Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 7 Αυγούστου έως 13 Αυγούστου 2017

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά σου αυτήν την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ
Single.
Σου έρχονται ευχάριστα μαντάτα, ανατρεπτικές συναντήσεις, και απρόοπτες χαρές. Η Μερική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου θα σου ανοίξει δίοδο για να διεκδικήσεις και να επιτύχεις. Αν είσαι σε αναζήτηση καινούργιας γνωριμίας, ετοιμάσου να ξαφνιαστείς και να εντυπωσιαστείς γιατί τώρα θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δώσεις νέα ώθηση στην προσωπική ζωή σου. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα φέρει ευχάριστες αλλαγές που θα προέρχονται από τολμηρές αποφάσεις.

Σε σχέση. Θα νιώσεις μέσα σου μια απελευθέρωση, μια τάση να οδηγήσεις την κατάσταση στα άκρα, με στόχο να ανανεωθείς. Η Μερική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου θα σε βάλει στη διαδικασία να διεισδύσεις στους εσωτερικούς φόβους σου, να εντοπίσεις τους υποσυνείδητους φραγμούς σου και να αντιταχθείς στα συνηθισμένα. Ίσως να προκαλέσεις μια μικρή συναισθηματική έκρηξη μέσα στη σχέση σου, όμως τα αισθήματα δεν πρόκειται να μετατοπιστούν και θα πεισθείς πως είναι γερά και αληθινά.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Single.
Η Μερική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου θα βάλει σε δοκιμασία την καρδιά σου, κάποιο άτομο από το παρελθόν θα κάνει την ξαφνική εμφάνισή του και ίσως να υπάρξει δίλημμα. Νέα γνωριμία ή επανασύνδεση; Δυο άτομα, δυο προοπτικές θα απασχολήσουν την καρδιά σου. Το παλιό που είναι γνωστό ή το καινούργιο που είναι αβέβαιο; Το ένα πρόσωπο θα σου δημιουργήσει ενθουσιασμό και πρωτόγνωρα αισθήματα, το άλλο θα σου ανοίξει πορεία σταθερής σχέσης. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να πάρεις τη σωστή απόφαση.

Σε σχέση. Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, και στο κλείσιμο της εβδομάδας ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου, θα ηρεμήσουν τη σκέψη και το πνεύμα σου. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα στόχος σου θα είναι να κατασταλάξεις και να βρεις την εσωτερική σου ηρεμία. Επιθυμία σου θα είναι να αλλάξουν τα αρνητικά δεδομένα και ταυτόχρονα θα θελήσεις να διασφαλίσεις τα κεκτημένα. Θα τα βρεις με το ταίρι σου, ενώ ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να προχωρήσεις σε δεσμεύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Single.
Άνοιγμα νέας γνωριμίας θα σου φέρει η Μερική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου και τώρα παίρνεις απόφαση να διαγράψεις οριστικά το παρελθόν. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη η γοητεία σου θα είναι έντονη, και ίσως κάποιος να σου πιάσει την κουβέντα. Τα λόγια σας θα δείχνουν άνεση και οικειότητα και αυτό το άτομο από την αρχή θα κερδίσει την καρδιά σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό θα νιώσεις πως τώρα πρέπει να κάνεις το μεγάλο βήμα της νέας αρχής.

Σε σχέση. Με τη Μερική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου θα καταφέρεις να μάθεις τι ακριβώς νιώθει το ταίρι σου για σένα, τι σκέφτεται και ποιοι είναι οι στόχοι του. Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα σε ωθήσει σε δυναμικές διεκδικήσεις, ωστόσο με τον Ερμή στην Παρθένο να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, προσοχή στις απαιτήσεις σου, καλό θα είναι να μην πέσεις σε υπερβολές. Ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο θα τονώσει τη μεταξύ σας έλξη και εσύ με το ταίρι σου θα σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Single.
Θα ξεμπερδέψει τους συναισθηματικούς σου “κόμπους” η Μερική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου και τώρα θα καταλάβεις τι ακριβώς χρειάζεσαι και τι πρέπει να αναζητήσεις. Την πρόταση επανασύνδεσης που θα λάβεις είναι πολύ πιθανόν να την απορρίψεις. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς και τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα έχεις προσιτή στάση στα καινούργια πρόσωπα που θα σε πλησιάσουν. Με τη Σελήνη στον Κριό θα σου δοθεί άνοιγμα νέας γνωριμίας.

Σε σχέση. Τερματίζουν ανησυχίες και ανασφάλειες, με τη Μερική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου θα “φωτιστεί” η σκέψη σου και θα εστιάσεις στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό, η στάση σου θα είναι ορμητική και δυναμική, τώρα παίρνεις απόφαση να αλλάξεις τα αρνητικά δεδομένα που χαλούν την ψυχολογία σου, αλλά και την προσωπική σου εξέλιξη. Εσύ που βιώνεις μια προβληματική σχέση, ενδεχομένως να δώσεις τέλος και να προχωρήσεις προς μια καινούργια κατεύθυνση.

ΛΕΩΝ
Single.
Με τη Μερική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου ένα γεγονός- έκπληξη θα σου προκαλέσει έντονο ενθουσιασμό. Το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί γύρω από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που οι δρόμοι σας όχι μόνο θα ενωθούν, αλλά θα έχουν και μακροχρόνια πορεία αγάπης. Προμηνύεται έναρξη νέας αρχής, ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα σε εφοδιάσει με δυναμισμό και γοητεία. Ξεκινά για σένα νέα περίοδος ευχάριστων αλλαγών.

Σε σχέση. Προσοχή στις εξάρσεις, στις επαναστάσεις και στις νέες ιδέες ή επιθυμίες. Από τη μια η Μερική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου, από την άλλη ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό, θα θελήσεις να αντιστρέψεις καταστάσεις πιεστικές. Ξαφνικά συμβάντα θα σου δημιουργήσουν συναισθήματα που ενδεχομένως να μην είσαι σε θέση να τα κρατήσεις υπό τον έλεγχο σου. Η παρορμητικότητά σου, καθώς και μια ανεξήγητη εσωτερική απελευθέρωση, θα σε οδηγήσουν σε πράξεις ανατρεπτικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Single.
Έντονο ενδιαφέρον θα βρεις στα μάτια ενός γοητευτικού προσώπου. Λίγο η προσεγμένη του εμφάνιση, λίγο η ευγένεια στη συμπεριφορά του, θα καταφέρει να κερδίσει την προσοχή σου. Η Μερική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου και λίγο αργότερα ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την αδράνεια και αυτή τη φορά δεν θα μείνεις με σταυρωμένα χέρια. Θα νιώσεις δύναμη και αυτοπεποίθηση και θα περάσεις σε προσεγγίσεις που θα ανοίξουν δίοδο νέα γνωριμίας, νέας σχέσης.

Σε σχέση. Με τη Μερική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου θα ξεκαθαρίσεις, θα αποκαλύψεις και θα οδηγήσεις τη σχέση σε ισορροπημένο επίπεδο. Εσύ που διανύεις περίοδο χωρισμού τερματίζει το μεταβατικό στάδιο, με την Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα υπάρξει κατάληξη επανασύνδεσης. Ένα τηλεφώνημα και μια συνάντηση θα είναι η αρχή ενός νέου κύκλου αγάπης. Ο Ερμής στο ζώδιό σου γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και θα σου δώσει τη δυνατότητα να διορθώσεις λάθη των προηγούμενων ημερών.

ΖΥΓΟΣ
Single.
Με τη Μερική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου θα θελήσεις να ανανεωθείς, θα επιμεληθείς την εξωτερική σου εμφάνιση και το αποτέλεσμα θα είναι παραπάνω από ικανοποιητικό. Στόχος σου θα είναι να αλλάξεις την εικόνα σου, να φωτίσεις την “αύρα” σου και έτσι θα καταφέρεις να δώσεις ελκυστικότητα στην εμφάνισή σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στους Ιχθείς, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σε φλερτάρει με τρόπο εύστοχο και στο τελείωμα της εβδομάδας θα έχετε κλείσει ραντεβού.

Σε σχέση. Αν έχεις αμφιβολίες ή ανασφάλειες, στην αρχή της εβδομάδας με τη Μερική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να τα ανακαλύψεις και να τα διαπιστώσεις. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, εσύ και το ταίρι σου θα κάνετε σοβαρές και ειλικρινείς συζητήσεις που θα τονώσουν τα αισθήματά σας και θα νιώσεις εμπιστοσύνη. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με ισορροπία, θα βρεις τη μέση οδό που θα φέρει συνεννόηση και δημιουργική εξέλιξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Single.
Η Μερική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου θα σου δώσει την ευκαιρία να απαλλαγείς από το αρνητικό παρελθόν και να δοκιμάσεις μια νέα αρχή με καινούργιο πρόσωπο. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό θα στοχεύσεις σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και η τολμηρή σου προσέγγιση θα φέρει θετικό αποτέλεσμα. Τυχαία θα είναι η γνωριμία που θα κάνεις, αλλά καλό θα είναι να αρπάξεις την ευκαιρία χωρίς καθυστερήσεις. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να “σταθμεύσεις” συναισθηματικά.

Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στους Ιχθείς θα αναζητήσεις ανέμελες και χαλαρωτικές στιγμές χωρίς εντάσεις, ωστόσο με τον Ερμή στην Παρθένο να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία θα υπάρξει σύγχυση στη σκέψη σου, οπότε δείξε προσοχή στις εικασίες σου. Ενδέχεται να ερμηνεύσεις με λάθος τρόπο, ίσως να παρεξηγήσεις τα λόγια που θα σου πει το ταίρι σου, πρόσεχε να μην γίνεις θύμα καχυποψίας. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο, η ανάγκη σου για σταθερότητα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς λογικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Single.
Με τη Μερική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου θα ανανεωθείς, ξεχνώντας τις παλιές αποτυχίες και ξεκινώντας για καινούργιες διεκδικήσεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό θα νιώσεις τη δύναμη να κυνηγήσεις, να πολιορκήσεις και έτσι θα κερδίσεις το αποκλειστικό ενδιαφέρον ενός γοητευτικού προσώπου. Ο τρόπος που θα χειριστείς την καινούργια σου γνωριμία θα φέρει και κάποιον σταθερό δεσμό. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με την έναρξη μιας νέας σχέσης, ενώ η πορεία σου δεν θα έχει ούτε εμπόδια ούτε απογοητεύσεις.

Σε σχέση. Με τη Μερική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου θα διαγράψεις τις κακές στιγμές, θα σκεφτείς ενθαρρυντικά και θα απαλλαχθείς από εσωτερικούς αρνητισμούς, τώρα θα βγει στην επιφάνεια η αποφασιστική και δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σου. Έντονος αισθησιασμός θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου και οι προτάσεις σου θα έχουν στόχο να βγει η σχέση σου εκτός ρουτίνας. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα αποφύγεις συνειδητά τον πεσιμιστικό τρόπο σκέψης, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις και να αναζωογονηθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Single.
Τα γεγονότα της εβδομάδας θα δημιουργήσουν συμπτώσεις με αποτέλεσμα να βρεθείς σε συνομιλία με πρόσωπο που θα το νιώσεις γοητευτικό και ταιριαστό. Ο ερχομός της Σελήνης στους Ιχθείς και το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη θα σε βοηθήσουν να εμπιστευτείς το καινούργιο πρόσωπο που θα σε πλησιάσει. Αυτή τη φόρα, η νέα γνωριμία που θα προκύψει θα έχει εποικοδομητική κατάληξη. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Κριό θα περάσεις σε νέο ξεκίνημα που θα καταφέρει να σε ανανεώσει.

Σε σχέση. Μερικές φορές τα άστατα συναισθήματά σου μπερδεύουν τις καταστάσεις, τώρα η Μερική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου θα σε βοηθήσει να βάλεις τέλος στα ψυχολογικά σου σκαμπανεβάσματα, θα ψάξεις, θα αναζητήσεις και τελικά θα ρίξεις φως στη σκοτεινή πλευρά της καρδιάς ή της σκέψης σου. Στο τέλος της εβδομάδας θα συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέση σας και θα αποκαλυφθούν τα πραγματικά αισθήματα βάσει των οποίων θα πάρετε ριζικές αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Single.
Με τη Μερική Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σου θα ενθουσιαστείς και θα περιμένεις ευχάριστα συμβάντα που θα σε εκπλήξουν. Θα βρεθείς ανάμεσα σε διαφόρων ειδών παρέες, θα πιάσεις κουβέντα με άγνωστα πρόσωπα και θα ερωτευτείς ένα γοητευτικό άτομο. Καταφθάνει ολοκαίνουργια γνωριμία με πρόσωπο που αμέσως θα ανοιχτεί δίοδος επικοινωνίας και μάλιστα ιδιαιτέρως θερμής. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό ξεκινάς νέα σχέση με μακροχρόνια πορεία αγάπης.

Σε σχέση. Εσωτερικές αναστατώσεις θα σου φέρει η Μερική Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σου, από την αρχή της εβδομάδας θα υπάρξουν τάσεις επαναστατικότητας. Όποιος επιχειρήσει να σου βάλει “τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι” θα την πατήσει -εμμέσως πλην σαφώς αναφέρομαι στο ταίρι σου. Πάρε με το μαλακό οτιδήποτε σου ζητηθεί, ναι μεν δεν αντέχεις τις συντηρητικές απόψεις και τα κλισέ, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολές και τις αντιδραστικές εξάρσεις. Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα καταφέρει να σε ηρεμήσει και θα βρεις τη χρυσή τομή.

ΙΧΘΥΣ
Single.
Με τη Μερική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου δεν θα είναι ανιαρή η εβδομάδα σου, ετοιμάσου γιατί έρχονται εκπλήξεις. Σε ξαφνική στιγμή, εντελώς αναπάντεχα, εντυπωσιακή είσοδο θα κάνει ένα γοητευτικό πρόσωπο που θα ανεβάσει τους παλμούς της καρδιάς σου. Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό και δυο μέρες μετά στον Ταύρο θα σε ενισχύσουν με αυτοπεποίθηση, η τακτική και ο χειρισμός σου θα έχουν ως κατάληξη να κερδίσεις την καρδιά του προσώπου που θα ερωτευτείς.

Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου θα νιώσεις την ανάγκη να απελευθερώσεις σκέψεις και αισθήματα. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, αποκαλύψεις και εξομολογήσεις θα τονώσουν τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Πέρνα σε διεκδικήσεις, το ένστικτο σου θα είναι σωστό και δεν πρόκειται να πέσεις έξω. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο, το πρόσωπο που αγαπάς θα φροντίσει να σε κρατήσει κοντά του.

Read More

And More