Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 29 Μαΐου έως 4 Ιουνίου 2017

Πώς θα είναι τα ερωτικά σου αυτήν την εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Single: Άνοιγμα νέας ερωτικής γνωριμίας θα σου φέρει ο ερχομός της Σελήνης στο Λέοντα. Η γοητεία σου θα είναι έντονη, το παρουσιαστικό σου θα τραβήξει τα βλέμματα, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα έρθει και θα σου πιάσει την κουβέντα. Τα λόγια σας θα έχουν άνεση και οικειότητα, αυτό το άτομο στην αρχή θα το συμπαθήσεις, στο τέλος όμως θα το ερωτευθείς. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον Άρη να εισέρχεται στον Καρκίνο αυτή η γνωριμία θα γίνει τελικά δεσμός.

Σε σχέση: Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα σε ωθήσει σε δυναμικές διεκδικήσεις, κάτι θα καταφέρεις να ανακαλύψεις και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση. Με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ουρανό, έντονη θα είναι η ανάγκη σου για εξτρεμιστικές αλλαγές μέσα στη σχέση σου, προσοχή να μην πέσεις σε υπερβολές. Σοφό θα είναι να μην οδηγήσεις την κατάσταση στα άκρα, το νου σου στις παρορμητικές αποφάσεις. Η εμφάνιση της Σελήνης στο Ζυγό συνετές θα κάνει τις απαιτήσεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Single: Η εμφάνιση της Σελήνης στο Λέοντα και ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σου ανοίξουν δίοδο για να διεκδικήσεις και να επιτύχεις. Αν είσαι σε αναζήτηση καινούριας γνωριμίας ετοιμάσου να ξαφνιαστείς και να εντυπωσιαστείς. Ελκυστικό πρόσωπο θα σου ανοίξει κουβέντα, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δώσεις νέα ώθηση στην ερωτική σου ζωή. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα υπάρξουν ευχάριστες αλλαγές που θα προέρχονται από τολμηρές αποφάσεις.

Σε σχέση: Με τον Άρη σε αντίθεση με τον Κρόνο επιφυλακτική θα είναι η στάση σου, δεν θα θελήσεις αλλαγές, δεν θα είσαι σε θέση να ρισκάρεις. Η είσοδος της Σελήνης στο Ζυγό θα σε βάλει στη διαδικασία να διεισδύσεις στους εσωτερικούς σου φόβους, να εντοπίσεις τους υποσυνείδητους φραγμούς σου και να αντιταχτείς στο αβέβαιο. Τα άστρα σε συμβουλεύουν να φανερώσεις στο ταίρι σου τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σου, θα βρεις την κατανόηση που χρειάζεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Single: Ο ερχομός της Σελήνης στο Λέοντα και ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό δεν θα σε αφήσουν να καθίσεις με σταυρωμένα χέρια, με πράξεις θα αναζητήσεις την αλλαγή, θα κυνηγήσεις την καινούρια γνωριμία. Απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου, θα νιώσεις τη δύναμη να διεκδικήσεις και να προσεγγίσεις. Η τυχαία γνωριμία που θα κάνεις με πρόσωπο ταιριαστό στα γούστα σου θα δώσει καινούριο νόημα στη ζωή σου. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον Άρη να εμφανίζεται στον Καρκίνο, θα στοχεύσεις στη σταθερή σχέση και το αποτέλεσμα δεν θα σε απογοητεύσει.

Σε σχέση: Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ουρανό, έρχονται αναστατώσεις, αλλαγές και ανακατατάξεις, τα γεγονότα σε συνδυασμό με τις επιλογές σου θα σε βοηθήσουν να βγεις από τη στασιμότητα. Περνάς δυναμικά σε πράξεις ρίσκου, μέσα τη σχέση σου κάτι θα τερματίσεις και κάτι καινούριο θα ξεκινήσεις. Η εμφάνιση της Σελήνης στο Ζυγό θα ενισχύσει την ανάγκη σου για σταθεροποίηση, ίσως να ανοίξεις κουβέντα περί δέσμευσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στο Λέοντα, ναι μεν θα αποκτήσεις δύναμη και αυτοπεποίθηση, ωστόσο η ανοχή σου θα είναι περιορισμένη, δύσκολα θα συμπαθήσεις και ακόμα πιο δύσκολα θα ανοιχτείς στα καινούρια πρόσωπα. Στα μέσα της εβδομάδας ο ερχομός της Σελήνης στην Παρθένο θα σου φέρει άνοιγμα καινούριας γνωριμίας, στο χέρι σου θα είναι η τελική κατάληξη. Η εμφάνιση του Άρη στο ζώδιό σου δεν θα σε αφήσει να δειλιάσεις ή να αδρανήσεις.

Σε σχέση: Στην αρχή της εβδομάδας με τον Άρη σε αντίθεση με τον Κρόνο αναστολές θα κάνουν την εμφάνισή τους, δεν θα έχεις διάθεση για αλλαγές, θα υπάρξει έλλειψη ζωτικότητας. Η εμφάνιση της Σελήνης στο Ζυγό θα φέρει ισορροπία στις αντιδράσεις σου, αν αυτή τη στιγμή υπάρχουν εντάσεις μέσα στη σχέση σου θα καταφέρεις να τις τερματίσεις. Ο ερχομός του Άρη στο ζώδιό σου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ξεφύγεις, να απαλλαγείς από το ανιαρό και το στάσιμο, με δυναμικές ενέργειες θα δώσεις νέα ώθηση στη σχέση σου.

ΛΕΩΝ
Single: Η αυτοπροβολή θα είναι ο στόχος σου, με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου βασική σου επιθυμία θα είναι να εντυπωσιάσεις, να κάνεις τα βλέμματα να κολλήσουν επάνω σου. Δεν θα τα πας άσχημα, πολλά άτομα θα σε προσέξουν, αλλά το θέμα είναι αν θα θελήσεις εσύ να εστιάσεις κάπου. Ο ερχομός της Σελήνης στην Παρθένο θα σε ωθήσει στο να αναζητήσεις το τέλειο πρόσωπο, το έξυπνο, το γοητευτικό. Ο Άρης στον Καρκίνο θα προσγειώσει τις απαιτήσεις σου, με θερμότητα θα ανταποκριθείς στο πρόσωπο που θα σε πλησιάσει.

Σε σχέση: Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου και τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ουρανό, ζωηρή θα είναι η στάση σου, στόχος σου θα είναι να αλλάξεις τα δεδομένα, να διαφοροποιήσεις την πορεία που έχει πάρει ο δεσμός σου. Προς το τέλος της εβδομάδας με τη Σελήνη να εισέρχεται στο Ζυγό με τις δελεαστικές προτάσεις σου θα καταφέρεις να προσκολλήσεις το ταίρι σου επάνω σου, θα υπάρξουν θερμές εκδηλώσεις και νέες αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Single: Η εμφάνιση της Σελήνη στο Λέοντα και λίγο αργότερα στο ζώδιό σου, θα βγάλει την αισθησιακή και ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σου, στους χώρους που θα παρευρίσκεσαι η γοητεία σου δεν θα είναι απαρατήρητη. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν προκλήσεις και προτάσεις, θα είναι στη δική σου επιλογή με ποιο άτομο θα βγεις ραντεβού και προς τα πού θα σπρώξεις την κατεύθυνση των επαφών σας. Θα την κάνεις την καινούρια γνωριμία, εσύ θα είσαι η οδηγός των εξελίξεων.

Σε σχέση: Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και λίγο αργότερα με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου θα την οργανώσεις τη σχέση σου, η στάση σου θα είναι συνετή και προσγειωμένη. Σε περίπτωση που αυτήν τη στιγμή υπάρχει τσακωμός, η εμφάνιση της Σελήνης στο Ζυγό θα φέρει συμφιλίωση και λήξη διαφωνιών. Συγκαταβατική διάθεση θα υπάρχει τόσο από εσένα όσο και από ταίρι σου, θα ηρεμήσετε και θα ισορροπήσετε.

ΖΥΓΟΣ
Single: Μια χαρά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, η Σελήνη στο Λέοντα εντυπωσιακό θα κάνει το παρουσιαστικό σου, θα καταφέρεις να διατηρήσεις την εικόνα σου ελκυστική και ποθητή. Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σε δραστηριοποιήσει, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές, θα υπάρξει κίνδυνος οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες σου να ξεφύγουν από το συνετό όριο. Ο ερχομός της Σελήνη στο ζώδιό σου είναι πολύ πιθανόν να σου φέρει ερωτικό πρόσωπο από το παρελθόν.

Σε σχέση: Η σχέση σου θα περάσει από κάποια μικρό σκαμπανεβάσματα ωστόσο στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον ερχομό της Σελήνης στο Ζυγό, θα βρεθεί λύση σε ένα προβληματάκι που δίνει αφορμές για εντάσεις. Θα ταχτοποιηθούν εκκρεμότητες, θα τερματίσουν αρνητικά ζητήματα, η διαλλακτική τακτική που θα εφαρμόσεις θα φέρει τάξη και ισορροπία. Τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας θα παρθεί μεταξύ σας μια ουσιαστική απόφαση που θα σταθεροποιήσει ακόμα πιο πολύ τα αισθήματα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στο Λέοντα και τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ουρανό, θα καταρρίψεις τις ανασφάλειες σου, θα δώσεις τέλος στις επιφυλάξεις. Αν ήδη υπάρχει πρόσωπο που το έχεις ερωτευτεί θα προχωρήσεις σε τολμηρές εκδηλώσεις και προτάσεις, θα κερδίσεις το πολυπόθητο ραντεβού που επιθυμείς. Αν δεν υπάρχει κανένα πρόσωπο στον ορίζοντά σου, ετοιμάσου, θα κάνει την εμφάνισή του άτομο εντυπωσιακό, θα σε πλησιάσει με τρόπο άμεσο.

Σε σχέση: Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα κάτι θα ταράξει τις εσωτερικές σου ισορροπίες, με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα νιώσεις την ανάγκη να επαναστατήσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα θελήσεις να τα αλλάξεις όλα, να αναποδογυρίσεις τα καθιερωμένα, θα εναντιωθείς σε κοινότυπα πρέπει. Με τον Άρη να εμφανίζεται στον Καρκίνο εσύ και το ταίρι σου θα μπείτε σε σκέψεις που θα φέρουν ριζικές διαφοροποιήσεις, αλλάζει κατεύθυνση η πορεία της σχέσης σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Single: Με πάθος και ερωτισμό θα σε ενισχύσει ο ερχομός της Σελήνης στο Λέοντα, η ανάγκη σου να διεκδικήσεις και να κερδίσεις θα σε οδηγήσει σε τολμηρές προσεγγίσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει ερχομός καινούριου ερωτικού προσώπου στη ζωή σου, ξεκινά νέος ερωτικός κύκλος. Εσύ που θέλεις να “στρώσεις” την ερωτική σου ζωή σου και να σταθεροποιήσεις ταίρι στο πλάι σου, ο ερχομός του Άρη στον Καρκίνο θα σου φέρει θετικό αποτέλεσμα.

Σε σχέση: Η Σελήνη στο Λέοντα θα σε βοηθήσει να την φιλοσοφήσεις την κατάσταση, αυτήν τη φορά δεν θα αγχωθείς, χαλαρή θα είναι η στάση σου. Με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ουρανό προσοχή στις υπερβολές, προσπάθησε να οριοθετήσεις τον παρορμητισμό σου. Δεν αποκλείεται να προτείνεις στο ταίρι σου ταξιδάκι αναψυχής ή απόδρασης, θα έχεις έντονη την ανάγκη να ξεφύγεις από καταστάσεις ρουτίνας. Προχώρα σε αποφασιστικές κινήσεις, με τη Σελήνη στο Ζυγό το ταίρι σου θα έχει συγκαταβατική διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ένα γεγονός – έκπληξη θα σου προκαλέσει έντονο ενθουσιασμό. Το ερωτικό σου ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί γύρω από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που οι δρόμοι σας όχι μόνο θα ενωθούν, αλλά θα έχουν και μακροχρόνια ερωτική πορεία. Προμηνύεται έναρξη νέας ερωτικής αρχής, με τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο και λίγο αργότερα στο Ζυγό, ξεκινά για σένα νέα ερωτική περίοδος επιτυχημένης κατάληξης.

Σε σχέση: Με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα υπάρξουν εξάρσεις, επαναστάσεις και νέες επιθυμίες. Σε περίπτωση που σε περιορίσουν θα θελήσεις να αντιστρέψεις καταστάσεις πιέσεις και δέσμευσης. Ο παρορμητισμός σου καθώς και μια ανεξήγητη εσωτερική απελευθέρωση θα σε οδηγήσουν σε πράξεις ανατρεπτικές. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο Ζυγό θα σκεφτείς συνετά και προσγειωμένα, θα διορθώσεις τυχόν λάθη των προηγούμενων ημερών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Single: Με τον Άρη σε αντίθεση με τον Κρόνο, η εβδομάδα σου θα ξεκινήσει με ανασφάλειες. Προσοχή να μην παγιδευτείς στην απαισιοδοξία. Τα γεγονότα θα σε πείσουν πως όλα είναι ένας τροχός που γυρίζει, με την εμφάνιση της Σελήνης στο Λέοντα θα ανακτήσεις την αισιοδοξία σου. Καινούριο πρόσωπο θα εμφανιστεί μπροστά σου, θα σου δώσει τη δυνατότητα νέας ερωτικής αρχής.

Σε σχέση: Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό, εξτρεμιστική θα κάνει τη στάση σου, τώρα θα νιώσεις την ανάγκη να απελευθερωθείς συναισθηματικά. Ένα τυχαίο συμβάν θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αλλάξεις τα δεδομένα της σχέσης σου, προσπάθησε οι ενέργειές σου να είναι ξεκάθαρες. Στο κλείσιμο της εβδομάδας η εμφάνιση του Άρη στον Καρκίνο θα σε ωθήσει σε πράξεις που στόχο θα έχουν να κατοχυρώσεις δίπλα σου το προσώπου που αγαπάς.

ΙΧΘΕΙΣ
Single: Με τον Άρη σε αντίθεση με τον Κρόνο θα υπάρξουν αμφιβολίες, ίσως να μην είσαι σε θέση να αποφασίσεις αν θέλεις την επανασύνδεση που θα σου ζητηθεί ή όχι. Η εμφάνιση της Σελήνης στο Λέοντα και ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό, θα σου φέρουν άνοιγμα για να γνωρίσεις καινούρια πρόσωπα και να βελτιώσεις τις συνθήκες της ερωτικής σου ζωής, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να εστιάσεις και να διεκδικήσεις.

Σε σχέση: Στην αρχή της εβδομάδας κάπως κυκλοθυμική θα είναι η στάση σου, προσοχή να μην μπερδέψεις το ταίρι σου. Με τον Άρη σε αντίθεση με τον Κρόνο το πρόβλημα θα έγκειται στο ότι δεν θα μπορείς να εντοπίσεις τι θέλεις και τι φταίει που δεν το έχεις αποκτήσει ως τώρα. Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο και στη συνέχεια στο Ζυγό, θα ζυγίσεις τις καταστάσεις, θα βάλεις τα υπέρ και τα κατά της σχέσης σου σε μια σειρά, και αναλόγως θα πράξεις.

Read More

And More