισσότερο άγχος από αυτό που ήδη έχεις και για να σταθείς στα πόδια σου απαιτείται να αφήσεις στην άκρη τους συναισθηματισμούς, να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά και να προσαρμοστείς. Στα οικονομικά, συνεχίζεις στον ίδιο ρυθμό να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Δες τις υποχρεώσεις που έχεις και πώς μπορείς να τις καλύψεις καλύτερα.

src=/files/Image/SxeseisKaiSex/2015/ASTROLOGIA/02/banner_provlepseis.jpg

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα όλα τα θέματα που σε απασχολούν, από τις προσωπικές σου σχέσεις μέχρι τις συνεργασίες, θα περάσουν από απανωτά τεστ αντοχής και θα σε εξωθήσουν στα άκρα. Ζύγισε τα υπέρ και τα κατά πριν κάνεις ή πεις το οτιδήποτε γιατί όλα κρέμονται σε μια λεπτή κλωστή και μία στιγμή αδυναμίας μπορεί να σε ξαναφέρει στο σημείο μηδέν. Προστάτεψε τα συμφέροντά σου με όσα μέσα διαθέτεις και κάποιες φορές ίσως είναι καλύτερα να προτιμήσεις τη σιωπή παρά να μιλήσεις.

Αισθηματικές
Η σχέση σου αυτήν την εβδομάδα θα πάει καλά. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες να ξαναφτιάξεις λίγο την κατάσταση στα προβλήματα που αντιμετωπίζεις με το σύντροφό σου, ενώ θα ανέβει αρκετά και η ερωτική σου διάθεση. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός να κάνεις την καλύτερη γνωριμία… που έχεις φανταστεί, με τον Ερμή από την Κυριακή και μετά στο ζώδιο του Υδροχόου να σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές του.

Επαγγελματικές
Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στη δουλειά σου. Κοίτα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, αν θέλεις να βρεις συμφέρουσες λύσεις για την καριέρα σου. Θα έχεις πολλά νεύρα για θέματα που δεν προχωρούν, αλλά στο τέλος θα βρεις την άκρη. Μην κάνεις καμιά οικονομική συναλλαγή αυτήν την εβδομάδα που έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά από την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν σιγά σιγά να ισορροπούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στον Υδροχόο θα σου δώσει ευκαιρίες για να αλλάξεις πολλά πράγματα στη ζωή σου και για αυτό το λόγο πρέπει να είσαι σε εγρήγορση και να εκμεταλλευτείς όλες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Ωστόσο και αυτήν την εβδομάδα θα έχεις πολύ ανάγκη να ξεκουραστείς και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Πρέπει να καταλάβεις βέβαια πως δεν σου φταίει κανένας, αν εσύ θέλεις να κάνεις πάντα πολλά πράγματα μαζί. Νομίζω ότι έφτασε ο καιρός να οργανωθείς περισσότερο! Προσοχή στα έξοδα που θα προκύψουν ή θα δημιουργήσεις σε στιγμή αδυναμίας.

Αισθηματικές
Η Σελήνη στον Ταύρο το Σαββατοκύριακο καθώς και ο κυβερνήτης σου που θα κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σου τόσο πολύ που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας! Έτσι, αυτόν τον καιρό θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το σύντροφό σου και να έρθεις πιο κοντά του. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι, φρόντισε να περνάς τον καιρό σου όσο καλύτερα μπορείς και με τις θετικές επιρροές του Άρη που παραμένει στο Σκορπιό θα έρθει και αυτό που ψάχνεις.

Επαγγελματικές
Τα ζητήματα της δουλειάς σου πηγαίνουν μια χαρά. Σταμάτα να σε πιάνουν οι ανασφάλειες και ο πανικός σου. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και τώρα θα δεις τους κόπους σου να αποδίδουν καρπούς. Μην κάνεις κανένα νέο ξεκίνημα ή μην κλείσεις καμία συμφωνία από τη Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη γιατί τα πράγματα θα είναι άκρως παραπλανητικά και θα σε μπερδέψουν. Τα οικονομικά θα συνεχίσουν να σου προκαλούν έντονο άγχος. Έχουν αρχίσει και ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άλλα ανοίγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το τοπίο αυτής της εβδομάδας είναι αρκετά σύνθετο για το ζώδιό σου. Τόσο η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στο ζώδιο του Υδροχόου όσο και ο Ερμής που θα παραμείνει στον Αιγόκερω μέχρι την Κυριακή είναι γεγονότα που δεν πρόκειται να σε αφήσουν σε ησυχία. Αυτά για τα οποία πρέπει να παλέψεις είναι απείρως περισσότερα από αυτά που θα σου χαριστούν. Βέβαια ο Άρης που παραμένει στο Σκορπιό θα σου χαρίσει περισσότερο θάρρος, ενθουσιασμό και παρόρμηση, από την άλλη όμως φέρνει και περισσότερη επιθετικότητα καθώς και αρκετούς θεμιτούς και αθέμιτους ανταγωνισμούς που θα σε ταλαιπωρήσουν.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου θα έρθουν κάποια ευχάριστα γεγονότα, που δεν τα περίμενες και θα απορήσεις με την καλοτυχία των ημερών. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο τη Δευτέρα θα αλλάξει πολλά πράγματα στη σχέση σου και θα τα κάνει ιδανικά. Αν είσαι single, φρόντισε να διασκεδάζεις, να περνάς καλά τον καιρό σου και η γνωριμία που θα κάνεις είναι πολύ κοντά.

Επαγγελματικές
Μην κάνεις καμιά αλλαγή στη δουλειά σου και κυρίως μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί καλά από πριν και καταλήξεις αν είναι συμφέρουσες. Στα μέσα της εβδομάδας θα σου πέσει πολύ δουλειά και θα έχεις πολύ τρέξιμο. Προχώρα και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου, αυτήν την εβδομάδα θα είναι σε στασιμότητα. Μην απορρίψεις τίποτα. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και όλα θα πάνε όπως τα θέλεις…

ΛΕΩΝ
Ο δυναμισμός που θα έχεις αυτήν την εβδομάδα θα σου φέρει πολλές φορές και εκνευρισμό. Μην προσπαθήσεις να πιάσεις όλα τα θέματα μαζί για να τα λύσεις, γιατί δεν θα τα τελειώσεις έτσι όπως θα ήθελες. Βάλε πρόγραμμα και δεν έχεις ανάγκη από τίποτα και κανέναν, γιατί η επιτυχία θα είναι όλη δική σου. Μόνο πρόσεξε τη Δευτέρα που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο να έχεις τακτοποιήσει και κλείσει όλους τους επαγγελματικούς και αισθηματικούς λογαριασμούς σου, ώστε να μην τους βρεις μπροστά σου.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου θα έρθουν έτσι οι καταστάσεις που θα μπορέσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε θέματα που σε απομακρύνουν από κοντά του. Αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα, θα τα πας πολύ καλά μαζί του και ο έρωτας θα πρωταγωνιστήσει πάλι στη ζωή σου. Αν είσαι single, μην απογοητεύεσαι γιατί από την Κυριακή και μετά που ο Ερμής θα εισέλθει στον Υδροχόο όλο και κάποιος μετανιωμένος εραστής θα κάνει την εμφάνισή του.

Επαγγελματικές
Θα δεχτείς πολύ καλές προτάσεις στη δουλειά σου, ενώ θα μπορέσεις να κάνεις καλές συνεργασίες που θα σε ευχαριστήσουν. Επίσης, μη δίνεις άλλες αναβολές σε κάποιες μικρές υποθέσεις που έχεις από παλιά. Τα έξοδά σου θα συνεχίζονται, αλλά να ξέρεις ότι τελειώνουν. Τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν στα οικονομικά σου μόνο εάν εσύ το θελήσεις πραγματικά και είσαι συγκρατημένη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί αυτήν την εβδομάδα και συγκεκριμένα τη Δευτέρα στον Υδροχόο θα σε κάνει να δεις πολλές καταστάσεις με πιο θετικό μάτι. Η ενεργητικότητα και ο δυναμισμός που θα έχεις θα σε κάνουν να δεις μερικά πράγματα πιο ξεκάθαρα και να δώσεις πολύ καλές λύσεις. Έχεις πολύ όρεξη να κάνεις αλλαγές για να νιώσεις καλύτερα. Να τις κάνεις και να ξέρεις πως μπορούν να σε βοηθήσουν και δικά σου άτομα, αν το θελήσεις.

Αισθηματικές
Η εβδομάδα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το σύντροφό σου. Ο κυβερνήτης σου Ερμής στον Υδροχόο από την Κυριακή και μετά θα σε ευνοήσει ώστε να λύσεις κάποιες ιστορίες που σε προβληματίζουν στη σχέση σου και να αποκαταστήσεις το ερωτικό κλίμα που τις τελευταίες μέρες έχει χαθεί. Άσε τους εγωισμούς και εκφράσου έτσι όπως πρέπει για να περάσεις καλά. Αν είσαι single, θυμήσου πως ό,τι είναι να κάνεις κάν’ το δυναμικά και μην περιμένεις από τρίτους να σε φέρουν κοντά με το άτομο που θέλεις.

Επαγγελματικές
Ο επαγγελματικός σου τομέας δεν ανταποκρίνεται αυτές τις ημέρες όσο θα ήθελες στις προσδοκίες σου, αλλά μην ανησυχείς γιατί αυτό θα είναι παροδικό και πολύ γρήγορα θα δεις το φως που προσμένεις. Αξιοποίησε το διάστημα για να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου και να συζητήσεις μαζί τους τις δικές τους εκτιμήσεις. Στα οικονομικά, απόφυγε αυτήν την εβδομάδα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Υδροχόο τη Δευτέρα θα ξεκινήσει πολύ καλά και με πολύ όρεξη και κουράγιο για να τακτοποιήσεις θέματα που μέχρι τώρα είναι σε εκκρεμότητα. Ωστόσο ο Ερμής που θα παραμείνει στον Αιγόκερω μέχρι την Κυριακή θα σου δημιουργήσει έντονη ανασφάλεια και άγχος για τις εξελίξεις τόσο της επαγγελματικής όσο και της αισθηματικής σου ζωής. Μην κλείσεις τα μάτια στις δυσκολίες, αντίθετα οπλίσου με δύναμη και βάλε τα δυνατά σου για να τις αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά και με γνώμονα πάντα το δικό σου συμφέρον. Από εκεί και μετά θα έχεις ευχάριστα γεγονότα από κάποια ζητήματα που τα θεωρούσες προβληματικά και το πεσμένο σου ηθικό θα αναπτερωθεί.

Αισθηματικές
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Υδροχόο τη Δευτέρα σου φέρνει ευχάριστα νέα από το σύντροφό σου και ταυτόχρονα ανεβάζει τον ερωτισμό σου στα ύψη και το πάθος κυριαρχεί ανάμεσα σας, κάνοντας το θερμόμετρο της ερωτικής σας ζωής να χτυπήσει κόκκινο. Αν είσαι single, βγες, διασκέδασε και εκεί που δεν το περιμένεις, θα κάνεις τη γνωριμία των ονείρων σου!

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή μπορεί να είναι αποδοτική σε ό,τι έχει να κάνει με επαγγελματικούς στόχους, αρκεί αυτοί να υλοποιηθούν στο ξεκίνημά της. Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μία νέα δουλειά ή μια εποχική εργασία, τώρα μπορείς να διαπραγματευτείς πολύ καλύτερα τα δεδομένα σου. Στα οικονομικά σου έχεις πολλές υποχρεώσεις που πολλές φορές σου χαλούν τη διάθεση. Μην απελπίζεσαι όμως γιατί με τις καλές επιρροές που σου στέλνει το πλανητικό σκηνικό, τα έσοδά σου θα αυξηθούν και θα αρχίσεις να ισορροπείς καταστάσεις που σε προβληματίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί αυτήν την εβδομάδα και συγκεκριμένα τη Δευτέρα στον Υδροχόο, το ενδιαφέρον των ημερών εστιάζεται περισσότερο στα επαγγελματικά σου ζητήματα που εξακολουθούν να σε απασχολούν ή και να σε ταλαιπωρούν με κάποιες εκκρεμότητες που δεν λένε με τίποτα να τακτοποιηθούν. Υιοθέτησε έξυπνους χειρισμούς και διπλωματικές κουβέντες για να αποφύγεις κακοτοπιές και για να μπορέσεις να ελιχθείς αποτελεσματικά και μην φέρεσαι απόλυτα και εγωκεντρικά.

Αισθηματικές
Η καλή σου διάθεση και η υπομονή που θα δείξεις στο σύντροφό σου θα σε βοηθήσουν να λύσεις θέματα στη σχέση σου, που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Μια εκδρομή το Σαββατοκύριακο που θα έχεις και την εύνοια του Ερμή στη νέα του θέση, στο ζώδιο του Υδροχόου, θα έκανε πολύ καλό και στους δυο σας. Αν είσαι single, ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον που θα σε πλησιάσει ερωτικά κρύβει πολλές και ευχάριστες πτυχές, που αν του δώσεις την ευκαιρία να σου εκδηλώσει θα εντυπωσιαστείς!!!

Επαγγελματικές
Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας κράτησε χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου και μην ανακατευτείς σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν. Επίσης, φρόντισε να είσαι ανοιχτή σε προτάσεις που θα σου γίνουν γιατί θα είναι συμφέρουσες για εσένα. Στα οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Κάνε καλό προγραμματισμό και να ξέρεις ότι θα τα καλύψεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς από στιγμιαίες επιθυμίες γιατί θα αποβούν μοιραίες για το οικονομικό σου μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ξεκίνημα της εβδομάδας στον Υδροχόο θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα φέρει πολλές ευκαιρίες στους βασικούς τομείς της ζωής σου που ακόμη δεν έχουν πάρει το δρόμο της υλοποίησης. Μπαίνεις σε μια μεταβατική περίοδο, που θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι σήμερα. Μπορείς να πετύχεις ό, τι σκεφτείς, αρκεί να κάνεις καλό προγραμματισμό, ώστε να φτάσεις καλύτερα τους στόχους σου. Δικά σου άτομα μπορούν να σε βοηθήσουν και να σε εμψυχώσουν.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα το πλανητικό σκηνικό θα σε κάνει να δεις το σύντροφό σου με περισσότερη κατανόηση και θα έχεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις μαζί του. Μην αφήσεις τις ευκαιρίες που θα έρθουν να περάσουν έτσι από δίπλα σου και φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς για να βελτιώσεις το κλίμα ανάμεσά σας, αλλά και για να έρθετε ο ένας στον άλλον πιο κοντά, εκφράζοντας τα πιο βαθιά σας συναισθήματα. Αν είσαι single, πέρασε το χρόνο σου όσο καλύτερα μπορείς και άνοιξε τον κύκλο γνωριμιών σου. Αποδέξου κάποιες προσκλήσεις που θα σου γίνουν και… ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η μοίρα.

Επαγγελματικές
Φρόντισε να συνεργαστείς ακόμη και με τους πιο δύσκολους συναδέλφους σου αυτήν την εβδομάδα για να λύσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου, που είναι προβληματικά. Θα σου κάνουν προτάσεις που δεν πρέπει να προσπεράσεις, γιατί είναι συμφέρουσες για εσένα, αλλά φρόντισε να τις αποδεχτείς αφού θα τις έχεις ήδη επεξεργαστεί καλά από πριν. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις που έχεις από παλιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πολλές καταστάσεις που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα, θα αρχίσουν να βρίσκουν λύσεις αυτές τις ημέρες και θα έχεις πολύ δυναμισμό και ενεργητικότητα για να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις εδώ και καιρό. Δικά σου άτομα θα χρειαστούν τη βοήθειά σου και οφείλεις να βρεις το χρόνο και τη διάθεση για να τους την προσφέρεις. Τη Δευτέρα που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές στα σχέδιά σου που θα σε αγχώσουν. Μην στεναχωριέσαι όμως, κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς και θα δεις ότι το σύμπαν θα σε αποζημιώσει θετικά.

Αισθηματικές
Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου αρχίζουν και αλλάζουν. Ο Ερμής μέχρι το Σάββατο στο ζώδιό σου θα σου φέρει πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου για την καλυτέρευση της σχέσης σας. Αν είσαι single, φρόντισε να δεις τις καταστάσεις διαφορετικά, να μην απαισιοδοξείς και θα δεις ότι εκεί που δεν το περιμένεις, θα έρθει η γνωριμία που επιθυμείς. Πρέπει να είσαι πάνω από όλα εσύ θετική για να προσελκύσεις και θετικούς ανθρώπους κοντά σου.

Επαγγελματικές
Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου και θα δεις και τους συνεργάτες σου να είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν σε θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Συζητήσεις για την πορεία της εργασίας σου θα σε βοηθήσουν στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Στα οικονομικά, πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις, για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα μετά. Γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται από την Τετάρτη και μετά. Τακτοποίησέ τα και ξεμπέρδευε μια και καλή μαζί τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ ευνοϊκή για το ζώδιό σου και θα πετύχεις αυτά που θέλεις. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που σκέφτεσαι μόνο αν τις έχεις προγραμματίσει πολύ καλά από πριν. Απόφυγε να σκέφτεσαι παλιές καταστάσεις γιατί σε ρίχνουν ψυχολογικά και φρόντισε να περάσεις το χρόνο σου με δικά σου άτομα που θα σε κάνουν να αισθανθείς καλύτερα. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να προβάλλεις τα ταλέντα σου με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές
Αυτήν την περίοδο θα δεις κάποιες καταστάσεις στη σχέση σου με μεγαλύτερο ρεαλισμό. Θα έχεις έντονο ερωτισμό και θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου. Μια μικρή απόδραση θα σε έφερνε ακόμα πιο κοντά του. Αν είσαι single, η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσει για να κάνεις τη γνωριμία που πάντα ήθελες! Φρόντισε να δείχνεις διαθέσιμη και πολλοί είναι αυτοί που θα σε πλησιάσουν και θα σε φλερτάρουν, ανυψώνοντας το πεσμένο σου ηθικό.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις τις συνθήκες της δουλειάς σου και να νιώσεις καλύτερα. Ωστόσο λόγω του ανταγωνισμού που επικρατεί θα ήταν προτιμότερο να μην ανακοινώσεις στους άλλους τα σχέδια που έχεις για την εργασία σου και να είσαι αρκετά φειδωλή στις κουβέντες σου γιατί από το πουθενά μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Συζήτησε με τους ανωτέρους σου μία αύξηση και ποτέ δεν ξέρεις τι αποτελέσματα θα έχεις. Εάν δεν διεκδικήσεις… δεν θα πάρεις!!!

ΙΧΘΕΙΣ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στον Υδροχόο θα φέρει θετικές αλλαγές στη ζωή σου. Η αισιοδοξία και ο δυναμισμός σου θα είναι τα ατού σου αυτήν την εβδομάδα, ενώ θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο και θα αισθανθείς μεγάλη ικανοποίηση. Ξεκίνησε τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις και μην κολλάς σε τίποτα. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία για να προωθήσεις με τον καλύτερο τρόπο τους σκοπούς σου.

Αισθηματικές
Πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές στη σχέση σου παίρνουν τέλος, καθώς ο Ερμής από την Κυριακή και μετά στον Υδροχόο σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του για να τελειώσεις μια και καλή μαζί τους. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να νιώσεις καλύτερα εσύ, αλλά και το ταίρι σου. Αν είσαι single, μη χάνεις το κουράγιο σου, γιατί οι μέρες είναι πολύ θετικές για να κάνεις μία νέα, ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σε συγκινήσει.

Επαγγελματικές
Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα έχεις πολύ όρεξη για να κάνεις αλλαγές στη δουλειά σου, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Να ξέρεις πως μπορούν να σε βοηθήσουν και οι συνεργάτες σου σε αυτό. Κάποια οικονομικά θέματα που είναι σε στασιμότητα αρχίζουν και βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου αλλά πρέπει να έχεις εξετάσει όλα τα δεδομένα μία πιθανής συμφωνίας που θα συνάψεις.

Read More

And More