ΖΩΔΙΑ: Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2017

Βρισκόμαστε στην καρδιά της Άνοιξης και υποδεχόμαστε τον Απρίλιο, έναν μήνα που εμπεριέχει ποικίλες και διφορούμενες όψεις και κατά τον οποίο ολοκληρώνεται μία περίοδος αναθεωρήσεων και επαναξιολόγησης των ερωτικών σχέσεων. Η Αφροδίτη ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία της στις 15 Απριλίου, έχοντας περάσει πλέον στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 3 του μήνα, σχηματίζοντας όμως δύο δύσκολα τετράγωνα με τον Κρόνο, τα οποία δοκιμάζουν αρκετά τις σχέσεις. Το πρώτο κορυφώνεται στις 8 Απριλίου και το δεύτερο στις 21, με την Αφροδίτη σε ανάδρομη και ορθή πορεία αντίστοιχα, επηρεάζοντας κυρίως τα μεταβλητά ζώδια και ειδικά όσους έχουν γεννηθεί στα τρίτα δεκαήμερα. Οι δυνατές και σταθερές σχέσεις ίσως να μην έχουν πολλά να φοβηθούν από αυτό το τεστ αντοχής, όμως όσες δεν ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία, είναι πολύ πιθανό να διαλυθούν.

Στο παραπάνω σκηνικό προστίθεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού στις 11 Απριλίου, η οποία συμμετέχει στο ταυ-τετράγωνο Δία-Ουρανού-Πλούτωνα, φέρνοντας ανατροπές και ξαφνικές ρήξεις στις σχέσεις, αν και φαίνεται πως ο Κρόνος δρα σταθεροποιητικά από τη θετική γωνία που σχηματίζει με τα Φώτα. Από το φαινόμενο αυτό επηρεάζονται περισσότερο οι εκπρόσωποι των παρορμητικών ζωδίων που έχουν γεννηθεί στις αρχές των τρίτων δεκαημέρων, στους οποίους δίνεται όμως η ευκαιρία να επανεξετάσουν τις κινήσεις τους από τις 20 Απριλίου, που ο Ερμής εισέρχεται ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού, αλλά και στη συνέχεια με την ορθή πλέον πορεία της Αφροδίτης στον Κριό από τις 28 Απριλίου έως τις αρχές Ιουνίου.

Οι εκπρόσωποι των σταθερών ζωδίων είναι αυτοί που επηρεάζονται λιγότερο από το δυσμενές πλανητικό σκηνικό, αφού ναι μεν ο Ερμής κινείται ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου από τις 10 έως τις 20 Απριλίου, βραχυκυκλώνοντας κάποιες σχέσεις, όμως η Νέα Σελήνη του μήνα στις 26 Απριλίου επίσης στο ζώδιο του Ταύρου, αποτελεί ένα θετικό φαινόμενο, που δρα σταθεροποιητικά.

ΚΡΙΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό του Απριλίου φέρνει μία σειρά εξελίξεων, αλλά και ανατροπών στις αισθηματικές σου υποθέσεις. Αρχικά, η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στον άξονα του ζωδίου σου στις 11 Απριλίου, ένα φεγγάρι που συμμετέχει στους πλανητικούς σχηματισμούς που είναι διαμορφωμένοι αυτή την εποχή μεταξύ των αργών πλανητών (Δία – Ουρανού – Πλούτωνα). Αυτό σημαίνει πως μία σχέση σου κλείνει με τρόπο βαρύγδουπο, πως τώρα διαφαίνονται τα αποτελέσματα μιας πιθανής επανασύνδεσης με ένα πρόσωπο από το παρελθόν που δοκίμασες αυτό το διάστημα, ή πως βρίσκεσαι σε διαδικασία αποφάσεων, αναφορικά με την επισημοποίηση της σχέσης σου ή με κάποιο σημαντικό ζήτημα που την απασχολεί. Σε κάθε περίπτωση, θα έχεις την ευκαιρία να επανεξετάσεις οποιαδήποτε απόφαση λάβεις από τις 20 του μήνα και για ένα διάστημα τριών εβδομάδων, με τον Ερμή να εισέρχεται ανάδρομος στο ζώδιό σου. Και βέβαια, η ορθή πλέον πορεία της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο από τις 28 του μήνα, επαναφέρει την αυτοπεποίθησή σου και τερματίζει σιγά σιγά την περίοδο επαναπροσδιορισμού στις σχέσεις σου, ώστε να προχωρήσεις παρακάτω με τα πρόσωπα που σου αξίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που σε καλεί να επαναπροσδιορίσεις τις σχέσεις σου και να κάνεις στη συνέχεια ένα καινούριο ξεκίνημα. Αν και το τρίγωνο του Άρη από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, που σχηματίζεται στις 6 του μήνα, φέρνει στιγμές πάθους και ερωτικής έντασης τόσο στις δεσμευμένες όσο και στις singles, στη συνέχεια κάνεις ένα βήμα πίσω. Κι αυτό γιατί από τις 10 έως τις 20 Απριλίου ο Ερμής κινείται ανάδρομος στο ζώδιό σου, φέρνοντας συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν, ενώ παράλληλα σε βάζει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα που αφορούν στη σχέση σου, τα θέλω σου και όσα πιστεύεις ότι είναι σημαντικά για σένα. Επίσης, το διάστημα αυτό καλό είναι να προσέξεις την επικοινωνία σου με το ταίρι σου ή με αυτόν που σε ενδιαφέρει, διότι ενδέχεται να υπάρχουν μπερδεμένα μηνύματα και κακή συνεννόηση, που οδηγεί σε παρανοήσεις. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιό σου στις 26 Απριλίου, σου δίνει την ώθηση που χρειάζεσαι για να διεκδικήσεις τις επιθυμίες σου και σε εισάγει σε μία νέα κατάσταση, που κορυφώνεται στα μέσα του Μαΐου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό μήνα για τα αισθηματικά σου, καθώς αρχικά ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων στις 6 Απριλίου και ως τις 25 Αυγούστου που θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, σε βάζει στη διαδικασία να επανεξετάσεις τη σχέση σου, τη σοβαρότητα, τη δομή και την εξέλιξή της. Και φαίνεται πως ξεκινάει άμεσα να περνάει τα πρώτα τεστ, καθώς στις 8 Απριλίου σχηματίζει τετράγωνο ακριβείας με την ανάδρομη Αφροδίτη, που έχει εισέλθει στους Ιχθείς και ενδεχομένως να γκρεμίσει μία αυταπάτη, ένα όνειρο ή μία προσδοκία που είχες από το σύντροφό σου. Η όψη αυτή επαναλαμβάνεται στις 21 Απριλίου με την Αφροδίτη πλέον σε ορθή πορεία στους Ιχθείς και τότε διαφαίνονται και τα αποτελέσματα που θα έχει η πρώτη δοκιμασία. Μάλιστα, την ίδια μέρα ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σου, φανερώνοντας πως ξεκινάς άμεση κινητοποίηση να προχωρήσεις παρακάτω ή, αν η σχέση σου έχει ξεπεράσει το σκόπελο, πως κάνετε ένα νέο ξεκίνημα με μπόλικη δόση πάθους. Οι singles εκπρόσωποι του ζωδίου από την άλλη, θα έχουν τη διάθεση να κάνουν νέες γνωριμίες και όπως μαρτυρά το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο που σχηματίζεται στις 17 Απριλίου, κάποιες από αυτές θα έχουν αρκετές προϋποθέσεις να εξελιχθούν σε μόνιμο δεσμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας με πολλές ερωτικές ευκαιρίες για σένα, οι οποίες αρχίζουν να καταφθάνουν από το ξεκίνημά του. Συγκεκριμένα, στις 6 Απριλίου ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, μία ιδιαίτερα αισθησιακή όψη που φέρνει στο δρόμο σου νέο υποψήφιο ταίρι ή και κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν, που τη σχέση σας χαρακτήριζε το έντονο πάθος. Για τις δεσμευμένες, το τρίγωνο αυτό ενδέχεται να φέρει μία πρόταση από το ταίρι σας, που θα σας ξυπνήσει έντονα συναισθήματα και διάθεση για όνειρα. Από την άλλη, ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στις 19 Απριλίου και μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου αναδιαμορφώνει τις ζωές των δεσμευμένων, επαναφέροντας κάποια ζητήματα που είχαν θαφτεί μέσα στη σχέση, αναφορικά με θέματα ζήλιας, σεξουαλικότητας, χειραγώγησης, μυστικών και κρυφών σχέσεων. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να αποφύγεις να ξεκινήσεις μία νέα σχέση ή να λάβεις πολύ σημαντικές αποφάσεις για την υπάρχουσα αυτόν το μήνα, καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη έως τις 15 Απριλίου και ο ανάδρομος Ερμής από τις 10 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα οδηγήσουν σε κάποια αναθεώρησή της αργότερα.

ΛΕΩΝ
Ήρθε ένας μήνας που θα σε ωθήσει σε ένα γερό συναισθηματικό ξεκαθάρισμα, με στόχο να αναπτερώσεις το ηθικό σου και να αλλάξεις την ψυχολογία σου. Η Αφροδίτη εισέρχεται ανάδρομη στους Ιχθείς στις 3 Απριλίου και έως τις 15 του μήνα σε ωθεί να κλείσεις έναν κύκλο, είτε μιλώντας ανοιχτά για τις επιθυμίες σου σε ένα πρόσωπο που σε πολιορκεί και φαίνεται να σε απογοητεύει, είτε απομακρύνοντας κάποιο που έχει επιστρέψει στη ζωή σου, αλλά δεν φαίνεται να σου δίνει αυτά που χρειάζεσαι για να νιώσεις ασφάλεια. Αυτά τα σενάρια ενισχύονται από το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου, που κορυφώνεται στις 8 Απριλίου και επαναλαμβάνεται στις 21 με την Αφροδίτη σε ορθή πορεία, οπότε και ξεκαθαρίζει εντελώς το τοπίο. Από την άλλη, αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, ενδέχεται να σε απασχολήσουν έντονα αυτά που μοιράζεσαι με το ταίρι σου, υλικά ή συναισθηματικά, και να διαπιστώσεις ότι διαφέρουν τα θέλω σας για κάποια θέματα που για σένα είναι σημαντικά και ίσως καθοριστικά για την πορεία της σχέσης. Μετά τις 21 Απριλίου, που ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων, θα έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το μέλλον που επιθυμείς να έχεις, ώστε να λάβεις και τις ανάλογες αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Απρίλιος σίγουρα δεν χαρακτηρίζεται βαρετός για τις αισθηματικές σου υποθέσεις, αφού μία σειρά από όψεις και φαινόμενα σε φέρνουν προ αποφάσεων. Αρχικά, η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στους Ιχθείς, απέναντι από το ζώδιό σου, που σημαίνει πως μπαίνεις σε μια φάση επαναξιολόγησης της σχέσης σου, πως αρχίζεις να εκτιμάς διαφορετικά το σύντροφό σου ή αν έχεις τερματίσει πρόσφατα το δεσμό σου, πως δέχεσαι πολιορκία από το πρόσωπο αυτό, καθώς διεκδικεί και πάλι μια θέση στη ζωή σου. Στην τελευταία περίπτωση, καλό είναι να προσέξεις την πιθανότητα να απογοητευτείς αν δώσεις ακόμη μία ευκαιρία, καθώς τα τετράγωνα της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 8 και στις 21 Απριλίου δεν φανερώνουν επιτυχημένη επανασύνδεση. Οι όψεις αυτές επηρεάζουν και τις δεσμευμένες, καθώς υπάρχει η πιθανότητα να εμφανιστούν κάποια εμπόδια που τις κρατούν σε απόσταση. Το πλανητικό σκηνικό φαίνεται να αλλάζει στο τέλος του μήνα, με την Αφροδίτη να εισέρχεται και πάλι στον Κριό σε ορθή πλέον πορεία, φτιάχνοντας την ψυχολογία σου, ανεβάζοντας τη σεξουαλικότητά σου και ξυπνώντας σου ιδιαίτερα συναισθήματα για το πρόσωπο που έχει μείνει δίπλα σου.

ΖΥΓΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό του Απριλίου επηρεάζει άμεσα και καθοριστικά τις ερωτικές σου υποθέσεις. Η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιό σου στις 11 Απριλίου, φαίνεται πως ολοκληρώνει έναν κύκλο σε μία αισθηματική σου υπόθεση και οι πλανήτες που συμμετέχουν στο φαινόμενο, μάλλον την κλείνουν με τρόπο ανατρεπτικό. Γενικά, το μήνα αυτό κάνεις μία στροφή στο παρελθόν, καθώς εκτός από την Αφροδίτη που συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της μέχρι τις 15 Απριλίου, γυρίζει και ο Ερμής ανάδρομος στις 10 Απριλίου, αρχικά στο ζώδιο του Ταύρου και κατόπιν στον Κριό ως τις αρχές Μαΐου. Βρίσκεσαι λοιπόν, σε μία περίοδο επαναπροσδιορισμού στον τομέα των σχέσεων, είτε αξιολογώντας διαφορετικά τα δεδομένα που υπάρχουν στη σχέση σου, είτε σκεπτόμενη να επιχειρήσεις μία επανασύνδεση με μια παλιά σου σχέση, είτε να κόψεις γέφυρες και με κάποιο άτομο που δεν σε γεμίζει πια. Σε κάθε περίπτωση, στις 28 Απριλίου εισέρχεται και πάλι στον Κριό σε ορθή πορεία και μετά από λίγες μέρες το ίδιο κάνει και ο Ερμής, φανερώνοντας πως από τον επόμενο μήνα τα πράγματα έρχονται σε μία ομαλότητα και αρχίζουν να προχωρούν παρακάτω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο μήνας αυτός εμπεριέχει αρκετές ανακατατάξεις στα αισθηματικά σου, καθώς λαμβάνουν χώρα όψεις και φαινόμενα στον άξονα του ζωδίου σου, επηρεάζοντας τον τομέα των σχέσεων, αλλά και τον οίκο που σχετίζεται με τον έρωτα. Αρχικά, η Αφροδίτη εισέρχεται ανάδρομη στο ζώδιο των Ιχθύων στις 3 Απριλίου, γυρίζει σε ορθή πορεία στις 15 και στις 28 Απριλίου εισέρχεται και πάλι στον Κριό, φανερώνοντας πως όλο αυτό το διάστημα βρίσκεσαι σε φάση επανεκτίμησης κάποιου υποψήφιου συντρόφου, ενός παλιού σου έρωτα ή μιας κατάστασης που αφορά στην πορεία της σχέσης σου. Παράλληλα, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου στις 10 Απριλίου, εντείνοντας τα σενάρια περί επιστροφών παλιών συντρόφων, ενώ μέχρι τις 20 του μήνα είναι πιθανό να έχουν αλλάξει αρκετά δεδομένα στη σχέση σου, που σε φέρνουν προ αποφάσεων. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου στις 26 Απριλίου, σε σπρώχνει ακόμη περισσότερο να κάνεις μία νέα αρχή, αφήνοντας πίσω σου μία εποχή για να περάσεις σε μία νέα. Πρόκειται γενικά για μία περίοδο που επαναπροσδιορίζεις αρκετά πράγματα στον ερωτικό τομέα και καλό είναι να αποφύγεις τη λήψη κάποιας σημαντικής απόφασης πριν τα μέσα του επόμενου μήνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Απρίλιος είναι ένας αρκετά σημαντικός μήνας για τις σχέσεις και τις ερωτικές σου υποθέσεις. Αρχικά, ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σου στις 6 Απριλίου και σχηματίζει δύο τετράγωνα με την Αφροδίτη από τους Ιχθείς, ένα στις 8 και ένα στις 21 Απριλίου, με την Αφροδίτη σε ανάδρομη και ορθή πορεία αντίστοιχα, κάτι που προμηνύει πως προσγειώνεσαι σε μία κατάσταση που σε περιορίζει, σε απομακρύνει από το πρόσωπο που αγαπάς ή γκρεμίζεται μία ψευδαίσθηση που είχες για μία ερωτική σχέση. Από την άλλη, φαίνεται πως αρχίζει ταυτόχρονα μία νέα πραγματικότητα, καθώς στις 21 Απριλίου ο Άρης εισέρχεται απέναντι από το ζώδιό σου, φέρνοντας εξελίξεις, νευρικότητα και ίσως κάποια σύγκρουση στη σχέση σου. Αυτό που έρχεται να εξισορροπήσει λίγο το κλίμα και να σε κάνει να νιώσεις πιο όμορφα με τον εαυτό σου και τις επιλογές σου, είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό στις 28 Απριλίου, η οποία μετά από μία περίοδο ανάδρομης πορείας, σε ώθησε να αξιολογήσεις διαφορετικά το ταίρι σου ή έναν παλιό σου έρωτα και πλέον σε καλεί να προχωρήσεις παρακάτω, με τα νέα δεδομένα που έχεις μπροστά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που δεν θα σε αφήνει σε ησυχία όσον αφορά στις ερωτικές σου υποθέσεις. Από το ξεκίνημά του και συγκεκριμένα στις 6 Απριλίου, ο Άρης από τον Ταύρο συναντά τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου σε μία όψη τριγώνου, η οποία φέρνει στιγμές πάθους, είτε με ένα νέο πρόσωπο είτε με έναν παλιό έρωτα ή ακόμη και με το ταίρι σου. Γενικά, η πορεία του Άρη στον Ταύρο έως τις 21 Απριλίου, φανερώνει πως το φλερτ και ο έρωτας δεν θα λείψουν από τις μέρες και τις νύχτες σου, με τις singles να αυξάνουν τους υποψήφιους συντρόφους και τις δεσμευμένες να ζούνε αξέχαστες στιγμές με τον αγαπημένο τους, ακόμη και να αποφασίζουν απόκτηση απόγονων. Από την άλλη, ο Ερμής που κινείται ανάδρομος στο ίδιο κομμάτι του ωροσκοπίου σου από τις 10 έως τις 20 Απριλίου, οπότε και εισέρχεται και πάλι στον Κριό, πολλαπλασιάζει τις πιθανότητες να επιστρέψει στη ζωή σου ένα παλιό σου πάθος ή να επιδιώξεις εσύ μία επανασύνδεση με ένα πρόσωπο, που σου ξυπνά περίεργα ένστικτα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτόν το μήνα φαίνεται πως ξεκαθαρίζεις μία κατάσταση από το παρελθόν, για να προχωρήσεις σε νέες ερωτικές περιπέτειες. Το πλανητικό σκηνικό μέχρι τις 21 Απριλίου, σε καλεί να επαναπροσδιορίσεις κάποια πράγματα και αν ανήκεις στις δεσμευμένες, να δεις την πορεία που θέλεις να ακολουθήσεις με το ταίρι σου ή, αν δεν διατηρείς μόνιμο δεσμό, να επανεκτιμήσεις υποψήφιους συντρόφους από το παρελθόν ή το παρόν. Με την επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στις 15 Απριλίου, φαίνεται πως το τοπίο αρχίζει να ξεκαθαρίζει και, με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους στις 21 Απριλίου, μάλλον εισέρχεται σε μία νέα φάση, με μπόλικη δόση από φλερτ, διασκέδαση και ερωτικό παιχνίδι. Η σεξουαλικότητά σου ανεβαίνει και ειδικά οι singles εκπρόσωποι του ζωδίου, θα έχουν περισσότερες από μία επιλογές για να κάνουν ενδιαφέρουσες τις νύχτες τους. Μάλιστα, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στις 28 Απριλίου, ίσως να σου φέρει μία σημαντική καινούρια γνωριμία, που θα σε εξιτάρει ή, αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, θα σε εισάγει σε μία περίοδο βελτιωμένης επικοινωνίας και όμορφων στιγμών, που θα σπάσουν τη ρουτίνα της σχέσης.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο μήνας αυτός προμηνύεται ιδιαίτερα σημαντικός για τα αισθηματικά σου, καθώς αρχικά υποδέχεσαι την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου στις 3 Απριλίου. Έως τις 15 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία, προχωράς σε ένα ξεκαθάρισμα στη σχέση σου ή σε μία ερωτική ιστορία που σε απασχολεί το τελευταίο διάστημα, με την επανεκτίμηση της κατάστασης αυτής να ολοκληρώνεται γύρω στις 21 Απριλίου, οπότε η Αφροδίτη σε ορθή πλέον πορεία από το ζώδιό σου, θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο. Φαίνεται πως ο ρεαλισμός και η κατάρρευση μίας ουτοπίας σε οδηγεί σε σημαντικές αποφάσεις και μάλλον θα αφήσεις πίσω σου ένα πρόσωπο ή μία κατάσταση, που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου. Μέχρι τις 28 του μήνα, που η Αφροδίτη εισέρχεται και πάλι στο ζώδιο του Κριού, το τοπίο στα αισθηματικά σου θα έχει ξεκαθαρίσει, με εσένα να προχωράς παρακάτω με καινούριες προσδοκίες και με αναθεωρημένη άποψη για αυτά που πραγματικά αξίζεις και ζητάς από τις σχέσεις σου.

Read More

And More