Πίσω στην κορυφή της σελίδας
17.10.2015 | 23:00

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 19 έως 25 Οκτωβρίου 2015. Τι λένε τα άστρα;

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 19 έως 25 Οκτωβρίου 2015. Τι λένε τα άστρα;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;


ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή, με τον κυβερνήτη σου Άρη, αλλά και με την Αφροδίτη και το Δία να εξακολουθούν να κινούνται στην Παρθένο, κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα στην επικοινωνία σου με τον περισσότερο κόσμο. Απόφυγε ριψοκίνδυνες ενέργειες σε σχέσεις, αλλά και σε συναλλαγές. Να είσαι συνεπής σε οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις και αν η έλλειψη ρευστού σε αγχώνει, ζήτησε με έξυπνο τρόπο πίστωση χρόνου. Ακολούθησε το ρεύμα των γεγονότων, προστατεύοντας τον εαυτό σου με κάθε δυνατό τρόπο.

Αισθηματικές
Πρόσεχε τη συμπεριφορά σου απέναντι στο σύντροφό σου και απόφυγε να παρασυρθείς σε ζήλιες και φασαρίες χωρίς ουσιαστικό λόγο και αφορμή. Χρησιμοποίησε τη λογική σου και μην παρασύρεσαι από το πλανητικό σκηνικό, που μόνο σύγχυση μπορεί να σου προκαλέσει. Αν είσαι single, προτίμησε να κολυμπήσεις σε γνώριμα νερά και μην ανοίγεσαι σε νέους έρωτες, γιατί δεν ξέρεις τι φουρτούνες μπορεί να σου προκαλέσουν. Άσε τα ερωτικά ταξίδια για λίγο αργότερα!

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα τα πράγματα θα κυλήσουν ήρεμα και θα μπορέσεις να προωθήσεις τις ιδέες σου με τον κατάλληλο τρόπο, αρκεί να μείνεις πιστή σε αυτά που προστάζει η λογική σου. Θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου και οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν την κατάλληλη στιγμή, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Προσπάθησε να είσαι αισιόδοξη, αλλά και απόλυτα μετρημένη και λογική στις ενέργειές σου.ΤΑΥΡΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα χειρίσου με σωφροσύνη τα οικονομικά σου θέματα, ώστε να μη χρειαστεί να αναβάλεις ενέργειες που θα προωθήσουν γρηγορότερα τα μελλοντικά σου σχέδια. Με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να εξακολουθεί να κινείται στην Παρθένο, ίσως σε απασχολήσει ένα οικογενειακό πρόβλημα, η λύση του όμως θα απαιτήσει από εσένα υπομονή και χρόνο. Μην μπαίνεις σε πειρασμούς στα ερωτικά σου και μην εμπλέκεσαι σε σχόλια ή συναναστροφές που μπορεί να σε εκθέσουν αργότερα. Παράμεινε ψύχραιμη στην εξέλιξη των γεγονότων και μην αφήνεις τον εαυτό σου να κάνει λάθος επιλογές, επηρεαζόμενη από φήμες.

Αισθηματικές
Η Σελήνη στους Ιχθείς την Παρασκευή και το Σάββατο θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου στα ύψη, ενώ θα μπορέσεις να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και θα κάνεις συζητήσεις για να λύσεις θέματα που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αν είσαι single, πάρε την απόφαση να έρθεις κοντά με το άτομο που σου αρέσει και προσπάθησε να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί του. Μην ξεχνάς πώς το πεπρωμένο… φυγείν αδύνατον!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου ζητήματα τα έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις εσύ, αλλά για άλλη μια φορά θα σου ανοιχτούν νέες υποχρεώσεις. Να ξέρεις ότι αν προγραμματιστείς κατάλληλα και μείνεις πιστή στην εκτέλεσή τους, τότε τα αποτελέσματα που θα έχεις θα σε αποζημιώσουν, τόσο υλικά όσο και ψυχικά.ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτήν την εβδομάδα, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να παραμένει στο Ζυγό, φρόντισε να είσαι ήρεμη, διαυγής και υγιής, ώστε να επωφεληθείς από τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν για να επεκτείνεις την κοινωνική σου δραστηριότητα και τα επαγγελματικά σου σχέδια. Κοντά στο Σαββατοκύριακο, με τη Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, μπορεί να σε εκνευρίσουν έντονα κάποιες διαφωνίες που θα σου προκύψουν, είτε στα οικογενειακά είτε στα επαγγελματικά σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην αφήσεις να σε επηρεάσουν, αλλά να εξηγήσεις και να διαχωρίσεις τη θέση σου με λογικά επιχειρήματα.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλά επίπεδα και για να πάει ακόμη καλύτερα πρέπει να αφήσεις τις πολλές υποχρεώσεις και να φροντίσεις περισσότερο τον άνθρωπό σου. Αν είσαι single, ο Άρης από την Παρθένο θα διευκολύνει αισθητά τις επικοινωνίες σου και θα μπορέσεις να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να του μιλήσεις για αυτά που νιώθεις. Η ανταπόκριση που θα λάβεις, θα είναι υπέρ του δέοντος ικανοποιητική.

Επαγγελματικές
Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου, που είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Επίσης, θα μπορέσεις να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες. Τα οικονομικά σου οφείλεις να τα χειριστείς με σωφροσύνη για να μην αναγκαστείς να αναβάλεις ενέργειες που θα προωθούσαν καλύτερα και γρηγορότερα τις φιλοδοξίες σου.ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κούραση, επαγγελματικά και αισθηματικά προβλήματα, αντίξοες συνθήκες στο κοντινό σου περιβάλλον είναι αυτά που θα κυριαρχήσουν στην καθημερινότητά σου αυτήν την εβδομάδα. Η διάρκεια αυτών των δυσκολιών θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα τις αντιμετωπίσεις. Συνέχισε λοιπόν να υπερασπίζεσαι τους στόχους που έχεις βάλει και παράμεινε σωστή σε νομικές ή τυπικές διευθετήσεις που θα προκύψουν. Κοντά στο Σαββατοκύριακο απόφυγε κάθε είδους λάθος που θα μπορούσε να φρενάρει την πρόοδό σου ή να σε εκθέσει κοινωνικά. Το ενδεχόμενο μιας ερωτικής κρίσης πρέπει να το αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία, αποφεύγοντας να πάρεις βιαστικά μια απόλυτη θέση. Στις δύσκολες στιγμές αναζήτησε πιστούς φίλους ή συμβουλεύσου κάποιον που είναι πιο αντικειμενικός στην κρίση του από εσένα.

Αισθηματικές
Μπορείς αυτήν την εβδομάδα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις στη σχέση σου, αλλά θα πρέπει να κρατήσεις πολύ χαμηλούς τόνους. Μην κρατάς άλλο τα παράπονα που έχεις μέσα σου, γιατί όταν θα γίνει η έκρηξή σου δεν θα πρέπει να υπάρχει άνθρωπος δίπλα σου. Αν είσαι single, κινήσου ανάλογα για να βρεις το ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία που αναζητάς και μην είσαι κολλημένη στο παρελθόν. Είναι κρίμα να ταλαιπωρείσαι άδικα…

Επαγγελματικές
Συνεχίζεις με αμείωτους ρυθμούς για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει εδώ και καιρό. Πρόσεξε λίγο τις συνεργασίες σου, γιατί μπορεί να έρθουν προβλήματα που δεν τα περιμένεις. Φρόντισε να δραστηριοποιηθείς περισσότερο σε κάποιες αρμοδιότητες που έχεις παραμελήσει και μην τις αναβάλλεις για αργότερα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται την προσοχή σου, καθώς οφείλεις πρώτα να ξεμπερδέψεις με χρέη που έχεις και μετά να προχωρήσεις σε νέα ανοίγματα.ΛΕΩΝ
Αυτήν την εβδομάδα αντιμετώπισε τις καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν με προνοητικότητα και ρεαλισμό. Μην αναλώνεις άδικα τη σκέψη και το χρόνο σου για το πώς θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Προσπάθησε να βρεις την πιο δίκαιη λύση, τόσο για τη δική σου ασφάλεια όσο και για τη διατήρηση των ισορροπιών σου με τους άλλους. Απόφυγε επίσης να ξεκινήσεις οτιδήποτε καινούριο, έλεγξε την ασφάλειά σου γενικότερα, όπως επίσης όταν οδηγείς ή όταν διαπραγματεύεσαι εκ νέου δουλειές. Να είσαι ψύχραιμη, αντιμετωπίζοντας τα γεγονότα που θα σε συγχύσουν λογικά και μετρημένα. Υπερασπίσου μια σχέση αγάπης, όσο και αν διαταράσσεται τώρα και απόφυγε ανοικτές αντιπαραθέσεις στον κοινωνικό σου χώρο με λίγη ευελιξία και διαλλακτικότητα.

Αισθηματικές
Η Αφροδίτη από την Παρθένο αυτήν την εβδομάδα σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της, οπότε να ξέρεις πως σε περιμένουν καταστάσεις απείρου κάλους στην ερωτική και αισθηματική σου ζωή! Η γοητεία σου θα καταπλήξει, ενώ ο ερωτισμός σου θα κάνει τον σύντροφό σου να πετάει στα σύννεφα. Αν είσαι single, να περιμένεις πολύ ευχάριστες ειδήσεις από το άτομο που διεκδικείς εδώ και καιρό.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα διώξεις από πάνω σου καταστάσεις που σταματούν σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Μπορείς να βάλεις τις βάσεις για καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες, αλλά καλύτερα να μην επιχειρήσεις να τα υλοποιήσεις τώρα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, παρόλο που οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις αρκετές από αυτές, όπως και να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά και νομικά θέματα.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Nιώθεις αρκετή κούραση και έχεις χαμηλή αυτοπεποίθηση αυτές τις μέρες. Δεν θα ήταν άσχημα να προφυλάξεις λίγο την υγεία σου από την υπερένταση, επειδή πρέπει να είσαι οργανωμένη και αποτελεσματική ως προς τους καινούριους στόχους που έχεις θέσει. Στον αισθηματικό τομέα, η κατάσταση σου επιτρέπει να ριψοκινδυνέψεις ένα καινούριο ξεκίνημα ή να ανανεώσεις μία σχέση που φαίνεται να σε ενδιαφέρει αρκετά. Πρέπει να παραδεχτείς πως τόσο οι απόψεις σου όσο και οι συνθήκες έχουν αλλάξει και οφείλεις να δρας περισσότερο σύμφωνα με τις πραγματικές σου επιθυμίες, χωρίς να σε παρασύρει η συνήθεια της αντίδρασης του παρελθόντος.

Αισθηματικές
Προβλέπεται μια εβδομάδα πολύ ερωτική και αισθησιακή για εσένα και το σύντροφό σου, με τη θέση του Άρη στο ζώδιό σου. Από τις πρώτες ημέρες, ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του και θα κάνεις το ταίρι σου να παραμιλάει. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι οι μέρες προμηνύονται καυτές και παθιασμένες. Αρκεί να είσαι ανοιχτή και διαθέσιμη για να τις απολαύσεις!

Επαγγελματικές
Ο επαγγελματικός σου τομέας θα ταλαιπωρηθεί κάπως αυτήν την εβδομάδα και θα σε κάνει να έχεις πολλές ανασφάλειες για τη δουλειά σου. Δεν θα πρέπει όμως να έχεις άγχος για τίποτα, γιατί έχεις δρομολογήσει τα θέματα με τόσο καλό τρόπο που σιγά-σιγά θα αρχίσεις να απολαμβάνεις την επιτυχία. Στα οικονομικά μην αγχώνεσαι, γιατί με μία σχετική οικονομία, μπορείς να είσαι συνεπής και προς τις υποχρεώσεις σου, αλλά και να ξοδέψεις το κατιτί σου για να ικανοποιήσεις την καταναλωτική σου επιθυμία.ΖΥΓΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα ασχολήσου με την ασφάλεια των κεκτημένων σου και μην παρασύρεσαι ούτε από τις κρίσεις του θύμου ούτε από πρόσκαιρους ενθουσιασμούς. Τα προβλήματα στην οικογένεια δεν θα λείψουν, βρες ωστόσο έναν τρόπο να τα περιορίσεις, αν δεν γίνεται να λυθούν εντελώς. Παρόλες τις εντάσεις αυτής της εβδομάδας, μπορεί να έχεις αρκετές καλές στιγμές στην προσωπική σου ζωή, αρκεί να ξέρεις να τη διαχωρίσεις από τους άλλους τομείς, οι οποίοι αυτήν την εποχή είναι περισσότερο εκτεθειμένοι σε ταλαιπωρίες και σε δυσκολίες. Το Σαββατοκύριακο, καλό θα είναι να προσέχεις την υγεία σου, αλλά και τον τρόπο που οδηγείς και όταν μετακινείσαι ή ταξιδεύεις.

Αισθηματικές
Ο Άρης από την Παρθένο θα σε ευνοήσει να τακτοποιήσεις και τα τελευταία θέματα που σε απασχολούν στη σχέση σου. Τακτοποίησε όσα θέματα υπάρχουν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου και σε έχουν απομακρύνει από κοντά του, και έκφρασε τις ευαισθησίες και τις έννοιες σου. Να είσαι σίγουρη ότι θα βρεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι. Οι singles θα έχετε πολλές πιθανότητες να κάνετε τώρα ένα νέο ξεκίνημα με το άτομο που σας ελκύει. Αφεθείτε λοιπόν χωρίς δισταγμούς στην αγκαλιά του έρωτα, που σας περιμένει…

Επαγγελματικές
Κάποιες γκρίνιες και ανασφάλειες που θα σε χαρακτηρίσουν στο ξεκίνημα της εβδομάδας πολύ γρήγορα θα εξανεμιστούν και τη θέση τους θα πάρει η ελπίδα και η αισιοδοξία. Στα μέσα της εβδομάδας καλό θα είναι να προσέξεις κάποιες προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν. Οι ημέρες θα σε κάνουν να δεις με περισσότερη σοβαρότητα τις υποχρεώσεις που έχεις και πώς θα τις καλύψεις. Προσπάθησε να κάνεις καλό προγραμματισμό και η επιτυχία είναι στο τσεπάκι σου.ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα σε περιμένει πολλή δουλειά, υποχρεώσεις, τρεξίματα και καθημερινές έγνοιες, στις οποίες πρέπει να ανταπεξέλθεις εντελώς μόνη σου. Όμως, ο καιρός που τα πράγματα θα τακτοποιηθούν είναι κοντά και θα είναι κρίμα να μείνεις πίσω λόγω υπερβολικής κούρασης. Ζήτα τη συνδρομή εκείνων που μπορούν να σου τη δώσουν και μη διστάσεις να ακούσεις μία κριτική ή μία γνώμη, που δεν θα είναι ίσως αρκετά ευχάριστη αλλά σίγουρα είναι ειλικρινής. Τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά σου, θα γίνουν αλλαγές. Μην αποφεύγεις να τις δεχθείς. Προσπάθησε να δεις ήρεμα τις υποχρεώσεις σου και μην αναλαμβάνεις καινούριες, αν δεν τελειώσεις με όσες έχεις ήδη φορτωθεί.

Αισθηματικές
Μπορείς να κουβεντιάσεις με το σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου, αλλά πρόσεξε να μην λες πολλά που θα τον κουράσουν. Αν πραγματικά το θέλεις, μπορείς να περάσεις ιδιαίτερα ρομαντικά και ερωτικά μαζί του, αρκεί να είσαι ανοιχτή στις προκλήσεις που θα σου κάνει. Αν πάλι δεν έχεις κάποια σχέση, από την Παρασκευή και μετά που ο Ήλιος θα επισκεφτεί το ζώδιό σου, έχεις όλα τα φόντα να κάνεις αυτό που θέλεις!

Επαγγελματικές
Η εργατικότητα, η υπευθυνότητα και η καλή διαγωγή θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας στη δουλειά σου. Θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα που κρατούν πίσω τα σχέδιά σου και σε εκνευρίζουν τόσο που σε βγάζουν εκτός εαυτού. Στα οικονομικά, μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από παλιά και ειδικότερα σε γραφειοκρατικά και νομικά ζητήματα.ΤΟΞΟΤΗΣ
Επεισόδια και γεγονότα θα σε απασχολήσουν αυτήν την εβδομάδα και θα πρέπει να προστατέψεις τη δουλειά σου αλλά και τον εαυτό σου, αποφεύγοντας ενδεχόμενη εμπλοκή σε αυτά. Ωστόσο, με τον κυβερνήτη σου Δία στην Παρθένο δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες που μπορούν να σε οδηγήσουν σε λύσεις, αν αξιοποιηθούν άμεσα. Φρόντισε λοιπόν να διοχετεύσεις την ενεργητικότητά σου εκεί που θα αξιοποιηθεί πραγματικά και θα σε οδηγήσει πιο κοντά στους στόχους σου. Όσο πλησιάζει το Σαββατοκύριακο, μην προσπαθήσεις να «οργανώσεις» τους άλλους σύμφωνα με τις απόψεις σου, επειδή το πιθανότερο είναι να οδηγήσεις σε αδιέξοδο μία σχέση φιλίας ή συνεργασίας που αυτήν τη στιγμή σου είναι χρήσιμη, υλικά και ηθικά. Ενέργησε με φρόνηση και ρεαλισμό για ένα προσωπικό σου ζήτημα και μην αφήνεις να σε παρασύρει η ευαισθησία και η παρορμητικότητά σου.

Αισθηματικές
Πρέπει να ξεχάσεις τα προβλήματα που είχες παλιά στη σχέση σου και να δεις ότι το μέλλον σου χαμογελάει. Το καλύτερο για εσένα αυτήν τη στιγμή θα ήταν να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου, είτε αυτό αφορά μία επισημοποίηση είτε απόκτηση απογόνου. Άδραξε τις ευκαιρίες που θα σου δώσει η Σελήνη στους Ιχθείς την Παρασκευή και το Σάββατο για να ονειρευτείς μαζί του τα επόμενα σχέδιά σας. Αν είσαι single άνοιξε τα φτερά σου και δώσε την ευκαιρία σε κάποιο άτομο να ξεκινήσεις κάτι μαζί του και όπου σε βγάλει. Άλλωστε δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

Επαγγελματικές
Από την πρώτη ημέρα της εβδομάδας θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα στη δουλειά σου που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Η περίοδος είναι πολύ καλή για να συνεργαστείς, να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις. Μπαίνεις σε περίοδο που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα έρθουν καινούριες πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι ιδέες και οι προοπτικές που έχεις θα απαιτήσουν χρόνο για να πραγματοποιηθούν, ενώ η βαθιά ανάγκη σου για αλλαγή, τόσο στην εργασία όσο και στον τρόπο της ζωής σου, θα απαιτήσει περισσότερη προσπάθεια αυτήν την εβδομάδα. Από την άλλη, η αισθηματική σου ζωή θα σε απασχολήσει χωρίς να λείψουν οι καλές στιγμές. Βαθιά μέσα σου δεν είσαι ευχαριστημένη ή έχεις αμφιβολίες για το ποια κατεύθυνση να ακολουθήσεις. Μην πιέζεις τις καταστάσεις, ούτε όμως και τον εαυτό σου.

Αισθηματικές
Απόφυγε τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας να ξεκαθαρίσεις θέματα στη σχέση σου που σε έχουν στεναχωρήσει. Αν κάνεις νέο ξεκίνημα με το σύντροφό σου, αν του φερθείς ερωτικά και ρομαντικά, θα δεις ότι και εκείνος θα είναι πρόθυμος να κάνει ό,τι του ζητήσεις. Αν είσαι single, ευχάριστες εκπλήξεις με ταχύτατες εξελίξεις σε περιμένουν πολύ γρήγορα, καθώς ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στον Σκορπιό την Παρασκευή.

Επαγγελματικές
Το ξεκίνημα της εβδομάδας θα φέρει κάποια επαγγελματικά προβλήματα που δεν τα περιμένεις. Να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου και πειθαρχημένη στις ανάγκες της δουλειάς σου. Μην κάνεις δηλώσεις που θα ενοχλήσουν και μη δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορούν να τηρηθούν. Σταδιακά, όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Στα οικονομικά, οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και εσύ όλο τρέχεις για να μπορέσεις να τα προλάβεις όλα. Από εδώ και πέρα, τα πράγματα στα οικονομικά σου θα είναι καλύτερα και θα αρχίσουν να ισορροπούν! Αρκεί μόνο να έχεις το μυαλό μέσα στο κεφάλι σου και να μην παρασύρεσαι σε περιττές αγορές.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα κάποιες καταστάσεις είναι αναγκαίο να ξεκαθαρίσουν μέσα σου, ώστε να καταλήξεις στο τι πραγματικά έχεις ανάγκη και να παλέψεις για να το αποκτήσεις. Οι πλανήτες δεν είναι εχθρικοί απέναντί σου, αντίθετα στα μέσα της εβδομάδας η Σελήνη στο ζώδιό σου, ίσως σου φέρει και ένα απροσδόκητα καλό μήνυμα που θα αναπτερώσει το ηθικό σου.

Αισθηματικές
Προβλήματα και εντάσεις μπορεί να έρθουν στη σχέση σου, αν δεν προσέχεις αυτά που λες και αυτά που κάνεις, μόνο και μόνο για να προκαλέσεις την προσοχή του συντρόφου σου. Ευτυχώς που σε ευνοεί ο Ήλιος από τη νέα του θέση στο Σκορπιό και η τρυφερότητα, ο ερωτισμός, αλλά και η διαλλακτικότητα που θα έχεις θα κάνουν τον άνθρωπό σου ευτυχισμένο! Οι singles να περιμένετε ένα νέο πρόσωπο να εισβάλει στη ζωή σας, τελείως ξαφνικά. Έχετε την πόρτα σας ανοιχτή!

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου χώρο θα γίνουν κάποιες αλλαγές προς το καλύτερο κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα λείψουν οι δυσκολίες. Ο δυναμισμός και η δημιουργικότητά σου θα καταφέρουν να σε βγάλουν από τις πιθανές άβολες θέσεις που θα σε φέρουν κάποιοι από τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου να είσαι προνοητική. Απόφυγε έξοδα που μπορούν να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδο.ΙΧΘΕΙΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα υπάρξουν κάποιες αναβολές που θα σε κουράσουν ψυχικά και σωματικά. Προσπάθησε να είσαι συνεργάσιμη στις σχέσεις σου και προνοητική στα επαγγελματικά σου. Μην εκτεθείς σε κινδύνους και μην ασχολείσαι με ριψοκίνδυνα εγχειρήματα. Απόφυγε επίσης να πάρεις αποφάσεις υπό το καθεστώς θύμου ή δυσκολιών και άφησε το χρόνο να σου δείξει πιο αντικειμενικά την αλήθεια. Δείξε αντοχή στη διαχείριση των υποθέσεων σου και διαπραγματεύσου εκ νέου τις διαφορές και τα ελλείμματά σου.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό σου τομέα θα υπάρξει κάποια ένταση και καλό θα είναι να αποφύγεις αντιπαραθέσεις και σχόλια, που μπορεί να ηλεκτρίσουν περισσότερο το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Μην υποτιμάς το σθένος του ανθρώπου σου και μην αμελείς τις ανάγκες και τις επιθυμίες του, γιατί πολύ γρήγορα θα το μετανιώσεις. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, να ξέρεις ότι οι μέρες είναι ιδανικές για να βρεις αυτόν που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά.

Επαγγελματικές
Από το ξεκίνημα της εβδομάδας θα αρχίσεις τις επαφές και τις συναντήσεις σου για να αλλάξεις πολλά πράγματα στη δουλειά σου, που μέχρι τώρα ήταν προβληματικά. Κάνε λίγη υπομονή όμως, εξέτασε καλά και διεξοδικά τα δεδομένα που έχεις και μετά τόλμησε να κάνεις καινούρια βήματα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις αυτήν την περίοδο να αυξήσεις τα έσοδά σου.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10