Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 19 έως 25 Ιουνίου 2017

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά σου αυτήν την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο και την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ερωτεύσιμη θα είναι παρουσία σου, ερωτική θα είναι η αύρα σου, θα τραβήξεις τα κατάλληλα βλέμματα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει, ο τρόπος προσέγγισής του θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σου. Μέσα στην εβδομάδα προμηνύεται καινούρια γνωριμία που θα καταλήξει σε προσωπικό ραντεβού. Αυτήν τη φορά θα κινηθείς με στόχο το σταθερό δεσμό.

Σε σχέση: Με την εμφάνιση της Σελήνη στον Ταύρο και στο κλείσιμο του επταήμερου με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα προσκολληθείς στο ταίρι σου, ερωτική και θερμή θα είναι η στάση σου, θα ξεκλειδώσεις τα αισθήματά σου. Η εβδομάδα σου θα είναι ιδιαιτέρως θερμή, δεν θα υπάρξουν εγωισμοί και κόντρες, πράξεις αγάπης θα γίνουν και από εσένα και από το ταίρι σου. Τώρα αυτό που θα έχει σημασία για εσάς θα είναι η σταθερότητα και τα αληθινά αισθήματα.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου και στο κλείσιμο της εβδομάδας με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα αναζητήσεις στο πλάι σου έναν άνθρωπο σοβαρό. Στόχος σου θα είναι να δημιουργήσεις σοβαρές καταστάσεις στην ερωτική σου ζωή, βασικό σου μέλημα θα είναι ο σταθερός δεσμός. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να γνωριστείς με πρόσωπο ανάλογο των προτιμήσεών σου. Μέσα σε φιλικό περιβάλλον θα σου συστήσουν ένα αξιόλογο άτομο που θα αξίζει το ενδιαφέρον σου.

Σε σχέση: Δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να βάλεις στόχο τη δέσμευση. Θα νιώσεις την ανάγκη να σταθεροποιηθείς, να πατήσεις σε μια γερή βάση που να μπορεί να σου προσφέρει ασφάλεια και τακτοποιημένο μέλλον. Το ταίρι σου θα εκτιμήσει τις διαθέσεις σου, θα ανταποδώσει την αγάπη που θα του δείξεις, με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα καταφέρεις να στρώσεις έδαφος για επίσημες υποσχέσεις. Ήρεμη θα είναι η εβδομάδα σου, απολαύσε την ισορροπία και τον ερωτισμό που θα υπάρξει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Single: Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου καταφθάνει καινούρια γνωριμία. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σου δοθεί η ευκαιρία να στρώσεις την ερωτική σου ζωή, το καινούριο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα θελήσει να κάνει μαζί σου σταθερή σχέση. Θα είναι αποκλειστικά στο χέρι σου η εξέλιξη, οι αποφάσεις σου θα είναι σοβαρές και όχι επιπόλαιες, τα γεγονότα θα σε ικανοποιήσουν, δεν θα μετανιώσεις για τις επιλογές σου.

Σε σχέση: Με τη Σελήνη στον Ταύρο ήρεμα και ερωτικά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, ωστόσο στην πορεία με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου, κάτι θα αναποδογυρίσει στη σκέψη σου, απρόβλεπτες και ανατρεπτικές θα είναι οι κινήσεις σου. Προσοχή σε πειρασμούς ή προκλήσεις που θα μπορούν να βάλουν σε κίνδυνο τη διάρκεια της σχέσης σου. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα στρέψει τις βλέψεις σου στη σταθερότητα, θα ισορροπήσεις συναισθηματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Single: Σταθερό ταίρι θα αναζητήσεις. Με τον Ερμή και τον Ήλιο στο ζώδιό σου και στο κλείσιμο της εβδομάδας με τη Νέα Σελήνη επίσης στο ζώδιο σου θα εστιάσεις σε χαρακτήρες ανθρώπων που θα μπορούν να σου προσφέρουν ασφάλεια και σταθερή αγάπη. Πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνισή του, θα σου ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης, βάλε κάτω τα υπέρ και τα κατά και πάρε τη σωστή απόφαση, θα χαρακτηρίζεσαι από διορατικότητα και σωστή διαίσθηση.

Σε σχέση: Με συναισθηματισμό και ανάγκη για ασφάλεια θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Ταύρο θα εκδηλώσεις την αγάπη σου, θα αναζητήσεις ηρεμία, θα διοχετεύσεις τον ερωτισμό και τη συγκαταβατικότητά σου. Στο κλείσιμο του εξαημέρου με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου θα αρχίσεις να προγραμματίζεις και να σχεδιάζεις για το μέλλον. Ό,τι σκεφτείς να ξέρεις πως αργά ή γρήγορα θα υλοποιηθεί, αρκεί να μην κάνεις το λάθος και εγκαταλείψεις τα όνειρά σου.

ΛΕΩΝ
Single: Ερωτική και συναισθηματική θα είναι η στάση σου, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο και την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα εκδηλωθείς και θα προσεγγίσεις. Θα έχεις διάθεση για νέες γνωριμίες, το στιλ και η εμφάνισή σου θα είναι ελκυστική έως και ακαταμάχητη. Ένα όμορφο πρόσωπο θα σου κινήσει το ενδιαφέρον, θα μπεις στη διαδικασία να φλερτάρεις. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού και με ενδεχόμενο νέας ερωτικής σχέσης!

Σε σχέση: Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό ελεύθερα θα εκφράσεις στο ταίρι σου αυτό που αισθάνεσαι και σκέπτεσαι. Οι προτάσεις που θα κάνεις θα γίνουν αποδεκτές, σε συνδυασμό με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους δεν αποκλείεται να προκύψουν σχέδια για ταξιδάκι. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο έντονος θα είναι ο συναισθηματισμός σου, θα νιώσεις την ανάγκη να σταθεροποιήσεις το δεσμό σου, είναι πολύ πιθανόν να μπεις σε σκέψεις δέσμευσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Single: Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό και η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη για προσεγγίσεις, απελευθερωμένη θα είναι η ερωτική του στάση. Ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους θα σε ωθήσει σε ασυνήθιστες ενέργειες, θα πλησιάσεις πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά και το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει νέα ερωτική αρχή.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο ομαλότητα θα υπάρξει μέσα στη σχέση σου, μειωμένα θα είναι τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, θα επικρατεί ηρεμία και ερωτισμός. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Καρκίνο και τη Νέα Σελήνη επίσης στον Καρκίνο, παίρνεις την απόφαση να επανορθώσεις για κάποιες εγωιστικές ή παρορμητικές πράξεις που έγιναν από την πλευρά σου στο διάστημα των προηγούμενων ημερών. Σε περίπτωση που προκλήθηκε με το ταίρι σου τσακωμός τώρα συμφιλιώνεστε.

ΖΥΓΟΣ
Single: Η εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο και ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό φέρνουν δίπλα σου πρόσωπο που θα κινήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον, θα σε κάνει να εμπιστευτείς και να ερωτευτείς. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά στους χώρους που θα κυκλοφορείς, μέσα στην εβδομάδα δεν αποκλείεται να βρεις το ταίρι σου. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ελκυστική θα κάνει την παρουσία σου και επειδή θα έχεις έντονη τη διάθεση για νέο ερωτικό ξεκίνημα, οι πράξεις σου θα οδηγήσουν σε έναρξη σχέσης.

Σε σχέση: Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο και θα κλείσει με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο. Και στο ξεκίνημα και στο κλείσιμο να περιμένεις ευχάριστα γεγονότα, ευνοϊκά ως προς τις επιθυμίες σου. Θερμές ερωτικές στιγμές θα ζήσεις με το ταίρι σου, θα ακουστούν εξομολογήσεις, αν περάσατε προσφάτως τσακωμό τώρα συμφιλιώνεστε, καταφθάνει ισορροπία στη σχέση σου. Είναι πολύ πιθανόν να δοθούν σοβαρές υποσχέσεις, οι αποφάσεις σας θα ανοίξουν μελλοντική πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Single: Η εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο σε συνδυασμό με ένα τυχαίο γεγονός θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σου, τερματίζουν οι τυχόν απαισιόδοξες σκέψεις. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα κάνεις το βήμα να δείξεις μια κάπως πιο αποκαλυπτική στάση, θα αφήσεις το περιθώριο να σε πλησιάσουν και να σε φλερτάρουν. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα υπάρξει ουσιαστικό άνοιγμα για σταθερή σχέση.

Σε σχέση: Ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο και λίγο αργότερα η εμφάνιση του Ερμή στον Καρκίνο, ήρεμη και σταθερή θα κάνει τη συμπεριφορά σου, αυτήν τη φορά δεν θα ανοίξεις πεδία ανώριμων συγκρούσεων. Δυνατό θα είναι το ένστικτό σου, άφησε τη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει. Προς το τέλος της εβδομάδας με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο παίρνεις σοβαρές και δεσμευτικές αποφάσεις που όλες θα σου βγούνε σε καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Single: Ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο και στο κλείσιμο της εβδομάδας η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα καταφέρουν να σε στεριώσουν με ταίρι. Πρόσωπο από το παρελθόν σου θα κάνει την εμφάνισή του, το τηλεφώνημα που θα λάβεις θα είναι καθοριστικό. Στο χέρι σου θα είναι η εξέλιξη, εσύ θα είσαι ο οδηγός των γεγονότων. Η ανάγκη σου για σταθερότητα και συναισθηματική ισορροπία θα σε οδηγούν στις σωστές αποφάσεις.

Σε σχέση: Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό και την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, οι συζητήσεις με το ταίρι σου στόχο θα έχουν την ισορροπία και την ομαλότητα της σχέσης σου. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Διδύμους δεν αποκλείεται να οργανώσετε ταξιδάκι αναψυχής. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ενδυναμώνονται τα αισθήματα σας, τερματίζουν οι αμφιβολίες, θα νιώσεις την ανάγκη να σταθεροποιηθείς και να δεσμευτείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Single: Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο με ερωτισμό θα ενισχύσει την αύρα σου, η αυτοπεποίθησή σου θα είναι έντονη, πολύ καλά θα κάνεις και θα ανοιχτείς ερωτικά. Θα το κατακτήσεις το πρόσωπο που θα βάλεις στο στόχαστρό σου, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σε βοηθήσει να βρεις τα κατάλληλα λόγια προσέγγισης. Με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα προσκολληθείς συναισθηματικά σε πρόσωπο που δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει.

Σε σχέση: Με τη Σελήνη στον Ταύρο και την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα υπάρξει ηρεμία και έντονος ερωτισμός, συγκαταβατική θα είναι η στάση σου. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους ποικιλία θα αναζητήσεις, θα θελήσεις να βγεις από τη ερωτική σου ρουτίνα προσοχή στις ανώριμες ή παρορμητικές ενέργειες. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σοβαρές αποφάσεις θα πάρεις για την πορεία του δεσμού σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Single: Με τη Σελήνη στον Ταύρο ενδεχομένως να κάνει την εμφάνισή του ένα πρώην ερωτικό σου ταίρι, στο χέρι σου θα είναι η τελική σας κατάληξη. Εσύ που θέλεις να διαγράψεις τα παλιά, η εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους θα σε ωθήσει στην αναζήτηση νέας γνωριμίας, στη γοητεία σου θα αγκιστρωθεί ένα εξίσου γοητευτικό πρόσωπο, που από την αρχή θα σε δει με μάτι σοβαρό. Με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σου δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσεις σταθερό ταίρι.

Σε σχέση: Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό το απελευθερωμένο σου σκεπτικό θα σε ωθήσει σε ανατρεπτικές αποφάσεις, θα θελήσεις να εναντιωθείς στην ανία και στο κατεστημένο σου, προσοχή στις υπερβολές. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σε προστατέψει από σπασμωδικές κινήσεις και επιπόλαιες ενέργειες. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα κάνεις την αυτοψυχανάλυσή σου, θα καταφέρεις να τα βρεις με τον εαυτό σου και να ισορροπήσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Single: Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σε ενθουσιάσει το καινούριο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, ωστόσο λίγο αργότερα με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους δίλλημα θα προκύψει στην καρδιά σου. Νέα γνωριμία ή επανασύνδεση; Το καινούριο πρόσωπο θα σου δημιουργήσει ενθουσιασμό και πρωτόγνωρα αισθήματα, το παλιό θα σου ανοίξει πορεία σταθερής σχέσης. Στο κλείσιμο της εβδομάδας η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να πάρεις σωστή και ώριμη απόφαση.

Σε σχέση: Ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο θα ηρεμήσει την καρδιά σου κατά συνέπεια και τη στάση σου. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα στόχος σου θα είναι να κατασταλάξεις και όχι να αναζητήσεις. Επιθυμία σου θα είναι να μην αλλάξουν τα δεδομένα μέσα στη σχέση σου, θα θελήσεις να διασφαλίσεις τα κεκτημένα. Με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα ισορροπήσεις με το ταίρι σου, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να προχωρήσετε σε επίσημη δέσμευση.

Read More

And More