Πίσω στην κορυφή της σελίδας
28.05.2016 | 23:00

ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από 30 Μαΐου έως 6 Ιουνίου 2016

ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από  30 Μαΐου έως 6 Ιουνίου 2016
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Πατάμε Ιούνιο! Πως θα είναι η καινούρια εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου;

ΚΡΙΟΣ

Εξαιρετικά σημαντική θα είναι αυτή η εβδομάδα για το ζώδιό σου, καθώς το πλανητικό σκηνικό φέρνει στην επιφάνεια θέματα σχέσεων, συνεργασιών ή ακόμη και γάμου. Μία σχετική απόφαση πρέπει να ληφθεί, ώστε να ξέρεις που βαδίζεις, ακόμη κι αν σου δημιουργεί άγχος ή στεναχώρια προσωρινά. Αργότερα θα τη θυμάσαι με ανακούφιση και ικανοποίηση! Με τη θέση της Σελήνης στο ζώδιό σου την Τρίτη και την Τετάρτη θα πρέπει να περιμένεις αρκετές αλλαγές, ενώ θα αρχίσουν να σε απασχολούν ιδιαίτερα και οικονομικά ζητήματα. Κάνε ό,τι πρέπει και άσε το χρόνο να δουλέψει για εσένα.

Αισθηματικές
Κάποιες ασυνεννοησίες και παρεξηγήσεις θα προκληθούν κατά τη διάρκεια των ημερών στον αισθηματικό σου τομέα και επειδή τα νεύρα σου θα είναι σε οριακό σημείο, δεν θα ξέρεις πώς να τις διαχειριστείς. Προτίμησε να βγάλεις από μέσα σου ό,τι σε προβληματίζει και εξήγησε στο σύντροφό σου τι είναι αυτό που σε κουράζει σε αυτόν. Η ειλικρίνεια που θα δείξεις θα σε αποζημιώσει! Οι singles, να έχετε το νου σας περισσότερο από τα συνηθισμένα, γιατί με την Αφροδίτη να σας ευνοεί από τους Διδύμους έχετε τώρα πολλές πιθανότητες να συναντήσετε το άλλο σας μισό.

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου εξέλιξη και επιτυχία εξαρτάται από τη διπλωματία με την οποία θα χειριστείς τις συναλλαγές σου με τους άλλους, πελάτες και συνεργάτες. Υιοθέτησε μία υπομονετική στάση και να είσαι σίγουρος ότι στο τέλος θα ανταμειφθείς για την αυτοπειθαρχία σου. Οι ημέρες είναι καλές για να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα, ώστε να μην τα βρεις παρακάτω μπροστά σου. Οικονομικά, τα πράγματα θα είναι περιοριστικά για αυτό συμπεριφέρσου ανάλογα.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Πολλά είναι τα ζητήματα που φέρνει στην επιφάνεια αυτή η εβδομάδα και δυστυχώς αρκετά από αυτά θα σε αγχώσουν και ίσως κιόλας σε αποσυντονίσουν από όλα όσα θέλεις να κάνεις. Πρόσεξε τις εντάσεις που θα δημιουργηθούν με συνεργάτες, συγκατοίκους ή την οικογένειά σου. Οι αντιδράσεις σου σε ό,τι ακούς ή βλέπεις πρέπει να είναι μετρημένες και ψύχραιμες, όσο δύσκολο κι αν σου είναι κάτι τέτοιο. Τα επιθυμητά αποτελέσματα θα έρθουν στη ζωή σου μόνο μέσα από ουσιαστικό διάλογο και κατανόηση. Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και τους άλλους και τα γεγονότα θα σε δικαιώσουν!

Αισθηματικές
Η θέση της Αφροδίτης και η Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα στους Διδύμους την Κυριακή θα σου δώσουν έξτρα ερωτισμό, αλλά θα σε κάνουν παράλληλα να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό. Απόφυγε να κρατάς απόλυτη στάση σε συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου και φρόντισε να περάσετε όμορφα μαζί. Ιδιαίτερα τώρα που η αυθόρμητη συμπεριφορά σου θα βρίσκει εμπόδια, μέτρησε περισσότερο τα λόγια που θα πεις, αποφεύγοντας να τον πληγώσεις και να τον δυσαρεστήσεις. Αν είσαι single, να ξέρεις πως οι πλανήτες σε ευνοούν για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία...

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μην πάρεις οριστικές αποφάσεις σε στιγμές θυμού και εκνευρισμού. Προσαρμόσου στις καταστάσεις, ακόμη κι αν αισθάνεσαι ότι είναι ενάντια στις πεποιθήσεις σου. Η εβδομάδα αυτή θα έχει επίσης σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά στα οικονομικά σου. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα γιατί τα χρήματα που σου περισσεύουν είναι άκρως περιοριστικά.ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή η εβδομάδα απαιτεί από εσένα να βάλεις καινούριες προτεραιότητες στη ζωή σου. Οι ανατροπές που θα συμβούν ίσως σε βρουν απροετοίμαστη, θα πρέπει όμως να συμβιβαστείς γιατί είναι απαραίτητες. Σε όλες τις επαφές και συναντήσεις σου, απόφυγε τα μυστικά και τα ψέματα γιατί θα έρθεις αντιμέτωπη με αποκαλύψεις. Πολλά είναι αυτά που θα αλλάξουν, καθώς νιώθεις την ανάγκη να αφήσεις περιττές υποχρεώσεις στην άκρη, ωστόσο θα πρέπει να σκεφτείς προσεχτικά πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου, μπορείς να εκδηλώσεις τον ερωτισμό και το πάθος απέναντι στο σύντροφό σου και να περάσεις ειδυλλιακές στιγμές μαζί του, μακριά από τις έγνοιες και τις σκοτούρες που έχεις στους υπόλοιπους τομείς. Το Σαββατοκύριακο με τη Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα στο ζώδιό σου ετοίμασε μία οικογενειακή συνεύρεση και αναθέρμανε τις σχέσεις με τους δικούς σου. Θα σου κάνει καλό! Αν είσαι single, η Αφροδίτη από το ζώδιό σου θα σε ευνοήσει στην επικοινωνία και έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις αυτό που αναζητάς, αρκεί να το θελήσεις!

Επαγγελματικές
Θα υπάρχουν μερικά προβλήματα αυτήν την εβδομάδα με τους συνεργάτες σου. Πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολύ ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Τις τρείς πρώτες ημέρες της εβδομάδας, μην φοβηθείς να τολμήσεις νέα επιχειρήματα και μην αφήσεις το φόβο που σου προκαλεί μία παλαιότερη απόρριψη να σε καταβάλλει. Στα οικονομικά σου θα αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Να δεχτείς προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί θα είναι συμφέρουσες για εσένα.ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αρκετές υποχρεώσεις και απαιτήσεις σε περιμένουν αυτήν την εβδομάδα και οι ιδέες και οι στόχοι σου διαφοροποιούνται. Θα διαμορφώσεις ένα νέο οργανόγραμμα και θα θελήσεις να αποκοπείς από συνήθειες και καταστάσεις που δεν σε ικανοποιούν πλέον. Αλλαγές να περιμένεις τόσο σε επαγγελματικό όσο σε προσωπικό και φιλικό επίπεδο. Βάλε μία σειρά προτεραιότητας στις εκκρεμότητές σου για να αποβάλλεις το άγχος που θα σε καταβάλλει. Το Σαββατοκύριακο, με τη Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα στους Διδύμους ένα κοντινό ταξίδι αναψυχής θα σου χαρίσει εμπειρίες που θα σε ανανεώσουν.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου είναι ικανά να περιορίσουν τη σκληρότητα των ημερών, κάνοντας το σύντροφό σου να σου εκδηλώσει τα πιο βαθιά του συναισθήματα, γεγονός που θα σε ηρεμήσει και θα χαρίσει μία γλυκύτητα στην καρδιά σου. Αν είσαι single, πλησίασε το άτομο που σου αρέσει και βρες χρόνο να το γνωρίσεις καλύτερα. Πολύ εύκολα μία φιλική σχέση μπορεί να οδηγηθεί σε ερωτική, αρκεί να υπάρχει και από τις δύο μεριές η ανάλογη διάθεση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, η εβδομάδα αυτή μπορεί να αποδειχθεί πολύ κερδοφόρα αλλά και πολύ καταστροφική, ανάλογα με τη στάση που θα κρατήσεις απέναντι στις εξελίξεις. Προσαρμόσου στις αναγκαστικές αλλαγές που θα επιβάλλουν οι ανώτεροί σου και μην καταβάλλεσαι ηθικά και συναισθηματικά, όσα στραβοπατήματα κι αν κάνεις. Η βελτίωση των σχέσεων με κάποιους συνεργάτες που είχες απομακρυνθεί, θα ανεβάσει πολύ την ψυχολογία σου! Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις υποθέσεις με το νόμο, όπως και γραφειοκρατικά θέματα. Επίσης, απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα.ΛΕΩΝ
Η ένταση που θα προκληθεί αυτήν την εβδομάδα στις σχέσεις και στα επαγγελματικά σου οφείλεται στο γεγονός ότι έχεις πάρει απόφαση να κάνεις σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου. Ένα τέτοιο εγχείρημα όμως μπορεί να κρύβει αρκετές αναποδιές, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να το βάλεις κάτω. Ακόμη κι αν συναντήσεις αντιδράσεις από το πολύ στενό σου περιβάλλον, που δεν κατανοεί τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σου, εσύ θα πρέπει να συνεχίσεις απτόητη την πορεία σου! Επίσης, αυτές τις ημέρες φυλάξου από κουτσομπολιά και σχόλια ζηλόφθονων φίλων σου και μην τεντώνεις το σχοινί στη σχέση με το σύντροφό σου. Θα το μετανιώσεις πολύ γρήγορα!

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα, θα δεις πολλά λάθη από το σύντροφό σου και θα καταλάβεις τι πραγματικά θέλεις από αυτόν τον άνθρωπο και αν στην ουσία σε καλύπτει. Ό,τι σε προβληματίζει συζήτησέ το μαζί του, ώστε να μπορέσεις να βγάλεις τα συμπεράσματά σου και μην αποφασίζεις το οτιδήποτε χωρίς πρώτα να ακούσεις και τη δική του πλευρά. Αν είσαι single, πρέπει να επιδιώξεις να βγεις περισσότερο έξω και να συναναστραφείς με κόσμο, γιατί μόνο έτσι η διάθεσή σου θα βελτιωθεί.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, αυτήν την εβδομάδα πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Μπορεί οι επιλογές σου να μην είναι σωστές, γιατί σου τα έχουν παρουσιάσει αλλιώς τα πράγματα. Συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων ή αγορές δεν ευνοούνται και οφείλεις να είσαι πολύ μετρημένη. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα αλλά μία ένδειξη αύξησης θα υπάρξει πιθανά την Κυριακή που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στους Διδύμους από μια επένδυση που είχες κάνει καιρό πριν και είχες ξεχασμένη.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα σε βάλει στη διαδικασία να επανεξετάσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, αλλά και να αξιολογήσεις όσους θεωρείς φίλους σου. Ίσως τώρα αναζητήσεις κάποιο άτομο από το παρελθόν, με το οποίο θα αναζωπυρώσεις τη σχέση σου, ενώ παράλληλα θα βγάλεις από τη ζωή σου όσους ανθρώπους νιώθεις πως δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σου. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους για όλες τις μέρες θα σου φέρει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσεις!

Αισθηματικές
Η εβδομάδα από την πρώτη της ημέρα θα σε κάνει να νιώθεις κάπως άβολα σε σχέση με το σύντροφό σου, ενώ θα σου έρθουν στο μυαλό καταστάσεις προβληματικές που σε έχουν στεναχωρήσει στο παρελθόν. Προτίμησε τη σιωπή και μην αναμοχλεύεις περασμένα λάθη για να έχεις κάτι να πεις. Αν είσαι single, μην το βάζεις κάτω γιατί την Κυριακή η Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα στους Διδύμους σε ευνοεί για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία στο ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά φρόντισε να κινηθείς με ηρεμία και αυτοσυγκράτηση. Μην σε πιάσουν οι βιασύνες σου και τα αγχωτικά σου επειδή ο χρόνος δεν σου φτάνει, γιατί στο τέλος θα κάνεις λάθη που θα αποβούν μοιραία και ο καιρός δεν το επιτρέπει. Πρόσεξε όλες τις μέρες να μην μπλέξεις προσωπικά με επαγγελματικά θέματα, γιατί θα σε φέρουν σε αδιέξοδο. Στα οικονομικά, θα έχεις ροπή σε έξοδα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και σε προβληματίζουν.ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή  θα σου δημιουργήσει έντονο προβληματισμό σχετικά με την πορεία των σχέσεών σου. Δεν θα πρέπει να προχωρήσεις σε ριζικές αλλαγές, αν δεν είσαι σίγουρη για τις συνέπειές τους, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να το μετανιώσεις. Εκείνο για το οποίο πρέπει να μεριμνήσεις τώρα είναι η αποκατάσταση σχέσεων και παρεξηγήσεων και όχι η δημιουργία νέων ρήξεων. Προς το τέλος της εβδομάδας οι πλανήτες προμηνύουν θετικές εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σου, γεγονότα που θα ωφελήσουν και την ψυχολογία σου.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου για να λύσεις θέματα που αφορούν στη σχέση σου και σε στεναχωρούν. Μπορείς να περάσεις χαλαρά και ερωτικά και να αφήσεις τα προβλήματα και τις σκοτούρες στην άκρη, τουλάχιστον προς το παρόν που το πλανητικό σκηνικό δεν είναι και το καλύτερο. Αν είσαι single, άνοιξε τα φτερά σου να πετάξεις και σε άλλους κοινωνικούς κύκλους και τότε έχεις πιθανότητες να βρεις κάποιον που να σου ταιριάζει. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στους Διδύμους έχει να σου χαρίσει ακόμη πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει μια χαρά, αλλά σε έχει πιάσει μία μανία να την αλλάξεις, πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις. Ακολούθησε το πρόγραμμά σου και αντιμετώπισε με ευελιξία κάποιες αναμενόμενες καθυστερήσεις που είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών. Μπορείς να κάνεις τα σχέδιά σου, ώστε να αρχίζεις να τα υλοποιείς αργότερα. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις κάποιες επενδύσεις που θέλεις να κάνεις, γιατί στο τέλος θα χάσεις το λογαριασμό. Επίσης, πρόσεξε, αν χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να τις έχεις μελετήσει πολύ καλά από πριν.ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σου δίνει μία ιδιαίτερη δυναμική στον τομέα της εργασίας σου και σε παροτρύνει να δουλέψεις περισσότερο προκειμένου να δρομολογήσεις αποτελεσματικότερα κάποια σχέδιά σου ή ακόμη και να αυξήσεις το εισόδημά σου. Ωστόσο μεσοβδόμαδα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτική, ώστε να αποφύγεις λάθη που θα σου κοστίσουν ακριβά, κυρίως αν το αντικείμενο της εργασίας σου σχετίζεται με χρήματα. Από την άλλη το πλανητικό σκηνικό του Σαββατοκύριακου με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Διδύμους και να σε ευνοεί, εγγυάται πολύ θετικές εξελίξεις. Ένας νέος έρωτας, η απόκτηση ενός παιδιού ή η ανάδειξη κάποιου ταλέντου σου θα δώσουν τώρα νέες διαστάσεις στη ζωή σου και θα σε ανανεώσουν.

Αισθηματικές
Μία έντονη αίσθηση ελευθερίας που θα έχεις θα σε οδηγήσει στην αναζήτηση περιπετειών γεμάτες πάθος, πράγμα που αν δεν βάλεις ένα φρένο όσο πιο γρήγορα γίνεται θα σε οδηγήσει σε αρκετά δυσάρεστες καταστάσεις στη σχέση σου.  Οι αρνητικές όψεις που πραγματοποιούνται ανάμεσα στον Ήλιο, τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα φέρνουν αποκαλύψεις που δεν θα σε ευνοήσουν καθόλου. Πρόσεχε! Αν είσαι single, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει στη ζωή σου, από εκεί που δεν το περιμένεις!

Επαγγελματικές
Το ξεκίνημα της εβδομάδας θα σε ευνοήσει στα επαγγελματικά σου και κάποια θέματα που θέλεις να τελειώνεις θα βλέπεις να παίρνουν τη σειρά τους σιγά σιγά και θα νιώσεις λίγο πιο ήρεμη. Μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση και κυρίως μην κάνεις συνεργασίες αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν. Επίσης πρόσεξε τις αντιδράσεις σου, γιατί ούτε όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι με εσένα, ούτε οι περιστάσεις είναι πάντα κατάλληλες. Τα οικονομικά σου αυτήν την περίοδο θέλουν καλό προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα αυτή θα φέρει αρκετές αλλαγές στα σχέδιά σου για αυτό θα πρέπει πριν ξεκινήσεις για οπουδήποτε, να σιγουρευτείς ότι όλα είναι σωστά προγραμματισμένα. Ο Άρης από το ζώδιό σου σε βοηθάει σημαντικά να αυξήσεις τα εισοδήματά σου ή να τακτοποιήσεις χρέη που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Ευχάριστες προβλέπονται και οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή και η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σε βοηθήσει να αποκαταστήσεις μία σχέση που σε ενδιαφέρει ή να συναντήσεις έναν παλιό σου έρωτα, που μπορεί να ξαναγίνει καινούριος! Το Σαββατοκύριακο που η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί επίσης στους Διδύμους ενισχύει τις δημόσιες σχέσεις σου και θα σου ανοίξουν νέους δρόμους.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου στο σύνολό τους είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Θα υπάρξουν όμως κάποιες στιγμές που ο ερωτικός τομέας θα μπερδεύεται με τον οικονομικό και ίσως προκληθούν εντάσεις που πρέπει να αντιμετωπίσεις με ηρεμία. Αν είσαι single, οι μέρες είναι ευνοϊκές για να κάνεις τις προτάσεις σου για ραντεβού και ρομαντικές εξόδους και το ταίρι που ζητούσες θα βρεθεί πολύ γρήγορα!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις ρεαλιστικά. Μην κρίνεις μερικά άτομα και εξελίξεις με το συναισθηματισμό σου, γιατί θα κάνεις λάθος επιλογές. Επίσης, μπορείς να συνάψεις συνεργασίες με τους ανωτέρους σου για κάποια νέα υπόθεση που θα παρουσιαστεί και θα σου δώσει τη δυνατότητα να ξεδιπλώσεις όλα σου ταλέντα πάνω στο αντικείμενό σου. Πολύ καλές συνθήκες και προοπτικές διαμορφώνονται και για τα οικονομικά σου, για αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά για να τις προλάβεις.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή σε καλεί να ταξινομήσεις τις προτεραιότητές σου και να μην αναλάβεις περισσότερα καθήκοντα από όσα πραγματικά αντέχεις. Οι μέρες που θα ακολουθήσουν, ούτως ή άλλως κρύβουν δυσκολίες για όλους και θα πρέπει να φροντίσεις τουλάχιστον να μην εξαντλήσεις τον οργανισμό σου. Στα αισθηματικά σου, χρειάζεται προσοχή για να μην παρεκτραπείς και δημιουργήσεις προβλήματα σε μία σχέση που είναι σημαντική για εσένα. Κρυφές συναντήσεις είναι πιθανό να αποκαλυφθούν και να αποβούν κρίσιμες για το μόνιμο δεσμό σου, καθώς το πλανητικό σκηνικό θα φέρει παλιές αμαρτίες στο προσκήνιο. Το νου σου!

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, γιατί η ψυχολογία σου μερικές φορές δεν θα είναι και πολύ καλή. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να του πεις για τα αισθήματα που τρέφεις. Αν είσαι single, δεν πρέπει να το βάζεις κάτω. Η Αφροδίτη που παραμένει στους Διδύμους και η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο την Κυριακή μπορεί να φέρει στην πόρτα σου τον ιππότη των ονείρων σου!

Επαγγελματικές
Έντονη θα είναι η δραστηριότητα που θα έχεις στα επαγγελματικά σου αυτές τις ημέρες, αλλά έντονες θα είναι επίσης και οι κουβέντες που θα γίνουν και δεν θα σε βρίσκουν σύμφωνη. Προσπάθησε με ήπιους τόνους να ξεκαθαρίσεις τα ζητούμενά σου από τους συνεργάτες σου και μην αλλάζεις συνέχεια γνώμη. Αν δεν τα καταφέρνεις, προτίμησε τη μοναχική δουλειά και βρες άλλοθι να απέχεις από τις πολλές ευθύνες που έχεις ήδη αναλάβει. Στα οικονομικά σου, πρέπει όλη την εβδομάδα να προσέχεις σε ό,τι συναλλαγές θέλεις να κάνεις και να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα φέρει καθυστερήσεις ή και αναβολές σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα. Εσύ πάντως από την πλευρά σου πρέπει να προσπαθήσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, διότι ακόμη κι αν οι εξελίξεις αργήσουν να έρθουν, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έρθουν ποτέ. Οικονομικά, η εβδομάδα αναμένεται κάπως δύσβατη, με την έννοια των αυξημένων εξόδων που θα προκύψουν από εκεί που δεν τα περιμένεις, ωστόσο η Αφροδίτη που εξακολουθεί να κινείται στους Διδύμους και η Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα στο ίδιο ζώδιο την Κυριακή δεν σου αφαιρεί τη δυνατότητα να έχεις και κάποια κέρδη.

Αισθηματικές
Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου ρόδινα για εσένα με το πλανητικό σκηνικό να φορτίζει το κλίμα της σχέσης σου αρνητικά. Το Σαββατοκύριακο αναμένεται να επανέλθει η αρμονία στη ζωή σου και θα ξανανιώσεις ερωτευμένη με το σύντροφό σου. Αν είσαι single, δεν πρέπει να κάθεσαι καθόλου. Με τις καλές επιρροές που σου στέλνει η Αφροδίτη από τους Διδύμους ο έρωτας δεν αποκλείεται να κάνει πάλι την εμφάνισή του στη ζωή σου, για αυτό μην κάθεσαι λεπτό στο σπίτι!

Επαγγελματικές
Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα αυτήν την εβδομάδα στη δουλειά σου. Πρέπει να προσέχεις σε αυτά που λες και για να μη φτάσουν στα άκρα κάποιες καταστάσεις να κάνεις λίγο περισσότερο υπομονή. Επιδίωξε συμβιβαστικές προσεγγίσεις σε θέματα που φαίνονται να είναι χαμένα και αφορούν κοινή δουλειά με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις καινούριο πλάνο για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα έξοδα της περιόδου που είναι ήδη πολλά και θα αυξηθούν κι άλλο.ΙΧΘΕΙΣ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά κουραστική για το ζώδιό σου, ίσως περισσότερο από όσο περιμένεις, αφού είναι πολλές οι υποχρεώσεις και οι εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσεις και από την άλλη μεγαλύτερες οι απαιτήσεις των άλλων από εσένα, είτε αυτοί είναι συνεργάτες σου είτε άτομα της οικογένειας σου. Το πλανητικό σκηνικό σε ενεργοποιεί σε θέματα δουλειάς και καριέρας και ίσως τώρα μπεις στη διαδικασία να ερευνήσεις αλλά και να υιοθετήσεις νέες τακτικές σε επαγγελματικά ζητήματα ή και μία καλύτερη τύχη σε μία άλλη εταιρεία ή με καινούριους συνεργάτες. Η θέση της Αφροδίτης στους Διδύμους σου φέρνει πολλές εξάρσεις, που αν τις διαχειριστείς κατάλληλα, θα έχεις οφέλη.

Αισθηματικές
Το κλίμα στη σχέση σου μπορεί να μην σου αρέσει, αλλά είναι στο χέρι σου να το κάνεις πολύ ευχάριστο και ερωτικό. Μίλησε με το σύντροφό σου και εξωτερίκευσε τα αισθήματα που έχεις για εκείνον. Έτσι, θα δεις να καλυτερεύουν πολλές καταστάσεις. Αν είσαι single, στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου με τη Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα στους Διδύμους θα ενεργείς περισσότερο εγκεφαλικά παρά σωματικά και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να σε διεγείρει ένας πλατωνικός έρωτας. Βεβαιώσου πρώτα για την ειλικρίνεια των προθέσεών του και μετά αφέσου στην αγκαλιά του!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα νιώθεις πανέτοιμη να κατακτήσεις τα όνειρά σου και θα τολμήσεις να το κάνεις. Πρόσεξε μόνο να μην βγάλεις λανθασμένα συμπεράσματα επειδή σε έχει παρασύρει η αισιοδοξία που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό. Κράτα έναν άσο στο μανίκι σου… γιατί ποτέ δεν ξέρεις! Επίσης, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες χωρίς όμως ακόμη να τις πραγματοποιήσεις. Προσοχή στα χρηματικά ζητήματα, αν δεν θέλεις να έχεις μεγάλα έξοδα και ζημιές που θα σε βγάλουν τελείως από τον προϋπολογισμό σου.

 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10