Πίσω στην κορυφή της σελίδας
15.07.2016 | 23:00

ΖΩΔΙΑ: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας... Από 18 έως 24 Ιουλίου 2016

ΖΩΔΙΑ: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας... Από 18 έως 24 Ιουλίου 2016
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Ε ναι! Το καλοκαίρι μας απασχολούν τα ερωτικά μας αρκετά. Τι προβλέπουν λοιπόν τα άστρα αυτήν την εβδομάδα; Τι λέει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;


ΚΡΙΟΣ
Single: Με δυναμισμό θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη θα σε σπρώξει να κινηθείς για επανασύνδεση ή για κάποια νέα προσέγγιση. Μετά τις είκοσι του μήνα ένα καινούριο πρόσωπο θα σε πλησιάσει, ωστόσο με τον Ήλιο να εισέρχεται στο Λέοντα ενδέχεται να δείξεις αδιαφορία. Ίσως αυτό το άτομο να μην είναι συμβατό με τα γούστα ή τις προτιμήσεις σου. Προσοχή στον τρόπο που θα απορρίψεις, καλό θα είναι να μη συμπεριφερθείς απότομα.

Σε σχέση: Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα σε εφοδιάσει με υπομονή, θα διευρύνει τα όρια της ανεκτικότητάς σου, η στάση σου ως προς το ταίρι σου θα είναι ιδιαιτέρως επιεικής. Η εβδομάδα σου θα κυλήσει ήρεμα και χαλαρά, χωρίς πιέσεις και ανατρεπτικά καβγαδάκια. Στόχος σου θα είναι η κατανόηση και η ισορροπία. Προς το τέλος της εβδομάδας, με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Ιχθείς, ίσως να νιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς και να αφεθείς στις ονειροπολήσεις σου. 

/


ΤΑΥΡΟΣ
Single: Σε απελευθερωμένες κινήσεις και επιδιώξεις θα σε οδηγήσει ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο. Από τις είκοσι του μήνα θα είσαι σε θέση να κυνηγήσεις και να διεκδικήσεις χωρίς επιφυλάξεις. Ο Ήλιος στο Λέοντα θα ενισχύσει το δυναμισμό σου. Ναι μεν θα δείξεις ιδιαίτερη εκλεκτικότητα σχετικά με το σε ποια άτομα θα μιλήσεις και θα ανοιχτείς, όμως μόλις εντοπίσεις το κατάλληλο πρόσωπο, θα καταφέρεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να δημιουργήσεις πρόσφορο έδαφος περισσότερων επαφών.

Σε σχέση: Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα φέρει ομαλότητα στη σχέση σου, κόποι και προσπάθειες των τελευταίων ημερών τώρα θα καρποφορήσουν. Σε περίπτωση που εδώ και πολύ καιρό κυνηγάς τη δέσμευση, τώρα το ταίρι σου θα είναι σε θέση να σκεφτεί σοβαρά για το μέλλον σας, ίσως να ακουστεί κάποια ανάλογη πρόταση. Στα μέσα της εβδομάδας σοβαρές συζητήσεις θα γίνουν μεταξύ σας. Κι αν αυτή τη στιγμή είστε τσακωμένοι θα υπάρξουν αναθεωρήσεις και θα ακουστούν συγγνώμες και από τις δυο πλευρές.ΔΙΔΥΜΟΙ
Single: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη και λίγο αργότερα ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο, δεν αποκλείεται να σε κάνουν πιο διεκδικητική και "πλανεύτρα". Θα κλέψεις την καρδιά ενός συγκεκριμένου προσώπου, η γοητεία σου σε συνδυασμό με την ανάγκη σου για νέα γνωριμία θα σε ωθήσουν σε δυναμικές και αυθόρμητες προσεγγίσεις. Έξυπνα θα είναι τα λόγια σου, προσιτή η στάση σου, θα καταφέρεις να κερδίσεις το απαιτούμενο ενδιαφέρον, θα φτάσεις πολύ κοντά στο ξεκίνημα καινούριας σχέσης.

Σε σχέση: Μπερδεματάκια θα φέρεις μέσα στη σχέση σου. Με τον Ήλιο στο Λέοντα ίσως να σημειωθούν από την πλευρά σου εγωιστικές πράξεις. Επειδή θα ακουστούν από το ταίρι σου κάποια παράπονα, το νου σου να μην τα αντιμετωπίσεις αδιάφορα ή ειρωνικά, δεν θα σου βγει σε καλό. Προσπάθησε να προσεγγίσεις και να κατανοήσεις την ψυχολογική διάσταση κάποιων καταστάσεων, για να μην υπάρξει αλλοπρόσαλλη εξέλιξη. Καλά θα κάνεις να πλησιάσεις το ταίρι σου με τρυφερά αισθήματα αγάπης και συγκατάβασης.ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Single: Το ξεκίνημα σχέσης μάλλον θα προκύψει από επανασύνδεση και όχι από νέα γνωριμία. Σε ραντεβού θα σε καλέσει ένα πρόσωπο που ήδη το γνωρίζεις και ήδη η σχέση σας έχει περάσει από σαράντα κύματα. Θα σου ανοιχτεί προοπτική επανασύνδεσης. Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω θα είσαι σε θέση να πάρεις σωστές αποφάσεις, θα καταφέρεις να προστατευτείς από συναισθηματικές παγίδες. Σε περίπτωση που αποφασίσεις να επανασυνδεθείς, αυτήν τη φορά θα θέσεις όρους, δεν θα σκοπεύεις να βαδίσεις στα τυφλά.

Σε σχέση: Μια χαρά θα τα πας με το ταίρι σου. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να απομακρυνθείς από λάθη και παρατραβηγμένους εγωισμούς. Ο Ερμής στον Κρόνο θα σου δημιουργήσει τη διάθεση να συζητήσεις, να αναλύσεις και να εξηγήσεις, προκειμένου να βρεθεί ο σωστός τρόπος επικοινωνίας ανάμεσα σε εσένα και το αγαπημένο σου ταίρι. Στο τελείωμα της εβδομάδας με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Ιχθείς, έντονη θα είναι η διαίσθησή σου, θα καταφέρεις να ανακαλύψεις και να επιβεβαιώσεις.

 

ΛΕΩΝ
Single: Θα την κάνεις την καινούρια γνωριμία μέσα στην εβδομάδα, αλλά το θέμα είναι τι είδους διαστάσεις θα θελήσεις να δώσεις. Από τη μια ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη, από την άλλη ο ερχομός του στο ζώδιό σου, θα καταφέρεις να προσεγγίσεις και να προσελκύσεις, όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα έχεις τη διάθεση να κινηθείς με στόχο το σταθερό και το διαρκές. Οι βλέψεις σου ενδεχομένως να είναι επιφανειακές ή επιπόλαιες, πάντως ό,τι και να γίνει, ό,τι και αν προκύψει, θα είναι αποκλειστικά δική σου επιλογή.

Σε σχέση: Θα υπάρξει ένας μικρός κίνδυνος αναταραχών και εντάσεων με τον Ήλιο στο Λέοντα και ίσως να μην καταφέρεις να οριοθετήσεις τις αντιδράσεις σου. Θα θελήσεις να εξουσιάσεις και να περιορίσεις το ταίρι σου, στην προσπάθειά σου να το βάλεις στα δικά σου μέτρα και σταθμά θα οδηγηθείς σε εγωιστικές και πεισματικές πράξεις, που θα ανοίξουν πεδίο κόντρας. Για να κλείσει αίσια η εβδομάδα σου, καλύτερα να χαλαρώσεις και να εστιάσεις στον ερωτισμό σου.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Single: Εσύ που είσαι σε αναζήτηση, με τον Ήλιο στο Λέοντα προσοχή στη συμπεριφορά σου και στις εντυπώσεις που θα αφήσει η στάση σου. Ενδέχεται να βγάλεις ύφος σνομπ με αποτέλεσμα να κλείσεις δρόμους προσέγγισης, επεκτείνοντας τη μοναχικότητά σου. Οι εξελίξεις της εβδομάδας θα είναι ανάλογες με τον πήχη των προσδοκιών σου. Αν τον πας πολύ ψηλά, δύσκολα θα τον φτάσουν τα ενδιαφερόμενα πρόσωπα.

Σε σχέση: Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Αιγόκερω και με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Κρόνο, οργανωτική, σοφή και υπομονετική θα είναι η στάση σου, θα καταφέρεις να κατευθύνεις το ταίρι σου στα δικά σου νερά. Σε περίπτωση που εδώ και αρκετό καιρό επιδιώκεις μια συγκεκριμένη αλλαγή μέσα στη σχέση σου, τώρα θα ευδοκιμήσουν οι προσπάθειές σου, η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα σου φέρει αυτό που ζητάς. Ισορροπημένη και αρμονική θα είναι η εβδομάδα σου, θα κλείσει με συναισθηματική ικανοποίηση.

 

ΖΥΓΟΣ
Single: Δυναμική, ανεξάρτητη και αεράτη θα είναι η ερωτική σου στάση, τόσο που ενδεχομένως να μη θελήσεις νέα γνωριμία. Είναι πολύ πιθανό να σνομπάρεις το πρόσωπο που θα σε πλησιάσει. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη και ο ερχομός του στο Λέοντα, ίσως να σου δημιουργήσουν αδιαφορία για θέματα περί σχέσεων και σταθερής ερωτικής πορείας. Αυτήν τη φορά θα θελήσεις να ζήσεις ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις. Ναι μεν θα φλερτάρεις, θα θελήσεις να προκαλέσεις, αλλά μέχρι εκεί. Δεν θα έχεις σκοπό να το πας παραπέρα.

Σε σχέση: Κάπως αλλοπρόσαλλη θα είναι η στάση σου μέσα στην εβδομάδα. Θα το μπερδέψεις το ταίρι σου. Δεν θα μπορεί να καταλάβει τι θέλεις και τι περιμένεις. Μετά τις είκοσι του μήνα, από τη μια ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα σου βγάλει το ανεξάρτητο και το απελευθερωμένο, από την άλλη η εμφάνισή της στους Ιχθείς θα σε ρίξει σε ονειροπολήσεις και φαντασιώσεις, δύσκολα θα βρεθεί η άκρη. Αλλού θα είναι η σκέψη σου, αλλού η φαντασία σου, αλλού το σώμα σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Single: Όλα θα παιχτούν στην πρώτη και στην τελευταία μέρα της εβδομάδας. Από τη μια ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη θα σε ωθήσει σε δυναμικές προσεγγίσεις, από την άλλη ο ερχομός της Σελήνης στους Ιχθείς θα ενισχύσει τη διαίσθησή σου. Θα υπάρξει καινούριο πρόσωπο στην ερωτική σου ζωή και ό,τι αισθανθείς ή προβλέψεις, θα βγει απολύτως αληθινό. Θα τα πας μια χαρά, θα καταφέρεις να μαντέψεις και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Σε σχέση: Θα το "τουμπάρεις" το ταίρι σου και μάλιστα με τρόπο τόσο δεξιοτεχνικό που δεν θα καταλάβει τι του γίνεται. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω και λίγο αργότερα η Σελήνη στους Ιχθείς, θα σε βοηθήσουν με τη διαίσθηση και τη διορατικότητά σου να επηρεάσεις την υποσυνείδητη σκέψη του ατόμου που έχεις δίπλα σου. Θα κατευθύνεις τις καταστάσεις, θα τις οδηγήσεις εκεί που θέλεις εσύ και με μεγάλη ευκολία θα καταφέρεις να περάσεις το δικό σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Single: Από την αρχή της εβδομάδας με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Άρη, θα εμφανιστεί το πρόσωπο που θα κινήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον και αμέσως θα ρίξεις τα βέλη σου. Όλα θα γίνουν γρήγορα, χωρίς καθυστερήσεις και μετά τις 20, με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, θα ‘ρθει και θα κλειδώσει το θέμα επιτυχώς. Θα σημειωθεί έναρξη νέας ερωτικής σχέσης, η διάθεσή σου να σταθεροποιηθείς ερωτικά θα φέρει άνοιγμα μακροχρόνιου δεσμού.

Σε σχέση: Σύνεση και ωριμότητα θα έχει η στάση σου, γεγονός που θα φέρει ισορροπία και ομαλότητα στη σχέση σου. Δεν θα υπάρξουν ούτε διακυμάνσεις ούτε σκαμπανεβάσματα. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα σε αποτρέψει από σπασμωδικές κινήσεις. Ο τρόπος σκέψης σου θα είναι σοβαρός και ρεαλιστικός. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει την επιθυμία να βαδίσεις σταθερά με αγάπη και συναισθηματική ασφάλεια. Δεν αποκλείεται να περάσεις σε σκέψεις σοβαρότερης δέσμευσης.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Single: Στα μέσα της εβδομάδας, με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, θα το λάβεις το αιφνιδιαστικό τηλεφώνημα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να κινηθεί προς εσένα στοχεύοντας στο σταθερό δεσμό. Η κατάληξή σας θα είναι αποκλειστικά και μόνο στο χέρι σου. Η κρίση σου και η διαίσθησή σου θα είναι απολύτως σωστές, η εμπειρική σου ωριμότητα και ο συνειδητός ρεαλισμός σου, θα σου δώσουν την ικανότητα να αποφασίσεις άμεσα και σωστά.

Σε σχέση: Λίγο βαρύ θα είναι το κλίμα μέσα στη σχέση σου και αυτό θα προκύψει γιατί η δική σου συμπεριφορά θα έχει έντονα σκαμπανεβάσματα. Κυκλοθυμική θα είναι η στάση σου. Από τη μια με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου θα έχεις ύφος σοβαρό και βλέψεις κατασταλαγμένες, από την άλλη η εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο και ο Ήλιος στο Λέοντα θα μπερδέψουν την ανεξαρτησία με την ελευθερία και τον εγωισμό. Το νου σου να μη δημιουργήσεις κόμπους, που μετά θα αδυνατείς να λύσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Single: Ανά διήμερο θα αλλάζει η στάση σου. Κατά συνέπεια και οι προτιμήσεις σου. Άλλα θα θέλεις τη Δευτέρα και άλλα την Τετάρτη. Καταρχήν, στην αρχή της εβδομάδας με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Άρη, θα κάνεις το βήμα να πλησιάσεις ένα άτομο που ήδη γνωρίζεις. Θα προβείς σε εξομολογήσεις, θα κερδίσεις την καρδιά του ατόμου που θα στοχεύεις και μετά… θα αλλάξεις γνώμη! Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου θα στραφείς σε καινούρια γνωριμία και λίγο αργότερα με τον Ήλιο στο Λέοντα, θα σνομπάρεις την ίδια σου την επιλογή.

Σε σχέση: Προσοχή! Η εβδομάδα σου θα είναι ασαφής ίσως και αρκετά επικίνδυνη. Στα καλά καθούμενα, με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου, θα σου βγει το ανεξάρτητο και το απαιτητικό, οι πρωτοποριακές αλλαγές που θα επιδιώξεις δεν θα γίνουν αποδεκτές από το ταίρι σου. Τσάμπα θα μπεις σε διαδικασία κόντρας, γιατί λίγο αργότερα με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς θα μετανιώσεις για τις ιδέες σου, θα αλλάξεις γνώμη, θα αναθεωρήσεις. Καλύτερα να αφήσεις τα πολλά λόγια και να πάρεις το ταίρι σου να πας ένα ταξιδάκι.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Single: Μήπως υπάρχει στην καρδιά σου εδώ και αρκετό καιρό ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που όμως δεν τολμάς να το πλησιάσεις; Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη σε συνδυασμό με ένα τυχαίο γεγονός, θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σου και θα αλλάξεις συμπεριφορά. Τώρα θα κάνεις το βήμα να δείξεις μια κάπως πιο αποκαλυπτική στάση, θα αφήσεις το περιθώριο να σε πλησιάσουν και να πλησιάσεις. Μέσα στην εβδομάδα ίσως να μην υπάρξουν τελεσίδικες εξελίξεις, θα υπάρξει όμως ουσιαστικό άνοιγμα.

Σε σχέση: Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω και λίγο αργότερα ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου, ήρεμη και σταθερή θα κάνει τη συμπεριφορά σου, σε καμία περίπτωση δεν θα ανοίξεις πεδία ανώριμων συγκρούσεων. Δυνατό θα είναι το ένστικτό σου, αυτή τη φορά θα ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και με ποιον τρόπο πρέπει να το διεκδικήσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας ακόμα και οι ονειροπολήσεις σου θα είναι προσγειωμένες, σκέψεις και επιθυμίες θα κυμαίνονται στη σφαίρα του πραγματικού.

 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10