Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 24 έως 30 Απριλίου 2017

Πώς θα είναι τα ερωτικά σου αυτήν την εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Singles: Καινούρια ερωτικά ανοίγματα και νέες γνωριμίες σου φέρνει ο ερχομός της Σελήνης και της Αφροδίτης στο ζώδιό σου. Τερματίζει η στασιμότητα και η αναμονή, μέσα στην εβδομάδα θα συνομιλήσεις και θα γνωριστείς με ένα γοητευτικό πρόσωπο που θα σου δώσει δυνατότητα περεταίρω επαφών. Θα σε εξιτάρει το στιλ και η προσωπικότητά του, στη συνομιλία σας το κλίμα θα είναι οικείο, δεν θα υπάρξει κάποιο γεγονός ή συμβάν που να σας εμποδίσει να κάνετε σταθερή σχέση.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου και τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό, ατίθαση θα είναι η στάση σου, ανατρεπτική η διάθεσή σου. Προσοχή στον παρορμητισμό σου, καλό θα είναι να μην προκαλέσεις αναποδογυρίσματα και συγκρούσεις. Με τη Σελήνη στους Διδύμους θα εναντιωθείς σε καταστάσεις ρουτίνας, σε συμβουλεύω να περιορίσεις την αδιαλλαξία που θα σε χαρακτηρίζει, η Σελήνη στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να μην παρατεντώσεις το σκοινί.

ΤΑΥΡΟΣ
Singles: Ευχάριστες αναστατώσεις θα υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα, ο ερχομός της Σελήνη στον Κριό και στη συνέχεια η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, σου φέρνουν ολοκαίνουριο πρόσωπο, ετοιμάσου ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ερωτευτείς. Με την εμφάνιση της Αφροδίτης στον Κριό θα νιώσεις ενθουσιασμό, θα τολμήσεις να κάνεις μια νέα ερωτική αρχή και δεν θα απογοητευθείς. Πολύ καλά θα κάνεις και θα αφεθείς στα αισθήματά σου, καταφθάνουν αισιόδοξα γεγονότα.

Σε σχέση: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να εκτιμήσεις και να εμπιστευθείς το ταίρι σου. Ισορροπία και συνεννόηση θα υπάρξει στις επαφές σου, η επικοινωνία με το ταίρι σου θα κυλήσει ομαλά, δεν αποκλείεται να μπεις σε σκέψεις δέσμευσης. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο θα αναζητήσεις γαλήνη, η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, θα εκδηλωθούν αισθήματα αγάπης, οι προτάσεις που θα ακουστούν θα στοχεύουν στο σταθερό μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Singles: Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα ανανεώσει τις διαθέσεις σου, με την Αφροδίτη να εμφανίζεται επίσης στον Κριό, αυθόρμητη, παρορμητική και ελκυστική θα είναι η στάση σου, ετοιμάσου για νέες ερωτικές περιπέτειες. Το καινούριο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα σου δείξει από την αρχή το ενδιαφέρον του και τις προθέσεις του. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου ξεκινάς νέα ερωτική αρχή, οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες, η κατάληξη δεν θα σε απογοητεύσει.

Σε σχέση: Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα εσύ και το ταίρι σου να ανοίξετε σοβαρή συζήτηση σχετικά με την πορεία του δεσμού σας. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου θα ειπωθούν τολμηρές και δεσμευτικές προτάσεις. Στο κλείσιμο της εβδομάδας η Σελήνη στον Καρκίνο σας φέρνει ηρεμία και αρμονία, ανανεώνονται τα αισθήματα σας, ξεκινήσετε κοινά σχέδια και μελλοντικούς προγραμματισμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Singles: Με νέα γνωριμία θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό, ένα καινούριο πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σου, θα νιώσεις την ανάγκη να φλερτάρεις και να κινηθείς άμεσα. Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται επίσης στον Κριό, θα γίνει βήμα προσέγγισης, θα ακούσεις λόγια κολακευτικά και θερμά που είναι αληθινά. Δέξου το ραντεβού που θα σου προταθεί, ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σου ανοίξει προοπτική σταθερής σχέσης.

Σε σχέση: Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο και στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου, με ασφάλεια και σταθερότητα θα πορευτεί η σχέση σου, θα νιώσεις τη ζεστασιά της αγάπης και της αμοιβαιότητας. Αποκαλυπτικές συζητήσεις θα γίνουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, τα όνειρα και οι επιθυμίες σας μπαίνουν σε τροχιά πραγματοποίησης. Σε περίπτωση χωρισμού έρχεται επανασύνδεση, ξεκάθαρες ειλικρινείς κουβέντες θα φέρουν άμεση επανένωση.

ΛΕΩΝ
Singles: Αν είσαι σε αναζήτηση νέας γνωριμίας, με την εμφάνιση της Σελήνης και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού θα βρεις το πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σου, δεν αποκλείεται να σου κλέψει την καρδιά από την πρώτη ματιά. Η θερμή και αυθόρμητη στάση σου θα ανοίξει δίοδο προσέγγισης, η γοητεία σου δεν θα περάσει απαρατήρητη. Οι εξελίξεις της εβδομάδας θα είναι έντονες και ευχάριστες, τα γεγονότα θα τρέξουν με ταχύτητα, κινήσου άμεσα.

Σε σχέση: Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, συγκαταβατική και υπομονετική θα είναι η στάση σου, θα καταφέρεις να ηρεμήσεις το ταίρι σου και να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του. Σε περίπτωση που εδώ και αρκετό καιρό επιδιώκεις μια συγκεκριμένη αλλαγή μέσα στη σχέση σου, τώρα με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους θα έχεις την ευκαιρία να δράσεις άμεσα. Ισορροπημένη και αρμονική θα είναι η εβδομάδα σου, με τη Σελήνη στον Καρκίνο θα νιώσεις συναισθηματική ικανοποίηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Singles: Με δυναμικές ενέργειες θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα σε σπρώξει στο να κινηθείς για επανασύνδεση ή για κάποια νέα προσέγγιση. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Κριό ένα καινούριο πρόσωπο θα σε πλησιάσει, όμως με την είσοδο της Σελήνης στους Δίδυμους ίσως να μπερδευτεί η καρδιά σου, θα διχαστείς, θα πρέπει να αποφασίσεις αν θα προχωρήσεις με καινούριο πρόσωπο ή αν θα επανασυνδεθείς με το πρώην ερωτικό στου ταίρι.

Σε σχέση: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου θα σε εφοδιάσει με υπομονή, θα διευρύνει τα όρια της ανεκτικότητάς σου, η στάση σου ως προς το ταίρι σου θα είναι επιεικής και συγκαταβατική. Η εβδομάδα σου θα κυλήσει ήρεμα και χαλαρά χωρίς πιέσεις και ανατρεπτικά καβγαδάκια, στόχος σου θα είναι η κατανόηση και η ισορροπία. Προς το τέλος της εβδομάδας με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Καρκίνο, ίσως να νιώσεις την ανάγκη να προχωρήσεις σε ουσιαστικές δεσμεύσεις.

ΖΥΓΟΣ
Singles: Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου θα εμφανιστεί πρόσωπο που προσφάτως είχαν παγώσει οι επαφές σας, έρχεται επανένωση και αρχή δεύτερης ευκαιρίας. Ειλικρινά και εξομολογητικά λόγια θα ακουστούν μεταξύ σας, τώρα θα παραδεχτείτε λάθη, θα αναγνωρίσετε και θα εκτιμήσετε τα θετικά και τα ευχάριστα που ζήσατε μαζί. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο θα θελήσεις να σταθεροποιηθείς ερωτικά, καταφθάνει άνοιγμα μακροχρόνιου δεσμού.

Σε σχέση: Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα βρεις αγάπη και υποστήριξη από το ταίρι σου, έρχεται ισορροπία και ομαλότητα στη σχέση σου. Με τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό προσοχή στις σπασμωδικές ή βιαστικές κινήσεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο επιθυμία σου θα είναι η σταθερή και δεσμευτική πορεία, σου δίνω τη συμβουλή να φανερώσεις τα αισθήματά σου, εσύ και το ταίρι σου θα βαδίσετε με αγάπη και συναισθηματική ασφάλεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Singles: Επανασύνδεση θα σου φέρει η Νέα Σελήνη στον Ταύρο. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Κριό, με ενθουσιασμό θα σε πλησιάσει το πρώην ταίρι σου. Η στάση σου θα είναι συγκαταβατική, επιθυμία σου θα είναι να τα ξαναβρείτε, στο χέρι σου θα είναι η επανένωση. Στην συνάντηση σας θα υπάρξει συναισθηματικό άνοιγμα, θα ακουστούν εξομολογήσεις, στο κλείσιμο της εβδομάδας ο ερχομός στης Σελήνης στον Καρκίνο θα σου φέρει ασφάλεια και σταθερότητα.

Σε σχέση: Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο η εβδομάδα σου θα είναι σταθερή και δημιουργική. Στα μέσα της εβδομάδας ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους και στο κλείσιμο η εμφάνιση της στον Καρκίνο, θα φέρουν ευνοϊκές συνθήκες για κουβέντες αποκαλύψεις και αποφάσεις δέσμευσης. Τολμηρή πρόταση θα ακούσεις από το ταίρι σου, η στάση σου θα είναι δυναμική και αισιόδοξη, πολύ καλά θα κάνεις και θα δώσεις θετική απάντηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Singles: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό μέσα στην εβδομάδα θα κάνεις αρχή σχέσης. Η Αφροδίτη στον Κριό σού φέρνει ευχάριστα γεγονότα, έρχονται αλλαγές που θα σε βγάλουν από τη μοναχικότητα ή την αδράνεια. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους περνάς σε δυναμική δράση, ορεξάτη θα είναι η διάθεσή σου για νέες περιπέτειες, μέσα στην εβδομάδα θα βρεθείς σε θερμό προσωπικό ραντεβού με ελκυστικό πρόσωπο.

Σε σχέση: Διαφοροποιήσεις θα προκύψουν και μάλιστα από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσει σκέψεις δέσμευσης ή επισημοποίησης. Σε περίπτωση που αισθάνεσαι πως τρως το χρόνο σου σε μια σχέση ανούσια ή αποτυχημένη, ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό, θα σε ωθήσει στο να αλλάξεις το κατεστημένο σου, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές και στις βιαστικές ή επιπόλαιες αποφάσεις. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο ώριμη θα κάνει τη σκέψη σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Singles: Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό και ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό, θα αναστατώσουν και θα μπερδέψουν τη σκέψη σου κατά συνέπεια και τη στάση σου. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις αν θέλεις επανασύνδεση ή καινούρια γνωριμία. Με την Αφροδίτη στον Κριό, ένα όμορφο γοητευτικό πρόσωπο θα σε πλησιάσει, όμως σίγουρα θέλεις να ξεκόψεις από το παρελθόν σου; Μέσα στην εβδομάδα θα σου ανοιχτεί δίοδος νέων γνωριμιών αλλά πρώτα από όλα θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς αναζητάς.

Σε σχέση: Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο και με τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό, σκαμπανεβάσματα θα έχει η συμπεριφορά σου, τη μια θα νιώθεις την ανάγκη να σταθεροποιηθείς, την άλλη θα σε πνίγουν οι δεσμεύσεις και η ρουτίνα. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους θα μπερδευτεί η καρδιά σου, διχοτομημένες θα είναι οι επιθυμίες σου, ωστόσο αν περάσεις σε αναλυτικές συζητήσεις με το ταίρι σου τότε θα καταφέρεις να βρεις την άκρη του νήματος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Singles: Μέσα στην εβδομάδα με την εμφάνιση της Σελήνης και της Αφροδίτης στον Κριό, θα το λάβεις το αιφνιδιαστικό τηλεφώνημα. Πρόσωπο που σκέπτεσαι θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει, ευθέως θα σου ζητήσει σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους ίσως να περάσεις από ένα μικρό συναισθηματικό δίλλημα, ωστόσο στο κλείσιμο του εξαημέρου η Σελήνη στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει πάρεις τη σωστή απόφαση, θα κινηθείς άμεσα και συνειδητά.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό και τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό, η συμπεριφορά σου θα έχει εξάρσεις και σκαμπανεβάσματα. Κυκλοθυμική θα είναι η στάση σου, από την μια θα έχεις βλέψεις κατασταλαγμένες και σοβαρές, από την άλλη θα νιώσεις την ανάγκη για ανεξαρτησία και ελευθερία. Το νου σου να μην δημιουργήσεις εντάσεις για ανούσιους λογούς. Στο κλείσιμο της εβδομάδας η Σελήνη στον Καρκίνο θα ηρεμήσει την ψυχολογία σου, θα βρεις τις προσωπικές σου ισορροπίες.

ΙΧΘΕΙΣ
Singles: Η εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό και στη συνέχεια η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, θα σου ανοίξουν νέα ερωτική διαδρομή, θα υπάρξει ευκαιρία καινούριας γνωριμίας. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Κριό, δυναμική και απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου. Αυτήν τη φορά δεν θα υπάρξουν αναστολές ή αρνητικές σκέψεις. Ένα αξιόλογο πρόσωπο θα σε πλησιάσει, να το δεις με θερμό μάτι, θα έχει τη διάθεση να προχωρήσετε σε σταθερή σχέση.

Σε σχέση: Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο δεν θα θελήσεις εντάσεις μέσα στη σχέση σου, θα αναζητήσεις ηρεμία, αρμονία, συνεννόηση. Στα μέσα της εβδομάδας με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους επικοινωνιακή και επεξηγηματική θα είναι η στάση σου, θα δώσεις στο ταίρι σου να καταλάβει τι θέλεις, τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και τι σε ευχαριστεί. Αν έχει συμβεί χωρισμός, με τη Σελήνη στον Καρκίνο στο κλείσιμο της εβδομάδας θα δοθεί έναυσμα επανασύνδεσης.

Read More

And More