Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 20 έως 26 Νοεμβρίου 2016

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά σου αυτήν την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ
Singles: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και η επιστροφή του στους Ιχθείς σε ορθόδρομη πορεία, θα βγάλει στην επιφάνεια τη θερμή και ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σου. Τώρα αυτό που θα αναζητήσεις είναι μια σχέση ήρεμη, αισθησιακή, με πρόσωπο που να μπορεί σε αγαπήσει και να σταθεί στο πλάι σου. Είναι πολύ πιθανό να απορρίψεις πρόταση επανασύνδεσης, με τον Ήλιο στον Τοξότη θα στοχεύσεις σε νέα γνωριμία. Ο ερχομός της Σελήνης στο Ζυγό θα φέρει διπλά σου πρόσωπο ταιριαστό στο χαρακτήρα σου.

Σε σχέση:
Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, στη σχέση σου θα υπάρξει ισορροπία και αρμονία, δεν θα λείψουν οι εκδηλώσεις αγάπης. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις, είναι πολύ πιθανό στα μέσα της εβδομάδας να ανοίξεις συζητήσεις περί δέσμευσης. Με τον ερχομό της Σελήνης στο Ζυγό θα είσαι σε θέση να υπολογίσεις με ορθολογισμό τα υπέρ και τα κατά των περιπτώσεων, κλείνεις αρνητικές υποθέσεις που δεν αφήναν την σχέση σου να εξελιχτεί.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Singles: Με τον ερχομό του Ήλιου στον Τοξότη το καινούριο πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σου θα έχει αυθόρμητο και πρόσχαρο χαρακτήρα, οι φιλοφρονήσεις που θα σου κάνει θα είναι θερμές και ειλικρινείς. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Κρόνο θα είναι σωστή η επιλογή σου να προχωρήσεις μαζί του σε σχέση. Ο ερχομός της Σελήνης στο Ζυγό θα σας ανοίξει πορεία σταθερής αγάπης, αν στοχεύσεις στο μακροχρόνιο δεσμό θα επιτύχεις.

Σε σχέση: Ψυχική αρμονία, θαλπωρή και αγάπη θα βρεις δίπλα στο ταίρι σου, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα ζήσεις ήρεμες ερωτικές στιγμές χωρίς κόντρες και εγωιστικές αντιδράσεις. Ο ερχομός του Ήλιου στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να φιλοσοφήσεις την κατάσταση, χαλαρά θα αντιμετωπίσεις κάποια δύσκολα συμβάντα. Στα μέσα της εβδομάδας με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα θα ζηλέψεις το ταίρι σου, παθιασμένες θα είναι οι ενέργειές σου, προσοχή στις υπερβολές.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Singles: Αρχές της εβδομάδας ο ερχομός του Ήλιου στον Τοξότη και στο κλείσιμό της η Σελήνη στο Σκορπιό και ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό, θα σε αποτρέψουν από το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης. Διαφορετικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σου, οι αντιδράσεις σου μέσα στην εβδομάδα θα είναι κάπως ασυνήθιστες. Είναι πολύ πιθανό να απορρίψεις την πρόταση για συνάντηση που θα λάβεις από πρώην ταίρι σου, σε καμία περίπτωση δεν θα θελήσεις επιστροφή στα ίδια λάθη.

Σε σχέση: Αλλαγές θα θελήσεις μέσα στη σχέση σου. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο θα σε ρίξει σε βαθιές σκέψεις, τώρα δεν θα σταθείς στην επιφάνεια, θα αναζητήσεις βάθος. Βασική σου επιθυμία θα είναι να διορθώσεις ή να απαλλαγείς από καταστάσεις που δεν σε ικανοποιούν συναισθηματικά. Στο κλείσιμο της εβδομάδας ο ερχομός της Σελήνης στο Σκορπιό, θα σε βοηθήσει να τερματίσεις τις πιέσεις, βάζεις φρένο στους ψυχαναγκαστικούς συμβιβασμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Singles: O ρομαντισμός σου θα πάρει μεγάλη έκταση, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και η επιστροφή του στους Ιχθείς σε ορθόδρομη πορεία, η στάση σου θα είναι τρυφερή και συμπονετική, κατανόηση θα δείξεις στο πρώην ταίρι σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στο Ζυγό θα λάβεις πρόταση για επανασύνδεση, η ανάγκη σου να σταθεροποιηθείς συναισθηματικά και ερωτικά θα σε ωθήσει στο να δεχτείς τη συγγνώμη που θα λάβεις.

Σε σχέση: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και ο ερχομός του Ήλιου στον Τοξότη, θα σε ρίξουν σε ονειροπολήσεις και φιλοσοφίες, συγκαταβατική θα είναι η συμπεριφορά σου ως προς το ταίρι σου. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα ερωτικές ζήλιες θα κάνουν την εμφάνισή τους, ωστόσο δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες εντάσεις. Οι αντιζηλίες θα είναι επιφανειακές το μόνο που θα καταφέρουν είναι να ενισχύσουν ακόμα πιο πολύ τη μεταξύ σας ερωτική έλξη.

ΛΕΩΝ
Singles: Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, θα ξανασκεφτείς το ενδεχόμενο να τα ξαναβρείς με το πρόσωπο που προσφάτως χωρίσατε. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο και ο ερχομός της Σελήνης στο Ζυγό θα σε βοηθήσουν να δικαιολογήσεις καταστάσεις και αντιδράσεις, με λογική και ορθολογική σκέψη θα πάρεις την απόφαση να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Οι εξελίξεις δεν θα σε απογοητεύσουν, τα γεγονότα θα σου αποδείξουν πως ο τρόπος σκέψης σου είναι σωστός.

Σε σχέση: Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα προστατευτική, ρομαντική και αισιόδοξη θα είναι η στάση σου. Οι αποφάσεις και οι πράξεις στις οποίες θα προβείς θα κάνουν το ταίρι σου να σε αγαπήσει ακόμα πιο πολύ, θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή του για εσένα. Ο ερχομός της Σελήνης στο Ζυγό και ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο θα σε βάλουν σε σοβαρές σκέψεις για δέσμευση, μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν κουβέντες για επισημοποίηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Singles: Θα πειραματιστείς, θα δεχτείς να βγεις σε ραντεβού με πρόσωπο αρκετά διαφορετικό από τις ως τώρα επιλογές σου. Με τον Ήλιο στον Τοξότη και τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό, δεν θα φοβηθείς το αβέβαιο, θα νιώσεις τη δύναμη να χαράξεις νέα ερωτική πορεία και όπου σε βγάλει. Σε ασυνήθιστες ενέργειες θα σε ωθήσει ο καινούριος σου έρωτας, με το ερχομό της Σελήνης στο Σκόρπιο δεν αποκλείεται αυτό το άτομο να σου βγάλει αισθήματα πάθους.

Σε σχέση: Με θερμό και ρομαντικό τρόπο θα πλησιάσεις το ταίρι σου, θα καταφέρεις να διεισδύσεις και να κατανοήσεις την ψυχολογία του. Οι επαφές σας μέσα στην εβδομάδα θα είναι θερμές και ερωτικές, ωστόσο στα μέσα του εξαημέρου με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα θα υπάρξουν απρόσμενες ή ανυποψίαστες αποκαλύψεις, που ενδεχομένως να βγάλουν στην επιφάνεια την κτητική ίσως και ζηλιάρικη πλευρά του χαρακτήρα σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στο Σκορπιό προσοχή στις συναισθηματικές εξαρτήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Singles: Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Κρόνο και τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου, σοβαρές διαστάσεις θα δώσεις στην καινούρια γνωριμία που θα προκύψει. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σε βγάλει από αναστολές και επιφυλάξεις, ανοίγεις νέο ερωτικό κεφάλαιο με ολοκαίνουριο πρόσωπο. Η εμφάνιση της Σελήνης στο Σκορπιό θα σου δώσει τη δύναμη να διαγράψεις το παρελθόν. Ό,τι έζησες ως τώρα πέρασε, από εδώ πέρα προχωρείς κοιτώντας μόνο μπροστά.

Σε σχέση: Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ο οποίος επιστρέφει στους Ιχθείς σε ορθόδρομη πορεία, αρμονική θα είναι η συνύπαρξη με το ταίρι σου, εσύ που συγκατοικείς ή είσαι σε δέσμευση δεν θα έχεις εντάσεις. Στα μέσα της εβδομάδας με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου θετική απάντηση θα δώσεις στην ιδιαιτέρως ευχάριστη πρόταση που θα λάβεις. Αν μέχρι τώρα διατηρείς χαλαρή σχέση περνάς σε στάδιο σοβαρού δεσμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Singles: Αρχές της εβδομάδας ο Ήλιος στον Τοξότη θα καταφέρει να ανανεώσει τις διαθέσεις σου, κοινωνική θα είναι η στάση σου, κουβέντα θα πιάσεις με καινούρια πρόσωπα. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σε ωθήσει στο να αναζητήσεις ολοκαίνουρια ερωτική γνωριμία και θα την έχεις. Στο κλείσιμο του εξαημέρου, ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα βοηθήσει στο να βρεθείς εσύ και ένα ιδιαιτέρως γοητευτικό πρόσωπο, σε προσωπικό ραντεβού!

Σε σχέση: Ο Ποσειδώνας επιστρέφει στους Ιχθείς σε ορθόδρομη πορεία, καταλαγιάζουν τάσεις ζήλιας, θα καταφέρεις να ελέγξεις την κτητικότητά σου. Ισορροπία θα υπάρξει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, ρομαντικό κλίμα θα δημιουργηθεί ανανεώνοντας τα μεταξύ σας ερωτικά αισθήματα. Με τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο και λίγο μετά στο Ζυγό, ανάγκη σου θα είναι να τακτοποιήσεις υποθέσεις και ζητήματα που σου προκαλούν ανασφάλεια ή αβεβαιότητα. Στο τέλος της εβδομάδας με τη εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου, κάτι πολύ ευχάριστο θα ακούσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Singles: Ο ερχομός του Ήλιου στο ζώδιό σου θα σου φέρει καινούριες ερωτικές ευκαιρίες, δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να ερωτευτείς και μάλιστα εντελώς απροσδόκητα. Η διάθεσή σου θα είναι ζωηρή, η αυτοπεποίθησή σου ακμαία, δεν θα αρνηθείς να προχωρήσεις σε καινούριο ερωτικό ξεκίνημα. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα απελευθερώσει τον ερωτισμό σου, η απόφασή σου να ρισκάρεις και να κινηθείς αποφασιστικά θα σου βγει σε καλό.

Σε σχέση: Με τον Ήλιο στον Τοξότη και τον Ερμή σε σύνοδο με τον Κρόνο ριζικές θα είναι οι αποφάσεις που θα πάρεις, δεν αποκλείεται να μπεις σε σκέψεις δέσμευσης. Η Σελήνη στην Παρθένο και λίγο μετά στο Ζυγό θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να στρώσεις τη ζωή σου, να την πλαισιώσεις και να την σταθεροποιήσεις. Ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα υπάρξει αγάπη και συνεννόηση, από κοινού θα πάρετε αποφάσεις, θα δοθούν σοβαρές υποσχέσεις που θα τηρηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Singles: Με τον Ήλιο στον Τοξότη, τη Σελήνη στην Παρθένο και τον Ερμή σε σύνοδο με τον Κρόνο, σοβαρές αποφάσεις θα πάρεις. Αλλάζεις τρόπο σκέψης και στάσης, τώρα θα πάρεις σοβαρά την πορεία της ερωτικής σου ζωής. Ίσως να νιώσεις πως μέχρι τώρα αναλώθηκες σε περιστασιακές ανούσιες σχέσεις, δεν αποκλείεται να καταλήξεις πως αυτό που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή είναι ένα σταθερό και ταιριαστό ερωτικό ταίρι. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα προκύψει νέα γνωριμία με πρόσωπο που θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σου.

Σε σχέση: Εσύ που είσαι σε σταθερή σχέση βγαίνεις από τη ρουτίνα, ανανεώνεσαι, έρχονται αλλαγές που θα καταφέρουν να σε απαλλάξουν από τη στασιμότητα. Ο ερχομός του Ήλιου στον Τοξότη θα σε γεμίσει με αισιοδοξία, θα προβείς σε ενέργειες που ποτέ δεν έπραξες ως τώρα. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σε ωθήσει σε πράξεις ρίσκου, κάτι θα τερματίσεις και κάτι καινούριο θα ξεκινήσεις. Δεν αποκλείεται να κάνεις το τολμηρό βήμα της συγκατοίκησης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Singles: Με τον Ήλιο στον Τοξότη θα τη φιλοσοφήσεις την κατάσταση, γεγονός που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις παλιές σχέσεις ή πληγές και να πας παρακάτω. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Κρόνο θα έχεις την ψυχική δύναμη να διαγράψεις το πρώην ταίρι σου. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό, οι ριζοσπαστικές σου αποφάσεις θα έχουν ως κατάληξη το ξεκίνημα νέας ερωτικής σχέσης με ολοκαίνουριο πρόσωπο!

Σε σχέση: Ισορροπημένη θα είναι η στάση σου, αρμονία θα πετύχεις στη σχέση σου. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και η επιστροφή του στους Ιχθείς σε ορθόδρομη πορεία, θα φέρουν κατανόηση ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου, θα μιλήσετε με ειλικρίνεια, οι συζητήσεις σας θα έχουν δημιουργική κατάληξη. Με τον ερχομό της Σελήνης στο Ζυγό, δεν αποκλείεται να μιλήσετε για δέσμευση. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό, απαλλάσσεσαι από άτοπες αβάσιμες φοβίες.

ΙΧΘΕΙΣ
Singles: Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ο οποίος επιστρέφει στο ζώδιο σου σε ορθόδρομη πορεία, ταιριαστό στις προτιμήσεις σου θα είναι το καινούριο πρόσωπο που θα εμφανιστεί. Η γοητεία σου θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, θα κερδίσεις τις εντυπώσεις, είναι πολύ πιθανό μέσα στην τωρινή εβδομάδα να ξεκινήσεις καινούρια σχέση. Το ελκυστικό άτομο που θα γνωρίσεις θα σου δείξει την έλξη του, θα σε εμπιστευτεί. Προχώρησε χωρίς επιφυλάξεις.

Σε σχέση: Θερμό και ερωτικό θα είναι το ξεκίνημα της εβδομάδας σου, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα βγάλει στην επιφάνεια το ρομαντισμό σου. Σε περίπτωση που αυτή τη στιγμή υπάρχει τσακωμός μέσα στη σχέση σου, ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο και η Σελήνη στο Ζυγό θα φέρουν συμφιλίωση, υποχωρούν οι εγωισμοί, υπερισχύει η συγκαταβατικότητα. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σε ξεσηκώσει για καινούρια σχέδια, τώρα θα θελήσεις να ζήσεις με το ταίρι σου καταστάσεις που δεν είχες ζήσει με προηγούμενες σου σχέσεις.

Read More

And More