Πίσω στην κορυφή της σελίδας
10.10.2015 | 23:00

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 12 ως 18 Οκτωβρίου 2015. Τι λένε τα άστρα;

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 12 ως 18 Οκτωβρίου 2015. Τι λένε τα άστρα;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

ΚΡΙΟΣ
Θα συναντήσεις εμπόδια και καθυστερήσεις στο δρόμο σου αυτήν την εβδομάδα και δεν θα μπορέσεις να θέσεις άμεσα σε εφαρμογή ορισμένα από τα σχέδιά σου. Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στο ζώδιο του Ζυγού και να πραγματοποιεί δυσμενή όψη με τον Ουρανό από το ζώδιό σου, θα προκύψουν έξοδα και περίεργες καταστάσεις ανταγωνισμού στον επαγγελματικό σου τομέα, που θα πρέπει να προσέξεις πολύ. Μην κάνεις πίσω στην πρώτη δυσκολία και μην αφήσεις τις ανασφάλειές σου να σε ρίξουν ψυχολογικά. Θα πρέπει να μάθεις να κινείσαι δυναμικά και να παίρνεις πρωτοβουλίες στη ζωή σου, αν θέλεις να πετύχεις και να έχεις μια ανοδική πορεία στην καριέρα σου. Την Παρασκευή, με τον Άρη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Πλούτωνα, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που από καιρό αναζητούσες για να επιλύσεις περιουσιακά ζητήματα.

Αισθηματικές
Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου στα ύψη, ενώ θα μπορέσεις να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και θα κάνεις συζητήσεις, για να λύσεις θέματα που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αν είσαι single, πάρε την απόφαση να έρθεις κοντά με το άτομο που σε έλκει, να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί του και… το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον!

Επαγγελματικές
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου ζητήματα στο σημείο που θέλεις εσύ, όμως για άλλη μια φορά θα σου προκύψουν επιπλέον υποχρεώσεις. Να ξέρεις ότι αν προγραμματιστείς κατάλληλα και μείνεις πιστή στην εκτέλεσή τους, τα αποτελέσματα που θα σε αποζημιώσουν, τόσο υλικά όσο και ψυχικά. Τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν αρκετά, αν καταφέρεις να κλείσεις κάποιες σημαντικές συμφωνίες, που εδώ και καιρό πηγαινοέρχονται στο μυαλό σου. Τώρα θα βρεις πρόσφορο έδαφος για να τις προωθήσεις.ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στον Ζυγό και παράλληλα να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ουρανό, θα σε φέρει αντιμέτωπη με αρκετές δυσκολίες στον επαγγελματικό σου τομέα μέχρι να πετύχεις αυτά που εσύ θέλεις. Θα νιώθεις κουρασμένη αυτές τις μέρες, αφού έχεις δώσει τον καλύτερό σου εαυτό στον επαγγελματικό σου τομέα διευθετώντας τις υποθέσεις που σου είχαν αναθέσει. Τα άστρα σε προειδοποιούν ότι θα πρέπει να είσαι πολύ επιφυλακτική με πρόσωπα που θα σε πλησιάσουν και θα σου προτείνουν καινούριες συνεργασίες. Μην αναλάβεις ορισμένες νέες αρμοδιότητες, γιατί δεν θα μπορείς να ανταπεξέλθεις σωστά. Στα οικονομικά σου θα πιεστείς για να καλύψεις τις υποχρεώσεις που έχεις.

Αισθηματικές
Πρόσεχε την συμπεριφορά σου απέναντι στον σύντροφό σου και μην παρασυρθείς σε ζήλιες και φασαρίες χωρίς ουσιαστικό λόγο και αφορμή. Χρησιμοποίησε τη λογική σου και μην παρασύρεσαι από την επιρροή της Νέας Σελήνης, που μόνο σύγχυση μπορεί να σου προκαλέσει και να σε παρασύρει σε παράνομες πράξεις και "ορέξεις". Αν είσαι single, προτίμησε να κολυμπήσεις σε γνώριμα νερά και μην ανοίγεσαι σε νέους έρωτες, γιατί δεν ξέρεις τι φουρτούνες μπορεί να σου προκαλέσουν.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, αυτήν την εβδομάδα τα πράγματα θα κυλήσουν ήρεμα και θα μπορέσεις να προωθήσεις τις ιδέες σου με τον κατάλληλο τρόπο, αρκεί να μείνεις πιστή σε αυτά που προστάζει η λογική σου. Θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου και οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν την κατάλληλη στιγμή, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Προσπάθησε να είσαι αισιόδοξη και το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να εκπληρώσεις τα όνειρά σου…ΔΙΔΥΜΟΙ
Ξεκαθάρισε κάποια κληρονομικά και οικονομικά θέματα αυτήν την εβδομάδα. Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στο φιλικό για εσένα Ζυγό, οι κοινωνικές επαφές και τα ταξίδια θα αναπτερώσουν το ηθικό σου, υλοποιώντας στόχους που εδώ και καιρό δρομολογείς. Θα σου δοθεί η ευκαιρία αυτές τις ημέρες να πραγματοποιήσεις κάποιες επαφές σου και θα αρχίσεις να παίρνεις τα πάνω σου καθώς η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάς πως τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς να αγωνιστείς και να πολεμήσεις γι’ αυτά. Δεν πρέπει να δώσεις σημασία σε κακόβουλα σχόλια τρίτων προσώπων που θέλουν να σε μειώσουν, γιατί τα έργα σου μιλάνε μόνα τους και όλα αυτά γίνονται για τον απλούστατο λόγο ότι σε ζηλεύουν!

Αισθηματικές
Μπορείς αυτήν την εβδομάδα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις στη σχέση σου, αλλά θα πρέπει να κρατήσεις πολύ χαμηλούς τόνους. Μην κρατάς άλλο μέσα σου τα παράπονα που έχεις, γιατί όταν θα γίνει η έκρηξη, δεν θα πρέπει να υπάρχει άνθρωπος δίπλα σου. Αν είσαι single, κινήσου ανάλογα για να βρεις το ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία που αναζητάς και πάψε πια να είσαι κολλημένη στο παρελθόν. Είναι κρίμα να ταλαιπωρείσαι άδικα…

Επαγγελματικές
Συνεχίζεις με αμείωτους ρυθμούς για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει εδώ και καιρό. Πρόσεξε λίγο τις συνεργασίες σου, γιατί μπορεί να έρθουν προβλήματα που δεν τα περιμένεις. Φρόντισε να δραστηριοποιηθείς περισσότερο το Σαββατοκύριακο, με τον Άρη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Δία και να κάνει τα πράγματα σαφώς πιο εύκολα και βατά. Τα οικονομικά σου χρειάζονται την προσοχή σου, καθώς οφείλεις πρώτα να ξεμπερδέψεις με χρέη που έχεις και μετά να προχωρήσεις σε νέα ανοίγματα.ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα χρησιμοποίησε την ευστροφία και τη διπλωματία σου για να διεκδικήσεις αυτά που σου ανήκουν και να πετύχεις άνοδο στα έσοδά σου, χωρίς όμως να πιέσεις πρόσωπα και καταστάσεις. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και απόφυγε εντάσεις και προστριβές με τους συνεργάτες, γιατί με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στον Ζυγό και παράλληλα να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ουρανό, θα σου παρουσιαστούν εμπόδια και δυσκολίες στην εφαρμογή των σχεδίων σου. Αν είναι δυνατόν, φρόντισε προς το παρόν να αποφύγεις οικονομικά ανοίγματα, γιατί θα σου κοστίσουν πολύ ακριβά και δύσκολα θα μπορέσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα, ενώ τα χρέη σου θα διογκωθούν κι άλλο.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλά επίπεδα και για να πάει ακόμη καλύτερα πρέπει να αφήσεις τις πολλές υποχρεώσεις και να φροντίσεις περισσότερο τον άνθρωπό σου. Αν είσαι single, η Σελήνη στον Τοξότη το Σαββατοκύριακο διευκολύνει αισθητά τις επικοινωνίες σου και θα μπορέσεις να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, να του μιλήσεις γι’ αυτά που νιώθεις και η ανταπόκριση που θα λάβεις, θα είναι υπέρ του δέοντος ικανοποιητική.

Επαγγελματικές
Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου που είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Επίσης, θα δεχτείς και τις καλές επιρροές της Νέας Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στον Ζυγό, στα καινούρια ξεκινήματα και τις συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Φρόντισε να είσαι συνεπής στις αρμοδιότητες σου και μην αναλάβεις περισσότερες, αν πρώτα δεν ξεμπερδέψεις με τις ήδη υπάρχουσες. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, αλλά φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο.ΛΕΩΝ
Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στο Ζυγό και να επηρεάζει τις μέρες σου, θέσε στόχους και αποφάσισε καινούριες συνεργασίες που θα σου αποδώσουν μελλοντικά, όμως με επιφύλαξη. Τα άστρα σε προειδοποιούν ότι θα πρέπει να είσαι προσεκτική απέναντι στις προτάσεις για καινούριες συμφωνίες που θα σου γίνουν, γιατί πίσω από τα ωραία λόγια ορισμένων ανθρώπων κρύβονται παγίδες. Εξέτασε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες και μετά αποφάσισε τι θα κάνεις. Προσπάθησε να επιλύσεις παλιές σου οφειλές και εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, για να βγάλεις κάποια έξτρα κέρδη. Απόφυγε να δανείσεις χρήματα σε τρίτους, γιατί υπάρχει πιθανότητα να μην σου τα επιστρέψουν ποτέ.

Αισθηματικές
Προβλέπεται μια εβδομάδα πολύ ερωτική και αισθησιακή για εσένα και το σύντροφό σου. Από τις πρώτες ημέρες της, ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και το ταίρι σου θα παραμιλάει για εσένα. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι με τη Σελήνη να κινείται στον Τοξότη το Σαββατοκύριακο, οι μέρες προμηνύονται καυτές και παθιασμένες. Αρκεί μόνο εσύ να είσαι ανοιχτή και διαθέσιμη!!!

Επαγγελματικές
Ο επαγγελματικός σου τομέας θα ταλαιπωρηθεί κάπως αυτήν την εβδομάδα και θα σου δημιουργήσει αρκετές ανασφάλειες για τη δουλειά σου. Δεν θα πρέπει όμως να έχεις άγχος για τίποτα, γιατί έχεις δρομολογήσει τα θέματα με τόσο καλό τρόπο, που σιγά-σιγά θα αρχίσεις να απολαμβάνεις την επιτυχία. Στα οικονομικά μην αγχώνεσαι, γιατί με μία μικρή, σχετική οικονομία, μπορείς να είσαι συνεπής προς τις υποχρεώσεις σου, αλλά και να ξοδέψεις το κατιτί σου, για να ικανοποιήσεις μια καταναλωτική σου επιθυμία.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα την Τρίτη στο ζώδιο του Ζυγού, φέρνει στην επιφάνεια κάποιες καινούριες συμφωνίες, που θα αποδώσουν όμως από την επόμενη εβδομάδα. Τα άστρα σε συμβουλεύουν να μην αναλώνεις άσκοπα την ενέργειά σου αναλαμβάνοντας συνεχώς καινούρια πράγματα, γιατί θα βρεθείς σε αδιέξοδο και θα συμβούν πολλές ανατροπές στη δουλειά σου. Θα πρέπει να αλλάξεις τακτική και να μεθοδεύσεις καλύτερα τις κινήσεις σου, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει. Δρομολόγησε τις αλλαγές που σχεδιάζεις εδώ και αρκετό καιρό πάνω στον οικονομικό σου τομέα, αφού περιορίσεις πρώτα τις περιττές σπατάλες και τα έξοδα, γιατί τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείς πιο σοβαρά με τις επενδύσεις σου.

Αισθηματικές
Ο Άρης από το ζώδιό σου, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές, οπότε να ξέρεις πως σε περιμένουν καταστάσεις απείρου κάλους στην ερωτική και αισθηματική σου ζωή. Η γοητεία σου θα καταπλήξει, ενώ ο ερωτισμός σου θα κάνει τον σύντροφό σου να πετάει στα σύννεφα. Ακόμη και αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων Παρθένων, να περιμένεις πολύ ευχάριστες ειδήσεις από ένα άτομο που διεκδικείς εδώ και καιρό. Ίσως μάλιστα τώρα είναι η στιγμή που θα ξεκινήσεις κάτι μαζί του. Έχε πίστη στην τύχη σου και αυτή θα σε δικαιώσει!!!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, από τη Δευτέρα θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα διώξεις από πάνω σου καταστάσεις, που σταματούν σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες, αλλά με αργά και καλώς μελετημένα βήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, παρόλο που οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές από αυτές, όπως και να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά και νομικά θέματα.ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στο ζώδιό σου και παράλληλα να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ουρανό, θα φέρει αλλαγές στα επαγγελματικά σου. Αν δώσεις κάποιες υποσχέσεις θα πρέπει οπωσδήποτε να τις τηρήσεις, αν θέλεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των ανθρώπων που σε ενδιαφέρουν. Μην παρασυρθείς και κλείσεις συμφωνίες στη δουλειά σου, αν δεν τις εξετάσεις αναλυτικά, όσο δελεαστικές και αν φαίνονται, γιατί υπάρχει ενδεχόμενο να κρύβονται παγίδες, που δεν θα τις αντιληφθείς με την πρώτη ματιά. Θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες με κάποιες συνεργασίες σου, γι’ αυτό θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλες σου τις δυνάμεις για να τα βγάλεις πέρα.

Αισθηματικές
Μπορείς να κουβεντιάσεις με τον σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις θέματα, που σε προβληματίζουν στη σχέση σου, αλλά πρόσεξε να μην λες πολλά, που θα τον κουράσουν. Αν πραγματικά το θέλεις, μπορείς να περάσεις ιδιαίτερα ρομαντικά και ερωτικά μαζί του, αρκεί να είσαι ανοιχτή στις προκλήσεις που θα σου κάνει. Αν είσαι single, διαθέτεις όλα τα φόντα να κάνεις αυτό που θα θελήσεις και να διεκδικήσεις δυναμικότερα το δικαίωμα στον έρωτα!!!

Επαγγελματικές
Η εργατικότητα, η υπευθυνότητα και η καλή διαγωγή σου θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας στη δουλειά σου. Θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα, που φέρνουν πίσω τα σχέδιά σου και σε νευριάζουν τόσο πολύ, που σε βγάζουν πολλές φορές εκτός εαυτού. Στα οικονομικά, μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από παλιά και ειδικότερα σε γραφειοκρατικά και νομικά ζητήματα.ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στον Ζυγό και παράλληλα να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ουρανό, θα φέρει μικροεμπόδια και καθυστερήσεις. Μην είσαι αφελής και ανοίγεις τα χαρτιά σου σε όλους, παρασυρμένη από ενθουσιασμό, γιατί κάποιοι σε ζηλεύουν και θα θελήσουν να μπλοκάρουν τα σχέδιά σου. Στη δουλειά σου φρόντισε να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου, για να μπορέσεις να είσαι πιο αποτελεσματική στις υποχρεώσεις και στις ευθύνες που θα αναλάβεις. Αν επιζητάς την αναγνώριση, την Παρασκευή που ο Άρης θα πραγματοποιήσει θετική όψη με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα, είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξεις πόσο αξίζεις στους ανωτέρους σου. Στα οικονομικά θα ξοδέψεις χρήματα για τον εαυτό σου, πράγμα που θα σε ανανεώσει και θα σου φτιάξει τη διάθεση.

Αισθηματικές
Ο Ερμής, που επιμένει να κινείται ακόμη στο Ζυγό, θα σε ευνοήσει να τακτοποιήσεις και τα τελευταία θέματα που θέλεις στη σχέση σου. Να ξέρεις πως αυτήν την περίοδο τα πάντα θα είναι λουσμένα από αγάπη, έρωτα και στοργή και ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο που η Σελήνη θα κινείται στον Τοξότη, μπορείς να δώσεις έναν αέρα ανανέωσης στο δεσμό που έχεις. Οι singles θα έχετε πολλές πιθανότητες να κάνετε τώρα ένα νέο ξεκίνημα με το άτομο που σας ελκύει. Αφεθείτε λοιπόν χωρίς δισταγμούς στην αγκαλιά του έρωτα που σας περιμένει…

Επαγγελματικές
Κάποιες γκρίνιες και ανασφάλειες που θα έχεις στο ξεκίνημα της εβδομάδας, πολύ γρήγορα θα εξανεμιστούν και στη θέση τους θα μπει η ελπίδα και η αισιοδοξία. Στα μέσα της εβδομάδας, καλό θα είναι να προσέξεις κάποιες προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν. Οι ημέρες θα σε κάνουν να δεις με περισσότερη σοβαρότητα τις υποχρεώσεις που έχεις και πώς θα τις καλύψεις. Αν κάνεις έναν καλό προγραμματισμό, η επιτυχία είναι στο τσεπάκι σου.ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχεις βάλει πια μυαλό και αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα από εντελώς διαφορετική οπτική γωνία. Συνέχισε έτσι και πάρε τις ανάλογες αποφάσεις για τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις στον εργασιακό σου χώρο, αρκεί να συλλέξεις πρώτα πολύτιμες πληροφορίες, που θα σε βοηθήσουν να κινηθείς πιο έξυπνα και να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και θα δεις ότι σιγά-σιγά τα πράγματα θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται, καθώς θα κλείσεις συμφωνίες που θα σου αποφέρουν καλά οφέλη.

Αισθηματικές
Απόφυγε τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα στη σχέση σου, που σε έχουν στεναχωρήσει. Καλό είναι να κάνεις νέο ξεκίνημα από το Σάββατο και μετά, που η θέση της Σελήνης στο ζώδιό σου και η θετική όψη του Άρη με τον κυβερνήτη σου Δία θα σε ευνοήσουν για κάτι τέτοιο. Αν φερθείς ερωτικά και ρομαντικά, θα δεις ότι το ταίρι σου θα είναι πρόθυμο να κάνει ό,τι του ζητήσεις. Αν είσαι single, ευχάριστες εκπλήξεις με ταχύτατες εξελίξεις σε περιμένουν πολύ γρήγορα στην ζωή σου, που θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα πιο θετικά και ώριμα.

Επαγγελματικές
Το ξεκίνημα της εβδομάδας, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στο Ζυγό και παράλληλα να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ουρανό, θα φέρει κάποια επαγγελματικά προβλήματα, που δεν τα περιμένεις. Μην ανησυχείς, θα τα ξεπεράσεις όλα με μεγάλη ευκολία και αργότερα θα κάνεις καινούρια ξεκινήματα. Στα οικονομικά, οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και εσύ όλο τρέχεις για να μπορέσεις να τα προλάβεις όλα. Από εδώ και πέρα τα πράγματα στα οικονομικά σου θα είναι καλύτερα και θα αρχίσουν να ισορροπούν! Αρκεί μόνο να έχεις το μυαλό μέσα στο κεφάλι σου και να μην παρασύρεσαι σε περιττές αγορές.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στο Ζυγό και παράλληλα να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ουρανό, θα φέρει μικροεμπόδια και καθυστερήσεις στη ζωή σου. Τα άστρα προβλέπουν γι’ αυτήν την εβδομάδα ότι θα πρέπει να αποφύγεις τις βεβιασμένες κινήσεις και τις γρήγορες αποφάσεις, για να μην κάνεις λάθη που αργότερα θα σου κοστίσουν πολύ στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Κράτησε για τον εαυτό σου τα σχέδια που κάνεις και μην τα εκμυστηρεύεσαι σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις καλά τις προθέσεις τους. Στον οικονομικό σου τομέα είναι καιρός να περιορίσεις τα έξοδά σου και να μην σπαταλάς χρήματα από εδώ και από εκεί. Θα σου πάρει αρκετό χρόνο για να στρώσεις τα πράγματα και να μπορέσεις να κινηθείς άνετα.

Αισθηματικές
Πρέπει να ξεχάσεις τα προβλήματα που είχες παλιά στη σχέση σου και να δεις ότι το μέλλον σου χαμογελάει. Το καλύτερο για εσένα αυτή τη στιγμή, θα ήταν να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου, είτε με μία επισημοποίηση είτε με την απόκτηση απογόνου. Άδραξε την ευκαιρία για να ονειρευτείς μαζί με το ταίρι σου το μέλλον. Αν είσαι single, άνοιξε τα φτερά σου και δώσε ευκαιρίες στα άτομα που σε φλερτάρουν… Είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις.

Επαγγελματικές
Από την πρώτη ημέρα της εβδομάδας θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα στη δουλειά σου, που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Η περίοδος είναι πολύ καλή για να συνεργαστείς, να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις, αρκεί να είσαι ρεαλίστρια και να έχεις μεθοδεύσει από πριν τα βήματά σου. Μπαίνεις σε περίοδο που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα έρθουν και καινούριες πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στον Ζυγό και παράλληλα να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ουρανό, προκαλεί ένα αμφιταλαντευόμενο κλίμα στον οικονομικό τομέα και αυτό σε αγχώνει πολύ. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας αυτής, δείχνουν ότι θα έχεις θετικές εξελίξεις από καινούριες συνεργασίες που έχεις συνάψει το τελευταίο χρονικό διάστημα, γεγονός που θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Θα πρέπει όμως να είσαι προσεκτική και να μην υπογράψεις τώρα κάποιο συμβόλαιο ή οποιοδήποτε νομικό έγγραφο. Προσπάθησε να τα αναβάλεις για αργότερα. Στα οικονομικά σου θα παρουσιαστούν έκτακτα έξοδα και θα αγχωθείς πολύ μέχρι να τα καλύψεις, γι’ αυτό απόφυγε τις άσκοπες αγορές, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.

Αισθηματικές
Ο σύντροφός σου δεν θα σε αφήνει σε ησυχία αυτήν την εβδομάδα. Η γοητεία σου, ο ερωτισμός, αλλά και η τρυφερότητα που θα βγάζεις, θα τον κάνουν να μην μπορεί να... ξεκολλήσει από κοντά σου και θα περάσετε τέλεια! Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, να ξέρεις ότι το Σαββατοκύριακο που η Σελήνη θα κινείται στον Τοξότη και ο Άρης θα πραγματοποιήσει θετική όψη με τον Δία, είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις αυτόν ή αυτήν που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά.

Επαγγελματικές
Από τη Δευτέρα κιόλας, θα αρχίσεις τις επαφές και τις συναντήσεις, για να αλλάξεις πολλά πράγματα στη δουλειά σου, που μέχρι τώρα ήταν προβληματικά. Κάνε όμως λίγη υπομονή μέχρι την άλλη εβδομάδα, για να ξεκινήσεις συνεργασίες και καινούρια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις αυτήν την περίοδο να αυξήσεις τα έσοδά σου, αν παραμείνεις συνετή στα έξοδα που θα κάνεις.ΙΧΘΕΙΣ
Η εβδομάδα αυτή, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στον Ζυγό και παράλληλα να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ουρανό, σου δημιουργεί οικονομικά και επαγγελματικά σκαμπανεβάσματα. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν για τα επαγγελματικά σου ότι θα πρέπει να οργανώσεις καλύτερα την πορεία σου και να οχυρωθείς, γιατί υπάρχει αρκετό παρασκήνιο στο χώρο που κινείσαι και δεν θα πρέπει να πέσεις σε παγίδες, χάνοντας χρήματα. Μάθε να ελίσσεσαι στις τρικλοποδιές που σου βάζουν και να μην εκμυστηρεύεσαι στον καθένα τα σχέδιά σου. Στον οικονομικό σου τομέα θα υπάρξουν αρκετά σκαμπανεβάσματα, καθώς θα σε απασχολήσουν έκτακτα έξοδα, που θα πρέπει να καλύψεις παράλληλα με τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου.

Αισθηματικές
Προβλήματα και εντάσεις μπορεί να προκύψουν στη σχέση σου εξαιτίας της δικής σου έντασης και ανυπομονησίας που σε διακατέχει το τελευταίο διάστημα. Ευτυχώς που σε ευνοεί ο Ερμής που κινείται στο Ζυγό και η τρυφερότητα, ο ερωτισμός, αλλά και η διαλλακτικότητα που θα έχεις, θα κάνουν τον άνθρωπό σου ευτυχισμένο. Οι singles να περιμένετε ένα νέο πρόσωπο να εισβάλλει στην ζωή σας, τελείως ξαφνικά. Έχετε την πόρτα σας ανοιχτή!!!

Επαγγελματικές
Ο δυναμισμός και η δημιουργικότητα θα σε χαρακτηρίζουν αυτήν την εβδομάδα στη δουλειά σου. Μίλησε με τους έμπιστους συνεργάτες σου για αυτά που σε απασχολούν και σταματούν τα σχέδιά σου. Μη σταματάς τις προσπάθειες να αυξήσεις τα έσοδά σου, γιατί από εδώ και στο εξής τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις!
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10