ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 21 ως 27 Σεπτεμβρίου 2015. Τι λένε τα άστρα;

Πώς θα κινηθεί αυτή η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος…

ΚΡΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα χρειάζεται αρκετή υπομονή και ψυχραιμία, λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού. Διανύεις μία περίοδο που οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και θα πρέπει να τα κάνεις όλα μαζί. Κάνε έναν καλό προγραμματισμό, μην αγχώνεσαι και θα δεις πως θα τα καταφέρεις όλα.

Αισθηματικές
Καλό θα είναι αυτήν την εβδομάδα να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στη σχέση σου που σε προβληματίζουν για να νιώσεις καλύτερα. Είσαι σε έναν συνεχή εκνευρισμό που δεν σε βγάζει πουθενά. Καλό θα είναι να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων και να μιλήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου για όλα όσα σε προβληματίζουν και σε ανησυχούν. Οι singles, βρείτε χρόνο να αφιερώσετε στους φίλους σας και να περάσετε ξέγνοιαστες στιγμές μαζί τους. Άλλωστε, τα φλερτ δεν ευνοούνται…

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα αυτές τις ημέρες, με τον κυβερνήτη σου Άρη να κάνει την είσοδό του στην Παρθένο από την Παρασκευή και να ευνοεί αυτόν τον τομέας της ζωής σου. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο χώρο της δουλειάς σου, τώρα αρχίζουν σιγά-σιγά να ξεπερνιούνται. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, αρκεί να έχεις υπολογίσει πρώτα κάθε λεπτομέρεια. Τα οικονομικά σου δεν είναι όπως θα ήθελες, αλλά με λίγη συνέπεια θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και θα βάλεις σε σειρά τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ
Από την πρώτη ημέρα της εβδομάδας θα έχεις πολύ άγχος για κάποια θέματα που ακόμα είναι σε στασιμότητα. Όλα τα έχεις στρώσει πολύ καλά, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την εξέλιξη των γεγονότων. Μπορεί τα πράγματα να αργήσουν λίγο να φτιάξουν, λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή από τον Ζυγό, αλλά να ξέρεις πως η επιτυχία θα είναι δική σου αργότερα!

Αισθηματικές
Η γοητεία σου θα είναι πολύ μεγάλη και θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τη βοήθεια του Άρη, που μέχρι την Παρασκευή θα κινείται στο Λέοντα και θα σε ευνοεί. Απόφυγε στο τέλος της εβδομάδας να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να έχεις στη σχέση σου και φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου προγραμματίζοντας μία απόδραση. Κι αν πάλι είσαι σε φάση που ψάχνεσαι, μην κάθεσαι άλλο με σταυρωμένα τα χέρια. Άρχισε να αυξάνεις τις εξόδους σου.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά. Μπορείς τώρα να ανοίξεις το δρόμο για νέες συνεργασίες και καινούρια ξεκινήματα με κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις, ώστε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή (που δεν είναι μακριά) να τις υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και πολλά έξοδα. Παράλληλα, φρόντισε να τακτοποιήσεις τυχόν εκκρεμότητες που έχεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μην ξεχνάς πως ο κυβερνήτης σου Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο Ζυγό και η επικοινωνία με τον περίγυρό σου δεν είναι στα καλύτερά της. Μην δώσεις αναβολές αυτήν την περίοδο σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, γιατί στο μέλλον σε περιμένουν ακόμα περισσότερες υποχρεώσεις. Προσπάθησε να οργανώσεις καλύτερα το καθημερινό σου πρόγραμμα, μείνε πιστή σε αυτό και παράλληλα χρησιμοποίησε τα διπλωματικά σου χαρίσματα για να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις.

Αισθηματικές
Ο ρομαντισμός και ο ερωτισμός θα είναι στα ύψη τους αυτήν την περίοδο, με τον Ήλιο να κάνει την είσοδό του στο Ζυγό την Τετάρτη. Πρόσεξε μόνο να μην αναλώνεσαι σε άλλες καταστάσεις και δεν έχεις χρόνο να αφιερωθείς στο σύντροφό σου. Κάνε τις προτάσεις σου και προκάλεσέ τον σε παθιασμένες και ερωτικές στιγμές. Είναι βέβαιο ότι θα σε ακολουθήσει χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν είσαι single, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να φαίνεσαι διαθέσιμη στα νέα πρόσωπα που θα γνωρίσεις.

Επαγγελματικές
Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να βάλεις πρόγραμμα για το μέλλον της εργασίας σου. Συνεργασίες και καινούρια ξεκινήματα ευνοούνται, αρκεί να είναι πολύ καλά μελετημένα, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Στα οικονομικά, αυτήν την εβδομάδα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να βρεις καινούριες πηγές εσόδων. Απόφυγε το Σαββατοκύριακο να κάνεις περιττά έξοδα και αγορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα βγάλει τις ευαισθησίες σου στην επιφάνεια, καθώς ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου θα είναι στα ύψη τους. Φρόντισε να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που μέχρι τώρα είναι σε στασιμότητα και σε προβληματίζουν, για να πάνε όλα καλά. Να γνωρίζεις ότι οι δικοί σου άνθρωποι είναι κοντά σου για να σε συμβουλέψουν και να σε βοηθήσουν. Για αυτό μην διστάσεις να τους μιλήσεις.

Αισθηματικές
Ο Ήλιος από τη νέα του θέση, στο ζώδιο του Ζυγού από την Τετάρτη, θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου και θα κάνεις κινήσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Κάποιες συζητήσεις που ήθελες να κάνεις για θέματα του παρελθόντος είναι καλύτερα να τις αφήσεις για αργότερα, που ο Ερμής θα σταματήσει την ανάδρομη πορεία του. Πέρασε καλά και χαλάρωσε με τον σύντροφό σου, γιατί το έχετε και οι δύο πολύ ανάγκη. Αν πάλι δεν υπάρχει κάποια σχέση στη ζωή σου, αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο σου σε πράγματα που σου αρέσουν και μην αναλώνεσαι σκεπτόμενη συνεχώς το παρελθόν.

Επαγγελματικές
Οι στόχοι που έχεις για τη δουλειά σου βλέπεις σιγά-σιγά να υλοποιούνται με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές αυτήν την εβδομάδα για καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες, αλλά καλό θα ήταν να τα αφήσεις για αργότερα. Κάνε τώρα τις απαραίτητες επαφές, αλλά μην παίρνεις τέτοιου είδους πρωτοβουλίες. Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν στο μέλλον και παράλληλα πρόσεχε τα απρόοπτα έξοδα. Κυρίως, μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές.

ΛΕΩΝ
Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού, η αρνητική σου διάθεση, αλλά και κάποια απρόσμενα γεγονότα, θα σου φέρουν αρκετές αναστατώσεις με δικά σου άτομα, αλλά και κάποια μικρά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα. Φρόντισε να ελιχθείς με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην αφήσεις κανέναν παραπονεμένο και πάνω από όλα τον ίδιο σου τον εαυτό.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ρομαντικά, γιατί θα δεις μερικά πράγματα με αρνητικό μάτι. Ωστόσο, απόφυγε αυτές τις ημέρες να κάνεις συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου και άσε τες για την άλλη εβδομάδα. Αν είσαι single, να περιμένεις ένα πισωγύρισμα από άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος, αλλά πρέπει να εκτιμήσεις καλύτερα τα δεδομένα σου, αν σκοπεύεις να το δεχτείς ξανά στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου φρόντισε να προσέχεις τις κινήσεις σου. Μπορείς να λύσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα με τη βοήθεια που θα σου προσφέρουν οι συνάδελφοί σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στην καλύτερη τους φάση, γι’ αυτό φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία, γιατί έχεις αρκετές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις αρκετό άγχος για τις διάφορες δραστηριότητες που έχεις και θα θέλεις να τελειώνεις πάρα πολλές εκκρεμότητες που σε νευριάζουν. Θα τα καταφέρεις όλα πάρα πολύ καλά, αρκεί να μην τα κάνεις όλα μαζί και να μην αγχωθείς. Ιδιαίτερα από την Παρασκευή και μετά, που ο Άρης θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου διεκπεραίωσε τις υποθέσεις σου μία προς μία και μην προσπαθήσεις να ξεμπερδεύεις γρήγορα μαζί τους, γιατί στο τέλος θα κάνεις μία τρύπα στο νερό!

Αισθηματικές
Το μυαλό σου είναι απασχολημένο συνεχώς με το επαγγελματικό σου μέλλον, με αποτέλεσμα να παραμελείς τον άνθρωπό σου και να επιβαρύνεις τη μεταξύ σας ατμόσφαιρα. Κινήσου γρήγορα και μην αφήσεις σε καμία περίπτωση τα πράγματα να χαλαρώσουν στη σχέση σου, γιατί στο τέλος εσύ θα στεναχωριέσαι. Μην ξεχνάς επίσης ότι θα υπάρξουν πολλές που θα θελήσουν να διεκδικήσουν το ταίρι σου με την πρώτη ευκαιρία, γι’ αυτό μην αφήσεις χώρο να το κάνουν. Οι ισορροπίες είναι ιδιαίτερα εύθραυστες. Αν είσαι single, ο Άρης στο ζώδιό σου το Σαββατοκύριακο επιφυλάσσει τις καλύτερες επιρροές, ώστε να συναντήσεις τον έρωτα που τόσο καιρό έψαχνες…

Επαγγελματικές
Θα έχεις πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές αυτήν την εβδομάδα στη δουλειά σου. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Εκμεταλλεύσου τα καινούρια ξεκινήματα και τις προτάσεις που θα σου κάνουν. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις, μερικές φορές σε βγάζουν από το πρόγραμμα που έχεις κάνει. Μπορείς αυτήν την περίοδο να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΖΥΓΟΣ
Φρόντισε αυτήν την εβδομάδα να δεις κάποιες καταστάσεις με σοβαρότητα και να μην κρίνεις τα πράγματα με συναισθηματισμό. Φρόντισε να μιλήσεις με δικά σου άτομα για να σου δώσουν τις λύσεις που αναζητάς, ώστε να νιώσεις καλύτερα! Οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου είναι πολύ γρήγοροι και ίσως κουραστείς, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Ωστόσο, με τον Ήλιο να σε επισκέπτεται την Τετάρτη και να σου χαρίζει την ενέργεια που έχεις ανάγκη, θα μπορέσεις να τα φέρεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο και όλοι να μείνουν ικανοποιημένοι.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για τις ανησυχίες σου. Μην τα κρατάς όλα μέσα σου, γιατί θα τον βάλεις σε ερωτηματικά. Διοργάνωσε κάτι το Σαββατοκύριακο μόνο για τους δύο σας, για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι οι πλανήτες δεν είναι και τόσο ευνοϊκοί με το ζώδιό σου σε αυτόν τον τομέα, γι’ αυτό μην σπαταλάς το χρόνο σου άδικα και διασκέδασε μαζί με τους φίλους σου, που ξέρεις σίγουρα ότι θα περάσεις όμορφα.

Επαγγελματικές
Αρκετός φόρτος εργασίας σε περιμένει αυτήν την εβδομάδα στον επαγγελματικό σου τομέα. Οι ευθύνες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές, οπότε φρόντισε να βάλεις πρόγραμμα και κυρίως προσπάθησε να μην σε ρίξει ψυχικά η στασιμότητα που μπορεί να συναντάς σε μερικές καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα θέλεις. Φρόντισε να κάνεις άμεσα κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα είσαι δυναμική, αλλά θα έχεις και αρκετό εκνευρισμό, λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή από τον Ζυγό. Ωστόσο, από την Παρασκευή και μετά, με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα να επιστρέφει σε ορθή πορεία, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις. Την ίδια μέρα, ο Άρης από τη νέα του θέση στην Παρθένο, θα σε κάνει να δεις μερικές καταστάσεις με διαφορετικό μάτι, αλλά και περισσότερη σοβαρότητα. Πρέπει μόνο να κρατήσεις ήρεμους τόνους στις συζητήσεις σου και να είσαι διαλλακτική.

Αισθηματικές
Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου, αν συγκρατείς τα νεύρα σου και δεν λες λόγια που μπορεί να στεναχωρούν τον σύντροφό σου. Πάντα ξέρεις να χειρίζεσαι τα πράγματα, απόφυγε λοιπόν τώρα να δημιουργήσεις κάποιο πρόβλημα. Όσο για εσένα που είσαι σε φάση αναζήτησης, κάποιο μήνυμα από άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα και θα φτιάξει το βράδυ σου.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα, καθώς ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα εδώ και καιρό. Απόφυγε όμως να αναλάβεις και άλλες υποχρεώσεις, γιατί έχεις ήδη αρκετές. Συνεχίζεις να κάνεις προσπάθειες για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου, γι’ αυτό έχε το νου σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις τάσεις φυγής που θα είναι δύσκολο να δαμάσεις. Έχεις κουραστεί αρκετά από την καθημερινότητα και θέλεις να κάνεις αλλαγές για να νιώσεις καλύτερα. Φρόντισε να αποφύγεις τις υπερβολές, γιατί με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού θα κάνεις λάθος κινήσεις και θα έχεις πρόβλημα.

Αισθηματικές
Η πορεία της σχέσης σου δεν είναι και η καλύτερη αυτές τις μέρες και επιβάλλεται να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Πρέπει τώρα να ελιχθείς και να κάνεις τις συζητήσεις που πρέπει, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις που σε απομακρύνουν από τον σύντροφό σου. Αν είσαι single, μην απογοητεύεσαι επειδή είσαι σε μια περίοδο μοναξιάς. Σε περιμένει μια νέα γνωριμία από το επαγγελματικό σου περιβάλλον που θα σε ενθουσιάσει.

Επαγγελματικές
Θα μπορείς τις προσεχείς μέρες να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου με την υποστήριξη μάλιστα των συνεργατών σου. Παλιά θέματα που σε αγχώνουν, τώρα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση. Στα οικονομικά θα πρέπει να κινηθείς με προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα χωρίς να το καταλάβεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, βρίσκεσαι σε μια θετική περίοδο και θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις, αρκεί να κατευθύνεσαι από τη λογική σου και όχι από το συναίσθημα. Από την Παρασκευή και μετά, με τον Πλούτωνα να επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιό σου και να σε ευνοεί άμεσα στον επαγγελματικό τομέα, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου, ενώ στα αισθηματικά σου, κάποια προβλήματα που υπάρχουν, βρίσκουν επιτέλους τις λύσεις που θέλεις.

Αισθηματικές
Έχεις κάποια ερωτηματικά για το πώς αντιμετωπίζει ο σύντροφός σου κάποιες καταστάσεις. Μην κρατάς τίποτα μέσα σου, αλλά μίλα μαζί του για τις έννοιες σου και τους προβληματισμούς σου. Με τα κατάλληλα επιχειρήματα από τη μεριά σου, θα σε κατανοήσει και θα προσπαθήσει να σε ηρεμήσει με ουσιαστικές πράξεις. Αν είσαι single, κάνε λίγη ακόμη υπομονή και αυτό που περιμένεις δεν θα αργήσει να χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να αρχίσεις να υλοποιείς σχέδια που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα αποδειχτούν ιδιαίτερα ωφέλιμες. Στα οικονομικά θα πρέπει να κινηθείς με πολλή σύνεση, γιατί δεν είναι και στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να βρεις άμεσα καινούριες πηγές εσόδων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα αρχίζεις να ηρεμείς λίγο από τα προβλήματα του τελευταίου διαστήματος. Φρόντισε να απαλλαγείς από καταστάσεις που σε προβληματίζουν, κάνε τις αλλαγές που θέλεις και θα νιώθεις πολύ καλύτερα! Αφιέρωσε χρόνο στην οικογένειά σου και στάσου στο πλευρό αυτών που σε έχουν ανάγκη, όσο περιορισμένος κι αν είναι ο ελεύθερος χρόνος σου.

Αισθηματικές
Μπορείς να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Για να πετύχεις αυτά που θέλεις, φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από το ζώδιο του Λέοντα, θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά. Αν είσαι single, φρόντισε να μην έχεις παράλογες απαιτήσεις. Μπορείς, με αρκετή διαλλακτικότητα και τη λογική που διαθέτεις, να κρίνεις και να κάνεις τη σωστή γνωριμία!

Επαγγελματικές
Χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο στη δουλειά σου για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Επίσης, καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται αυτήν την περίοδο, αρκεί να βασίζονται σε λογικά επιχειρήματα και απτές αποδείξεις. Στα οικονομικά αυτήν την εβδομάδα πρέπει να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό, καθώς απρόοπτα έξοδα θα σε νευριάσουν και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτήν την εβδομάδα οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις και το τρέξιμο θα βγάλουν τις ευαισθησίες σου στην επιφάνεια, καθώς θα βλέπεις πολλές καταστάσεις με αρνητικό μάτι. Φρόντισε να αλλάξεις τακτική, να δεις τα πράγματα αισιόδοξα και θα όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από όσο φαντάζεσαι. Μην ξεχνάς ότι παρ’ όλο που ο Ερμής είναι ανάδρομος, θα έχεις θετικές επιρροές από τη νέα θέση του Άρη στην Παρθένο από την Παρασκευή και μετά.

Αισθηματικές
Πρέπει να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δείξεις τα συναισθήματά σου στον άνθρωπό σου, καθώς με τη στάση που έχεις αυτήν τη στιγμή, ρισκάρεις την πορεία της σχέσης σου. Άλλαξε τακτική για να αλλάξουν και τα πράγματα προς το καλύτερο. Το πλανητικό σκηνικό είναι λίγο περίεργο για εσένα που είσαι single. Κάνε λίγη υπομονή και μην εκδηλώνεσαι στο άτομο που έχεις ερωτευτεί αυτή τη χρονική στιγμή, γιατί τα αποτελέσματα που θα έχεις δεν θα είναι και τα καλύτερα.

Επαγγελματικές
Μπορείς να κάνεις πάρα πολλά στη δουλειά σου αυτές τις ημέρες και θα έχεις πολλές ιδέες που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις, αρκεί να μην αγχώνεσαι και κυρίως μην τα κάνεις όλα ταυτόχρονα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Ασχολήσου με νομικά και γραφειοκρατικά θέματα από το παρελθόν, που ευνοούνται αυτό το διάστημα.

Read More

And More