ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 23 ως 29 Νοεμβρίου 2015. Τι λένε τα άστρα;

Νέα εβδομάδα, νέες αστρολογικές προβλέψεις. Τι υπόσχεται το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου;

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα θα είναι αρκετά καλή σε σχέση με τις δραστηριότητες που έχεις να κάνεις. Προσπάθησε να λύσεις καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν και μην αφήνεις τις δυσκολίες να διαιωνίζονται. Διαθέτεις πολλές δυνατότητες, καθώς και δυναμισμό, οπότε μην κρατάς παθητική στάση σε καταστάσεις που χρειάζονται άμεσες λύσεις. Ιδιαίτερα την Πέμπτη, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων, η τύχη θα σε ευνοήσει σε ό,τι θέλεις να πετύχεις, είτε αυτό αφορά στα αισθηματικά είτε στα επαγγελματικά σου.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου στο σύνολό τους είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Θα υπάρξουν όμως στιγμές, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου με τους πλανήτες να κονταροχτυπιούνται, που ο ερωτικός τομέας θα μπλέκει με τον οικονομικό και ίσως προκληθούν εντάσεις που πρέπει να αντιμετωπίσεις με ηρεμία. Αν είσαι single, οι ημέρες είναι ευνοϊκές για να κάνεις τις προτάσεις σου για ραντεβού και ρομαντικές εξόδους. Το ταίρι που ζητούσες θα βρεθεί πολύ γρήγορα!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου πρέπει να δεις κάποιες καταστάσεις πιο ρεαλιστικά. Μην κρίνεις μερικά άτομα και εξελίξεις με συναισθηματισμό, γιατί θα κάνεις λάθος επιλογές. Επίσης, μπορείς να συνάψεις συνεργασίες με τους ανωτέρους σου για κάποιο νέο project που θα παρουσιαστεί και θα σου δώσει τη δυνατότητα να ξεδιπλώσεις όλα σου ταλέντα πάνω στο αντικείμενό σου. Πολύ καλές συνθήκες και προοπτικές διαμορφώνονται και για τα οικονομικά σου, για αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά, για να τις προλάβεις.

src=/files/Image/SxeseisKaiSex/2015/ASTROLOGIA/02/banner_provlepseis.jpg

ΤΑΥΡΟΣ
Έφτασε η στιγμή για να προωθήσεις τα όποια σχέδια έχεις καταστρώσει στο κεφάλι σου και μέχρι τώρα δεν σου είχε δοθεί η ευκαιρία για να το κάνεις. Με τον Ερμή πλέον να κινείται στον Τοξότη και την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στις 26 του μήνα στους Διδύμους, η οξυδέρκειά σου βρίσκεται στο απόγειο και θα σε βοηθήσει να κάνεις ταχύτατη εκτίμηση των καταστάσεων, επανεξετάζοντας, αν είναι ανάγκη, τα δεδομένα. Φρόντισε λοιπόν να κάνεις τις ανακατατάξεις που χρειάζονται για να δρομολογήσεις τις δραστηριότητές σου, ώστε να φτάσεις στους στόχους σου.

Αισθηματικές
Το κλίμα στη σχέση σου μπορεί να μην σου αρέσει, αλλά είναι στο χέρι σου να το βελτιώσεις και να το κάνεις πιο ευχάριστο και ερωτικό. Μίλησε με τον σύντροφό σου και εξωτερίκευσε τα αισθήματα που έχεις για εκείνον. Έτσι, θα δεις να καλυτερεύουν πολλές καταστάσεις. Αν είσαι single, στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, με τους πλανήτες να πραγματοποιούν αρνητικές όψεις μεταξύ τους, θα ενεργείς περισσότερο εγκεφαλικά παρά σωματικά και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να σε διεγείρει ένας πλατωνικός έρωτας. Με το μαλακό!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα νιώθεις πανέτοιμη να κατακτήσεις τα όνειρά σου και θα τολμήσεις να το κάνεις. Πρόσεξε μόνο να μην βγάλεις λανθασμένα συμπεράσματα παρασυρμένη από την αισιοδοξία που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό και κράτα και έναν άσο στο μανίκι σου, γιατί… ποτέ δεν ξέρεις! Επίσης, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες, χωρίς όμως ακόμη να τις πραγματοποιήσεις. Προσοχή στα χρηματικά ζητήματα, αν δεν θέλεις να έχεις μεγάλα έξοδα και ζημίες, που θα σε βγάλουν τελείως από τον προϋπολογισμό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της εβδομάδας. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου την Πέμπτη, θα σου προκαλέσει έντονο εκνευρισμό, αλλά και κάποια μικρά προβλήματα, τα οποία όμως θα είναι προσωρινά. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και είναι σίγουρο ότι η επιτυχία είναι κοντά σου. Τέλος, δείξε περισσότερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις με άτομα της οικογένειάς σου, για να μην οδηγήσεις τα πράγματα στα άκρα!

Αισθηματικές
Κάποιες ασυνεννοησίες και παρεξηγήσεις θα προκληθούν κατά τη διάρκεια των ημερών στον αισθηματικό σου τομέα και επειδή τα νεύρα σου θα είναι σε οριακό σημείο, δεν θα ξέρεις πώς να τις διαχειριστείς. Προτίμησε να βγάλεις από μέσα σου ό,τι σε προβληματίζει και εξήγησε στο σύντροφό σου τι είναι αυτό που σε κουράζει. Η ειλικρίνεια που θα δείξεις θα σε αποζημιώσει! Οι singles να έχετε το νου σας, γιατί το Σαββατοκύριακο οι κεραυνοβόλοι έρωτες παραμονεύουν!

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου εξέλιξη και επιτυχία εξαρτάται από τη διπλωματία με την οποία θα χειριστείς τις συναλλαγές σου με τους άλλους, πελάτες και συνεργάτες. Υιοθέτησε μία υπομονετική στάση και να είσαι σίγουρη ότι στο τέλος θα ανταμειφθείς για την αυτοπειθαρχία σου. Οικονομικά, τα πράγματα θα είναι περιοριστικά, γι’ αυτό συμπεριφέρσου ανάλογα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή η εβδομάδα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στους Διδύμους την Πέμπτη, είναι κατάλληλη για να ρυθμίσεις κάποια διοικητικά προβλήματα. Οι συνθήκες θα ευνοήσουν όλες τις κινήσεις που έχουν να κάνουν με γραφειοκρατικά θέματα και πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας. Μην αναλώνεσαι λοιπόν σε κουβέντες και αφηρημένες έννοιες, αλλά κινήσου με τη λογική του να ξεκαθαρίσεις πράγματα και να τακτοποιήσεις παλιούς λογαριασμούς.

Αισθηματικές
Η Αφροδίτη που κινείται στο Ζυγό και ο Ποσειδώνας που επέστρεψε σε ορθή πορεία από τους Ιχθείς την προηγούμενη εβδομάδα, μπορεί να σου δώσει έξτρα ερωτισμό, αλλά θα σε κάνει και να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό. Μην κρατάς απόλυτη στάση σε συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου και φρόντισε να περάσετε όμορφα μαζί. Αν είσαι single να ξέρεις πως οι πλανήτες σε ευνοούν για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μην πάρεις οριστικές και ανεπανόρθωτες αποφάσεις σε στιγμές θυμού και εκνευρισμού. Προσαρμόσου στις καταστάσεις, ακόμη κι αν αισθάνεσαι ότι είναι ενάντια στις πεποιθήσεις σου. Η εβδομάδα αυτή θα έχει επίσης σημαντικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σου. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα, γιατί τα χρήματα που σου περισσεύουν είναι άκρως περιοριστικά.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά ελπιδοφόρα για εσένα με τη Σελήνη να κινείται στον Ταύρο και να δίνει ώθηση στις επιδιώξεις σου, αλλά με αρκετές απαιτήσεις στην πορεία της. Την Πέμπτη που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στους Διδύμους, θα έχεις την τάση να σπάσεις κάποιες συμφωνίες ή συνεργασίες που δεν σε ικανοποιούν πλήρως, αλλά μήπως είναι για καλό σου να συγκρατηθείς; Φρόντισε ό,τι και να κάνεις να μην είναι βιαστικό και επιπόλαιο, γιατί θα σου κοστίσει ακριβά!

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου για να λύσεις θέματα που αφορούν στη σχέση σου και σε στεναχωρούν. Μπορείς να περάσεις χαλαρά και ερωτικά και να αφήσεις τα προβλήματα και τις σκοτούρες στην άκρη, τουλάχιστον προς το παρόν που το πλανητικό σκηνικό δεν είναι και το καλύτερο. Αν είσαι single, άνοιξε τα φτερά σου να πετάξεις και σε άλλους κοινωνικούς κύκλους. Τότε έχεις πιθανότητες να βρεις κάποιον που θα σου ταιριάζει.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει μια χαρά, αλλά σε έχει πιάσει μια μανία να την αλλάξεις, πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις. Ακολούθησε το πρόγραμμά σου και αντιμετώπισε με ευελιξία κάποιες αναμενόμενες καθυστερήσεις, που θα προκαλέσει το πλανητικό σκηνικό ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας. Μπορείς να κάνεις τα σχέδιά σου, ώστε να αρχίζεις να τα υλοποιείς αργότερα. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις κάποιες επενδύσεις που θέλεις να κάνεις, γιατί στο τέλος θα χάσεις το λογαριασμό. Επίσης, αν χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, φρόντισε να τις έχεις μελετήσει πολύ καλά από πριν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δύσκολη θα είναι αυτή η εβδομάδα για σένα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στους Διδύμους την Πέμπτη και να σε επηρεάζει αρνητικά, δημιουργώντας εντάσεις. Προσπάθησε να μην βγάζεις πρόωρα συμπεράσματα για τα θέματα που σε απασχολούν και να μην δρας με βάση αυτά, γιατί η κρίση σου δεν είναι ορθή και το πλανητικό σκηνικό σε ξεγελάει για τα καλά. Πορεύσου με τα δεδομένα που έχεις στα χέρια σου και μην ασχολείσαι με υποθέσεις που η διεκπεραίωσή τους δεν εξαρτάται μόνο από εσένα.

Αισθηματικές
Μία έντονη αίσθηση ελευθερίας που θα έχεις, θα σε οδηγήσει στην αναζήτηση περιπετειών γεμάτων πάθος, γεγονός που μπορεί να σε οδηγήσει σε αρκετά δυσάρεστες καταστάσεις στη σχέση σου, αν δεν φροντίσεις να το ελέγξεις. Η όψη που πραγματοποιεί ο Κρόνος με τον Ποσειδώνα στις 26 του μήνα φέρνει αποκαλύψεις που δεν θα σε ευνοήσουν καθόλου. Πρόσεχε! Αν είσαι single, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει με ή χωρίς τη θέλησή σου!

Επαγγελματικές
Ο κυβερνήτης σου Ερμής συνεχίζει να σε ευνοεί και κάποια θέματα που θέλεις να τελειώνεις, θα βλέπεις να παίρνουν τη σειρά τους σιγά-σιγά και θα νιώσεις λίγο πιο ήρεμη. Μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση και κυρίως μην κάνεις συνεργασίες αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν. Τα οικονομικά σου αυτήν την περίοδο θέλουν πολύ προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

ΖΥΓΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα η ανάγκη σου να προωθήσεις τις ιδέες σου δυναμικά και να πάρεις την κατάσταση της ζωής σου στα χέρια σου, θα γίνει στόχος κακόβουλων σχολίων από τα άτομα που συναναστρέφεσαι. Αυτό από τη μία είναι λογικό, γιατί ο ανταγωνισμός και η ζήλια επικρατούν γύρω σου και κάθε νέο εγχείρημα αντιμετωπίζεται ως απειλή. Από την άλλη όμως, πρέπει και εσύ να προστατευτείς και δεν μπορείς να γίνεις έρμαιο των άλλων. Ιδιαίτερα την Πέμπτη, που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στους Διδύμους, προσπάθησε να δράσεις πλαγίως και διακριτικά και περιόρισε στο ελάχιστο την εσωτερική σου παρόρμηση να εκφραστείς και να διεκδικήσεις.

Αισθηματικές
Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου ρόδινα για εσένα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου με τους πλανήτες να κονταροχτυπιούνται και να φορτίζουν το κλίμα της σχέσης σου αρνητικά. Όσο κι αν νιώθεις ερωτευμένη με το σύντροφό σου, άλλα θα θέλεις να πεις και άλλα θα λες, με αποτέλεσμα να υπάρξουν παρανοήσεις και λανθασμένα συμπεράσματα και από τις δύο μεριές. Αν είσαι single, δεν πρέπει να κάθεσαι καθόλου. Με τις καλές επιρροές που σου στέλνει η Αφροδίτη, που συνεχίζει να κινείται στο ζώδιό σου, ο έρωτας δεν αποκλείεται να κάνει πάλι την εμφάνισή του στη ζωή σου, γι’ αυτό μην κάθεσαι λεπτό στο σπίτι!

Επαγγελματικές
Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα αυτήν την εβδομάδα στη δουλειά σου. Πρέπει να προσέχεις αυτά που λες και, για να μη φτάσουν στα άκρα κάποιες καταστάσεις, να κάνεις λίγο περισσότερο υπομονή. Στα οικονομικά, πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις καινούριο πλάνο για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα έξοδα της περιόδου, που είναι ήδη πολλά και θα αυξηθούν κι άλλο, λόγω των εορταστικών ημερών που ακολουθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα, πέρα από τη γενική ιδέα της οικονομικής ασφάλειας που θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα και θα σου προσθέσει άγχος, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 26 στους Διδύμους, θα σε φέρει αντιμέτωπη με προκλήσεις, καθώς θα προκύψει μια ασυμφωνία απόψεων με συνεργάτες και τον οικογενειακό σου κύκλο. Αυτό είναι ένα γεγονός που οφείλεις να διαχειριστείς σωστά και προσεκτικά, αν θέλεις να κρατήσεις τις ισορροπίες που τόσο σου είναι απαραίτητες, για να συνεχίσεις τον αγώνα σου. Γι’ αυτό, φρόντισε να σκέφτεσαι πολύ καλά πριν μιλήσεις!

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα είναι σε πολύ καλή φάση αυτήν την εβδομάδα, αρκεί να συγκρατείς τα νεύρα σου, γιατί η ψυχολογία σου μερικές φορές δεν θα είναι και πολύ καλή. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να του πεις για τα αισθήματα που τρέφεις. Αν είσαι single, η Πανσέληνος μπορεί να φέρει στην πόρτα σου το πρόσωπο των ονείρων σου!

Επαγγελματικές
Έντονη θα είναι η δραστηριότητα που θα έχεις στα επαγγελματικά σου αυτές τις ημέρες, αλλά έντονες θα είναι επίσης και οι κουβέντες που θα γίνουν και θα σε βρίσκουν αντίθετη. Προτίμησε τη μοναχική δουλειά και βρες άλλοθι να απέχεις από τις πολλές ευθύνες που έχεις ήδη αναλάβει. Στα οικονομικά σου, πρέπει όλη την εβδομάδα να προσέχεις στις συναλλαγές που θα κάνεις και να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα αυτή, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στους Διδύμους στις 26 και να επηρεάζει ιδιαίτερα το ζώδιό σου, θα είναι αρκετά δύσκολη για εσένα. Θα αισθάνεσαι αρκετά εύθραυστη σε προσωπικό επίπεδο και δεν θα έχεις τη συμπαράσταση των δικών ατόμων, όχι όμως επειδή δεν το θέλουν, αλλά επειδή περνούν και αυτοί με τη σειρά τους τα δικά τους άγχη και δυσκολίες. Κάνε υπομονή, εκμεταλλεύσου το διάστημα για να ανασκουμπωθείς και να θέσεις ένα νέο πρόγραμμα που θα σε φέρει πιο κοντά στην ηρεμία που έχεις ανάγκη. Με μια πιο θετική ματιά, τα πράγματα πολύ γρήγορα θα πάνε καλύτερα.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα θα δεις πάρα πολλά λάθη από το σύντροφό σου και θα καταλάβεις τι πραγματικά θέλεις από αυτόν τον άνθρωπο και αν σε καλύπτει. Ό,τι σε προβληματίζει, συζήτησέ το μαζί του, ώστε να μπορέσεις να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Αν είσαι single, πρέπει να επιδιώξεις να βγαίνεις περισσότερο έξω και να συναναστρέφεσαι με κόσμο, γιατί μόνο έτσι η διάθεσή σου θα βελτιωθεί.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, αυτήν την εβδομάδα πρέπει να προσέχεις σε σχέση με τις συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Μπορεί οι επιλογές σου να μην είναι σωστές, γιατί σου τα έχουν παρουσιάσει αλλιώς τα πράγματα. Συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων ή αγορές δεν ευνοούνται και οφείλεις να είσαι πολύ μετρημένη. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα, αλλά ένας άνεμος βελτίωσης θα χτυπήσει πιθανά το Σαββατοκύριακο, από μια επένδυση που είχες κάνει καιρό πριν και είχες ξεχασμένη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φρόντισε αυτήν την εβδομάδα να μη βγεις καθόλου από το πρόγραμμά σου, γιατί πραγματοποιείται η Πανσέληνος στους Διδύμους την Πέμπτη και μπορεί να προκύψουν μερικά προβλήματα, έστω και προσωρινά. Έλεγξε το άγχος που έχεις και μην εμπιστεύεσαι άτομα που δεν είναι αποδεδειγμένα αξιόπιστα, γιατί μπορεί να κάνεις κάτι πάνω σε μία στιγμή αδυναμίας που δεν θα σε συμφέρει καθόλου. Το Σαββατοκύριακο θα έρθεις αντιμέτωπη με απρόβλεπτες καταστάσεις στον οικογενειακό σου κύκλο και ίσως υπάρξουν απογοητεύσεις.

Αισθηματικές
Η εβδομάδα, από την πρώτη της ημέρα θα σε κάνει να νιώθεις κάπως άβολα σε σχέση με το σύντροφό σου, ενώ θα σου έρθουν στο μυαλό καταστάσεις προβληματικές που σε έχουν στεναχωρήσει. Προτίμησε τη σιωπή και μην αναμοχλεύεις περασμένα λάθη για να έχεις κάτι να πεις. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι η Αφροδίτη στο ζώδιό του Ζυγού σε ευνοεί για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά φρόντισε να κινηθείς με ηρεμία και αυτοσυγκράτηση. Δεν πρέπει να σε πιάσουν οι βιασύνες σου και τα αγχωτικά σου επειδή ο χρόνος δεν σου φτάνει, γιατί στο τέλος θα κάνεις λάθη που θα αποβούν μοιραία και ο καιρός δεν το επιτρέπει. Στα οικονομικά, θα έχεις μια τάση για περιττά έξοδα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή δεν θα είναι και η καλύτερη, καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους την Πέμπτη είναι ικανή να φέρει τα πάνω κάτω στις συνήθειές σου και να σε αναγκάσει να λειτουργήσεις πιο ρεαλιστικά από ό,τι συνηθίζεις. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι η Σελήνη θα κινείται στον Καρκίνο το Σαββατοκύριακο, περιορίζοντας κατά πολύ τις απρόσμενες καταστάσεις, που το τελευταίο διάστημα σε έχουν αποσυντονίσει πλήρως.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου, αυτήν την εβδομάδα μπορείς να εκδηλώσεις τον ερωτισμό και το πάθος απέναντι στο σύντροφό σου και να περάσεις ειδυλλιακές στιγμές μαζί του, μακριά από τις έγνοιες και τις σκοτούρες που έχεις στους υπόλοιπους τομείς. Αν είσαι single, με τις καλές επιρροές του Ερμή στον Τοξότη από την προηγούμενη εβδομάδα που θα σε ευνοήσει στην επικοινωνία, θα βρεις αυτό που αναζητάς.

Επαγγελματικές
Θα υπάρχουν μερικά προβλήματα αυτήν την εβδομάδα με τους συνεργάτες σου. Πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολύ ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Στα οικονομικά σου θα αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Να δεχτείς προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί θα είναι συμφέρουσες για εσένα.

ΙΧΘΕΙΣ
Η εβδομάδα αυτή θα σε κάνει να ανασυνταχθείς και να αλλάξεις το σκεπτικό σου για το πώς βλέπεις κάποια άτομα και καταστάσεις. Ο συναισθηματισμός σου θα περιοριστεί αναγκαστικά και θα σε προσγειώσει κάπως ανώμαλα στην ωμή πραγματικότητα των καιρών. Η Πανσέληνος στους Διδύμους την Πέμπτη θα είναι περιοριστική για αυτά που θέλεις να κάνεις, αλλά θα διευρύνει τον κύκλο γνωριμιών σου και θα σε φέρει σε επαφή με άτομα που πολύ γρήγορα θα σου χρειαστούν για την προσωπική σου εξέλιξη.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου είναι ικανά να περιορίσουν τη σκληρότητα των ημερών, κάνοντας το σύντροφό σου να σου εκδηλώσει τα πιο βαθιά του συναισθήματα γεγονός που θα σε ηρεμήσει και θα χαρίσει μία γλυκύτητα στην καρδιά σου. Αν είσαι single, πλησίασε το άτομο που σου αρέσει και βρες χρόνο να το γνωρίσεις καλύτερα. Πολύ εύκολα μία φιλική σχέση μπορεί να οδηγηθεί σε ερωτική, αρκεί να υπάρχει και από τις δύο μεριές η ανάλογη διάθεση -που σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, η εβδομάδα αυτή μπορεί να αποδειχθεί είτε πολύ κερδοφόρα, είτε καταστροφική, ανάλογα με τη στάση που θα κρατήσεις απέναντι στις εξελίξεις. Προσαρμόσου στις αναγκαστικές αλλαγές που θα επιβάλλουν οι ανώτεροί σου και μην καταβάλλεσαι ηθικά και συναισθηματικά. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις υποθέσεις με το νόμο, όπως και γραφειοκρατικά θέματα. Επίσης, απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα.

Read More

And More