ΖΩΔΙΑ: Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2017

Μπαίνουμε στην καρδιά του καλοκαιριού, το θερμόμετρο ανεβαίνει και το πλανητικό σκηνικό υπόσχεται ερωτικές συγκινήσεις. Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που εκτός από ευκαιρίες στα αισθηματικά μας, υπόσχεται να μας αλλάξει τη διάθεση και με εξαίρεση κάποιες όψεις – αγκάθια που σχηματίζει η Αφροδίτη, το μεγαλύτερο μέρος του εμπεριέχει εξωστρέφεια, διασκέδαση, φλόγα και πάθος.

Αρχικά, η Αφροδίτη περνά στο παιχνιδιάρικο ζώδιο των Διδύμων στις 5 Ιουλίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μήνα. Το φλερτ ενισχύεται και η κοινωνική διάθεση ανεβαίνει, πολλαπλασιάζοντας τις ερωτικές ευκαιρίες και τις νέες γνωριμίες. Προσοχή μόνο στο τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στις 17 και στην αντίθεση με τον Κρόνο στις 24, που βάζουν τις σχέσεις των μεταβλητών ζωδίων σε δοκιμασίες. Όμως, το τρίγωνό της με το Δία από το Ζυγό στις 18 Ιουλίου και το εξάγωνο με τον Ουρανό στις 30, αποκαθιστούν τις ισορροπίες και κυρίως, φέρνουν νέες ερωτικές περιπέτειες και καινούριες σχέσεις.

Παράλληλα, η είσοδος του Ερμή και του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στις 6 και στις 20 Ιουλίου αντίστοιχα, αλλά και η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο στις 23 του μήνα, φανερώνουν πως διανύουμε μία εποχή δημιουργικότητας, χαράς, ενθουσιασμού και έρωτα που μας κάνει να νιώθουμε γεμάτες και αναζωογονημένες!

ΚΡΙΟΣ
Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που, από το ξεκίνημά του, θα σου χαρίσει διασκεδαστικές και ερωτικές στιγμές. Η Αφροδίτη εισέρχεται στον 3ο ηλιακό σου οίκο στις 5 Ιουλίου και ο Ερμής στον 5ο σου οίκο την επόμενη μέρα, φανερώνοντας πως από την εσωστρέφεια περνάς στην εξωστρέφεια. Γίνεσαι κοινωνική και ευδιάθετη, εκφραστική και χαρούμενη, προσελκύοντας νέους θαυμαστές και νέες θαυμάστριες, ενώ αν υπάρχει ένα πρόσωπο που σε ιντριγκάρει, τώρα θα έχεις την ευκαιρία να το κατακτήσεις. Όλα τα παραπάνω, ενισχύονται ακόμη περισσότερο με την είσοδο του Άρη στο Λέοντα στις 20 του μήνα και τη Νέα Σελήνη στην ίδια θέση στις 23, οπότε και διαμορφώνεται ένα πλανητικό σκηνικό που προμηνύει πάθη, σεξουαλικότητα και νέους έρωτες. Οι δεσμευμένες εκπρόσωποι του ζωδίου από την άλλη, διανύουν ένα ανανεωτικό διάστημα για τη σχέση τους, ενώ αυξάνονται κατακόρυφα οι πιθανότητες μιας εγκυμοσύνης.

ΤΑΥΡΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό του Ιουλίου εμπεριέχει διάφορες εναλλαγές για τα αισθηματικά σου. Αρχικά, η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιό σου στις 5 Ιουλίου και περνά στον 2ο ηλιακό σου οίκο, ανεβάζοντας την αυτοεκτίμησή σου και την επιθυμία σου να αφεθείς σε φλερτ και ερωτικά παιχνίδια. Από την άλλη, οι σταδιακές πλανητικές μετακινήσεις στο ζώδιο του Λέοντα, στρέφουν όλο και περισσότερο την προσοχή σου στο παρελθόν, βάζοντάς σε στη διαδικασία να κάνεις απολογισμό και ενδοσκόπηση, αλλά παράλληλα να θέσεις τον εαυτό σου και τις ανάγκες του σε προτεραιότητα. Η εξαιρετικά ερωτική περίοδος ξεκινά από τις 24 Ιουλίου κι έπειτα, οπότε ο Ερμής μπαίνει στην Παρθένο και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνοντας νέες γνωριμίες και επικοινωνία με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν διατηρείς μακροχρόνια σχέση, με την είσοδο του Ερμή ξεκινά ένα διασκεδαστικό διάστημα, που πιθανόν θα εμπεριέχει και τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας εξελίξεων για τα αισθηματικά σου. Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 5 του μήνα ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση και τη γοητεία σου, ενώ παράλληλα αυξάνει τη διάθεσή σου για φλερτ και ερωτικές περιπέτειες. Είτε ανήκεις στις δεσμευμένες είτε όχι, διανύεις ένα παιχνιδιάρικο διάστημα μέχρι τα μέσα του μήνα που σε ανανεώνει. Όμως, οι όψεις της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο στις 17 και στις 24 Ιουλίου αντίστοιχα, σε καλούν να προσέξεις τις επιλογές σου, καθώς εμφανίζονται δοκιμασίες. Καλό είναι να μην επενδύσεις σε μια νέα γνωριμία αυτήν την εποχή και να αποφύγεις υποσχέσεις που δεν θα κρατήσεις. Οι δεσμευμένες εκπρόσωποι του ζωδίου είναι πιθανό να τερματίσουν μια σχέση που τους περιορίζει και να προχωρήσουν παρακάτω. Σε κάθε περίπτωση, το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στις 30 Ιουλίου, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ζήσεις στιγμές γεμάτες ένταση και πάθος που θα σου μείνουν αξέχαστες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σου μέχρι τις 20 Ιουλίου, διατηρώντας τη μαχητικότητα και τη σεξουαλικότητά σου σε υψηλά επίπεδα. Στο ζώδιό σου κινούνται επίσης ο Ήλιος και ο Ερμής έως τις 22 και στις 24 Ιουλίου αντίστοιχα, εντείνοντας ακόμη περισσότερο τις εξελίξεις στα αισθηματικά σου, καθώς οι όψεις που σχηματίζουν, επηρεάζουν τόσο τις δεσμευμένες όσο και τις singles. Όσες ανήκουν στην πρώτη κατηγορία, θα δούνε τη σχέση τους να περνά σε ένα νέο στάδιο και ειδικά με την Πανσέληνο της 9ης Ιουλίου, φαίνεται πως ολοκληρώνεται ένας κύκλος και ανοίγει ένας καινούριος στο δεσμό τους. Από την άλλη, οι singles, είναι πιθανό να ξεκαθαρίσουν οριστικά μια κατάσταση που έχει προκύψει με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, ενώ παράλληλα υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να αναπτύξουν ένα ερωτικό ειδύλλιο μέσα στο περιβάλλον εργασίας τους.

ΛΕΩΝ
Ο Ιούλιος αποτελεί την έναρξη μιας πολύ σημαντικής περιόδου για τα αισθηματικά σου. Αρχικά, τις εξελίξεις πυροδοτεί ο Ερμής που κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου στις 6 του μήνα, σχηματίζοντας την επόμενη μέρα εξάγωνο με την Αφροδίτη που έχει εισέλθει στους Διδύμους. Ερωτικές ευκαιρίες και εξωστρεφής διάθεση χαρακτηρίζουν τις μέρες σου, ενώ στη συνέχεια οι όψεις του Ερμή με το Δία και τον Κρόνο, αυξάνουν τις πιθανότητες να συνάψεις ακόμα και έναν καινούριο, σταθερό δεσμό. Η δράση εντείνεται ακόμη περισσότερο με την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σου στις 20 Ιουλίου και τη Νέα Σελήνη επίσης στο ζώδιό σου τρεις μέρες αργότερα. Έτσι, το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα προμηνύεται παθιασμένο και φλογερό τόσο για τις δεσμευμένες όσο και για τις ελεύθερες, ενώ παράλληλα σηματοδοτεί την αρχή γεγονότων που θα ακολουθήσουν στο γενέθλιο μήνα σου, οπότε και κορυφώνονται οι εκλείψεις στον άξονά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που έχει τα πάνω του και τα κάτω του για τις αισθηματικές σου υποθέσεις, αν και κατά κύριο λόγο φαίνεται να κυριαρχούν ο ρομαντισμός και οι απολαυστικές στιγμές με το σύντροφό σου. Αρχικά, η Πανσέληνος που κορυφώνεται στις 9 Ιουλίου ευνοεί και τις δεσμευμένες και τις singles, με τις πρώτες να ανακαλύπτουν νέους λόγους για να ερωτευτούν το ταίρι τους και τις δεύτερες να υποδέχονται στη ζωή τους ένα πρόσωπο που θα τους μεταμορφώσει! Από την άλλη, το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 17 Ιουλίου χρειάζεται προσοχή, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να έχεις εξιδανικεύσει κάποιες καταστάσεις και να έχεις προσδοκίες που δεν θα ικανοποιηθούν. Όμως, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου στις 24 Ιουλίου και της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 31, δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για να ζήσεις ένα ερωτικό, παθιασμένο και αξέχαστο καλοκαίρι.

ΖΥΓΟΣ
Ξεκινά ένας πολύ θετικός μήνας για το ζώδιό σου, καθώς οι πλανητικές μετακινήσεις σου χαρίζουν το χρόνο και τη διάθεση να διασκεδάσεις, να χαλαρώσεις και να… ερωτευτείς. Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων στις 5 Ιουλίου, φέρνοντας ταξιδιάρικη διάθεση. Έως το τέλος του μήνα που θα παραμείνει σε αυτήν τη θέση, μάλλον θα πραγματοποιήσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές, οι οποίες θα εμπεριέχουν όμορφες στιγμές για τις δεσμευμένες και ερωτικές γνωριμίες για τις singles. Παράλληλα, οι πλανητικές μετακινήσεις στο ζώδιο του Λέοντα καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, ανεβάζουν στα ύψη την κοινωνικότητά σου και πολλαπλασιάζουν τις πιθανότητες να έρθει ένα πρόσωπο στη ζωή σου που θα σε ενθουσιάσει και πιθανόν να προέρχεται και μέσα από τις παρέες σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ιούλιος με τις πλανητικές όψεις που εμπεριέχει, χαρακτηρίζεται ένας από τους πλέον ερωτικούς μήνες για το ζώδιό σου. Η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους και στον 8ο ηλιακό σου οίκο στις 5 Ιουλίου, ανεβάζοντας τη λίμπιντό σου στα ύψη. Η σχέση σου ανανεώνεται μέσα από ερωτικά παιχνίδια, η φλόγα αναζωπυρώνεται και νιώθεις ότι έρχεσαι πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου, ενώ αν ανήκεις στις singles, δεν αποκλείεται να βρεθείς σε ένα ερωτικό δίλλημα και να κληθείς να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο πρόσωπα που σε διεκδικούν. Παράλληλα, η πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Λέοντα φαίνεται πως αλλάζει τη δημόσια εικόνα σου και πως αρχίζεις να προβάλεις έναν πιο μαχητικό εαυτό που προκαλεί ερωτικές συγκινήσεις και προσελκύει υποψήφια ταίρια. Τέλος, η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 30, δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσεις αξέχαστες διακοπές με πολύ καλή συντροφιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Ιούλιος θα είναι ένας άκρως ερωτικός μήνας για το ζώδιό σου, αρκεί να καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποιες πιθανές δοκιμασίες. Η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους, απέναντι από το ζώδιό σου, στις 5 Ιουλίου εκκινώντας μια αρμονική περίοδο για τη σχέση σου, γεμάτη όμορφες στιγμές και ερωτικά παιχνίδια και με αυξημένες πιθανότητες να προχωρήσει σε μια επισημοποίηση. Οι singles έχουν αυξημένες πιθανότητες να συνάψουν νέο δεσμό με τη διέλευση αυτή, αφού έλκουν με ευκολία θαυμαστές. Όμως, αυτό που πρέπει να προσέξεις, είναι η αντίθεση που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στις 24 Ιουλίου, μια όψη που φέρνει απόσταση στη σχέση σου ή μια σημαντική δοκιμασία που τη βάζει σε μπελάδες. Ευτυχώς, το αρνητικό κλίμα δεν φαίνεται να κρατά πολύ, αφού το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στις 30 και η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 31 Ιουλίου, φαίνεται να εκτοξεύουν και πάλι την ερωτική διάθεση, εισάγοντάς σε σε έναν ακόμη πιο αισθησιακό Αύγουστο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο τομέας σχέσεις βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και αυτόν το μήνα και μάλιστα οι εξελίξεις φτάνουν σε μια κορύφωση. Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιό σου στις 9 Ιουλίου φανερώνει πως κλείνει ένας σημαντικός κύκλος στα αισθηματικά σου και πως διανύεις μία μεταμορφωτική περίοδο. Είτε επισημοποιείς τη σχέση σου, είτε αποφασίζεις να τερματίσεις έναν δεσμό που δεν προχωρά, είτε επιστρέφεις σε μια παλιά ερωτική ιστορία με αλλιώτικα δεδομένα, το βέβαιο είναι ότι κατευθύνεις τις εξελίξεις με τέτοιο τρόπο που τίποτα δεν παραμένει ίδιο. Παράλληλα, η πορεία του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου έως τις 22 και τις 24 Ιουλίου αντίστοιχα, θέτουν ως προτεραιότητα το σύντροφό σου και τις ανάγκες του, ενώ οι όψεις που σχηματίζουν ενδεχομένως να φέρουν και κάποια ένταση ανάμεσά σας, η οποία όμως ξεπερνιέται με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 31 Ιουλίου, οπότε και ξεκινά η πολύ ερωτική περίοδος για σένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ιούλιος όχι μόνο δεν σε αφήνει παραπονεμένη αλλά σε βάζει και σε θέση πρωταγωνιστή στον τομέα του έρωτα. Οι πλανητικές μετακινήσεις είναι με το μέρος σου και διαμορφώνουν ένα πολύ ευχάριστο, ερωτικό και διασκεδαστικό σκηνικό από τις αρχές κιόλας του μήνα. Η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους στις 5 Ιουλίου και την επόμενη μέρα ο Ερμής εισέρχεται στο Λέοντα και οι δύο πλανήτες καταλαμβάνουν ερωτικά κομμάτια του ωροσκοπίου σου. Με άλλα λόγια, οι singles αποκτούν νέο ταίρι με συνοπτικές διαδικασίες και οι δεσμευμένες διανύουν μία από τις πιο αρμονικές περιόδους στη σχέση τους! Και οι εξελίξεις δεν σταματούν, καθώς η είσοδος του Άρη στο Λέοντα στις 20 και η κορύφωση της Νέας Σελήνης στο ίδιο ζώδιο στις 23 Ιουλίου, φανερώνουν πως κάνεις ένα καινούριο, δυναμικό ξεκίνημα σε θέματα σχέσεων με τα σενάρια να μιλούν για επισημοποιήσεις, συμβίωση, ακόμη και για απόκτηση απογόνων.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο ρομαντισμός και η ερωτική διάθεση δεν θα λείψουν από τη ζωή σου ούτε αυτόν το μήνα. Ο Ήλιος, ο Άρης και ο Ερμής συνεχίζουν την πορεία τους στο ζώδιο του Καρκίνου το πρώτο 20ήμερο του μήνα, φέρνοντας ευκαιρίες για εξόδους, διασκεδαστικές δραστηριότητες, χαρά και ξεγνοιασιά. Αν ανήκεις στις singles, είναι πολύ πιθανό να μπει στη ζωή σου ένα πρόσωπο που θα σου ξυπνήσει τρυφερά συναισθήματα, ενώ αν έχει ήδη υπάρξει μια τέτοια γνωριμία, το διάστημα αυτό θα τη δεις να εξελίσσεται. Από την άλλη, όσες διατηρούν μακροχρόνιες σχέσεις, είναι πιθανό να τις επισημοποιήσουν ή να προχωρήσουν σε απόκτηση απογόνων το διάστημα αυτό. Τα σενάρια αυτά ενισχύονται ακόμη περισσότερο με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 31 Ιουλίου, μια διέλευση που θα σε κάνει να ζήσεις έναν ονειρεμένο Αύγουστο.

Read More

And More