ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 30 Νοεμβρίου ως 6 Δεκεμβρίου 2015. Τι λένε τα άστρα;

Πώς σε υποδέχεται ο Δεκέμβριος; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας δημιουργεί μια περιστασιακή δυσαρμονία στη σχέση σου με φίλους ή και συνεργάτες. Ωστόσο, ο κάθε χώρος μπορεί από μόνος του να λειτουργήσει θετικά αρκεί να μην ανακατέψεις πρόσωπα και καταστάσεις. Αν συνεχίσεις να υπερασπίζεσαι τα σχέδιά σου, να ελίσσεσαι διπλωματικά, να κρατάς αποστάσεις από ανθρώπους που δεν σε καταλαβαίνουν, να μην κοινοποιείς τα μυστικά και τις βλέψεις σου και να είσαι περισσότερο τρυφερή και συνεργάσιμη με τον ερωτικό σου σύντροφο, όλα θα πάνε καλύτερα από όσο επιδιώκεις.

Αισθηματικές
Είτε έχεις σχέση είτε δεν έχεις, η περίοδος είναι πολύ θετική για να μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές σου. Η Αφροδίτη θα κινείται στο Ζυγό μέχρι το Σάββατο και θα κάνει τα πράγματα ευνοϊκά, ώστε να μπορέσεις να τα πας πολύ καλά στον αισθηματικό σου τομέα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα, αλλά πρέπει να κάνεις “μετρημένες” κινήσεις, ώστε να μην σου πέσουν όλα μαζεμένα γιατί μετά δεν θα μπορέσεις να τα κουμαντάρεις. Τα καινούρια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις ευνοούνται αυτήν την περίοδο. Απόφυγε να πάρεις οποιοδήποτε οικονομικό ρίσκο. Τις αγορές που μπορεί να προκύψουν στα μέσα της εβδομάδας, καλό θα είναι να τις χειριστείς με πολύ σύνεση.

src=/files/Image/SxeseisKaiSex/2015/ASTROLOGIA/02/banner_provlepseis.jpg

ΤΑΥΡΟΣ
Οι μέρες αυτές, με τον κυβερνήτη σου την Αφροδίτη, να κινείται στο Ζυγό μέχρι το Σάββατο, σου δίνουν κάποιες λύσεις στα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί γύρω σου. Βάλε μια καινούρια τάξη στην επαγγελματική και προσωπική σου ζωή και μην διστάσεις να εκφράσεις αυτά που σε απασχολούν. Μην αγνοείς δυσκολίες που προκύπτουν τώρα στον οικογενειακό σου χώρο. Τέλος, τακτοποίησε καθυστερημένους λογαριασμούς και μην απορρίπτεις μια πρόταση στην οποία μπορείς να ανταποκριθείς. Λάβε υπόψη σου τις δυσκολίες αυτής της περιόδου και ανάλογα ρύθμισε το πρόγραμμά σου, έτσι ώστε να εξασφαλίσεις τα προς το ζην χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Ερωτικά, προσπάθησε να αρκεστείς σε αυτά που σου δίνονται και ξέχασε τις γνωστές σου ιδιοτροπίες.

Αισθηματικές
Πρέπει αυτήν την εβδομάδα να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις μερικές καταστάσεις πιο ρεαλιστικά. Ξεκαθάρισε τι ζητάς από το ταίρι σου και δες κάποια στιγμή και τα δικά σου “θέλω”, ώστε να περάσετε και οι δύο καλά. Και αν ακόμη ψάχνεσαι, μην χάνεις την ψυχραιμία σου και μην απομονώνεσαι από τον κόσμο, γιατί έτσι δεν θα μπορέσεις να πετύχεις τίποτα.

Επαγγελματικές
Στα μέσα της εβδομάδας, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή στο χώρο της δουλειάς σου, καλό θα είναι να κινηθείς πολύ ουδέτερα. Φρόντισε να ενεργήσεις με προγραμματισμό και διπλωματία και θα τα πας πολύ καλά. Τα οικονομικά θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίσουν να παίρνουν το δρόμο τους. Ωστόσο, απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές στα μέσα της εβδομάδας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή η εβδομάδα σε βοηθά να αλλάξεις το πρόγραμμά σου έτσι, ώστε να εξυπηρετηθούν πιο άμεσα οι τρέχουσες δουλειές και να καλυφτούν οι ανάγκες σου. Συνεχίζει να σε απασχολεί ο συναισθηματικός και ο οικονομικός τομέας και παρόλο που κρίνεις αυστηρά πράγματα και καταστάσεις, καταφέρνεις να έχεις τελικά τις λύσεις που θέλεις. Φρόντισε να μην κάνεις λάθη σε συναλλαγές και συναναστροφές και μην εμπλέκεσαι σε σχόλια. Αξιοποίησε τα εκφραστικά σου μέσα, δες την καλή πλευρά των πραγμάτων και ξεπέρασε το θυμό και το φόβο που η γενικότερη κατάσταση συσσωρεύει μέσα σου.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά και θα έχεις κάποιες εκπλήξεις από το ταίρι σου που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά. Να ξέρεις ότι γυρίζεις σελίδα στη σχέση σου και οι εξελίξεις θα είναι καλές, καθώς όλα αυτά τα δυσάρεστα που είχες περάσει, ανήκουν πια στο παρελθόν. Αν είσαι single, οι μέρες τουλάχιστον μέχρι το Σάββατο που η Αφροδίτη θα κινείται στο Ζυγό, προσφέρονται για να κάνεις τη γνωριμία που ήθελες.

Επαγγελματικές
Οι συνθήκες στη δουλειά σου θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις και να διευθετήσεις ό,τι είναι σε στασιμότητα. Θα σου κάνουν προτάσεις για καινούρια ξεκινήματα, αλλά πριν αποφασίσεις κάτι, σκέψου το πολύ καλά. Τα οικονομικά δεν είναι σε σημείο που σε ευχαριστούν. Αυτήν την περίοδο θα πρέπει να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σε ανασυγκροτεί οικονομικά και ψυχολογικά. Οι καταστάσεις που αναπτύσσονται εξυπηρετούν την εφαρμογή των σχεδίων σου. Απόφυγε ωστόσο να κρίνεις ανοιχτά τρίτους, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο μιας μακροχρόνιας ρήξης. Φρόντισε να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου και δώσε ένα μεγαλύτερο περιθώριο χρόνου σε εκείνους που σου οφείλουν χρήματα ή αλλά πράγματα που αδυνατούν να σου επιστρέψουν προς το παρόν. Μην αγνοείς προβλήματα με περιουσιακά ή κληρονομικά θέματα, καθώς και τη συμβουλή ενός ανθρώπου που έχει αποδειχτεί χρήσιμος στο παρελθόν.

Αισθηματικές
Η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στο Σκορπιό το Σάββατο και θα σου δώσει τις θετικές του επιρροές για να περάσεις πολύ καλές στιγμές στη σχέση σου. Μπορείς αυτήν την περίοδο να κάνεις πολλές κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Αν είσαι single, τα πράγματα θα αλλάξουν γιατί η Αφροδίτη σου… “φωνάζει” πως κάπου εκεί έξω σε περιμένει το ταίρι που ψάχνεις εδώ και καιρό.

Επαγγελματικές
Καλό θα είναι να προετοιμαστείς για κάποιες αλλαγές στο χώρο εργασίας σου, ειδικά αν θέλεις να αποφύγεις ενδεχόμενες παγίδες. Κινήσου με περισσότερο προγραμματισμό χωρίς να ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις και όλα θα πάνε μια χαρά. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και ζητήματα νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου.

ΛΕΩΝ
Αυτή η εβδομάδα σού δίνει την ευκαιρία να βάλεις σε τάξη εκκρεμότητες που άφησες το προηγούμενο διάστημα. Τα γεγονότα στην εργασία είναι πιο ενθαρρυντικά για την κάλυψη των αναγκών της και οι προοπτικές να εξυπηρετηθείς είναι περισσότερες ή να προωθήσεις καλύτερα το αντικείμενο της δουλειάς σου. Η Αφροδίτη θα κινείται στο Ζυγό μέχρι το Σάββατο, εξυπηρετώντας την κάλυψη των οικονομικών αναγκών σου ή σχετικών προβλημάτων. Ο Ερμής που κινείται ήδη στον Τοξότη ευνοεί την αξιοποίηση των προτάσεων που θα σου γίνουν, την επέκταση των δραστηριοτήτων και την ανάπτυξη νέων τρόπων επικοινωνίας με το ευρύτερο περιβάλλον σου.

Αισθηματικές
Η γοητεία σου και αυτήν την περίοδο, με την Αφροδίτη από το Ζυγό μέχρι το Σάββατο να σε ευνοεί, θα καταπλήξει τους πάντες. Το Σαββατοκύριακο, με τη νέα της θέση στο Σκορπιό, δώσε περισσότερη σημασία στο σύντροφό σου και απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε αντιπαράθεση μαζί του. Αν είσαι single, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και είναι σίγουρο ότι έρχονται πολύ καλύτερες μέρες για εσένα σύντομα.

Επαγγελματικές
Οι πλανήτες σε προειδοποιούν από την αρχή της εβδομάδας να ρίξεις τους τόνους και να μην αρπάζεσαι με το παραμικρό, για να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Ωστόσο, οι αλλαγές που μπορεί να θέλεις να κάνεις ευνοούνται αυτήν την περίοδο. Στα οικονομικά, μην προκαλείσαι από αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε άσκοπα έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σε βοηθά να ξορκίσεις τους φόβους σου, να ενισχύσεις το ψυχικό σου θάρρος και να βγεις νικήτρια σε μια μάχη που θα δώσεις. Προσπάθησε να βρεις λύσεις στα οικογενειακά σου μιλώντας με τους δικούς σου, οι οποίοι σου έχουν προκαλέσει ενδεχομένως κάποια προβλήματα το τελευταίο διάστημα. Ερωτικά, μην είσαι επικριτική με τον σύντροφό σου και προσπάθησε να ελιχθείς περισσότερο, δείχνοντας κατανόηση στα δικά του προβλήματα. Μέχρι το Σάββατο, που η Αφροδίτη θα κινείται στο Ζυγό φρόντισε για το κλείσιμο εκκρεμοτήτων και εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία ανεφοδιασμού, οικονομικού και ψυχολογικού.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου αυτήν την περίοδο θα τα πας αρκετά καλά, αλλά πρέπει να αρχίζεις να εξωτερικεύεσαι λίγο περισσότερο στον άνθρωπό σου, ώστε να καταλάβει και εκείνος πως νιώθεις και αισθάνεσαι. Το Σαββατοκύριακο, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο Σκορπιό, τόλμησε να προτείνεις κάτι πρωτότυπο που θα σας κάνει και τους δύο χαρούμενους. Αν είσαι single, φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται! Μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία είναι μπροστά σου!

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα σου θα κυλήσει αρκετά ήρεμα στη δουλειά σου, παρόλο που εσύ δεν ηρεμείς με τίποτα και πάντα θέλεις να υλοποιείς τις ιδέες που έχεις στο μυαλό σου. Καλό θα είναι αυτήν την περίοδο να τακτοποιήσεις κάποια θέματα, που έχεις αφήσει πίσω εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αλλά αυτήν την εβδομάδα φρόντισε να συγκρατηθείς λίγο, γιατί αλλιώς θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΖΥΓΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα κερδίζεις έδαφος στις προσπάθειες επέκτασής σου ή θα αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά έναν δύσκολο ανταγωνιστή που μπορεί να προκύψει. Η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου μέχρι το Σάββατο εξυπηρετεί τα επαγγελματικά σου, υποδεικνύοντάς σου όμως δύσκολους δρόμους που πρέπει να ακολουθήσεις. Ο Άρης στο ζώδιό σου παραμένει υποστηρικτής των αισθηματικών σου, αλλά με ένα τρόπο λίγο περίεργο. Η εποχή αυτή βοηθά την εξισορρόπηση διαφορών και αντιθέσεων που βίωσες στο παρελθόν και βγάζει εύκολα προς τα έξω τον κοινωνικό σου χαρακτήρα.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλά αν δεν αναφερθείς σε θέματα προβληματικά που έχουν περάσει και στεναχωρούν τόσο εσένα, όσο και το σύντροφό σου. Κάνε ένα νέο ξεκίνημα και με τις “ευλογίες” της Σελήνης στο ζώδιό σου το Σαββατοκύριακο θα περάσεις υπέροχα! Αν είσαι single, φρόντισε να περνάς τις ώρες σου με δικά σου άτομα και να κάνεις πιο όμορφες τις στιγμές σου… Αν κινηθείς ανάλογα, θα κάνεις και τη γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα στη δουλειά σου θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις. Θέματα συνεργασιών μπορεί να σε αγχώνουν, αλλά όλα θα είναι πολύ προσωρινά. Καινούρια ξεκινήματα και αλλαγές ευνοούνται. Στα οικονομικά δεν είναι περίοδος για έξοδα και για άσκοπες αγορές. Προς το τέλος της εβδομάδας, απόφυγε τις οικονομικές συναλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σε βοηθά να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου στον επαγγελματικό τομέα και να τον υπερασπιστείς καλύτερα και πιο αποτελεσματικά. Οι σχέσεις σου με τους άλλους βελτιώνονται και κάποιες διαφορές σου μπορούν να λυθούν τις μέρες αυτές. Ευνοείσαι επίσης σε νομικές διευθετήσεις και προώθηση σχεδίων, σε σπουδές και σε επαγγελματικά ταξίδια. Οργάνωσε λίγο καλύτερα μια δημιουργική δραστηριότητα που έχεις αρχίσει και η οποία διακόπηκε κάτω από το βάρος των τελευταίων γεγονότων και θα ανανεωθείς πλήρως.

Αισθηματικές
Η νέα θέση της Αφροδίτης από το Σάββατο και μετά στο ζώδιό σου, σε καθιστά πραγματικό… ηφαίστειο! Να ξέρεις ωστόσο πως αν θέλεις να περάσεις πολύ καλές στιγμές με το σύντροφό σου, θα πρέπει να μάθεις να εξωτερικεύεις τα συναισθήματά σου και όχι μόνο. Αν είσαι single, μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια. Κινήσου όπως ξέρεις, βγες, διασκέδασε και με σύμμαχο το πλανητικό σκηνικό θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία εκεί που δεν θα το περιμένεις!

Επαγγελματικές
Θα κυλήσει αρκετά ομαλά η εβδομάδα στη δουλειά σου, για αυτό μην έχεις ανασφάλειες. Θα μπορείς να ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει, ενώ η περίοδος προσφέρεται και για καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά, οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές και δυστυχώς πρέπει να τις καλύψεις άμεσα. Απόφυγε τα περιττά έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτήν την εβδομάδα έντεινε τις προσπάθειές σου και οι πλανήτες θα σε βοηθήσουν να πετύχεις κάτι που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Οργάνωσε πιο σωστά την καθημερινότητά σου, έτσι ώστε να την αξιοποιήσεις επικοινωνιακά και παραγωγικά. Οι μέρες, με την Αφροδίτη να κινείται μέχρι το Σάββατο στο Ζυγό, είναι κατάλληλες για να ασχοληθείς με τη λύση ενός προβλήματος στον εργασιακό σου χώρο ή στο χώρο των σπουδών. Είναι μια εποχή που μπορείς να υλοποιήσεις τις προσδοκίες σου, ενώ γενικότερα οι πλανήτες σε βοηθούν σημαντικά να αναδιοργανώσεις τους στόχους, προκειμένου να έχεις καλύτερη κάλυψη στην πορεία. Πάντως μην αφήνεις το χρόνο να φεύγει αναξιοποίητος, κυρίως στο κλείσιμο διάφορων εκκρεμοτήτων, κουραστικών μεν, αναγκαίων δε.

Αισθηματικές
Θα υπάρχει στασιμότητα στη σχέση σου αυτήν την περίοδο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα περάσεις άσχημα. Με τον ερωτισμό και την ενέργεια που θα σε διακατέχει λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι το Σάββατο, κάνε τις προτάσεις σου στο σύντροφό σου και είναι βέβαιο ότι θα περάσεις όσο όμορφα θέλεις! Αν είσαι single, μην κάτσεις με τα χέρια σταυρωμένα, γιατί πολύ σύντομα κάτι καλό θα προκύψει!

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα τα καταφέρνεις όλα στη δουλειά σου πάρα πολύ καλά. Μείωσε το άγχος λοιπόν, γιατί οι δραστηριότητές σου θα είναι πάρα πολλές και απόφυγε να μεταφέρεις την υπερέντασή σου στους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό επίπεδο, αλλά αυτήν την εβδομάδα θα μπεις σε πολλά έξοδα, θέλεις δεν θέλεις! Φρόντισε να κινηθείς με αρκετή σύνεση λοιπόν, ώστε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή σε βοηθά να ανεφοδιαστείς συναισθηματικά και οικονομικά. Το πλανητικό σκηνικό μπορεί να διατηρεί αντιξοότητες και δυσκολίες στα επαγγελματικά σου, από την άλλη όμως συνεχίζει να σε βοηθά στην αισθηματική σου ζωή. Στο μεταξύ, η καθημερινότητά σου είναι γεμάτη εντυπώσεις, πρόσωπα, προτάσεις και αντιθέσεις. Προσπάθησε να διατηρήσεις τις βασικές ισορροπίες, να καλύψεις τα νώτα σου, να μην ξεκινήσεις διαφωνίες και πολέμους και αν δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις κάτι δύσκολο στα επαγγελματικά σου, να προτιμήσεις τη διαδικασία του συμβιβασμού ή της υποχώρησης, σε σχέση με ό,τι δεν μπορείς ή δεν πρέπει να αγνοήσεις.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα είναι καλή αυτήν την περίοδο, αλλά θα μπορέσεις να την κάνεις ακόμα καλύτερη, αν ηρεμήσεις από το άγχος της καθημερινότητας και δείξεις λίγο περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου, ώστε να περάσετε καλά και οι δύο. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι δεν θα αργήσει να έρθει και η καινούρια γνωριμία που ψάχνεις!

Επαγγελματικές
Αυτές τις μέρες προσπάθησε να μην εκνευριστείς στον εργασιακό σου χώρο με κάποιες δυσκολίες που θα σε παιδέψουν τελείως ξαφνικά, γιατί μπορεί να βγουν στην επιφάνεια θέματα που δεν τα περιμένεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά από τις τόσες πολλές υποχρεώσεις που έχεις, ακόμη δεν μπορείς να το καταλάβεις. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα αυτήν την περίοδο, γιατί οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα είναι ακόμη πιο δύσκολες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σου δίνει το έναυσμα να αρχίσεις τις προσπάθειες προκειμένου να πετύχεις κάτι που θέλεις πολύ. Οι εξελίξεις επιταχύνονται στα θέματα που σε απασχολούν και τώρα θα έχεις ευχάριστα αποτέλεσμα από αυτές. Ενθαρρυντικές είναι και οι ενδείξεις στον εργασιακό χώρο προκειμένου να νιώσεις πιο ασφαλής ή να φανείς εσύ η ίδια αποτελεσματική στις προσπάθειες που θα καταβάλεις. Το οικονομικό συνεχίζει να σε απασχολεί και θα πρέπει να το προσέξεις. Στα ερωτικά σου υπάρχει το ενδεχόμενο μιας… παράπλευρης απώλειας. Στην κοινωνική σου ζωή όμως, έχεις περισσότερες πιθανότητες να διακριθείς ή να πετύχεις έναν προσωπικό σου στόχο, ιδιαίτερα από μέχρι το Σάββατο που η Αφροδίτη θα κινείται στο Ζυγό.

Αισθηματικές
Θα μπορέσεις αυτήν την περίοδο να περάσεις καλά στη σχέση σου, αν ξεκαθαρίσεις πρώτα με το σύντροφό σου κάποια θέματα που μπορεί να σε κάνουν να έχεις αμφιβολίες για τη στάση του. Κάνε τις προτάσεις σου άφοβα και θα περάσετε καλύτερα από ό,τι νομίζεις… Αν είσαι single, μην το βάζεις κάτω, γιατί με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από το Ζυγό, είναι σίγουρο ότι πολύ γρήγορα θα κάνεις και τη γνωριμία που θέλεις!

Επαγγελματικές
Μπορείς αυτήν την περίοδο να κλείσεις καινούριες συμφωνίες και να αλλάξεις τα κακώς κείμενα που αφορούν στη δουλειά σου. Έχεις φέρει τα πράγματα σε πολύ καλό σημείο και τώρα θα έχεις τις επιτυχίες που θέλεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλό επίπεδο και από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, δεν μπορείς να χαρείς τα έσοδα που μπορεί να έρθουν αυτήν την περίοδο. Το Σαββατοκύριακο, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο Σκορπιό, απόφυγε να παρασυρθείς σε αγορές που δεν σου είναι απαραίτητες.

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτή η εβδομάδα σε βοηθά να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου προκειμένου να τις αξιοποιήσεις στην εργασία σου. Η Αφροδίτη στη νέα της θέση στο Σκορπιό από το Σάββατο και μετά, σε κάνει προνομιούχο στα αισθηματικά σου και σε βοηθά να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου. Μια μικρή καθυστέρηση θα παρατηρηθεί σε κάποια έσοδα ή σε μια βοήθεια τρίτων που περιμένεις. Δεν θα λείψουν διαφωνίες με δικά σου πρόσωπα, οι οποίες σχετίζονται με το διαφορετικό τρόπο που αντιμετωπίζετε κάποια θέματα. Ωστόσο, η Σελήνη στην Παρθένο από την Τετάρτη μέχρι το Σάββατο, θα σε βοηθήσει σημαντικά ή θα μεσολαβήσει για να συναντήσεις ανθρώπους, που θα σου φανούν πολύτιμοι.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά. Οι πλανήτες σε “προικίζουν” με ερωτισμό και ακόμη περισσότερο ρομαντισμό, για να περάσεις με το ταίρι σου όσο όμορφα θέλεις και να το κάνεις ευτυχισμένο. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι, μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια, γιατί οι πλανήτες είναι με το μέρος σου, ώστε να βρεις αυτό που θέλεις και να περάσεις πολύ καλά.

Επαγγελματικές
Ό,τι και να κάνεις στο χώρο της δουλειάς σου, κάνε το με απόλυτη μυστικότητα, αλλά και σοβαρότητα. Μην παρασυρθείς από δήθεν άτομα, γιατί θα πέσεις σε παγίδες και δεν θα ήθελες με τίποτα κάτι τέτοιο. Στα οικονομικά, έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου δεν θα είναι πάρα πολλά. Αν κινηθείς με σύνεση, χωρίς να ξοδεύεις πολλά, να ξέρεις πως θα τα καταφέρεις μια χαρά.

Read More

And More