ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 16 ως 22 Νοεμβρίου 2015. Τι λένε τα άστρα;

Πώς θα κινηθούν τα πράγματα αυτήν την εβδομάδα του Νοεμβρίου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα η παρορμητικότητά σου θα είναι πολύ μεγάλη και ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο, με την Αφροδίτη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Πλούτωνα, δώσε μεγάλη προσοχή, γιατί θα μπεις στον πειρασμό να βιαστείς να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα αποδειχθούν ανασταλτικές για την πορεία των σχεδίων σου. Ο Ερμής, που θα κινείται στον Τοξότη από την Παρασκευή, θα σου φέρει αρκετές εκπλήξεις και ευχάριστες συναντήσεις που θα σε ανανεώσουν. Νέες ευκαιρίες θα σου εμφανιστούν από εκεί που δεν το περιμένεις και θα διανύσεις μία ιδιαίτερα ελπιδοφόρα και χαρούμενη εβδομάδα, αρκεί να βάλεις φρένο στην ορμή σου!

Αισθηματικές
Μία πολύ ερωτική εβδομάδα ξεκινά για το ζώδιό σου. Τις ημέρες που ακολουθούν φρόντισε να αφήσεις στην άκρη το άγχος και προγραμμάτισε κάτι σπέσιαλ για σένα και το σύντροφό σου! Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να έρθεις ακόμα πιο κοντά του και για να περάσετε πολύ ερωτικές στιγμές, που θα σας μείνουν αξέχαστες. Και αν ανήκεις στο κλαμπ των singles, πολλά θα είναι τα φλερτ και οι νέες γνωριμίες που θα ανεβάσουν το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη. Εκμεταλλεύσου το, για να πλησιάσεις αυτόν που θα σε γοητεύσει!

Επαγγελματικές
Στον τομέα των επαγγελματικών σου, το κλίμα θα είναι αρκετά αποδοτικό. Με την καλή συνεργασία που θα έχεις με τους συναδέλφους σου, αλλά και με τις σωστές επικοινωνίες που θα πραγματοποιήσεις, θα καταφέρεις να λύσεις πολλές υποθέσεις, που μέχρι τώρα παρέμεναν στάσιμες. Στον οικονομικό τομέα, δεν διανύεις την ιδανική περίοδο για να κάνεις τολμηρά ανοίγματα. Βάλε φρένο στην καταναλωτική σου μανία και απόφυγε τις άσκοπες αγορές, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ευνοείσαι σε νομικά ή γραφειοκρατικά θέματα.

src=/files/Image/SxeseisKaiSex/2015/ASTROLOGIA/02/banner_provlepseis.jpg

ΤΑΥΡΟΣ
Οι επιρροές που δέχεσαι, κάνουν αυτήν την εβδομάδα ιδιαίτερα θετική για την αισθηματική σου ζωή. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη που εξακολουθεί να κινείται στο Ζυγό και η νέα θέση του Ερμή στον Τοξότη από την Παρασκευή και μετά, κάνει πιο δυναμικό, ευχάριστο, αλλά και κοινωνικό το κλίμα των επικοινωνιών σου. Αυτήν την περίοδο, κυριολεκτικά θα κρέμονται όλοι από τα χείλη σου και θα είσαι το επίκεντρο κάθε παρέας. Με αισιόδοξη και χαρούμενη διάθεση θα καταφέρεις να τελειώσεις πολλές από τις υποθέσεις, που όλο αυτό το διάστημα σου στέκονταν σαν βραχνάς.

Αισθηματικές
Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά στην ερωτική σου ζωή που σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ καλά. Η σχέση σου αυτήν την εβδομάδα θα κινείται σε πολύ καλά επίπεδα, αφού τα προβλήματα και οι καταστάσεις που χαλούσαν την ψυχολογία σου, τώρα πλέον έχουν ξεπεραστεί. Ο σύντροφός σου αυτές τις μέρες θα σου χαρίσει απλόχερα την αγάπη και την αφοσίωσή του. Αν είσαι single, είναι σίγουρο ότι θα έχεις και εσύ τα τυχερά σου. Ωστόσο, είναι φανερό ότι απολαμβάνεις την ελευθερία σου και δεν παίρνεις ακόμα την απόφαση μίας σταθερής δέσμευσης.

Επαγγελματικές
Αυτή η εβδομάδα είναι γεμάτη από επαγγελματικές ευκαιρίες. Αυτές τις μέρες θα γίνουν οι αλλαγές που τόσο καιρό περίμενες και θα ενθουσιαστείς από την εξέλιξη των υποθέσεών σου. Νέες συνεργασίες και καινούρια ξεκινήματα θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις ελεύθερα όλα τα ταλέντα σου και να αναδείξεις τον επαγγελματικό σου δυναμισμό. Εξίσου θετικές θα είναι και οι εξελίξεις στον οικονομικό σου τομέα. Αυτήν την εβδομάδα θα βάλεις σε μία τάξη κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες και θα φύγει από πάνω σου ένα μεγάλο βάρος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τον τελευταίο καιρό είχες χάσει το κουράγιο σου και είχες κλειστεί στο καβούκι σου. Αυτήν την εβδομάδα όμως με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κινείται στον Τοξότη από την Παρασκευή, παίρνεις τα πάνω σου, αποκτάς και πάλι την αυτοπεποίθησή σου και αρχίζεις να αντιμετωπίζεις τη ζωή με περισσότερο χιούμορ. Μην κολλάς σε λεπτομέρειες και μην δώσεις καμία απολύτως σημασία στα λόγια και τις αντιδράσεις των γύρω σου. Την Κυριακή, με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Τοξότη, θα έχεις πολύ μεγάλη εύνοια και θα καταφέρεις να πετύχεις πολλά από τα σχέδιά σου. Χαμογέλασε λοιπόν και η τύχη θα σε ανταμείψει με τα καλύτερα δώρα της.

Αισθηματικές
Με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο των Ιχθύων, τα αισθηματικά σου αρχίζουν να αποκτούν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Θα καταφέρεις μαζί με τον σύντροφό σου να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να αφήσετε πίσω σας όλα τα προβλήματα και τους καβγάδες που είχαν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Αν είσαι single, πολύ σύντομα θα αλλάξουν τα πράγματα, καθώς φλερτ, προτάσεις και γνωριμίες θα σε ανανεώσουν.

Επαγγελματικές
Το άγχος με τη δουλειά σου αρχίζει σιγά-σιγά να φεύγει, αφού αυτήν την εβδομάδα θα καταφέρεις να βάλεις αρκετές υποχρεώσεις σου σε μία σειρά. Ωστόσο, να θυμάσαι πως για να καταφέρεις να υλοποιήσεις κάποια από τα επαγγελματικά σου σχέδια θα πρέπει να συνεργαστείς ακόμα και με άτομα που μπορεί να μην συμπαθείς ιδιαίτερα. Στον οικονομικό τομέα, δυστυχώς δεν φαίνεται ακόμη φως στο τούνελ. Οι καταναλωτικές σου επιθυμίες φαίνεται πως για μία ακόμα φορά θα σε παρασύρουν σε έξοδα και στο τέλος θα αναρωτιέσαι πώς φύγανε τόσα λεφτά. Συγκρατήσου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή η εβδομάδα σε βρίσκει και πάλι με μεγάλη ενεργητικότητα και δυναμικότητα. Η διάθεσή σου για επικοινωνία, καθώς και ο Ερμής που εισέρχεται στον Τοξότη την Παρασκευή, θα σε παροτρύνει να έρθεις σε επαφή με άτομα που εδώ και καιρό σχεδίαζες να συναντήσεις, αλλά πάντα κάτι συνέβαινε. Η διαίσθησή σου αυτές τις μέρες θα είναι τονισμένη, με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθείς την Τετάρτη, προκαλώντας σου μία παράξενη, κυκλοθυμική διάθεση που θα σε προειδοποιεί για τις ριζικές αλλαγές που έρχονται. Γέμισε το χρόνο σου δημιουργικά και πάνω από όλα, δείξε μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε ό,τι πολυτιμότερο έχεις: στον εαυτό σου!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να αφήσεις στην άκρη τα πείσματα και τους εγωισμούς και να εκφράσεις στον σύντροφό σου όλα σου τα συναισθήματα. Τις ημέρες που θα ακολουθήσουν, θα διαπιστώσεις ότι ο σύντροφός σου έχει παράπονα και αρκετές ανασφάλειες, για αυτό ρίξε λίγο τους τόνους και κάνε κάτι για να στρώσει και πάλι η κατάσταση μεταξύ σας. Αν είσαι single, φρόντισε αυτήν την εβδομάδα να κοινωνικοποιηθείς ακόμα περισσότερο, γιατί κάπου εκεί έξω βρίσκεται το άλλο σου μισό. Αν κινηθείς πιο μεθοδικά, είναι βέβαιο ότι θα γίνει το πολυπόθητο νέο ερωτικό ξεκίνημα που προσμένεις!

Επαγγελματικές
Σε πολύ καλά επίπεδα θα εξελιχθεί αυτή η εβδομάδα για τα επαγγελματικά σου. Τις μέρες που θα ακολουθήσουν μπορείς να τολμήσεις να κάνεις κάποια νέα ξεκινήματα, αλλά και καινούριες συνεργασίες. Θα καταφέρεις να διορθώσεις κάποια προβλήματα που είχαν προκύψει στη δουλειά σου από την αμέλεια και απροσεξία που σε διέκριναν τις περασμένες εβδομάδες. Στον οικονομικό τομέα, δεν πάνε και άσχημα τα πράγματα, ωστόσο φρόντισε να περιορίσεις τα υπερβολικά σου έξοδα. Μια νέα οικονομική πρόταση που θα σου γίνει, θα σου δώσει την ευκαιρία να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΛΕΩΝ
Αυτήν την εβδομάδα θα επικεντρωθείς στους στόχους σου. Θα κάνεις υποχωρήσεις, θα προσαρμοστείς σε κάποιες καταστάσεις, αλλά θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Με το δυναμισμό αλλά και την αυτοπεποίθηση που θα σου χαρίσει ο ορθόδρομος Ποσειδώνα στους Ιχθείς από την Τετάρτη, αλλά και ο Ερμής που θα εισέλθει στον Τοξότη την Παρασκευή, δεν έχεις να φοβηθείς απολύτως τίποτα! Το πλανητικό σκηνικό πάλι συνεχίζει να σε φωτίζει και σου φτιάχνει κατά πολύ τη διάθεση, φέρνοντάς σου νέες, απρόσμενες και πολύ ευχάριστες αλλαγές! Προετοιμάσου…

Αισθηματικές
Η εβδομάδα αυτή πυρπολεί τις ερωτικές σου υποθέσεις με ρομαντισμό, πάθος και πολύ συναίσθημα. Θα υπάρξουν πολύ θετικές εξελίξεις στη σχέση σου και ο σύντροφός σου δεν θα ξεκολλάει από πάνω σου. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές και μία ανανέωση στο δεσμό σου που θα σε ενθουσιάσουν. Αν είσαι single, η γοητεία σου πραγματικά θα μαγνητίζει. Ένας νέος άνθρωπος θα εισβάλει στη ζωή σου και θα κάνει την καρδιά σου να χτυπά δυνατά στους ρυθμούς τους έρωτα.

Επαγγελματικές
Θα αφήσεις για τα καλά πίσω σου τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στη δουλειά σου και θα αποβάλεις το άγχος που σε είχε καταβάλει τον τελευταίο καιρό. Δείξε όμως λίγη προσοχή στα άτομα που σε περιβάλλουν και μην ανακοινώσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια σε όσους δεν εμπιστεύεσαι απόλυτα. Με επιφυλακτικότητα και εγκράτεια, μπορείς να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα ή συνεργασία. Όσο για το φλέγον θέμα των οικονομικών, φαίνεται πως αυτήν την εβδομάδα θα ζοριστείς λιγάκι. Υπάρχουν πολλά έξοδα που έχουν προκύψει και που σε έχουν βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Να γνωρίζεις όμως ότι ευνοείσαι στις νέες οικονομικές συμφωνίες, στην υπογραφή συμβολαίων και στα ζητήματα ακίνητης περιουσίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ερμής στη νέα του θέση στον Τοξότη από την Παρασκευή και μετά, γίνεται ο προσωπικός σου σύμμαχος και σε βοηθά να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδια που είχες προγραμματίσει το τελευταίο διάστημα. Με το Δία στο ζώδιό σου, διανύεις μία περίοδο με μεγάλη κινητικότητα, υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να τακτοποιήσεις, για αυτό φρόντισε να κάνεις έναν πολύ καλό προγραμματισμό για να τα προλάβεις όλα. Μην αμελήσεις να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, ώστε να μπορέσεις να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τον ελεύθερο σου χρόνο, μακριά από έννοιες και σκοτούρες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η ερωτική σου διάθεση θα είναι στα φόρτε της αυτήν την εβδομάδα, με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθείς την Τετάρτη και να σου χαρίζει ρομαντισμό και έντονο συναίσθημα. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, βγάλε από τα μυαλό σου όλα όσα είχαν προκύψει το περασμένο διάστημα και άφησε το σύντροφό σου να σε παρασύρει σε στιγμές πάθους που σίγουρα θα σε ανανεώσουν. Αν είσαι single, δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι και κυρίως, δεν πρέπει να κολλάς στο παρελθόν. Αυτήν την εβδομάδα σε περιμένει μία πολύ μεγάλη ερωτική έκπληξη και πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για να τη δεις!

Επαγγελματικές
Τίποτα δεν θα σου φαίνεται ακατόρθωτο στα επαγγελματικά σου αυτές τις μέρες. Τώρα θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις που είχαν προκύψει το περασμένο διάστημα και θα κάνεις νέα ξεκινήματα που θα σου φέρουν την επιτυχία που περίμενες εδώ και καιρό. Η εβδομάδα είναι πολύ καλή και για τον οικονομικό σου τομέα, αφού θα υπάρξουν κάποια τυχαία γεγονότα που θα σε βοηθήσουν να πάρεις μία οικονομική ανάσα! Δείξε μεγαλύτερη εγκράτεια το Σάββατο και την Κυριακή, γιατί με την Αφροδίτη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Πλούτωνα επηρεάζοντάς σε αρνητικά, είναι οι μέρες που μπορεί να κάνεις… οικονομικές επιπολαιότητες!

ΖΥΓΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα αφήσεις την αναποφασιστικότητά σου στην άκρη και θα πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες για πολλά ζητήματα που σε αφορούν. Κάποια οικογενειακά προβλήματα που υπήρξαν το τελευταίο διάστημα θα ξεπεραστούν από την Παρασκευή και μετά, που ο Ερμής θα εισέλθει στον Τοξότη ευνοώντας σε και επιτέλους θα νιώσεις ότι η τύχη άρχισε και πάλι να σου χαμογελά! Τις μέρες που ακολουθούν, οι πλανήτες σε ευνοούν και σε βοηθούν να αποδείξεις τις ικανότητές σου, αλλά και να πραγματοποιήσεις ένα μεγάλο όνειρό σου.

Αισθηματικές
Η επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή πορεία στους Ιχθείς από την Τετάρτη και μετά, σου χαρίζει γλυκύτητα, γοητεία, αλλά και ερωτική διάθεση. Αυτήν την εβδομάδα θα νιώθεις μεγάλη άνεση με τη σχέση σου, θα μπορείς να εκφράσεις στον σύντροφό σου όλες τις προσωπικές σου επιθυμίες και θα βρεις πλήρη ανταπόκριση. Θα προγραμματίσετε μαζί πολύ όμορφα σχέδια και είναι βέβαιο ότι θα περάσετε ρομαντικές στιγμές. Αν ακόμη δεν υπάρχει κάτι μόνιμο στην ερωτική σου ζωή, τότε καλό είναι να αποδεχτείς κάποιες προσκλήσεις φίλων, γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε γοητεύσει.

Επαγγελματικές
Πολλή δουλειά σε περιμένει αυτήν την εβδομάδα. Ο δυναμισμός και η ένταση που θα έχεις θα είναι στα ύψη και θα σε βοηθήσουν να δραστηριοποιηθείς και να αντιμετωπίσεις πολλές από τις επαγγελματικές προκλήσεις που θα υπάρξουν. Είναι μία καλή περίοδος για να βελτιώσεις τις συνεργασίες σου, αλλά και για να ξεπεράσεις κάποια επαγγελματικά εμπόδια. Στον οικονομικό τομέα πάτα και λίγο φρένο, γιατί το τελευταίο καιρό όλα τα χρήματά σου τα σκορπίζεις σε δώρα και διασκέδαση, με αποτέλεσμα να μένεις για μία ακόμα φορά με άδειο πορτοφόλι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τίποτα δεν θα σου χαλάσει το κέφι αυτήν την εβδομάδα. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και με σύμμαχο τον Ερμή, που μέχρι την Παρασκευή θα κινείται στο ζώδιό σου, θα καταφέρεις να ξεμπερδέψεις με κάποια ζητήματα που σου ήταν βάρος. Κέφι, διασκέδαση, γνωριμίες και συναντήσεις με φίλους είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας που σίγουρα θα σε κάνουν να χαλαρώσεις και να περάσεις σούπερ! Από την Κυριακή και ύστερα, με τον Ήλιο να αποχωρεί από το ζώδιό σου και να εισέρχεται στον Τοξότη, θα έρθεις αντιμέτωπη με προκλήσεις και θέματα που σε είχαν απασχολήσει στο παρελθόν και προσπαθούσες να ξεχάσεις.

Αισθηματικές
Ο ερωτισμός σου χτυπάει κόκκινο την Τετάρτη, με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθείς και να πυρπολεί με πάθος τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Ο ρομαντισμός σου θα σε παρασύρει σε νύχτες μαγικές και ονειρεμένες με το σύντροφό σου και είναι φανερό ότι η “μπόρα” που μπορεί να είχε ξεσπάσει μεταξύ σας, έχει πλέον ξεπεραστεί. Αν είσαι single, με το μαγνητισμό που διαθέτεις αυτές τις μέρες αλλά και με τη διάθεσή σου για φλερτ, σίγουρα θα καταφέρεις να έλξεις κάθε ερωτικό σου στόχο!

Επαγγελματικές
Σε χαλαρό κλίμα θα εξελιχθούν τα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα και θα νιώσεις ανακούφιση. Πλέον φαίνεται ότι εξισορροπούν κάποιες καταστάσεις και τα επαγγελματικά ζητήματα που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα, αρχίζουν να παίρνουν και αυτά την πορεία τους. Αυτές τις μέρες μπορείς να κάνεις επικοινωνίες με νέους συνεργάτες ή να τακτοποιήσεις κάποια γραφειοκρατικά θέματα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται λίγη προσοχή, γιατί θα προκύψουν κάποια ξαφνικά έξοδα που δεν είχες προγραμματίσει και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Δεν είναι έξυπνο να παρασυρθείς αυτές τις μέρες σε περιττές αγορές, γιατί το ταμείο είναι μείον!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή η εβδομάδα έρχεται για να σε ελαφρύνει κατά πολύ από άγχη και ανησυχίες. Η ακτινοβολία της πληθωρικής ενέργειας που σε περιβάλλει θα σου φανεί πολύ χρήσιμη για να αντιμετωπίσεις τα εμπόδια που θα εμφανιστούν στο δρόμο σου, αλλά και για να εκπέμψεις μία μυστήρια γοητεία. Από την Παρασκευή και μετά, που ο Ερμής θα εισέλθει στο ζώδιό σου και ο Ήλιος που θα ακολουθήσει την επόμενη ημέρα, θα σου προσφέρουν κάποιες καλές ευκαιρίες για ένα ζήτημα που σε απασχολεί. Με το δυναμισμό που θα διαθέτεις θα πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και θα αναλάβεις πρωτοβουλίες για κάποιο θέμα που το περασμένο διάστημα σε απασχολούσε έντονα.

Αισθηματικές
Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας θα επαναφέρει τον ερωτισμό αλλά και τον ενθουσιασμό στη σχέση σου και θα κάνεις με τον σύντροφό σου πολλά, όμορφα σχέδια για το μέλλον. Τα προβληματάκια συνεχίζουν να υπάρχουν, ωστόσο δεν στέκονται εμπόδιο στην προσωπική σας ευτυχία. Για σένα που απολαμβάνεις ακόμα την ελευθερία σου, να ξέρεις ότι δεν θα καταφέρεις αυτές τις μέρες να αντισταθείς σε ένα άτομο που σε πολιορκεί εδώ και καιρό και θα ενδώσεις στις επιθυμίες του.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, οι εκκρεμότητες εξακολουθούν να υπάρχουν, όμως εσύ δεν πρόκειται να χάσεις την αισιοδοξία και το δυναμισμό σου και θα χειριστείς έξυπνα κάθε πρόκληση που θα προκύψει. Είναι μία περίοδος που μπορείς να κάνεις κάποια νέα ξεκινήματα ή να αναζητήσεις νέες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου θα έχουν και αυτήν την εβδομάδα αρκετά σκαμπανεβάσματα, όμως καλό είναι να μην πάρεις καθοριστικές αποφάσεις ακόμη. Προσπάθησε να συγκρατηθείς και να είσαι προσεκτική με τις χρηματικές σου συναλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή η εβδομάδα με τον Ερμή να κινείται μέχρι την Παρασκευή στο Σκορπιό και την Αφροδίτη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου το Σάββατο, σε βρίσκει με ένταση και μεγάλη ενεργητικότητα. Ο απόλυτος τρόπος σκέψης σου, αλλά και η μεγάλη επιμονή σου στην επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν αυτό το διάστημα στη ζωή σου, θα σου δημιουργήσουν μεγάλη νευρικότητα. Μην ξεσπάσεις σε άτομα που ξέρεις καλά ότι δεν σου φταίνε σε τίποτα. Προσπάθησε να ρίξεις λίγο τους τόνους, αφιερώνοντας παραπάνω ελεύθερο χρόνο για ξεκούραση, αλλά και διασκέδαση. Μπορείς επίσης να κάνεις κι ένα δωράκι στον εαυτό σου, που σίγουρα θα σου φτιάξει τη διάθεση.

Αισθηματικές
Με αντιθέσεις και καβγαδάκια θα εξελιχθούν αυτές οι μέρες για τη σχέση σου, αφού δεν φαίνεται να βάζεις νερό στο κρασί σου. Οι βάσεις στη σχέση σου είναι καλές. Δείξε λοιπόν μεγαλύτερη διαλλακτικότητα για να βελτιωθεί το κλίμα ανάμεσά σε εσένα και τον σύντροφό σου. Αν είσαι single, ήρθε ο καιρός να δεις λίγο πιο χαλαρά και ανάλαφρα την ερωτική σου ζωή και να αφεθείς με αυθορμητισμό στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, θα θελήσεις να τακτοποιήσεις πολλές από τις εκκρεμότητες που έχεις και να βάλεις πλώρη για τα νέα σου σχέδια που θα πάνε ένα βήμα πιο πέρα την καριέρα σου. Από την Παρασκευή και μετά, που ο Ερμής θα εισέλθει στον Τοξότη, δώσε σημασία σε κάποιες ευκαιρίες που θα προκύψουν και θα αφορούν νέες συνεργασίες. Στον οικονομικό τομέα, φρόντισε να αποφύγεις τις τολμηρές οικονομικές επενδύσεις, γιατί θα σε οδηγήσουν σε αδιέξοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μία αρκετά ευχάριστη εβδομάδα ξεκινάει για εσένα. Οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα είναι γεμάτες από εξόδους, διασκέδαση και έντονη κοινωνική ζωή και για αυτό θα φροντίσει η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη από την Παρασκευή και μετά. Οι προτάσεις που θα δεχτείς θα είναι πολλές και το κινητό σου θα χτυπάει συνέχεια από φίλους που θα επιθυμούν να σου μιλήσουν και να σε δούνε. Η υποστήριξη που θα δεχτείς από τα κοντινά σου πρόσωπα θα είναι μεγάλη και αυτήν την περίοδο ό,τι ζητάς από τους δικούς σου μετά από λίγο θα πραγματοποιείται! Μέχρι τότε όμως καλό θα είναι να είσαι υπομονετική και προσεχτική στις συναλλαγές και στις επαφές σου, γιατί μπορεί να προκληθούν σοβαρά προβλήματα από εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα, με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθείς την Τετάρτη, θα έχεις τέτοια λάμψη, γοητεία, αλλά και ερωτισμό, που πραγματικά δεν θα προλάβεις να βαρεθείς καθόλου. Η Αφροδίτη που επιμένει να κινείται στο Ζυγό, θα σε ωθήσει να διεκδικήσεις ερωτικά τη σχέση σου ή, αν είσαι single, τη γνωριμία που σε ενδιαφέρει. Η ερωτική σου λίμπιντο βρίσκεται πραγματικά στα φόρτε της και καλό είναι να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο.

Επαγγελματικές
Αρκετά με το επαγγελματικό άγχος, την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα! Αυτήν την εβδομάδα φαίνεται πως θα το ρίξεις για λίγο έξω, αφήνοντας στην άκρη τα προβλήματα και τις επαγγελματικές εκκρεμότητες, καθώς θα ασχοληθείς περισσότερο με τα πιο θεωρητικά κομμάτια της δουλειάς σου. Ωστόσο, να ξέρεις ότι αυτό το δεκαήμερο του Νοεμβρίου σε βοηθά να θέσεις κάποιους νέους επαγγελματικούς στόχους για το χειμώνα που ακολουθεί. Τα οικονομικά σου θα είναι μία κρύο και μία ζέστη. Από τη μία πλευρά έχεις κάνει ήδη έναν καλό προϋπολογισμό, από την άλλη όμως δεν θα μπορέσεις να νικήσεις την επιθυμία σου για αγορές και έξοδα!

ΙΧΘΕΙΣ
Έφτασε η στιγμή να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις και να βάλεις οριστικά τελεία και παύλα σε οτιδήποτε στέκεται εμπόδιο στην επίτευξη των προσωπικών σου στόχων. Οι μέρες από την Τετάρτη και μετά, που ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από τι ζώδιό σου, είναι σίγουρα αρκετά ευνοϊκές για να καταστρώσεις νέα σχέδια, αλλά και για να αντιμετωπίσεις κάποια οικογενειακά προβλήματα που σε προβληματίζουν. Όμως, και ο Ερμής που εισέρχεται στον Τοξότη την Παρασκευή, είναι βέβαιο ότι θα λειτουργήσει υποστηρικτικά στις επικοινωνία, αλλά και στην κοινωνική σου ζωή.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα ο αισθηματικός σου τομέας θα αρχίσει και πάλι να ξαναζωντανεύει. Η σχέση σου θα βρει τους παλιούς, καλούς ρυθμούς της και θα αναθερμάνεις την ερωτική σου ζωή με το σύντροφό σου, που θα σου αποδείξει για μία ακόμα φορά ότι η αγάπη σας είναι δυνατή! Αν είσαι single, το πλανητικό σκηνικό σου δίνει πολύ σημαντικές ερωτικές ευκαιρίες που θα προκύψουν μέσα από γνωριμίες και παρέες. Μην διστάζεις, τόλμησε να δείξεις για μία ακόμα φορά τη γλυκύτητα και τη γοητεία που διαθέτεις.

Επαγγελματικές
Η λύση κάθε προβλήματος είναι η καλή επικοινωνία και συνεργασία. Έτσι λοιπόν αυτήν την εβδομάδα θα θελήσεις να έρθεις πιο κοντά στους συνεργάτες σου για να βρείτε από κοινού λύσεις για τα προβλήματα που υπάρχουν στη δουλειά. Θα παρουσιαστούν κάποιες συμφέρουσες προτάσεις, μην τις απορρίψεις, αλλά και μην τις αποδεχτείς χωρίς πρώτα να τις σκεφτείς καλά. Στα οικονομικά σου, αν και υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις που σε αγχώνουν, θα τα πας περίφημα αυτήν την εβδομάδα. Ωστόσο, το Σάββατο λόγω της αρνητικής όψης που θα πραγματοποιήσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, δεν ευνοούνται συζητήσεις για αύξηση των εσόδων σου και πρέπει να είσαι πολύ προσεχτική στις οικονομικές σου συναλλαγές.

Read More

And More