Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 14 έως 20 Αυγούστου 2016

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για αυτήν την εβδομάδα στα ερωτικά σου; Πώς θα κινηθεί η σχέση σου; Θα κάνεις τη σωστή γνωριμία σε περίπτωση που είσαι single;

ΚΡΙΟΣ
Single: Μέσα στην εβδομάδα θα κάνεις σχέση ή τουλάχιστον αρχή σχέσης. Έρχονται αλλαγές που θα πρέπει να σε βρούνε έτοιμη, για αυτό καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου αν θέλεις επανασύνδεση ή αν αυτό που πραγματικά επιθυμείς είναι ένα καινούριο πρόσωπο στη ζωή σου. Στις 18 του μήνα η Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου θα σε βοηθήσει να εναντιωθείς στις φοβίες σου, να βγάλεις τα εσώψυχά σου στη φόρα και να αναλάβεις δυναμική δράση.

Σε σχέση: Διαφοροποιήσεις θα προκύψουν και μάλιστα από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσει σκέψεις δέσμευσης ή επισημοποίησης. Σε περίπτωση που αισθάνεσαι πως τρως το χρόνο σε μια σχέση ανούσια ή αποτυχημένη, η Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου καθώς και η Σελήνη στον Κριό, θα σε ωθήσουν στο να αλλάξεις τα δεδομένα σου, ίσως να πάρεις την απόφαση να τερματίσεις οτιδήποτε δεν σε ικανοποιεί πλέον.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Single: Η Σελήνη στον Αιγόκερω και ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό δεν θα σε αφήσουν να καθίσεις με σταυρωμένα χέρια, με πράξεις θα αναζητήσεις την αλλαγή, θα κυνηγήσεις τη βελτίωση. Η Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου καθώς και ο ερχομός της Σελήνης στους Ιχθείς θα απελευθερώσουν τις αισθήσεις σου, θα νιώσεις τη δύναμη να διεκδικήσεις και να προσεγγίσεις. Η τυχαία γνωριμία που θα κάνεις με πρόσωπο ταιριαστό στα γούστα σου θα δώσει καινούριο νόημα στη ζωή σου.

Σε σχέση: Ανανεώνεσαι. Έρχονται αναστατώσεις, αλλαγές και ανακατατάξεις, που όλες θα προκληθούν από εσένα και στόχο θα έχουν να βγεις από τη στασιμότητα. Η Σελήνη στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να επανορθώσεις, να διορθώσεις τις λάθος κινήσεις των προηγούμενων ημερών. Η Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου θα σε ωθήσει σε πράξεις ρίσκου, κάτι θα τερματίσεις και κάτι καινούριο θα ξεκινήσεις. Η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς θα τονώσει τη διαίσθησή σου. Θα κινηθείς με οδηγό το ένστικτό σου και δεν θα χάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Single: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σου φέρει ενθουσιασμό και δύναμη για τολμηρά βήματα. Στην παρούσα φάση όλα θα στηριχτούν στο τι ακριβώς θέλεις. Θέλεις να κερδίσεις την καρδιά προσώπου που ήδη υπάρχει στο στόχαστρο σου; Ή μήπως θέλεις να τα αφήσεις όλα πίσω σου και να αναζητήσεις το καινούριο; Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκινήσεις μια ολοκαίνουρια σχέση στη ζωή σου, στο χέρι σου θα είναι αν θα αρπάξεις την ευκαιρία ή όχι.

Σε σχέση: Η Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου καθώς και ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό δεν θα σε αφήσουν να βαλτώσεις σε μια σχέση που γνωρίζεις πολύ καλά πως δεν πρόκειται να σε πάει μπροστά. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα βρεις την τόλμη να κλείσεις οριστικά αρρωστημένες καταστάσεις, θα καταφέρεις να απεγκλωβιστείς από το στάσιμο. Η τωρινή εβδομάδα θα είναι σημαδιακή, τα γεγονότα θα σας οδηγήσουν σε σταυροδρόμι που θα περιμένει τις αποφάσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Single: Tα απρόοπτα δεν θα σου αφήσουν πολύ χρόνο να σκεφτείς, όλα θα γίνουν αστραπιαία. Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω θα εμφανιστεί μπροστά σου το πρώην ταίρι σου, θα προσπαθήσει να επανορθώσει για τα λάθη του, ωστόσο η απάντηση που θα χρειαστεί να δώσεις θα απαιτήσει να είναι άμεση. Στο τέλος της εβδομάδας με τη Σελήνη στον Κριό ένα καινούριο πρόσωπο θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου, η ελκυστική του γοητεία θα φέρει μπερδέματα στην καρδιά σου.

Σε σχέση: Μήπως περιμένεις πρόταση επισημοποίησης; Μην κάθεσαι καθόλου, πάρε τα ηνία στα χέρια σου και κάνε εσύ τις προτάσεις που αναμένεις, όλα θα τρέξουν υπέρ σου. Ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω θα στρώσει το έδαφος για σοβαρές αποφάσεις και δημιουργικές επιθυμίες. Η Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου θα σε βοηθήσει να εναντιωθείς στους ενδοιασμούς σου, να καταρρίψεις ψυχικούς φραγμούς. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό θα σου αποδείξει πως ο τολμών νικά.

ΛΕΩΝ
Single: Μήπως ο χωρισμός με το ταίρι σου προκλήθηκε από δικό σου λάθος; Η Σελήνη στον Αιγόκερω στην αρχή της εβδομάδας θα σου δώσει την ευκαιρία να αλλάξεις την αρνητική κατάσταση και να επαναφέρεις στη ζωή σου το πρώην ταίρι σου. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάτι το αξιόλογο στο παρελθόν σου, ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό και ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό, θα στείλουν εντυπωσιακό πρόσωπο στο δρόμο σου, άρπαξε την ευκαιρία χωρίς καθυστερήσεις.

Σε σχέση: Ποικιλία θα έχει η εβδομάδα σου. Ένα είναι το σίγουρο: δεν πρόκειται να νιώσεις πλήξη. Στην αρχή, με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω το ταίρι σου ίσως να σε πιέσει να γίνει μια καθοριστική και σοβαρή κουβέντα μεταξύ σας σχετικά με την πορεία του δεσμού σας και το μέλλον σας. Στις 18 με τη Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου αντιδραστική θα είναι η στάση σου, θα αντιταχτείς στις ίδιες σου τις επιθυμίες, θα αμφισβητήσεις και θα τερματίσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Single: Σοβαρές αποφάσεις θα πάρεις στην αρχή της εβδομάδας. Η Σελήνη στον Αιγόκερω θα σου φέρει συμβάν που θα σε αναγκάσει να σκεφτείς ώριμα και σοβαρά για την πορεία της ερωτικής σου ζωής. Ίσως να νιώσεις πως μέχρι τώρα αναλώθηκες σε περιστασιακές ανούσιες σχέσεις, δεν αποκλείεται να καταλήξεις πως αυτό που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή είναι ένα σταθερό και ταιριαστό ερωτικό ταίρι. Η Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου θα σε βοηθήσει να κάνεις πράξεις τις επαναστατικές σου σκέψεις.

Σε σχέση: Μήπως σε κούρασε το χαλαρό και το αβέβαιο; Μήπως το ταίρι που αυτή τη στιγμή έχεις δίπλα σου δεν μπορεί ή δεν θέλει να σου προσφέρει μια σχέση με σταθερό μέλλον; Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό καθώς και ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα σε ωθήσουν να πατήσεις πόδι στο στάσιμο και στο καθυστερούμενο, τώρα θα απαιτήσεις δημιουργικό αποτέλεσμα όχι μόνο από το ταίρι σου, αλλά και από τον ίδιο σου τον εαυτό.

ΖΥΓΟΣ
Single: Γροθιά στο μαχαίρι θα δώσεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω στο άνοιγμα της εβδομάδας, και στον Κριό στο κλείσιμό της, θα καταρρίψεις τις ανασφάλειές σου, θα δώσεις τέλος στις επιφυλάξεις. Αν ήδη υπάρχει πρόσωπο που το έχεις ερωτευτεί θα προχωρήσεις σε τολμηρές εκδηλώσεις και προτάσεις, θα κερδίσεις το πολυπόθητο ραντεβού που επιθυμείς. Αν δεν υπάρχει κανένα πρόσωπο στο ορίζοντά σου, ετοιμάσου θα κάνει την εμφάνισή του άτομο εντυπωσιακό, θα σε πλησιάσει με τρόπο άμεσο.

Σε σχέση: Κάπου θα μπερδευτείς, κάτι θα ταράξει τις εσωτερικές σου ισορροπίες, θα νιώσεις την ανάγκη να επαναστατήσεις. Από τη μια ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό, από την άλλη η Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου, θα θελήσεις να τα αλλάξεις όλα, να αναποδογυρίσεις τα καθιερωμένα, να εναντιωθείς σε κοινότυπα πρέπει. Θα βρεις τρόπο να προβληματίσεις το ταίρι σου, και οι δυο θα μπείτε σε σκέψεις που θα φέρουν ριζικές αλλαγές. Αλλάζεις τρόπο σκέψης και κατεύθυνση σχέσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Single: Τα πάνω κάτω θα φέρει στη σκέψη σου και στην καρδιά σου η Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου. Στις 18 του μήνα ένα απρόοπτο συμβάν θα ξυπνήσει τις αισθήσεις σου, θα βγάλει στην επιφάνεια τη δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σου. Η ξαφνική εντελώς απρόσμενη εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα σε ωθήσει σε τολμηρές προσεγγίσεις, θα κινηθείς μαχητικά, πεισματικά και ανυποχώρητα. Στο κλείσιμο της εβδομάδας σε συνδυασμό με την Σελήνη στον Κριό, θα καταφέρεις να φτάσεις στο στόχο σου.

Σε σχέση: Ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω θα σε εφοδιάσει με διορατικότητα και ωριμότητα. Τώρα θα αναζητήσεις μέσα στη σχέση σου ουσιαστική και δημιουργική εξέλιξη. Αφήνεις στην άκρη τις προχειρότητες και τους διπλωματικούς ελιγμούς, θα κινηθείς άμεσα με απόλυτη ειλικρίνεια. Προς το τέλος της εβδομάδας με δική σου πρωτοβουλία θα κάνεις μια πολύ σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σου, δεν αποκλείεται να κλείσει με υποσχέσεις και σχέδια επισημοποίησης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Single: Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ουρανό ένα γεγονός-έκπληξη θα σου προκαλέσει έντονο ενθουσιασμό. Το ερωτικό σου ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που οι δρόμοι σας όχι μόνο θα ενωθούν, αλλά θα έχουν και μακροχρόνια ερωτική πορεία. Προμηνύεται έναρξη νέας ερωτικής αρχής, ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα σε εφοδιάσει με δυναμισμό και γοητεία. Ξεκινά για σένα νέα ερωτική περίοδο επιτυχημένης κατάληξης.

Σε σχέση: Προσοχή στις εξάρσεις, στις επαναστάσεις και στις νέες ιδέες ή επιθυμίες. Από τη μια η Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου, από την άλλη ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό, θα θελήσεις να αντιστρέψεις καταστάσεις πίεσης και δέσμευσης. Ξαφνικά γεγονότα θα σου δημιουργήσουν συναισθήματα που ενδεχομένως να μην είσαι σε θέση να τα κρατήσεις υπό τον έλεγχό σου. Ο παρορμητισμός σου καθώς και μια ανεξήγητη εσωτερική απελευθέρωση θα σε οδηγήσουν σε πράξεις ανατρεπτικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Single: Όλες οι κινήσεις που θα κάνεις μέσα στην εβδομάδα θα είναι απολύτως συνειδητές και θα είναι προϊόν ώριμης σκέψης. Είτε πάρεις την απόφαση να επανασυνδεθείς με το πρώην ταίρι σου, είτε προσεγγίσεις καινούριο πρόσωπο, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό και δεν θα υπάρξει κίνδυνος να αλλάξεις γνώμη. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Αιγόκερω και προς το τέλος της εβδομάδας στον Κριό, εσύ θα είναι η διαχειρίστρια της ερωτικής σου πορείας.

Σε σχέση: Σκαμπανεβάσματα. Κυκλοθυμική θα είναι η στάση σου. Καλά θα κάνει το ταίρι σου να εξοπλιστεί με υπομονή. Σου αρέσει η σταθερότητα, θέλεις στη ζωή σου βάσεις και στηρίγματα, ωστόσο με τη Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου κάτι θα αναποδογυρίσει στη σκέψη σου. Ίσως να εναντιωθείς στην ίδια του την κοσμοθεωρία, με συνειδητοποιημένο τρόπο θα προσπαθήσεις να αλλάξεις δεδομένα που δημιουργήθηκαν με δικό σου προσωπικό κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Single: Σου έρχονται ευχάριστα νέα, ανατρεπτικές συναντήσεις και απρόοπτες χαρές. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σου ανοίξει δίοδο για να διεκδικήσεις και να επιτύχεις. Αν είσαι σε αναζήτηση καινούριας γνωριμίας ετοιμάσου να ξαφνιαστείς και να εντυπωσιαστείς. Ελκυστικό πρόσωπο θα σου ανοίξει κουβέντα, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δώσεις νέα ώθηση στην ερωτική σου ζωή. Στις 18 του μήνα η Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου θα φέρει ευχάριστες αλλαγές που θα προέρχονται από τολμηρές αποφάσεις.

Σε σχέση: Ναι μεν θα νιώσεις μέσα σου μια απελευθέρωση, μια τάση να οδηγήσεις την κατάσταση στα άκρα, ωστόσο τίποτα δεν θα βάλεις σε κίνδυνο, θα βρεις τρόπο να ελέγξεις τον παρορμητισμό σου. Η Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου θα σε βάλει στη διαδικασία να διεισδύσεις στους εσωτερικούς σου φόβους, να εντοπίσεις τους υποσυνείδητους φραγμούς σου και να αντιταχτείς στο καθορισμένο. Ίσως να προκαλέσεις μια μικρή συναισθηματική έκρηξη μέσα στη σχέση σου, όμως τα αισθήματα δεν πρόκειται να μετατοπιστούν, θα πειστείς πως είναι γερά και αληθινά.

ΙΧΘΕΙΣ
Single: Ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω και λίγο αργότερα η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, θα σε βοηθήσουν να εμπιστευτείς το καινούριο πρόσωπο που θα σε πλησιάσει. Αυτή τη φόρα η νέα γνωριμία που θα προκύψει θα έχει ωραία κατάληξη. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα δημιουργήσει συμπτώσεις με αποτέλεσμα να βρεθείς σε συνομιλία με πρόσωπο που θα το νιώσεις γοητευτικό και ταιριαστό. Με τη Σελήνη στους Ιχθείς θα περάσεις σε νέο ερωτικό ξεκίνημα.

Σε σχέση: Μερικές φορές τον χάνεις τον δρόμο σου, τα συναισθήματά σου μπερδεύουν τις καταστάσεις, δεν μπορείς να εντοπίσεις τα πραγματικά όρια. Η Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να βάλεις τέλος στα ψυχολογικά σου σκαμπανεβάσματα, θα ψάξεις, θα αναζητήσεις και τελικά θα ρίξεις φως στη σκοτεινή πλευρά της καρδιάς ή της σκέψης σου. Στο τέλος της εβδομάδας θα συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέση σας, θα αποκαλυφθούν τα πραγματικά αισθήματα βάσει των οποίων θα πάρεις ριζικές αποφάσεις.

Read More

And More