Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 11 έως 17 Δεκεμβρίου 2016

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά σου αυτήν την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ
Singles: Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, ο ερχομός της Σελήνης στο Λέοντα θα προσδώσει μια αεράτη και απελευθερωμένη όψη στην εικόνα σου, η αυτοπεποίθησή σου θα είναι έντονη, στοιχείο που θα διαπεράσει στο βλέμμα σου. Θα το κατακτήσεις το πρόσωπο που θα βάλεις στο στόχαστρό σου, ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σε βοηθήσει να βρεις τον κατάλληλο τρόπο προσέγγισης. Μέσα στην εβδομάδα θα προσκολληθείς συναισθηματικά σε πρόσωπο που δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει.

Σε σχέση: Μια χαρά θα τα πας μέσα στη σχέση σου, ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό και ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο, θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις και να ισορροπήσεις, πρώτα ψυχικά και ύστερα ερωτικά. Συνεννόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου, θα βρεθεί λύση σε ζήτημα που τον τελευταίο καιρό δημιουργούσε εμπόδια στην περεταίρω εξέλιξή σας. Μια ευχάριστη πρόταση θα σου κάνει το ταίρι σου που καλό είναι να τη δεχτείς.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Singles: Γοητεία, τόλμη και αυτοπεποίθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σου. Με τη Σελήνη στους Διδύμους και αργότερα στο Λέοντα θα εντυπωσιάσεις και ταυτόχρονα θα ερωτευτείς. Η πανσέληνος στους Διδύμους θα σε βγάλει στην αναζήτηση, θα την κυνηγήσεις τη νέα γνωριμία και θα καταφέρεις να πετύχεις το στόχο σου. Με γοητευτικό πρόσωπο θα ανταλλάξετε ματιές, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να το πάτε ακόμα παραπέρα. Θα ανοίξετε κουβέντα, θα αυτοσυστηθείτε, και από εκεί και πέρα η έλξη σας θα δώσει εξέλιξη στα γεγονότα.

Σε σχέση: Ήρεμη, ερωτική και αισθησιακή θα είναι η στάση σου, το ταίρι σου θα προσκολληθεί επάνω σου, δεν θα υπάρξει διάθεση για εντάσεις. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα φέρει αυθορμητισμό και απελευθέρωση στις ενέργειές σου, η Σελήνη στον Καρκίνο θα περιορίσει την αντιδραστικότητά σου. Η εβδομάδα σου θα κυλήσει όμορφα ερωτικά και χαλαρά, δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να γίνουν σοβαρές συζητήσεις γύρω από θέματα μελλοντικής εξέλιξης. Να ξέρεις πως οι υποσχέσεις που θα δοθούν μεταξύ σας, θα τηρηθούν.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Singles: Έρχεται νέα γνωριμία, ελκυστικό πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του και μάλιστα στις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου, γοητευτικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, θα έχεις τη δύναμη να προσελκύσεις και τη σωστή μέθοδο για να κατακτήσεις. Το καινούριο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα έχει σοβαρές βλέψεις για σένα. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο θα σου δοθεί ευκαιρία σταθερού δεσμού.

Σε σχέση: Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα μπορέσεις να στρέψεις τη σχέση σου προς την κατεύθυνση που εσύ επιθυμείς. Θα καταφέρεις να επηρεάσεις τις αντιλήψεις και τις πεποιθήσεις που έχει το ταίρι σου, ωστόσο με την εμφάνιση της Σελήνης στο Λέοντα καλό θα είναι να αποφύγεις την απαιτητική ή εξουσιαστική στάση γιατί η πίεση θα φέρει αντίποινα. Χειρίσου τις καταστάσεις με διπλωματία τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να κυριαρχήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Singles: Στα μέσα της εβδομάδας επανασύνδεση θα σου φέρει ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου. Ναι μεν θα υπάρξει καινούριο πρόσωπο που θα σου δείξει ενδιαφέρον ωστόσο δεν θα έχεις διάθεση να μπλεχτείς σε αβέβαιες καταστάσεις. Η σκέψη σου θα είναι σταθμευμένη στα παλιά, επιθυμία σου θα είναι να τα ξαναβρείς με το πρώην ταίρι σου και η τύχη θα σε ευνοήσει. Θα σου τηλεφωνήσει το πρόσωπο που σκέπτεσαι, το εξαήμερο θα κλείσει με συνάντηση και επανένωση.

Σε σχέση: Η εβδομάδα σου θα είναι ευχάριστη και δημιουργική. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό και στις 14 του μήνα ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο, θα φέρουν ευνοϊκές συνθήκες για κουβέντες ή αποφάσεις δέσμευσης. Ενδεχομένως να ακούσεις πρόταση συγκατοίκησης ή επισημοποίησης. Συνειδητά θα αποφύγεις τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης, η στάση σου θα είναι δυναμική και αισιόδοξη. Η εμφάνιση της Σελήνης στο Λέοντα θα ενισχύσει τον ερωτισμό σου.

ΛΕΩΝ
Singles: Ελεύθερη, ωραία και μοιραία θα είσαι. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό και ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα κάνουν ελκυστική την αύρα σου, θα καταφέρεις να κερδίσεις βλέμματα, εντυπώσεις και την καρδιά ενός συγκεκριμένου προσώπου. Θα προκύψει νέα γνωριμία, αυτό που θα νιώσεις θα είναι έλξη, πάθος και εντυπωσιασμό. Θα το ερωτευτείς το γοητευτικό άτομο που θα γνωρίσεις, αμοιβαία αισθήματα θα ανοίξουν πορεία σταθερής ερωτικής σχέσης.

Σε σχέση: Ομαλά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, η Σελήνη στους Διδύμους θα σε κάνει διπλωματική και ειρηνική. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σου, αγάπη και τρυφερότητα θα δείξεις στο ταίρι σου. Προς το τέλος της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιό σου θα προβείς σε θερμές ερωτικές πράξεις. Βασική σου επιθυμία θα είναι να απαλλαγείς από προβληματισμούς και ευθύνες, είναι πολύ πιθανό να αποφύγεις υποσχέσεις περί δεσμεύσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Singles: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό και η Πανσέληνος στους Διδύμους θα σε βοηθήσουν να δώσεις τέλος στα παλιά, θα σου δημιουργηθεί η ανάγκη να διαγράψεις το πρώην ταίρι σου και να βγεις ραντεβού με ένα καινούριο πρόσωπο που θα σου συστήσουν. Απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου, θα τολμήσεις να ρισκάρεις και να αφεθείς σε νέες ερωτικές περιπέτειες. Στο κλείσιμο του εξαημέρου η Σελήνη στο Λέοντα θα τονώσει τη σεξουαλική σου πλευρά.

Σε σχέση: Αρχές της εβδομάδας μικροεντάσεις θα συμβούν που όμως θα είναι περαστικές, σε περίπτωση που εμφανιστούν σκαμπανεβάσματα μέσα στη σχέση σου μη δώσεις περεταίρω έκταση θα φύγουν γρήγορα. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο και λίγο αργότερα στο Λέοντα εσύ και το αγαπημένο σου ταίρι θα περάσετε θερμές ερωτικές στιγμές, θα ακουστούν λόγια αγάπης. Αν υπάρχουν εντάσεις φεύγουν, θα καταφέρετε να βρείτε την ισορροπία σας.

ΖΥΓΟΣ
Singles: Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ουρανό και την πανσέληνο στους Διδύμους πρόσωπο όμορφης εμφάνισης θα κάνει την καρδιά σου να φτερουγίζει. Με τον ερχομό της Σελήνης στο Λέοντα εντυπωσιακό θα είναι το παρουσιαστικό σου, κύριο μέλημά σου θα είναι η εικόνα σου. Θα καταφέρεις να κερδίσεις την προσοχή του ατόμου που σε ενδιαφέρει, πριν κλείσει η εβδομάδα θα λάβεις πρόταση για ραντεβού.

Σε σχέση: Ερωτισμός και θερμότητα θα είναι τα στοιχεία που θα κυριαρχήσουν μέσα στη σχέση σου, καταφθάνουν έντονες στιγμές έλξης ίσως και πάθους. Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο και αργότερα στο Λέοντα θα φέρει θερμά αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου, επιθυμία σας θα είναι να ζήσετε και να απολαύσετε τον έρωτα σας χωρίς προβληματισμούς. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, είναι πολύ πιθανό να ακουστεί πρόταση μελλοντικής εξέλιξης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Singles: Καινούρια γνωριμία αναζητάς; Ή μήπως προσμένεις καρτερικά την επανασύνδεση; Όποιος κι αν είναι ο στόχος σου να ξέρεις πως αν κινηθείς θα επιτύχεις. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό, η Πανσέληνος στους Διδύμους και ο ερχομός της Σελήνης στο Λέοντα θα σου φέρουν γεγονότα που θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις το ενδιαφέρον και την καρδιά του προσώπου που επιθυμείς. Η εβδομάδα σου θα είναι τυχερή, μην αφήσεις ανεκμετάλλευτα τα συμβάντα.

Σε σχέση: Ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους και αργότερα στο Λέοντα, θα σε ωθήσουν σε ενέργειες πάθους. Ίσως να μην λείψουν αισθήματα ζήλιας και κτητικότητας. Έντονα θα είναι τα αισθήματά σου, θα αναζητήσεις βάθος, θα προσπαθήσεις να ανακαλύψεις την έκταση των όσων νιώθει για σένα το ταίρι σου. Θα πιέσεις για συναισθηματικές αποκαλύψεις, οι αλήθειες που θα διαπιστώσεις θα σου δώσουν χαρά, θα σε βγάλουν από τις ανασφάλειές σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Singles: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σου φέρει ενθουσιασμό και δύναμη για τολμηρά βήματα. Στην παρούσα φάση όλα θα στηριχτούν στο τι ακριβώς θέλεις. Θέλεις να κερδίσεις την καρδιά προσώπου που ήδη υπάρχει στο στόχαστρό σου; Ή μήπως θέλεις να τα αφήσεις όλα πίσω σου και να αναζητήσεις το καινούριο; Η πανσέληνος στους Διδύμους θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκινήσεις μια ολοκαίνουρια σχέση στη ζωή σου, στο χέρι σου θα είναι αν θα αρπάξεις την ευκαιρία ή όχι.

Σε σχέση: Η πανσέληνος τους Διδύμους και αργότερα ο ερχομός της Σελήνης στο Λέοντα δεν θα σε αφήσουν να βαλτώσεις σε μια σχέση που γνωρίζεις πολύ καλά πως δεν πρόκειται να σε πάει μπροστά. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα βρεις την τόλμη να κλείσεις οριστικά αρρωστημένες καταστάσεις, θα καταφέρεις να απεγκλωβιστείς από τη στασιμότητα. Η τωρινή εβδομάδα θα είναι σημαδιακή, τα γεγονότα θα σας οδηγήσουν σε σταυροδρόμι που θα περιμένει τις αποφάσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Singles: Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ουρανό και την πανσέληνο στους Διδύμους, αισιόδοξη, απελευθερωμένη και ερωτική θα είναι η στάση σου, γοητευτικό το στιλ σου. Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα ένα καινούριο πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σου. Το κλείσιμο του εξαημέρου θα σε βρει σε νέα σχέση. Αυτό το καινούριο άτομο που θα γνωρίσεις θα καταφέρει να δώσει νόημα στην ερωτική σου ζωή, η καθημερινότητά σου πλέον θα είναι τελείως διαφορετική!

Σε σχέση: Συνειδητοποιημένες θα είναι οι προτάσεις που θα κάνεις στο ταίρι σου, θετικές θα είναι οι απαντήσεις που θα λάβεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους και λίγο αργότερα στο Λέοντα, θα θελήσεις να διαφοροποιήσεις τα δεδομένα, θα βελτιώσεις τις συνθήκες της σχέσης και όντως θα καταφέρεις να προχωρήσεις με το ταίρι σου ένα βήμα πιο μπροστά. Ίσως να μην ακουστεί πρόταση δέσμευσης, θα γίνουν όμως σχέδια που θα στηρίζονται σε σοβαρές πλέον βάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Singles: Η Πανσέληνος στους Διδύμους και ο ερχομός της Σελήνης στο Λέοντα θα βρούνε τρόπο να σε κάνουν να ερωτευτείς. Ετοιμάσου! Τα γεγονότα θα είναι απρόοπτα και εντυπωσιακά. Μέσα στην εβδομάδα θα γνωριστείς με εμφανίσιμο πρόσωπο ζωηρής και θέρμης προσωπικότητας, μαγνητισμός θα υπάρξει ανάμεσά σας. Προμηνύεται έναρξη ολοκαίνουριου δεσμού, θα υπάρξει πάθος και δυνατό συναίσθημα, είναι πολύ πιθανό αυτό το άτομο να μην καταφέρεις να το βγάλεις ποτέ από την καρδιά σου ή από τη ζωή σου.

Σε σχέση: Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ουρανό και με την Πανσέληνο στους Διδύμους η στάση σου θα είναι ανέμελη, χαλαρή και ιδιαιτέρως ερωτική. Θα νιώσεις την ανάγκη να αναζωογονήσεις τη σχέση σου. Κάνε τις προτάσεις σου και η απάντηση που θα λάβεις θα είναι θετική. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον ερχομό της Σελήνης στο Λέοντα θα αναθερμανθούν τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Singles: Με την πρώτη ματιά θα σε εξιτάρει το πρόσωπο που θα σου συστήσουν, οι συγκυρίες θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για συστηματικές επαφές που θα είναι ικανές να φέρουν ξεκίνημα νέας ερωτικής σχέσης. Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ουρανό και την πανσέληνο στους Διδύμους θα το ερωτευτείς το γοητευτικό άτομο που θα γνωρίσεις, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές. Ετοιμάσου θα αποκτήσεις σταθερό ερωτικό ταίρι!

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο και λίγο αργότερα στο Λέοντα θα θελήσεις ηρεμία, αγάπη και έντονο ερωτισμό. Αν τσακώθηκες με το ταίρι σου θα τα βρεις, εσύ με δικές σου κινήσεις και πρωτοβουλίες θα δημιουργήσεις ερωτικό κλίμα. Οι πράξεις σου θα κάνουν το πρόσωπο που αγαπάς να προσκολληθεί σε σένα, θα υπάρξουν μεταξύ σας θερμές ερωτικές εκδηλώσεις. Εσύ που διατηρείς μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να ακούσεις πρόταση συγκατοίκησης.

Read More

And More